coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3465 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Serge Bellengé 18-03-2016 In de winkel gekocht
Boomsesteenweg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer eenvoudig producten op te zoeken, eenvoudig te bestellen, eenvoudige levering/afhaling

Service
zeer klantvriendelijk

Assortiment
zeer ruim aanbod, werkelijk (bijna) alles

Aanbeveling
toch reeds een aantal producten bij Coolblue aangekocht ... en nog niet gefopt geweest

Extra toelichting
graag gebruiksaanwijzingen volledig in nederlands (ik weet het ... het is de fabrikant)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean Pierre 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de website enorme keuze en mogelijkheid zeer gemakkelijk.

Service
Altijd mooi en netjes verpakt de dag na mijn bestelling in de voormiddag ontvangen dat is pas service

Assortiment
Zeer ruime keuze hier vind je gewoon alles

Aanbeveling
Mijn webwinkel bij uitstek altijd mooi en eerlijk afgehandeld

Extra toelichting
Ik kan iedereen aanprijzen deze webwinkel eens te proberen je zult verstomd staan van de snelheid en de afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Artikel snel gevonden op de duidelijke website.

Service
Bijzonder leuk filmpje nadat je je bestelling hebt geplaatst. Ik kreeg spontaan zin in een banaan.

Assortiment
Ruim assortiment. Alles wat je zoek vind je hier!

Aanbeveling
Heel tevreden over assortiment, humor, snelle levering enz. Je zou er haast willen werken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is duidelijk

Service
Fijne service, snelle reactie en snelle levering

Assortiment
Veel keuze, groot assortiment

Aanbeveling
Topwinkel, zeker aan te raden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corry 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site

Service
De wasmachine 's avonds besteld en de volgende morgen om 8:30 uur stond hij al, keurig aangesloten, de eerste keer te wassen.
Veel bedrijven beloven dat ze de volgende dag leveren maar maken het niet waar, Coolblue wel. Daarbij namen ze ook de oude machine nog eens mee, geen gesleep dus naar de milieustraat om de zware machine af te voeren. Klasse!

Assortiment
Ruim voldoende keus, in diverse prijsklassen.

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christine 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
heldere uitleg in "normale" taal,

Service
ze doen wat ze beloven!

Assortiment
wat je ook zoekt, ze hebben het!

Aanbeveling
de zoekfuncties zijn goed, hier is over nagedacht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schaap 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit d eluie stoel bestellen op een overzichtelijke site

Service
Snel gelever, zonder gedoe retourneren

Assortiment
Te veel om op te noemen en altijd wel iets van wat je nodig hebt

Aanbeveling
Fijne zaak, goiede service, deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke Wijker 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
gewoon 100% gemak

Service
Zeer kundige, nette en aardige jongemannen. Ouderwetse hoffelijkheid en kunde.

Aanbeveling
Gewoon goed. Wel jammer dat dit de fysieke winkel vervangt, dat is een beetje dubbel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Jenik 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor middernacht bestellen en morgen huis en... zonder bezorgkosten.

Service
De bestelling en de betaling via de website verliep vlekkeloos.
De besteltijd werd via de mail bekend gemaakt.

Assortiment
Het artikel (stofzuiger)was eenvoudig te vinden.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Een voorbeeldige webwinkel met snelle en soepele levering.

Extra toelichting
Opvallend is dat Cool Blue in de correspondentie een persoonlijke noot toevoegt, zoals "doe de groeten aan de besteller".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mw Heeren 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de bestelling dezelfde dag in huis te krijgen. Super regeling... zoals beloofd voor 15.00 uur besteld voor 22.00 uur dezelfde dag thuis afgeleverd

Assortiment
Bij andere zaken niet leverbaar maar bij Cool Blue dus wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JEAN 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon ff kijken wat je wil , vergelijken via de site en bestellen

Service
altijd bereikbaar

Assortiment
veeeeeel keuze in dezelfde produkten

Aanbeveling
ik heb er al een paar dingen gekocht en ook een garantiegeval voor gehad met een tv en dat is heel correct opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grietje 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel besteld en snel geleverd. Je krijgt een afspraak in een blok van 3 uur en een SMS 10 minuten voor aankomst.

Service
Kundig personeel. De wasmachine was zo uitgepakt en aangesloten. Oude mee retour.

Assortiment
Zeer ruime keuze.

Aanbeveling
Gewoon goed.

Extra toelichting
Niets aan toe te voegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie van der Ham 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en zeer snel in huis zonder verzendkosten.

Service
Heb je een vraag dan even een whatssup doorgeven en je hebt zo antwoord, geweldig.

Assortiment
Echt alles te krijgen.

Aanbeveling
Coolblue is echt een top webshop.

Extra toelichting
Geen. Is helemaal Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ali 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goed geholpen met contract.

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tareq Hajwess 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te vinden, via kieskeurig.nl

Service
Snelle levering, duidelijk aangegeven hoe laat. hulpvaardige afleveraars

Assortiment
Kon makkelijk een goed, gewenst product vinden

Aanbeveling
goede ervaringen met Coolblue. Ook in het verleden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda van Roozendaal 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, vergelijkingen tussen verschillende merken.

Service
Snelle levering, vriendelijk en beleefde bezorgers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de jong uit groningen 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Te zoeken op relevante criteria!
Met account is bestellen zo gepiept.

Service
Na een mankement ruim anderhalf jaar na aanschaf van een camera was 1 belletje voldoende om alles gratis te kunnen retourneren.

Assortiment
Gewoon goed.

Aanbeveling
Ik maak actief reclame voor coolblue, ben een erg tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

herman blok 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel kunnen vinden wat ik zocht

Service
behandeling van bestelling en levering zoals beloofd

Assortiment
ik zocht bijzondere inktcartridges voor een hp-printer en warempel cool blue heeft ze

Aanbeveling
alles tip-top in orde

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jack en Christianne 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is een gemakkelijke site waar je op je gemak kunt kijken en vergelijken tot over te gaan tot aankoop .....

Assortiment
Het assortiment is zeer goed ..... we zijn nog niets tegen gekomen wat ze niet hadden en aan een goede Concurrerende prijs.

Aanbeveling
Alles wat je besteld is ook een dag later binnen en kun je al genieten van je aankopen.

Extra toelichting
Ga zo door het blijft een fijne webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ojeetje 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en netjes

Service
snel, vriendelijk en gezellig!

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
alles prima. ook de klantenservice is top. ik had nog een paar vragen achteraf.

Extra toelichting
alles verloopt snel, netjes en soepel. ook het aangeven van het tijdstip van levering is erg prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Geweldig, product was optijd binnen en werkt perfect

Assortiment
Meer dan genoeg keus, goede uitleg bij verschillende producten

Aanbeveling
Perfect

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen is easy,deze keer weer via smartphone maar maakt niet uit hoe! Werkt altijd.

Service
Klantenservice functioneert erg goed.

Assortiment
Bijna alles te bestellen via Coolblue, zeker niet de goedkoopste maar betalen voor dat extra stukje service is het zeker waard.

Aanbeveling
Als het verkrijgbaar is bij Coolblue, zeker hier kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blankespoor 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke beschrijving bij de producten

Service
Product netjes op tijd afgeleverd

Assortiment
Op Electronica gebied van alles te vinden

Aanbeveling
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine Uitdebroeck 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik ben niet gewoon om aankopen te doen via het internet, en als ik het dan eens doe, haak ik bij anderen soms af wegens niet overzichtelijk. En bij jullie kan ik zonder problemen betalen na ontvangst

Service
zie boven

Assortiment
Samsung s5 mini was overal uitgeput, bij jullie was hij wel nog in voorraad

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janwillemm 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg gemakkelijk, binnen één minuut product gevonden, besteld en betaald!

Service
Geen klachten, eerder afgeleverd bij de jumbo dan geadverteerd. Duidelijke handleiding voor retourneren, maar was gelukkig niet nodig.

Aanbeveling
Het was een gemakkelijke keuze om voor coolblue te gaan. Ik hoorde tot ju toe alleen positieve verhalen en goede klantenservice verhalen.
Mijn muis was rond een uurtje of 11 's avonds kapot gegaan, dus ik wilde zo snel mogelijk een nieuwe. Gezocht op linkerhand muis bij coolblue, koos een willekeurige onder het mom van, als het niet bevalt, stuur ik hem terug, is toch gratis. De volgende dag lag hij zelfs al voor de geadverteerde tijd klaar bij de jumbo. Topper dus! En de muis bevalt zeer goed, dus terug sturen is niet nodig

Extra toelichting
Topper!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pc donders 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles super overzichtelijk

Service
ik kocht een wasmachine,5 minuten later was hij 40 euro goedkoper doordat hij in de reclame ging,heb gebeld en kreeg het verschil terug gestort,super toch?

Assortiment
heel uitgebreid sortiment met duidelijke beschrijving.

Aanbeveling
gewoon een goede winkel,goede service en snel in huis,wat wil een mens nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 17-03-2016 In de winkel gekocht
Oostplein
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website met goede uitleg over het te kopen product.

Service
Prima service in de winkel en op internet en super snelle levering ook telefonisch prima contact.

Assortiment
Groot assortiment en prijzen concurrerend met andere webwinkels.

Aanbeveling
Vanwege de opsomming van de totale service.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Jacobs 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Moest even gewoon raken aan de vele pop-up vensters die verschijnen voor de verschillende categorieën en producten, maar eenmaal dat ik het gewoon ben ging het vlot.

Service
Super snelle service. Mails die status goed en overzichtelijk weergeven.

Aanbeveling
Prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rene 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
je kan alles makkelijk vinden. maar het grootste gemak is wel dat ze op zondag bezorgen

Service
Doen wat ze beloven.

Assortiment
tot nu toe alles gevonden wat ik zocht

Extra toelichting
handig product zeker nu ik meer ga sporten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sandra Nypels 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer overzichtelijk aanbod van de diverse producten

Service
vandaag besteld morgen in huis, zelfs bezorging op maandag en sinds kort ook op zondag

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Prima winkel, duidelijke specificatie bij de producten dat maakt het makkelijk kiezen

Extra toelichting
Electronica koop ik het liefst bij jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wplug 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Kijk vergelijk kies betaal ... super en het wordt thuis gebracht

Service
Oude machine wordt meegenomen nieuwe keurig neer gezet...

Assortiment
Keuze optimaal en divers

Aanbeveling
Voor het eerst besteld vervolg proces via de mail op de hoogte gehouden volgens afspraak top

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wendy 16-03-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Werd direct geholpen door een nummertje te trekken voor aan de winkel. Hoefde niet lang te wachten dus ben tevreden

Service
Aardig personeel en duidelijk wat betreft uitleg

Assortiment
Waar ik naar vroeg was er ook, en wat er niet was kon de volgende dag al thuisbezorgd worden. Helemaal prima!

Aanbeveling
Ik ben echt super geholpen door de medewerkers. Wist niet goed wat te kiezen en ze hebben mij daar prima mee geholpen.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Froukje 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je kan gemakkelijk producten opzoeken op merk of op prijs. Ook is het heel handig dat je kan zien wat andere gebruikers/kopers hebben gezegd over het product. Ook is het super dat er filmpjes zijn van sommige producten zodat je kan zien hoe het te gebruiken is en welke opties.

Service
Snelle levering en veel op voorraad. Indien niet op voorraad wordt je goed op de hoogte gehouden als het er weer is of wordt het later geleverd.

Assortiment
Ik heb al verschillende producten gekocht, er is altijd ruime keuze.

Aanbeveling
Het is gemakkelijk, er zijn beoordelingen, video's over producten en je kan goed verschillende producten vergelijken. Van alle producten zijn er verschillende prijsklassen en verschillende merken. En als je het dan nog niet goed weet kun je ook altijd nog even langs gaan bij de winkel, dat is het mooie aan deze webshop. Of je kan contact opnemen met de klantenservice als je nog vragen hebt. Ik raad iedereen aan om het gewoon een keer zelf te bekijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bernhard Verkerk 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen en de volgende dag in huis

Service
Levertijd prima, retouren niet nodig maar was fijn om te weten.

Assortiment
Had een snijmachine nodig en er was assortiment in overvloed, en de prijs de goedkoopste van alle winkels van de zelfde snijmachine.

Aanbeveling
Je zou zeggen het kan niet beter.

Extra toelichting
Fijne verpakking en stevig en mooi.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed assortimenten artikelen goed te vinden.Ook de video presentaties zijn OK

Service
de live chat functie is erg handig.

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
goede winkel, snelle levering (op zondag besteld en maandag in huis). Goede prijzen en leuke doorverwijzing als je de bestelling hebt geplaatst en moet wachten..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jerry 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ze doen wat ze beloven

Service
Gelukkig nog geen ervaring mee.

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Snelle levering. Wat ze beloven komen ze na. Concurrenten beloven veel maar komen het vaak niet na.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Hein Visser 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website, supersnelle en correcte levering.

Service
'Van horen zeggen'super. Zelf tot nu toe geen ervaring.

Assortiment
Prima aanbod

Aanbeveling
Gewoon goed, niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Tetteroo 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het pakketje kon zelfs op Zondag worden bezorgd.

Service
Ik kon het hier bij Karwei ophalen,en da's vlakbij.

Assortiment
Ik kocht een Tom Tom en kruimeldief,maar ze hebbem zo veel mooie gangbare artikelen.

Aanbeveling
Veel op voorraad en snelle gratis levering.

Extra toelichting
Gewoon zo door gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zeer tevreden maar niet over PostNL 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Jammer dat PostNL op de afgesproken tijd gewoonweg niet verscheen en daarmee de snelle service van Coolblue teniet deed en belachelijk ook omdat PostNL suggereerde dat we niet thuis waren. Kwam vaker die dag voor werd ons door de vaste bezorger meegedeeld.

Aanbeveling
Een 9 omdat Coolblue niet altijd de goedkoopste is, maar kwaliteit heeft z'n prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas G 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijk. Alle vormen van criteria kunnen worden geïntegreerd in uw keuze, wat tot het perfecte productvoorstel leidt. Tegenover die zeer gebruiksvriendelijke keuzebegeleiding, staat wel dat Coolblue geen laagste prijsgarantie geeft. Desalniettemin is de gebruiksvriendelijkheid toch die (vaak zeer kleine) meerkost waard. Doe de test zelf en vergelijk met andere webshops... Ze zijn minder duidelijk, eenvoudig, geïnformeerd, getest en heel vaak zonder videoreview.

Service
Fantastische service vanwege hun snelle reactie op vraagstelling via verschillende kanalen (vb. binnen 30 min. indien via facebook). De levering is duidelijk, correct opgevolgd, snel en kosteloos. Wat betreft garantie van producten heb ik nog één ervaring: een gebarsten scherm die ik via email meldde, maar dat werd afgewezen vanwege 'eigen schade' zonder enige verder onderzoek (men is dus niet soepel bij garantieterugname- of vervanging, maar dat is vaak zo bij webshops en is ook eerder te wijten aan de productfabrikant waarschijnlijk).

Assortiment
Zeer ruim assortiment, alsook zeer handige voorziening van "tweedekansjes" waarbij teruggezonden ongebruikte producten goedkoper worden verkocht voor een tweede maal.

Extra toelichting
Beste webshop, daarom dat ik ook vind dat ze een goede review verdienen (in andere gevallen maak ik geen tijd om reviews te schrijven ;) ).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden naar waar je op zoek bent

Service
Zware hogedrukreiniger besteld. Volgende dag bezorgd en de chauffeur heeft hem bij mij binnen neergezet.

Assortiment
Enorme keuze

Aanbeveling
Prijsvergelijk komen jullie vaak het voordeligst naar voren. Service is heel goed. Betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Max 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke snelle manier van bestellen.

Service
Goede opgeleide telefonische werknemers.

Assortiment
Vele goede merken.

Aanbeveling
Aardige geduldige telefonisten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 16-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Service
Prima service met name goede communicatie

Assortiment
zeer breed assortiment. Nog altijd producten gevonden die ik zocht.

Extra toelichting
Afspraak is afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I Waltman 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website was duidelijk en bestellen ging makkelijk

Service
Na bestelling mail gekregen, s´nachts een sms met bezorgtijd en half uur voor bezorging een telefoontje.

Assortiment
De wasmachine die ik zocht waren op meerder sites voor dezelfde prijs op voorraad, alleen Coolblue rekende geen extra kosten voor het naar zolder brengen.

Aanbeveling
Duidelijke website en van het begin tot het eind was alles prima in orde. Daarvoor moet ik de hoogste score geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snelle en accurate webshop 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk online bestellen en de volgende werkdag al in huis.

Service
Keurig op de hoogte gehouden van het bestelproces en de bezorging, inclusief dag en tijdstip

Aanbeveling
Al meerdere bestellingen geplaatst en altijd keurig verwerkt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HM 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Coolblue doet wat het belooft

Service
alles OK

Assortiment
niet verder gekeken: gekocht wat ik zocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martine 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ideaal zo van achter de PC een bestelling doen. Makkelijker kan het niet

Service
Prima service. Wordt ook afgeleverd op de toegezegde datum.

Assortiment
Heerlijk groot. Goed gesorteerd en ook goed te vinden op de website.

Aanbeveling
Voor een ieder die via internet iets wil bestellen is het een super handige winkel. Assortiment is giga groot.

Extra toelichting
Ben erg blij met Coolblue. Het gemak van bestellen, van afrekenen en bezorgen. Ook bij vragen m.b.t. afmeting van de verpakking ben ik prima geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert Jan 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website waar je eenvoudig je product kunt vinden. Bestellen van het product is zo gedaan.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestellen en het is keurig op tijd afgeleverd. De mogelijkheden om het af te halen bij een afhaalpunt zijn ook ruim aanwezig.

Aanbeveling
Prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Al shamany 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel is 7 dagen bereikbaar. Vandaag besteld morgen in huis. Ook op zondag en maandag.

Service
Ik had een LG ultrawide scherm gekocht. Maar de bijgeleverde kabel paste niet op mijn laptop. Na gebeld te hebben met de klantenservice hebben ze mij precies kunnen vertellen welke goed was en paste.
Besteld op zondag middag en maandag ochtend was het pakketje er al.

Assortiment
Cool blue is heel veelzijdig. Je kan er van alles kopen. Ideaal is ook dat elke groep zijn eigen website heeft. Zo hou je het overzichtelijk

Aanbeveling
Perfect. Goed geholpen bij bestellen. Ook op zondag. Snel geleverd. Product werkt zoals het moet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kristof 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, navigeert gemakkelijk.

Service
Niks op aan te merken. Ook in geval van problemen met een product.

Assortiment
Ruime keuze. Vind je alles.

Aanbeveling
Mijn webshop bij voorkeur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews