coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42688 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1818 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Floris1984 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede site met duidelijke omschrijvingen van de producten. De video reviews zijn zeker een plus.

Extra toelichting
Goede site met reviews waar je wat aan hebt ipv reclame maken voor een bepaald merk. De snelle levering (ook op zondag) is heel fijn. Zeker als je oude laptop het de vorige dag heeft begeven.

Review criteria:

Goed

Reageer

damirkro 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke site

Service
snelle reactie en response

Assortiment
in principe kom ik deze site regelmatig tegen bij mijn zoekopdrachten

Aanbeveling
voorlopig alleen positieve ervaring

Extra toelichting
overzichtelijk, snel en doen wat beloofd wordt, een prima site die mijn voorkeur heeft bij zoekopdrachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vavoom99 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snelste levering ooit

Service
Ik heb zelf een extra gadget erbij gekregen

Assortiment
zeer groot assortiment

Aanbeveling
geweldig

Extra toelichting
aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FlorisAvO18c 28-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Gemak
Met een paar klikken had ik betaald.

Service
Jullie garanderen binnen 24 uur te leveren. Ik heb vrijdag betaald, en nog STEEDS niet mijn pakket binnen. Elke keer wordt mijn pakketje vertraagd. Ik heb inmiddels al twee vrije dagen moeten opnemen en weggegooid omdat ik thuis moet zijn voor een handtekening. BELACHELIJK.

Aanbeveling
Er wordt weinig moeite gedaan om mij te helpen bij het uitblijven van mijn pakket...

Extra toelichting
Nogmaals, ik vind jullie aanbod en gemak erg goed. Maar als jullie je onderscheiden van de concurrent door ons te garanderen dat jullie binnen 24 uur leveren, dan verwacht ik dat ook. Het is niet mijn probleem dat jullie bezorgers falen. Dan maken jullie van jullie probleem, mijn probleem. Ik heb inmiddels 2 werkdagen opgeofferd door thuis te werken...hoe moet ik dat tegenover mijn baas verkopen dat ik weer een derde dag thuis blijf werken. Een waardebon van EUR 5,- staat daarbij in schril contrast.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Heeren4711 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestelling plaatsen

Service
Top levertijden, duidelijke communicatie per email en sms !

Assortiment
Ruim assortiment met laagste prijs garantie !

Aanbeveling
Beter wordt het niet

Extra toelichting
Ruim assortiment , beste prijzen en op en top service ! Altijd goede communicatie ! Deze winkel is perfect in alle aspecten !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sylvanobrink12 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zaterdag avond besteld, zondag binnen, TOP

Assortiment
groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herr Vredy 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig bestelproces

Service
Snelle levering, goed verpakt, snelle antwoorden via e-mail

Assortiment
Het assortiment is zeer ruim, maar kan nog beter

Aanbeveling
Overzichtelijke website met goeie service

Extra toelichting
Overzichtelijke website met goeie service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marianne G 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Supersnelle levering. Mijn grasmaaier ging kapot en dan is het fijn dat er de volgende dag een op de stoep staat want het gras moest er af! Goede site en gemakkelijk bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Koekmonster 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke site

Service
Snelle service binnen 1 dag geleverd.

Assortiment
Uitgebreide keuze voor ieders wat.

Aanbeveling
Goede prijs en snelle service

Extra toelichting
Uitgeprobeerd en goed voor 2 e-bikes. Ziet er stevig uit. Moet nog even kijken na verloop van tijd maar heb er alle vertrouwen in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carine Van Den Bosch 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
thuis bestellen en laten leveren waar je wenst!

Service
sms bij het inpakken en klaarzetten, mail met de factuur, super service!

Assortiment
is zeker voldoende - als je echt iets speciaals wenst kan je nog altijd naar een winkel gaan

Aanbeveling
zeker en vast de moeite waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

delphy01 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Uitgebreide keuze, supersnel geleverd ! Duid het artikel aan wat je wenst.. soms een paar uur later al thuis.

Service
Onmiddellijk mail van bestelling. Amper dag later bestelling in huis, zelfs op een zaterdag !
Moest het artikel niet voorradig zijn weet je het al voor je je bestelling plaatst en wat nog sterker is dat ze je laten weten wanneer het terug ter beschikking is.

Assortiment
Er is meer keuze in sommige 'normale' winkels. Het enige probleem in een winkel is dat ze het artikel(s) niet altijd in voorraad hebben, en wat erger nog dat ze niet weten wanneer ze het in voorraad gaan hebben. Dat is een zeer sterke troef van Coolbleu.
De reden waarom ik een 9 geef is omdat je in een winkel mondeling soms raad kan vragen. Maar iemand die graag zelf de touwtjes in handen neemt om wat opzoekwerk te verrichten is dit ideaal. (Men weet natuurlijk nooit of de verkoper een eerlijk advies geeft)

Aanbeveling
Heb reeds vele malen bij Coolbleu besteld en tot op heden nog geen enkele klacht over hun producten of service gehad.

Extra toelichting
Het gemak om iets uit te zoeken en te kiezen, onmiddellijk informatie en weten of het artikel in voorraad is. De service is uitstekend, supersnelle levering. Voor de scherpste prijs moet je misschien elders zijn, maar als je gaat berekenen wat het u kost aan transport en uitzoeken dan kom je uiteindelijk duurder uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mireilleboink 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Snel geleverd, en gratis uitgepakt, aangesloten en getest door twee vriendelijke heren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rosecutter 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website heeft gemakkelijke filter instellingen. en zelfs auto product vergelijkingen.

Service
altijd snel en vriendelijk.

Assortiment
veel toestellen te vinden, op bijna allemarkten thuis

Aanbeveling
prijzen zijn zeer goed, en veel correcte informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

axe316 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is zeer zorgvuldig en leesbaar gemaakt.
Handig om Engels taal versie van de pagina te zijn - voor een buitenlander kan een probleem zijn (gelieve niet te gebruiken snelkoppelingen - maken het moeilijk voor vertaling;))
Er zijn kleine problemen met sessies over betaling op een bankrekening (ING)
Bestellen was geen speciaal probleem - is duidelijk in het medium.

Service
Goede prijs en de kosten opgenomen maakt de uiteindelijke prijs en dus is zeer goed.
Volledige controle van de zending - super.

Assortiment
Zeker een goede kwaliteit producten.
Het kan altijd meer gerelateerde producten - het is ok.
Zeker vond ik wat ik zocht.
Goede prijzen met goede grondstoffen - de klant wil altijd goedkoper :)

U kunt goedkoper vinden - maar het is niet doorslaggevend bij aankoop - telt geheel.

Aanbeveling
Laat me een eenvoudig voorbeeld.
Aanschaffen gemaakt op vrijdagavond - zaterdagochtend levering.
Prima

Extra toelichting
Ik heb geen negatieve opmerkingen. Ik hoop dat uw bod zal groeien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huyghea 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker makkelijk 's avonds rustig de producten bekijken en vergelijken.

Service
Snelle levering; ook in het weekend

Assortiment
Zeer ruime keuze aan de scherpste prijzen.

Extra toelichting
Makkelijk en snel geleverd aan de scherpste prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

omaaagie 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de website is duidelijk alles is makkelijk te vinden

Service
de levertijd is volgens afspraak en alles werd gratis 3hoog gebracht en dat zonderlift en ook nemen ze dan zelfs nog de oude wasautomaat mee dat is geen petje af maar een heel hoge hoed.

Assortiment
er was meer als voldoende om te kiezen

Aanbeveling
de snelheid,service en keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bgulien 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekende website. Makkelijk navigeren en bestellen.

Service
Snelle afhandeling van een garantiegeval.

Assortiment
Uitstekend assortiment. Goede omschrijving vann het product.

Aanbeveling
Klant beleving is uitstekend

Extra toelichting
Mijn ervaring met Coolblue is uitstekend. Heb al vaker bij deze webshop besteld en in alle gevallen is de ervaring prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moan1 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles zeer duidelijk, overzichtelijk, gemakkelijk te volgen

Service
levering zeer stipt, voor de rest geen gebruik moeten maken van extra services zoals ondersteuning en dergeljke

Assortiment
voldoende keuze, gemakkelijk te selekteren

Aanbeveling
omwille van de eenvoud , aanbod

Extra toelichting
cool blue werkt uitstekend, het aangekochte product voldoet minder aan de verwachtingen ( verf bladert af na eerste gebruik) maar daar kan cool blue niet aan doen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rita v hoorickx 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Service
Stel voeten zijn er nog steed niet en gemonteerd en zwart onder deel lig in de machine wij weten niet voore wat

Aanbeveling
De service is niet goed

Extra toelichting
De sevice

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Femke Doolaeghe 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van thuis uit besteld om 22:30 en om 11:00 kon ik de bestelling de volgende dag al afhalen aan de Delhaize bij mijn werk. Ik werd ook zeer nauwkeurig op de hoogte gehouden via email over de status van mijn bestelling. TOP!

Service
Duidelijke communicatie via email over status bestelling. Ook duidelijke info bij het pakketje zelf over hoe ik eventueel kon retourneren.

Extra toelichting
Zeer snelle levering, duidelijke communcatie. Duidelijke site met voordelige prijzen en zelfs filmpjes waarin het product wordt getoond. Mooi voorbeeld van goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurjen120 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als bijna 60 jarige en digibeet kan ik altijd toch alles vinden

Service
Tot nu toe altijd alles keurig binnen gestelde tijd ontvangen

Assortiment
Slechts een keer iets niet kunnen vinden. Voor de rest altijd alles snel gevonden

Aanbeveling
gemak dient de mens.

Extra toelichting
alles klopt. als Coolblue een mens zou zijn denk ik dat het een aardig en dienstverlenend mens is. Voelt gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spiritjuweeltje 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kies het tijdstip
Ik kies het kanaal

Assortiment
Ruim assortiment en daardoor keus

Aanbeveling
Voelt goed. Ik kom er met plezier

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dehennin 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vergelijken en direct beslissen

Service
Nog nooit zo snel bediend geweest en machine zelfs direct op zijn plaats gezet super

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Al gedaan aan vrienden en familie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JandeSuperman 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is compleet, veel updates over het bezorgproces, afhandeling klopt met beloften op de site

Service
Duidelijk en zoals vermeld op de site / webshop

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Kwaliteit en keuze is goed, prijs redelijk concurrerend. Niet altijd de goedkoopste, maar service mag ook wat kosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HendrikKeurig 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Extra toelichting
Prachtig apparaat op één cruciaal punt na: geen OCR en dus geen 'Searchable PDF' bestand te scannen! Daarmee is het in mijn ogen geen volwaardige scanner. HP en Coolblue moeten dit duidelijk vermelden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

NickJo 26-07-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goedwerkende en overzichtelijke website waar nagenoeg alle informatie over de producten te vinden valt.

Service
De service van Coolblue is ongeëvenaard en kom je tegenwoordig weinig tot niet meer tegen in winkels.

Assortiment
Voldoende assortiment in verschillende prijscategorieën.

Aanbeveling
Op basis van mijn ervaring hebben anderen ook al producten bij Coolblue gekocht.

Extra toelichting
Prima geholpen in de winkel in Amsterdam (een verademing ten opzichte van de ongeïnteresseerde 'Media Markt houding' die je helaas terugziet in veel winkels tegenwoordig)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R.Coenen 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles heel duidelijk.

Service
goede bereichtgeving over de statu

Assortiment
goede prijs/kwaliteit verhouding

Aanbeveling
gewoon tevreden!

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulren 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
zeer transparante website

Service
probleem zeer snel verholpen met goede communicatie

Extra toelichting
Snelle service en goede communicatie. Alle lof

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

christine316 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel gevonden wat ik nodig had

Service
afpraak is direct na gekomen vrijdag avond besteld zaterdagmorgen in de post

Assortiment
makkelijk gevonden thermostaat kraan met goede instructies hoe te monteren

Aanbeveling
hier koop ik heel erg graag, geen gedoe en de bestelling is idd op tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Applefreak93 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Zeer goeie en snelle service! Super oortjes zitten zeer gemakkelijk en vallen niet uit. Houden ook zeer goed het omgevingsgeluid tegen! Ben met het vliegtuig op reis geweest en ik hoorde alleen een licht gesuis van de motoren maar helemaal niet storend dus echt super oortjes. Zeker kopen als je opzoek bent naar oortjes voor te lopen of gewoon om muziek te kunnen beluisteren in top kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel78 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Perfect, gemakkelijke en duidelijke website, vlotte betaling, statusupdate van zending via mail en sms.

Service
Telefoon besteld vorige week zaterdagavond om 23:45. bezorgd zondagmorgen om 11:55. Ongelooflijk, zo'n snelle verzending nog niet eerder bij een webwinkel meegemaakt.

Aanbeveling
Perfect gewoon.

Extra toelichting
Gewoon perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dijk18 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke site. Goede contactmogelijkheden met medewerkers.

Service
Direct antwoord op je vragen. Snel, vriendelijk en met vakkennis.

Assortiment
Zeer ruime keus in artikelen.

Aanbeveling
Simpel, goed!

Extra toelichting
Deze winkel is gewoon makkelijk, snel, vriendelijk en wat ik vooral belangrijk vind, Je kunt contact opnemen op veel manieren, telefoon, chat, whah's-app etc. en je krijgt vriendelijke medewerkers die de wil hebben om je te helpen en zich kunnen verplaatsen in jouw vraagstuk. Ook in het verleden diverse malen hier gekocht en altijd goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annekedh 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website. De bestelling plaatsen gaat heel vlot evenals de betaling. Onmiddellijke bevestiging via mail.

Service
Ik heb nog geen ondersteuning nodig gehad. Wat de levering betreft : super ! Vandaag besteld, morgen in huis. Die belofte wordt waar gemaakt.

Assortiment
Ik tikte in wat ik zocht en vond onmiddellijk het gevraagde. Ik heb niet echt prijzen vergeleken. Maar wat ik ontving is van heel goed kwaliteit.

Aanbeveling
Heel ruim aanbod. Heel overzichtelijke site. Gemakkelijk in gebruik : bestelling, betaling .... vlotte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanna1958 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Snelle bezorging en doen wat ze beloven

Aanbeveling
Dank ook de vriendelijke klantenservice

Extra toelichting
Dyson besteld voor 10 uur en volgende dag keurig binnen,ga hier zeker meer bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sarazonderh 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website. Overzichtelijk. Snel!

Service
Snelle bezorging, ook op zondag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannes1984 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Erg makkelijk vooral als zondags het binnen kunt krijgen

Service
Lekker snelle service en snel beginnen

Assortiment
Daar had ik Miss wel meer keuze verwacht

Aanbeveling
Aan heel veel mensen vrienden kennis enz

Extra toelichting
Vind alles wel cool aan deze web winkel naam zegt het al

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ron Soeren 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles overzichtelijk gepresenteerd met duidelijke reviews; vooral de plussen en minnen duidelijk opgesomd.

Service
Supersnelle reactie op vragen die je aan de klantenservice stelt via Facebook - binnen 30 minuten, zelfs op zondagavond.
Ook maken ze goed duidelijk wat de status is van je bestelling.

Assortiment
Ze hebben een breed assortiment, maar niet alles!

Aanbeveling
Topwinkel.

Extra toelichting
Snelle levering, goede communicatie (ze houden je steeds op de hoogte van de status van je bestelling, maar ook de snelheid van de klantenservice is super. Ik moest wel erg lachen om de "wachttherapie", waar je gebruik van kunt maken nadat je een bestelling hebt geplaatst. De poster hangt bovenmijn bed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Trudy Beumer 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed aanbod van produkten, duidelijk en helder en gemakkelijk te bestellen

Assortiment
Zoals ik al zei : goed en royaal aanbod van produkten

Aanbeveling
Prettig en snel

Extra toelichting
Eerste ervaring met Coolblue en ben er zeer tevreden over; gemakkelijk, duidelijk, prettig en SNELLE levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rubenvdbroeck 25-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
De website is heel overzichtelijk en je kan gemakkelijk producten vergelijken

Service
Bij problemen/defecten doet de klantendienst zijn uiterste best om zo snel mogelijk het probleem op te lossen.
De levering is zoals beloofd steeds op tijd.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Coolblue heeft een groot aanbod en een goede service.
Jammer dat sommige producten toch goedkoper zijn in andere webwinkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LStruyf 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Geen onduidelijkheden. Alles perfect volgens verwachtingen.

Assortiment
Ruime keuze, hoewel ik er al ruimere heb gezien. Scherpe prijzen.

Aanbeveling
Doet wat moet. Doet het juist.

Extra toelichting
Goede hoeveelheid informatie. Mogelijkheid tot vergelijken. Scherpe prijzen. Gestroomlijnde aankoopprocedure. Snelle levering. Mooie website.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

arend33 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke website met goede productomschrijving.

Service
snelle service, belofte wordt waargemaakt, volgende dag in huis.

Assortiment
voor mij was er keuze genoeg.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

q65q65 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
opzoeken bestellen en zondag in huis zonder de deur uit te gaan wat een gemak

Assortiment
genoeg in alle prijsklassen

Extra toelichting
Aan alle wensen voldaan en een redelijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robbozz 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestellen tot 23.59 met levering de dag erna

Service
Service via, telefoon, mail, Facebook, Twitter. Antwoord binnen een uur!

Assortiment
Verschillende dochter sites met ieder een productgroep waardoor je gerichter kunt zoeken.

Extra toelichting
Ruim assortiment, snelle levering (indien er geen postnl stakingen zijn) goede service met erg ruime bereikbaarheid, in zowel tijd als verschillende media. Verder zijn de review bij de producten ook erg handig. Scheelt weer heen en weer zoeken op verschillende sites.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

toineneke 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
het is de eerste keer dat ik hier een bestelling plaats,en was aangenaam verrast dat het al enkele uren later correct geleverd werd door een vriendelijke man,én dat was dan nog een zondagmorgen ook.

Extra toelichting
ken heel het assortiment nog niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fluweel 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk producten uitkiezen en vergelijken

Service
Snelle levering, eenvoudig te bestellen en te betalen

Extra toelichting
Makkelijk uit te kiezen en te vergelijken. Bestelproces makkelijk, snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nandel 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ik wist wat ik wilde dus ik had mijn product vlug gevonden - inschrijven en bestellen is heel eenvoudig en duidelijk omschreven

Service
super-vlugge levertijd en geen leveringskosten - wat wil men nog meer ?

Assortiment
ik wist wat wilde bestellen dus het was vlug gevonden - andere producten heb ik niet nagekeken

Extra toelichting
Eerste ervaring met coolblue en die is zeker positief. Absoluut aan te bevelen - gemakkelijk bestellen en betalen, groot assortiment en korte leveringstijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ldekok 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zoeken, goede uitleg en bestellen makkelijker kan niet

Service
Binnen een dag in huis en juist van de eerste keer

Assortiment
Goed, compleet. Misschien nog voor verbetering om sommige combi's uit te breidden!! Bv. zwembad + dekzeil en danook + grondzeil

Aanbeveling
Iets wat goed is praat je over

Extra toelichting
Gemaakt op eigen bevinding en dat geeft het beste oordeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

eddy van krieken 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vlotte on line bestelling en levering

Service
In de winkel wordt je snel en vakkundig geholpen

Assortiment
Zeer ruim en uiteen lopend assortiment

Aanbeveling
Zeer goede service

Extra toelichting
Ik heb niet veel meer toe te voegen aan boven vermelde vragen. Ik heb zowel on line als in de winkel aankopen gedaan en vindt jullie benadering naar klant toe zeer positief , zowel als zijnde service alsook uitleg van het aangekochte product en zal zeker in de toekomst nog producten via jullie aanschaffen. Vriendelijke groeten , Eddy van Krieken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pvanendert 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel zonder vervelende verkopers bestellen !

Service
S'avonds laat besteld en in de vroege voormiddag was het pakje er al.

Assortiment
Zeeeeeeeeeeeeeeer ruime keuze

Aanbeveling
Waarom zou je u nog verplaatsen met de auto of verschillende winkels afschuimen als je hier zo goed af bent?

Extra toelichting
Snelheid, ruime keuze en de gemakkelijke manier van bestellen dat is de reden van mijn bestelling nu en in de toekomst! Dank u wel cool blue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric De Wachter 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed

Service
goed

Assortiment
goed

Aanbeveling
zeker aan te bevelen

Extra toelichting
alles ben ik zeer tevreden over coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews