coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,4 Lees 42758 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1464 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

F 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is perfect duidelijk op de website. De instructies zijn gemakkelijk te volgen. Ook het vinden van de producten die ik wou kopen was snel en efficiënt.

Service
Mijn aankoop is aangekomen op het moment dat werd vermeld bij het bestellen.

Assortiment
Al hetgeen dat ik in gedachten had als opties om te kopen waren aanwezig

Aanbeveling
Het gebruiksgemak, de informatie, de lay-out, de snelle service, ... het zijn allemaal elementen die er voor zorgen dat ik in het vervolg Coolblue zeker ga gebruiken voor nieuwe aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis r 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke shop, groot aanbod , makkelijk besteld

Service
Keurig op de hoogte gehouden van de bestelling en de status van de levering.

Assortiment
Mega aanbod

Aanbeveling
Cijfer zegt genoeg 😎

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis van Aarle 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed overzichtelijk en gemakkelijk te bereiken

Service
Duidelijk, structureel en overzichtelijk

Assortiment
Veel te bieden en de site laat ook weten wat er allemaal te kopen is.

Aanbeveling
Zeer tevreden, erg professioneel en goed afgerond.

Extra toelichting
n.v.t.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan L 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snelle en duidelijke website!

Service
Correcte en snelle levering met duidelijke opvolgmails

Assortiment
Ruim assortiment, maar er mag altijd meer worden aangeboden

Aanbeveling
Correcte en degelijke website, snelle levering, duidelijk en foutloos en geen probleem bij een eventuele annulering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
thuis uitzoeken en supersnel bestellen

Aanbeveling
snelle levering en goede info over traject

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

nico B 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
fijne site, mat heldere gebruiksmogelijkheden

Service
coolblue regelt het hele proces keurig. je wordt uitstekend op de hoogte gehouden over de toestand van je bestelling.

Assortiment
alles wat je hartje begeert is er te vinden.

Aanbeveling
dit is de meest professionele digitale winkel, die ik ben tegen gekomen.

Extra toelichting
de verpakking van de gekochte items is sober maar zeer degelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 15-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Gemak
duidelijke website, goed bestelproces.

Service
tot 5x toe niet geleverd conform afspraak, lange wachttijd bij klantenservice en afgescheept worden. Uiteindelijk geannuleerd, 3 weken moeten wachten op mijn geld.

Aanbeveling
vaker besteld bij coolblue, als alles goed verloopt prima. Als er iets fout gaat dan weten ze niet hoe te helpen en moet je weken zelf erachter aan...ook om je centen terug te krijgen.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Yazgan 15-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Assortiment
Er is weinig keuze aan PS3 games tov andere winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Diane 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
shoppen vanuit je luie zetel

Service
snelle afhandeling, je wordt goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marcel078 15-11-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heb al meerdere aankopen gedaan. Snelle levering en goede uitleg bij vragen. Prima service

Service
Goede begeleiding en antwoord op vragen

Assortiment
Uitgebreid assortiment snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verhelsc 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site

Service
Helpen steeds bij hrt oplossen van je probleem en doen niet moeilijk over de terugname van een product, bijvoorbeeld bij koop van verkeerd model.

Assortiment
Ruime selectie aan producten

Aanbeveling
Als je het bij deze winkel vindt kan je het gewoon beter hier kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K Poppe 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je koopt aan wanneer je dat wenst.

Service
Correcte afhandeling en levering. Met naservice nog geen ervaringen.

Assortiment
De meeste items zijn voorradig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robo71 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht en vlotte afhandeling. Bovendien word je op de hoogte gehouden van het leveringsproces. Uitstekend!

Service
Zeer vlotte levering op zondag, klantenservice tot 23.59!

Assortiment
Prima assortiment, niet alles, maar meer dan genoeg keuze.

Aanbeveling
Ik koop al een aantal jaren bij Coolblue. Eerst in de winkel, nu via de webshop. Laatst nog een nieuwe LG wasmachine besteld. Deze werd keurig op de gewenste dag en tijdstip gebracht en op zolder geïnstalleerd. Ik denk dat Coolblue de absolute nr. 1 status verdient voor wat betreft betrouwbaarheid en service!

Extra toelichting
Hele snelle levering op zondag, terwijl zaterdag pas besteld :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joeri S 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kan vanuit je luie zetel bestellen

Service
levering op de juiste datum.

Assortiment
goede keuze

Aanbeveling
we zijn van al onze bestellingen heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob van den Brink 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk zoeken naar de juiste item.

Service
snel en goed

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Tot nu toe zeer tevreden

Extra toelichting
deze cijfers zijn echt niet overdreven ga zo door. dan zal ik altijd eerst coolbleu bezoeken als ik wat nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stw1983 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Mijn gekeverde product was defect. S'avonds na 22:00 mail gestuurd en volgende ochtend antwoord met dat er een nieuwe verzonden wordt en deze de dag er op in huis. Dit is SERVICE met hoofdletters geschreven en een dikke 10 waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coolblue 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
super

Service
perfect niets op aan te merken super service

Aanbeveling
is zeker een aanrader !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbie 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede website wat gemakkelijk scrollt en veel info kan vinden per artikel

Service
echt precies wat ze aanbieden klopt, duidelijk , snel

Assortiment
het overgrote assortiment bieden ze , kan hier en daar best een alternatief geboden worden [b-merk]

Aanbeveling
enkele keren iets gekocht , ook in de echte winkel geweest , prima!

Extra toelichting
vaak happert de paa als je scrollt. nu ook tijdens dit schrijven is het traag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke website

Service
vlotte service

Assortiment
genoeg keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Yvon 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via website bestelling geplaatst,duidelijke omschrijving artikel

Service
Zelfs bezorging op zondag

Assortiment
Duidelijke beschrijving van product

Aanbeveling
Duidelijk, snel en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy Bloem 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website

Service
Vlot besteld en supervlot bezorgd. te gek

Assortiment
ruime keus stofzuigers

Aanbeveling
Geweldig dat na 's avonds bestellen om 8.30 volgende ochtend pakket in naburig ophaalpunt klaar lag. Steeds op de hoogte gehouden via sms en mail. Uitstekend!!

Extra toelichting
Geweldig de snelle bezorging!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Delameilleure sonja 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vandaag bestellen en morgen in huis zonder zich te moeten verplaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amos Thys 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is heel eenvoudig, alles is makkelijk terug te vinden

Service
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment tegen goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

printershop 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede bereikbaarheid

Service
belofte waar gemaakt

Aanbeveling
vriendelijk en klant gericht

Extra toelichting
een compliment waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is zeer duidelijk, overzichtelijk en alle stappen in het proces zijn makkelijk te volgen.

Service
Wat er ook is, er is hulp indien nodig.

Assortiment
Soms kan je dingen wel eens niet vinden... mja, je kan ook niet van alles een stok gaan aanleggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas van Vijfeijken 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je wordt door de website gestuurd en kunt alles direct invullen zonder echt uit te zoeken wat en waar je iets moet invullen.

Service
Voor 23:59 besteld volgende dag in huis of Pickup point

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Wim Ouwerkerk 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik wist wat ik nodig had. Dus zo klaar.

Service
Voor een bepaalde tijd besteld, volgende dag geleverd. Wat een service.

Assortiment
Enorm. Tijdens het zoeken naar mijn product, kom je dingen tegen waarvan je zegt, hebben ze dat ook? Geweldig!

Aanbeveling
Een 10 is net iets te hoog. Er moet wat te wensen blijven.

Extra toelichting
Niet nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brabantia prullenbak 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Snelle levering ,goede uitleg op de webshop ,ik raad coolblue aan iedereen aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik vond cool blue een leuke ervaring ,
levering was mooi ingepakt en beschermd .
Tip Top in orde doe zo voort!

Service
De levering was op tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniël 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Snelle levering zoals beloofd Alles perfect afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Jos Engelbertink 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De bediening is overzichtelijk met duidelijke icoontjes. Zonder gebruiksaanwijzing kun je eigenlijk prima aan de slag.

Service
Niet een 10 omdat het oude apparaat niet direct werd meegenomen. Na contact echter na 2dgn wel! Top!

Assortiment
Van alle markten thuis

Aanbeveling
Kan altijd beter maar onze ervaringen (inmiddels 5 keer besteld) zijn zeer positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig

Service
Op tijd

Assortiment
Divers

Aanbeveling
Op je luie stoel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patrick 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk en duidelijke website met vlotte afhandeling van bestelling/levering

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Groot aanbod van "in stock" producten

Aanbeveling
Zeer betrouwbare webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jos 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles gemakkelijk te vinden

Service
Bestelling en levering is probleemloos verlopen

Assortiment
Assortiment kan zeker nog worden uitgebreid

Aanbeveling
Alles prima verzorgd alleen het assortiment is nog beperkt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pauline 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer duidelijke web site.

Service
Zeer geduldige en duidelijk uitleg van de mogelijkheden van de (netwerk) producten. Helemaal fantastisch was het persoonlijke kaartje van Greg, die mij en mijn moeder veel internet plezier wenste. Dat feit heb ik gemeld als Vind Ik Leuk bij WUZ van de Telegraaf.

Assortiment
Zeer veel keuze.

Aanbeveling
Jullie medewerkers zijn zeer terzake kundig en vriendelijk. Complimenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Collin Zuiderwijk 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hoeft nieteens in te loggen en je kan simpel en snel bestellen!

Service
Snel. Vlekkenloos en zeer gemakkelijk!

Assortiment
In heb bij coolblue De Wileyfox swift besteld die nergens anders the vinden was. En ik ben zeer tevreden! Ik schrijf deze review zelfs vanaf de telefoon zelf!

Aanbeveling
Niets negatiefs gevonden. Werd op de hoogte gehouden van de bestelling die tevens erg snel geleverd was, en ik heb een telefoon besteld die nergens anders the vinden was. Het was zeer gemakkelijk om te bestellen. Ga zo door! Mvg Collin Zuiderwijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan B 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Zijn afspraak goed nagekomen

Assortiment
Geheel volgens informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
prima

Service
cadeaubonnen mogen niet samen gebruikt worden
verder goede verzending.

Aanbeveling
tot nu toe goede levering. Ik ga er vanuit dat bij problemen de service ook goed zal zijn

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jürgen 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vlot en gemakkelijk de bestelling te plaatsen.

Service
Correcte afhandeling van de bestelling.

Assortiment
Ruime keuze ook binnen het artikel qua kleur.

Aanbeveling
Betrouwbare en gekende winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

evv1982 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke website, binnen enkele minuten besteld en de volgende dag bezorgd.

Service
Zaterdag besteld, zondag in huis! Uniek!

Assortiment
Nadat ik mijn bestelde product had besteld even verder gesnuffeld, maar CoolBlue is bijzonder compleet. Ik zal bij mijn volgende online aankoop dan ook eerst hier kijken.

Aanbeveling
Gemak, service en assortiment is top! Dat vertel ik verder :-)

Extra toelichting
Ook de herkenbaarheid is perfect. Blauw / oranje. Dat is Cool Blue. Zelfs de doos waarin het product wordt bezorgd. Ook attent dat er een afscheurstrookje aan de doos zit waarmee je de buren kunt bedanken dat ze het pakket hebben aangenomen. Er wordt verder doorgedacht dan bij de andere webshops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel gemakkelijk

Service
Goed

Assortiment
Heel veel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Blije klant😀 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Producten zijn gemakkelijk te vinden, snelle correcte levering

Service
Komen na wat ze zeggen/schrijven

Assortiment
Prijzen zijn goed, assortiment kan altijd beter, zodat ik vaker bij coolblue kan bestellen.

Aanbeveling
Snelle levering van het product,keurig verpakt.

Extra toelichting
Goed geregeld bij jullie👍🏼

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen tiesters 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website
Weinig stappen alvorens je je aankoop kan beëindigen
Houdt keuze van product lang genoeg bij

Service
Betaling mogelijk met Bancontact
Kortingsbon ontvangen
Zeer snelle levering

Assortiment
Zeer veel merken en binnen die merken veel keuze

Aanbeveling
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

John 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis shoppen is altijd gemakkelijk. Een goede website helpt daar nog eens flink aan mee.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Mooi assortiment grafische, tekentabletten. Helaas nauwelijks mooie software te koop voor grafici, kunstenaars e.d.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tijn 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk en goede keuzehulp aan de zijkant

Service
Snelle levering en vertrouwen dat het terug kan (nooit nodig geweest)

Assortiment
Mis wel eens een kleurtje of variant maar veel is er wel

Aanbeveling
Gewoon goed.

Extra toelichting
Wanneer gaan jullie ook in etenswaren en wijn....

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerrit 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede informatie over de producten

Service
gemakkelijk en snel , of op een aangeven datum geleverd etc

Assortiment
goede kwaliteit spullen , mag altijd iets meer assortiment natuurlijk

Aanbeveling
gewoon goed punt uit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter2000 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijke website.

Service
Zeer goed geholpen na klacht.

Assortiment
Zeeer groot assortiment aan laptops

Aanbeveling
Uiteraard is er nog van alles te verbeteren, maar toch is dit een veel betere winkel dan vele andere.

Extra toelichting
Gewoon een TOP-zaak! CoolBlue combineerd professioneel met humor. WC bijv. staat op de deur: Voor andere boodschappen. Mooi CoolBlue!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chris 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snelle levering, mooie prijzen groot aanbod

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
Motiveer je begoede ligging en dichtbij , voor mij althans ; dus indien niet on)line bestelt kan men altijd zelf naar een winkel stappenoordeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurastar 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Onmiddellijk vind je hetgeen je zoekt, alsook andere soortgelijke artikelen

Service
Hetgeen ze zeggen is ook daadwerkelijk hetgeen ze doen

Assortiment
Ongelofelijke keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarkB 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Probleemloos artikelen zoeken, vergelijken en bestellen.

Service
Uitmuntende service. Levertijden worden waargemaakt. Berichtgeving over status van bestelling is perfect.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment op allerlei gebied.

Aanbeveling
Meerdere keren diversen artikelen gezocht en besteld. Nooit teleurgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews