coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42592 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2182 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arie 24-11-2017 Via de website gekocht

Cool bij Coolblue ook buiten black friday

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft een overzichtelijke site tot in de puntjes verzorgde beschrijving van de artikelen.
En als het keertje niet aan de verwachte eis voldoet, wordt er niet moeilijk gedaan en nemen ze het zonder morren terug.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rense 24-11-2017 Via de website gekocht

Super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super betrouwbaar en snel met ruime keuze.
Wat ik ook erg waardeer zijn de grappige details op de mail en de verpakking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 24-11-2017 Via de website gekocht

vriendelijke medewerkers, snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik werd snel geholpen, en ook eerlijk. Toen ik iets vroeg over een product kreeg ik een eerlijk antwoord dat het voor die functie afgeraden werd, terwijl hij het me ook gewoon had kunnen verkopen

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ad 24-11-2017 Via de website gekocht

Prima geregeld van begin tot eind!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geïnformeerd, van eerste keer op de site tot en met de levering. Keurige medewerkers en alles netjes uitgelegd en alles wat weg mocht werd weer meegenomen. Stelde het eerste testprogramma in en ik kon zo aan de slag!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacques Abrahams 24-11-2017 Via de website gekocht

Goede service, eerlijke prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bezorgservice van CoolBlue steekt met kop en schouders boven andere witgoedbedrijven uit en het kost niet eens extra. Zeer tevreden met deze winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erna 24-11-2017 Via de website gekocht

Bijzondere service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was verrast door de dagelijkse geestelijke ondersteuning dmv grappige mails en wachttherapie.
Speciale dank voor installatie steun !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mick van Gool 24-11-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Razendsnelle levering van onze vaatwasser. Hij werd zonder problemen mee terug genomen toen bleek dat we per vergissing inbouw hadden besteld terwijl het onderbouw had moeten zijn. Gelijk opnieuw besteld en de volgende dag afgeleverd en de vriendelijke bezorgers hebben hem zelfs aangesloten. Petje af voor de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert-Jan 24-11-2017 Via de website gekocht

Slechte manier van omgaan met bezorging

Algemene score

3,0
Goed, Coolblue is soms relatief duur, maar heeft twee belangrijke selling points; een enorm assortiment aan artikelen én de snelle bezorgservice.
Dat laatste is steeds meer een wassen neus aan het worden. De laatste drie bestellingen die ik bij Coolblue deed werden niet afgeleverd op de beloofde dag. De eerste keer 'Sorry, er is iets mis gegaan in het distributiecentrum' was nog aannemelijk, hoewel medewerker toen al wel klonk alsof het een geoefend excuus was. De tweede keer 'Ja sorry, het was erg druk hè' was al veel minder geloofwaardig, maar de derde keer wint de prijs; ik had extra betaald voor aflevering op dezelfde dag, en kreeg s'avonds een mailtje dat de aflevering voor drie(!) dagen later stond ingepland, zonder verdere uitleg. Toen ik daarover belde meldde de medewerkster doodleuk dat het erg druk was, en dat men 'besloten' had dat mijn artikel wel kon wachten. Pas na mijn geïrriteerde telefoontje zou men dan toch het artikel maar de volgende dag afleveren. Nee, die avond dat zat er écht niet in. Maar oké, dat extra geld kreeg ik dan wel terug. Alles voor een glimlach..
Als je bij Coolblue besteld vanwege de snelle service; doe jezelf dan een plezier en kijk bij een andere winkel. Beste kans op een lagere prijs en je zit in ieder geval niet in de misschien wel- misschien niet mallemolen van de Coolblue bezorging.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

José 24-11-2017 Via de website gekocht

Supersnel bezorgd

Algemene score

9,0
Ik kon kiezen tussen o.a. Tommy teleshopping en Coolblue.
De snelle levering door Coolblue vond ik belangrijker dan het verrassingscadeau van Tommy.
Op zaterdagmiddag besteld, op zondagmiddag bezorgd!
Klein minpuntje: het kostte een aantal pogingen om mijn emailadres geaccepteerd te krijgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Linda 24-11-2017 Via de website gekocht

Altijd probleemloos kopen via Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb al zeer veel (verschillende) zaken via Coolblue aangeschaft. De website is overzichtelijk en het gehele leverproces verloopt voorspoedig en zeer prettig. Ik kijk tegenwoordig al niet verder meer. Coolblue is goed, veilig en goedkoop !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 24-11-2017 Via de website gekocht

Erg snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tegen de middag besteld en in het begin van de avond lag de tablet al binnen.
Eerste instantie was er bij mij onduidelijkheid over het inpak proces, maar dit werd via Whatsapp echt binnen enkele minuten verklaard. Super service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea Bakker 24-11-2017 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Precies op tijd geleverd door vrolijkmakende bezorgers. Terwijl het hun laatste klus van de dag was, waren ze opgeruimd en behulpzaam. De klus was dan ook in no time geklaard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DHoogeveen 24-11-2017 Via de website gekocht

Gewoon een goede online winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestel nu al jaren op Coolblue en ben altijd zeer tevreden met de snelle levering, goede communicatie en redelijke prijzen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 24-11-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk en overzichtelijk webpagina met juiste product omschrijving. Met genoeg aflever momenten en locaties.
En wordt uitstekend op de hoogte gehouden van de tijdstip van levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelly 24-11-2017 Via de website gekocht

prima service en snelle levering, betrouwbaar bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
deze winkel is niet de goedkoopste, daar staat tegenover dat verzeznding altijd gratis is, en dat ze beschikken over een groot assortiment. Voor veel artikelen kun je bovendien keuze criteria invoeren, waardoor het makkelijk is een selectie te maken, waar je dan ook nog eens een onderlinge vergelijking op los kunt laten. De beschrijving van de artikelen is uitgebreid, met alle specificaties. De service als het product niet voldoet is fenomenaal, evenals de levering. Ik heb hier al zeker 10 keer besteld, en altijd prompt de volgende dag mijn bestelling ontvangen.

Reageer

Shuburney Thielman 24-11-2017 Via de website gekocht

Perfecte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had eerder dezelfde tv besteld bij Mediamarkt, maar daar was de service zo dramatisch slecht dat ik zocht naar een andere winkel. Ik zag dat je dezelfde tv ook online bij CoolBlue kon bestellen. Ik waagde de gok en de service was perfect. Het overmaken van het geld lukte niet en een medewerker van CoolBlue heeft mij met alles geduldig geholpen tot het gelukt was. Ik ben zo tevreden over CoolBlue dat ik voortaan blijf bestellen bij CoolBlue. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. M. 24-11-2017 Via de website gekocht

Op Cool Blue kun je altijd rekenen - snel, efficiënt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zowel site als afhandeling zijn zeer klantgericht en klantvriendelijk. Snel besteld en snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob_D 24-11-2017 Via de website gekocht

Super service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een wasmachine gekocht en ben nog nooit zo vriendelijk geholpen. De bezorging en installatie waren gratis. Maar een dik compliment aan de bezorgers. Zeer vriendelijk, netjes gewerkt. Zij laten je voelen dat de klant koning is en gewaardeerd wordt. Zij lieten mij met een glimlach achter.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike 24-11-2017 Via de website gekocht

Duidelijke website, heldere communicatie en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke beschrijving van de producten, duidelijk bestelproces, heldere communicatie met een grappige kwinkslag en een snelle levering, alles wat je als besteller wenst wanneere je ergens een bestelling plaatst.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elvira 24-11-2017 Via de website gekocht

Klantvriendelijk en attent!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via Cool Blue 2 witgoed apparaten aangeschaft. Van het moment van de bestelling t/M de levering word je netjes op de hoogte gehouden van de verwachte levertijd. Volgende dag de apparaten al in huis, twee vriendelijke monteurs hebben de apparaten netjes aangesloten en de oude apparaten meegenomen. Na een aantal dagen lag er nog een handgeschreven kaartje in de brievenbus als bedankje voor de bestelling, toch attent zo'n ouderwets kaartje!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Silvia 24-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goede service, vriendelijke chauffeurs

Algemene score

8,0
Zeer betrouwbaar.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Snelle levering en service.
En gemakkelijk om te bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvon 24-11-2017 Via de website gekocht

Goede snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op tijd geïnformeerd wanneer de monteur langs komt.snel geleverd en de vaatwasser door een deskundige monteur geïnstalleerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 24-11-2017 Via de website gekocht

Coolblue is supercool!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Informatief over de producten, heldere reviews en vergelijkingen, eenvoudig te bestellen en we gaan een tijd tegemoet waarin de bezorger tot op de minuut voor de deur staat. Cool innovatief!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Kamphuis 24-11-2017 Via de website gekocht

Super service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke webshop en zeer snelle levering van de producten. Bestelling is netjes verpakt dus top

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

TheKruit 24-11-2017 Via de website gekocht

Snel ,duidelijk en eenvoudig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De shop is overzichtelijk. De Onvrijvijgen duidelijk genoeg en anders kun je ze gebruiken om verder of dieper te zoeken...
Bestellen is eenvoudig en duidelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Susan Jelles 24-11-2017 Via de website gekocht

Top geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Om 23:00 uur bestelling geplaatst, volgende morgen om 09:30 uur geleverd. Aangesloten en draaiend achtergelaten. Oude wasmachine mee genomen. Helemaal Top dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger 24-11-2017 Via de website gekocht

geweldige service, levering zelfs op 11 november

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
geweldige shop, snelle levering , goedkoopste gevonden, vlot op de website, kortom een aanrader voor iedereen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ErikB 24-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden voor de snelle levering van de bestelling die ik heb gedaan bij Coolblue! Ook was de website gebruiksvriendelijk en had ik snel gevonden wat ik zocht.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Yvonne 24-11-2017 Via de website gekocht

Wat een topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige winkel met vriendelijk personeel en een hele goede service.
Je word zeer vriendelijk geholpen door de medewerkers van coolblue, gezien ik een artikel kapot had mocht ik deze terug sturen en kreeg de dag erna gelijk bericht dat ik het gehele bedrag in shoptegoed terug kreeg. Dit is natuurlijk top zodat ik gelijk een nieuwe stofzuigerrobot kon aanschaffen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

? 24-11-2017 Via de website gekocht

Snelle goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben de 5 delige pannenset van Herman gekocht. Volgende dag geleverd, netjes ingepakt. En op de hoogte gehoudne per mail over de levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Karine 24-11-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden over de snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Rustig thuis kiezen, de volgende morgen de producten reeds in huis. Voldoende keuze. Gemakkelijk betalen. Zeer tevreden over de aangekochte producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 23-11-2017 Via de website gekocht

Top snelheid en goed materiaal.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbare shop.
En als je hulp nodig hebt ook een echte medewerker te bereiken.
Ook zijn er gewone winkels waar de medewerkers met een grap en grol de klant verder helpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sam 23-11-2017 Via de website gekocht

Simpelweg fantastisch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
iets voor twaalven besteld, volgende dag om 10.00 uur thuis. Netjes geinstalleerd. Fantastische service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remi Korfage 23-11-2017 Via de website gekocht

TOPCLASS!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bijna overal kan je wel redelijk tot goed iets bestellen, maar de website van Coolblue en de service die er dus eigenlijk vóór, tijdens én na je bestelling verleent wordt, is bijzonder te noemen!
Wat betreft de titel... Daar kunnen andere ondernemingen nog iets van leren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nicole 23-11-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op maandag 20-11 hebben we via de site een tv besteldt.
Deze werd dinsdag middag 21-11 al bezorgd.
Van te voren kreeg ik netjes een mailtje met track en trade code om het pakket te volgen.
Super service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Harry 23-11-2017 Via de website gekocht

Duidelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op zoek naar een NAS. Op de website een goede beschrijving van het gekozen product en dus makkelijk te vergelijken. Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ab 23-11-2017 Via de website gekocht

Breed assortiment en goede productinformatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue is een webshop met een breed assortiment en goede productinformatie. De levering en de informatie daarover is ook prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 23-11-2017 Via de website gekocht

Prima webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima productomschrijvingen waardoor ik de juiste monitor binnen no time gevonden had. Volgens afspraak de volgende dag in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie Beeke 23-11-2017 Via de website gekocht

Snel en netjes afgeleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Duidelijke internet shop
Mooi snel geleverd
Op aanraden van kennissen bij Coolblue besteld
Jammer genoeg mis ik een gebruikshandleiding in het Nederlands en zou die nog graag willen ontvangen!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Michael 23-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via overzichtelijke website juiste artikel gevonden. Prima afhandeling en snelle levering. Ook via mail overzichtelijke status van voortgang verwerken bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebastiaan Bakker 23-11-2017 Via de website gekocht

Ben al lang klant en altijd al tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede producten en goede service. Reparatie en vervaning werkt ook altijd. De bestelde producten worden ook snel bezorgd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Saskia 23-11-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van de week heb ik een nieuw gasfornuis met oven besteld, echter op moment van levering kon ik helaas niet thuis zijn.

Supergoede klantenservice, vriendelijk/ opgewekt en absoluut meedenkend.

Ik had naar aanleiding van mijn afwezigheid ook doorgegeven wanneer ik wel kon en op deze dag word de gasoven geleverd.
Sowieso goede service qua doorgeven hoe laat de levering plaats vind zodat je niet de hele dag thuis zou hoeven te wachten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jos 23-11-2017 Via de website gekocht

Na een moeilijke start toch perfecte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een 2de kansje gekocht en deze bleek geheel defect te zijn hierna heb ik contact opgenomen en wilden ze mij het geld terug storten, ik wou graag een werkende monitor.
Uiteindelijk kreeg ik een spiksplinternieuwe monitor en mocht de adaptor die ik apart gekocht had houden en kreeg hiervan ook het aankoop bedrag terug!! Heel netjes opgelost!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m van amstel 23-11-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
om de snelle levering en een zeer goed overzicht van de product dat je wilt hebben,makkelijk retour zending een zeer fijne webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marieke 23-11-2017 Via de website gekocht

Fantastische bezorgservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De enige webshop die bij het bestellen van witgoed de volgende dag al (gratis!) levert tot over de drempel. Ze zeulen zelfs tot 3 hoog je witgoed naar boven en dat met een glimlach en vriendelijk praatje! Erg gelachen met de gezellige bezorgers. Wat een fijne sfeer. :-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis van Waasdijk 23-11-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

vriendelijke en deskundige bediening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
het is natuurlijk altijd druk in de winkels mar dat is juist
goed, teken dat de klanten zeer tevreden zijn

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Fiolet 23-11-2017 Via de website gekocht

Echt snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Koelkast kapot op zondagavond, prachtige 2e kansje gevonden op Coolblue en maandag 13.00 kunnen we alweer koelen.
Super cool !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

HMDB 23-11-2017 Via de website gekocht

Dit is mijn favoriete webshop; Echt heel goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is mijn favoriete webshop; het kan niet beter volgens mij. Echt goed! Coolblue maakt het winkelen een leuke ervaring.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthijs 23-11-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had een chromecast besteld van Google. Ruim op tijd geleverd, goedkoopste qua prijs en voldoet perfect aan de verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 23-11-2017 Via de website gekocht

Prima online winkel, nog nooit slechte ervaring gehad

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn ervaringen zijn zonder uitzondering positief met Coolblue, bewonderenswaardige klantvriendelijkheid, als een product onverhoopt niet helemaal aan de wensen voldoet, wordt gezorgd voor een zo goed mogelijke compensatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews