coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 42379 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

verstuurdvanafmijnvulpen 24-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

2,0

Gemak
Vanwege de goede reviews, i.p.v. bij bol.com bestellen, heb ik Coolblue geprobeerd.

Omdat ik bepaalde informatie niet kon achterhalen, moest ik eerst bellen met de klantenservice.

De medewerker wist het ook niet. Wat de medewerker aan kennis ontbeerde, werd ruimschoots goedgemaakt door behulpzaamheid en vriendelijkheid. De vriendelijke medewerker kwam er toch niet helemaal uit en verwees mij door naar de fabrikant. Jammer, maar desondanks voelde ik me toch goed geholpen door de gedreven, serieuze en vriendelijke benadering van de medewerker :)

Service
Beleef en erg erg goed geholpen door het callcenter, voor het omruilen van een incompleet product wat ik net had ontvangen. Althans, dat dacht ik. Toen de beloofde email uit bleef maar eens gebeld.

Toen werd alles wat al besproken en afgesproken was uitgewist alsof het niet bestond, want het kon niet. Callcentermedewerker was erg arrogant en onbeschoft waarop ik iemand anders wilde spreken. Wilde hij niet en aangezien hij erg paternalistisch deed had ik er genoeg van en vertelde dat ik geen nieuw product wilde maar mijn geld terug. 't Bleef helaas een lastig 'gesprek' met een erg brutale medewerker en NB ik, de klant, moest "normaal doen" en vervolgens hing hij op. Geweldig...

Weer gebeld, weer een andere callcentermedewerker aan de lijn. Situatie uitgelegd en dat de vorige medewerker N*ck gewoon ophing. Deze medewerkster ging toen bijdehand doen en popiejopie / gekaanstekerig (kreeg zeer de indruk dat ze de persoon die ophing kende / op dat moment bij haar in de buurt was).

Fantastisch wat het, alsof ik met een puber aan de lijn zat die mij loopt te dissen. Ik heb haar hierop netjes aangsproken dat ik het niet prettig vind en er niet van gediend ben. Vervolgens kreeg ik emotioneel overdreven gejokkebrok te horen (in de trand van tienersmoezen waarom ze te laat zijn op school terwijl er geen geldige reden is) en hing ze gewoon op toen ze er niet meer uitkwam...

Niet bepaald het gedrag waarop ik hoop als klant en zeker niet verwacht.

Aanbeveling
Vanwege deze twee zeer slechte ervaringen met callcentermedewerkers die ronduit onbeschoft zijn en zich onaantastbaar wanen, voor mij NOOIT weer Coolblue.

Coolblue, jullie mogen N*ck en N*kh*m daarvoor bedanken.

Extra toelichting
Als alles gladjes verloopt, en dan bedoel ik inclusief retourzendingen die goed gaan, dan snap ik dat mensen tevreden zijn en hoge cijfers geven voor hun review. Zodra er 'tegenwind' is leer je mensen en een organisatie echt kennen is mijn ervaring en dat heb ik gelijk ervaren. In het vervolg koop ik wel weer gewoon bij bol.com, daar heb ik nog nooit zoiets belachelijks meegemaakt. Bij geen enkele webshop trouwens.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 24-12-2015

Beste meneer/mevrouw,

Ten eerste willen we graag zeggen dat het absoluut niet correct is dat u op deze manier bent aangesproken. We streven er juist naar de klant tevreden te stellen, ook al is er sprake van een vervelende situatie. Dat u niet op deze manier bent behandeld, vinden we heel vervelend om te horen. Graag willen we meekijken naar uw bestelling en naar wat er precies mis is gegaan. We zouden het fijn vinden als u ons de kans zou geven om het probleem voor zo ver mogelijk op te lossen. In ieder geval onze oprechte excuses voor het ongemak wat dit heeft veroorzaakt.

Met vriendelijke groeten,
Coolblue

Reageer

Richardc 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Vlotte levering

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lucaspeeters 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel overzichtelijk.
makkelijk te volgen stappen om bestelling af te ronden

Service
meteen een e-mail met bedanking aankoop en veel uitleg, maar zeer overzichtelijk dankzij de linken naar de FAQ van de website

Assortiment
met de specifieke opzoeking die ik deed, was er geen super groot assortiment maar wel uitgebreid genoeg om een goede aankoop te garanderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pjbeelen 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk site

Service
Goede service, zeer snelle levering. Altijd correct

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pakena 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel eenvoudige website waar makkelijk alles op kan gevonden worden.

Service
Coolblue is uitermate klantvriendelijk en probeer voor elk probleem een gepaste oplossing te vinden.

Assortiment
Ik heb al altijd alles wat ik wou kopen in het assortiment teruggevonden.

Aanbeveling
Ik ken geen betere, klantvriendelijkere webwinkel.

Extra toelichting
Als je een probleem hebt neem zeker contact op met de klantendienst, zij zoeken naar een gepaste oplossing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OH Dijkhuizen 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Coolbleu heeft een overzichtelijke website en een prima service, zoals de bevestiging van de bestelling, de levertijd etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Walhout 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk online te bestellen.Snel in huis.

Service
Snelle service

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Gewoon goed

Extra toelichting
Geen op of aanmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer goede en duidelijke website met leuke video's met uitleg

Service
zeer snel en duidelijk

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
een positieve ervaring!! ruim assortiment, goede prijzen en een hele snelle afhandeling!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Christian 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen en meer niet

Service
Via mail en sms op de hoogte gebracht in welk tijdvak bezorgd.

Assortiment
Erg uitgebreid. Prima. Soms iets duurder dan concurrent.

Aanbeveling
Als je betrouwbaarheid belangrijk vindt.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel producten, goede website.

Service
Bezorgt ook op zondag, altijd updates over levering.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goede service, veel keuze, scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lucas 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
perfect geleverd! een plezier!

Assortiment
soms té veel keuze?? maar je kan vergelijken!

Extra toelichting
cool blue, je wordt er" hot red" van!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HarryB 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Niet genoeg keuze in kledij.

Aanbeveling
Snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bram jonkers 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en veel betaal mogelijkheden

Service
Snelle levering en goeie track en trace

Assortiment
Alles wat je maar wenst vindt je bij coolblue

Aanbeveling
Vergeet bol.com.. Bij coolblue betere acties zo goed als altijd de goedkoopste betalen met PayPal. Kijk maar zelf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig zoeken en bestellen uit een breed assortiment.

Service
Mocht er iets niet goed zijn wordt dit meteen geregeld. En ruime openingstijden.

Assortiment
Voor heel veel apparaten zijn er items te vinden.

Aanbeveling
Gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij jullie is het echt van vandaag besteld morgen in huis, daar kunnen andere webwinkels een voorbeeld aan nemen 😊

Assortiment
Veel keuze en zalig dat je gewoon vanuit je zetel kunt shoppen.

Aanbeveling
Goed product veel keuze en super snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vanden Abeele kris 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer goede website waar je perfect je wensen kan bepalen via een filter

Service
Voor mij is de correctheid van de levering en de vlotheid zeer belangrijk en dit was pico bello in orde. Ook vind ik het zeer transparant om je pakketje te volgen tijdens de levering. Op de hoogte gebracht worden dat ik mijn pakketje mag afhalen is zeker ook een pluspunt voor me. Ik vergeet soms al rap zaken.

Assortiment
Zeer ruime keuze die je vlot kan bekijken op een overzichtelijke site.

Aanbeveling
Alles was gewoon perfect in orde.

Extra toelichting
Blijf zo verder doen en wanneer ik de 100 euro waardebon zou krijgen maak ik bog meer mondelinge reclame voor jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronny 24-12-2015 In de winkel gekocht
boomsesteenweg Antwerpen en ook webshop
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via website altijd gemakelijk

Service
bestellen dag daarop in huis

Assortiment
alles onder één dak

Aanbeveling
mensen zijn vriendelijk en behulpzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Defever S 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website. Snel mijn keuze gevonden. In 1 2 3 was mijn bestelling dan ook geplaatst.

Service
Werd de dag erop geleverd met de post in deze waarschijnlijk drukke periode. Zeer tevreden!

Assortiment
Keuze genoeg in ieder geval in alle prijsklasses.

Aanbeveling
Zal in de toekomst zeker nog via jullie site aankopen doen! Was nu de 1ste maal en ben er uiterst tevreden over.

Extra toelichting
/

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Serge 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk!

Service
Snel en correcte service!

Assortiment
Jullie assortiment is vrij uitgebreid, zaken die je niet onmiddellijk in een winkel ziet

Aanbeveling
Best een aanrader, je moet niet aanschuiven, snelle en correcte service ... wat heb je meer nodig in deze drukke periode!

Extra toelichting
Best voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Clement 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klare, heldere website, simpel om te bestellen en duidelijke voorwaarden

Service
Snel geleverd, meestal de dag na bestelling en goed verpakt zodat producten heel blijven

Assortiment
Vind wat ik zoek, met veel alternatieven en accessoires

Extra toelichting
Tot nu toe een perfect parcours

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wadden 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Door de filters kom je vlot bij het door jou gewenste product.

Service
Track en trace door 1 klik en je weet wanneer jouw bestelling bij je bezorgd wordt.

Assortiment
Bijna alles wat je zou kunnen wensen is aanwezig.

Aanbeveling
Een 9 laat nog net wat ruimte om eventueel nog iets te verbeteren.

Extra toelichting
Heb hier vaker gewinkeld en ben nooit teleurgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Son 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Even scrollen en alles is besteld 😀

Service
De dag nadien aan de deur geleverd 👍

Assortiment
Zeer ruime keuze !

Aanbeveling
Alles verloopt prima 😃

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nienke 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Besteld om 23.30 s'avonds, volgende morgen in huis! Superservice

Service
Supersnelle service

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Snelle betrouwbare service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

stefan 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
luier kan niet liggend vanaf de bank

Assortiment
hebben echt bijna alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J vdp 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ze sturen een meteen een bericht wanneer je bestelling verzonden wordt en wanneer je pakket toekomt. Bestelling, invullen van gegevens en betaling verloopt zoals gewoonlijk zeer vlot!

Service
voor 23:59 besteld morgen in huis... wat wil je nog meer! De klantendienst is zeer vriendelijk en ze antwoorden meteen op je mail!

Assortiment
Het grootste assortiment dat ik ken, deze webshop heeft zaken die je nog lang niet kan krijgen in andere groothandels of webshops!

Aanbeveling
beste webshop met een zeer sterke klantenservice en een zeer uitgebreid assortiment voor zeer degelijke prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jbl 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Handig

Service
Op en top betrouwbaar

Assortiment
Er kan altijd meer

Aanbeveling
Handig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Pieter 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Coolblue is vlak bij mij in de buurt. Dus zowel voor thuis te laten leveren als voor als er iets mis is is het gemakkelijk te bereiken.

Service
Telkens vriendelijke verkopers gehad.

Assortiment
Zeer ruim aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen26 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer nette afhandeling. Vriendelijk personeel, niets is te veel

Service
Woest keurig naar de zolder gebracht en netjes aangesloten. Vriendelijkheid ten top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaatje 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel overzichtelijk om iets terug te vinden

Service
Zeer snelle service. Maandag besteld, dinsdag voormuddag in huis.

Extra toelichting
Zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inezdusaert 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
handige site

Service
Snelle service en snelle levering

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Leuke winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Website is overzichtelijk, goed onderverdeeld; je kunt gemakkelijk dingen vinden.

Service
Snelle levering, maar doordat ik nog de week voor Kerst bestelde, wel een dag vertraagd. Geen probleem op zich. Ze hadden het ook goed aangekondigd middels een mailtje.

Assortiment
Ik merk dat jullie prijzen niet altijd lager liggen, maar de gratis verzending maakte het in dit geval aantrekkelijker.

Aanbeveling
Prima eerste indruk.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Matthew Meisser 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site zit heel goed in elkaar, je kan alles direct en gemakkelijk vinden, zeker een pluspunt.

Service
Als ik een probleem had kon ik meteen bellen. Ik werd dan ook meteen geholpen, en dit tot 23h59 's avonds.

Assortiment
Ongeveer alles is beschikbaar op jullie website.

Aanbeveling
Ik shop af en toe bij Coolblue en elke keer heb ik dit positief ervaren.

Extra toelichting
/

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Leuke shopping ervaring. Ontbreken soms technische details waarvoor ik die op alternatieve sites moet gaan zoeken

Service
Niets op aan te merken

Assortiment
niets op aan te merken

Aanbeveling
Mijn online shopping referentie

Extra toelichting
Doe zo voort

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk en eenvoudig

Service
Super enthousiast en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles makkelijk te vinden en te bestellen

Service
Bij een vraag snel adequaat antwoord

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Betrouwbaar. Ze stellen je constant op de hoogte van bestelling en service is ook top en handelen alles zeer snel af.

Extra toelichting
Top bedrijf in alle opzichten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dixit 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Altijd gratis verzonden, zelfs op zondag.
Overzichtelijke site.

Service
Zelfs op zondag kun je je pakketje ontvangen.

Assortiment
Niet alles wat je zoekt is er, maar wel heel veel.

Extra toelichting
Vooral het altijd gratis verzenden (dus niet alleen boven een bepaald bedrag) maakt Coolblue aantrekkelijk om te bestellen. Daarnaast zijn de prijzen vaak ook laag of gelijk in vergelijking met andere webshops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sascha 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles duidelijk omschreven + gemakkelijke links om snel een af te handelen.

Service
Snelle afhandeling van aankoop + snel thuis geleverd.

Assortiment
Zeer interessant.

Aanbeveling
Een plezier door weinig tijdverlies en leuke korting.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bart Van der Stichelen 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk alles op te zoeken, duidelijk

Service
Perfect geleverd!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Heel gemakkelijk te bestellen, overzichtelijk, perfecte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zoeken, de details bekijken en winkelen bij Coolblue is heel eenvoudig. Een website die het gewoon doet en zoals Coolblue uitstraalt...gewoon geen gedoe, en niet moeilijk maken als je ook gewoon makkelijk kan doen

Service
Service...nou...das wel te vinden in het woordenboek van Coolblue. Service zit hem in die kleine details...goede mailopvolging en werkelijk laten weten als je pakketje bij de buren ligt. En op zaterdagavond bestellen en dan zondag gewoon laten bezorgen? Ik viel van mijn stoel, maar ook dat doet Coolblue. Helemaal top! En op de helpdesk blijven ze denk ik slapen want die is vrijwel altijd open.

Assortiment
Alles wat je zou willen en dan nog veel meer....het assortiment is groot, heel groot. Ze verkopen nog net geen chocoladeletters of kerstbomen.

Aanbeveling
Service met een onderscheidend gevoel voor humor. Het zit m in die details van de website, het flapje aan de doos om je buren te bedanken. Die humor maakt dat ook online shoppen gewoon leuk is ipv een noodzakelijk kwaad omdat je geen tijd hebt om naar de winkel te rennen. Die glimlach die Coolblue je geeft door zaken luchtig te maken...das nou net dat beetje extra. Want die lach....is onbetaalbaar maar krijg je er gratis bij.

Extra toelichting
Niet echt...keep on going guys!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik weet geen andere winkel op het net waar het zo eenvoudig is om een artikel te vinden en te bestellen.

Service
Direct na de bestelling een duidelijke mail en levering de volgende dag is al super, maar in deze drukke dagen is het gewoon super dat alles de volgende dag geleverd wordt.

Assortiment
Mooi en goed assortiment, en alle bekende merken tegen scherpe prijzen.

Aanbeveling
Ik ben super blij dat ik Coolblue heb gevonden en weet zeker dat ik nog vaak een bestelling ga doen.

Extra toelichting
Ik bestel regelmatig wat via het net, maar jullie zijn gewoon de beste !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mldebilt 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
heldere website, alle info goed te vinden, duidelijk

Extra toelichting
top winkel, supersnelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ludo 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je vindt duidelijk en snel via de zoekfunctie de leverbare producten en het bestelproces is stapsgewijs en overzichtelijk opgemaakt.

Service
Ik mocht ondervinden dat de klantendienst bij problemen, zelfs indien die niet aan Coolblue zijn te wijten, de klant vertrouwt en accuraat en vriendelijk het probleem zo snel mogelijk oplost.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid, maar uiteraard vind je niet alles. Wat ik wel ervaar is dat de prijzen meestal bij de laagste zijn. Slechts zelden een betere koop te vinden en dan meestal nog met een langere levertijd of nog extra te betalen leveringskosten.

Aanbeveling
Ikzelf zoek na enkele ervaringen eerst bij Coolblue en ga dan af en toe vergelijken met de concurrentie. Trouwens, voor mijn ervaringen met Coolblue stond ik eerder sceptisch tegenover online winkelen.

Extra toelichting
Door wateroverlast leverde tante pos te laat en reeds de dag daarop had ik vervanging van Coolblue. De administratie werd naderhand in orde gebracht. In eerste instantie werd ik op mijn woord geloofd: weliswaar een sterke blijk van vertrouwen tegenover de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marleen 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk vanuit de zetel

Service
wordt aan de deur gebracht

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
ruime keuze vanuit je luie zetel en aan de deur gebracht, makkelijker kan niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

stijn m 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles wat je nodig hebt in het dagelijkse leven kan je in de verschillende webshops van coolblue vinden

Service
snelle leveringen en als er verkooppunt in de buurt is heb je u pakket nog sneller

Assortiment
zelfde uitleg bij beoordeling 'Gemak'

Aanbeveling
Alles te vinden in 1 'winkel' wat wilt een mens nog meer...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CTerl 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel en precies gevonden wat ik zocht

Service
geleverd zoals beloofd

Assortiment
Alles gevonden

Aanbeveling
Webside prima en bestellen heel gemakkelijk

Extra toelichting
alles goed !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

gapieschapie 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website geeft hele duidelijke en eerlijke informatie. Zowel het zoeken als bestellen is supergemakkelijk bij Coolblue

Service
We hebben alleen te maken gehad met levering, maar dat was echt geweldig. Om 21.30 uur 's avonds besteld en om 12.00 uur de volgende dag konden we het pakket ophalen op het afhaalpunt van onze keuze. Ook hadden we kunnen kiezen voor een bezorgdag die ons uitkwam.

Assortiment
Ze hebben niet álles, dus dat kan nog ruimer. Maar zeker niets te klagen :-)

Aanbeveling
Gewoon echt heel erg tevreden. Derde bestelling inmiddels en alles wordt snel en naar tevredenheid geleverd.

Extra toelichting
Betalen met creditcard geeft bij Coolblue (in tegenstelling tot heel veel andere webwinkels) geen extra kosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JDC 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zeer gebruiksvriendelijke interface

Service
zoals altijd op tijde geleverd. binnen de dag

Assortiment
geen commentaar, alle merken bij mekaar

Aanbeveling
perfecte service tegen een correcte prijs

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Logische website

Service
Snel geholpen, vakkundig personeel

Assortiment
Voldoende keuze om juiste afweging te kunnen maken

Extra toelichting
Ik kom steeds terug bij Coolblue omdat ik alleen positieve ervaring heb tot dusver.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk bestellen en leveringsdatum aanpassen.

Service
Goede prijzen en snelle levering.

Assortiment
Bijna alles te vinden in deze online winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gert van Dijk 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
het was overzichtelijk en we konden verschillende merken vergelijken

Service
er was ruim voldoende keuze mogelijkheden en de bezorg service was goed afspraak was afspraak

Assortiment
nogmaals voldoende keuze ook in verschillende prijs klasse

Aanbeveling
Het is allemaal duidelijk goede site snel handelen en wat ze beloven doen ze ook is mij ervaring tot nu toe. Dit was mij eerste aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews