coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,2 Lees 42567 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2505 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Snel sneller snelst 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Klikken en kopen. Meer is het niet. Eenvoudige website.

Service
Zeer snel geleverd !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Selectiemogelijkheden op de website prima

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Makkelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

sabrina 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
23.30h besteld van de bank. 13.40h volgende dag in huis. Koerier die je steeds op de hoogte houdt van levertijd en alles voor je op de juiste plek zet en aansluit.

Service
Idem :)

Assortiment
Keuze genoeg!

Aanbeveling
Alles top! Volgende keer weer!

Extra toelichting
Super snelle service 23.30h besteld 13.40h de volgende dag in huis. Top koerier die steeds je per sms en email op de hoogte houdt van de verwachte levertijd. De eerste site wat ik de volgende keer weer bestel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

lennart 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Mogelijkheid tot avondbezorging op werkdagen.

Service
Ik had het artikel snel in huis. Ik heb nog geen defect gehad dus ik heb geen ervaring met de service in zo'n geval.

Assortiment
Ruime keus uit verschillende merken en types van een bepaald product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grietje 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke en geestige website.

Service
Snel en goed geholpen aan de telefoon toen ik een vraag had over het product.

Aanbeveling
Alles werkt hier gewoon zoals het hoort. En de slogan "alles voor een glimlach" maken ze meer dan waar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tanja 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles was duidelijk te vinden.

Service
Zeer snelle bezorging.

Assortiment
Verschillende aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 19-03-2016 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eerst via Website gekeken later gerichte vragen in de winkel

Service
Kwam met klacht zonder problemen omgeruild. Tweede keer alle moeite gedaan probleem op te lossen. Zelfs toen bleek dat het probleem bij Hollandse Nieuwe lag.

Aanbeveling
Super goede service. Bereidheid om klachten op te lossen is geweldig. Zeker aan te bevelen

Extra toelichting
Zeker aan te bevelen. Via werk ook besteld op de site.was de volgende dag al binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Carla 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles is heel gemakkelijk te vinden op de site

Service
Coolblue doet wat het belooft; product volgende dag in huis!!!

Assortiment
de meeste producten kunnen geleverd worden; soms ontbreekt een merk.

Aanbeveling
Ik vind het geweldig shoppen bij Coolblue online!! Hoop dat het nog lang zo goed blijft! Complimenten hoor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joachim 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede keus te maken uit verschillende smart tv,s

Service
Supersnel in huis vrijdagavond besteld en zaterdag om 12.45 uur in huis.

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Prima te shoppen allerlei zaken.

Extra toelichting
Vake bint de mensen te bange, Det bint ze al heel lange. Kopen bie Cool Blue, Det kunt ze gerust doe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vandewalle Bertin 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer praktisch om vanuit je luie zetel alles te kunnen bezichtigen tot in de details alvorens over te gaan tot een bestelling

Service
Alle beloftes worden nageleefd,niks op aan te merken

Assortiment
Coolblue heeft een uitgebreid assortiment en dit van heel wat merkprodukten.

Aanbeveling
Zeker aan te prijzen aan iedereen omwille van de uitgebreide keuze en tevens ook de prijs/kwaliteitsverhouding en de klantvriendelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lelie1327 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles via internet snel en cordaat.

Service
direct na bestelling bevestigingsmail,en de wij doen niet moeilijk mail.

Assortiment
groot assortiment,voor ieder wat wils.leie1327

Aanbeveling
leuke frisse site ,overduidelijk,makkelijk bij het gewenste product te komen,groot assortiment.

Extra toelichting
keep on going,Cool Blue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andre 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
lekker makkelijk via internet

Service
vlot geleverd

Assortiment
ze hebben heel veel producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirkjan 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel en makkelijk

Service
volgende dag al in huis

Assortiment
veel en goed spul

Aanbeveling
ze hebben echt alles en heel snel voor je

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjoerd 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijker kan niet, je kan je afleverdatum zelf kiezen, de avond van te voren krijg je het aflevermoment in een tijdvak van een uur te horen per sms. Top.

Service
Wasmachine werd zonder extra kosten naar boven gebracht, aangesloten en getest. Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis M 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk browsen in je luie stoel.

Service
Snelle levering

Assortiment
Alle soort statieven op voorraad

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jawad 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik kan spullen bestellen zonder mezelf zorgen te maken

Service
Ik heb besteld voor 12 uir savonds en het was de volgende ochtend al thuis

Assortiment
Het was goed verpakt en er was geen schade

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden op internet en goede info

Service
Twee vriendelijke bezorgers haalden in een mum van tijd de oude machine weg en installeerden de nieuwe. Supersnel.

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Makkelijk, snel, factuur via de mail etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap Vermeulen 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker bestellen achter je laptop en al de volgende middag in huis!!!

Service
Klopt er iets niet of gaat er fout dan gaan ze door tot u tevreden bent!!!

Assortiment
Ze hebben groot assortiment je pakt bijna nooit mis!!!

Aanbeveling
Prima online winkel met goede service!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hoppy 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Klantvriendelijk, snel en gemakkelijk

Service
Service is goed, snelle afhandeling

Assortiment
Ruim assortment

Aanbeveling
Klantvriendelijk, snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 18-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
Door bouwwerkzaamheden was de winkel slecht bereikbaar. Parkeren was daardoor ook een probleem. Uiteindelijk moeten omrijden om in verder gelegen parkeergarage te parkeren.. Parkeertarieven zijn ook absurd hoog.

Service
Product in winkel was eerder uit doos gehaald en daardoor zag het er nogal gebruikt uit (vingerafdrukken ed.). Ik heb dit product derhalve geweigerd. Er was geen voorraad meer in de winkel. Manager bood daarom aan nieuw product diezelfde avond, zonder verdere kosten thuis te laten bezorgen. Weliswaar voor nop naar Amsterdam gereden.

Aanbeveling
Natuurlijk prettig dat er ook een mogelijkheid bestaat je product af te halen. Echter torenhoge parkeertarieven en de vele omleidingen ivm bouwwerkzaamheden drukken de pret.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

sebastiaan 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk zoeken naar producten

Service
goed contact via mail of SMS. vriendelijke chauffeurs.het ging om aanschaf wasmachine. nwe naar de 2de. oude mee genomen. Top!

Assortiment
niet verder gezocht. vondt vrij snel wat ik wilde hebben

Aanbeveling
gewoon goed en vriendelijk. niks op aan te merken. was 1ste keer. waarschijnlijk volgen er wel meer!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Serge Bellengé 18-03-2016 In de winkel gekocht
Boomsesteenweg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer eenvoudig producten op te zoeken, eenvoudig te bestellen, eenvoudige levering/afhaling

Service
zeer klantvriendelijk

Assortiment
zeer ruim aanbod, werkelijk (bijna) alles

Aanbeveling
toch reeds een aantal producten bij Coolblue aangekocht ... en nog niet gefopt geweest

Extra toelichting
graag gebruiksaanwijzingen volledig in nederlands (ik weet het ... het is de fabrikant)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean Pierre 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de website enorme keuze en mogelijkheid zeer gemakkelijk.

Service
Altijd mooi en netjes verpakt de dag na mijn bestelling in de voormiddag ontvangen dat is pas service

Assortiment
Zeer ruime keuze hier vind je gewoon alles

Aanbeveling
Mijn webwinkel bij uitstek altijd mooi en eerlijk afgehandeld

Extra toelichting
Ik kan iedereen aanprijzen deze webwinkel eens te proberen je zult verstomd staan van de snelheid en de afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Artikel snel gevonden op de duidelijke website.

Service
Bijzonder leuk filmpje nadat je je bestelling hebt geplaatst. Ik kreeg spontaan zin in een banaan.

Assortiment
Ruim assortiment. Alles wat je zoek vind je hier!

Aanbeveling
Heel tevreden over assortiment, humor, snelle levering enz. Je zou er haast willen werken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is duidelijk

Service
Fijne service, snelle reactie en snelle levering

Assortiment
Veel keuze, groot assortiment

Aanbeveling
Topwinkel, zeker aan te raden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corry 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site

Service
De wasmachine 's avonds besteld en de volgende morgen om 8:30 uur stond hij al, keurig aangesloten, de eerste keer te wassen.
Veel bedrijven beloven dat ze de volgende dag leveren maar maken het niet waar, Coolblue wel. Daarbij namen ze ook de oude machine nog eens mee, geen gesleep dus naar de milieustraat om de zware machine af te voeren. Klasse!

Assortiment
Ruim voldoende keus, in diverse prijsklassen.

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christine 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
heldere uitleg in "normale" taal,

Service
ze doen wat ze beloven!

Assortiment
wat je ook zoekt, ze hebben het!

Aanbeveling
de zoekfuncties zijn goed, hier is over nagedacht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schaap 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit d eluie stoel bestellen op een overzichtelijke site

Service
Snel gelever, zonder gedoe retourneren

Assortiment
Te veel om op te noemen en altijd wel iets van wat je nodig hebt

Aanbeveling
Fijne zaak, goiede service, deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke Wijker 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
gewoon 100% gemak

Service
Zeer kundige, nette en aardige jongemannen. Ouderwetse hoffelijkheid en kunde.

Aanbeveling
Gewoon goed. Wel jammer dat dit de fysieke winkel vervangt, dat is een beetje dubbel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Jenik 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor middernacht bestellen en morgen huis en... zonder bezorgkosten.

Service
De bestelling en de betaling via de website verliep vlekkeloos.
De besteltijd werd via de mail bekend gemaakt.

Assortiment
Het artikel (stofzuiger)was eenvoudig te vinden.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Een voorbeeldige webwinkel met snelle en soepele levering.

Extra toelichting
Opvallend is dat Cool Blue in de correspondentie een persoonlijke noot toevoegt, zoals "doe de groeten aan de besteller".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mw Heeren 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de bestelling dezelfde dag in huis te krijgen. Super regeling... zoals beloofd voor 15.00 uur besteld voor 22.00 uur dezelfde dag thuis afgeleverd

Assortiment
Bij andere zaken niet leverbaar maar bij Cool Blue dus wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JEAN 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon ff kijken wat je wil , vergelijken via de site en bestellen

Service
altijd bereikbaar

Assortiment
veeeeeel keuze in dezelfde produkten

Aanbeveling
ik heb er al een paar dingen gekocht en ook een garantiegeval voor gehad met een tv en dat is heel correct opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grietje 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel besteld en snel geleverd. Je krijgt een afspraak in een blok van 3 uur en een SMS 10 minuten voor aankomst.

Service
Kundig personeel. De wasmachine was zo uitgepakt en aangesloten. Oude mee retour.

Assortiment
Zeer ruime keuze.

Aanbeveling
Gewoon goed.

Extra toelichting
Niets aan toe te voegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie van der Ham 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en zeer snel in huis zonder verzendkosten.

Service
Heb je een vraag dan even een whatssup doorgeven en je hebt zo antwoord, geweldig.

Assortiment
Echt alles te krijgen.

Aanbeveling
Coolblue is echt een top webshop.

Extra toelichting
Geen. Is helemaal Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ali 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goed geholpen met contract.

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tareq Hajwess 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te vinden, via kieskeurig.nl

Service
Snelle levering, duidelijk aangegeven hoe laat. hulpvaardige afleveraars

Assortiment
Kon makkelijk een goed, gewenst product vinden

Aanbeveling
goede ervaringen met Coolblue. Ook in het verleden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda van Roozendaal 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, vergelijkingen tussen verschillende merken.

Service
Snelle levering, vriendelijk en beleefde bezorgers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de jong uit groningen 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Te zoeken op relevante criteria!
Met account is bestellen zo gepiept.

Service
Na een mankement ruim anderhalf jaar na aanschaf van een camera was 1 belletje voldoende om alles gratis te kunnen retourneren.

Assortiment
Gewoon goed.

Aanbeveling
Ik maak actief reclame voor coolblue, ben een erg tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

herman blok 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel kunnen vinden wat ik zocht

Service
behandeling van bestelling en levering zoals beloofd

Assortiment
ik zocht bijzondere inktcartridges voor een hp-printer en warempel cool blue heeft ze

Aanbeveling
alles tip-top in orde

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jack en Christianne 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is een gemakkelijke site waar je op je gemak kunt kijken en vergelijken tot over te gaan tot aankoop .....

Assortiment
Het assortiment is zeer goed ..... we zijn nog niets tegen gekomen wat ze niet hadden en aan een goede Concurrerende prijs.

Aanbeveling
Alles wat je besteld is ook een dag later binnen en kun je al genieten van je aankopen.

Extra toelichting
Ga zo door het blijft een fijne webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ojeetje 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en netjes

Service
snel, vriendelijk en gezellig!

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
alles prima. ook de klantenservice is top. ik had nog een paar vragen achteraf.

Extra toelichting
alles verloopt snel, netjes en soepel. ook het aangeven van het tijdstip van levering is erg prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Geweldig, product was optijd binnen en werkt perfect

Assortiment
Meer dan genoeg keus, goede uitleg bij verschillende producten

Aanbeveling
Perfect

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen is easy,deze keer weer via smartphone maar maakt niet uit hoe! Werkt altijd.

Service
Klantenservice functioneert erg goed.

Assortiment
Bijna alles te bestellen via Coolblue, zeker niet de goedkoopste maar betalen voor dat extra stukje service is het zeker waard.

Aanbeveling
Als het verkrijgbaar is bij Coolblue, zeker hier kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blankespoor 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke beschrijving bij de producten

Service
Product netjes op tijd afgeleverd

Assortiment
Op Electronica gebied van alles te vinden

Aanbeveling
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine Uitdebroeck 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik ben niet gewoon om aankopen te doen via het internet, en als ik het dan eens doe, haak ik bij anderen soms af wegens niet overzichtelijk. En bij jullie kan ik zonder problemen betalen na ontvangst

Service
zie boven

Assortiment
Samsung s5 mini was overal uitgeput, bij jullie was hij wel nog in voorraad

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janwillemm 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg gemakkelijk, binnen één minuut product gevonden, besteld en betaald!

Service
Geen klachten, eerder afgeleverd bij de jumbo dan geadverteerd. Duidelijke handleiding voor retourneren, maar was gelukkig niet nodig.

Aanbeveling
Het was een gemakkelijke keuze om voor coolblue te gaan. Ik hoorde tot ju toe alleen positieve verhalen en goede klantenservice verhalen.
Mijn muis was rond een uurtje of 11 's avonds kapot gegaan, dus ik wilde zo snel mogelijk een nieuwe. Gezocht op linkerhand muis bij coolblue, koos een willekeurige onder het mom van, als het niet bevalt, stuur ik hem terug, is toch gratis. De volgende dag lag hij zelfs al voor de geadverteerde tijd klaar bij de jumbo. Topper dus! En de muis bevalt zeer goed, dus terug sturen is niet nodig

Extra toelichting
Topper!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pc donders 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles super overzichtelijk

Service
ik kocht een wasmachine,5 minuten later was hij 40 euro goedkoper doordat hij in de reclame ging,heb gebeld en kreeg het verschil terug gestort,super toch?

Assortiment
heel uitgebreid sortiment met duidelijke beschrijving.

Aanbeveling
gewoon een goede winkel,goede service en snel in huis,wat wil een mens nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 17-03-2016 In de winkel gekocht
Oostplein
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website met goede uitleg over het te kopen product.

Service
Prima service in de winkel en op internet en super snelle levering ook telefonisch prima contact.

Assortiment
Groot assortiment en prijzen concurrerend met andere webwinkels.

Aanbeveling
Vanwege de opsomming van de totale service.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Jacobs 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Moest even gewoon raken aan de vele pop-up vensters die verschijnen voor de verschillende categorieën en producten, maar eenmaal dat ik het gewoon ben ging het vlot.

Service
Super snelle service. Mails die status goed en overzichtelijk weergeven.

Aanbeveling
Prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rene 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
je kan alles makkelijk vinden. maar het grootste gemak is wel dat ze op zondag bezorgen

Service
Doen wat ze beloven.

Assortiment
tot nu toe alles gevonden wat ik zocht

Extra toelichting
handig product zeker nu ik meer ga sporten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews