coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42296 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3473 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bartacus 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel en snel doeltreffend naar het gewenste product navigeren. Klik, klik en besteld. Ideaal !

Service
Snelle levering. Compleet en netjes geleverd.

Assortiment
Volgens mij hebben ze (bijna :() alles (10 :-) )

Aanbeveling
Gewoon goed !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk, logische categorie indeling.

Service
Snel en relevant

Assortiment
voor vrijwel alle artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieuwe 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prettig dat winkelwagen over meerdere dagen bewaard blijft.

Service
Het volgen van de order is erg duidelijk.

Extra toelichting
Het enige puntje wat ik een beetje lastig vond was het navigeren tussen productspecificaties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

mon 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
je moet je niet verplaatsen en je kan alle artikelen zeer goed vergelijken zowel wat betreft specificaties als prijs

Service
nog geen enkele keer een levering die te laat was of die langer onderweg was, steeds een juiste correcte afhandeling zoals vermeld op de website...
Een keer een probleem gehad met een tablet, was binnen de 5 dagen volledig in orde gebracht, nieuw tablet gekregen en de screenprotector die ik erop gezet had was ook terug gegeven, geweldige service

Assortiment
alles kan niet, maar heeeeel veeeel op voorraad, meer als in de gewone winkels, en de prijd is goed voor de geboden service

Aanbeveling
ik kan niet meer doen dan de mensen aan te raden een kijkje te nemen bij coolblue en gerust te bestellen, wat zij doen is hun zaak, maar dat ze niet komen klagen achteraf

Extra toelichting
goed bezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannie 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Groot aanbod en scherpe prijzen

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Naar tevredenheid gekocht en een goede indruk van deze webwinkel gekregen

Extra toelichting
Een aan te raden winkel om te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een Koelkast die de geest geeft is vervelend. De afmetingen waren belangrijk. Dank zij de duidelijke productbeschrijving gevonden. Op zondagavond besteld en op maandagmorgen al geleverd.

Service
Nog geen service nodig. De koelkast werd direct in de keuken afgezet. Perfect.

Assortiment
Op de website een kwalitatief (SMEG) en qua afmetingen gevonden wat ik wenste aan een zeer competitieve prijs.

Aanbeveling
Niets dan goed kan ik vertellen na die eerste bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renilde 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer duidelijke website. Bij het bestellen wordt alles stap per stap uitgelegd.

Service
Beloofde levertijd werd gerespecteerd.

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment. Goede prijs/kwaliteit

Aanbeveling
Coolblue doet wat ze beloven !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maja te Velde 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Nu al voor de tweede keer iets de volgende dag in huis. Prettige website ook.

Service
Goede service van de bezorgers.

Assortiment
Veel keuze!

Aanbeveling
Ik zal zeker bij Cool Blue bestellen in de toekomst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ellen 02-03-2016 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer snel en vriendelijk geholpen in de winkel in Eindhoven

Service
volgende dag al geleverd en van te voren bericht van de bezorger wanneer ze komen

Aanbeveling
alles oke

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarkXV 02-03-2016 In de winkel gekocht
lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Informatieve website. Bestellen en kon er de dag zelf om in de winkel.

Service
Vriendelijke en snelle bediening.

Assortiment
Verschillende sites bezocht, coolblue was het goedkoopst.

Aanbeveling
Zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mirella de vries 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel verschillende producten

Aanbeveling
Ze hebben veel verschillende soorten producten en per product soort ook ruime keuze in verschillende prijsklasse. De beschrijvingen zijn duidelijk en snel geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jack 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk bestellen en snelle levering.

Service
Bij voorgaande bestellingen heb ik de servicedesk aan de lijn gehad. Geen lange wachttijden en ik ben op een vriendelijke en deskundige wijze geholpen.

Aanbeveling
Ik heb al veel gekocht bij Coolblue en altijd naar volle tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jantsje 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke overzichtelijke site die snel is.

Service
goede afhandeling bij aankoop en zeer snelle levering.

Assortiment
meer dan voldoende keus

Aanbeveling
prettige winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harmsen 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk selecteren en kiezen, groot aanbod.

Service
Doen wat ze beloven, uitstekende communicatie

Assortiment
Ruimschoots aanwezig, alle bekende merken voor handen.

Aanbeveling
Eénvoudig winkelen en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w de moet 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Alles top geregeld

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Van bestelling, levering tot garantie is het goed geregeld

Extra toelichting
Voor mij een vaste winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Betalen met Ideal, thuis bezorgt,geplaatst en aangesloten zonder extra kosten.

Service
wasmachine geplaatst, aangesloten, oude meteen afgevoerd en alle verpakking keurig afgevoerd.
Tijdstip van aflevering is duidelijk en precies.

Aanbeveling
Keurige afhandeling van alles.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ideaal vanuit thuis producten bestellen met goede omschrijving.

Service
Snelle levering, je wordt per mail en SMS op de hoogte gebracht wanneer het product wordt geleverd!

Aanbeveling
Ruime keus, goede klantenservice en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Popke 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
voldoende keuze, duidelijke omschrijving

Service
leverantie keurig op tijd, netjes verpakt

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
na deze eerste bestelling goede indruk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JoJo 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
groot assortiment, veel informatie over producten, zelfs vaak met video's met gebruiksaanwijzing.

Service
Snelle levering en vriendelijke mensen

Assortiment
Veel producten snel geleverd tegen goede prijs!

Aanbeveling
... ik kom als ik zoek via internet iedere keer weer bij Coolblue terecht! Goed teken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Donkie 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel en makkelijk zoeken

Service
Prima

Assortiment
Genoeg

Aanbeveling
Prima zaak

Extra toelichting
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KarloP 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het gewenste product snel gevonden met duidelijke informatie.

Service
Het bestelde product de volgende dag al in huis.

Assortiment
Aantrekkelijke prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Elke 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk en vlot bestellen.

Assortiment
Genoeg variëteit aan producten.

Aanbeveling
Snelle levering en veilige betaling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilfred 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede zoek en vergelijk mogelijkheden

Service
Top levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilde 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat een luxe om thuis in alle rust de produkten te kunnen kiezen, vergelijken én bestellen!

Service
Direct na de bestelling een bevestigingsmail, en de volgende dag werd het product al geleverd, wat wil je nog meer?

Assortiment
Ik zocht een product (Dash Cam) en meteen gevonden, keuze uit verschillende soorten...

Aanbeveling
Ik ben een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk zoeken op de website, veel filtermogelijkheden.

Service
Fijn dat de verzending snel en gratis is, en ook de klantenservice helpt goed!

Assortiment
Vaak de laagste prijs onder de webshops, breed aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc en nicky 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik heb iets besteld wat ik de volgende dag nodig had en wilde de volgende dag snel naar een coolblue winkel rijden dan was ik zeker dat ik dit de zaterdag had maar vermits ik geen tijd had heb ik het geriskeerd om het te laten verzenden en verdorie het was heel vlug geleverd,14 uur later belde ze al bij mij naan met het pakje

Service
zeer betrouwbaar

Assortiment
er is zoveel in jullie winkel dat ik nog geen tijd gehad heb om alles te bekijken

Extra toelichting
handig ,snelle levering,gewoon fantastische winkel,al zou ik toch nog eens in het echt in jullie winkel willen rondneuzen i.p.v het internet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huib Blokand 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke website, onderverdeeld in categorieën.

Service
Perfect bij reparatie of retourneren.

Assortiment
Uitgebreid.

Aanbeveling
Algemeen prettig bij vragen, service en levering.

Extra toelichting
Zo lekker doorgaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Budding 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is duidelijk. Eventuele benodigde informatie is erg makkelijk verkrijgbaar via chat, telefoon, mail etc.

Service
Meerdere keren iets bij coolblue aangeschaft. Personeel is bij vragen snel en beleefd en hebben ook daadwerkelijk antwoord waar je iets aan hebt. Levering kan op zeer korte termijn, maar ook in het weekend. Is altijd een plus als je zelf werkt door de week. Het personeel van het bezorgbedrijf was ook erg beleefd, snel en voorzichtig met onze spullen.

Assortiment
Heb tot nog toe altijd kunnen vinden wat ik zocht. Bieden ook veel A-merken aan voor zeer redelijke prijs.

Aanbeveling
Heb tot nog toe alleen nog maar positieve ervaringen met coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem de groot 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel en makkelijk

Assortiment
Er is veel keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michiel 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon een duidelijke bestelsite, eerlijke beschrijving en een eerlijke nazorg en levering op tijd.

Service
Kwamen alles na wat ze beloofde op de site. Bij een vraag per mail na levering kreeg ik direct antwoord.

Assortiment
Ja ik heb gevonden wat ik wilde bestellen. De prijs was prima, de goedkoopste die ik vond.

Aanbeveling
Gewoon ze doen wat ze schrijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suicide 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker makkelijk vanuit je luie stoel bestellen!

Service
Contact met klantenservice verloopt altijd netjes duidelijk.

Assortiment
Hebben veel in het assortiment, mocht je een specifiek item niet kunnen vinden dan is er meestal wel een goed alternatief.

Extra toelichting
Bezorging van kleine pakketten gaat via PostNl, en die laten het helaas nog weleens afweten...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Carton 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer veel informatie aanwezig op de website. We hadden een wasmachine besteld op vrijdagmiddag en deze werd de volgende ochtend geleverd en geinstalleerd volgens afspraak.

Service
Medewerkers zijn snel en tot laat in de avond bereikbaar.

Aanbeveling
Eindelijk een winkel die al zijn afspraken nakomt en een extra stapje zet voor de klant terwijl dat soms niet eens nodig is.

Extra toelichting
Wij gaan Coolblue zeker aanbevelen bij familie en vrienden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique van der Veen 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website van Coolblue is erg overzichtelijk waardoor je veel makkelijk producten kunt vinden

Service
Ik heb al veel producten bij Coolblue besteld. Ook wel eens iets geruild in de winkel. De service is echt top. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd. Ik kreeg zelfs een (handgeschreven) kaartje van een medewerker nadat ik een half dagje langer moest wachten op een artikel. Medewerkers van Coolblue zijn altijd heel erg vriendelijk aan de telefoon.

Assortiment
Het assortiment is heel uitgebreid. Heel af en toe mis ik een product maar dat komt maar weinig voor.

Aanbeveling
Ik vind Coolblue een van de meest prettigste online shops van de wereld. Maar ook in de real life winkel vind ik het heel prettig. Heerlijk interieur, mooi rustig en overzichtelijk, net als de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed mogelijkheden om te filteren, snel en eenvoudig bestellen

Service
Bij problemen goede hulp, ook bij defecten

Assortiment
Vooral voor accessoires beperkte keus. Veelal alleen de duurdere merken, wel kwaliteit. Soms ook niet slim, om nu bij een Asus wear horloge bluetooth headsets voor bellen aan te bieden is niet logisch.

Aanbeveling
Altijd goede ervaring gehad. Snelle levering en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stan 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle bezorging

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Beste webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danique 29-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Service
Klantenservice doet zogenaamd alles voor een glimlach. Maar leveren tot 3x aan toe het product niet, komt het aan blijkt het kapot. Vervolgens weer eindeloos bellen. Niets een nieuwe sturen, oude moet eerst terug. Postnl kan afleveradres niet vinden en daarom wordt er een ander afleveradres doorgegeven. Coolblue vergeet dat echter door te geven en wederom wordt er dus niets geleverd. Het idee is leuk en hip, maar de uitvoering is echt slecht. Zoals de mensen van de klantenservice zeggen, meer bevoegdheden hebben ze niet. Ook al geven ze zelf toe dat ze fout na fout maken. Ze kunnen dus eigenlijk helemaal niets. Jammer

Assortiment
Prima website, jammer dat ze de beloftes niet nakomen. (levertijden, product kapot etc)

Aanbeveling
Website en assortiment is prima. Ze kunnen echter de levertijden niet garanderen, klantenservice blijft zeggen problemen op te lossen, maar doen vervolgens weinig omdat (zo zeggen ze zelf) ze daar niet toe bevoegd zijn

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van Coolblue 29-02-2016

Hey Danique, bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat het niet goed is verlopen met het leveren van de bestelling. Dat daarnaast nog een defect product wordt geleverd is nog vervelender. Heb je een ordernummer voor ons? We kijken graag mee naar de mogelijkheden om dit zo spoedig mogelijk voor je op te lossen.

Reageer

Angelique 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website bestellen , keuze dag van levering en tijd binnen een uur, telefoontje half uur van tevoren

Service
Vriendelijk snel aansluiten opruimen

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Veel
Problemen met mediamarkt dan is dit een opluchting

Extra toelichting
Per mail tijd van levering binnen een uur. Telefoontje half uur van tevoren. Binnen 10 min bezorgd aangesloten en oude meegenomen. Voor dezelfde prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles makkelijk en overzichtelijk te vinden op de website. Handig ook dat je kunt vergelijken.

Service
De wasdroger werd zelfs zonder extra kosten naar zolder gebracht en aangesloten!

Assortiment
Ruime keuze in elke prijsklasse

Aanbeveling
Ik bestel hier zo weer. Goede service en ruime keuze!

Extra toelichting
Je word ook goed op de hoogte gehouden tijdens de levering van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Artikelen zijn goed gegroepeerd

Service
Volgende dag heb je de bestelling in huis

Assortiment
Grote diversiteit in goederen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Draadloze router 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer overzichtelijk, gelijk combinatie aanbiedingen ook in beeld.

Service
Na een tegenvallend eerste product contact gezocht met klanten afdeling. Ik was stomverbaasd, er werd niet moeilijk gedaan. 'Pak hem zo goed mogelijk in de originele verpakking en u mag hem omruilen of geld terug. Ik heb inmiddels een andere router gekregen en draaid naar volle tevredenheid.

Assortiment
Top asortiment met voor elk buget wel een keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leentje 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kan de datum en plaats van levering zelf kiezen.

Service
De artikelen werden geleverd op de afgesproken datum en plaats en waren degelijk verpakt.

Aanbeveling
Mijn bestelling en levering zijn vlot verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patricia Heyvaert 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Met zoekfunctie vindt je een ruim aanbod aan artikelen.

Service
's avonds besteld en de dag nadien in de ochtend reeds geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lexxx 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Duidelijk, makkelijk, snel en eerlijk

Assortiment
Kan altijd meer maar dat is overal zo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isabelle 28-02-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon alles wat ik wilde bekijken reserveren, dan lag het de volgende dag in de winkel en werd er vervolgens ruim de tijd genomen om met mij alles door te nemen.

Service
De service van coolblue is fantastisch, telefonisch maar ook zeker in de winkel. Er wordt veel tijd en moeite in gestoken om klanten te helpen, het is geen massa verwerking maar als jij een uur lang vragen wilt stellen, dan is dat geen probleem en krijg je er zelfs koffie of thee bij. Fantastisch!

Assortiment
Ik wilde een waterproof camera en eigenlijk alle camera's in dat gebied die er toe doen waren beschikbaar, en als ze er niet waren dan konden ze besteld worden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo D 28-02-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Meteen te vinden - en te krijgen- wat ik nodig had

Service
Belofte van levering nagekomen

Aanbeveling
Niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn van Tongeren 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelproces is supersimpel en duidelijk

Service
Altijd goede service gehad bij Coolblue. Snel, vriendelijk, en oplossingsgericht

Assortiment
Genoeg keuze als je weet waar je naar op zoek bent, en ook als je dat nog niet precies weet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanny 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk zoeken, registreren en bestellen

Service
Fantastische service, levering binnen 24 uur

Assortiment
Ik kan er alles vinden wat ik belangrijk, nuttig en leuk vind

Aanbeveling
Ik word vaste klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rens 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Ze doen wat ze beloven !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anke 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel keuzes en makkelijk zoeken naar producten. Producten worden snel geleverd.

Service
Producten worden snel geleverd. Wanneer je belt met de klantenservice wordt je erg leuk en netjes behandeld.

Assortiment
Je kunt alle kanten op bij coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Alles netjes bezorgt op de afgesproken datum ,en de oude wasmachine netjes mee terug genomen .

Assortiment
De wasmachine die ik zocht was aanwezig .

Aanbeveling
Dit was mijn eerste ervaring met Cool Blue alles was prima geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews