coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42496 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2809 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joost 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Artikelen zijn makkelijk te vinden, zeker met de juiste zoektermen

Service
Bestelling wordt zeer snel geleverd. En als er een keer wat mis is, wordt het artikel snel vervangen.

Assortiment
Zeer ruim aanbod van verschillende merken

Aanbeveling
Zie bovenstaande antwoorden

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Caroline 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en snelle, makkelijke service. Alles staat duidelijk op de website en je kunt er van alles vinden. Zeker een aanrader!

Service
Het pakketje werd netjes bij mij thuisgebracht op de volgende dag , goed verpakt en snel

Assortiment
Brede assortiment, kan bijna alles bestellen dat ik nodig heb.

Aanbeveling
Coolblue is een geweldige online wereld waar je alles kan bestellen en binnen 1 dag al in huis heb zo hoef je niet na werk niet te haasten om naar de winkel te gaan.

Extra toelichting
Super fijn dat ik een cadeaubon heb gekregen t.w.v €5 voor mijn volgende bestelling. Motiveert de klant om vaker online te bestellen en goedkoper dan andere winkels!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

svanpouc 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
HEB SNEL GEVONDEN WAT IK NODIG HAD

Service
De dag na bestelling (om 20u) habben we ons materiaal, ideaal als je geen tijd hebt gehad om voor uw vrouw haar verjaardag iets te kopen.

Assortiment
had iets meer keuze verwacht in het artiekel dat ik had gewenst.
ik begrijp dat jullie niet alles kan voorien.

Aanbeveling
zeker een aanrader, niet aleen voor verjaardagen.

Extra toelichting
de tijd van bestellen en afleveren is zeer snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hanneman12 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gebruiksvriendelijke website en makkelijke bestelprocedure

Service
Daags nadien had ik zoals de bestelling in mijn bezit

Assortiment
Zeer uitgebreid aanbod

Aanbeveling
Ruime keuze en supersnelle levering!

Extra toelichting
Altijd ruim aanbod en overzichtelijke en uitgebreide productomschrijving. Makkelijk te bestellen en zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carin Plu 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel goede afhandeling van mijn bestelling.

Service
Goede servive machine werd direct op zijn plaats gezet

Assortiment
Veel keuzes.

Aanbeveling
Volgende bestelling zal ik weer via coolblue doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het gezochte model was makkelijk te vinden en had voldoende informatie.

Service
De communicatie met Coolblue verliep erg vlot en naar tevredenheid.

Assortiment
Bijna alles wat je zoekt!

Aanbeveling
Makkelijk winkelen met een goede service en behoorlijke prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke zoekfunctie en duidelijke keuzemogelijkheden

Service
snel in huis

Assortiment
kon uit een breed aanbod van verschillende merken kiezen

Aanbeveling
handig snel en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 01-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
goede hulp bij kiezen van het juiste product

Service
mensen hebben kennis van zaken die je helpen

Assortiment
Jullie boden geen extra printerlade aan, deze heb ik los bij moeten bestellen via HP zelf. Ik was hier van te voren niet van op de hoogte (ik was in de veronderstelling dat er 2 vaste lades al in zouden zitten)

Aanbeveling
Goede fijne site

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Slecht

Reageer

Rafi 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kreeg supersnel mijn pakketje

Service
Mijn aankoop was iets mis mee ik helemaal boos hoe het kon bel de klanten service zij adviseren mij om het even terug naar hun te sturen en een week later kreeg me geld terug top service

Assortiment
Zou wel meer variatie willen zien

Aanbeveling
Top service top levering alleen assortiment met laptops mag wel meer maar het is oke

Extra toelichting
Als ik mocht kiezen om een winkel een prijs te geven voor top winkel dan zou het coolblue zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ingridvandyck 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
heel gemakkelijk te bestellen, makkelijk te betalen

Service
heel snel antwoord gekregen op mijn vraag(per mail). echter was antwoord niet correct. ik had gevraagd om levering 1 dag uit te stellen. ze lieten me weten dat de bestelling nog eens aangeleverd zou worden de dag nadien. echter moet ik nu het pak in mijn postkantoor gaan afhalen.

Extra toelichting
ik moet mijn product nog gaan afhalen want werk full time, dus nog geen kans gehad op naar mijn postkantoor te gaan

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

barnack 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snelle en toegankelijke webshop

Service
Snelle bevestiging dmv emails.

Extra toelichting
Komen na wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wietse 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen gaat super snel en heel makkelijk.

Service
De klantenservice reageert altijd binnen een half uur en ook op de sociale media zijn ze kortweg geweldig. Klachten heb ik tot nog toe niet gehad, over de afhandeling daarvan kan ik dus niets zeggen.

Aanbeveling
Hoewel je vaak iets meer betaald dan bij de concurrent, staan ze altijd voor je klaar. Ook het bestellen tot en met 23.59 en de volgende dag bezorgd, geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mitchell 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker makkelijk besteld en de volgende dag in huis.

Service
Netjes op de hoogte gehouden door coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JH 01-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
goed zoeken, levering de volgende dag aan huis

Service
levering conform wens. echter de oude wasmachine werd niet meegenomen aangezien er nog een klein beetje water in bleek te zitten.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

JP de Vries 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
eenvoudig te bestellen, ook als gast

Assortiment
Veel keuze in apparaten

Aanbeveling
Snelle levering en product is in goede staat getransporteerd (op basis van 1 bestelling)

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

yvonneh 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
site en producten gemakkelijk te vinden

Service
goede info over producten en over de bestelling/verzending

Assortiment
kan evt meer producten leveren

Aanbeveling
goede winkel over algemeen met grappige zinnen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Harrie Beckers 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijke website met veel keuze

Assortiment
Veel keuze in allerlei prijsklasse

Aanbeveling
Veel keuze en makkelijk te bestellen en de volgende dag in huis

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jacques 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website en makkelijk vindbare artikelen + beschrijving

Service
's avonds besteld en de volgende ochtend in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alviax 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het was pas mijn tweede aankoop bij Coolblue, maar ik heb geen enkel probleem ondervonden bij het bestellen van mijn order. Zeer gemakkelijke & gebruiksvriendelijke webshop!

Service
Voor 23:59 bestellen, is volgende dag in de brievenbus. Het leek te mooi om waar te zijn, maar Coolblue kwam zijn woord na. Volgende dag lag er een pakketje in de brievenbus, top service!

Assortiment
Zoals ik al zei heb ik nog maar twee zaken besteld via Coolblue, maar ik heb wel altijd gevonden wat ik nodig had. Voor mij dus een dikke 10 waard!

Aanbeveling
Geen idee of ik het effectief zou aanbevelen aan iemand, maar als iemand er achter vraagt welke webshop ik gebruik, dan zal Coolblue het enige juiste antwoord zijn!

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over Coolblue, geen enkel probleem mee gehad, top service, producten zijn geleverd in zeer korte termijn, ik kan er eigenlijk niets slechts over zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HP ENVY 5530 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
keuze helder en duidelijk.

Service
alles volgens afspraak en transparant.

Assortiment
mijn voorkeur op base van testgegevens.

Aanbeveling
Binnen 24 uur product in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Thomas 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Ik kon het product al lopend op mijn mobiele telefoon kopen. Dat is wel heel makkelijk geld uitgeven...

Assortiment
De Jawbone UP is bijna nergens te krijgen. Gelukkig heeft Cool Blue 'm wel!

Aanbeveling
CoolBlue is een goede winkel voor online aankopen. Persoonlijk koop ik liever mijn electronica in een winkel zodat je er meteen mee 'aan de slag' kan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

dalek69 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zó besteld, zó afgerekend, zó geleverd. no problem!

Service
maandag besteld, dinsdag middag product geleverd, prima service!

Assortiment
coolblue heeft erg veel producten in huis op de webshops.

Aanbeveling
geweldige winkel. niet altijd de goedkoopste, soms wel, maar altijd prima service. meermaals gebruik van gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kobejansseune 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles vlot besteld zonder veel omwegen.

Service
om 20u besteld, de volgende morgen al om 9u30 geleverd.

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze

Aanbeveling
Werkt perfect.

Extra toelichting
Werkt perfect, geen enkel negatief punt te bemerken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joep 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Door de zeer correcte en complete omschrijvingen vind je snel wat je nodig hebt.

Service
Snel en duidelijk

Assortiment
Alles wat je nodig hebt en geen onzinnige alternatieven die toch niet goed zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is makkelijk, zowel op de iPad en telefoon, en op de laptop! Alles is duidelijk en werkt goed.

Service
De mail en de teksten op de dood zijn vriendelijk, zeker die teksten wat je met de doos kan doen zijn erg handig, voora die fitnes tips ;)

Assortiment
Er is van alles te koop. Groot assortiment!

Aanbeveling
Fijne service
Fijne website
Snel in huis
Fijne fitnes tips 😜

Extra toelichting
Ik heb de fitnes tips nog niet geprobeerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jhstorm 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
zeer snelle levering en goede service

Assortiment
kan alles goed vinden op de site

Aanbeveling
zeer klantvriendelijk en alles snel geleverd.

Extra toelichting
heb vaker producten gekocht en ervaar een zeer goede service ,dus zal heer vaker komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danielvanrechem 01-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Aanbeveling
Zag de printer op 6 à 7 andere plaatsen tot 60,00 Euro goedkoper.

Extra toelichting
Volgende keer ga ik beter nakijken voordat ik bestel. Op 6 à 7 andere plaatsen was de printer tot 60,00 Euro goedkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulus40 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site met goede zoekfunctie

Service
zeer snelle levering

Assortiment
bijna alles wat we zoeken hebben ze bij Coolblue

Aanbeveling
goede prijs/kwaliteit verhouding met snelle levering

Extra toelichting
Prijs is goed, service is goed, levering is goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carin Peijs Spruijt 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik werd gauw en goed geholpen! Daardoor voelde ik mij ook op mijn gemak. De producten waren ook goed uitgestald wat ook een gemak was!

Service
Ik werd goed geholpen. Op de vragen die ik had, kreeg ik een goed antwoord. Echt klasse!!!

Assortiment
Op internet kon ik eerst al zien wat Cool blue in het assortiment had. Daardoor kon ik of naar de winkel gaan, of het artikel via Cool Blue bestellen

Aanbeveling
Vanaf het moment dat mijn gezin en ik Cool Blue gevonden hadden, zijn wij eigenlijk vaste klant geworden.

Extra toelichting
Ga zo door, jullie zijn top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

darren03 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk

Service
beleeft

Assortiment
veel keuzen

Aanbeveling
voor het gemak dat je van thuis kunt bestellen

Extra toelichting
ik vind het uitstekend cool blue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 01-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,0

Service
We kochten een nieuwe wasmachine, onder de voorwaarde dat de oude opgehaald zou worden. De bezorger arriveerde op tijd, liep direct naar de oude, draaide achter een klepje een knop open en daar liep wat water uit. Daarop zei hij dat hij deze niet kon meenemen, omdat hij niet helemaal leeg was. Het leeglopen zou volgens hem 25 minuten duren (terwijl er na 2 minuten al niets meer uit kwam...). Hij weigerde ook de oude naar beneden te brengen, omdat deze van onderen vochtig kon zijn.
Hij vertelde dat dit heel veel klanten overkwam. De meeste mensen weten - net als ik - niet dat er zo'n knop is, vermoed ik.
Hij gaf aan dit al aangekaart te hebben dat dit in de toelichting bij de bestelling zou moeten worden aangegeven, maar dat er niets gebeurde.

Inmiddels waren we al bijna 20 minuten bezig, dus de 25 minuten waren sowieso bijna om. Maar hij weigerde toch het ding mee te nemen.

Deze slechte service en slechte informatie lijkt bewust: op deze manier ontkomt Coolblue aan heel wat gesjouw en verwerkkosten van oude wasmachines.

Waardeloos!

Aanbeveling
Slechte service, onduidelijke voorlichting, die bewust beleid lijkt om kosten te besparen om zo min mogelijk oude wasmachines op te hoeven halen. Zie opmerking over Service hierboven.

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

Marc 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site en duidelijk bestelproces.

Service
's middags besteld, volgende dag geleverd.

Aanbeveling
Overzichtelijk. Duidelijk bestelproces en keurige levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dhr WV 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Opwebsite zijn de artikelen goed vindbaar, tevens duidelijke objectieve product omschrijving.

Service
Binnen 1 werkdag gelever, vriendelijke afhandeling.

Assortiment
Ruime assortiment keuze tussen verschillende merken en type.

Aanbeveling
Geen aanmerking: prima service, goede prijs/kwaliteit verhouding!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MZ 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Producten zijn goed te vinden en makkelijk te bestellen.

Assortiment
Over het algemeen is Coolblue niet de goedkoopste. Actie-artikelen zijn vaak wel de moeite waard, goed en geodkoop.

Aanbeveling
Prima winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

divaajd 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon thuis, rustig kijken en vergelijken wanneer je maar wilt.

Service
Alle beloftes worden nagekomen en er is steeds een helpdesk die je kan bellen.

Assortiment
Zo veel!

Aanbeveling
Mooi aanbod, vaak goede prijzen, goede merken.

Extra toelichting
Gemak, service, prijs, assortiment en gratis snelle verzending - zelfs op zondag. Super gewoon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Didden 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vlotte betaling en levering

Service
De doos van de grote wokpan was te klein waardoor de steel er uit stak gewoon door de dozenwand geduwd. Er bestaan lagere dozen die langer zijn dit oogt niet en de steel wordt er vuil door.

Aanbeveling
prijs kwaliteit zijn zeer goed

Extra toelichting
prima pan ze doet haar werk waar ik ze voor nodig heb en wordt zeer snel warm

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Cherinda Weerts 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijk en duidelijk te vinden!

Service
Nou ik heb me aangemeld als zakelijke klant en gelijk kreeg ik erg positieve reactie. Dat vind ik netjes als je goed te woord wordt gestaan.

Assortiment
Uitgebreid, duidelijke specificaties.

Aanbeveling
Ga zo door! het is duidelijk, er staat bij waarom iets wel of niet goed is of naar mening van anderen is. Dat is erg prettig!

Extra toelichting
geen opmerkingen. Alleen dat ik in de toekomst tevreden zakelijke klant blijf. Werk veel met software, hardware, en toebehoren. Dus hoop dat ik tevreden blijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Supersnel / veel keuze correcte prijs

Service
Volgens mij kan het voor een online winkel niet beter (weet echter niet hoe men met probleemgevallen omgaat, daar heb ik geen ervaring mee)...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joost 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig en doeltreffend zoeken

Service
Rits,rats, klaar.

Assortiment
Veel aanwezig maar niet alles.

Aanbeveling
Cool die store.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Afferden 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig bestellen en duidelijke afhandeling

Service
Installatie van apparaat

Assortiment
Geen

Aanbeveling
Winkel is beter dan andere internet winkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hermoso 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelproces is erg duidelijk en goed
Product erg makkelijk te vinden

Service
goede begeleiding middels berichten tot een de levering op het ophaalpunt

Assortiment
Hebben eigenlijk alles wat ik zoek in dat segment

Aanbeveling
Als een goed en degelijk bedrijf

Extra toelichting
Bovenstaande moet wel duidelijk zijn dacht ik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert van Meirvenne 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle en eenvoudige bestelmogelijkheden

Service
bij gelijk welke vraag een vriendelijk en correct antwoordt

Assortiment
lijkt mij ruim .

Aanbeveling
Zonder schroom aan te bevelen!

Extra toelichting
de verzending verloopt zoals vermeld,en bij problemen kan je goed terecht, en worden ze snel opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Vennix 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
het vinden van een artikel op de website gaat erg snel

Service
zeer snel geleverd

Assortiment
ik heb gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
goede website

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

tvlooy 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige, vrolijke website. Snelle levering.

Service
Vriendelijke helpdesk

Assortiment
Ik heb wel een klok gevonden, maar het aanbod is niet super uitgebreid. Nu ja, als je echt iets speciaal wil zal je vaak ook naar een echte speciaalzaak moeten vermoed ik ...

Extra toelichting
CoolBlue is niet altijd de goedkoopste maar de totaalervaring is wel veel beter dan ergens anders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

dagrooster 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snelle levering in de buurt zodat ik niet thuis hoefte te zijn.

Assortiment
Genoeg keuze en de producten zijn makkelijk met elkaar te vergelijken

Extra toelichting
Super snelle levering je wordt op de hoogte gehouden van de status.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andea 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling gaat simpel!

Service
Toen ik hulp nodig had kreeg ik vlot contact, en werd echt heel goed en vriendelijk geholpen!

Assortiment
Ik weet niet hoe groot het assortiment exact is, maar ik kan er reglmatig vinden wat ik zoek.

Aanbeveling
Goede retour mogelijkheden, verzendingen op zondag, service enz.

Extra toelichting
Zie de punten los van elkaar.ik kan de website zeker aanraden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
mogelijkheid om te bezorgen bij een afhaalpunt is erg handig: bezorgers staan niet voor een dichte deur en ik hoef niet thuis te blijven.
Retouren gaat exact andersom: Ik geef een product af bij een afhaalpunt, Coolblue haalt het op.

Aanbeveling
Heb hier al eerder dingen besteld, nooit problemen.
1 keer een telefoon besteld, maar deze voldeed niet aan mijn verwachtingen: zonder veel gedoe teruggestuurd en mijn geld terug gekregen!

Extra toelichting
Mijn eigen laptop ging voor het weekend kapot: op zaterdag reparatie opgegeven. Maar heb via Coolblue op zaterdag een nieuwe besteld, en zonder extra bezorgkosten op zondag al ontvangen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

grotekuisthuis 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
volledig bestelproces verloopt zonder problemen

Service
klantendienst zeer behulpzaam, vlotte levering de volgende dag

Assortiment
Bijna alle varianten zitten in het assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rene 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke website, bestellen en afhalen bij een postagentschap is mooi omdat je niet hoeft thuis te zijn. veilige en snelle betaling via ideal

Service
prima communicatie via e-mail wanneer de bestelling komt bijvoorbeeld

Assortiment
wat hebben ze eigenlijk niet....

Aanbeveling
breed assortiment tegen korte levertijden en scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ilse.dierckens 30-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Service
Men wordt gelokt met "voor 23.59 uur besteld - de volgende dag geleverd". Ik had ruim voor de deadline besteld en toch is de levering de volgende dag niet doorgegaan. Ik werd daar ook niet van op de hoogte gesteld.

Aanbeveling
Goede website. Wij hadden echter een niet zo goede ervaring.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews