coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3465 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Patricia 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik heb twee jaar geleden ook iets besteld via Coolblue. Helaas werd mijn emailadres niet herkend, dus moest ik opnieuw een account aanmaken. Toen ik mijn nieuwe accountgegevens kreeg, stond er in de email dat ik al bekend was en dus geen kortingscode kreeg. Daar heb ik geen probleem mee, maar wat ik dus raar vind is dat ik wel bekend ben (ik krijg ook de nieuwsbrief), maar wel een nieuw account moest aanmaken.

Extra toelichting
Lekker snel, duidelijk.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Herman 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zo makkelijk zoeken en vergelijken op de site, echt super

Service
bekijken, bestellen en bezorgen gaat fantastisch.

Assortiment
zeer compleet

Aanbeveling
goede service, uitgebreide beschrijving en (heel goed!) filmpjes met korte uitleg van het artikel,dat geeft toch nét even een beter beeld van het artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Evy 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk overzicht van het assortiment

Service
Prima! Had hem de volgende dag in huis

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Ik wil wat meer gaan fietsen naar mijn werk,en dan is een rugzak fijner om al mijn spullen in mee te vervoeren. Ruime keus maar gekozen voor een mi-pac ! Mooie kleur , leuk dessin , en genoeg ruimte! Ik ben er blij mee!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wouter 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk besteld, en zeer gemakkelijk dat ik een avond bezorging kon selecteren!

Service
Zeker de avond bezorging is erg handig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mimol 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
bestellen op de website, online betalen en de volgende dag al thuis, of op een adres naar keuze geleverd. simpeler kan het niet?

Service
deze keer besteld bij te tweedekansjes van coolblue (aanbiedingen van niet-nieuwe toestellen op tweedehands.be).Telefoontje naar het kantoor, daar namen ze hun tijd om vragen te beantwoorden, 5 minuten later link in mailbox naar betaalpagina, en de volgende dag afgeleverd!

Extra toelichting
Ik hou van de humor van coolblue! Een bedrijf dat tijd en energie investeert in zoiets niet-commercieel als humor, dat charmeert mij. Maar natuurlijk ook maar omdat al de rest (service,kwaliteit, stiptheid) in orde is...!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emma 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zaterdagavond besteld en zondag!! geleverd....ideaal

Service
perfect!

Assortiment
Alles wat ik nodig heb, kan ik probleemloos vinden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

swj van gils 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
heel goed en snel

Assortiment
alles goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

philip koutsos 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
niet omzien en naar winkels gaan

Service
besteld om 17:00 h en geleverd , de volgende dag om 10:00 h: chapeau

Assortiment
super

Aanbeveling
gemakkelijk, snel goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dylan 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is soepel verlopen en het geen problemen ondervonden top service

Service
Kreeg een SMS toen de bezorger er bijna was

Assortiment
Alles op orde makkelijk te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kaaskop1997 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Geen problemen gehad.

Service
Snel bezorgt. 11 uur s'avonds bestelt volgende dag in huis. Daarnaast werd ik goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling per mail.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

robertluitjes 24-09-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
liggen staan zitten elk scherm is goed genoeg

Service
volgende dag voor 9 uur in huis

Assortiment
alles wat je wilt

Aanbeveling
Hoezo ergens anders? waarom?

Extra toelichting
Goed, snel duidelijk correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik audenaert 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig via internet

Service
Vlot geleverd

Assortiment
Voldoende groot assortiment

Aanbeveling
Alles is 10 op 10 dus kan ik het iedereen aanbevelen

Extra toelichting
Geen negatieve dingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

olIpI 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk winkelen van thuis uit. Super!

Service
Snelle en correcte afhandeling en levering!

Assortiment
Heeeel ruim aanbod tegen interessante prijzen.

Aanbeveling
Zie vorige redenen.

Extra toelichting
Snel van thuis uit winkelen tegen interessante prijzen. Heel snelle levering. Alles SUPER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abe 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, bestellen eenvoudig.

Service
Supersnelle levering, word uitstekend via de mail op de hoogte gehouden over de voortgang en status van de bestelling.

Assortiment
Mis nog wel een aantal modellen...Heb daarom een bestelling nog wel eens elders moeten plaatsen.

Aanbeveling
Snel, gemakkelijk en betrouwbaar.Spullen keurig en uitstekend verpakt voor verzending.

Extra toelichting
Prijzen zijn vaak net wat hoger dan bij de concurrende bedrijven. Zonde. Weet zeker dat dat klanten kost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

coolbleu 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijk

Service
snelle afhandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Coolvlue 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ik ben zeer tevreden eerst naar BCC daar was het product niet leverbaar dan maar een ander 500 duurder en was een levertijd van 2 weken en bij jullie 7oo goedkoper 2 dagen later kon ik weer wassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel Vander Straeten 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer eenvoudig te bestellen

Service
Zeer laat besteld (na 23 uur) en toch, om 8 uur werd de bestelling afgeleverd.

Assortiment
Niemand kan 10 halen, dus een 9 voor een uitgebreid aanbod aan gsm's die men elders niet gemakkelijk vindt, bv.

Extra toelichting
Zeer onder de indruk van de sms bevestiging en de perfecte inpassing in de BPOst tracker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerbert 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

W E 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website, gemakkelijk te bestellen

Service
goede snelle afhandeling en bezorginformatie

Assortiment
goed en voordelig

Aanbeveling
al een paar producten gekocht via Cool Blue en telkens een snelle en goede levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis direct alles bekijken. Gebruiksvriendelijke site.

Service
Bestellen bij Coolblue, op welke manier dan ook, was nog nooit een teleurstelling.

Assortiment
Ruime keuze en veel direct op voorraad.

Aanbeveling
Niet de goedkoopste maar gewoon goed en betrouwbaar.

Extra toelichting
Ga zo door Coolblue, een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nmaxe 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Very easy and efficient system to place an order

Service
Timely and very responsive service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renier 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Er zijn per product meestal veel revieuws te vinden.

Service
Prettige winkel,er werd inderdaad op zondag geleverd op een prettige tijd zelfs.

Assortiment
De prijs vd stofzuiger is ok,maar de stofzuigerzakken zijn bij jullie rond de 2 x zo duur als bij een zaak hier bij mij in de stad.Het gaat om dezelfde originele Philips S bags.

Aanbeveling
Goede klantenservice met enthousiaste mensen,prettige bezorgtijden zelfs op zondag!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

CeesAmsterdam 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zaterdag besteld, zondag thuis bezorgd en binnen een range van 2 uur, dus je hoeft er niet de hele dag thuis voor te blijven.

Service
Goed op de hoogte gehouden over tijdstip van levering.

Assortiment
prima

Aanbeveling
Een moderne, frisse, klantgerichte organisatie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton Netten 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Tevreden.

Service
Snel

Assortiment
Genoeg

Aanbeveling
Cijfer geef aan wat je er van vindt.

Extra toelichting
De vragen die ik had zijn snel en goed beantwoord.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede site, snelle levering of datum naar keuze, alles netjes aangesloten en oude apparaat meegenomen. Duidelijke specificaties en mogelijkheid tot vergelijken van de producten.

Service
Vriendelijk personeel, bellen half uur voor levering, binnen 10 min alles netjes aangesloten zonder rotzooi achter te laten. Je hoef alleen de deur open te doen.

Assortiment
Genoeg keuze en diverse prijsklasse

Aanbeveling
Zeker niet de duurste, maar wel erg goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wat ik nodig had was aanwezig met voldoende keuze

Service
Vlotte reactie en verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karin 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk

Service
Bij een bestelling word je goed op de hoogte gehouden, dmv mail

Aanbeveling
Duidelijk goeie service, geen bregkosten, leveren op afgesproken dag.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Wif Pellegrims 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Service
De monitor was vrijdagnamiddag besteld, maar werd pas dinsdagochtend geleverd. Als zaterdag geen leveringsdag is, zou dit bij de bestelling toch duidelijker op de website moeten vermeld staan. Hoe dan ook werd de 24-uur-belofte niet gehouden.
Waar steken de beloofde speakers in de monitor??

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed

Reageer

Barry 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Met een paar klikken besteld, en betaald.

Service
Op zondag voor 23:00 uur besteld maandag in huis.
Er zijn er maar weinig die dit doen.

Assortiment
Groot assortiment en makkelijk producten vergelijken.

Aanbeveling
Super snel geleverd. Vooral, zondag besteld maandag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MDI 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel statusberichten tijdens de bestelling is een plus!

Aanbeveling
Nog geen idee hoe de service is, maar het bestelproces verloopt soepel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Connie 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel. Duidelijk. Communicatief prima

Service
Zie boven

Assortiment
Ze hebben echt alles!

Aanbeveling
Gezien het bivenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

benoni roosen 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is overzichtelijk.

Service
Zoals altijd perfect op tijd geleverd.

Assortiment
Voldoende groot.

Aanbeveling
Omdat ik nog geenenkele negatieve ervaring met Coolblue gehad heb.

Extra toelichting
De oven voldoet aan de eisen.Is gemakkelijk te bedienen en is bovendien nog mooi ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sylvia 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk en overzichtelijk

Service
Net als eerdere bestellingen altijd keurig op de hoogte gehouden via sms en mail en bezorging altijd volgens afspraak.

Assortiment
Ruime keuze op allerlei gebied

Aanbeveling
Zeer betrouwbare en goede webwinkel

Extra toelichting
Ga op deze voet door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzichtelijke website, ruim assortiment en goede tips voor alternatieven...

Service
Absoluut klasse service! Direct contact met vriendelijke klantenservice via meerdere media mogelijkheden. Hier voel je je echt koning als klant zijnde!

Assortiment
Zeer ruim assortiment, goede alternatieven. Uitgebreide specificaties van elk artikel.

Aanbeveling
Totaal plaatje van hoe het moet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DG 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Simpel makkelijk en snel

Service
Aardig, klantgericht

Assortiment
Alles wat je nodig hebt voor een aantrekkelijke prijs

Aanbeveling
Top winkel, gemakkelijk, snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chris devriese 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je hoeft niet buitenshuis te gaan en je bent ook niet gebonden aan de openings- en sluitingstijden.

Service
correcte behandeling van het gevraagde product en je kan het leveringsproces goed opvolgen.

Aanbeveling
door het gemak van winkelen en de correcte afhandeling van de bestelling.

Extra toelichting
Goede omschrijving van het product. Overzichtelijke site. Een nadeel is misschien dat je geen persoonlijk advies kan vragen zoals in een winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Seki536 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via de website van Coolblue gaan zoeken voor mijn product,was nog in stock,dezelfde avond besteld.De reviews van mijn product van de klanten zijn ook mooie meegenomen.

Assortiment
Ook kan men zien of het product in stock is.

Aanbeveling
Door het ruime aanbod,kan men Coolblue goed vergelijken met andere online shops.
Coolblue heeft ook de meest uitgebreide reviews vaan verschillende producten.

Extra toelichting
Heb allen maar positieven ervaringen met Coolblue..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker op internet bij coolblue intikken wat je wilt en je krijgt alle mogelijkheden te zien en makkelijk bestellen.

Service
Vandaag besteld morgen in huis, en er wordt ook meegedacht voor eventuele andere accesoires bij het artikel.

Assortiment
Echt heel veel

Aanbeveling
Doet zijn naam eer aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peterman 23-09-2015 In de winkel gekocht
amsterdam en cartridge in Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer overzichtelijke site

Service
zeer goed, snel en vriendelijk personeel; bezorging nog sneller dan toegezegd.

Assortiment
uitgebreid assortiment, ik mis echter gecombineerde cartridges laserprinter voor bundelprijs

Aanbeveling
ik heb er diverse keren wat gekocht en kom er zeker weer terug

Extra toelichting
in de 5 winkels perfecte bediening van deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Irmgard 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
even data invullen. klaar!

Service
supersnel!

Assortiment
If you want it , they've got it!

Aanbeveling
Beste jongetje van de klas!

Extra toelichting
Besteld, betaald, ontvangen! Cool, die jongens en meisjes van Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

freddy thienpont 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zoder verplaatsiig supersnel tuisbezorgt

Service
zonder twijfel spersnel

Assortiment
kan natuurlijk altijd beter. maar is goed

Aanbeveling
aan iedereen

Extra toelichting
is voor herhaling vastbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wiro 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Geweldig: zaterdagavond bsteld zondag om 13 uur in huis!

Assortiment
Ik kocht een synology ds1815 maar uitbreiding ram geheugen voor dit apparaat werd niet aangeboden en heb ik elders moeten kopen. Jammer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Berend 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Kon eenvoudig mijn bestelling vinden met daar een duidelijke omschrijving van het product bij geschreven.
Dan even in het winkelmandje en zo simpel verrekend.

Service
Verzorgde levering, vandaag besteld morgen binnen!

Extra toelichting
Coolblue heeft een breed assortiment aan producten die op een eenvoudige wijze te vinden zijn en beschreven is met de gewenste informatie van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rf dd4 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles gaat altijd goed kan niet beter

Service
Alles is altijd heel goed geregeld en door de telefoon altijd heel vriendelijkheid van het personeel wat je toespreekt geweldig gewoon

Assortiment
gewoon heel uitgebteid

Extra toelichting
niets om over te zeuren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AlainDW 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
Aanbod + perfecte service

Extra toelichting
- mooi aanbod - snelle service, zelfs in weekend. Aangekocht zaterdag om 22u - zondag al geleverd om 11u - als dat geen service is !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DW 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Makkelijke duidelijke website

Assortiment
De keuze is reuze

Extra toelichting
Bijzonder snelle bezorging, netjes ingepakt en goede prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Stefaniebauwens 22-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Gemak
Je hebt lange tijd ook in het weekend

Service
Dat het super snel geleverd word

Assortiment
Nog vrij groot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mark Jaket 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk om een laptop te vergelijken.

Service
Snel.

Assortiment
Genoeg keuze in diverse prijscategorie.

Aanbeveling
Geen negatieve ervaring.

Extra toelichting
Goede snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Boeve 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk het nodige gevonden en de betalingsprocedure liep voorspoedig.

Service
Uitstekende service.Bij voor ons enige onduidelijkheid in de beschrijving vriendelijk geholpen en uitgelegd.

Assortiment
Groot assortiment en erg overzichtelijk.

Aanbeveling
Kan niets anders dan lof spreken over Coolblue

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvon 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
online geen gezeur helder en duidelijk

Service
wat wordt beloofd wordt ook gedaan

Assortiment
Alles wat in bij witgoed verwacht

Aanbeveling
gewoon doen!!

Extra toelichting
De aflevering perfect geen extra kosten en in no time alles gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews