coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42301 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3457 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rob van niekerk 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
lukt me direct iets te bestellen

Service
direct antwoord, oplossingsgericht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Patricia 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op de coolblue website vind ik vaak de zoekmoglijkheden/filters niet voldoende. Toen ik ging kijken voor een headphone kon ik niet overal op filteren wat bij Bax-shop bijvoorbeeld wel kan.

Service
is gewoon goed.

Extra toelichting
De mailtjes die ik ontvang nadat ik de bestelling heb geplaatst vind ik aan de hoge kant.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rachel Kromdijk 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Wauw wat was de bestelling snel binnen, ik bestelde de lens om 23:30 en had deze al de volgende dag binnen! Ik had de lens ook zo gevonden op deze site.

Service
De service is ook top, ben erg blij dat ik deze site heb gevonden.

Assortiment
Een heel groot assortiment de meeste kunnen een lol niet op!

Aanbeveling
Veel mensen kunnen hier hun slag slaan, top service, laat besteld toch word het nog 00:30 ingepakt voor de klant, ik zeg super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouk 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling ging snel en makkelijk

Service
De levering ging prima. Geweldig track&trace systeem!

Assortiment
Ze hadden wat ik zocht

Extra toelichting
Ik heb nog nooit meegemaakt dat de bezorgstatus zo makkelijken nauwkeurig te volgen is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel overzichtelijke site, en snel te vinden wat je zoekt

Service
Een hele snelle levering

Assortiment
Heel veel keuzes, te veel om op te noemen, voor ieder wat wils

Aanbeveling
10 punten zegt genoeg, alles in orde, geen negatieve dingen

Extra toelichting
Helemaal geen, ga zo door, alles was naar mijn zin.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ki 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestel en de volgende dag al thuis geleverd

Service
indien ik vragen heb, kan ik bellen en krijg ik dadelijk een antwoord

Assortiment
er is veel beschikbaar maar toch niet alles

Aanbeveling
gebruiksvriendelijk en snel maar aanbod niet helemaal volledig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hendrikx 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik had een radio gekocht en was helemaal vergeten om die te bestellen op een werkdag dus heb hem op zaterdag middag besteld tot mijn verbazing had ik hem zondag middag al in huis top

Service
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fijne we winkel en heel overzichtelijk.

Service
Je kunt altijd terecht met vragen en ze leveren snel.

Assortiment
Heel veel keuze.

Extra toelichting
Goede webwinkel met snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BenM 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een overzichtelijke website

Service
De volgende dag daadwerkelijk in huis

Assortiment
Voor mij meer dan voldoende

Aanbeveling
Ze maken het waar wat ze beloven, het was ook niet zo erg moeilijke bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judit 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel,goede kwaliteit.

Service
Snel,grappige mailtjes tussendoor.

Assortiment
Kwaliteitsspul

Aanbeveling
Leuk,snel,goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Deyn Patricia 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super gemakkelijk

Service
Snelle service

Assortiment
Mag voor mij gerust nog meer artikelen zijn op alle gebieden en soorten, bijvoorbeeld decoratie, geschenken,gepersonaliseerde artikelen.

Aanbeveling
Zal zekers voor jullie reclame maken want super top, snelle levering en dat jullie gratis leveren.

Extra toelichting
Dikke proficiat !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kurt Poels 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijke zoekfunctie, die toch genoeg details kan weergeven.

Service
Zelfs voor een tweedekansartikel wordt alles tot in in de puntjes nagekomen en geregeld.

Assortiment
Indrukwekkend aanbod. Maar toch is het soms goed te kijken wat het internet nog te bieden heeft.

Aanbeveling
Heel goede service en aanbod. Dit heeft soms ook een prijskaartje. Of dit erg is ...

Extra toelichting
Misschien is het een idee dat coolblue ook op zoek gaat naar minder populaire alternatieven en eventueel ze via een link vermeld (met eventuele recensies). Hierbij hoeven ze niet noodzakelijk worden aangeboden door coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

wipemax 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima zoekmogelijkheden en heel erg duidelijk!

Service
Uitstekende ondersteuning/uitleg via video

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Shopout kart werkt vlotjes en duidelijk. Ook als je terugkeert via een andere weg.

Service
Mijn product was oorspronkelijk niet in voorraad. Een dag later mailtje met exacte dezelfde aanbieding, maar dan in stock.

Assortiment
Een van de weinige sites die deze printer aan een scherpe prijs levereb!

Aanbeveling
Alles is tot in de puntjes afgewerkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik wil die 100 euro winnen

Service
Nog ateeds

Assortiment
Of meer, mag ook

Aanbeveling
Nu heb ik het vast gewonnen

Extra toelichting
Duidelijk toch?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christian Gregoir 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en duidelijk

Service
Zeer vriendelijke service met goede vakkennis.

Assortiment
Voor mij, net genoeg.

Aanbeveling
Snel,duidelijk, vakkennis, eerlijk, belofte op site wordt gehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandro Vp 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke info

Service
goede info mbt tot de status van de bestelling en natuurlijk supersnelle levering

Assortiment
is ok, maar zou eigenlijk meer moeten zijn. Misschien is het nuttig om de kopers te bevragen wat ze nog meer in de winkel willen.

Aanbeveling
Mijn favoriete winkel. Enkel als ik het niet bij jullie vind zal ik elders kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Esther 06-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Lekker makkelijk uitzoeken vanuit je luie stoel

Service
vandaag besteld morgen geleverd!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Nicole De Pauw 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen,héél grote keuze van producten.

Service
Voor middernacht besteld,voor 10 uur volgende morgen in huis

Assortiment
Groot assortiment zelfs in de kleuren van de toestellen !

Aanbeveling
Makkelijk te bestellen,snelle levering en goede prijs.

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Uitgebreide informatie op de website

Service
Heldere uitleg over de producten en wijze van aankoop

Assortiment
Uitgebreid en goed gedocumenteerd

Aanbeveling
Compleet keuzes te maken per artikel

Extra toelichting
Goede combi met web en fysieke winkel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Annet 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Snel

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Prima, veel goedkoper dan anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VKocsis 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles netjes snel gevonden

Service
nice box, safe inside

Assortiment
niet zo veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jozef Grk 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon easy: het product was goed te vergelijken, reviews van derden waren helder, en de bestelling snel gedaan.

Service
Ik heb niemand nodig gehad, maar dat is precies wat service is. De dingen worden snel in de achtergrond gedaan.

Assortiment
Heel ruim. Ben bij een locale dealer geweest, maar daar stonden maar een of vier machines om te vergelijken. Hier had ik drie pagina om te kiesen.

Aanbeveling
Ben zeer tevreden

Extra toelichting
Ook hoe soepel de bestelling is uitgevoerd en geleverd was een goede ervaring. Eerst dacht ik nog, ga even naar de winkel om te kijken, maar het was niet nodig, ik had hem in 20 uur na bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vanheeswijck Rudi 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik heb alles vlot gevonden

Service
alles loopt zo als ze het zeggen dat het gaat lopen

Assortiment
je kan hier alles vinden

Aanbeveling
Ik heb al een nieuw art gekocht ondertussen

Extra toelichting
ze zullen me hier nog vaak zien :o)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marriette 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en duidelijke website.

Service
Gelijk de volgende dag afgeleverd en de informatie over het tijdstip van levering vanuit Dynalogic is top!

Assortiment
Goede kwaliteit en oprechte reviews van klanten

Aanbeveling
Het is een fijne webwinkel. Ook de video's met uitleg over het product is superhandig.

Extra toelichting
Naast het feit dat het een fijne winkel is, hebben ze ook nog eens gevoel voor humor. Leuke teksten. Net even anders dan andere. En dat maakt Coolblue uniek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robin 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles was duidelijk en overzichtelijk had geen enkel probleem om het juiste product te vinden en te bestellen

Service
wist altijd wat er aan de hand was had volle vertrouwen kon ook altijd bij iemand terecht helplijn stond altijd vermeld

Assortiment
iets minder dan ik had gehoopt maar zeker een mooie winkel

Aanbeveling
super webshop geen enkel probleem ondervonden en super snel !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

De Coninck Ivan 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk gevonden wat ik zocht

Service
verzending was prima alsook de opvolging van de zending

Assortiment
ruime keuze aan verschillende merken goede mogelijkheid om te vergelijken

Aanbeveling
het was onze eerste bestelling online en alles is best verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel! Eenvoudig, overzichtelijk en inzichtelijk. Dit alles in combinatie met een correcte service = zeer geslaagd concept

Service
Nog nooit een negatieve ervaring gehad... Niet zelfs een lichtjes negatieve ervaring. Keep it up!

Assortiment
Misschien hier de hamvraag: waar zal coolblue stoppen zonder afbreuk te doen aan bovenstaande uitstekende eigenschappen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roy guittet 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Nergens te koop cool blue had het.

Service
Perfect bestellen betalen volgende dag in huis.

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Nog nooit gedaan voor herhaling vatbaar.

Extra toelichting
Het gemak de prijs ook niet onbelangrijk en de snelheid kan niet beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riccardo 06-11-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Je kunt makkelijk productinformatie vinden.

Service
In de winkel werd ik goed geholpen en rustig te woord gestaan. Gedetailleerde vragen werden uitgezocht en duidelijk beantwoord.

Assortiment
Assortiment is goed, maar om de concurrentie met Mediamarkt en bol.com aan te gaan moet deze uitgebreider worden.

Extra toelichting
Jullie zijn goed bezig! Breidt het assortiment verder uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hans 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Volledige zoekmachine

Service
Houden van belofte

Assortiment
Daar waar je het nergens anders vindt is het toch bij cool blue

Aanbeveling
iets voor middernacht besteld en 's anderdaags in de voormiddag geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hemanth 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Easy search and the payment options are really convenient, lot of big online websites like amazon do not support bancontact, but Coolblue supported provided better payment options and super fast delivery option with no additional charges for shipping.

Service
Excellent service, order processing was pretty fast and self explanatory. I received the order in very good condition and Coolblue added extra layer of protection package other than default protective cover offered by MSI

Assortiment
Good Collection but could include more accessories like laptop cooling pads

Aanbeveling
will highly recommend this shop to others, received order super fast and in very good condition. They have delivered as promised

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cm 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Dat je de deur niet uit hoeft

Service
Vriendelijke en snelle levering

Assortiment
Goed Assortiment en voor mooie prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

De Nijs Wilfried 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijker is bijna onmogelijk

Service
Dinsdagavond 20u10 besteld en woensdag om 10uur de postbode aan de deur met de bestelling

Assortiment
xxxxx

Aanbeveling
Ik geef een 10 omdat hetgeen je besteld zo goed verzorgd word (verpakking antischok en zeer goed alles afzonderlijk verpakt)

Extra toelichting
Ik beveel deze winkel erg aan omdat ik er zeer tevreden over ben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

werner 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel makkelijk en snel te bestellen

Service
goede snelle service

Assortiment
heel veel keus uit goede producten

Aanbeveling
goede betrouwbare winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erna Pol 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en toegankelijk

Service
Alles klopte en alles verliep correct

Assortiment
Wat ik zocht vond ik.

Extra toelichting
Wellicht uitbreiding van het assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pierre 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
In 1 woord. De beste en snelste service die ik ken. Geweldig doe zo voort.

Service
Kan niet beter.

Aanbeveling
Voor 100% beveel ik deze store aan.

Extra toelichting
Gewoon, doe zo voort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik D 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
absolute 'straightforward' website.

Service
Op elk moment heb je een zicht wat de status van de bestelling is

Assortiment
Wat ik wou kopen steeds gevonden.

Aanbeveling
Niet voor niets verkozen tot beste web winkel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
erg overzichtelijk

Service
super service vriendelijke bezorgers

Assortiment
van vele markten thuis

Aanbeveling
beveel het ook bij anderen aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jenniferO 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een heel duidelijk webshop, veel keuze en de betaling verliep heel goed.

Service
Ik en mijn vriend waren super verbaasd door de snelle levering. Wij hadden het rond 10 uur ´s avonds besteld en de volgend ochtend rond half kreeg ik al een mail dat het was aangekomen op de post; echt super snelle service !!! Heel tevreden

De doos was verder heel intact en helemaal niet vuil. De inhoud was goed beschermd met luchtkussens. Heel verrassend om te zien, heb al veel erger meegemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janet 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Laat in de avond toch mn bestelling gedaan en de volgende dag netjes thuis!! Want niemand wil lang ergens op wachten.

Assortiment
Nagenoeg alles is te vinden

Aanbeveling
Je word overal van op de hoogte gehouden met sms en mail berichten

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ad Sebregts 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
In je luie stoel iets bestellen.

Service
Een mail wanneer het binnen komt.

Assortiment
Wat hebben ze eigenlijk niet.

Aanbeveling
Gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathijn 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke webshop

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Snelle levering, nette verpakking, alles tot in de puntjes geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toontje 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Supermakkelijk bestellen

Service
service is gewoon goed

Assortiment
keuze is reuze

Aanbeveling
ze doen wat ze beloven,

Extra toelichting
supersnelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jonathan 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gewoon goed

Service
simpel maar goed

Assortiment
ze hebben bijna alles

Aanbeveling
het is gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is heel makkelijk om via Internet iets te bestellen

Service
Ik woon net over de grens in België en wilde via de Nederlandse site bestellen want dat was goedkoper. Dat ging niet via Internet maar de telefonist heeft het prima geregeld voor mij.

Aanbeveling
De prijzen zijn goed en de service is uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geert 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gebruiksvriendelijk overzicht, producten zijn onderling vergelijkbaar meer moet dat niet zijn. Hou niet van toeters en bellen, enkel klaar en duidelijke taal

Service
vlotte service - direct contact - levering op afspraak

Assortiment
de prijs viel goed mee, als ik de andere webwinkels heb vergeleken is het prijsverschil miniem, toch gekozen voor cool blue, buikgevoel

Aanbeveling
Al was het voor de eerste keer, goede indruk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koelheusden 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je moet je zelf niet verplaatsen, geleverd aan kantoor! Time is money!

Service
Zeer goede en snelle service.

Assortiment
Voor elk wat wils ...

Aanbeveling
Zeer makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dani F 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website, gemakkelijke afhandeling van bestelling. Keuze uit verschillende betaalmogelijkheden, verzendmethoden, en leveringsmogelijkheden (leveren op ander adres)

Service
bij vragen ivm het product of de bestelling krijg je snel een doeltreffend antwoord.

Assortiment
zeer uitgebreid, vele alternatieven, laatste nieuwe modellen beschikbaar

Aanbeveling
Een 9 omdat 'nobody is perfect'... maar deze webshop komt aardig in de buurt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnis Otto 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews