coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42588 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

catcher 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Middels weinig clicks vindt en koop je het product.

Service
s'avonds besteld en volgende dag de bestelling binnen hoe cool is dat. Geeft je de het gevoel wat ik heb wanneer ik iets in een fysieke winkel koop. Je bent vol van je aankoop en wil het direct gaan gebruiken.

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Er moet altijd nog iets te wensen overblijven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjan 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Nog nooit teleurgesteld. Snelle levering. Sympathiek bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebastiaan 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website, no nonsense.

Assortiment
Ruim assortiment.

Extra toelichting
Ik vond de mail waarin gemeld werd dat de levering niet plaats had kunnen vinden erg overdreven. De suggesties vind ik niet gepast/professioneel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruben 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zo besteld en snel thuis bezorgd

Service
Zondag 23:00 besteld, maandag 16:00 in huis!
gelikt proces van verzending waarbij je alles makkelijk kan volgen

Assortiment
Hebben alles

Aanbeveling
Niet te duur en gewoon de beste service van alle bestaande webshops op dit moment

Extra toelichting
Een en al top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques Baars 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles staat goed beschreven en diverse links waar je gelijk verder mee kan.

Service
alles is goed geregeld en op mails krijg je goed antwoord

Assortiment
wat je zoekt kan je vinden.

Aanbeveling
alles is goed te vinden en bestellen gaat makkelijk. ook wat ze beloven komen ze na. Als ze binnen de afgesproken tijd geen antwoord kunnen geven op je vraag dan krijg je netjes een berichtje dat het ze niet lukt maar dat ze er z.s.m. bij je op terug komen.

Extra toelichting
Ga zeker zo door en onze volgende telefoon eind dit jaar voor mijn vrouw wordt zeker weer bij jullie besteld. Voordeel is ook dat als je wat heb met een product dan kan je altijd naar de winkel en de prijzen liggen zeer gunstig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Loek 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk van uit je stoel bestellen

Service
na de bestelling snel binnen gekregen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan.vanderbiest 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijke website om vlot te kunnen navigeren en te zoeken. Duidelijke regels en bestelprocedure.

Service
Correcte afspraak en uitvoering ervan

Assortiment
Zeer ruime keuze en duidelijke indeling

Aanbeveling
Met de reeds vermelde argumenten. Wel niet steeds de laagste prijs.

Extra toelichting
Alles OK alleen de prijs is niet altijd de laagste tussen de andere webwinkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vere 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website heeft duidelijke categorieen. Alles waarvan de de categorie niet ziet/weet kun je simpelweg naar zoeken in het zoek balkje. Ik kan alles altijd snel vinden en vanaf de bank iets bestellen en het de volgende dag in huis hebben is altijd fijn.

Service
Levertijd was zoals gezegd; de volgende dag. Dat is snel en daar ben ik blij om. Het maakt deze webwinkel goed geschikt als ik snel iets nodig heb en er geen week op kan wachten. Ik heb nog nooit iets hoeven te retourneren, een vraag hoeven stellen of klacht hoeven indienen.

Assortiment
Van niet ieder product is er evenveel keus, maar CoolBlue heeft een ruime collectie aan spullen.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel aan als een familielid of kennis een electronisch apparaat zoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sanne 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kan me niet bedenken wat nog beter kan, alles is keurig netjes geregeld.

Service
Je komt snel met een van de medewerkers aan de lijn, die vervolgens alles doen om je vraag zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden. Daarnaast is het personeel ook ontzettend vriendelijk.

Assortiment
Ook al heb ik niet de hele website afgespeurd wat ze allemaal hebben, als ik iets nodig heb in deze categorie (computers en toebehoren) weet ik waar ik het moet zoeken.

Aanbeveling
Mooie website, geen verzendkosten, snelle verzending en alles om je zo tevreden mogelijk te maken. Het motto 'alles voor een glimlach' wordt heel duidelijk nagestreefd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Di 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Superheldere website

Service
Toon & uitleg is geweldig.

Assortiment
Keus te over. Door goede informatie hierbij geen keuzestress.

Aanbeveling
Zelden zo'n klantgerichte informatie ontvangen, met zo'n fijne humoristische & luchtige toon. Voorbeeld: je bezorger komt. Doe hem de groeten.

Extra toelichting
Hoopte al op 'n enquete, want vond de dienstverlening zo perfect dat ik 't kwijt wilde. Dank!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AndreWommelgem 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super makkelijk qua installatie en gebruik.

Service
Gewoon top.

Assortiment
Alles is te vinden toch !

Aanbeveling
Kopen doen we bij Coolblue !

Extra toelichting
Supersnelle levering tegen een absoluut concurrentiele prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo ten Brink 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke web site

Service
Goede en snelle service

Assortiment
Voldoende assortimnt

Aanbeveling
Goeie online shop

Extra toelichting
Als ik mijn beats tour weer verlies, bestel ik ze weer coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansVa 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel met de keuzehulp zoeken wat je wilt

Service
Iets niet goed of naar de zin: terugsturen en met kerende post een nieuw/ander exemplaar.

Assortiment
Compleet

Aanbeveling
Niet altijd de voordeligste leverancier, wel altijd duidelijk, snel, deskundig en volgens de voorwaarden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edenmar 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gericht zoeken. Geen afleiding door andere producten waar je op dat moment geen interesse in hebt. Naast positieve ook negatieve aspect van het product benoemd

Service
Snelle levering binnen de duidelijk vooraf gecommuniceerde tijdslimiet

Assortiment
Ruim assortiment tegen redelijke maar niet altijd de laagste prijs

Aanbeveling
Ruime keuze en goede service en betrouwbare levering preferen voor mij boven de laagste prijs

Extra toelichting
Toelichting over duurzaamheid kan beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Een eerste maar zeker geen laatste klant 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super makkelijk

Service
Om 23 uur savonds besteld en om 9 uur volgende dag in huis! Echt super

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Echt nog nooit meegemaakt dat iest zo snel besteld en geleverd is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart Otto 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Het blijven kicken dat ik op zaterdagavond iets bedenk (ga toch investeren in een NAS) en dat Cool Blue op zondag mijn nieuwe apparaat aflevert. Top!

Assortiment
Cool Blue had weer precies het merk/type dat ik zocht

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Yoes 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles is duidelijk en overzichtelijk. Ik voel me erg op me gemak bij CoolBlue.

Service
De service is erg goed, ik werd goed op de hoogte gesteld van mijn bestelling en werd zeer klantvriendelijk behandeld.
Een bijzonder snelle levering en kreeg updates over mijn bestelling tijdens de reis, wat erg prettig was.

Assortiment
Erg groot assortiment, je kunt er eigenlijk alles vinden. Ook zijn de prijzen aantrekkelijk.

Extra toelichting
x

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Loes 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, overzichtelijk

Service
Snelle levering. Doen wat er beloofd wordt! Wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling via email.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Super en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MartienFordFusion 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer snelle levering, klantvriendelijk en goede afhandeling

Service
Zie bij gemakt, zeer goede service

Assortiment
Goed uitgebreid assortiment en de juiste merken

Aanbeveling
Zie hierboven de ingevulde velden

Extra toelichting
Alles prima tot zover

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paula krijnen 10-09-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk te vinden en heel veel keus

Service
Volgende dag was de levering al binnen en je krijgt ook nog bericht hoelaat ze ongeveer komen

Assortiment
Heel veel keus en genoeg uitleg over het artikel

Aanbeveling
Alles was top geregeld van keuze tot aan de levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Overbodig dit toe te lichten. Is gewoon perfect

Service
Perfect

Aanbeveling
Spreekt voor zich

Extra toelichting
Het aantal e-mails om het verloop van de bestelling te volgen is goed bedoeld maar wel wat overdadig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke website en uitleg

Service
op tijd geleverd

Assortiment
wat ik nodig had, was er!

Aanbeveling
er is altijd iets te verbeteren, maar weet nu nog niet wat.

Extra toelichting
mooie aanbiedingen en sneller geleverd dan anderen en....net even goedkoper!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meems 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site. Ik vond vlot wat ik zocht.

Service
Levertijd was zoals aangegeven op de website binnen 24 uur. Top!

Assortiment
Veel keuze aan producten. Voor iedere portemonnee is er iets te vinden. Vind ik positief.

Aanbeveling
De bezorger was zeer correct. Kreeg van tevoren een telefoontje dat hij met drie kwartier bij mij was. Heeft zelfs de droger nog voor me op de wasmachine gezet. Superservice!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Scenicsurfer 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede rubricering en snelle site. Groot aantal gratis betaalmogelijkheden.

Service
Zeer snelle informatie over wijzigingen in bestelstatus en afleverschema.

Assortiment
Grote keuze uit vele merken en modellen.

Aanbeveling
Zeer prettige layout en prima keuze, met een prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Extra toelichting
Een aanrader voor vrienden en kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede, duidelijke site

Service
via internet ca.22:00 besteld; 22:50 al telefonische bevestiging door Cool Blue; via div. emails op de hoogte van verzendproces; volgende dag ca 15:00 bestelling in huis.

Extra toelichting
Zeer tevreden over de correcte en prettige afhandeling; en mobieltje direct belklaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Janine 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles goed geregeld, dus gewoon een 10

Service
Het hele proces van uitzoeken tot ontvangst van het pakje wordt perfect begeleid!

Assortiment
Eigenlijk geen idee, het lijkt er op dat jullie alles hebben, maar dat heb ik natuurlijk niet geverifieerd. Geen tijd voor.

Aanbeveling
Goeie ervaring, dus prima!

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marian 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik zocht een hoesje voor mijn Samsung S5 telefoon en alles stond netjes gesorteerd op merk en type en soort hoesje.

Service
De bestelling was de volgende dag al in huis. Duidelijke emails ontvangen over het verloop van de bestelling.

Assortiment
Er was grote keuze in de aangeboden hoesjes.

Aanbeveling
Alles is goed en snel verlopen.

Extra toelichting
Ik ben zeer blij met mijn hoesje, dit was de enige site die het verkocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

graafschap12 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles simpelte bestellen

Service
's avonds gratis bezorgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karen 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heldere site, bestellen en of verder winkelen wijst zich vanzelf

Service
Altijd keurig nagekomen beloftes: op tijd = op tijd, je krijgt wat je besteld hebt en de prijs is de laagste die ik kan vinden.

Assortiment
Geen winkel kan alles in huis hebben. Maar er is zoveel keuze dat toevoegingen alleen maar verwarrend werken. Prima zo.

Aanbeveling
Goed, snel, betrouwbaar en gedegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

johanpropstelen 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima

Service
Zeer goed

Assortiment
Zeer goed

Aanbeveling
Zonder twijfel

Extra toelichting
Gemak van betaling,snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralph van Vugt 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles makkelijk te vinden. Duidelijke informatie en ziet er nog goed uit ook!

Service
Als je binnen 24 uur een wasmachine thuis kunt hebben staan dan is dat super! Verder is het wel erg prettig dat de bezorger een half uur van tevoren belt, zodat je niet de hele dag thuis zit te wachten.

Assortiment
Genoeg keuze, van goedkoop tot duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jjh 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is snel en duidelijk. Ook is er gemakkelijk te filteren op specifieke kenmerken en producten.

Service
Zoals eigenlijk altijd bij de winkels van CoolBlue was het weer een snelle levering. Dit keer nog sneller dan normaal, aangezien ik had gekozen voor dezelfde dag afleveren. Uitstekend geregeld!

Assortiment
Genoeg webwinkels en dus assortiment om uit te kiezen.

Aanbeveling
CoolBlue is eigenlijk altijd een aanrader, zeker als je iets (heel) snel in huis wilt hebben.

Extra toelichting
De prijzen van CoolBlue zijn misschien niet de goedkoopste, maar je betaalt geen verzendkosten en de levering is zeer snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xtel 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van achter je computer bestellen

Service
Je wordt op de hoogte gehouden wanneer ze iets doen.
Ook de service van de bezorging is toppie

Assortiment
Groots en veelzijdig

Aanbeveling
Klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudolf 10-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Gemak
De site is toegankelijk en de bestelling is zó gedaan

Service
Indien de service ook de snelheid van bezorgen betreft is deze voortreffelijk. Zondagavond besteld, maandag rond de middag bezorgd. Verder heb ik nog geen beroep op de service hoeven te doen. Houden zo!

Assortiment
Voor zover ik kan beoordelen heel uitgebreid.

Extra toelichting
via de website gekocht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Westerburger 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer makkelijk

Service
Veel keuze

Assortiment
Heel veel

Aanbeveling
Heel goed en duidelijk

Extra toelichting
Voor de eerste keer iets gekocht het was geweldig !!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je ziet gelijk of ze iets hebben en snel bestellen zonder account aanmaak.

Service
Inderdaad alles voor een glimlach: leuk om de mailtjes te krijgen over de status van de bestelling.

Assortiment
gevonden wat is zocht met goede uitleg.

Aanbeveling
ze maken waar wat ze zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Janc1989 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke webwinkel en bij vragen direct antwoord

Service
Product in garantie terug sturen, geen probleem! Snelle service en prima status updates!

Assortiment
Wat vind je er niet?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Jager 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer toegankelijke en overzichtelijke website; nieuwe webpagina's laden snel

Service
De bestelling is direct in behandeling genomen en meteen verwerkt; levering eerstvolgende werkdag.

Aanbeveling
De keuze voor een specifieke printer was snel gemaakt door de overzichtelijkheid van de website; door het gemak om producten met elkaar te vergelijken en door de geplaatste recensies van andere gebruikers. Het bestellen was zeer eenvoudig. De printer is de eerstvolgende werkdag al bezorgd op de door mij gekozen locatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sahin Ergec 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Presentatie prima

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

remmelcam 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vanachter je pc een bestelling doen, wat is er nu nog gemakkelijker?

Service
Vandaag besteld en morgen geleverd, dat kan toch niet sneller?

Assortiment
Coolblue heeft wel veel maar veel standaard modellen. Als je bv tuinverlichting van coolblue vergelijkt met tuinverlichting op internet, is nog wel een groot verschil.

Aanbeveling
Toch wel redelijk groot assortiment, snel, gemakkelijk. Wat moet er nog meer zijn? Mss laten leveren door een blonde schone? :)

Extra toelichting
Alle commentaren staan bij de verschillende rubrieken dus ga ik het hier niet nog eens neer schrijven. Bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Pim 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en makkelijk bestellen en duidelijkheid qua bezorging

Service
Geen commentaar, duidelijk wat te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanGino 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, makkelijk te vinden artikelen. Ben uiterst tevreden hierover

Service
Snelle manier van bestellen, men krijgt direct tegen bericht en bevestiging. Betaling loopt vlotjes en zonder risico

Assortiment
Zéér uitgebreid

Aanbeveling
Zelfs voor oudere mensen is deze site prima bruikbaar

Extra toelichting
Ik kreek bericht dat mijn pakket de volgende dag om 15.00 uur afgehaald kon worden. Ik ben tot drie maal toe op het afleveradres geweest (laatste keer om 19.15 uur) maar er was niets. De volgende dag was het pakket in de middag pas aanwezig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy Obdam 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon doel gericht zoeken en gebruik maken van slimme filters en vond zodoende snel de smartphone die aan mij wijzen voldeed.

Assortiment
Het assortiment is te groot om zomaar even door te bladeren, maar de slimme filters en de mogelijk heid om producten te vergelijken brachten uitkomst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website met veel informatie

Service
Snelle aflevering

Assortiment
Grote keuze mogelijkheid

Aanbeveling
Tot nu toe nooit problemen met Cool Blue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrick 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
makkelijke overzichtelijke website

Service
supersnel en goed geleverd

Aanbeveling
gewoon super goed super snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk, gebruikersvriendelijk en technisch goed werkende winkel!

Service
Bestelde product was precies op leverdatum binnen en prima afgeleverd door de koerier/leverancier.

Assortiment
Alle relevante producten binnen de productcategorieën waren terug te vinden.

Aanbeveling
Bestelling zo soepel verlopen en heel tevreden met de geleverde producten. Prijzen zijn marktconform. Moet een goede reden hebben om ergens anders te shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann 10-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Gemak
bestellen is een fluitje van een cent

Service
Werd op tijd afgeleverd en de info was daaromtrent voldoende

Aanbeveling
Goede ervaring tot nu

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Leo DEe Neve 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles zeer overzichtelijk te vinden.

Service
Service zeer snel en correct.

Assortiment
Zeer veel.

Aanbeveling
Heb al veel gedaan.

Extra toelichting
Tot nu toe altijd zeer goed en correct geholpen. Geen nadelen , alleen pluqpunten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Internet-klant 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke informatie op de website, eenmaal registreren en alle verdere bestellingen lopen nog vlotter

Service
Directe informatie over status levering, wat een snelheid !!!!

Assortiment
Up-to-date met recente vernieuwingen

Aanbeveling
Duidelijk, zeer snel, degelijke opvolging...

Extra toelichting
Jullie maken de belofte 'besteld voor 23:59, morgen in huis' werkelijk waar !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Radrian 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is zeer overzichtelijk, het betaalproces ligt voor de hand.

Service
Alles wordt geleverd volgens afspraak. Zeer snel en efficiënt.

Assortiment
Goed aanbod van elektrische apparaten, zou graag ook andere producten aangeboden willen worden met dezelfde fantastische service.

Aanbeveling
Zeer goede service, ruim aanbod en een prettige aanpak alom. Blijft vooruitstrevende webshop. Veel beter dan concurrentie (zoals bol.com)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews