coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42495 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2821 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Olav 27-02-2017 Via de website gekocht

Altijd klantgericht, groot aanbod, duidelijke site.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb nu meerdere keren een aankoop gedaan bij Coolblue en ben erg tevreden met de service. Er is één keer een verkeerd product verzonden maar na het bellen met de (enorm vriendelijke!) klantenservice is alles netjes opgelost. Complimenten hiervoor.

Duidelijke site, medewerkers die weten waar het over gaat, nette actuele prijs, goede producten, altijd netjes verpakt.

10/10

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niko 27-02-2017 Via de website gekocht

Produkt beschadigd ontvangen

Algemene score

5,0
Snelle levering, echter product ligt beschadigd. Afweging gemaakt om het niet te retourneren. Te duur voor minimale kwaliteit.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 28-02-2017

Beste Niko,

Wat fijn dat u de moeite heeft genomen om uw feedback achter te laten. We vinden het ontzettend jammer dat je niet helemaal tevreden bent over de geleverde service. Wil je zo vriendelijk zijn om een kleine toelichting en het ordernummer van je bestelling per mail te versturen naar: geenglimlach@coolblue.nl? We helpen u graag verder.

Groeten,
Coolblue

Reageer

M. Gouwen 27-02-2017 Via de website gekocht

Polar loop 2

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tweede keer dat ik een bestelling gedaan heb bij Cool blue. Donderdagmiddag besteld, vrijdagochtend voor 10:00u geleverd. Top!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 27-02-2017 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service via telefoon. Snelle levering en inbouw van de apparatuur. Scherpe prijs kwaliteit. Dat maakt kopen op internet leuk!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kevin 27-02-2017 Via de website gekocht

Goed product alleen de levertijd kan beter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Helaas kon het weer eens de volgende dag niet geleverd worden en vandaag de leverdatum tussen 12:30/14:30 werd het 16:00

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Debbie 27-02-2017 Via de website gekocht

Het is een beleving!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hoe leuk is het om bij Cool Blue te bestellen?
Ik word vrolijk van de eerste mail die ik krijg met grapjes als, je bestelling is afgerond (beter dan vierkant), wachttherapie (wie verzint het). En dan de service! Je wordt op de hoogte gehouden van je pakketje, krijg vrij snel een Track en Trace code en kan je pakketje goed in de gaten houden.

En dat kunnen niet veel organisaties doen.. Ze doen wat ze beloven en zeggen!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wilma 27-02-2017 Via de website gekocht

Alles voor een glimlach :)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al eerdere ervaring met Coolblue en die zijn altijd super. Logisch dat ik voor mijn printer ook naar hen ben gegaan. En als klap op de vuurpijl belden ze nog even na of alles naar wens is gegaan en of ik nog extra toners wilde bestellen. Super service wat mij betreft.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lena 27-02-2017 Via de website gekocht

Snelle, nette levering

Algemene score

9,0
Ik bestel regelmatig producten via CoolBlue, omdat er snel geleverd wordt en de service top is. Ik heb eenmaal een horloge gekocht dat kapot ging op een uitzending en na een mailtje mocht ik het horloge veel later retour sturen dan de gebruikelijke termijn. Gratis verzending (althans, of ze nou in de prijs inbegrepen zijn, je ziet ze iig niet) en retourneren is een topservice

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Carola 27-02-2017 Via de website gekocht

Levering elektrische tandenborstels

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij een prijsvergelijking kwam Coolblue er het voordeligst uit. Dit kwam doordat er geen verzendkosten werden berekend. 'S avonds besteld en de volgende dag bezorgd. Perfect volgens planning. De berichtgeving tijdens de bezorging is ook zeer goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joey 27-02-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind deze shop zeer betrouwbaar. De levering van het product is snel (volgende werkdag in huis). Het product wordt altijd netjes verpakt geleverd en de site is zeer gebruiksvriendelijk en de klantenservice zijn zeer netjes en behulpzaam.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido Roeland 27-02-2017 Via de website gekocht

Bij Coolblue loop je geen blauwtje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij de meeste producten staan eerlijke reviews en is de omschrijving duidelijk genoeg om een keuze te maken. Vervolgens is de bestelling zo gepiept en staat je bestelling de volgende dag ook echt binnen! TOP!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula Beumet 27-02-2017 Via de website gekocht

Glimlach??? BIG SMILE dankzij Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op een dag overleed mijn stofzuiger. ..met 2 katten kunnen wij daar niet van buiten, geen dag! Even een ordertje ingeven en voor € 9,95 extra en we ontvingen de nieuwe, dezrlfde dezelfde dag!! 's avonds keurig afgeleverd door Dynalogistics! Ongelooflijk, ontzettend goede service! BIG SMILE!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan 27-02-2017 Via de website gekocht

Motorola Moto octacore

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede webwinkel, fijne service via de chat. Vriendelijke dame heeft mij geholpen.
Erg prettig om klant te zijn bij Coolblue.
Een aanrader!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 27-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop numatic stofzuiger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijk, duidelijk, snel en betrouwbare levering. Betaling met creditcard is gemakkelijk. Heel prettig allemaal.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rehana Bos 27-02-2017 Via de website gekocht

Superfijne webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel makkelijk een product te vinden, simpel door te filteren. Heel fijn om de keuze te hebben om je product nog op dezelfde dag te laten bezorgen. Snel en vooral heel makkelijk, prima service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 27-02-2017 Via de website gekocht

Flipcover IPhone6

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Winkel website bezocht voor aankoop Flipcover IPhone6. Breed assortiment met goede omschrijving en duidelijke foto's van aangeboden object. Prijs verhouding redelijk.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Danielle 27-02-2017 Via de website gekocht

Snelle levering makkelijk bestellen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk bestellen. Heel snel het juiste artikel gevonden en heel duidelijke omschrijving van het artikel. Optie voor gratis 's avonds bezorgen was heel fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lise 27-02-2017 Via de website gekocht

Review

Algemene score

1,0
Als ik kon gaf ik een nul!! Heb nog steeds niets ontvangen en heb vrijdag besteld.
Er zou de volgende dag geleverd worden.
Niemand weet waar het pakket nu is. Ik betaalde alles onmiddelijk. Het was een bestelling van iets minder dan €600.
Dit kan gewoon niet!!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Mirella 27-02-2017 Via de website gekocht

Altijd snel

Algemene score

9,0
Goede producten, altijd snelle en correcte levering. Goede klantenservice en zeer gebruikersvriendelijke website. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kees 27-02-2017 Via de website gekocht

Goed product, de volgende dag in huis....

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen product voldoet ruimschoots aan mijn verwachting. De keuze via internet is makkelijk en door alle info en vergelijkingen snel gedaan. Het bestellen en afrekenen verloopt vlekkeloos. De zending was op tijd en tijdens de wachttijd word je door CoolBlue aangenaam bezig gehouden met allerlei tips 😂😉

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

sanderw 27-02-2017 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website. Scherpe prijzen. Beetje eigenzinnig. Aanvullende tips op de aanschaf. Goede service. Duidelijke factuur en snelle bezorging. Zo hoort online shoppen te zijn! Perfect dus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 27-02-2017 Via de website gekocht

zeer goede webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer gebruiksvriendelijke website, goed gestructureerd, productinformatie helder en voldoende. Betalen gaat erg makkelijk, en de aflevering van het bestelde item gebeurt zoals beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Chanasja 27-02-2017 Via de website gekocht

Samsung tv curved via Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snel geleverd! Direct bevestiging én leuke ideeen voor dag wachten! Werd geleverd door tnt post, doos klein beetje beschadigd, maar alles heel geleverd! 100x beter dan bezoek aan Mediamarkt, waardeloos advies én niet op voorraad!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenny de Zwart 27-02-2017 Via de website gekocht

fantastisch wat is het genieten van de Bose Soudndlink 3 !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik vond de web shop duidelijk. vriendelijk in gebruik. artikel was zorgvuldig verpakt. en op tijd geleverd!

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 27-02-2017 Via de website gekocht

Topservice zoals altijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om 8 uur 's avonds besteld en de volgende ochtend stond de nieuwe wasmachine om 11 uur al te draaien.
Super vriendelijke medewerkers die de machine naar zolder brachten, aansloten en toelichtten. De oude ging samen met het verpakkingsmateriaal retour.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Betty 27-02-2017 Via de website gekocht

iPhone en beschermhoesje en beschermingsfolie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool blue geeft veel informatie op de website en de levering is snel, goed verpakt en betaling op diverse manieren. Veel reviews gelezen over de bescherming van mijn iPhone en kon daaruit tot een goede keus komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chien 27-02-2017 Via de website gekocht

Enrico Benetti rugzak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede rugzak. Goed geprijsd. Ook snel verzonden. Heel goed verpakt. En gratis verstuurd, dat vind ik heel bijzonder. Zonder minimum prijs.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Suzanne 27-02-2017 Via de website gekocht

Service with a smile

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke beschrijving, mogelijkheid om producten te vergelijken. Deze kwam als beste middenklasse naar voren. Besteld voor 12 uur 's nachts dr volgende dag al geleverd én aangesloten. Fantastische service met een glimlach. Beste elektronica winkel ooit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Malle 27-02-2017 Via de website gekocht

2e kans koop printer Canon PIXMA MG7750

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolbleu is goed en niet duur en had ook deze goede 2e kans koop. Apparaat is gewoon nieuw, zonder schade en niet gebruikt. Leuke extra korting op toch een nieuw produkt. Goed te installeren met duidelijke handleiding. Service (ook met andere apparaten) is altijd goed en ze deden niet moeilijk bij een misverstand in ons voordeel. Leuk zijn de extra grapjes op b.v. de doos e.d.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stef 27-02-2017 Via de website gekocht

Zoals altijd, perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na de orderbevestiging kwam ik erachter dat ik het afleveradres verkeerd had gekozen. Binnen enkele seconden had ik een medewerker via de chat, binnen enkele minuten al een nieuwe orderbevestiging met het juiste adres. Prima prijs, uitstekende service en tot nu toe altijd de volgende dag thuis geleverd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miek 27-02-2017 Via de website gekocht

Blij met Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke shop, grote keuze, snelle levering, goede informatie omtrent tijdstip van levering. Hier hoef je niet de hele dag voor thuis te zijn! Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Clipper 27-02-2017 Via de website gekocht

Goede producten, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue heeft een enorm breed assortiment aan producten dus als ik iets nodig heb kijk ik ook altijd op hun site(s). Zij zijn niet altijd de goedkoopste maar wel betrouwbaar en leveren snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Inky 27-02-2017 Via de website gekocht

service met humor

Algemene score

10,0
Na het bestellen van mijn Senseo kon ik een afhaalpunt kiezen. Vanzelfsprekend koos ik de winkel het dichtst in de buurt. Na het betalen ontdekte ik dat ik het pakket na 16.00 kon ophalen op zaterdag, maar de winkel gaat om 15.00 dicht. Dat betekent dan toch een heel weekend zonder koffie. Als je met de Coolblue klantenservice belt kun je in de wacht kiezen voor een muziekje. Nou, dat leek me wel gezellig, maar toen kreeg ik gelijk al een medewerker aan de lijn. Geen wachttijd. Top! Toen ik vertelde dat ik echt niet kon wachten op mijn koffie werd er snel een ander afhaalpunt gekozen, want afkicken van koffie kon volgens de medewerker echt niet. En als ik nu direct koffie wilde mocht ik wel even langskomen. Zo hoort het!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike 27-02-2017 Via de website gekocht

Nespresso van coolbleu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed gevoel , aantal maal iets besteld. En dat was top geregeld. , mooi verpakt, op tijd bezorgt wij zijn erg tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 27-02-2017 Via de website gekocht

Goede informatie, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website geeft goede en gedetailleerde informatie over de producten en geeft suggesties om een goede keus te kunnen maken.
De bestelling gaat vervolgens makkelijk en de volgende dag is de bestelling binnen en kan ik er mee aan de slag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert P 27-02-2017 Via de website gekocht

Perfekt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Helder en duidelijke website
Adequaat en accuraat in communicatie en levering
Zowel met email als telefonisch contact onderhouden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra Petrovic 27-02-2017 Via de website gekocht

Goede service, snelle antwoord.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel heel vaak van coolblue en levering is altijd snel, klantenservice is goed. Aleen maar de website werkt soms in Firefox niet helemaal goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

LB 27-02-2017 Via de website gekocht

Super service, snelle levering, goede prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettige website met een duidelijk overzicht en veel informatie over de verschillende producten. Daarnaast ook vaak binnen 24h bezorging en een goede prijs!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.vielvoije 27-02-2017 Via de website gekocht

j.vielvoije

Algemene score

10,0
toppie koelkast van zanussi gekocht en al zeer snel (de volgende dag al geleverd)zodat we niet zonder zatten prima afgeleverd en op de plaats gezet van de oude was boven op de vriezer.werkt perfect.top gasten die het afgeleverd hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjerk 27-02-2017 Via de website gekocht

Telefoon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Besteld en de volgende dag al in huis fantastisch en de service is ook heel goed als het product je niet bevalt kun je hem zo terug sturen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anja van der vliet 27-02-2017 Via de website gekocht

tevreden !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je wordt klantvriendelijk aan de telefoon geholpen. Als je iets niet begrijpt, hebben ze geduld , om het nog eens uit te leggen.
Hierdoor ook fijn voor : 65 plussers !
Supersnelle levering! De ene dag bestelt, de andere dag al in huis.
Zonder bezorgkosten!

Ik ben blij met Cool Blue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jet 26-02-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij de bestelling ging iets fout met de betaling. Klantenservice gebeld om dit te checken en kreeg meteen een betaallink toegestuurd zodat ik niet het hele bestelproces opnieuw hoefde te doorlopen.
Razend snelle bezorging, 'svavonds besteld, volgende dag 8:30 uur werd het pakketje geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne, Aalter België 26-02-2017 Via de website gekocht

Heel tevreden

Algemene score

10,0
Coolblue gekozen omdat ze voor dezelfde prijs als twee andere leveranciers de enige waren die de volgende dag konden leveren en het oude product meenamen.

Reageer

D. Lonra 26-02-2017 Via de website gekocht

5 minuten voor 12

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Letterlijk 5 voor 12 een powerpack besteld.
De powerpack moest de dag erna 's middags mee op vakantie.
Volgende morgen om 11.15 uur werd het bezorgd. TOP

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter V. Nieuwegein 26-02-2017 Via de website gekocht

aankoop koelvriescombi LG

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijstechnisch niks mis mee; snelle en tijdige levering; bezorgers, 2 jonge mannen die zich netjes voorstelden, koelkast geplaatst; vlotte bediening, geen op en/of aanmerkingen!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Patrick Somers 26-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop printer

Algemene score

10,0
Als je bij Cool blue bestelt weet je gewoon dat je een service krijgt die zijn voorgaande niet kent. Een mooie slogan zou kunnen zijn : 'Cool blue, we deliver the promiss'!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elles 26-02-2017 Via de website gekocht

Prima service weer Prima product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon weer prima Coolblue. Makkelijk bestellen, fijn dat er veel recensies over product op site stonden, op tijd in huis, product voldoet ook aan verwachtingen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Danny van Tongeren 26-02-2017 Via de website gekocht

coolblue is echt geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wat een top bedrijf, altijd goed en op tijd, voor mij is coolblue nummer 1
ik doe alleen nog maar aankopen via deze webshop

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 26-02-2017 Via de website gekocht

prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima webwinkel met vlotte levering! Duidelijk hoe eea gaat verlopen na de aankoop. Ik werd goed op de hoogte gehouden over het verzenden ed van mijn pakket.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 26-02-2017 Via de website gekocht

Nieuw Nespresso Machine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kom je thuis, is je koffie machine stuk...en zonder koffie kom ik de dag niet door.
Dus meteen een nieuw besteld, met de service van "de zelfde dag nog geleverd" gekozen.
Netjes een bevestiging, email en sms dat de machine onderweg was.
En ik kon de zelfde avond nog koffie drinken. Helemaal blij.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews