coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3431 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

j.vielvoije 27-02-2017 Via de website gekocht

j.vielvoije

Algemene score

10,0
toppie koelkast van zanussi gekocht en al zeer snel (de volgende dag al geleverd)zodat we niet zonder zatten prima afgeleverd en op de plaats gezet van de oude was boven op de vriezer.werkt perfect.top gasten die het afgeleverd hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjerk 27-02-2017 Via de website gekocht

Telefoon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Besteld en de volgende dag al in huis fantastisch en de service is ook heel goed als het product je niet bevalt kun je hem zo terug sturen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anja van der vliet 27-02-2017 Via de website gekocht

tevreden !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je wordt klantvriendelijk aan de telefoon geholpen. Als je iets niet begrijpt, hebben ze geduld , om het nog eens uit te leggen.
Hierdoor ook fijn voor : 65 plussers !
Supersnelle levering! De ene dag bestelt, de andere dag al in huis.
Zonder bezorgkosten!

Ik ben blij met Cool Blue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jet 26-02-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij de bestelling ging iets fout met de betaling. Klantenservice gebeld om dit te checken en kreeg meteen een betaallink toegestuurd zodat ik niet het hele bestelproces opnieuw hoefde te doorlopen.
Razend snelle bezorging, 'svavonds besteld, volgende dag 8:30 uur werd het pakketje geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne, Aalter België 26-02-2017 Via de website gekocht

Heel tevreden

Algemene score

10,0
Coolblue gekozen omdat ze voor dezelfde prijs als twee andere leveranciers de enige waren die de volgende dag konden leveren en het oude product meenamen.

Reageer

D. Lonra 26-02-2017 Via de website gekocht

5 minuten voor 12

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Letterlijk 5 voor 12 een powerpack besteld.
De powerpack moest de dag erna 's middags mee op vakantie.
Volgende morgen om 11.15 uur werd het bezorgd. TOP

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter V. Nieuwegein 26-02-2017 Via de website gekocht

aankoop koelvriescombi LG

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijstechnisch niks mis mee; snelle en tijdige levering; bezorgers, 2 jonge mannen die zich netjes voorstelden, koelkast geplaatst; vlotte bediening, geen op en/of aanmerkingen!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Patrick Somers 26-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop printer

Algemene score

10,0
Als je bij Cool blue bestelt weet je gewoon dat je een service krijgt die zijn voorgaande niet kent. Een mooie slogan zou kunnen zijn : 'Cool blue, we deliver the promiss'!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elles 26-02-2017 Via de website gekocht

Prima service weer Prima product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon weer prima Coolblue. Makkelijk bestellen, fijn dat er veel recensies over product op site stonden, op tijd in huis, product voldoet ook aan verwachtingen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Danny van Tongeren 26-02-2017 Via de website gekocht

coolblue is echt geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wat een top bedrijf, altijd goed en op tijd, voor mij is coolblue nummer 1
ik doe alleen nog maar aankopen via deze webshop

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 26-02-2017 Via de website gekocht

prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima webwinkel met vlotte levering! Duidelijk hoe eea gaat verlopen na de aankoop. Ik werd goed op de hoogte gehouden over het verzenden ed van mijn pakket.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 26-02-2017 Via de website gekocht

Nieuw Nespresso Machine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kom je thuis, is je koffie machine stuk...en zonder koffie kom ik de dag niet door.
Dus meteen een nieuw besteld, met de service van "de zelfde dag nog geleverd" gekozen.
Netjes een bevestiging, email en sms dat de machine onderweg was.
En ik kon de zelfde avond nog koffie drinken. Helemaal blij.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Conny 26-02-2017 Via de website gekocht

service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via webshop bestelling geplaats nadat ik eerst nadere info heb ingewonnen bij medewerker CoolBlue, die mij overigens netjes en heel vriendelijk te woord heeft gestaan. Her bestelde produkt is in de ochtend besteld en werd 's-avonds om 20.00 uur bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 26-02-2017 Via de website gekocht

Supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelling s avonds geplaatst en de volgende dag om 9 uur s morgens kon ik het al ophalen bij de post. Duidelijke site.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dennis 26-02-2017 Via de website gekocht

Ruim aanbod, betrouwbaar en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is duidelijk en biedt goede filter- en vergelijkingsmogelijkheden. Bezorging kan bijna altijd al de volgende dag, en ook de afhandeling wanneer je service onder garantie nodig hebt, is perfect. Door het hele traject heen blijven ze je het gevoel geven dat de klant hier echt koning is.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Variable 26-02-2017 Via de website gekocht

...ondertussen Algemeen bekend denk ik...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals de titel an aangeeft...
Ik had op stel en sprong 2 televisies nodig (lees: televisie van kids kapot). Dan ga je al snel toch even kijken waar je het meest voordelig uit bent.
Eerlijkheidshalve weet ik niet meer of CoolBlue het meest voordelig was maar bij onze keuze maar meerdere aanbidders gezien en ontliep elkaar nauwelijks....
CoolBlue was de enige die de twee toestellen op zondag kon leveren en omdat ik eerder bij CoolBlue besteld heb was de keuze snel gemaakt.
Niets verteld tegen de kids...de gezichten van de kids waren enorm bij de ontdekking dat ze nu (op zondag) tegen elkaar konden gamen...

Ik denk dat de naam CoolBlue ondertussen staat voor gemak, prijsbewust, vertrouwen en het belangrijkste...klantvriendelijkheid. Want dat ontbreekt er bij 80% van de leveranciers nog wel eens aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Arie L. 26-02-2017 Via de website gekocht

bestellen/leveren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ochtend besteld, avond geleverd, (wel iets extra betalen daarvoor, maar acceptabel). De andere dag mail met uitgebreide instructies om de gegevens van de oude tablet over te zetten op de nieuwe. zowel met kabel, via computer en draadloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 26-02-2017 Via de website gekocht

Vlotte en prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze artikelen, overzichtelijke site en goede prijzen.
Vlotte en prima levering wanneer het jou uitkomt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 26-02-2017 Via de website gekocht

Snelle levering op afgesproken tijd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na bestelling accurate mailwissel. Snelle levering op afgesproken tijd. En de informatie met mogelijkheid hoe te retourneren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Clemens 26-02-2017 Via de website gekocht

Goed, zoals verwacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk keuze maken en tijdstip van levering goed kunnen kiezen. Vlekkeloos gelopen...

De televisie is snel geleverd en precies wat ik wilde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 26-02-2017 Via de website gekocht

Snelle en betrouwbare service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk een keuze kunnen betalen. Deze keer voor verzending naar huisadres gekozen. Binnen de doorgekregen tijd pakketje ontvangen. Helemaal tevreden en zal zeker CB voor een volgende aankoop in overweging nemen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 26-02-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle en oplossingsgerichte klantenservice als je vragen of problemen hebt. Heldere site, wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en snelle levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kijlover 26-02-2017 Via de website gekocht

Kijlover

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een snelle levering met de mogelijkheid om
de goederen snel terug te zenden, werkt zeer
goed. Ook het grote assortiment met bijbehorende informatie is uitstekend.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nico 26-02-2017 Via de website gekocht

Dhr.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige mensen die de wasmachine kwamen brengen en installeren kreeg gelijk advies over het gebruik en de wasmachine werd gelijk voor de eerste keer gespoeld zoals ik later in de gebruiksaanwijzing las. Oude apparaat werd meegenomen en dat allemaal gratis. 1e klas service en heb dat gelijk aan mijn kennissen door vertelt. Een dikke 10 + wat mij betreft.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Crissy 26-02-2017 Via de website gekocht

Snel bezorgd, goede service, prima prijzen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruikersvriendelijke site, prima prijzen, snelle levering en goede service.
Er wordt duidelijk aangegeven wanneer de bezorgers langskomen. Deze bellen ook nog een half uur van te voren. Mijn wasmachine werd keurig de trap op gedragen door vriendelijke mannen. De wasdroger die op de oude wasmachine stond werd opgetild, nieuwe wasmachine keurig aangesloten met draaiend eerste keer programma, wasdroger er weer bovenop en de oude wasmachine werd netjes meegenomen. Scheelt toch een hoop gedoe. :-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Arsenius 26-02-2017 Via de website gekocht

Snel opgelost

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er was even een probleem met de betaling omdat ik een andere bank aangaf, maar een telefoontje en het was binnen 3 minuten opgelost! Klasse service! Het product, een stofzuiger van het merk Numatic werd snel en goed geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 26-02-2017 Via de website gekocht

Eastpack rugzak out of office

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle service en duidelijke website !! De productomschrijving is heel compleet en duidelijk aangegeven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paula 26-02-2017 Via de website gekocht

Helemaal top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed assortiment, scherpe prijzen, snelle levering zonder flauwekul. Groot bestelgemak, overzichtelijke website. De mogelijkheid tot vergelijken is erg praktisch.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonny 26-02-2017 Via de website gekocht

Mevr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle service goed verpakt zou zo weer bij deze webwinkel bestellen en aanbevelen bij al mijn vrienden en familie

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Demi 26-02-2017 Via de website gekocht

Top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is overzichtelijke site, waar je makkelijk kunt vinden wat je nodig hebt. De service is uitstekend. De bestelling ligt de volgende dag op de mat.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joopmeulendijks 26-02-2017 Via de website gekocht

Wasmachine is super goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je kunt goed vergelijk met wat je wil
Je heb heel veel keuzen en op je gemak
Kun je de keuze maken

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erno 26-02-2017 Via de website gekocht

Retour

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn telefoon deed het niet meer. Via email kreeg ik tips om mijn apparaat weer aan de praat te krijgen. Altijd vrij snel reactie op mijn mail. Toen dat niet hielp heb ik mijn apparaat opgestuurd en 2 dagen later was het alweer (hersteld) terug bezorgd! Hulde.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dutch 25-02-2017 Via de website gekocht

Tevreden

Algemene score

8,0
Bestelling conform afspraak geleverd
Rugzak is praktisch en was voor een goede prijs
Fijne service..

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

16jop50 25-02-2017 Via de website gekocht

Polar activity tracker

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website met mogelijkheid te vergelijken. Zeer snelle levering. Een erg groot aanbod om uit te kiezen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 25-02-2017 Via de website gekocht

prima shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website.
Goede prijs/kwaliteit verhouding product.
Snelle levering, en up to date aankondiging van het artikel.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maurice 25-02-2017 Via de website gekocht

Geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne winkel.
Duidelijk, snel. Vandaag besteld, morgen geleverd. Zeker als het een koelkast betreft geweldig. Je kunt niet zonder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JR Kon 25-02-2017 In de winkel gekocht

De glimlach is er, maar wel wat frustratie

Algemene score

6,0
Het zijn hele vriendelijke mensen maar ze hebben 0 voorraad. Als je een hoesje komt halen in de winkel voor je telefoon hebben ze zowel de telefoon als het hoesje niet. Het is meer een balie met een héle hoop medewerkers in plaats van een echte winkel.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Goed
Onvoldoende

Reageer

J.van der Bijl 25-02-2017 Via de website gekocht

COOLBLUE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was al eerder netjes behandeld door Coolblue en dat was de reden voor een volgende aankoop. Kan Coolblue van harte aanbevelen als een correcte en. betrouwbare webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Hanssen 25-02-2017 Via de website gekocht

Goede levering, maar website kan verbeterd worden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Het overzicht van de producten die ik besteld had was erg rommelig. Ik kon de productcategorie waaruit ik mijn aankoop wilde selecteren niet fijnmazig genoeg filteren. Dit zorgde ervoor dat ik van de productspecificaties en beoordelingen van andere websites gebruik moest maken om een weloverwogen keuze te maken. Ook viel het productaanbod me wat tegen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Sibrenw 25-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue, snel, veilig en goede producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als je een pakketje op Coolblue besteld, komt het sowieso, voor 23.59u besteld, morgen geleverd klopt daarom altijd zelfs op zondag komen ze langs met je mooie blauwe doos. De dozen zijn mooi, de producten zijn goed. Coolblue is veel beter dan grote concurrent bol.com!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lore Vermeir 25-02-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een overzichtelijke en ordelijke website. Bestellingen worden zéér rap geleverd, ik ben er heel tevreden over!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick M. 25-02-2017 Via de website gekocht

top koopbeleving!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue blijft je positief verrassen! Vanaf het zoeken naar het juiste product tot uiteindelijke levering wordt je perfect geïnformeerd. Oh ja, het product voldoet volledig aan de wens. Ga zo door mensen!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Supper coolblu 25-02-2017 Via de website gekocht

Supper goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel makkelijke om online te bestellen en waar ik vreselijk om moest lache was als je klaar was met bestellen dat je daarna naar relex muziek kan luisteren enzo top echt 2017

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

U. Barelli 25-02-2017 Via de website gekocht

Dhr.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beantwoord aan al mijn verwachtingen. De omschrijving van de producten is uitvoerig en voor de gemiddelde consument goed leesbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 25-02-2017 Via de website gekocht

24" Monitor Benq

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima monitor.
Afhandeling door coolblue uitstekend.
Dag te laat geleverd maar dat komt op conto van postnl.
Al eerder een monitor bij Coolblue gekocht maar die beviel niet, geen enkel probleem bij het teruggeven in de winkel.
Vriendelijk personeel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 25-02-2017 Via de website gekocht

Joop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte levering zoals vermeld wordt op de site en duidelijke Info over tijdstip van levering en goed bereibereikbaar indien nodig voor nadere informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lamber schellekens 25-02-2017 Via de website gekocht

fotocamera

Algemene score

7,0
makkelijk zoek naar een fotocamera, en daarna uit 3 camera overzichtelijkde verschillen zoeken wat voor jouw het beste camera zou zijn

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilbert prins 25-02-2017 Via de website gekocht

Perfecte service

Algemene score

9,0
Overzichtelijke shop met reviews wat je keuze voor het produkt vergemakkelijkt.
Fijn is ook de enorme snelle levering en de inzicht in tijdsplanning. Kreeg vlak voor bezorgmoment nog een sms en werd netjes gebeld dat produkt er binnen vijf minuten zou zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Petra 25-02-2017 Via de website gekocht

Fijne combi van internet en fysieke winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het fijn om me op internet op een product te orienteren, reviews te lezen en iets uit te kiezen. Coolblue voegt hieraan iets extra's toe doordat je voor service of garantie naar de winkel kunt gaan

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 25-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue is duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue geeft goede informatie bij al zijn produkten
Via de site ook telefonisch werdt ik goed geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews