coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42303 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3453 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Charlotte 08-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime productkeuze tegen goede prijzen. Zeer voortvarende, vriendelijke en duurzame bezorging

Reageer

Aaltje 08-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige online winkel met een groot assortiment.
Duidelijke productomschrijving.
Online bestellen en betalen geen probleem (Ideal)
Bezorging zoals beloofd. Bijna de klok op gelijk te zetten. Niets op aan te merken.

Reageer

Ronald 08-05-2019

Algemene score

8,0
Goede prijs/prestatie, duidelijke site, snelle levering.
Verpakking licht beschadigd, maar dit had geen invloed op de inhoud.
Product werkt zoals beschreven (reviews, advies) en verwacht.

Reageer

Sander 08-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In eerste instantie ging in na een bezoek aan een prijsvergelijkingssite naar Coolblue. De site van Coolblue is zeer gebruiksvriendelijk en het bestellen en bezorgen ging zeer soepel. Prettig dat je in eerste instantie een tijdvak van 2 uur doorkrijgt en een kwartier van tevoren nog een bericht. Top!

Reageer

Ciel 08-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering. De droger stond in no time boven, aangesloten en wel! Duidelijke uitleg gekregen. Echt hele aardige jongens!!!

Reageer

Els 08-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super shop !!! En echt waar de volgende dag in huis.
Netjes door de bakfiets gebracht van Rotterdam naar Barendrecht.
En.... van te voren een berichtje dat de bakfiets onderweg was en binnen een kwartiertje er zou zijn.
Dat was echt het geval, netjes binnen de tijd.
Daarom geef ik jullie een 10 !!!!!

Reageer

LEO VAN ZIJL 08-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Ik ben zeer tevreden over het product. Helaas heb ik een dag extra op de levering moeten wachten. Ik kreeg pas in de avond een berichtje dat de levering een dag later kwam. Dus voor niets thuis gebleven.

Reageer

H 07-05-2019

Algemene score

1,0
Bizar slecht! Ik denk dat coolblue het spoor bijster is. Wasmachine besteld die niet geleverd werd. Na bellen zou deze echt voor 22u geleverd worden, wat niet gebeurde. Hele dag gewacht voor niks. Na vijf belletjes dag later kan niemand vertellen wanneer deze dan wel geleverd wordt. Dus ik kan thuis wachten in de hoop dat hij wel komt.Wel veel sorry gehoord, geen oplossingen of meedenken. Dacht altijd dat coolblue voor excellente service ging maar dat is blijkbaar verleden tijd (ook gezien alle negatieve berichten op oa de Facebook pagina). Bestelling geannuleerd en dit was de laatste bestelling bij hen. Vraag me af wat er aan de hand is...
Officiele reactie van Coolblue 13-05-2019

Beste H,

Dank je wel voor je review. Wat ontzettend vervelend dat het met jouw bestelling zo mis is gegaan. Dit hoort natuurlijk niet.

Helaas bevat jouw review geen ordernummer en kunnen wij daarom niet controleren wat er mis is gegaan. Dit vinden wij natuurlijk vervelend. Wij willen altijd leren.

Wij begrijpen wel dat jouw vertrouwen nu weg is. jouw annulering maken we natuurlijk netjes in orde.

Het spijt ons.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Hans 07-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind dat ze het heel goed doen. Duidelijke informatie en voorwaarden, vriendelijk personeel, soepele aftersales. En ze hebben bereikt dat het er bij de Mediamarkt ook weer een beetje behulpzaam en coulant aan toe gaat.

Reageer

Astrid 07-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website dus makkelijk te bestellen ook voor de ouderen onder ons. Een kind kan de was doen. Snelle levering.......heel fijn, prima. Gratis retourneren wanneer het bestelde niet naar wens is. Mijn kinderen (volwassen) bestellen ook regelmatig bij Coolblue; zij zijn ook zeer tevreden.

Reageer

Ab 07-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Volgens de reclame is het de ene dag bestellen, en de volgende dag in huis. Dat was in ons geval niet zo, het werd al snel duidelijk dat het een dag later zou worden. Maar wat een prettig bestel en bezorg proces hebben ze daar ontwikkeld. Op de dag van bezorging een mailtje met bezorg window van een uur, een half uur van tevoren een SMS en een kwartier van tevoren een belletje dat ze eraan komen. Overigens hele nette en vriendelijk en bezorgers. Oude wasmachine is meegenomen en de nieuwe aangesloten. Perfect geregeld. Dit was onze 1e bestelling bij Coolblue maar zal zeker niet de laatste keer zijn.

Reageer

Leonora 07-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijn vriendelijk personeel in de winkel goede producten met goede uitleg en snelle nette levering door zeer vriendelijk personeel

Reageer

Inge 07-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue doet wat het beloofd! Een duidelijke website met een breed aanbod aan producten. De producten zijn handig met elkaar te vergelijken en de prijs / kwaliteit verhouding is prima. De levering is gelijk de volgende dag en je wordt van tevoren op de hoogte gehouden wanneer ze komen etc. Echt een super service. Als er problemen zijn, wordt het ook gelijk opgelost zonder moeilijk te doen. Aangezien ik geen tijd heb om te winkelen i.v.m. een eigen zaak, vind ik het echt ideaal om bij Coolbleu mijn producten te bestellen.

Reageer

JOE 07-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze hadden de stofzuiger die wij wilden hebben en was goed geprijsd. Ook een mooie aanbieding oor de stofzuigerzakken. De bestelling werd keurig op de afgesproken dag bezorgd.

Reageer

Tinusz 07-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website met specificaties, snelle bestelprocedure en snelle bezorging en installatie van mijn gekochte wasmachine door 2 bijzonder vriendelijke en kundige bezorgers (.....).

Reageer

Peter 07-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke site. Goeie keuzehulp. Ruim aanbod. Nette prijzen. Makkelijk bestellen. Snel geleverd.
Het is een feest om zo te winkelen.

Reageer

P.Toet 07-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk website,levering op tijd,betaling duidelijk en makkelijk,kortom zou het zo weer doen

Reageer

Wim 07-05-2019

Algemene score

5,0
Assortiment en prijzen zijn in orde. Koelkast met inbouwservice gekocht. Coolblue heeft niet binnen hun eigen gestelde termijn contact opgenomen voor inbouwafspraak. Moest dus zelf bellen. Weer dag later pas afspraak kunnen maken waardoor koelkast hele week na bestellen werd geïnstalleerd.
Officiele reactie van Coolblue 13-05-2019

Beste Wim,

Dank je wel voor je review. Wat ontzettend vervelend dat jouw order vertraging heeft opgelopen. Dit hoort natuurlijk niet.

Wij bespreken jouw situatie intern om van te leren.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Frans 07-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie aanbieding voor deze Lenovo all in one pc duidelijke website met voldoende informatie s,avonds besteld andere morgen in huis

Reageer

Branko 07-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is een modern bedrijf, en dat merk je aan alles. Ze nemen de klant serieus en tillen klanttevredenheid naar een nieuw niveau. Als facetten vanaf het kiezen van het product tot de daadwerkelijke levering zijn goed doordachte processen, met leuke extra's waar je waardering voor ontwikkeld mits je er de aandacht voor neemt. Neem bijvoorbeeld de pakketjes die op maat worden gemaakt aan de hand van jouw product, om zo verspilling van materiaal tegen te gaan. En de leuke teksten op de doos. Coolblue is een voorbeeld voor andere bedrijven.

Reageer

F.van Dijk 07-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website. Goede service. Op tijd leveren. Vriendelijk behulpzame medewerkers.

Reageer

Hans 06-05-2019

Algemene score

1,0
CoolBlue hoeft niet de goedkoopste te zijn. Service? Nee! Service(?)-artikelen...: je betaalt de hoofdprijs!
Randaarde pvc-netsteker, zelf te halen in fysieke winkel te A’dam: Euro 19.99....
Tja.., je hoeft een dergelijk artikel niet bij hen te kopen,
je verwacht immers service, waarom dan niet?
Nu die gedachte wordt kei- en keihard gestraft!
Bezint eer ge begint....! Stekker van amper 2-3 Euro... 6 keer ‘over de kop’...! Walgelijk beleid..!
Schriftelijk vragen hierover gesteld: geen antwoord.
Nee..., hier keert de wal het schip! Oppassen met deze toko!
Officiele reactie van Coolblue 07-05-2019

Beste Hans,

Dank je wel voor je review.

Wij als Coolblue hebben ervoor gekozen om niet mee te gaan met onze concurrenten en hebben dan ook geen laagste prijsgarantie. Wij focussen ons op service naar onze klanten toe, iets wat andere aanbieders veelal links laten liggen.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Kevin 06-05-2019

Algemene score

9,0
Ik vind dat ze een snelle levering hebben. Vaak is het binnen een dag of 2 dagen geleverd. Kwaliteit van de producten is niks op aan te merken. En de site is betrouwbaar.

Reageer

Tanja 06-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer ruim en gevarieerd aanbod! Gratis en supersnelle verzending is een grote troef! Dit heeft mij doen kiezen voor coolblue! En ik heb er zeker geen spijt van! Het pakje in ontvangst nemen en openen is ook superplezant met de leuke opschriften op de doos en er valt ook nog een leuke prijs te winnen als je creatief bent met de verpakking, echt cool!

Reageer

Germen 06-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service, dito levering en uitstekende prijs! Bovendien krijg je tijdig info betreffend de aflevering en tips mbt aangekocht artikel.

Reageer

Herman 06-05-2019

Algemene score

3,0
Zou het goedkoopste zijn, maar prijs bleek plots 'te zijn aangepast'. Ook al zag ik nog de oude prijs op de site! Screenshots gemaakt op advies helpdesk, opgestuurd maar werd niet meer op gereageerd. Veel te grote organisatie waar je als klant echt een nummer uit 1000en bent, zo voelt het.
Officiele reactie van Coolblue 07-05-2019

Beste Herman,

Dank je wel voor je review. Wat vervelend dat de prijs is verander op de site. Wij begrijpen goed dat je hiervan baalt. Helaas veranderen prijzen de hele dag door. Pas als de bestelling betaald is is de koop en de prijs definitief.

Jammer dat je hebt ervaren dat je een nummer bent. Dit willen wij echt voorkomen.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Rita Janssens 06-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool Blue is een aanrader in elk opzicht.
Er is een ruim aanbod.
De prijzen zijn correct.
de bediening is vlot en het personeel is hoffelijk en uitermate vriendelijk en betuigt van kennis van zaken.
Je kan er terecht in verschillende talen: Nederlands Frans en vermoedelijk ook

Reageer

Kick 06-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue zoals altijd vlot leveren. Afspraken worden nagekomen, de klant staat centraal en ze denken bij problemen of klachten ook echt met je mee.

Reageer

Tilly 06-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbaar, betrokken en bevlogen mannen en vrouwen die gewoon voor je klaarstaan en je de "ouderwetse" service bieden, zei de 72 jarige klant na diverse aankopen.

Reageer

Vincent 06-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nette en snelle levering. Website en app erg overzichtelijk en een leuke manier om klanten tevreden te maken en te houden

Reageer

Johan 06-05-2019

Algemene score

1,0
Op zoek naar een nieuwe koelkast mijn oog laten vallen op een Amerikaans 'tweede kans', met een paar kleine krasjes op de buitenzijde. Tevreden over bezorging en ophalen oude koelkast; paar krasjes waren niet storend. Het installeren moest ik zelf doen, maar dat zou fluitje van een cent zijn. Helaas misten er onderdelen, maar na een telefoontje werd mij beloofd dat deze nagezonden zouden worden; hierdoor kon ik in eerste instantie dispenser etc. niet aansluiten. Na een paar dagen kwamen er onderdelen, maar helaas was dit niet volledig en een aantal onderdelen pasten niet. Of dit aan de deur van de vriezer of aan de onderdelen lag wist ik niet, Wederom gebeld en aangegeven wat het probleem was; een monteur zou volgens mij uitkomst bieden, maar volgens Coolblue konden er uitsluitend onderdelen nagestuurd worden, een monteur was niet mogelijk. Na wat heen-en-weer praten werd voorgesteld om een nieuwe koelkast te laten komen, maar..dan moest ik wel een (fors!) bedrag bijbetalen. Het gesprek werd wat 'onhandig' en uiteindelijk de optie genoemd dat dan de koel/vries maar weer opgehaald moest worden. Dit is ook gebeurd en het geld is weer op mijn rekening gekomen.

Jammer en onnodig volgens mij, want Coolblue maakt de nodige kosten, heeft uiteindelijk niks verkocht en voor de langere termijn beslist geen ambassadeur. Zelf zal ik op zoek naar een winkel die de verwachtingen wél waar kan maken. Dat ik twee weken na het ophalen van de koel/vries nog een pakketje (gebruikte?!) onderdelen kreeg toegestuurd gaf mij beslist geen glimlach...

De volgende tip wil ik meegeven; check een tweede kans voordat deze naar de klant gaat op deugdelijke werking en sta open voor suggesties om tot een oplossing te komen.
Zonde dat Coolblue klaarblijkelijk ook niet meer 'out of the box' kan denken...
Officiele reactie van Coolblue 07-05-2019

Beste Johan,

Dank je wel voor je review. Wat ontzettend vervelend dat jouw TweedeKans koelkast niet conform de omschrijving was. Dit hoort natuurlijk niet. Zeker ook niet dat je onderdelen mist.

Helaas kan dit gebeuren, wij dienen het dan wel zo soepel mogelijk voor je op te lossen. Helaas hebben wij dat niet correct gedaan. Dat spijt ons.

Met jouw tip gaan we natuurlijk aan de slag.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Anatomicade 06-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling is duidelijk en snel. Bezorging is goed en snel. Prijs is redelijk. Zal altijd voor CoolBlue kiezen

Reageer

Marc 06-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tsja, lijkt me duidelijk toch? Coolblue heeft gewoon een goed breed aanbod, met duidelijke productinfo, heldere reviews en daarna supersnelle opvolging en bezorging. Geen twijfel, gewoon duidelijkheid over alles. Winkelen met een glimlach!

Reageer

Mariette 06-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Doen wat ze beloven, duidelijke en overzichtelijke website, snelle levering en natuurlijk inclusief die glimlach! 👊😃

Reageer

Ognjen babic 06-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer leuke en bij de tijdse manier van gang van zaken doen. De vergelijkings optie op de website is erg goed. Vind het niet erg als Coolblue niet altijd de goedkoopste is, je weet uiteindelijk wat je aan ze hebt. Enige puntje is dat het beeldscherm dat ik besteld heb af en toe even uitvalt, maar dat kan ook aan mijn computer liggen.

Reageer

Bas 06-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijzen en service. Snelle levering en bij problemen/vragen helpen ze je snel en doeltreffend!

Reageer

Meia 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue bezorgd snel een accuraat, is betrouwbaar. Artikelen zijn gunstig geprijsd en hoog van kwaliteit.

Reageer

Marc de Kok 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel al jaren naar volle tevredenheid bij Cool Blue. De service is top, komen altijd hun afspraken na, je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je pakket geleverd wordt.
In een woord "TOP" . Ga zo door Cool Blue.

Reageer

Esther Hilderink 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat is het een verademing, dat iemand de tijd neemt om goed te luisteren wat je nodig hebt, wat jouw wensen zijn en waar je naar op zoek bent. Wat fijn om in een winkel als Cloolblue te zijn en met een goed gevoel de winkel te verlaten. Ik ben fan!

Reageer

Wilco 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gewoon betrouwbaar webwinkelgemak: makkelijk producten vinden en veelal tegen een goede prijs

Reageer

peter 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
mooi gegaan zoals beloofd, op tijd .goede berichtgeving zowel bij bestellen als bj bezorging. top

Reageer

Veenjo 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en complete levering. Had de twee producten eerst besteld bij een concurrent van Coolblue wat me een maand ellende heeft opgeleverd. Bij Coolblue geen problemen.

Reageer

Natascha 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site van coolblue is gebruiksvriendelijk, levering snel en de prijzen concurreren goed met andere aanbieders.

Reageer

Tgi 05-05-2019

Algemene score

10,0
Doet wat ze zeggen. helder en duidelijk. Vooraf bellen , sms'n
Verder werkt de wasmachine.

Reageer

Dyana Steenbakkers 05-05-2019

Algemene score

10,0
Super goede service alles goed geregeld en snel keurige bezorgers weten waar ze over praten

Reageer

flowerlady 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
alles voor een glimlach,je pakket na een dag besteld al geleverd en goed/stabiel verpakt
ook makkelijk te openen wat voor iedere leeftijd fijn is
goede prijzen en duidelijke site prima zaak dus

Reageer

Pascale 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is TOP! Mijn bestelling van mijn droogkast werd goed opgevolgd en de levering was prima : een uur op voorhand een sms-je en een half uur op voorhand een telefoontje van de bezorgers, met het exacte leveringsuur. Snel en vakkundig geïnstalleerd en het oude toestel meegenomen! Super bedankt Jens en Mats van Coolblue!

Reageer

A.Vosselman 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over Coolbleu. Een prima website met goede omschrijving van het product, makkelijke betaling, in mijn geval een wasmachine. Erg vriendelijke bezorgers die weten wat ze doen en het keurig afwerken. Een goed product voor een goede prijs. Een aanrader dus.

Reageer

Patrick 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede winkel, duidelijk en overzichtelijk selectie maken in wat je wil aanschaffen (opties/prijs/etc.) Ruim assortiment, vele A-merken voor zowel top of the line als budget assortiment. Prijs/kwaliteit is goed. Afspraken altijd nog nagekomen, duidelijk voorwaarden en zeer snelle levering.

Reageer

Christine 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, goedkoopste, goede en tijdige service, gemakkelijk bestellen/betalen.

Reageer

Toon meer reviews