coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,9 Lees 42599 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2157 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

kris 18-05-2018 Via de website gekocht

klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De makkelijke en professionele uitleg op de site biedt ons een goed en duidelijk overzicht om een juiste keuze te maken binnen ons budget of onze mening over een toestel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joy 18-05-2018 Via de website gekocht

Fijn product maar vooral geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel makkelijk en overzichtelijk bestellen. Leuke en goede service, duidelijke communicatie en leuke grapjes over de mail. (Ontvang de bezorger met confetti)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toon 18-05-2018 Via de website gekocht

service van coolblue is TOO

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
makkelijk bestellen, volgende dag in huis , afspraak is afspraak. kortom een bedrijf waar je op kunt vertrouwen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wasmachine 17-05-2018 Via de website gekocht

Geweldig service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon makkelijk en duidelijk de site is goed en de service is ook super ze sturen mooi een sms en ze bellen als ze erbijna zijn dat is toch geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.W. Bos 17-05-2018 Via de website gekocht

Coolblue doet wat het belooft

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbare zaak. Ze doen wat ze beloven. Levering snel en goed. Onlangs een Sodastream Easy gekocht. Duidelijke informatie op de site, komt goed overeen met wat je in huis krijgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Me r. Van Leeuwen 17-05-2018 Via de website gekocht

Erg blij met de goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste keer iets bij Coolblue besteld. Dat is goed bevallen. Het wordt snel geleverd met duidelijk informatie hoe laat ze komen. De bezorgers waren fantastische jongens. Erg vriendelijk, ze hebben de wasmachine netjes geplaatst en goede uitleg gegeven. Ze hebben er alles aan gedaan om het voor mij goed te leveren. Echt top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbara 17-05-2018 Via de website gekocht

Snelle en goed verpakte levering van kwaliteits producten.

Algemene score

10,0
De website is zeer gebruiks vriendelijk. Er is ruime keuze aan producten. En voor verzending wordt er altijd opgelet dat de producten goed verpakt zitten, zodat ze tijden vervoer tegen een stootje kunnen. Buiten dat is de levertijd altijd enorm snel en is het goed te volgen via Track&Trace en word je via email netjes op de hoogte gebracht van je bestelling, betaling inclusief een factuur. Er is altijd wel een product te vinden in je prijsklasse van een goede kwaliteit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Solinger 17-05-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar en prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze uit producten van verschillende merken. Goede beschrijving van het product met nuttige reviews. Overzichtelijke site. Levering op tijd. Betrouwbare webwinkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joost 17-05-2018 In de winkel gekocht
Eindhoven

Goede service en snelle leveringen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben naar een coolblue winkel geweest ' zit hier om de hoek kreeg een hele goede uitleg over wasmachines

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Hunneman 17-05-2018 Via de website gekocht

Super service en komt afspraken na

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is super komt afspraken na en neemd de oude spullen en verpakkings materiaal gelijk mee .ook de producten zijn mooi en goed .
De bestelling ging goed en snel .
Kunnen sommige bedrijven nog wat van leren !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debby 17-05-2018 Via de website gekocht

Vlotte levering en goede prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kan niets negatiefs bedenken op basis van mijn eerste bestelling bij Coolblue. Vlotte en gratis levering, geen problemen bij het bestellen en betalen via de website, goede prijs en goed product. Alles perfect in orde!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert-Jan 17-05-2018 Via de website gekocht

Bestelproces en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's Avonds om 21.45 uur een nieuwe wasmachine besteld. De volgende dag werd hij geleverd. Op de afgesproken tijd. Vantevoren nog een mailtje gekregen, en een telefoontje toen ze binnen een kwartiertje bij me zouden zijn. De wasmachine werd snel aangesloten en de oude werd meegenomen. Duurde misschien 10 minuten. Zeer professioneel team!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iets goeds voor een berestrakke prijs. 17-05-2018 Via de website gekocht

Iets goeds voor een berestrakke prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was bezig gebruik te maken van een aanbieding bij Nespresso, maar ik kreeg bij het gereed maken van de betaling steeds de volledige prijs te zien.
Geërgerd zocht ik verder en kwam Via Kieskeurig bij Coolbleu terecht, nog beter aanbod, eenvoudig menu en door een probleempje zou de zending twee dagen vertraagd worden. Ik werd keurig op de hoogte gehouden. De machine was keurig verpakt en ik ben erg enthousiast. Ik denk er over om binnenkort een koelkast en wasmachine via Coolblue te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan 17-05-2018 Via de website gekocht

Cool Blue had 'm wel!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een specifieke autoradio. Mediamarkt en Coolblue waren even duur. Eerst naar de MM geweest. Teleurstelling, voorraad klopt niet en radio komt ook niet meer.
Terug naar huis en gelijk besteld bij Coolblue. De volgende dag de radio ingebouwd en genieten van mooi geluid in de auto.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Charlotte 17-05-2018 In de winkel gekocht
Eindhoven

Super snelle top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel in Eindhoven is goed bereikbaar.
Vriendelijk personeel. Goede productkennis.
Geven eerlijk toe als ze iets even niet weten en gaan het dan opzoeken zodat je toch je antwoord hebt.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 17-05-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Algemene score

8,0
Artikel via website besteld. Goed te volgen via track en trace. snel geleverd, dus super tevreden!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 17-05-2018 Via de website gekocht

Ik vindt Coolblue winkel met zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze site zeer overzichtelijk de prijs verhouding is ok zeer goed en dan hen je de klantenservice en de bezorgers van Coolblue daar wordt je van alle kanten geholpen als er met het producten gebeurt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stan 17-05-2018 Via de website gekocht

Waar blue blauw is ook de verpakking in blue blauw

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Even zoeken wat je wil, aanklikken, bestellen, betalen en ze staan bijna voor jouw deur, dat is nog eens zaken doen !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein 17-05-2018 In de winkel gekocht
Groningen

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolbue biedt een meer dan uitstekende klantenservice. Een daar gekocht koffieapparaat, dat niet goed functioneerde, kon ik zonder problemen (en zonder doos) na een maand nog omruilen voor een ander apparaat en het prijsverschil stond ook binnen een dag weer op mijn bankrekening.
Geweldig!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Casper 17-05-2018 Via de website gekocht

bladblazer aangeschaft

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ook nu weer de juiste machine gekocht
voldoet aan alles
blij met Coolbue
kan je gerust kopen ,ook de bezorging was korrect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja 17-05-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Service is goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de service doet mij besluiten hier te kopen, juist dan kom je er samen uit. fijn is dat als je iets moet opsturen (wat je nog niet lang hebt bijv.) je weet dat het bijv. niet langer dan drie weken duurt en er daarna gelijk een oplossing geboden word. Vragen kan je altijd bellen en samen word er naar oplossing gekeken of worden er tips gegeven.
Service staat hier duidelijk voorop, in de winkel maar ook op de website. fijne is ook dat je kan kiezen naar de winkel of via internet

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ben van Baaren 17-05-2018 Via de website gekocht

Goed gedaan Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nieuwe wasmachine aangeschaft via Coolblue vanwege de goede reputatie van deze leverancier. Apparaat werd snel geleverd en door 2 vriendelijke medewerkers netjes geïnstalleerd en de oude wasmachine werd mee teruggenomen. De AEG was/droogcombinatie functioneert uitstekend, eindelijk weer eens zachte handdoeken i.p.v. karton. Dankzij de warmtepomp technologie bespaar je bovendien ook op de energiekosten. Langjarige garantie op de motor dus al met al een uitstekende aankoop bij een betrouwbare leverancier. Ik ben een tevreden klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 17-05-2018 Via de website gekocht

Service is perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wou nog graag iets voor Moederdag bestellen maar had nog weinig tijd.
Pakketje mooi op tijd bezorgd en niet duur.

Prima winkel!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 17-05-2018 Via de website gekocht

Keep it Simple

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Juiste product gevonden, goede omschrijving wat het wel en niet kan. Levertijd precies aangegeven en ook daadwerkelijk uitgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marianne Geerts 17-05-2018 Via de website gekocht

superservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
aantrekkelijke prijzen - makkelijk te bestellen - snelle bezorging - super service door de bezorgers van Coolblue. Superblij.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ebel 17-05-2018 Via de website gekocht

Makkelijker kunnen ze het niet maken....

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel gevonden wat ik zocht, in een paar klikken besteld en betaald en de volgende dag keurig bezorgd. Zo moet het! En ook de humor waarmee deze organisatie doordrenkt is... Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joost 16-05-2018 Via de website gekocht

TOP service

Algemene score

10,0
prijs goed en fantastische bezorging en aansluiting !!
zeer aardige bezorgers.
maak je (nooit)niet vaak meer mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alowis 16-05-2018 Via de website gekocht

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Coolblue vind ik bijna altijd de producten die ik zoek en tegen een voordelige prijs.
Correcte afhandeling van de bestelling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John P 16-05-2018 Via de website gekocht

Snel uit de nood!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Droger was defect. Binnen 24 uur stond er een nieuwe geïnstalleerd. En dat Hemelvaartsdag.
En voor een concurrerende prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mischa 16-05-2018 Via de website gekocht

Geweldig service en duidelijke communicatie

Algemene score

9,0
Zeer prettige webshop en winkels. Al meerdere producten aangeschaft en soms teruggebracht (niet defect :). Geweldige service en snelle en duidelijke communicatie.
Als laatste een vrieskast besteld, werd exact op het aangegeven tijdslot geleverd.

Echt eens een bedrijf wat gewoon een leverUUR aangeeft op de gekozen dag ipv een hele dag. Dat zouden er meer moeten doen.

Dit is het eerste bedrijf waar ik kijk als ik iets wil kopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

V 16-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Van oriëntatie tot installatie is alles vlekkeloos verlopen. Ik ben met iedere stap goed op de hoogte gehouden en tijdens het installeren uitgebreid ingelicht over de functies en het gebruik van mijn apparaat.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline Bosma 16-05-2018 In de winkel gekocht
Den Haag

Aardig personeel, goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aardig personeel en goede service
Product was niet in de winkel, daar besteld en betaald, volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Joost 16-05-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de winkel geweest en vragen gesteld over de producten die we wilden kopen. Heel goed voorgelicht en vriendelijk te woord gestaan. Duidelijke uitleg.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boon 16-05-2018 Via de website gekocht

Helemaal van deze tijd! TOP!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super klantenservice!
Zeer snelle levering en bij retour snelle afhandeling! Geen overbodige langdradige bestelproces en als je belt zien ze via je mobiel nummer al meteen je bestelling! Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CCm Biemans 16-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk te bestellen en snelle levering, ik ben zeer tevreden. Maar niet zo tevreden over de druk om minimaal 100 leestekens te moeten neer zetten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moniek 16-05-2018 Via de website gekocht

Niet voor niets beste webwinkel 2017!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke prettige site, kwalitatief goed assortiment, snelle levering met goede planning. Leuke bezorgers :-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy Roermond 16-05-2018 Via de website gekocht

Snelheid, accuratesse, service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles prima in orde en verzorgd. Zal zeker wederom van Coolblue gebruik maken.
Ook ophalen op het afleverpunt was uitstekend te noemen. Dank.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coen Coppens 15-05-2018 Via de website gekocht

Top site, top bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig een droger uitgezocht d.m.v. de filters die perfect passen bij het type product dat ik zocht (inhoud, volume, type etc), voor alles wat ik belangrijk vond was een filter.

Bezorging was ook super: vrolijke bezorgers, ballonnen voor m'n twee kindjes en hup de vaatwasser naar de tweede verdieping getild. Medewerker één sloot het apparaat aan en zette het waterpas, medewerker twee gaf me wat tips over de machine. Binnen enkele minuten geregeld; op hun weg naar beneden namen ze meteen de oude droger mee et voila 👌

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kurt 15-05-2018 Via de website gekocht

Ze doen dus echt alles voor een glimach :-)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Topkwaliteit, scherpe prijs EN de volgende dag geleverd als je voor 23u59 besteld (ook op zondag). Alles word keurig en goed verpakt aangeboden. Ik heb nog producten terug gestuurd en daar doen ze echt niet moeilijk over. Voortaan bestel ik alles bij Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper 15-05-2018 Via de website gekocht

Beste klantenservice in NL en altijd dat stapje meer!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is een van, of zelfs de beste webwinkel van Nederland (en met fysieke stores, wat wil je nog meer?).

Vaak de scherpste prijzen en de klantenservice is geweldig. Coolblue en haar medewerkers zetten altijd dat stapje meer.

Er ging iets mis bij de levering (lag aan het postbedrijf) maar toch hebben ze het goed opgelost en mij een cadeaubon aangeboden voor het ongemak.

Top service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

supersnelle levering 15-05-2018 Via de website gekocht

supersnelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
supersnelle service, s'avonds besteld, de andere dag s'middags geleverdvorige grasmachine stuk, maar het gras kon wel een dagje wachten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RAW 15-05-2018 Via de website gekocht

Goede service, snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij problemen, snelle oplossing.
Wordt correct afgehandeld, geen getouwtrek met de schuldvraag, hetgeen regelmatig voorkomt bij normale winkels.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 15-05-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Klantvriendelijk hoog staan!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat een fijne winkel. Je komt binnen, komt gelijk iemand je begroeten. Waar kan ik u mee van dienst zijn...
Wilt u iets drinken....
Zeer fijn geholpen.....

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Aad lolling 15-05-2018 Via de website gekocht

Gewoon goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Doen wat ze beloven! Goede begeleiding en ondersteuning, goede after sales, alles piekfijn geregeld!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Floris 15-05-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een electrische heggeschaar is vlot geleverd voor een prima prijs. De nalevering van een 2e accu door leverancier komt daar nog bij. De vele heggen die ik hier en bij de buren nu kan knippen gaan me goed af.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frank 15-05-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue levert de artikelen snel en volgens afspraak. Product is veilig ingepakt en voldoet aan de specificaties.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 15-05-2018 Via de website gekocht

Coolblue doet wat hij zegt!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service en zeer klantvriendelijke monteurs-bezorgers. Super. Super. Super. Heb er geen andere woorden voor!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pauline 15-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en zeer behulpzame mensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop. Geen moeite was teveel voor de mannen die de wasmachine kwamen plaatsen. Alles netjes aangesloten en gecontroleerd en oude wasmachine netjes meegenomen ook het verpakkingsmateriaal weer meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elzinga 14-05-2018 Via de website gekocht

Er wordt precies gedaan wat is afgesproken.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke ontvangst, kopje koffie erbij en alle tijd om jouw vragen te beantwoorden. En alles was aanwezig zoals was besteld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 14-05-2018 Via de website gekocht

Zeer goede klantenservice !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie makkelijke website's !
Zeer goede klantenservice, als er iets is, word het altijd snel opgelost, en word er niet moeilijk gedaan !
Ik bestel al jaren bij Coolbleu en zal dat zeker blijven doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews