coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42589 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2192 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mara12351878 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Bestelling vlot geplaatst, goede informatie over het artikel

Service
Artikel helaas nog niet ontvangen, nog steeds "in behandeling" bij B post.

Extra toelichting
Artikel nog niet ontvangen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Yo Detemmerman 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Het is gemakkelijk om vanuit je stoel on line de producten te bekijken en prijzen te vergelijken.
Toch mis ik het echte kijken en daarom ben ik voor de bestelling naar een elektro winkel gegaan om het toestel te bekijken.

Service
Het is goed en snel georganiseerd, maar wel spijtig dat je geen idee hebt op welk uur de pakjesdienst op de dag van levering langskomt.Je zit immers de hele dag te wachten..

Assortiment
Er is een redelijk grote keuze aan producten. Het is meegenomen dat ik ook nog een kortingsbon van Douwe Egberts krijg als ik mij registreer op de website.

Aanbeveling
Mooie en handige website.

Extra toelichting
Ik vind de gebruiksaanwijzing bij het apparaat Ik vind de gebruiksaanwijzing niet zo praktisch want je hebt enkel afbeeldingen als instructies. Voor mij is het duidelijker indien er ook tekst zou zijn.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

rutger 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle handige website

Assortiment
groot aanbod toestellen

Aanbeveling
tot nu toe al altijd zeer tevreden geweest

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

een zeer tevreden klant 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
binnen een dag stond er een nieuwe wasmachine en de oude was ook meteen weg

Service
beleefde bezorgers, keurig werk geleverd

Assortiment
volop keus

Aanbeveling
zo snel en netjes heb ik nog niet meegemaakt

Extra toelichting
GA ZO DOOR!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eric 07-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,3

Gemak
site is duidelijk

Service
coolblue2ekans geboden in onderhandeling
onderhanden de uitleg over de krassen op de gsm
word bij de eerste info wel doorgegeven dat het artikel gewoon op de verkoopsite blijft staan daarna toen ik aangaf dat ik hem wilde kopen was artikel opeens verkocht,
is zeer onduidelijk gecommuniceerd.
kreeg naam van een leidingevende om probleem te bespreken kwam ik weer terug bij de mensen van klantenservice waar ik al niet verder mee kwam
kortom niet duidelijk zeker geen service met een smile word ook nog gezegd dat je kan bieden maar dat kon niet op dit artikel
kortom niet doen coolblue

Assortiment
veel te koop

Aanbeveling
internetbedrijf die niet thuis geeft als er een probleem zich voort doet verschuilt achter niet kloppende verklaringen etc

Extra toelichting
totaal cijfer komt nog te hoog uit op service een 3-

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 07-01-2016

Hoi Eric,

Vervelend om te horen dat je het op deze manier ervaart. Kan je een ordernummer doorsturen? Dan hebben wij meer informatie en kunnen wij beter met je klacht meekijken.

Reageer

Christa De Vriese 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je bestelt van uit je zetel

Service
Dag na bestelling (besteld op zondag!) reeds levering

Aanbeveling
Heel goede opvolging van de bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolthuis 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Niet eindeloos van winkel naar winkel en parkeren.

Service
Nog niet vaak meegemaakt. Maar communicatie verloopt goed per mail

Assortiment
Bijna alles online te bestellen!

Aanbeveling
Assortiment goed. Communicatie goed. Mooie website. Leuke mensen in de winkel. Service betreft ruilen of klacht niet aan de orde geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Beertens Carina 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kon direct mijn keuze vinden, vlotte en duidelijke afronding van mijn bestelling

Service
super! Mijn 1ste bestelling was zaterdagavond besteld en zondagnamiddag geleverd aan huis zoals beloofd en de 2de bestelling was op de afgesproken dag beschikbaar in het gekozen postpunt omdat we die dag niet thuis waren.

Assortiment
De prijs moet zeker niet onderdoen to andere webwinkels, eerlijke prijs en de cadeaubon van 5 euro bij volgende aankoop is natuurlijk meegenomen.

Aanbeveling
Ik kan niets negatiefs zeggen en ben een zeer tevreden klant.

Extra toelichting
Ik kan coolbleu zeker aanbevelen en heb al mondelinge reclame gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heidih 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De dag nadien reeds geleverd aan huis. Top!

Service
Perfecte leveringstermijn zoals beschreven

Assortiment
Ruime keuze in verschillende prijscategorien

Aanbeveling
TOP,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan tijms 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel via vergelijkingssite bij cool blue terecht gekomen

Service
Heel snel en actieve info

Assortiment
Nog te weinig naar andere producten gekeken

Aanbeveling
Verschillende bezorgingsmogelijkheden zonder extra kosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John Verdonck 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer betrouwbare webshop

Service
Klantgerichtheid is zeer goed

Assortiment
Veel keuze uit artikelen met veel info en reviews op de site

Aanbeveling
Bij CoolBlue kan je alles krijgen

Extra toelichting
Levering is steeds op tijd zoals aangegeven op de webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Breed assortiment en overzichtelijke website.

Service
De service en de levertijd is waarom ik via Coolblue besteld had. Volgens Kieskeurig waren er 3 webshops goedkoper, maar voor €15 verschil op een bedrag van €220 kies ik dan toch Coolblue

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucas 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
thuis op de bank uitzoeken en er de testen bij bekijken van de consumentenbond, dat is toch wel gemakkelijk.

Service
Op nieuwjaarsdag besteld en de zondag keurig thuis afgeleverd, dat is toch wel je belofte nakomen denk ik.

Assortiment
Je kunt het zo gek niet verzinnen of ze hebben het hè!

Aanbeveling
Van alle webshops waar ik tot nu toe iets gekocht heb had deze de snelste levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philippe 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Jullie viseren blijkbaar klanten uit gans België maar op de site is er geen franse versie beschikbaar. Niet iedere francofoon begrijpt nederlands en de klant is toch koning, nietwaar? Moest het andersom zijn zou jullie brievenbus overlopen van de klachten!!!

Service
Snel, betrouwbaar, sympathiek. De talenkennis van de klantendienst heb ik niet getest

Assortiment
Weet ik niet

Aanbeveling
Conclusie van de overige appreciaties

Extra toelichting
Zeer interessante prijs

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

wim en tina 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website met een zeer overzichtelijke opbouw van de producten.Bestelproces zeer eenvoudig, alles van stap A tot Z goed aangeduid.

Service
Levertijd perfect zoals vermeld op terugmelding van cool blue bij bestelling en opvolging levering.

Assortiment
Assortiment uitmuntend , winkel prachtig en de prijs is goedkoper dan andere concurrerende online websites

Aanbeveling
Uitmuntend goed

Extra toelichting
Prachtige online webshop.Doe zo verder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

John 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel merken en uitgebreide beschrijvingen

Service
Snelle en goede communicatie

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emmanuel 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit de zetel bestellen

Service
Aan huis levering ...geen verzendkosten

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Kan moeilijk beter

Extra toelichting
Doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nd 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De procedure om een item te bestellen is eenvoudig en duidelijk.

Service
Vlotte opvolging met e-mailbevestinging, enkel werd het artikel niet tijdig geleverd (volgende dag) maar dag erna. Echter dit was de eerste werkdag van dit jaar dus misschien lag het aan de externe partij.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

René 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,8

Gemak
grote keus

Service
De winkel is (misschien) zijn service nagekomen - maar ik heb nog steeds geen product gekregen - levering was voorzien op maandag - nu woensdag 17h00 nog steeds niets gekregen!!!!

Aanbeveling
keuze en overzichtelijke site

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Tom 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Pc opstarten, klikken, betalen en dag erna je pakje.
Makkelijker kan niet volgens mij

Service
Steeds vlot en snel contact met de helpdesk. Aantal keer iets verkeerd gelopen maar dit hebben ze steeds professioneel opgelost

Assortiment
Soms staan er dingen on line die niet meer beschikbaar zijn waardoor je moet upgraden of zoals ik downgraden.
Verder niets op aan te merken

Aanbeveling
Er kan altijd iets foutlopen, en dit is voorgevallen... Daarom maar. Dit alles is wel steeds snel en correct opgevolgd geweest.

Extra toelichting
Stockbeheer kan beter aangezien ik verschillende keren besteld heb wanneer product voorradig was maar uiteindelijk dan toch niet bleek te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Samantha 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Het zijn de kleine details die coolblue leuk maken. De omschrijvingen op het pakket en wat erbij staat als je je mening op hun site geeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede layout van de site, vele verschillende keuzes aan merkprodukten.

Service
Zeer snelle levering van het bestelde product, en perfect verpakt.

Assortiment
Zeer ruim, en nu voor het moment leuke solden

Aanbeveling
Echt een aanrader, en zeker niet duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoeken op de site is eenvoudig en werkt snel

Service
Snelle levering, zaterdag besteld, maandag binnen

Assortiment
Zeer ruime keuze, zit meestal bij de goedkoopste aanbieders.

Aanbeveling
Snelle levering, uitgebreid assortiment en goede communicatie over de voortgang van het leveringsproces via de mail.

Extra toelichting
Prettige winkel. Alles naar wens verlopen. Dus goed dus een 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zo simpel, bestellen uit je luie zetel en de volgende dag al in huis..zalig

Service
correct op tijd geleverd zoals beloofd.

Assortiment
ik had genoeg keuze om uit te kiezen

Aanbeveling
ik heb geen enkel negatief argument

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m keizer 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
thuis op de bank alles bekijken

Service
volgende morgen al bezorgd

Assortiment
veel keuze van verschillende merken

Aanbeveling
goed product snelle levering

Extra toelichting
goed overzicht over de verschillende producten met uitleg erbij

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kev 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De aankoop was snel geregeld en via duidelijke mails had ik meteen zicht op het verdere verloop van mijn levering.
Jammer genoeg liep de levering dankzij vertraging bij de Post een dagje vertraging op. Dit is buiten de macht can Coolblue, maar zorgt even voor een dipje.

Service
Duidelijke mails en informatie die je begeleiden in je aankoop en leveringsproces

Assortiment
Veel keuze aan een scherpe correcte prijs en dit aangevuld met een fantastische uitleg (video review die maximaal objectief is)

Aanbeveling
Veel keuze, leuke communicatie die me als klant aanspreekt, objectieve informatie en
Reviews, correctie prijs (voor mijn aankoop was coolblue veruit de goedkoopste op de markt). Ondanks een dagje vertraging van de levering dankzij De Post toch een goed gevoel overgehouden aan mijn eerste ervaring met CB

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

fre 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website is goed en overzichtelijk. Biedt ook veel interessant informatie en reviews.

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
goede website, ruim assortiment, goede prijzen, snelle levering...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Werner Huysmans 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geen probleem

Assortiment
Voldoende groot

Aanbeveling
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpele online bestelling.

Service
Zondagavond iets voor 8 uur besteld en maandagochtend rond 9 uur geleverd. Super service noem ik dat.

Assortiment
Enorme keuze en zeer goede keuzehulpmiddelen.

Aanbeveling
Beter kan volgens mij echt niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jos de neve 06-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
stipt, perfect

Assortiment
erg ruim

Aanbeveling
matig aan te bevelen
ooit een week vertraging gekend bij een levering ondanks de gegarandeerde levertermijn en mijn dringende nood (daar sta je dan)
herhaalde malen aangekaart ";ja mijnheer dat zijn wij niet, dat is tnt"
nimmer afdoende reaktie gehad
ik herhaal mijn strikt voorbehoud dus openbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucien van Lierde 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtige website met gemakkelijke zoekmogelijkheden. Veel in voorraad.
Snel antwoord.

Service
Effectief op zondag geleverd ... ongelooflijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnnSophie 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles ging heel snel en gemakkelijk! Niets van problemen gehad!

Service
Heel handige filters om te kunnen selecteren en dus makkelijker te kiezen!

Assortiment
Ik was op zoek naar een theepot en had toch ene grote keuze!

Aanbeveling
Het gaat heel vlot en gemakkelijk! En de volgende dag heb je het al in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ezra 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik vind onmiddellijk wat ik zoek.

Service
De levering gebeurt steeds op tijd, alles is in goede staat.

Assortiment
Het assortiment is heel uitgebreid, er is voldoende keuze.

Aanbeveling
Aangename site, betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cool Blue 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer gemakkelijk te bestellen vanuit de zetel.

Service
Zeer vlug ter plaatste.
s' Avonds besteld, de volgende morgen geleverd.

Assortiment
Grote mogelijkheden

Aanbeveling
Op alle vlakken een meevaller voor de eerste keer dat ik hier een bestelling plaatste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Giny roffel 06-01-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Via computer voldoende gegevens om een bestelling te dorm.

Service
Keurig bericht dat de bezorging later plants zou via den.

Assortiment
Genoeg Keuzes

Aanbeveling
Duidelijke gegevens over de artikelen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Koppenhol 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
uitstekende website, makkelijk alles te vinden.

Service
Machine kwam keurig op tijd, en een prima service het mee nemen van de oude machine

Aanbeveling
Uitstekende bezorgers/monteurs, heel vriendelijk en behulpzaam.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is overduidelijk en voldoende info op de site

Service
De volgende dag geleverd zoals beloofd

Assortiment
Alles maar dan ook alles vind je op coolblue.
Waarom nog de deur uitkomen als je alles op 1 site vind.

Extra toelichting
Doe verder zoals jullie bezig zijn. kan gewoon niet beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CSnel 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het lijkt of werkelijk alles van ieder merk te koop is.

Service
Fijn om op de hoogte gebracht te worden over voortgang bestel en afleverproces. Ook een duidelijk bericht over dat retouren altijd mag.

Assortiment
Ongelofelijk breeds assortiment.

Aanbeveling
Makkelijk en vooral snel. Echt binnen 24 uur product in huis ook na een bestelling plaatsen op zondag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik maasland 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima webshop

Service
Prima

Assortiment
Genoeg te kopen

Extra toelichting
Nee alles is perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flu1997 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was heel makkelijk om een bestelling te plaatsen bij Coolblue en een dag daarna gewoon het product in handen te hebben.

Service
De bestelling die ik bij Coolblue heb besteld was binnen een dag bezorgd zoals beloofd. Hele nette levering binnen de verwachte aankomsttijd.

Assortiment
Een zeer uitgebreid assortiment met veel keus en bundels.

Aanbeveling
De gang van zaken was ver boven verwachtingen. Zelfs in de drukke tijd met feestdagen werd mijn bestelling geweldig behandeld. Deze winkel is echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie van Soest 06-01-2016 In de winkel gekocht
amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zeer makkelijk en overzichtelijk

Service
absoluut top ! geen gladde verkopers maar nette dames en heren geen gladde krijtstreep maar degelijke bedrijfs kleding en geen verkoper die alles thuis ook al heeft !

Aanbeveling
wij kopen zeer zeker weer bij coolblue onze eerste kennismaking was erg prettig , product afgehaald in de winkel en alles lag klaar volgens afspraak . geen gladde maar toch nette verkoper met een lach en service gericht top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannah 06-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk

Service
Snel geregeld en bezorgd

Assortiment
Ik kon een goede keuze maken, er zijn meerdere artikelen om uit te kiezen.

Aanbeveling
Snelle levering.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Saskia 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede vergelijkingen van artikelen te maken, zelfs met een tablet. Duidelijke uitleg.

Service
Bezorging zelfs op zondag mogelijk!

Assortiment
Voldoende keuze in diverse prijsklasse.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen!

Extra toelichting
Bezorging op 4 hoog is niet bij elke (web) winkel vanzelfsprekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja Wisman 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website.

Service
Wordt geleverd naar belofte.

Assortiment
Ruime keuze met goede prijzen!

Aanbeveling
Gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patricia 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
je hebt een grote keuze en een goed overzicht

Service
je kunt kiezen voor een zondaglevering of een levering op een ander adres. Heb je een vraag dan krijg je een antwoord de volgende dag en dat is leuk.

Assortiment
het assortiment is heel groot, maar het kan nog groter

Aanbeveling
ik heb al verschillende keren besteld en het is altijd op een vlugge, correcte en duidelijke manier geleverd

Extra toelichting
doe zo voort maar wordt nog groter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kaatje 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
de webshop is overzichtelijk en de procedure duidelijk.

Service
snelle levering. Ik werd keurig op de hoogte gehouden over de status van de verzending.

Assortiment
Meestal zoek ik gericht op een product en dat is goed te vinden. De zoekfilters zijn duidelijk en kloppen ook (voor zover ik dat kan beoordelen).

Aanbeveling
Ik beveel de winkel aan aan anderen juist vanwege de overzichtelijkheid, de goede service en de leuke enthousiaste uitstraling. Soms zijn producten net iets teveel duurder dan in andere webshops. Een beetje duurder vind ik niet erg voor de service die ik ervoor krijg. Daarbij zijn de verzendkosten bij andere webshops vaak hoog/hoger.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Xander De Vos 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel makkelijk in gebruik en zeer duidelijk.

Service
Zeer snel en goede service die altijd klaar staat wanneer nodig.

Assortiment
Een breed assortiment van elektronica maar kan nog verbreed worden.

Aanbeveling
Coolblue is in veel gevallen beter dan zijn concurrent bol.com en doordat ze ook op zondag leveren staan ze zeker op een belangrijke plaats in de lijst van onlineshops.

Extra toelichting
Ik heb de winkel al aan familie en vrienden aangeraden en zij waren even tevreden als mij. Doe zo verder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tervreden klant 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
geweldige service !

Service
Thuis uitproberen, als niet bevalt Kun je het alsnog terugsturen.

Assortiment
zou niet weten wat ze er niet hebben, wat je verwacht dat ze zouden hebben.

Aanbeveling
GEWELDIGE SERVICE!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
's Avonds besloten een compactcamera te kopen, de volgende ochtend (op zondag) het artikel in huis... GEWELDIG!

Service
Super! dolenthousiast. Zelfs dat "filmpje" na de bestelling. Iets kleins, dat net even dat puntje op de i is.

Assortiment
D.M.V een aantal geselecteerde interesses in het product, kom je tot een mooi overzicht!

Aanbeveling
Echt helemaal verrukt met mijn nieuwe compactcamera. Mooi artikel, voor een mooie prijs en dan ook nog een goede service.... Ga zo Door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maaike 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews