coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42511 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2723 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Veronique De Lie 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel gemakkelijk! besteld op avond en s ochtends aan de deur. Vlugger kan niet!!!

Service
Heel vriendelijke service! !!
Heel snelle levering, degelijke verpakking !

Assortiment
Gevonden wat ik zocht!

Aanbeveling
Een tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonia 26-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
enkel online gebruikt

Service
Snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin s 26-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,2

Gemak
zeer gemakkelijk toegankelijk

Service
Pakket is nog niet geleverd. Het is blijkbaar verloren gegaan bij transporteur Dynalogic. Het ging om een levering die op afspraak geleverd zou worden 24/12 tussen 9u en 11u {10 euro). Kerstcadeaus. Zeer ontgoocheld!!!!

Assortiment
ok

Aanbeveling
Ik heb altijd veel vertrouwen gehad in jullie. Men belooft vandaag besteld, morgen onder de kerstboom. Niet dus, terwijl de bestelling reeds gebeurde op 19/12! Zeer ontevreden!

Extra toelichting
Waar blijft mijn pakket!!!! Dynalogic zou contact opnemen voor een nieuwe leveringsafspraak? Niet dus. Bij Post.Nl nooit een probleem geweest! Mijn kerstmis is naar de vaantjes. En de enige compensatie die men belooft, is terugbetaling van transportkost.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Enisa 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
De beste en de snelst levering vandaag besteld morgen al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal D 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het is heel eenvoudig om iets te bestellen

Service
vandaag besteld, morgen geleverd: super !

Assortiment
telkens zeer veel keuze in hetgeen je zoekt

Aanbeveling
vanuit je zetel kan je alles opzoeken, bestellen wetende dat dit correct gebeurt. Wij hebben cool blue al veel gebruikt en zijn telkens zeer tevreden !

Extra toelichting
niet speciaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HoPa 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel keuze, vlot geleverd.
Besteld en betaald vanuit mijn zetel.

Service
De factuur verscheen enkele minuten na de bestelling via internet. Prima verpakking.

Assortiment
Prijsvergelijking is mogelijk. Er is veel keuze

Aanbeveling
Om 17 uur besteld. De volgende dag gratis met de glimlach geleverd door onze vriendelijke postbode. Dat is service !!!

Extra toelichting
Veel keuze, en prijsvriendelijk:zelfs goedkoper dan de Philips shop. 100 % tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen vanuit je luie zetel, en met voldoende toelichting bij het product

Service
Bestelling probleemloos geleverd op de gewenste dag. In de toekomst ook nog uur levering kunnen bepalen zou het helemaal af maken.

Assortiment
Keuzemogelijkheid

Aanbeveling
Ik zal niet zeggen voor elk product, maar toch wel erg praktisch !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poperinge België 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
hetzelfde artikel was bij bol.com zo maar eventjes 35 euro duurder!! Andere toebehoren waren bij hen dan weer goedkoper, opletten wat je koopt en vergelijken beloont!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sylvie wauters 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je kan alles online doen, goede uitleg bij alle producten.

Service
Super levering! Jullie houden je aan jullie afspraken, top service! Jullie zijn de beste!

Assortiment
Jullie hebben een zeer ruim gamma. Je vindt er vrijwel alles!

Aanbeveling
Een winkel dat alles heeft aan hele goede prijzen. Meer moet dat niet zijn, jullie zijn top! Ik heb al meerdere keren bij jullie besteld, altijd heel tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tybo 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super! De website('s) zijn goed ingericht, je kan je bestelling meteen verwijderen of details weergeven. Wel had ik een probleempje met het betalen maar dat zal waarschijnlijk de schuld van de bank zijn.

Service
Het pakketje was de dag erna al thuis geleverd! Bij een vorige levering moest ik de klantendienst raadplegen, maar die mensen hebben me goed geholpen!

Assortiment
Je vindt er letterlijk alles!

Aanbeveling
De goedkoopste, de snelste (levering), de betrouwbaarste, de coolste 😉 Qua website.

Extra toelichting
Ik weet niet wie de schuld draagt van het betaalprobleem maar na 3 keer proberen lukte het toch. Verder, prima winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Agilitytosca 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De combinatie van een snelle webwinkel en een echte store in Wilrijk is de max!

Service
Ik ben uiterst tevreden met mijn aankopen, maar soms gaat er iets mis. Gewoon ruilen voor een ander product of gewoon je geld terugkrijgen. Steeds zonder morren geeft je als consument de luxe en de zekerheid.

Assortiment
Je verschiet telkens hoeveel er beschikbaar is. Maar je kan onmogelijk alle producten aanbieden. Voor elektronica, gsm en laptop denk ik onmiddellijk aan Coolblue.

Aanbeveling
Als je zonder zorgen wilt kopen en je pakje het snelst in huis wil hebben, dan is Coolblue je webwinkel.

Extra toelichting
Voor deze service moet je soms net iets meer betalen, maar dit is meestal minder dan een procent op het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Carl 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede winkel, wel niet altijd de goedkoopste, dus de laatste jaren vergelijk ik altijd. Normaal vlotte levering hoewel ik nu met de Subwoofer 8 dagen kan wachten ('vermist' in Carrefour postpunt en Coolblue nam pas actie na onze telefoon met een nieuwe te sturen).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aanrader 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestelproces loopt zeer vlotjes en gemakkelijk. Veel betalingsmogelijkheden

Service
- Zeer snel geleverd
- klantenservice tot middernacht bereikbaar
- altijd snel antwoord op vraag, opmerking of klacht
- iets niet in orde? gewoon terugsturen en geld terug
- Coolblue lijkt oprecht vriendelijk en grappig

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
- Super klantvriendelijk, ook voor klachten en retouren
- snelle levering
- kwaliteit
- maar een heel klein beetje duurder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven 26-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

3,7

Service
Het pakje zou de volgende dag beschikbaar zijn. Ik wacht nunal 3 dagen en heb na klagen bericht gekregen dat het pas maandag zal zijn. 5 dagen dus

Aanbeveling
Op 20 min kan ik met mijn fiets aan elke winkel in Antwerpen zijn. Bij cool blue duurt het 5 dagen. Voor mij geen cool blue meer.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht

Reageer

Hannie Woudenberg 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg goede track en trace systeem en heel attente vervoerders

Service
Alles mee genomen zonder het te hebben aangegeven

Aanbeveling
Gewoon goed

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer duidelijke website die zeer vlot werkt waardoor de keuze snel en rationeel kan gemaakt worden. Mooie voorsteling van de producten en een eerlijke product vergelijking

Service
de levertijd werd volgens de publiciteit gerespecteerd zeer correct en zonder poespas

Assortiment
makkelijk te vinden vooral door de indeling in "winkels" . en de prijzen zijn zeer concurrentieel

Aanbeveling
de meest makkelijke en de vlotste methode om aankopen te doen en cadeautjes te kiezen

Extra toelichting
heel tevreden met de keuze, de aankoop en de dienstverlening van Cool Blue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hugo6668 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
een negen, omdat het altijd nog beter kan,maar ver van de tien zitten jullie echt niet meer.

Service
Idem

Assortiment
nog meer artikelen en niet alleen electro en aanverwanten zou helemaal top zijn.

Aanbeveling
nog nooit problemen gehad met een bestelling en indien toch een mankementje, wordt het vrij snel en zonder morren opgelost.
Betrouwbare site en winkel. Vakkennis van het personeel meer dan voldoende,vriendelijk en behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sabine 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
na 23 u besteld op 22/12 en volgende dag al ontvangen

Service
Zeer snelle levering

Aanbeveling
Zeer betrouwbaar en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton uit Amsterdam 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Direct gevonden met de laagste prijs!

Service
De volgende dag bezorgd met prima tracking.

Aanbeveling
Directe levering en prima tracking.

Extra toelichting
Mijn eerste bestelling bij coolblue, prima gegaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

klaas 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
we hebben ons product vlot gevonden

Service
de levertijd was correct

Assortiment
assortiment hebben wij gezien via de website.

Aanbeveling
voor ons was het bij de levering perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mevr Smit 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Zeer vriendelijk en behulpzaam

Extra toelichting
Zowel erg prettige ervaringen bij webshop en bezorging als het ophalen van spullen in de fysieke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is een overzichtelijke website. Alles wordt goed uitgelegd met o.a video's,...

Service
Zoals beschreven op de website,de volgende dag geleverd. Het pakje werd mooi verpakt,er werd goed zorggedragen voor het pakketje

Assortiment
Er is een ruime keuze aan producten,zeker niet de duurste.

Aanbeveling
Het is een betrouwbare winkel,er is een goede service en een ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TevredenKlant 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website van Coolblue is heel gebruikersvriendelijk; binnen een paar klikken kreeg ik een overzicht van de producten in de gewenste categorie (monitoren). Ik wilde een monitor met minimaal Full-HD resolutie, x aantal inch en een IPS-scherm en ik kon al deze eisen makkelijk in het selectiepaneel links aanvinken.

Het enige wat ik verwarrend vond was het vergelijken van producten: ik had moeite met het selecteren van meerdere beeldschermen.

Het bestelproces ging snel en zonder problemen. Ik had om half twaalf besteld en de volgende morgen werd het product al om half tien (!) bezorgd.

Service
Ik vind de retourvoorwaarden schappelijk en Coolblue is haar levertijd (één werkdag) nagekomen.

Assortiment
Er was voldoende aanbod, het aanbod was divers en de prijs was marktconform.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

petra 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig van thuis uit winkelen

Service
heel correcte levering

Assortiment
ruime keuze, je kan makkelijk vergelijken

Aanbeveling
vlotte service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YVC 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site

Service
snelle en correcte levering

Aanbeveling
perfecte afhandeling van bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven Soetens 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
het zou een 10 zijn als je met één bestelling 2 artikelen kan bestellen, waarvan eentje niet voorradig, en dat ze het voorradige toch opsturen, nu dien je dus 2 afzonderlijke bestellingen in te geven.

Aanbeveling
zeker niet duur, snelle levering, duidelijke uitleg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja Schoute 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima makkelijke manier om je bestelling te doen

Service
Ivm de drukte kon men het niet waarmaken om voor 23.59 uur besteld de volgende dag in huis waar te maken.
Kreeg daar keurig bericht van dat het de volgende dag zou worden gebracht.

Extra toelichting
Via de App nog contact gehad met Coolbleu, snel antwoord en een vriendelijk gesprek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de kerstman 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website

Service
snel geleverd

Assortiment
ruim aanbod

Aanbeveling
geen negatieve ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad Maassluis 26-12-2015 In de winkel gekocht
rotterdam Oostplein
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed bereikbaar, komt georganiseerd over

Service
toen ik aan de beurt was, nam de medewerker alle tijd om mijn vragen te beantwoorden en uitleg te geven over de producten waarnaar ik op zoek was, prima!

Assortiment
heel veel leverbaar via de wegschop, het assortiment in de winkel is wat beperkt. Maar de levertijd via de wegshop is erg kort.

Aanbeveling
voor informatie of direct afhalen prima. Maar ook goede hulp bij productinformatie.

Extra toelichting
prettig om hier een bezoek aan te brengen, ook al is het sortiment in de vitrines beperkt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Shaun 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles gaat goed en zoals het hoort, zonder problemen.

Service
Alles wordt 7 op 7 geleverd was echt super goed is en gemakkelijk.

Extra toelichting
Dez site is zeker een aanrader voor als je iets wil kopen, ikzelf gebruik hem zeer vaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert Vinkenvleugel 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestellen

Service
Nog geen problemen gehad

Assortiment
Veel te koop, met zeer goede voorwaarden

Aanbeveling
Als alles een 9 is dan is hier ook een 9 op zijn plaats

Extra toelichting
Geen problemen, zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Actifry 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Het winkelen doe van uit je huis en het word ook nog eens super snel aan huis geleverd .... gedaan met de lange wachtrijen aan de kassa's ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen en afrekenen is zeer eenvoudig

Service
Bij een defect is omruilen vlot en zonder problemen.

Aanbeveling
Prima service, groot aanbod, concurrerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christiaan 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
gelijk overzicht over de status van de bestelling,tot het moment van levering

Assortiment
heb gewoon nog niet alles bekeken

Extra toelichting
super correcte afhandeling en maken waar wat ze beloven....dikke 10 !!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Beetje zoeken naar het correcte product door uitgebreid assortiment.
Wel duidelijk voorgesteld.

Service
Telefonisch snel de juiste info en vragen worden vriendelijk beantwoordt.
Fout gekocht product werd zonder vragen omgeruild.
Winkel wel iets voor sluitingstijd dicht.

Assortiment
Ruime keuze aan merken en producten.

Aanbeveling
Prima service, aangenaam winkelen, korte wachttijd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordan Symoens 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel handig deze winkel ze hebben er (bijna) alles.

Service
De service is hier echt top. Ze staan echt paraat voor alles maar 1 woord. TOP...

Assortiment
Ze hebben hier echt "bijna" alles.

Aanbeveling
In het algemeen heb ik niks te klagen over coolblue.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Producten worden overzichtelijk en volgens soort gevoden

Service
Leveringstermijn dik ok !

Assortiment
Niet alle producten zijn terug te vinden = muziekmateriaal bv

Aanbeveling
Zeer klantgericht en heel stipt !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivan 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Makkelijk en zeer goede service!! Chapeau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede site en snelle levering.

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Keuze en advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yves 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Zeer snel geleverd!! Geen opmerkingen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marius 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede website: gebruiksvriendelijk en is goed over nagedacht

Service
Geen gezeur gewoon oplossen. Prima

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Goed en betrouwbaar met hoge service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BGA 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vandaag besteld voor 23:59 en morgen in huis met tracker!

Service
Gewoon goed en vriendelijk, ook voor assistentie in het kiezen naar juiste producten.

Aanbeveling
Gewoon goed met een goed gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zeer gemakkelijk

Service
snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel handig qua gebruik maar weinig "professionele reviews"

Service
Besteld en volgende dag in huis

Assortiment
Alles wat ik nodig heb, zelfs zaken die ik niet kende waardoor ik meer producten kon vergelijken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oversensitieve 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
site (niet winkel) voldoende overzichtelijk

Service
onmiddellijk via mail antwoord op vragen

Assortiment
hoe je het bekijkt, ik zou het ook 2 kunnen geven. het assortiment is heel uitgebreid, maar je hebt van vele producten enkel de goede merkproducten. Ik heb een apparaten gekocht (koptefoons voor auditief hoogsensitieve mensen (ik gebruik het als hoorapparaat) waar ik er overal honderden kan vinden, maar jullie hadden alleen de 2 beste (van merk en kwaliteit). Daaruit besluit ik dat jullie niet beginnen met minderwaardige merken en kwaliteiten

Aanbeveling
Zeer goede winkel die niet zoekt naar goedkoop maar naar duurzaam en waarde hecht aan het niveau van kwaliteit.

Extra toelichting
onderdelen (oortjes die je regelmatig moeten vervangen worden) kunnen niet in de winkel zelf besteld worden, doch alleen bij de verdeler.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riky 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering, netjes verpakt

Assortiment
Erg uitgebreid. Weinig wat ze niet hebben voor de juiste prijs.

Aanbeveling
Gewoon niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eduw 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede keuzehulp en eenvoudig te bestellen. Specificaties van producten altijd gegeven met duidelijke uitleg.

Service
Bestellen is gemakkelijk en product op tijd geleverd

Assortiment
Groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

paul bax 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
't is de eerste keer en alles ging vlot !

Assortiment
heb goed gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tijana 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk en snel verschillende producten kunnen vergelijken zodat je makkelijker een keus kan maken

Extra toelichting
Ondanks de drukke kerstperiode was mijn bestelling en dag later al binnen! Heerlijk dat je zo last minute nog je producten kan aanschaffen en cadeau kan doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veluwenkamp 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het gevraagde artikel is eenvoudig te vinden

Service
Berichtgeving over het vervolg van de bestelling is snel en accuraat

Assortiment
Niet alles was voorradig, waarschijnlijk door de Kerstdrukte

Aanbeveling
Ik heb Cool blue al aanbevolen bij familie en vrienden

Extra toelichting
Zeer snelle levering werd zeer gewaardeerd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews