coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42715 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1718 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pjork 09-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heldere en duidelijke webwinkel. Probleemloze behandeling van de aankoop.

Service
Na het bestellen wordt je stap voor stap op de hoogte gehouden. Terugsturen geen probleem, fantastisch!

Assortiment
Verzin het maar ze hebben het!

Aanbeveling
In de afgelopen 8 jaar nooit teleurgesteld geweest in Coolblue. In principe koop ik alles hier, of het prijs verschil met de concurrenten moet wel erg groot zijn.

Extra toelichting
Soms is het erg aantrekkelijk om ook eens te kijken bij de retourartikelen (tweedehandsjes) zitten soms enorme kortingen op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MC Halie 09-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
grote keuze op hun site, duidelijke product video met goede uitleg

Service
snelle levertijd, vriendelijk en vakbekwaam personeel

Assortiment
groot assortiment met zeer goede prijs en kwaliteitverhouding

Aanbeveling
bestelproces prima, keuze prima, prijs prima, kundig personeel, afhaal service prima.

Extra toelichting
gewoon zo doorgaan, vooral uw product video's zijn top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wietske 09-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, groot aanbod en snelle levering. Je kunt je bestelling desgewenst op een van de vele afhaalpunten ophalen.

Assortiment
Over de servive heb ik geen oordeel, nog niet nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 09-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het aanbod is groot en overzichtelijk. De bestelling en bezorging is uitstekend.

Service
De winkel is goed bereikbaar voor vragen die snel en accuraat worden beantwoord.

Assortiment
Het assortiment voldoet aan mijn verwachtingen.

Aanbeveling
Goed, snel, betrouwbaar en klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo 09-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Gratis retour.14dagen bedenktijd,. Mogelijkheid van bezorging op afspraak.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment. Duidelijke website.

Aanbeveling
Snelle en goede service,uitgebreid aanbod. Gemakkelijke en snelle levering.Producten bij levering ok.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 09-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk

Service
Snelle levering.

Assortiment
Enorme keus.

Aanbeveling
Compleet en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 09-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is duidelijk en overzichtelijk

Service
snel en goede service

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
een top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ZeerTevreden 09-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
de site is zeer makkelijk te vinden, goed toegankelijk, producten die ik wil zijn goed vergelijkbaar

Service
ik kan alleen de levertijd beoordelen; de levering was steeds 100%. De bestelde producten voldoen 100% aan de verwachting, dus met retouren heb ik geen ervaring

Assortiment
de gezochte producten zijn uitgebreid genoeg om een adequate vergelijking te kunnen maken. de prijs voor het door mij uitgezochte product voldoet ruimschoots aan mijn verwachtingen

Aanbeveling
Goede overzichtelijke site, ruime productkeuze, perfecte levering, zeer adequate levertijd

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

noortje 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpel te vinden en erg goed overzicht

Service
binnen 1 werkdag mijn product in huis

Extra toelichting
nee prima in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Groot assortiment makkelijk vindbaar op de site

Aanbeveling
Regelmatig bestelling gedaan, altijd correct en scherpe prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard eldhuizen 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Erg overzichtelijke site

Service
mijn varrag of de bestelling op de woensdag geleverd kon worden is netjes uigevoerd

Assortiment
Ruime keue

Aanbeveling
Zoals eerder omschreven goede site en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

voorma 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke uitleg van het produkt

Service
snelle levering; binnen 1 dag

Assortiment
diverse producten zijn aanwezig

Aanbeveling
prima shop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chloë Cuppens 08-04-2016 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super duidelijk en voor ieder apparaat word je doorgestuurd naar een andere webpagina

Service
Mocht na de aankoop van het verkeerde telefoonhoesje, deze gewoon houden (gratis) het tweede hoesje moest ik wel betalen en was dezelfde dag nog in huis

Assortiment
Breed assortiment en vind er altijd alles wat ik zoek

Aanbeveling
Snelle levering + super service!
Had het verkeerde telefoonhoesje besteld, mocht het oude houden en moest alleen de nieuwe betalen, snelle levering en geen leveringskosten!👍🏼

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelleke 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime keus

Service
Vandaag besteld, morgen in huis

Assortiment
Ik zocht en koffiezetapparaat en had heel veel keus

Aanbeveling
Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yahama receiver 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel eenvoudiger kan je het bestel proces niet maken

Assortiment
Ruime keuze en heldere overzichten

Aanbeveling
Duidelijke vergelijkingen en snel bestel proces tot 23:59 en de volgende dag inhuis.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Myra 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede zoekfunctie op de site!

Service
Goed dat er bijpassende accessoires bij werden vermeld.

Assortiment
Gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Alles verlopen zoals zou moeten, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Esther 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is overzichtelijk, vooral het kunnen vergelijken van de wasmachines was erg praktisch. Ook de filters werkten prima, waardoor onze keuze gauw duidelijk werd. Af en toe wel moeilijk moeten doen om de vergelijking zo te krijgen als wij wilden.

Service
's Avonds om 22:30 hebben we de wasmachine besteld, de volgende dag om 13:00 was hij geleverd. Ondertussen werden we gedetailleerd op de hoogte gehouden hoe lang het nog zou duren tot afleveren.

Assortiment
Een flinke keuze aan wasmachines voorradig. Erg handig als je wasmachine stuk is!

Aanbeveling
Alles verliep precies zoals aangegeven, vlotte aflevering. Jammer dat de bezorger maar 8 minuten had om een wasmachine naar beneden te tillen, de nieuwe omhoog en aansluiten.

Extra toelichting
De glimlach is gelukt, vooral met alle leuke kleine details als wachtmuziek, filmpje, tekst op doos etc.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online zoeken en bestellen uitermate eenvoudig en snel.

Service
Volgende dag netjes op tijd aan huis bezorgd.

Assortiment
Grootte keuze uit veschillende merken printers beschikbaar. Helder inzicht in aanbiedingen en mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jhonny Stroobant 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke shop, werkt makkelijk. vandaag besteld, morgen in huis. Makkelijk betaalsysteem!

Service
Deze levering ging om een retour van een stuurwiel voor PC dat een defect had aan de pedalen. Vorige week opgestuurd en een splinternieuw gekregen in garantie. Via de chat had ik een medewerker die dit alles snel in gang heeft gestoken!

Assortiment
Het is al gigantisch en blijft blijkbaar groeien!

Extra toelichting
Het was een beetje jammer dat het toestel na een paar maand reeds defect was en hoop dat dit nieuwe exemplaar niet hetzelfde probleem krijgt. Dit is natuurlijk niet aan coolblue gelegen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Brand 08-04-2016 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Personeel weet waarover men praat en geeft goed advies. Niet gekleurd door omzet targets of leeg verkopen obsolete producten.

Assortiment
Tot nu toe hadden ze alles wat ik zocht, en dat was nogal wat.

Aanbeveling
Uitstekende winkel zie beoordeling criteria, maar ook snel geholpen en uitstekende service waaronder terug stuur actie. Complimenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H van den Wijngaard 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het gevonden systeem werkt gebruiksvriendelijk. Het koopproces verloopt erg eenvoudig en roept geen stress op.

Service
Snelle reacties. Goede afhandeling en informatie. Was eigenlijk verbaasd over de service. Het ene suggereren en het andere doen gaat meestal niet samen, maar nu wel.

Assortiment
Ruime keus en toelichting. Prijzen liggen vaak in het aantrekkelijke prijsgebied in verhouding met andere leveranciers. Mijn aankoop was verreweg bij cool blue het goedkoopst. En werd conform de toezegging snel geleverd.

Aanbeveling
En betrouwbare winkel, met concurrerende verkoop prijzen. Het gesuggereerde beeld wordt waargemaakt.

Extra toelichting
Was zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michael R 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Dat Coolblue voor elke categorie een aparte website heeft maakt het zoeken naar een product zeer eenvoudig en overzichtelijk. Daarna zijn de filter opties uitstekend en ook de beschrijving van de producten en eventuele review video's maakt Coolblue voor mij de beste webwinkel in Nederland.

Service
Product wordt geleverd op afgesproken leverdatum.

Assortiment
Altijd voldoende keuze voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Oerlemans 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles makkelijk vindbaar; bestellen is een fluitje van een cent.

Service
levering is perfect en precies volgens afspraak; de volgende ochtend.

Assortiment
soms een beetje onlogische samenstelling van het assortiment fotografie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

meisje 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
door middel van de video was alles al duidelijk voor mij

Service
volgende dag kon ik mijn bestelling krijgen snel

Assortiment
precies wat ik wilde

Aanbeveling
voor 1ste bestelling ging het lekker snel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M O te Amersfoort 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website was overzichtelijk en er waren genoeg aflever- en betaalmogelijkheden.

Service
Ik heb het nog even nagekeken, maar het klopt wat jullie beloven: voor 23.59 u besteld is eind van de volgende dag in huis.

Assortiment
Prijs voor mijn product was in vergelijking met andere winkels lucratief en incl. verzendkosten. Ik zag niet echt het verschil tussen tondeuse store en Coolblue.

Aanbeveling
Coolblue doet wat het belooft (itt sommige andere winkels, die wel dezelfde tekst als jullie op hun website hadden staan maar een ander product leverden, moest weer retour, etc...). Heldere procesgang en goede kwaliteit/prijs verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Deville 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Reeds meerdere keren bij Coolblue een bestelling geplaatst, altijd super snel geleverd binnen de afgesproken termijn en zeer verzorgd!

Assortiment
Steeds gevonden wat ik zocht in het assortiment van Coolblue, de keuzehulp is zeer nuttig en een aangenaam instrument om de modellen volgens je eigen criteria te selecteren, zeker aan te bevelen.

Aanbeveling
Gebruiksvriendelijk, vergelijkingen zeer klantvriendelijk opgebouwd, prijzen steeds conform met andere beschikbare online winkels! Ik ben een zeer tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website

Service
Geen gebruik gemaakt van de klantenservice, maar alles klopte. Levertijd etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cor 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, alles goed te vinden.

Service
Inderdaad, de volgende dag bezorgd.

Assortiment
Alles wat je maar nodig kan hebben.

Aanbeveling
Prima !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Asperen 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen, betalen en binnen!

Service
Als er iets is dan kun je altijd bij Coolblue terecht. Je hoeft ze niet eerst te overtuigen van het feit dat jij uiteindelijk hun boterham betaald (klant bent).

Assortiment
Bijna alles verkopen ze.

Aanbeveling
Alles is goed.

Extra toelichting
Na wat onderzoek toch weer bij Coolblue uitgekomen. Coolblue was in dit geval niet de goedkoopste. Vanwege eerdere positieve ervaringen voor Coolblue gekozen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Lekker thuis uitzoeken, betalen en de volgende dag in huis en dat voor een lage prijs

Service
Service heb je nodig als het fout gaat maar het gaat niet fout

Assortiment
Heb al veel bij Cool blue gekocht

Aanbeveling
Ik geef jullie een tien

Extra toelichting
Wil vandaag nog een printer bestellen, hoef niet met de auto weg tijd en parkeerkosten worden mij bespaard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vond het zoeken naar het gepaste toestel gemakkelijk en overzichtelijk.

Service
Bestelt in de late namiddag, en om 9 uur reeds geleverd. Dat is pas een snelle levering.

Assortiment
Keuze uit heel wat toestellen

Aanbeveling
Grote keuze, goeie prijzen, en heel snelle levering.

Extra toelichting
Zeer tevreden .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jovanis 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk winkelen. vanuit je comfortabele zetel, in plaats van diverse winkels af te lopen, en veel tijdverlies in files. via de website van coolblue doe je een goede aankoop in pakweg 15 minuten, waar je anders snel 2 of 3 uren kwijt ben.

Service
de medewerkers staan paraat om het juiste advies te geven

Assortiment
niet eindeloos (wat onmogelijk is, maar toch aanzienlijk en zeker ruimer dan gelijk welke winkel in stad

Aanbeveling
ben al enkele jaren klant bij coolblue en ben uiterst tevreden

Extra toelichting
---

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het zoeken ging heel makkelijk, het artikel was zo gevonden en vergeleken.

Service
Het artikel had ik heel laat in de avond besteld en werd helaas niet de volgende dag, maar de dag erop geleverd.
Toch niog vrij snel en wij waren daar tevreden mee.

Assortiment
Groot assortiment met uitgebreide uitleg.

Aanbeveling
Wij vonden het een fijne winkel om rond te kijken en te shoppen en komen zeker terug!

Extra toelichting
Wij zullen deze winkel zeker aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Fauconnier Eva 07-04-2016 In de winkel gekocht
Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vlot en handig om te bestellen, info duidelijk

Service
Enkel de levering gaan afhalen, ging heel vlot en vriendelijke persoon aan de balie.
Prima!!

Aanbeveling
Na een eerste bestelling een heel tevreden gevoel aan overgehouden! Ik bestel zeker nog eens!! Tof:-):-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Carlo 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website werkt gewoon en navigeren werkt erg makkelijk.

Service
Afspraken worden nagekomen en communicatie hieromtrent verloopt erg goed.

Aanbeveling
Hoewel andere websites wellicht ook hetzelfde bieden en mogelijk goedkoper zijn is winkelen en kopen een beleving/

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo Warnau 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen en aflevering tot nu toe perfect.

Service
retourneren geen probleem, altijd vriendelijke medewerkers (en sters).

Assortiment
Ik kijk meestal wat ik nodig heb, en wat ik kan betalen.

Aanbeveling
Tot nu toe ging bij jullie alles goed, dat heb ik ergens anders wel eens anders meegemaakt.

Extra toelichting
Gewoon doorgaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gunther 07-04-2016 In de winkel gekocht
Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestellen,afhalen , betalen , ok

Service
Vriendelijk , behulpzaam

Assortiment
Uitgebreide website

Aanbeveling
Positieve ervaring

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

John en Maureen 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon bestellen via internet en je kan kiezen voor thuisbezorgen of bij een afhaalpunt.

Service
Snelle levering, goed verpakt.

Aanbeveling
Makkelijk, snel, goedkoop, en keuze tussen thuisbezorgen of lokaal afhaalpunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GT Helmond 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed toegankelijke site. Extra korting bij combinatiepakketten die je bij andere sites veelal niet ziet.

Service
Mooi op tijd geleverd, bestelling te volgen en veilig verpakt.

Assortiment
Was mijn eerste bestelling, dus nog niet helemaal goed beeld.

Aanbeveling
Ga vaker kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Cayenna 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website is makkelijk en overzichtelijk.

Service
Ik had een camera lens besteld en die kwam zeer netjes verpakt direct de volgende dag thuis gestuurd.

Assortiment
Er is veel te krijgen voor zeker een goed prijs verhouding.

Aanbeveling
Ik bestel vaker wat bij cool blue en ben nog nooit ontevreden geweest over hen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ARE bv 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
site zoekt gemakkelijk

Assortiment
Er was voldoende keus in kwaliteit en prijsklasse

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jean Pierre 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk producten vinden, door middel van criteria

Service
Ben zowel online in de chat, als telefonisch zeer goed en deskundig geholpen

Assortiment
veel keuze, ook uit producten die men elders niet heeft, ook goed op de hoogte gehouden van voorraadstatus e.d.

Aanbeveling
Zowel prijs, service en aftersales verdient Coolblue een dikke pluim. Des te knapper in deze tijden, waarin bedrijven makkelijk omvallen blijft CoolBlue met gemak overeind!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Handige indeling van artikelen waardoor overzichtelijke site

Service
Heel netjes word er steeds gemeld wat er wanneer gebeurd en waar het pakketje is.

Assortiment
Ruim

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Stefan 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is overazichtelijk en de filters om snel het gewenste model van een productsoort op te zoeken zijn relevant.

Service
Tot hier toe is de service van het bestellen heel goed. Echter, echte service toont zich pas in de dienst na verkoop. Daar kan ik nog niets van zeggen.

Extra toelichting
Ook de mobile vikings samenwerking met de 4% vikingpunten is belangrijk voor mij.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H de Groot 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke informatie en heldere bestelprocedure.

Service
Het aangeboden product was zeer snel leverbaar en er werden geen verzendkosten in rekening gebracht

Assortiment
Cool Blue heeft een uitgebreid assortiment en er is volop keuze.
Het aanbod is zowel voor de particulier als voor de professional te gebruiken.

Aanbeveling
Breed assortiment, prima prijsverhouding, snelle levering, geen verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

musetc 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede website en productomschrijving

Assortiment
ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Printertje 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Tot 23:59 kunnen bestellen en de levering de volgende dag

Service
Goed

Assortiment
vond alles waar ik op zoek naar was

Aanbeveling
Het hele proces vlekkeloos en snel uitgevoerd. Er is over nagedacht!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

IBelg 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Kies je producten, vul je gegevens in, betaal en de volgende dag heb je wat je besteld hebt.

Service
Ik heb eens support gecontacteerd en ik kreeg binnen de 24 uur een antwoord, maar de persoon leek geen flauw idee te hebben waar ik het over had.

Assortiment
Er is een groot assortiment, maar soms heb je toch het idee of er niet wat meer kan zijn.

Aanbeveling
Als ik iets de volgende dag geleverd wil hebben dan mag je er van verzekerd zijn dat ik eerst deze website ga bezoeken.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

lieselotte 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke website, heldere omschrijving en makkelijk en snel bestellen en leveren

Service
keurig geholpen met vragen, perfecte levering

Assortiment
zeer groot assortiment, keus genoeg!

Aanbeveling
Ik ben erg blij met Coolblue, prettige winkel waar je met een goed gevoel ook je hele dure produkten veilig kan bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marina 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Keurig verzorgd pakketje ontvangen en super snel in huis. Top....een voorbeeld hoe het hoort!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews