coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 42376 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3236 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

j.a dekker 23-05-2017 Via de website gekocht

geweldig goede servise

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
het is een top zaak je krijgt snel antwoord bestellingen komen snel en de service is perfekt vriendelijk personeel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Majet 23-05-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een bestelling geplaatst na het krijgen van een bon. Fijne website en ze leveren zelfs tot onze verbazing op zondag. Site is overzichtelijk en makkelijk. Kortom dit was niet onze laatste bestelling daar!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Linda 23-05-2017 Via de website gekocht

Een super webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Leuke webstek, duidelijk en prijs voor producten super. De volgende bestelling weer bij coolblu en. Helemaal blij met blauwe doos

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 23-05-2017 Via de website gekocht

Topservice en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreide shop en volgende dag al geleverd! Ook op zondag!

Alles staat uitgebreid en duidelijk weergegeven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 23-05-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

Aankoop iPad

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niet te beroerd om veel aandacht te besteden aan het product wat gekocht wordt, zoals overzetten etc. etc. Vriendelijkheid van de medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Groenendijk 23-05-2017 Via de website gekocht

Eerste Cool Blue ervaring.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Was onze eerste bestelling via Cool Blue en dat is goed bevallen.
Minder logisch is het dat je 's nacht na 02:00 uur pas kan zien hoe laat de leverantie zal plaatsvinden.
De slogan achter op de vrachtauto om 3 maal te toeteren als je een tevreden klant bent, is volstrekt onzinnig en zet aan tot een wetsovertreding waarop een boete van € 340,00 (excl. adm.kosten) staat. Zo snel mogelijk dit soort onzin verwijderen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacques 23-05-2017 Via de website gekocht

GE-WEL-DIG

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De totale bestelervaring. Van bestelling tot uitlevering en alles wat er tussen zit. Snelle levering. Tussentijdse updates over het aflever tijdstip per e-mail en op het laatst per SMS. Vlak voor levering nog worden gebeld door de chauffeurs dat ze er zo aankomen. Vriendelijke Chauffeurs die zich ook nog eens voorstellen, alle verpakking en oude apparaat meenemen. Alles zeer efficient. GE-WEL-DIG.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

William 23-05-2017 Via de website gekocht

Een voorbeeld voor alle webwinkels hoe het moet.

Algemene score

10,0
Webshop is duidelijk en voor vragen en advies wordt je correct, goed van info voorzien.
De volgende dag heb je bestelde aan de deur en met track en trace is het goed te volgen...tot op de minuut, geweldig.
De bezorgers weten hoe het moet, zijn vriendelijk en geven je extra info.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Essens 23-05-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keus, goede en snelle verzending ! Helemaal Top ik zou iedereen het aanbevelen. Ook zitten de artikelen goed verpakt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lee 23-05-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Site met productvergelijking maakt de keuze makkelijker. Snelle levering met installatie en afvoer van oud product is echt heel handig. Goede service ook in de winkel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

A. Hakkert 23-05-2017 Via de website gekocht

Slogan, niet nagekomen!

Algemene score

3,0
Gisteren een bestelling gedaan. Levering de volgende dag! Vandaag krijg ik een bericht van PTT dat het product pas morgen wordt bezorgd?? Contact opgenomen met klantenservice en deze zeggen dat er iets is misgegaan bij de PTT. Ik zou eventueel een nieuwe bestelling kunnen doen voor 15.00 uur en dan wordt het product wel vandaag bezorgd. echter moet ik dan wel extra bezorgkosten betalen..??? Zou toch een mooi gebaar zijn als dat als service zou gebeuren maar helaas. Jammer Coolblue!

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 23-05-2017

Beste meneer Hakkert,

Om te beginnen vinden wij het ontzettend vervelend om te moeten vernemen dat jouw bestelling een vertraging heeft opgelopen. We hebben er meteen uw gegevens op nagekeken, en het blijkt inderdaad dat er bij PostNL iets mis is gegaan waardoor het pakketje een dag later komt dan gepland. Gezien het voor jou belangrijk was dat het pakketje vandaag geleverd zou worden, hebben wij je het voorstel gedaan de bestelling opnieuw te plaatsen, zodat we het eerdere pakketje terug zouden kunnen roepen en crediteren. Hopelijk ben je alsnog in staat om het pakket in ontvangst te nemen. Mocht dit niet het geval zijn, horen we dat natuurlijk graag. Verder hebben we vrijheid genomen om jou een kleinigheid te sturen per mail. Voor verdere vragen, staan we natuurlijk altijd voor je klaar.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Officiele reactie van Coolblue 23-05-2017

Beste meneer Hakkert,

Om te beginnen vinden wij het ontzettend vervelend om te moeten vernemen dat jouw bestelling een vertraging heeft opgelopen. We hebben er meteen jouw gegevens op nagekeken, en het blijkt inderdaad dat er bij PostNL iets mis is gegaan waardoor het pakketje een dag later komt dan gepland. Gezien het voor jou belangrijk was dat het pakketje vandaag geleverd zou worden, hebben wij je het voorstel gedaan de bestelling opnieuw te plaatsen, zodat we het eerdere pakketje terug zouden kunnen roepen en crediteren. Hopelijk ben je alsnog in staat om het pakket in ontvangst te nemen. Mocht dit niet het geval zijn, horen we dat natuurlijk graag. Verder hebben we vrijheid genomen om jou een kleinigheid te sturen per mail. Voor verdere vragen, staan we natuurlijk altijd voor je klaar.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Annette Beun 23-05-2017 In de winkel gekocht
Eindhoven

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aardige en behulpzame bediening.
Jammer dat je perse 100 karakters moet typen, ik vind dat helemaal niet nodig.
Ik houd van kort maar krachtig.
Deze must werkt misschien wel demotiverend om je mening te geven.
Maar ik blijf positief betreft jullie service.
Met vriendelijk groeten Annette

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marloes 23-05-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service van coolblue. Als je vragen hebt kun je ze makkelijk bekijken.
De site is goed te bereiken. Alles is duidelijk te vinden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerrit 23-05-2017 Via de website gekocht

Goede voorlichting op de site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had een optische kabel nodig maar wist niet welke , bij het zoeken er naar op de site van Coolblue stond onder de verschillende kabels voor welke verbinding deze zijn . Ik moest van blue ray speler naar televisie en vond direct de goede kabel. Volgende dag geleverd en nu goed geluid en beeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 23-05-2017 Via de website gekocht

Heeeeel blij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site. Makkelijk zoeken en vergelijken.
De machine werd zelfs op zondag bezorgd. Vind ik niet noodzakelijk maar zonder koffie was dit wel heel prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Csh 23-05-2017 Via de website gekocht

Hier voel je je als klant echt gewaardeerd. Topservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bezorger van Post NL heeft in eerste instantie niets bezorgd ondanks dat ik thuis was. Coolblue heeft mijn klacht uitstekend behandeld ondanks dat zij er niets aan konden doen! Een top bedrijf die echt geeft om de waardering en beleving van haar klanten. Maak je in deze tijden maar zelden mee! Daarnaast een snelle en gratis bezorging. Ik zal hier zeker vaker bestellen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Heleen Guth 23-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne shop zaterdag om 23.00 uur telefoon besteld werd zondag om 16.00 uur bezorgd.
Makkelijke site alles goed te vinden, top bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C 23-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop is gebruiksvriendelijk. Maandagavond een wasautomaat besteld en dinsdagochtend was hij er al. Het is bezorgd door 2 vriendelijke mensen, die hem helemaal op zolder hebben gebracht en aangesloten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark schellevis 23-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, goede prijs en op zondag bezorgt.
Bezorger zelf was alleen wel kortaf en had er kennelijk geen zin in.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

.marga 22-05-2017 Via de website gekocht

goede service. vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
kon snel vinden wat ik zocht, prima prijzen. en zeer snel geleverd.
zou het zeker aanbevelen om daar eens te gaan kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram uit Assendelft 22-05-2017 Via de website gekocht

Snelle bestellingen met perfecte service.

Algemene score

9,0
COOLBLUE geeft vooraf de juiste informatie om tot de juiste aankoop te komen.
Vervolgens wordt alles keurig op tijd geleverd en als je vragen hebt kun je online chatten met de klantenservice die direct antwoord geeft als je nog vragen hebt of ergens over twijfelt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 22-05-2017 Via de website gekocht

Koelkast word niet geïnstalleerd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Levering allemaal in orde. Echter koelkast word niet geïnstalleerd. Heb iemand moeten regelen die de koelkast installeert. Kost me 50 euro.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 23-05-2017

Beste Eric,

Wat ontzettend vervelend dat je extra kosten hebt moeten maken. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We hebben jouw bestelling erbij gepakt en gezien dat het hier gaat om een Amerikaanse koelkast. Die worden inderdaad niet geïnstalleerd. Deze worden alleen bezorgd.

Aangezien dit niet duidelijk genoeg was hebben we hier meteen een melding van gemaakt. Dit moeten we dus duidelijker op de website vermelden zodat iedereen die zo'n toestel op het oog heeft meteen weet waar hij/zij aan toe is. Daarnaast willen wij je voor dit ongemak nog een kleinigheid aanbieden. Dit zal je per mail van ons binnenkrijgen.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Henk Maris 22-05-2017 Via de website gekocht

Snelle en correcte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Coolblue om 23.46u. nog een stofzuiger besteld, de volgende dag om 14.00u. geleverd! Over snelle en correcte service gesproken!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 22-05-2017 Via de website gekocht

Fijne service, overzichtelijke webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bezorgers van Coolblue hebben zonder omhaal de oude wasmachine afgevoerd en de nieuwe geplaatst. Via twee trappen, waarvan één een smalle met een draai. Ze deden dat keurig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christine 22-05-2017 Via de website gekocht

Netjes op 3 hoog

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdagavond laat besteld en zaterdag om 14 uur op je 3e verdieping. Het was smal en het was zwaar (Miele), maar helemaal zonder beschadiging van onze trap of muur! En de oude loeizware weer terug mee naar beneden in de wagen.
De wasmachine lijkt me ook goed maar heb hem nog niet lang in gebruik. Blij met timer voor voorprogrammeren en klok voor de duur van het wasprogramma.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene 22-05-2017 Via de website gekocht

TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goed geadviseerd over de diverse producten voor mijn vraag. Mocht 2 producten testen. 1 gehouden. GOED

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reninka 22-05-2017 Via de website gekocht

Snel en correct.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijk winkelen en snelle levering. Vandaag besteld, morgen in huis. Groot assortiment artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GF 22-05-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor 18 uur besteld, de volgende dag om 9 uur al in huis. Je wordt goed op de hoogte houden waar de bezorgers zijn en een kwartier van te voren word je ook nog gebeld. De bezorgers zijn erg voorzichtig met het leveren, wat uitstekend is.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Elvera 22-05-2017 Via de website gekocht

Coolblue, super snel, geen gedoe. Zeer tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue, doet wat ze zeggen. Geen mail dat artikel niet op voorraad is, gewoon leveren. Tevreden met de goede serviced.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 22-05-2017 Via de website gekocht

Top service en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de webshop een dyson stofzuiger besteld. Alles ging vlekkeloos en een snelle levering! Ideaal voor een last minute cadeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 22-05-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop werkt vrij gemakkelijk. Veel en gedetailleerde informatie over het product. Verder was de bezorging al de volgende dag en ook nog vroeg op de dag. De mannen van de transporteur hadden de wasmachine binnen een mum van tijd boven op zolder en aangesloten. Al met al een prima en snelle service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wijdemans 22-05-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze oude wasmachine ging stuk en er moet met een gezin uiteraard snel een vervangende machine komen. Gauw geken op coolbleu voor een nieuwe die aan onze eisen en portemonnee voldoet de volgende dag (zaterdag) stond hij al op z'n plek de was te doen en bij ons was de glimlach duidelijk zichtbaar door de goede service 😃👍🏻

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilona 22-05-2017 Via de website gekocht

Prima geregeld, zoals elke keer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelheid levering, prijs en duidelijke site waarop je makkelijk een aankoop kunt doen., Informatie over verdere traject en filmpje ( niet bekeken) is handig voor mensen die voor het eerst bestellen via Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jurgen 22-05-2017 Via de website gekocht

Zeer snel geleverd en uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na zelf eerst de reviews gelezen te hebben over CoolBlue die overigens over het algemeen zeer goed zijn heb ik de stap gewaagd en voor het eerst bij Coolblue besteld.
En zeker geen spijt van gehad, vrijdagavond besteld en de volgende morgen (zaterdag) om 11.00u had ik het produkt al in huis.
Het oude apparaat werd ook nog n's mee terug genomen dus ik hoefde zelf niets te doen.
Een volgende keer ga ik zeker weer bij Coolblue bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 22-05-2017 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede keus en advies via de website en ook nog een mooie prijs. Lang gezocht en vergeleken maar toch steeds weer bij cool blue uitgekomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karina 22-05-2017 Via de website gekocht

Keurig op tijd geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fotolens gekocht bij Coolblue, niets dan lof, keurig verpakt, keurig op tijd geleverd en zelfs de goedkoopste aanbieding! Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Verwijs 22-05-2017 Via de website gekocht

Snel en gratis geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop regelmatig elektronica en huishoudelijke artikelen bij Coolblue. Tot nu toe altijd goed, scherpe prijs en vlotte levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kevin 22-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Naar mijn mening is dit de meest betrouwbare en klantvriendelijke bron van elektronica. Alles komt altijd op tijd aan, wat eigenlijk altijd al na 1 dag is. Ook is het annuleren en terugzenden van gekochte producten erg makkelijk en doen de beste mensen niet moeilijk over. Aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik 22-05-2017 Via de website gekocht

Superbedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en snelle service; Je wordt op de hoogte gehouden van status (meerdere keren); ludieke methoden om klanten bezig te houden tijdens "wachten op bestelling". Open, transparant en zelfs de bezorging is een feest, o.a. met de grappige verpakkingen. Kortom, overal over nagedacht.....kortom een voorbeeld voor en (hopelijk) trendsetter voor alle winkels

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Winter 22-05-2017 Via de website gekocht

Waar het merk voor staat.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke communicatie rondom levering, snellere levering, juiste prijs/kwaliteit.
Coolblue is niet altijd de goedkoopste, maar je bent er zeker van dat wat je besteld, geleverd wordt. Goede klantenservice ook.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ven 22-05-2017 Via de website gekocht

De klant staat weer centraal

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
* Coolblue doet wat het belooft.
* Snelle levering, je hoeft niet de hele dag thuis te zitten om pakket in ontvangst te nemen, omdat je van te voren te zien krijgt in welk tijdvak (van 2 uur) je pakket bezorgt wordt.
* De retour condities zijn gunstig (als heb ik hier geen gebruik van hoeven maken).
* Goede duidelijke website
* Ondanks goede service zijn ze niet duurder dan andere

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kimberly 22-05-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een Nespresso apparaat besteld. De volgende dag reeds in huis. Het toestel was goed verpakt.
De service is makkelijk te gebruiken (qua bestellen en betalen enz)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

martien jonkers 22-05-2017 Via de website gekocht

ouderwetse serviceverlening en klantgerichthei

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
deze serviceverlening kwam misschien 30 jaar geleden nog voor en zeker het totale pakket; service,klantvriendelijk,duidelijk en ruim aanbod en snelle levering en wat ik vergeten ben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrea 22-05-2017 Via de website gekocht

komt bezorgtijden na!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs; gratis levering. Tevens gratis meenemen van oude wasmachine.
Aardige jongens, vriendelijk.
Op afgesproken tijd!

Reageer

Henk van Es 22-05-2017 Via de website gekocht

Alleen maar positief!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering was keurig op tijd! Service niets op aan te merken. Klein negatief puntje was de enorme verpakking.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tee van Mourik 22-05-2017 Via de website gekocht

Wat ben ik blij! Vanaf het oriënteren; tot het plaatsen.TOP!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanaf het oriënteren op de website tot het plaatsen van mijn wasmachine, ben ik binnen 24 uur erg blij gemaakt! Alle lof over heel de lijn!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olaf de Groot 22-05-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

Heerlijk modern bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is helemaal van deze tijd. De service is altijd spot on. Zowel in de showroom als online. Informatie is accuraat. Dankzij reviews van mede coolblue-ers koop je zelden een kat in de zak..
Snelle reacties op berichtjes (mail, telefoon of twitter) worden zeer gewaardeerd!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Lucia 22-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kan niet geloven hoe snel de levering was. In minder dan 12u was hij binnen! Daarnaast was de bezorger heel netjes.

De informatie op de website was heel uitgebreid, wat erg fijn was

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carina 22-05-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ideaal om vanuit je luie stoel een apparaat te bestellen, in ons geval een wasdroger. Duidelijke reviews erbij zodat het kiezen wat makkelijker wordt. Ruim aanbod, zelf je bezorgdag kiezen, netjes een sms/mail krijgen op welk tijdstip ze komen. Bezorgers erg netjes en beleefd, wasdroger aangesloten, oude apparaat meegenomen en nog wat uitleg gegeven. Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sharon 22-05-2017 Via de website gekocht

zeer goede aanwinst

Algemene score

9,0
de shop online is zeer gemakkelijk te gebruiken, de levering was de dag erna al en de droger zelf is tot hier toe zeer goed in prijs kwaliteit, zeer stil vergeleken met onze vorige droger en snel klaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews