coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42326 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3406 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

wimboer 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je bureaustoel bestellen is simpel

Service
zeer snelle levering!

Aanbeveling
Snelle en correcte afhandeling. Dat moet je hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Geweldig 's avonds laat een bestelling doen nog even bellen dan een aardige mevrouw aan de telefoon krijgen dat is top heb ik wel het geluk dat de pakket bezorer altijd vroeg bij ons aan de deur komt dus 23.00 u besteld en 8.30 bezorgt tegek

Service
Ik weet niet of je de tijd tussen bestellen en ontvangen als service kan zien hiervan is men ook afhankelijk van de postbezorger maar de dame .s avonds laat was vriendelijk ik hoop eigenlijk geen gebruik te hoeven maken van de service.

Assortiment
Ik heb even vluchtig door de site en de bijgezonden catalogus gebladerd maar ik ga er zeker meer gebruik van maken

Aanbeveling
Mijn eerste ervaring is goed zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Koen Hooft 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
producten zijn goed vindbaar.

Service
Zo verschrikkelijk snel!

Assortiment
De keuze is reuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tom collier 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website met interessante pakketten

Service
zaterdag besteld en op zondag geleverd! nog nooit meegemaakt

Assortiment
zeer uitgebreid!

Aanbeveling
goeie en snelle service en jullie komen de afspraken na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Loor sammy 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je moet weg van huis

Service
Ze waren van hun woord voor 24u besteld de volgende dag gekregen

Assortiment
Ruin assortiment

Extra toelichting
Zeker een aanrader stukken goedkoper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Evelien 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website is overzichtelijk, brstellen is eenvoudig.

Service
Je wordt gedurende het gehele proces op de hoogte gehouden via de mail.

Assortiment
Bijzonder ruim assortiment, ook voor minder gangbare producten.

Aanbeveling
Prijs/ kwaliteit verhouding is prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

anja 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon bestellen van achter u computer en alles wordt thuis bezorgd

Service
Snelle service , verzorgd ingepakt

Assortiment
Veel keuze ,en een groot assotiment

Aanbeveling
Een winkel met enorme groot keuze en goeie produkten ,ook de prijs,kwaliteit valt goed mee

Extra toelichting
Ik heb al veel bij coolbleu gekocht ,en ben telkens heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DNacht 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De mobiele website werkt perfect en zoeken is eenvoudig en nauwkeurig

Service
Het ontvangen van een sms over de bezorgingstatus is handig

Assortiment
Assortiment is uitgebreid maar kan altijd groter

Aanbeveling
Zeer veelzijdig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MV 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijke site.
Je kan CB makkelijk bereiken op allerlei mogelijkheden

Service
Snelle afhandeling van mails en telefoongesprekken.
Altijd vriendelijk.
...

Assortiment
Mag wel wat hi-end materiaal tussen zitten

Aanbeveling
Ben zeer tevreden geweest over al mijn aankopen, retours en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jo 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
technische specificaties zijn er als je ze wil, reviews, en voldoende keuze. selecteren, betalen, morgen thuis. Klaar.

Service
Snel, en geen problemen met garanties / reparaties - gaat even vlot.

Assortiment
Aangeboden modellen beperkt zich eigenlijk wel enkel tot de meest recente dingen.

Aanbeveling
duidelijk, snel, goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lia 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede website en keuze

Service
Je wordt op de hoogte gehouden waar je bestelling is. Wordt de volgende dag geleverd, zelfs op zondag

Assortiment
Goed en groot assortiment

Aanbeveling
Betrouwbaar, komen hun afspraken na, bij problemen wordt jeugd super geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marij 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel toegankelijk, overzichtelijk, breed assortiment

Service
snelle levering waar je op kunt bouwen; via track&trace zeer goed te volgen

Assortiment
erg breed van goede kwaliteit en goede prijs

Aanbeveling
je vertrouwen waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Assortiment
Te weinig keus op volwaardige laptops. De markt ervan is zo rot al iets.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

stefaan 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gemakkelijk iets te vinden met zoekmachine en een degelijke uitleg over het produkt

Service
supersnelle bestelling die trouwens goed verpakt is tegen beschadegingen

Assortiment
verscheidene modellen van het aangekocht produkt en dit in alle prijsklassen m

Aanbeveling
aangezien mijn positieve uitlatingen kan ik niet anders dan een goede beoordeling te geven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alle artikelen zijn goed te vinden.
Erg overzichtelijk, en duidelijke richtlijnen.

Service
Verschillende aankopen gedaan, en steeds zijn alle afspraken goed nagelomen.

Assortiment
Niet alles, maar toch bijna.

Aanbeveling
Zeer goede ervaringen met deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scheveneels Hugo 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt iets bestellen vanuit je luie zetel.

Service
Zeer snelle bediening.

Assortiment
Ik kon alles vinden wat ik nodig had. Het was volgens mij kwaliteit/prijs goed.

Aanbeveling
Indien er nog iemand producten van Tomtom nodig hebben zal ik ze zeker deze winkel aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ianpeppie 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Zeer overzichtelijk voor mensen die weten wat ze willen, je kan filteren op allerhande specificaties.

Service
Heb ik weinig ervaring mee, ik had een gebroken lens van mijn sony alpha camera, ik heb die proberen her aan te schaffen, maar dat is dus NIET gelukt, ik heb ze anders besteld...

Assortiment
Alle bekende en goede merken aanwezig, van de basic tot de
vlagschippen.

Aanbeveling
Het pakket is fantastisch, voor mij betekent dit :
gemakkelijke website, duidelijke informatie, vlotte afhandeling van een bestelling en vooral, ZEER vlotte levering en steeds volledig intact.

Review criteria:

Goed
Slecht
Uitstekend

Reageer

Heidi Swinnen 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je stoel

Service
Volgende dag geleverd

Assortiment
Juist wat ik nodig had

Aanbeveling
Heel gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kimberley 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
je winkelt zonder moeite al je favoriete spullen

Service
Super! Je bestelt eender welk uur van de dag en je hebt het de volgende dag al in je handen, ik had besteld rond 20.30u en had het de volgende dag rond de middag! makkelijker gaat niet als je fulltime werkt!

Assortiment
je hebt super veel verschillende dingen, natuurlijk niet alles maar dat heb je in een gewone winkel ook niet! je zoekt op een naam en als hij het niet vind krijg je zoveel alternatieven, gewoon super

Aanbeveling
super winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DA 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit de luie stoel

Service
Ik werd constant op de hoogte gehouden van de levertijd

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Goede service en communicatie.

Extra toelichting
Heb al eens eerder iets moeten ruilen ivm defect. Zonder 'gezeur' snel een nieuwe ontvangen ivm garantie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jet 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Webwinkel werkt erg makkelijk en is overzichtelijk

Service
De klantenservice is erg toegankelijk o.a. via whatsapp. Je ontvangt ook in het weekend een berichtje terug
Coolblue bezorgt ook op zondag!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Coolblue scoort op alle vlakken goed. Betrouwbare winkel met goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h w 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel gevonden

Service
alles nagekomen

Assortiment
zeer breed

Aanbeveling
gemakkelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles makkelijk te vinden

Service
Alle informatie die je wilt is te zien

Assortiment
Bijna alles wat je wilt is er te vinden

Aanbeveling
Gewoon een goede webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bri 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Ruime keus kan altijd vinden waar ik naar op zoek ben

Aanbeveling
Makkelijke zoekfunctie, ruime keus,en snelle levering, wordt op tijd bezorgd met duidelijke aanwijzing voor het geval je wat wil retourneren. Helemaal top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

djiepie 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
produkt gevonden via een algemene zoekopdrachten bij Coolblue uitgekomen. Goedkoopste aanbieder van dit produkt. Op de site een duidelijke produktbeschrijving en bestelprocedure.

Service
snelle service. Komt overeen met wat wordt voorgehouden.

Assortiment
er is erg veel te krijgen bij coolblue. Ook worden er suggesties gedaan voor mogelijke handige accessoires.

Aanbeveling
na verscheidene bestellingen erg tevreden met Coolblue

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

AJ 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
duidelijke website, handig dat er een tool inzit om verschillende types naast elkaar te vergelijken

Service
Goed en snel

Aanbeveling
Vlot, duidelijk en prettige bejegening via de meegestuurde informatie etc.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hobester 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site met een goede zoekfunctie, afrekenen ging duidelijk en gaf een veilig gevoel!

Service
Nog nooit een winkel gezien met zulke goede service, het begint al op de site zelf met reviews van prducten maar als je dan een product koopt met de uitleg wat er gaat gebeuren en de garantie voorwaarde GE-WEL-DIG

Assortiment
op electronica gebied zijn jullie een soort snoepwinkel voor mij, maar ook voor non electronica zag ik dat ik bij jullie terecht kwam en dat wist ik nog niet.

Aanbeveling
top concept, het geeft mij het idee dat jullie het echt snappen. ik ben fan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antje 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ideaal alles schoon veel tijd bespaard

Service
Post NL had het pakje 2 dagen te laat bezorgd .
Na telefonisch overleg met cool blue waardebon gekregen, netjes.

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Goede service goed te bereiken en vriendelijk personeel aante telefoon

Extra toelichting
Voor een ieder met tijdgebrek en snel stoffige ruimtes ideaal Het is ook nog leuk en plezierig de stofzuiger te zien werken Wordt je echt heel vrolijk van

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie Wylock 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
geen ervaring met winkel, wel met internet, zeer goede opvolging

Service
zeer goede opvolging, je weet wanneer het vertrekt en wanneer het toekomt

Assortiment
gigantisch veel mogelijkheden

Aanbeveling
nog niet veel ervaring, maar mijn eerste ervaring is gewoon zeer goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelproces heel easy. Zeker met opgeslagen credit card gegevens gaat check out super snel.

Aanbeveling
Alles werkt zoals het moet. Afspraken nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pinda 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
makkelijk te vinden

Service
zeer snelle levering, heel fijn

Assortiment
ik mistte toch wel een paar dingen b.v. Xoomy tekenen

Aanbeveling
Wat ik kocht was goedkoper dan elders en zeer snelle levering, dus top.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

veke 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stephanie 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Kreeg een cadobon van wijnvoordeel.nl
Zodoende ben bij u terecht gekomen.

Service
Was de eerste keer dus gebeld klantenservice, werd heel goed begeleid
Door Joewel ik ben niet de jongste en hij had alle geduld. Nog bedankt.

Assortiment
Cool blue komt in mijn gegevens, kom zeker terug aan mijn kinderen doorgegeven vlotte levering

Extra toelichting
Tot volgende bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathis 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Snelle levering zonder problemen

Assortiment
Ruim aanbod

Aanbeveling
Super online winkel met snelle levertijd en een ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk alles te vinden en goede reviews op de site zelf

Service
Supersnelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JC 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snel en professioneel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EW 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
artikel snel gevonden

Service
volgende dag al bezorgd

Aanbeveling
snelle levering en bezorging

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

john 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijker kan niet zo uit je stoel

Service
heel goed aan de telefoon,
maar ook in het bijzonder de mannen (jongens)die het bezorgde.

Assortiment
meer als genoeg

Aanbeveling
zeer te vrede

Extra toelichting
ga zo door een goede toekomst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mieke 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk te vinden wat je zoekt

Service
snel en adequaat

Assortiment
er is van alles te koop. tot nu altijd kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
gewoon prettig en voordeel vindt ik dat er ook 'echte' winkels zijn. Dus mocht je persoonlijk contact willen dan kan dat ook.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annie 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Werd elke keer netjes gebeld als het werd beloofd en afspraken waren netjes nagekomen.

Aanbeveling
We hadden telefonisch ook gevraagd om een houdertje (anygrip), maar die helaas niet meer gezien - was wel beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoef de deur niet uit

Service
We hebben een keer een probleempje gehad dat keurig is opgelost

Assortiment
Voor ons uitermate goed

Aanbeveling
Goede service, garantie en levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Steegmans 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zonder naar de winkel te moeten gaan alles kopen en aan huis geleverd

Service
Perfect de volgende morgen geleverd

Assortiment
Alle toptoestellen aanwezig

Aanbeveling
Goede prijzen en perfecte service van Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suus 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Supersnel. Je kunt spullen 's avonds ook laten bezorgen. Top!

Assortiment
Noem het en ze hebben het

Extra toelichting
Topservice! Ik ga niet meer naar een winkel toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Le0nis 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Van achter je computer meerdere producten kunnen beoordelen.

Service
Zonder één enkel probleem bestellen, betalen en binnen enkele uren bezorgd krijgen.

Assortiment
De lijst van producten spreekt voor zichzelf.

Extra toelichting
Ben reeds meer dan 10 jaar klant bij Amazon. Coolblue heeft mij aangenaam verrast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anita 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijk

Service
de ene dag besteld de volgende dag in huis, top!

Assortiment
wat ik zocht heb ik gevonden

Aanbeveling
gewoon zoals je altijd hoopt dat het gaat, ik zocht, vond, besteld, betaald en de volgende dag in huis. super dus!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

AJM Verlegh 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snel gevonden wat ik zocht

Service
s'avonds besteld volgende dag al in huis

Assortiment
als ze hebben wat je zoekt is het assortiment goed

Aanbeveling
aanbevelingen, zal je zien dat er iets mis gaat.

Extra toelichting
snel en goed geleverd perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Barende 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heb helemaal geen ervaring met het kopen via internet, maat deze eerste keer heb ik het toch maar zonder hulp van onze zoon en het was heel simpel.

Assortiment
Ja , als ik vind wat nodig heb is het assortiment voldoende.

Aanbeveling
Het totaal geen klachten.

Extra toelichting
Ik kreeg mijn pakje via de post nl dus hoefde er ook niet voor thuis te blijven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan Bart 20-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
het is een beetje een kijkshop ervaring maar dan goed, direct te woord gestaan bij binnenkomst, fijne open sfeer

Service
aardige service maar niet veel meer informatie ontvangen dan al op de web site staat

Assortiment
eigenlijk alles wat je wilt is er wel alleen niet in de winkel en daar was ik niet op voorbereid. ik dacht gewoon mijn product te kunnen zien maar dat was niet mogelijk

Aanbeveling
zie assortiment, ik ging er heen met de idee een winkel te vinden maar het bleek een kijkshop

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Jong 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website was duidelijk, ik kon het product gemakkelijk vinden. Het bestelproces ging ook snel, gemakkelijk en probleemloos.

Service
De winkel kwam zijn levertijd na. Binnen 24 uur stond het apparaat bij mij thuis, het werd netjes aangesloten en het oude apparaat werd mee teruggenomen. Alles ging keurig, beleefd, correct.

Assortiment
ruim assortiment. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Duidelijke product specificaties, waardoor ik goed de onderlinge verschillen zag en daardoor een keuze kon maken.

Aanbeveling
Ik heb dit bedrijf niet op fouten kunnen ontdekken. Alles ging volgens afspraak. Ruime keuze. Voor elke portemonaie wat wils.

Extra toelichting
Goede wijn behoeft geen krans. Maar dat gaat tegenwoordig niet op. Je moet je als bedrijf blijven profileren. Ook als je goed bent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petrus Zijlstra 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Na prijsvergelijking was het bestellen in een ommezien geregeld.

Service
Prima geholpen met wat eronder de productomschrijving stond.

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Prima en gemakkelijk winkelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews