coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42310 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3417 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ton 17-01-2018 Via de website gekocht

tom tom 6250

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer makkelijk te bestellen en erg snel geleverd en een prachtig product en makkelijk te gebruiken heb hem nodig voor mijn werk en ben zeer tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melinda 17-01-2018 Via de website gekocht

Weer super blij met Cool Blue!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Afgelopen zondag een mooie Fjallraven rugzak besteld voor mijn dochter. Ze was al een tijdje op zoek en nu wilde ze hem toch wel snel hebben. Op verschillende sites gekeken, maar bij Cool Blue hoefde ik geen verzendkosten te betalen en had ik de rugzak de volgende dag al in huis. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 17-01-2018 Via de website gekocht

Prima internetshop met een geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben voor Coolblue gekozen om de vele goede recencies die deze winkel kreeg , en niets ervan was overdreven , je word goed op de hoogte gehouden over je bestelling en de aflevering door het uiterst vriendelijke personeel is gewoon top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert A 17-01-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Steeds prompte levering.
N.B. Ik weet dat er expediteurs zijn die nauwkeuriger (op het uur) aangeven wanneer ze te verwachten zijn. Dat zou nog beter zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Diana 17-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website met voldoende keus.
Na bestelling is er super goed contact over de bezorgdatum en tijd! Dit is echt een plus punt van cool blue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hiljeh 17-01-2018 Via de website gekocht

Super webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het aanbod is zeer groot.
Je kunt het niet zo gek verzinnen...
Cool blue heeft het en ook heel gewoon de volgende werkdag in huis.
Superrrr webshop!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JD 17-01-2018 Via de website gekocht

Intuos Photo pen & touch small

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikel op voorraad en de volgende dag al geleverd. Perfekt. Eerder ook al iets besteld bij CoolBlue en toen ook tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renate 17-01-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is duidelijk en overzichtelijk, kon snel het juiste product vinden en de specificaties zijn ook overzichtelijk aangegeven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Karoline 17-01-2018 Via de website gekocht

onvoorstelbare service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supergebruiksvriendelijk en razendsnelle service. Net voor 23u besteld en 's anderendaags om 9u geleverd door Bpost...wat wil je nog meer?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anietje61 17-01-2018 Via de website gekocht

Ontzettend geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De rede waarom ik gekozen heb voor Coolblue is dat deze winkel het goedkoopste was voor mijn gekocht product. Maar wat blijkt dat de service super is ik had op zondagavond besteld en maandagmorgen al geleverd. Ik ben super enthousiast over de afhandeling van mijn bestelling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 17-01-2018 Via de website gekocht

Coolblue maakt waar wat ze beloven.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijving van produkten, vergelijking met andere produkten.
Snelle levering. Echt een bedrijf, dat waar maakt wat het beloofd. Klinkt raar, maar een echt Rotterdams Bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H. Paas 17-01-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel al zeer lang bij Coolblue.
Nog nooit problemen gehad met betaling of levering.
De info op hun site is uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrick 17-01-2018 Via de website gekocht

top en supersnel EN beleefd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
een hoog cijfer voor een hoge service kwaliteit en supersnelle afhandeling en levering van de order geplaatst via internet

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 17-01-2018 Via de website gekocht

topservice, vriendelijk en snel, duidelijke uitleg.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snel duidelijk en overzichtelijk. Koop er graag. alleen het betalingsregistratie systeem klopt nog niet want wanneer je voor 12 uur bestelt en betaalt kan het toch zijn dat de betaling te laat wordt geregistreerd waardoor ze niet de volgende dag bezorgen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jo 17-01-2018 Via de website gekocht

Eerlijke en correcte (web)winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben nu toch al enkele jaren klant bij Coolblue. Op één uitzondering na alle bestellingen correct en op tijd geleverd. En die uitzondering werd uitzonderlijk behandeld en wegens gewoon eerlijk zijn van mijn kant zelfs beloond!
Coolblue is een voorbeeld van hoe het kan en moet zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Devos kitty 17-01-2018 Via de website gekocht

Goede servies en prijs kwaliteit!

Algemene score

9,0
Makkelijk shoppen je hoeft de deur niet uit! Enkel jammer dat door Bpost de leveringen worden vertraagd of zoek geraken! Mss een werkpuntje. Voor de rest nog nooit geen problemen gehad en zou coolbleu zeker aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vincent Gerris 16-01-2018 Via de website gekocht

Super ervaring met aankoop bij coolblue .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hulp telefonisch gevraagd. Binnen 20 seconde een vriendelijk mens aan de telefoon met persoonlijke aandacht. Keurig zoals beloofd een uur later teruggebeld door dezelfde medewerker. Zaterdag bestelling gedaan en zondag keurig zoals afgesproken om15.00 bezorgd. Twee dagen later een kaartje in de bus met bericht dat het toch allemaal fijn geregeld was! Inderdaad, dikke 10. Werk zelf in de zorg en daar kunnen we nog van leren!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olivier 16-01-2018 Via de website gekocht

Weer een keurige levering !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue heeft een zeer compleet aanbod, goede vergelijkingsopties en een perfecte logistieke afhandeling. Klasse. Enige wens; Coolblue zou wat scherper aan de wind mogen varen qua prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 16-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige vriendelijke service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website. Personeel heeft binnen 12 uur na bestelling wasmachine geleverd. Oude wasmachine meegenomen en nieuwe geïnstalleerd.

Klasse!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 16-01-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zaterdagmiddag heb ik een oven besteld en op zondagmiddag had ik hem al in huis. Bezorgers vroegen nog of ze de oude appartuur gratis mee moesten nemen maar dat vond ik niet nodig.
Prima service Top geregeld

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 16-01-2018 Via de website gekocht

Service zoals het altijd zou moeten zijn

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zaterdagavond vaatwasser besteld en al op zondagmiddag bezorgd, wat een goede service, bezorgers zeer vriendelijk en top gekleed in herkenbare kleding.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Arie de Visser 16-01-2018 Via de website gekocht

DE KLANT IS KONING

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service, waar duidelijk aan de wensen van de klant wordt tegemoet gekomen. Snelle levering. Uitstekende verpakking. Bovenal een uitgebreid assortiment tegen aantrekkelijke prijzen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Bongers 16-01-2018 Via de website gekocht

Service hoog in het vaandel staat.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het bedrijf is heel servicegericht en heb al meerdere goede ervaringen met dit bedrijf.
Makkelijke site en met vragen kan je ze bellen en wordt je vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.
Ook nu weer, Ik heb een Siemens Vaatwasser gekocht bij Coolblue en kreeg meteen via de mail een bevestiging van mijn bestelling. Ik had gekozen voor de optie om de vaatwasser te laten installeren en ik kreeg netjes een telefoontje om een afspraak te maken te maken voor levering en installatie. De vaatwasser is naar volle tevredenheid geïnstalleerd en de vaatwasser draait als een zonnetje. Je bent bij Coolblue geen nummer maar je bent er een volwaardig klant. Zaken doen met Coolblue kan ik iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Debby hewitt 16-01-2018 Via de website gekocht

Regelrechte aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze vaatwasser hield er zaterdag opeens mee op. Niet fijn. Op coolblue een nieuwe uitgezocht die zondag werd geleverd. Keurig op tijd zoals aangegeven met telefoontje van de medewerker op de vrachtwagen. Netjes uitgepakt, naar binnen gedragen waar hij moest komen, oude weer mee naar buiten..binnen 10 minuten gepiept. Vriendelijke medewerkers. Een super ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel van Veen 16-01-2018 Via de website gekocht

Top Service! En ook nog snel, veilig en betrouwbaar.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft een ruim aanbod met duidelijke productomschrijvingen, vergelijkingsmogelijkheden en keuzehulp mocht je nog steeds twijfelen over je aankoop.
Helaas bleek m'n bel stuk en heb ik de bezorger gemist maar ook hiervan (net als alle andere updates van de bestelling) werd ik op de hoogte gebracht nog voordat ik het briefje van PostNL gevonden had.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Raymond 16-01-2018 Via de website gekocht

op zondag weer wassen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdagavond ging mijn wasmachine stuk. Meteen een nieuwe besteld en. Zondagmiddag kon ik de was afmaken. Keurig op tijd bezorgd en 20 minuten van te voren belde de chauffeur dat hij eraan kwam. De nieuwe wasmachine werd uitgepakt en aangesloten en de verpakking en de kapotte machine meegenomen. Echt goede service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 16-01-2018 Via de website gekocht

Service waar je blij van wordt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue zet de klant echt voorop met een uitgebreid assortiment, goede prijs/kwaliteit, snelle levering zonder kosten en een gebruikersvriendelijke website. Daarnaast zijn ze goed bereikbaar en kennen ze een vriendelijke klantservice. Voor mij een echte aanwinst!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 16-01-2018 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op alle gemak artikelen vergelijken, keuze maken, ‘s avonds bestellen en 12 uur later staat het apparaat al op z’n plek. Mail over tijdvak waarin geleverd wordt, de bezorgers die bellen en aangeven over hoeveel tijd ze bij je zijn; zich netjes voorstellen en alles netjes achterlaten en oude apparaat meenemen. Wat wil een mens nog meer….

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy van Ginkel 16-01-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering en zelfs op zondag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke website, zeer toegankelijk. Veel reviews van de producten om een goede keuze te maken! In de ochtend van de bezorging een berichtje hoe laat de bezorger er ongeveer is
Ik ben zeer tevreden over Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tim v Dijk 16-01-2018 Via de website gekocht

Aankoop Samsung Galaxy A5 2017

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor Coolblue om de Samsung Galaxy A5 2017 aan te kopen. Coolblue staat sowieso al hoog in het vaandel vanwege het feit dat ik altijd onwijs blij van het bedrijf wordt. Ze weten wat marketing is zonder dat je geirriteerd raakt aan verschijkelijke reclames en goed lijkende aanbiedingen waar je achteraf 2x te veel hebt betaald, en geen service kunt verwachten.
Bij. Coolblue hebben ze een geweldige service, om een voorbeeld te noemen: ik heb eens een printer gekocht waar deze perongeluk in het systeem al uitverkocht was op de betreffende locatie. Coolblue klantenservice heeft er voor mij alles aan gedaan dat ik toch de volgende dag in de avond mijn printer heb morgen ontvangen.
Daarnaast zijn hun tweedekans aanbiedingen ideaal, gewoon een nieuw product met garantie en iemand anders heeft hem al voor je uitgepakt. Geen vervelede plastic meer want dat zit al weer in de recycle baan en scheelt jou dus weer afal.

En dan niet te vergeten dat als je op zaterdag avond aan de bar hangt met een biertje/wijntje gewoon lekker je bestelling kan doen, om vervolgens zondag met koppijn wakker te worden en dan toch heel blij kan worden van de bezorging op zondag. Fantastisch toch!?

Alles in 2 zinnen?
Coolblue is een super bedrijf.
En ik zou iedereen aanraden om eens een kijkje op de website of in 1 van de winkels te nemen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klant 16-01-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn ideale reiskoffer gevonden op coolblue.nl
Door het gemak van de duidelijke zoekfuctie’s en de exstra specificaties die de site bied, is het ook gewoon leuk om online te shoppen.
En heb je snel gevonden wat je zocht.
Op zaterdag avond besteld en serieus , op zondag middag al Bezorgd
Een betere service had ik niet kunnen wensen!
Dankjewel coolblue.nl , ga zo door , ik ben fan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roger van stappen 16-01-2018 Via de website gekocht

goed klant vriendelijk dat zijn jullie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik ben altijd geen voor stander geweest van kopen op internet , om dat je soms valse internet sijts .
hebt , zo als deze produkten die ik koop bij jullie dat gaat nog maar kleding nee .
Daar ga ik altijd voor naar de winkel cna .
Om dat je moet passen en kijken hoe je er mee staat , en vraag aan personeel wat stad mij goed En ook aan jullie websijd zie ik dat die toch op eerste zich te vertrouwen is .
Dat heb ik onder tussen al gezien en dat geeft vertrouwen aan de klant .
En dat moet je op bouwen .
En daar zijn jullie goed in , anders blijf je niet komen .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cup 16-01-2018 Via de website gekocht

Fijne webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Webshop is prima.
Levering op zondag lijkt een wassen neus , (aflever adres onbereikbaar wordt vermeld) , maar dat ligt aan post-nl niet aan coolblue

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Willem W. 16-01-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit uitstekend. Goede website en prima keuze in artikelen. De omschrijving van producten is zeer duidelijk. De levering is conform beschrijving goed te noemen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M.P. 16-01-2018 Via de website gekocht

Topwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue maakt waar wat ze zeggen. Website: goede informatie, het gekozen product voldeed precies zoals er stond. Het is geleverd zoals beloofd, Betaling verloopt prima en je wordt met alles in het proces op de hoogte gehouden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henry van Dalen 16-01-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service.
Duidelijke handelswijze.
Correcte afhandeling van begin tot na de levering van de bestelde artikelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 16-01-2018 Via de website gekocht

Top Product en supersnelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb een microset dinsdag avond gekocht en woensdag stond het apparaat al te draaien

echt supersnelle service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Kruijt 16-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service,op zondag mooi op tijd geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website,overzichtelijke informatie,en snelle levering zelfs op zondag.Ik heb er al meerdere spullen gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AW 16-01-2018 Via de website gekocht

Super snelle en keurige levering (op zondag)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdag middag wasdroger besteld, zondag ochtend geleverd. Moet ik nog meer zeggen!
Oké, je krijgt een mail met de tijden van levering en zelfs nog een telefoontje 20 minuten voordat ze er zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herder 16-01-2018 Via de website gekocht

Op zaterdag avond bestelt en de levering was op zondag!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site is coolblue.nl ook gebruikersvriendelijk zeer aanraden bij de fam.!
Waardevol voor je geld

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 16-01-2018 Via de website gekocht

Het blijft toch nog altijd de beste online winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering van Coolblue is super snel, ze leveren zelfs op zondag. En voor 23:59 besteld is morgen in huis.

Super bedankt Coolblue.

Maar nou to the point.
Geef me die 100 euro cadeaubon maar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Septinus 16-01-2018 Via de website gekocht

Snel, goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, duidelijk beschrijving van de producten. Alleen de verpakkingen zijn véél te groot: een doos van ongeveer 80x50x40 cm....voor een broodrooster!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

maarten 16-01-2018 Via de website gekocht

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat ik weet dat ik bij coolblue makkelijk terecht kan als er een probleem is ben ik hier gaan bestellen. ook al waren ze €100,00 duurder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 16-01-2018 Via de website gekocht

Geweldig snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In het prijsoverzicht van Kieskeurig stond de nieuwe Airfryer pan als tweede vermeld. Bestelling verliep en vlot en het bestelde werd de volgende dag, zondag, keurig bezorgd.
Het zag er goed uit en pastte goed inde Airfryer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trudy 16-01-2018 Via de website gekocht

Fijn! Blij met levering van Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
He heerlijk, eerst balen onze vaatwasser stuk. Via internet, coolblue een nieuwe uitgezocht, wat wordt ie zondag bezorgd, geweldig. Toen bleek dat onze voorkeur er niet was. Super meegedacht door Coolblue en toch een vaatwasser helemaal naar smaak op zondag bezorgd. De apw'jes, berichtjes en telefoontje ter voorbereiding van de levering vind ik erg fijn, zo was ik goed voorbereid en liep alles heel soepel, goede duidelijke toelichting door 2 deskundige vriendelijke vrolijke gasten. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 16-01-2018 Via de website gekocht

Prima snelle service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vandaag besteld morgen in huis.
Praktisch alles is voorradig en kan je de volgende dag in huis hebben.
Prima webwinkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lisa Stulp-Joergensen 16-01-2018 Via de website gekocht

Gewekdige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel goed service altijd, goed dat ik kan de leveringstijd kiezen. Ik vind het goed met de aanbeveling voor elke product type

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart-Jan 16-01-2018 Via de website gekocht

Goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, goede uitleg bij de installatie van het product. Koelkast besteld, zelfs mogelijk om op zondag (gratis) te laten bezorgen. Ideaal, complimenten voor Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique 16-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en gratis op zondag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering is erg snel en als je op zaterdag besteld komt het op zondag gratis binnen. Bij andere winkels moet je hiervoor extra betalen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Netty 16-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service, zelfs op zondag bezorgd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle bezorging ook op zondag, vriendelijk personeel. Ben zeer tevreden. Cool blue heeft mijn voorkeur bij volgende bestellingen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews