coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42498 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2793 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

André 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website en product dan ook zeer snel gevonden.

Service
Supersnelle levertijd, keurig thuis bezorgd en zonder problemen. Dat is toch wat je wilt!

Assortiment
Zeer breed gamma aan producten. Er is weinig wat ze niet hebben.

Aanbeveling
Prettig zaken doen, aantrekkelijke prijzen en vlotte levering. Ook als klant blijf je glimlachen.

Extra toelichting
Ga vooral zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je vindt er alles snel terug, vergelijken is mogelijk, filteren eveneens, top!

Service
De dag na bestelling al geleverd, zonder fout!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk besteld en een heel overzichtelijke site.

Service
Ik had reeds een vraag gesteld over een gsm toestel en kreeg bijna meteen een duidelijk antwoord. Ook werd toen ik een smartphone de zaterdagavond bestelde hij de zondagnamiddag al thuisgeleverd!

Assortiment
Ik zocht een motorola G (3rd generation) met 16gb geheugen, deze vond ik in geen enkele winkel in de buurt. En zelfs niet in de webshops, tot ik op coolblue terechtkwam, en ik hem meteen vond.

Aanbeveling
Het is gewoon de beste keuze voor al je electronicaankopen, een heel groot assortiment een snelle en goeie service met snelle levering en goedverpakt met luchtkussentjes zodat de smartphone niet kon beschadigd worden. Ook het betalingsproces ging vlot.

Extra toelichting
Doe zo verder zou ik zeggen, in de toekomst kom ik zeker terugnaar jullie webshop als ik iets nodig heb!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jules 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via de site kun je eenvoudig zoeken met parameters en je kunt zelfs de verschillende modellen met elkaar vergelijken.

Service
Na een jaar begin mijn telefoon te crashen met de grootste regelmaat. Na de eerste 2 keer opsturen was het probleem nog niet verholpen. Ik gaf aan dat ik er wel klaar mee was en vroeg of er nog andere oplossingen mogelijk waren om het toestel te repareren. Het toestel zou nogmaals onderzocht worden. Binnen een dag na ontvangst kreeg ik bericht dat het toestel vervangen zou worden door een nieuwe. Service met een smile dus! Mijn probleem is opgelost!

Assortiment
Zeer ruim en actueel assortiment. Zelfs speciale edities zijn er te koop.

Aanbeveling
Coolblue mag dan iets duurder zijn dan andere webwinkels, maar de service maakt dit meer dan goed! Medewerkers weten je vragen telefonisch te beantwoorden, hebben meteen je gegevens bij de hand en alles, werkelijk alles gaat met een lach. De verpakking, de bevestigingsmailtjes, filmpjes op Facebook en YouTube tot aan de reparatie afdeling. Thumbs up!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke bestelprocedure, geen verzendkosten, gratis retourneren (indien van toepassing)

Service
Op zaterdag besteld, op zondagmiddag geleverd! Vooraf kreeg ik een tijdsbestek van 2 uur te horen waarin ze leveren.

Assortiment
Product op dit moment (nog) bijna nergens direct leverbaar en bij Coolblue geen wachttijd en volgende dag leverbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, met veel keus en reviews zodat je gelijk weet hoe anderen het product beoordelen.

Service
Produkt de volgende dag al in huis, ook in het weekend. Goed verpakt, en werd heel goed op de hoogte gebracht van de status van de bestelling.

Assortiment
Genoeg keuze, zowel in produktsoorten als in prijs. Maar de kwaliteit van het produkt is altijd goed.

Aanbeveling
Ik zou hier zo weer wat bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefke 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zo simpel als je hier het niet kunt dan ben je nie van deze tijd

Service
Goed en snel het weekend en 24 service is helemaal top vermits ik alleen in het weekend kan surfen door mijn werk

Assortiment
Net goed geen kitch en rommel is goed zo

Aanbeveling
Surf vriendelijk en gemakkelijk

Extra toelichting
Verander niks het is top blijf Europees word geen reus als Amerikaans site's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 10-11-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is overzichtelijk en snel en bij vragen helpt de klantenservice je ook direct en snel, per telefoon, per mail je krijgt direct reactie en een oplossing.

Service
Met omruilen wordt het direct correct geregeld en krijg je maatwerk advies wat het handigst is. Ook de retouren is prettig geregeld en een dag later je geld terug

Assortiment
alles wat met elektronica en toebehoren te maken heeft kun je bij ze vinden, prettig om 1 website te hebben voor alles.

Aanbeveling
De snelheid, de service en de klantgerichtheid daar kan menig webshop nog van leren. Maar ook de winkel (laptop) is top, je krijgt op nummer iemand die jou echt helpt en daar tijd voor heeft.

Extra toelichting
Alles wat ik bij Coolblue kan bestellen bestel ik daar, dan ben ik verzekert van snelheid, service en goede producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christophe Depasse 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vrij simpel om de bestelling te plaatsen.

Service
goede en snelle service,super
zaterdag besteld en kon zondag het kado bezorgen.

Assortiment
uitgebreid assortiment en veel keuze

Aanbeveling
Ik vind het zeer betrouwbaar, qua bestelling, opvolging en levering en bovendien is er veel keuze.

Extra toelichting
zal nog bestellen via coolblue en raad het kennissen ook aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hillzn Edmond 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vlotte bestelling en levering

Service
Optimaal

Assortiment
Veel keuze en goede prijzen

Aanbeveling
Klantgerichte service

Extra toelichting
Goede service en verpakking was zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ylva 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik koop regelmatig via jullie website, de website is heel gemakkelijk en je vind alles heel snel. Voor mij is het perfect.

Service
Alles vanaf bestelling tot levering gaat gewoon ongelofflijk vlot. je wordt geïnformeerd tot in de puntjes, uniek in Belgie.

Aanbeveling
Voor mij is Cool Blue top op mind, what ever I will buy, FF CoolBlue eerst checken. Ik heb nu ook via jullie een wasmachine gekocht. Ik dacht , haha, dit gaat mss moeilijk zijn, vrijdagavond na 22.00 uur besteld zaterdag om 15.00 uur geleverd en installeert. Chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jochem 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Binnen een dag binnen en uiterst goede communicatie.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Prettige informatie en op een prettige manier contact.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pedro 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk.
Groot assortiment.
Gebruiksvriendelijk.

Service
Snelle betaalservice.
Supersnelle levering.
Enorm vriendelijk en knap lever personeel.

Aanbeveling
Je hoeft niet buiten te komen om kwaliteit te kunnen kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk zoeken, enorme keuze, goede productinformatie.

Service
Supersnelle levering, op zaterdagmiddag besteld, op zondag geleverd.

Assortiment
Net zo veel producten in het assortiment als op de website van de producent, en nog goedkoper ook!

Aanbeveling
Ik zou niet weten wat hier nog te verbeteren valt!

Extra toelichting
Product was degelijk verpakt en werd zorgzaam afgeleverd door besteller. Geen deukjes of beschadigingen bij vervoer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moose 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles zoals het moet

Service
nvt daar ik geen vragen of behoefte aan de service afdeling had

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tevreden 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Product werkte helaas niet op mijn toestel, bij retourneren in winkel werd bij binnenkomst meteen koffie/thee aangeboden, werd snel geholpen en namen zonder problemen product direct terug en kreeg nog advies over wat wel goede optie voor mij zou zijn.

Assortiment
Online veel producten, in winkel minder

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rebecca 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overduidelijke website

Service
Veel leveringsmogelijkheiden, zeer snel in huis

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Ruim assortiment, scherpe prijzen, snelle levering en humor :)
Ik bestel regelmatig wat bij Coolblue, altijd goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site lekker makkelijk vanuit je luie stoel.

Service
Supers snelle levering. Zelfs op zondag een top aflevering waarvoor je niet de hele dag thuis hoeft te zijn. Via mail wordt je op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Gewoon weg goede communicatie naar de klant.

Assortiment
Goede prijs kwaliteit verhouding voor elk wat wils.

Aanbeveling
Eigenlijk een 10 maar je moet blijven streven naar verbetering daarom een 9.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc Cobbaut 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
internetshoppen is voor mij niet altijd zo evident als voor de jonkies maar de site is toch overzichtelijk en vooral de vergelijkingstool is goed

Service
Geen probleem. Alles duidelijk, gemakkelijk op te volgen en geleverd volgens afspraak.

Aanbeveling
er ligt een struikelmat. De mat is het eerste stuk vlak en daarna is er een schuin stuk maar alles is in dezelfde kleur en daardoor struikelde ik. Voor de rest alles ok en goede koffie:-)

Extra toelichting
Ik duid "assortiment" aan als nvt omdat ik wist wat ik wilde en verder niet heb gekeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jada 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website

Service
niet te overtreffen, zo snel

Assortiment
wat ik zocht, vond ik altijd

Aanbeveling
supersnelle levering, geweldige service

Extra toelichting
zo vriendelijke en behulpzaam in de winkel, haast niet te geloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roland heirwegh 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snelle opvolging van de bestelling

Service
snelle levering maar weinig uitleg van de geleverde goederen

Assortiment
bijna alles wat je nodig hebt in een normaal gezin

Aanbeveling
nog te weinig ervaring

Extra toelichting
niet voor de moment

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lia 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen bij Coolblue is erg gemakkelijk, doordat de website zo overzichtelijk is. Ook worden er suggesties gegeven van bijvoorbeeld accessoires.

Service
Je wordt stipt op de hoogte gehouden van het bestel- en afleverproces

Assortiment
Zeer uitgebreid!

Aanbeveling
Bestellen wordt een feestje, dit moet je zelf ook eens meemaken! Zelfs de doos waarin de producten geleverd worden bevat allerlei grapjes. Of probeer eens de wacht-muziek als je wacht op het afleveren van je bestelling ;-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JEAN PIERRE 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel efficient bestellen uit je zetel...
Makkelijk producten vergelijken...
Peijs/kwaliteit en efficiente service

Service
Snel en efficient

Assortiment
Keze in producten die je makkelijk kan vergelijken of naast elkaar zetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Titus 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site

Service
Vrijdagavond besteld, zaterdag in huis

Assortiment
Genoeg keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon Hoek van Holland 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk, makkelijk bestellen fluitje van een cent.

Service
Bezorging fantastisch. s-Avonds om 23.30 besteld, de volgende dag om 15.30 gebracht.

Assortiment
Voldoende keus en goede prijs.

Aanbeveling
Ik heb inmiddels al een tweede bestelling gedaan en ook die is prima verlopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Luc Janssens 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoals steeds mooi overzicht , vergelijkmogelijkheden met soortgelijke producten enz..

Service
Besteld op vrijdagavond en zaterdagmorgend reeds geleverd. Heb nog nooit iets moeten terugsturen...

Assortiment
Enorme keuze ( maakt het kiezen soms moeilijk) !
Scherpe prijzen

Aanbeveling
Als je het hier niet vind, bestaat het niet ...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

José 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website, bestelling ging heel makkelijk en ook snel.

Service
Zeer snelle levering. s avonds besteld en de volgende morgen kon ik het product al ophalen.

Assortiment
In vergelijking met andere websites een zeer scherpe prijs.

Aanbeveling
Makkelijke en snel kunnen bestellen. Zeer snel geleverd en ook nog eens keurig geholpen in de winkel waar ik het zelf kon ophalen.

Extra toelichting
Keurige winkel in Utrecht met deskundige en vriendelijke medewerkers.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elien Coomans 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Super makkelijk besteld, de volgende dag in huis is zalig hé.. En de verschillende opties ook (ik moest gaan werken dus thuis leveren was niet evident, dus laten brengen naar B-post waar ik het kon afhalen na mijn werk = ideaal!)

Service
Tot nu toe alles prima. Ik kan niet oordelen over de service na verkoop, moesten er problemen optreden met het aangekochte product.

Assortiment
Voldoende verschillende opties in wat ik zocht met goede uitleg en vergelijk-optie is super handig

Aanbeveling
Tot nu toe een zeer tevreden klant.

Extra toelichting
/

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ferenz 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Kon met behulp van de filters de items vinden die het meest geschikt voor me waren. betaling ging vlot , en eventuele vragen die ik op voorhand had werden goed beantwoord

Service
Om 21:00 besteld en volgende dag om 11:00 al in huis
bescherming van het pakket langs de binnenkant kon wel beter, alles was er willekeurig ingelegd en vanboven 1 enkele rij van luchtverpakking.

Assortiment
Kon vinden wat ik nodig had voor een super prijs

Aanbeveling
Coolblue heeft de beste klantvriendelijkheid, een groot assortiment en is makkelijk om te bestellen

Extra toelichting
/

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jef 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
erg handige en makkelijke webshops

Service
bestelde goederen worden vlug geleverd, via sms en mail word de leveringstatus doorgestuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berry 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Alles is zo in te vullen en word zonder problemen te verwerkt.

Service
Niets op aan te merken. toch een 9 omdat ik niet weet hoe klachten worden afgehandeld.

Aanbeveling
Nog maar 1 product gekocht zonder problemen, toch maar geen 10 gegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bercoster 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk bestellen via internet

Service
Je wordt prima op de hoogte gehouden van je bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jake 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer gemakelijk en overzichtelijk

Service
Dag na bestelling geleverd.

Assortiment
Je vind bijna alles.

Aanbeveling
Correcte service,vlotte levering.

Extra toelichting
Doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van den Bosch 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Site overzichtelijk en duidelijk

Service
Turbo levering

Assortiment
Vrijwel van alle markten thuis

Aanbeveling
Spreekt voor zich

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rahmani Hossein 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In het winkelmandje en zeer snel kunnen afrekenen zonder moeite.

Service
Zeer snelle levering! Pakketje onbeschadigd! Kort samengevat: Top service!

Assortiment
Zeer uitgebreidt assortiment, echt alles wat je nodig kan hebben.

Aanbeveling
Ik heb al meerdere keren aankopen gedaan bij Coolblue. Het is een bedrijf waar je je vertrouwen in kan steken! Ze stellen je nooit teleur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John van Hooijdonk 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede, duidelijke keuzemogelijkheden; door de handige filters kom je snel waar je wezen wilt.

Service
Hele goede communicatie, je krijgt melding van elke stap in het leverings proces, heel geruststellend.

Assortiment
Bijzonder ruime keuze, tegen erg concureren prijzen.

Aanbeveling
Ik koop hier met een gerust hart graag weer, ik zou het mijn vrienden, kennissen en familie van harte aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanS 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
heldere informatie; met een paar muisklikken te bestellen en af te rekenen

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Veel keus, heldere informatie, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

djiemeeldotkom 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het gewenste artikel was snel te vinden en goede beschrijving op de site

Service
Ik had een retourzending te doen en dat werd zeer vlot binnen 1 dag afgehandeld.

Assortiment
veel verschillende merken te vinden, dus zeker OK

Aanbeveling
makkelijk en snel winkelen! en als het fout gaat, dan kan je toch rekenen op een snelle en efficiente service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk gevonden wat ik zocht, makkelijk bestellen en betalen

Service
zoals beloofd de dag nadien geleverd in goede staat

Assortiment
Bijna alles verkrijgbaar

Aanbeveling
Makkelijk, snel, stipt

Extra toelichting
Mijn vrouw was helaas niet thuis toen geleverd werd, makkelijk de dag erna gaan halen bij dichtst bijzijnde postkantoor. Goede oplossing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene Verhaeg 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles snel en makkelijk te vinden.

Service
Inderdaad vandaag besteld en morgen in huis.

Assortiment
Een ruim assortiment aanwezig.

Aanbeveling
Helemaal in orde op alle fronten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KC 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Had een laptop nodig en wist door toepassing van filters bliksemsnel te vinden.

Service
Tweemaal contact beide uiterst snel en adekwaat behandeld.

Assortiment
Beter, meer actueel, uitbreider dan menig concullega van Coolblue

Aanbeveling
Kan het beter? Een score 11 bestaat niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ton sl 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
goede en leerzame uitleg, waardoor geen foute keuze gemaakt

Aanbeveling
service, snelheid, correctheid, modern gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JBakema 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede filters om het juiste product te vinden

Service
Keurig op de wasmachine op de plaats gezet oude mee retour genomen.

Assortiment
Misschien wel te veel keus

Aanbeveling
de goedkoopste en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Buitengewoon aangenaam om te winkelen en te kopen bij
Coolblue.
Altijd snelle bezorging, zelfs op zondag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elsje 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik vond onmiddellijk wat ik zocht en het afhandelingsproces ging erg vlot.

Service
De dag nadien (op een zaterdag) netjes aan de deur geleverd en daar het om breekbare dingen ging, erg veilig verpakt!!!

Assortiment
Ik ging ook nog op zoek naar andere spulletjes, zoals parfum wat er niet was, eerder om te kijken wat er nog voor hande was...

Aanbeveling
Erg vlotte afhandeling, zonder extra kosten! Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ivan 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een beetje opzoekingswerk kan geen kwaad, wie weet wat je nog tegen komt!

Service
Tot nog toe geen problemen ondervonden.

Assortiment
Naar mijn noden oké.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iikillyou7 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik wou een laptop. na een kleine 10 minuten zoeken op de site van coolblue en 2 laptops vergeleken had ik een keuze gemaakt. volgende dag had ik m'n nieuwe speelgoed in huis.

Service
Zoals beloofd was mijn bestelling de volgende dag geleverd. Zelfs op een zaterdag!

Assortiment
Coolblue heeft meer assortiment dan de concurrerende fysieke winkels. Vandaar dat ik meestal begin met zoeken op coolblue.

Aanbeveling
Makkelijk, snel en de beste prijs. Daar kan de concurrentie nog veel van leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Régis Requin 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Perfecte website om dingen te bekijken en te vergelijken.
5 ipv 3 vergelijkingen ingeven zou nog beter zijn.

Service
Altijd levering dag nadien, perfect dus.

Assortiment
Als je het hier niet vindt, dan weet ik niet waar je het wel kan vinden

Extra toelichting
Prijzen zijn de laatste jaren minder verschillend van andere websites

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Online 😄

Service
Alles in 1 keer goed en zonder problemen!

Assortiment
Keuze volop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cynthia Brunet 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ordelijk en gestructureerd

Service
Uitstekende service

Assortiment
Genoeg keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews