coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2233 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kg 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Volgende dag geleverd op de 3de etage en de oude wasmachine werd meegenomen

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goede service en levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lammens Dirk 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had de zaterdagavond besteld en de zondag om 14u werd het geleverd.!

Service
Super goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van Niel 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer eenvoudig bestellen

Service
Zondagavond besteld en Maandag om 10.45 bezorgd aan huis
Supersnel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fré 12-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, duidelijke info. Bestellen gaat even makkelijk.

Service
Snelheid levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig te bestellen

Service
De dag na de bestelling geleverd

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Bijna alles oke, maar sommige essentiële artikelen niet beschikbaar (ik bedoel inkt ... hier niet van toepassing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag bestellen, morgen in huis

Service
Geen problemen met levering en betaling

Assortiment
Enorm veel keuze en goedkoper dan in de winkel

Aanbeveling
Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michelds 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Grote keuze en veel informatie.

Service
Snelheid levering, ook op zaterdag.

Assortiment
Perfect

Aanbeveling
Vooral het koopgemak, samen met de mogelijkheid om te betalen via Paypal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilda Huizinga 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
S'avonds besteld,s'morgens al in huis!!

Assortiment
Veel keuze uit verschillende merken!

Aanbeveling
Gewoon een super winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het Accespoint dat ik wilde hebben was makkelijk te vinden en snel besteld

Service
Prettig dat ik zelf het moment van afleveren kan beinvloeden

Assortiment
Voor ieder product zijn ruim voldoende alternatieven beschikbaar

Aanbeveling
Kortom ik shop graag bij Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Excellent reviews that help you make a choise

Service
Super fast and very helpful people

Assortiment
They have all the good stuff

Aanbeveling
The package was next day at my door in the morning as promised.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anke Dieben 12-11-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Tot nu toe prima service, ook al bij eerdere aankopen. Snel,fijn goede informatie. Gaa zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is gemakkelijk te vinden op de site en het bestellingsproces verloopt vlot.

Assortiment
Ruim assortiment met de laatste nieuwe producten zoals de Motorola die ik heb aangeschaft. Ook goed dat er producten gereserveerd kunnen worden.

Aanbeveling
Overall erg goed, alhoewel ik over de service (nog) niet kan meepraten

Extra toelichting
Snelle en coorecte aflevering: Coolblue doet wat anderen beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kreutzer 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je hoeft niet van huis voor een bestelling

Service
snelle en accurate bezorging

Assortiment
wat ik nodig heb, is beschikbaar

Aanbeveling
vlot en zonder poespas een bestelling gedaan en afgewerkt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ingrid neefs 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
simpel om te bestellen.

Service
was er op de afgesproken dag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kim 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer goede service !

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
ik raad het aan iedereen aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peggy 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Zeer correcte en snelle levering. Produkt nog niet gebruikt, dus even afwachten hiervoor.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Gerrit 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
niet duur

Service
Top voor mekaar

Assortiment
Ruim aanbod dus keus genoeg

Aanbeveling
Ik kan het iedereen aanbevelen , je vind hier wat je nodig bent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yves 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
opzoeken artikels gaat zeer vlot

Service
Levering en informatie was perfect. Levertermijn correct

Assortiment
Er is ruime keuze, maar er is niet alles!

Aanbeveling
Kan stilaan met buitenlandse concurrenten wedijveren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jo 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel overzichtelijke website met duidelijke productinfo en details.

Service
Levering verliep zoals voorzien.

Assortiment
Uitgebreid aanbod aan Nespresso machines aan scherpe prijzen.

Aanbeveling
Coolblue is een webwinkel die doet wat moet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E. de M. 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon vanuit je stoel bestellen via een duidelijke website.

Service
Handige e-mailservice wanneer iets is uitverkocht, wanneer product weer leverbaar is, direct een e-mail. Handig!

Assortiment
Kan er tot nu toe alles vinden...

Aanbeveling
Er is altijd wel iets wat nog voor verbetering in aanmerking komt.

Extra toelichting
Ga zo door!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijn om vanuit je stoel te kunnen kopen bij een firma die je kunt vertrouwen

Service
Wat beloofd is, wordt ook nagekomen

Assortiment
Er is zoveel dat het moeite kost om een keus te maken

Aanbeveling
Snel, accuraat en betrouwbaar

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dominiek 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke website

Service
snelle service

Aanbeveling
alles aanwezig, snelle afhandeling, betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonathan 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op je smartphone bestellen helemaal TOP!!!

Service
Voor 23:59 besteld volgende dag GEGARANDEERD in huis!!! Helemaal TOP!!!!

Assortiment
Veel elektronica gadgets helemaal TOP!!!

Aanbeveling
Helemaal TOP!!!

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilna Janssen 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk goede zoekfunctie

Service
Houd je op de hoogte waar je aankoop bevind

Assortiment
Kan er vinden wat ik nodig heb

Aanbeveling
Makkelijk goed duidelijk snel correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alfred 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit de stoel met alle gemak

Service
Alle afspraken punctueel nagekomen en uitstekend op de hoogte gehouden van status bestelling tot het laatste uur toe.

Aanbeveling
Er moet altijd een kleine uitdaging blijven in de score!
Maar een dikke dikke voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pauline 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site

Service
Heel fijn dat je ook via sms op de hoogte gehouden wordt over je bestelling. Bestelling was op juiste tijdstip geleverd.

Assortiment
Groot assortiment aan speelgoed.

Aanbeveling
Goede service en voorwaarden. Groot voordeel is de gratis verzending. Zo blijft het leuk om iets te bestellen zonder de extra kosten.

Extra toelichting
Super winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ludi 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede site

Service
super afhandeling en levering!

Assortiment
goed assortiment

Aanbeveling
ga vooral zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Timmers 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Als ik een product zoek om aan te schaffen, komt Coolblue direct in beeld. Met een paar klikken is dan het product gekocht. Door mijn aangemaakte account worden alle gegevens automatisch ingevuld.

Service
Duidelijke en snelle berichtgeving.
Snelle levering binnen opgegeven termijn (meestal de volgende dag).

Assortiment
Er zijn weinig producten waarbij Coolblue niet om de hoek komt kijken.

Aanbeveling
Zeer betrouwbare ervaringen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles verloopt perfect en je kan uw bestelling netjes opvolgen

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
lage prijzen en perfect thuis geleverd, wat wil je nog meer :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stijn Vandamme 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede praktische site... aankopen doen vanuit de zetel

Service
Op zondag geleverd in de voormiddag. Zaterdagavond besteld

Extra toelichting
we verkiezen steeds coolblue omdat het ongelofelijk gemakkelijk is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertje 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanuit je zetel, laptop op schoot, enkele muisklikken, wat vergelijken als je keuze niet op voorhand vaststond, bestellen, betalen en je weet wanneer je je nieuwe aankoop in huis hebt.
Geen 10 omdat ik het nogal moeilijk heb met de zoekcriteria eens je je categorie gekozen hebt. Niet altijd logisch vind ik.

Service
Tot hiertoe heb ik nog niets moeten terugsturen wegens niet tevreden of mankement, dus over dienst na verkoop weet ik nog niets. Maar ik weet wanneer ik mijn pakje in het postpunt zal aantreffen : de dag na mijn bestelling

Assortiment
Of Coolblue alles heeft wat je je kunt inbeelden weet ik niet (vermoedelijk niet) maar wat ik zoek hebben ze meestal wel in allerlei kleuren en vormen, hoogtes, breedtes en wat wil je nog meer.

Aanbeveling
Ik kan niet anders dan 10 geven. Niet 1 slechte ervaring die de score zou naar beneden halen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eline en lander 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer toegankelijk

Service
Zeer snelle en correcte service. Goede informering!

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Prijs, kwaliteit, service een echte aanrader. Niet twijfelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Agnes 11-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,0

Service
Vindt CoolBlue het belangrijk dat een klant tevreden is? Helaas niet!
Een eerste kennismaking met CoolBlue en wat mij betreft de laatste keer.
Ik bestel een wasmachine die de volgende dag wordt geleverd. In de middag (een hele dag aan huis gekluisterd) wordt een apparaat geleverd maar dit blijkt (na 2 trappen opgesjouwd te zijn en uitgepakt) een droogtrommel te zijn van Beko.
Na contact met CoolBlue is er geen begrip voor dat deze fout is gemaakt en na ontvangst van een mail met een nieuwe order, zelfs geen excuus. Ik moet nu weer een dag thuis wachten en heb geen wasmachine! Cool blue vindt dit geen reden om excuus te maken. Wat mij betreft mogen fouten worden gemaakt maar maak in elk geval excuses en zorg ervoor dat je het vervelende gevoel bij de klant weghaalt. Tenslotte wordt de belofte “vandaag besteld, morgen in huis” niet waargemaakt!

Aanbeveling
Ik heb de order geannuleerd, met zo’n bedrijf wil ik geen zaken doen.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Arie van der Vliet 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen verliep simpel

Service
Heldere uitleg op de site

Assortiment
Uitgebreid met goede specificaties

Aanbeveling
Perfect, geen wanklanken, vlotte uitlevering van de bestelde producten

Extra toelichting
Nee zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lies 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Online eenvoudig besteld. Flexibele bezorgtijden (ook zondag!) en -locaties.

Service
Werd perfect via sms en mail op de hoogte gehouden van de status van mijn order en de verzending hiervan.

Assortiment
Ruime keus aan producten.

Aanbeveling
Goeie kwaliteit service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veerle 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk te bestellen en ontzettend snel in huis, op alle dagen!

Service
Top service, ik had iets besteld daar wat niet goed bleek te zijn kreeg binnen no time een nieuwe.

Assortiment
Alleen maar goede en daarvoor wat duurdere spullen, geen goedkope troep. Soms wel jammer :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website

Service
Bezorgen waar en wanneer het je uitkomt en prima prijzen.

Extra toelichting
.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brigitte 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Helder, overzichtelijk, prima zoekmachine

Service
Coolblue komt zijn afspraken na. En ze hebben ook nog humor :-) (bekijk vooral de wachtinterventies op de bevestigingspagina van je bestelling)

Assortiment
Diep en breed assortiment, duidelijke productomschrijvingen, alle info die ik van belang vind voor het maken van een keuze was vermeld.

Aanbeveling
Goed aanbod, goede prijs/kwaliteit verhouding en ze doen daadwerkelijk wat ze beloven en medewerkers die echt intrinsiek gemotiveerd zijn om alles te doen voor een :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline Hoornaert 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles duidelijk opgedeeld per categorie, overzichtelijke site, gebruiksvriendelijk.
Geen ingewikkelde toestanden om te bestellen.

Service
Bestelling wordt reeds de volgende dag geleverd als je voor middernacht bestelt. Tegen een kleine meerprijs kan je ook het uur waarop er geleverd wordt bepalen, heel handig als je werkt.
Je levering is goed ingepakt. Vriendelijke mensen van de pakjesdienst.

Assortiment
Echt een heel ruim aanbod ..
Goede informatie over de producten en soms zelfs een video. Je weet dus perfect wat je koopt!
Meestal zijn de prijzen dezelfde als in de andere grote electro-zaken, en soms zijn ze ietsje duurder, maar voor goede service betaal ik graag iets mee!

Aanbeveling
Keuze uit ruim assortiment, goede correcte prijs, altijd mogelijkheid om meer uitleg te bekomen. Duidelijke en voldoende informatie over product, levering, ...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessie 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Groot aanbod, meestal de beste prijzen, voldoende betalingsmogelijkheden, vlotte levering

Service
Levering gaat vlot en ik werd steeds op de hoogte gehouden van waar de bestelling zich bevond + handige tool om 2 producten met elkaar te vergelijken

Assortiment
Heel uitgebreid

Aanbeveling
Bijna altijd de goedkoopste, ruim aanbod en duidelijke info op site + leveringstijden worden nageleefd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvain 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijk

Service
snelle afhandeling

Aanbeveling
top online winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yoshi 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer mooi beeld en mooie vormgeving!
Met de gekende kwaliteit van Samsung.

Assortiment
Zeer ruime keuze met uitgebreide filter! Zeer snelle levering!

Aanbeveling
Alles wat je nodig hebt in 1 klik!
Geleverd de dag nadien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janssen 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op zondag ochtend rond 03.30 in een dronken bui een nieuwe monitor besteld. Tot mijn verbazing was alles heel makkelijk te vinden en de volgende dag had ik hem al in huis!

Service
Afgesproken levertijd was de volgende dag. Zo gezegd zo gedaan. De volgende dag was hij binnen.

Assortiment
Ik was op zoek naar een nieuwe monitor. Had hier geen verstand van. Op de site stond een duidelijke uitleg waar je op moest letten als je een monitor voor bepaalde doeleinden ging kopen. Goed geïnformeerd ging ik op zoek naar de juiste monitor. Heel ruim aanbod.

Aanbeveling
Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede zoekmachine, gemakkelijke check-out.

Service
Snelle levering zoals beloofd. Zeer handig is de mogelijkheid om af te halen in een postpunt.

Assortiment
Sommige belangrijke merken ontbreken.

Aanbeveling
Globaal gezien dik OK.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Michel de lang 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Kijk en vergelijk en snel besteld

Service
Om 22.00 besteld. Volgende ochtend al in huis

Assortiment
De keuze is reuze

Aanbeveling
Snelle en juiste levering en aantrekkelijk aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos VH 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer handige website met nuttige uitleg voor het kiezen van een product.

Service
Verschillende handige reveringsopties, ook voor hen die niet thuis zijn om op een pakje te wachten.

Assortiment
Ruime keuze van de belangrijkste merken. Er zijn echter webshops met een nog ruimer aanbod.

Aanbeveling
Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chay 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke keuze opties, je vindt alles in een handomdraai

Aanbeveling
Ik koop bijna alles van elektrische apparaten bij cool blue. Waarom? Ik ben tevreden over de snelheid, service en keuze. Topper!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Klanker 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer overzichtelijke webshop, eenvoudig te selecteren en verwerken

Service
Doen wat ze beloven, volgende dag leveren

Aanbeveling
Snel en gemakkelijk te bestellen 2 jaar garantie

Extra toelichting
Gratis verzending en retour

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

René 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via de zoekfunctie rechtstreeks naar de juiste gevraagde info komen

Service
razendsnelle levering

Assortiment
redelijk veel vergelijkbare producten om te kiezen

Aanbeveling
goede website, ruim assortiment en razendsnelle levering.

Extra toelichting
Zondagmiddag besteld, maandagmorgen ontvangen. SUPER

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben van aerde 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Had men box zondag om 17u besteld, was maandagochtend om 10.30u aangekomen.
Supersnelle levering! Product mooi ingepakt en ben er echt tevreden mee

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Smooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews