coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42591 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lau 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het was duidelijk.

Service
Alles was goed geregeld, had m'n pakketje de volgende dag keurig op tijd binnen. Alles zag er netjes uit. Ik ben tevreden

Aanbeveling
Goed gedaan!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

André 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede service

Service
Top binnen dag geleverd

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lonkm 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke website en snel in huis

Service
doen wat ze beloven

Aanbeveling
Duidelijke website,snelle levering en doen wat ze beloven

Extra toelichting
Duidelijke website,snelle levering en doen wat ze beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

avtonger 04-10-2015 In de winkel gekocht
Eindhoven, Aalsterweg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
online reserveren en n de winkel ophalen en betalen. Parkeren voor de deur van de winkel!

Service
Bijzonder goed geholpen bij het in gebruik nemen van het artikel

Aanbeveling
Vooral wegens de service!

Extra toelichting
Bij mijn eerste bezoek kon de simkaart uit mijn oude smartphone niet worden overgezet omdat het toestel niet was opgeladen. Dat moest ik eerst zelf thuis doen en de volgende dag weer terugkomen. Die eerste keer kon de medewerker ook niet de contacten van mijn oude telefoon met SD-kaart overzetten omdat dat te lang zou duren. Bij het tweede bezoek werd ik uitstekend geholpen door een enigszins oudere verkoper, die alles in orde maakte en zelfs de koppeling met mijn Perrot handsfree in de auto tot stand bracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flosje1960 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede snelle website, veel info die correct is, veilige betaling, goede service en zeer snelle levering eventueel op zondag ( indien noodzakelijk onderdeel of product )plus een compleet team die klaarstaat voor vragen te beantwoorden of andere hulp.

Service
zie eerste motivatie

Aanbeveling
zie eerste motivatie

Extra toelichting
zie eerste motivatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mvromman 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijke website, mooi en duidelijk!
Niemand is perfect, dus een 9 ipv een 10!

Service
Uitstekende service, supersnelle levering, snel antwoord op vragen, wat wil je nog meer?

Extra toelichting
Intussen reeds een 20-tal bestellingen geplaatst bij Coolblue, zowel privé als zakelijk en steeds een vlekkeloze service. Verzending kan volgens mij niet veel sneller dan nu het geval is (of ze moeten met drones beginnen leveren). Goederen zijn steeds netjes en stevig verpakt in een mooie blauwe doos die nadien nog een tweede leven krijgt bij de kids. Prijs/kwaliteit voor mij top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annelies 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke, duidelijke site.

Service
De wasmachine is op de afgesproken dag bezorgd.

Assortiment
Ruime keuze aan wasmachines.

Aanbeveling
Niets op aan te merken. Goeie service, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mirjam 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Erg makkelijk om online te bestellen. Ik kreeg eerst een geschat dagdeel dat de bestelling geleverd werd en per telefoon werd een half uur voor de levering de exacte tijd doorgeven. Dit vond ik erg prettig

Service
Het apparaat werd gratis geleverd, naar zolder gebracht en geïnstalleerd. Dus keurig!

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Snelle levering, scherpe prijzen en prettig klantcontact.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dennis 04-10-2015 In de winkel gekocht
amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel gevonden wat ik zocht

Service
kundig en klantvriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan jurgens 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
veel keuze opties

Service
gelukkig voor mij werd een fiasco snel en netjes opgelost !!

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
vooral omdat de laatste fiasco snel en netjes werd iogelost !!

Extra toelichting
bedankt voot y snel en newtjes oplossen !! Dat is pas goede service verlening !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leo 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer goede, en overzichtelijke Web Winkel.
Super snelle, en verzorgde levering !!!

Service
Zeer snelle levering, Super Service !!!

Assortiment
Zeer ruim assortiment.
Makkelijk te vinden.
En zeer aantrekkelijke Prijs.

Aanbeveling
Jullie winkel en web winkel is een echte aanrader voor iedereen !!!

Extra toelichting
Ga zo door Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TREVOR vzw 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Web-site makkelijk te navigeren
Bestelling makkelijk te plaatsen
Levering zeer snel

Service
Mensen aan de telefoon zijn bijzonder vriendelijk en hulpvaardig zonder te willen pushen om te kunnen verkopen.

Assortiment
Ik heb toch alweer gevonden wat ik nodig had

Aanbeveling
Ik heb al vaak aankopen gedaan via het internet, maar ik ben nog maar zelden zo vriendelijk en met zoveel overtuiging geholpen, geinformeerd, begrepen als er iets fout liep.

Extra toelichting
Coolblue is een ervaring. Coolbleu is altijd opnieuw een voorbeeld van hoe het ook kan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schiffereddy 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles verloopt heel vlot, vlug afgehandeld, verrassend snel.

Service
Altijd snel antwoord op een vraag,gratis opgestuurd voor een eerlijke prijs van het object

Assortiment
U kunt het niet bedenken of jullie hebben het

Aanbeveling
Altijd tevreden klant

Extra toelichting
Geen opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJ van den Brink 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke en overzichtelijk

Service
Snel en correct

Assortiment
Veel en van alles wat

Aanbeveling
Heerlijk iets waar ze alles hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Piessens Els 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Thuis vanuit u zetel hoe kan het makkelijker

Service
Ik heb besteld en de dag nadien is het thuis geleverd zoals beloofd

Aanbeveling
Zeker weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco Zoetermeer 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Produkten zijn heel makkelijk te vinden op de website

Service
Track & Trace service makkelijk te zien of ze in de buurt zijn voor de aflevering. Maar je krijgt ook een mailtje waarin vermeld wordt hoe laat men ongeveer het produkt komt afleveren

Assortiment
Zeer ruime keuze, echter hebben we alleen een wasmachine nodig. Maar toch verder naar andere produkten gekeken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nils Keesmekers 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Jullie "zelfde dag nog bezorgd" service maakt bestellen wel heel gemakkelijk!

Service
Prima support bij eventuele vragen.

Assortiment
Veel keuze uit verschillende telefoonhoesjes (aan een normale prijs!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques De Hulsters 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De in te vullen formulieren zijn duidelijk en niet ingewikkeld. Ik vond het product dat ik zocht gemakkelijk en kon ook de verschillende modellen vergelijken

Service
De bestelling werd correct en tijdig geleverd

Assortiment
Ik vond wat ik zocht en vond ook voldoende vergelijkbare producten

Aanbeveling
Ik ben uiterst tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Vermeersch 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een paar toetsen indrukken en de bestelling is geplaatst (veel gemakkelijker dan al dat tijdverlies in een winkel)

Service
alles is duidelijk en gebruiksvriendelijk, heel snel bevestigd en goede opvolging van de levering

Assortiment
ruime keuze, en zeker ook producten met een lage prijs en toch van goede kwaliteit

Aanbeveling
bij coolblue zit je altijd goed !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolf 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzichtelijke website

Service
Heldere mails, info die klopt.

Aanbeveling
Ik zou hier zeker weer kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet F 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,8

Service
geen services voor het resetten p.w. al men oude data verdwenen

Assortiment
prima assortiment

Aanbeveling
prima webwinkel eerder al besteld ter volle tevredenheid

Extra toelichting
services kan beter via email of beter gesproken in eigen taal!!

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Timo 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is duidelijk. Het filteren van producten werkt prima. En alles is erg overzichtelijk.

Service
Snelle levertijd.

Assortiment
Veel producten beschikbaar.

Aanbeveling
Gewoon goed. Alles duidelijk en snelle levering.

Extra toelichting
Goede winkel, schreeuwt niet met lage prijzen, maar het biedt een top service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit Beld 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke beschrijving en gemak

Service
Service is goed

Assortiment
Kan hier uit een diep assortiment kiezen

Aanbeveling
Makkelijk en snel leveren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RbDP 03-10-2015 In de winkel gekocht
Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vlotte vriendelijke mensen in uw Lochristi winkel.

Service
Deskundige mensen en geen probleem om een product te retourneren.

Assortiment
Vrij uitgebreid maar niet volledig.

Aanbeveling
Makkelijk bereikbaar en degelijke parkeer mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bwnds 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via de website besteld met mijn bestaand account, volgende dag dag alweer thuisbezorgd.

Service
Wat de verkoop betreft is de service perfect. Nu is de vraag hoe de service is bij een defect of garantieafhandeling, echter hoop ik daar niet achter te hoeven komen.

Assortiment
Heb kunnen vinden wat ik wilde en heb kunnen vergelijken tussen plus en minpunten.

Aanbeveling
Het is misschien niet de allergoedkoopste winkel, maar voor die 5 euro meer heb je wel de zekerheid van goede service en bestelgemak.

Extra toelichting
Als je goed zoekt op het web zul je vast een winkel vinden die net wat goedkoper is, echter is de zekerheid van service bij Cool Blue dat wel waard.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Charlie 03-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Diidelijke website

Service
Winkel komt levertijd niet na, op zaterdag besteld en radio zou zondag geleverd worden (voornaamste reden om voor cool blue te kiezen) op zondag 3 uur thuis gebleven vanwege levertijd pakket, maar helaas niets! Uiteindelijk werd pas de volgende dag, maandag, aan het eind van de middag de radio afgeleverd.

Aanbeveling
Kom beloofde levertijden na, dan kan dit veel hoger zijn

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

The North Face Borealis TNF Blac 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik heb op geen enkel moment moete gehad met mijn bestelling of het zoeken van producten.

Service
Ik vond de service uitstekend, zeer snel en op tijd geleverd. Ook de service na de bestelling was top. Een fijne beleving.

Assortiment
Ik weet niet of jullie werkelijk alles hebben , daar heb ik niet naar gezocht. Daarom een 9 omdat ik n

Aanbeveling
Als iemand een product nodig heeft van de site zal ik het aanbevelen omdat alles me beviel

Extra toelichting
Als de service zo blijft zal ik zeker opnieuw bestellen bij jullie. Ook vind ik dat je als klant perfect op de hoogte blijft van je bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roland linsen 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer goede website met veel details

Service
word heel goed opgevolgd

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
groot assortiment en correcte afhandeling

Extra toelichting
zeer corecte opvolging en afhandeling van je bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan8714 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zoeken wat je nodig hebt is heel gemakkelijk bij Coolblue. Bovendien hebben ze een goede voorraad van de meeste producten.

Service
's Avonds besteld en de volgende dag nog voor de middag geleverd. Direct geïnstalleerd en alles prima.

Aanbeveling
Geweldige service, prijs kwaliteit super en je bent asap geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

cappon luc 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijke keuze via internet, afgeleverd aan huis

Service
onbekende is het tijdstip van aflevering, ook geen indicatie hieran

Assortiment
gps assortiment ruim ok

Aanbeveling
is zeer geslaagde aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johnson 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
erg overzichtelijk

Service
ze doen wat ze beloven

Assortiment
zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natascha 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en bij vragen gewoon bellen naar de vriendelijke en deskundige helpdesk. Top!

Service
Vriendelijk en deskundig! Persoonlijk klantgericht.

Assortiment
Zoek en gij zult vinden.

Aanbeveling
Ik ben een zeer tevreden nieuwe klant, echt een topbedrijf!

Extra toelichting
Ik had eerder een defecte tablet bij een concurrent gekocht, geruild, en wederom een defecte ontvangen. Toen hoorde ik over Coolblue en heb ik eerst de helpdesk gebeld om er achter te komen of driemaal toch scheepsrecht kon zijn. Bij hun poging 3 besteld en dat bleek wel een goede te zijn! De volgende dag ook meteen een voor m'n moeder besteld (na de klantenservice nog even gesproken te hebben) en ook deze de volgende dag ontvangen. De dag erna vond ik een kaart in de brievenbus; een persoonlijk berichtje om mij en m'n moeder veel plezier toe te wensen met onze aankopen. Dat vond ik zo speciaal! Dus alles bij elkaar een dikke 10 voor Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schuurmans 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk producten te vergelijken.....

Service
Snel en goed

Assortiment
Uitgebreide keuze

Aanbeveling
Makkelijken supersnel!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Overheersbeest 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geen account nodig, geen moeilijke betalingsprocedure, snel bezorgd

Assortiment
Nog niets gevonden wat ze niet hadden, en ze hebben heel veel categorieën

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

domenica271 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super ,bestellen vanuit je zetel

Service
In een oogwenk alles zoals gevraagd

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Zeker doen niet twijfelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erica Smits 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke bestelling, makkelijk op te volgen, stipt geleverd

Service
Stipt, tijdig geinformeerd over de verschillende stappen

Aanbeveling
Het was mijn eerste bestelling en alles is zeer naar tevredenheid verlopen.

Extra toelichting
Overzichtelijk, stipt, keuze tusseb thuislevering (evt. binnen bepaalde tijdsspanne) en postpunt is een grote plus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Goede zoekfuncties op de site.

Service
Veel verschillende bezorgmogelijkheden, snelle levering

Extra toelichting
Goedkoper dan bol.com

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

rakker 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heerlijk achter de computer het benodigde uitzoeken is erg overzichtelijk

Service
Het product wordt in no-time geleverd.

Assortiment
Er was keuze voldoende bij wat ik 2 maal heb uitgezocht.

Aanbeveling
De super snelle levering is echt top en wordt keurig verpakt geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ludo Cleiren 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Aangezien alle produktinformatie kan teruggevonden worden op websites van de producenten is bestellen via net eenvoudig

Service
Wat beloofd werd is nagekomen.

Assortiment
Ik heb nog niet de tijd gehad om het volledige assortiment te bekijken, maar op eerste gezicht ziet dat er schitterend uit.

Aanbeveling
Mijn ervaring kan niet beter zijn.

Extra toelichting
Alles is prima. Ik hoop een van de volgende weken toch eens de winkel op de Boomsesteenweg te bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom de Smet 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk overzicht van artikelen

Service
Ben na telefonische vraag snel en helder beantwoord via mail.

Assortiment
Bijna alles is te koop

Aanbeveling
Snelle en correcte bezorging

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anja 03-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Service
Snel en goed geleverd ,zou hier zeker weer bestellen😀😀

Assortiment
Ruime keuze😀

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost Van Cauwenbergh 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig in gebruik en de informatie is ook snel terug te vinden. Het systeem van reviews laat toe om het oordeel van anderen grondig te bestuderen vooraleer je een aankoop doet.

Service
Goede communicatie en het terugsturen van een item dat niet aan de verwachtingen voldoet gaat eigenlijk vlekkeloos.

Assortiment
Je vind de meeste artikels eenvoudig terug en kunt ook snel met vergelijkbare producten controleren wat precies het best bij je budget past en aan je verwachtingen voldoet.

Aanbeveling
Wij hebben al heel wat producten aangekocht via Coolblue en mensen informeren daar ook duidelijk naar.

Extra toelichting
Heel goed is het overzichtelijke karakter van de website. Een verbetering zou zijn om een prijsvergelijker met andere website te hebben, en waar mensen, zoals bij de rode prijzen van Colruyt, kunnen ingeven waar ze het product nog goedkoper hebben gevonden, zodat Coolblue eventueel zijn prijzen kan aanpassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlotte 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is heel duidelijk en wijst zichzelf uit

Service
Goed bereikbare klantenservice en leuke mensen die je te woord staan wanneer je vragen hebt ;)

Assortiment
Meer dan genoeg keuze

Aanbeveling
Altijd nette levering en goede service! Een top winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lijnkamp 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemak van bestellen bij coolblue, is van te voren uitzoeken welk product het best past, bij prijs-kwaliteit, en daarna binnen 2 dagen thuis.

Service
Had snel bij vragen over het apparaat een goed antwoord.

Assortiment
Het betrof een droogtrommel, veel aanbod met goede prijs

Aanbeveling
Met deze prijs en service kan het m.i. niet anders.

Extra toelichting
Breed keuze-aanbod, goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RobV1955 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super handig, duidelijke website

Service
Zeer snelle levering, 's middags besteld en de volgende morgen om 09.00 uur in huis.

Assortiment
Ruime keuze, niet altijd de goedkoopste maar daar staat een zeer betrouwbare service tegenover

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
Prima website, zeer ruime keuze, vlotte betaling, een supersnelle levering en uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brecht Cuelenaere 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is gemakkelijk en overzichtelijk.

Service
De levering is vlug geleverd, en op een betrouwbare manier (Post).

Assortiment
Jullie assortiment is heel uitgebreid, hier en daar kunnen er nog enkele producten bij.

Aanbeveling
Ik heb al enkele keren gekocht bij Coolblue en ben nog steeds zeer tevreden.

Extra toelichting
Het is een betrouwbare oplossing, als je snel en veilig producten wilt kopen via een webshop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

wijckelsma 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
via internet is het altijd makkelijk kopen

Service
werd voortdurend via de mail op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling

Assortiment
dit was mijn eerste aankoop bij cool blue

Aanbeveling
goede concurrerende prijs geen transport kosten en een zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roets Eric 02-10-2015 In de winkel gekocht
lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
toffe website, waar het aangenaam is om te vergelijken, er is zelfs de mogelijkheid om de 10 beste producten uit een bepaald gamma te zien en tevens de reviews te lezen.

Service
De afhandeling gebeurt correct en volgens afspraak, heb geen negatieve ervaring.

Assortiment
Het assortiment! bijna alles is verkrijgbaar.

Aanbeveling
100 procent!

Extra toelichting
Als er alsnog een speld in de hooiberg verborgen zou zitten, heb ik die zeker nog niet gevonden, heb enkel lovende woorden voor gans het bekwame team van Coolblue, doe zo verder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bill57 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestellen via de duidelijke website

Service
Supersnel geleverd

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Gewoon snel en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo Van Weyenberg 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
mooi product, maar mogelijk in begin: het slotje sluit niet wanneer er een paar kaarten in het portefeuille gedeelte zitten.
mogelijk moet het leder eerst meer soepel worden?

Service
Levering voor 24 u leest als morgen geleverd maar dat is niet exact wat er staat, merkte ik op toen de levering niet aan kwam voor de dag erna.

Assortiment
zeer ruim.

Aanbeveling
vlot en ruim assortiment, correcte service.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews