coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42317 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3407 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mieny 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet

Service
Bezorgd waar je maar wil

Assortiment
Veel keuzemogelijkheden

Aanbeveling
Omdat het zo makklijk is

Extra toelichting
Gemak, en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Agnes72 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Ik vond het echt fantastisch dat ik op zondagavond een bestelling plaatste, die direct in behandeling werd genomen en inderdaad op maandag om 13 uur al werd afgeleverd. Veel webwinkels beloven het wel maar doen het niet. Ik was dus echt heel blij met deze webshop!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

baggus 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
lekker vanaf de bank bestellen

Service
gelijk weten of het op voorraad was

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
ik wist al van mijn zoon,dat het een goed bedrijf is ,maar nu ga ik er zeker meer bestellen,gewoon,,toppie,, gewoon!

Extra toelichting
duidelijk in wat je zoekt,snelle levering en daarbij nog een volging van je pakket,gewoon SUPER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

laurensintveld 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zaterdag besteld en zondag al in huis. ook een goede duidelijke site

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment met

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

guusjee 25-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Service
Op zaterdag besteld zodat het product zondag geleverd kon worden. Echter is door onduidelijke redenen de levering door PostNL doorgeschoven naar maandagavond tussen 1730 en 1930. Om vervolgens maandag thuis te komen en te zien dat ze overdag al geprobeerd hebben het pakketje af te leveren. Met gevolg dat ik het pakketje pas dinsdagmiddag kon ophalen. Tot zo ver het voordeel van zaterdag bestellen zondag geleverd..

Echter wel snelle reactie per mail van CoolBlue, maar zorg wel dat je je afspraken na kan komen!

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 25-03-2015

Beste meneer Grit,

We zien inderdaad dat de levering van uw pakket niet helemaal vlekkeloos is verlopen. Onze welgemeende excuses hiervoor, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Uw pakket ligt inmiddels voor u klaar bij het afhaalpunt (DA drogist). We wensen u alsnog veel plezier met uw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

switten lodewijk 24-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zeer invoudig

Service
de volgende dag geleverd

Extra toelichting
momenteel alles prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marco krause 24-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel gevonden snel besteld.

Aanbeveling
goed service team makkelijk berijkbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

gaborph61 24-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Binnen twee minuten besteld, goede link naar gebruikersbeoordelingen.

Service
Goede service, kwam aan binnen afgesproken tijdraam.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hendrikvb 24-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van uit de zetel kopen! Het kan niet beter.

Extra toelichting
Ideaal voor woon werk verkeer en voor langere tochten op de fiets.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yayahoo 24-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Rustig in de stoel op zaterdag een bestelling geplaatst en op zondag via een bericht het tijdstip te Horen gekregen binnen welke tijd en wanneer afgeleverd zou worden, keurig op tijd afgeleverd. Perfecte service

Service
Rustig in de stoel op zaterdag een bestelling geplaatst en op zondag via een bericht het tijdstip te Horen gekregen binnen welke tijd en wanneer afgeleverd zou worden, keurig op tijd afgeleverd. Perfecte service

Assortiment
bijna alles te verkrijgen

Aanbeveling
een 10 zou kunnen maar dan zou er niets meer te verbeteren zijn dus een 9

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mr Evert4 24-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Overzichtelijke website, concurrerende prijzen, goede communicatie en zeer snelle levering. Gratis levering en gratis retourneren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

raouldl 23-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Supersnelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

peetpeet3986 23-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
kan s'avonds laat vanuit mijn zetel zaken aankopen

Service
levering zoals beloofd de dag erop (zelfs tijdens het weekend

Assortiment
kwa gereedschap had ik graag wat meer professionele toestellen gezien type makita, bosch blauw,...

Aanbeveling
heb tot op heden nog geen enkel probleem ervaren
bij mijn eerste aankoop had ik een vraag en was de mogelijkheid er om een vestiging te telefoneren, alwaar ik een deskundige uitleg bekwam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rayjac 23-03-2015 In de winkel gekocht
Antwerpen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer eenvoudig en efficiënte wijze van bestellen, betalen en leveren.

Service
Alles wordt gedaan om de klant tevreden te stellen

Assortiment
Zeer goed assortiment maar op dit gebied kan het altijd wel iets meer zijn ;-))

Aanbeveling
Met zo een score kan inkjet anders dan dit bedrijf aan te raden aan alle vrienden en familie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeanke750 23-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
heel gemakkelijk

Service
snelle service

Assortiment
goed overzicht

Aanbeveling
heel gemakkelijk en snelle levering

Extra toelichting
heel gemakkelijk voor mensen die weinig tijd hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronald-sylvie 23-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke webpagina

Service
snelle levering

Assortiment
ruim aanbod

Aanbeveling
leuke manier van winkelen

Extra toelichting
snelle levering groot aanbod en scherpe prijs en correct!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emvp 23-03-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vriendelijke website en up to date betreft de voorraad in de dichtstbijzijnde winkel.

Service
Product was niet op voorraad in betreffende winkel maar werd dezelfde dag (avond) nog geleverd.

Assortiment
Groot en veelzijdig.

Aanbeveling
Door de goede service in de winkel en de snelle bezorging ben ik enthousiast geworden. Zo maak je het niet veel meer mee.

Extra toelichting
Door de gerichte vragen die de verkoper stelde wist hij wat ik nodig had. Hij kende het assortiment en het product en gaf een goede uitleg. Ondanks dat het product net was uitverkocht had ik het toch nog dezelfde dag ('s avonds) in huis. Grote klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Schoenmaker 23-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor 23:59 besteld volgende dag in huis, ook op zondag. Uitgebreide aflever of ophaal mogelijkheden.

Service
Duidelijke verzend voortgang mails (je weet precies de status van je bestelling).

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Dit is precies hoe online bestellen zou moeten gaan, Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Celinekoeleveld 23-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke site

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Zeker! De levertijd is onwijs snel!

Extra toelichting
De levertijd is waanzinnig snel, prima verpakt dus helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

miekevdd 23-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
heel goed!

Service
Top!

Assortiment
Prijs op sommige site s wel goedkoper!!

Aanbeveling
To service! Vrijdagav 22u35 hoesje besteld en zaterdagochtend om 9u26 al geleverd! Ideaal!

Extra toelichting
Prijzig ivm andere site s..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lorbus 23-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Dit is de eerste webshop waarbij je echt liever besteld dan naar een fysieke winkel te gaan. Zelfde dag of dag erna geleverd ook in de weekenden, goede communicatie.

Extra toelichting
Dit is de eerste webshop waarbij je echt liever besteld dan naar een fysieke winkel te gaan. Zelfde dag of dag erna geleverd ook in de weekenden, goede communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Charlyrcm 23-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles met de muis

Service
Je wordt van stap tot stap op de hoogte gehouden

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik wilde hebben

Aanbeveling
Om voorgaande redenen

Extra toelichting
Kan nu even niets bedenken wat niet goed werkt bij Coolblue.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Motje16 23-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zo gepiept..

Service
Snel..

Assortiment
Volledig

Aanbeveling
euforisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coen Winkelman 23-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Aanbeveling
DE website is duidelijk. Vergeleken met anderen vond ik dit de beste aanbieding. Vlotte levering C.W.

Extra toelichting
Wat een vlotte levering! 's Avonds om 10 uur besteld en de volgende ochtend om 10 uur stond de wasmachine op zijn plaats. Kant en klaar,zonder extra gedoe ! Coen Winkelman

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

woyo 23-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site, makkelijk bestellen

Service
Ik heb om 2300uur besteld, de volgende ochtend om half 8 kwamen ze de wasmachine brengen! Snellere service kan bijna niet

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Meerdere maken iets gekocht, online en in de winkel, altijd goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

elinemg 22-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
- Extreem snelle levering
- Bij thuisbezorging werd er een tijdstip van levering doorgegeven, waardoor ik maar 2 uur thuis hoefde te zijn.

Service
- Zeer duidelijke informatie via sms en email over de levering en wanneer deze ging plaatsvinden.

Assortiment
- Een aantal producten zijn wat duurder dan bij andere webshops.

Aanbeveling
Vanwege de zeer snelle levering en duidelijke info hierover.

Extra toelichting
- Zeer snelle levering - Duidelijke info omtrent levering, bijv. tijdstip van levering - Product is niet altijd het goedkoopst bij Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mnieboer 22-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je zoekt wat je wilt vinden. Alle electronica is voorradig. Soms een alternatief, maar je wens wordt werkelijkheid. Afleveren bij je thuis, of om de hoek.

Service
Snelle levering, weinig tot geen gedoe, zoals een account aanmaken. makkelijke website.

Assortiment
Heel veel producten, alles in aparte webshops die op elkaar lijken. Mooi blauw, mooi cool.

Aanbeveling
Het is niet heel goedkoop, maar een snelle levering, zonder problemen en een winkel waar ik vertrouwen in kan hebben.

Extra toelichting
Ach, geen gedoe, gewoon goed, prima levering, razend snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petervarga75 22-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk bestellen, afrekenen

Service
snel, per email updated over de zending

Assortiment
veel soorten een categories

Aanbeveling
snel en betrouwbaar

Extra toelichting
coolblue is snel, betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

baukew 22-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website. Gewenste producten gemakkelijk te vinden.

Service
Tot 's avonds laat kun je bestellen en product nog de volgende ochtend bezorgd.

Assortiment
Uitgebreid assortiment aan producten

Aanbeveling
Beveel deze altijd aan voor bestellen telefoons.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HGroothuis 22-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op zondag om 21.00 uur besteld en maandag om 14.00 uur stond die er

Service
De bezorgers hebben zelfs geholpen om de wasdroger op de wasmachine te zetten

Assortiment
Voor ieder wat wils

Aanbeveling
Ze doen wat ze zeggen

Extra toelichting
Ze doen wat ze zeggen. De wasmachine is online besteld op zondagavond en maandagmiddag stond die al te draaien. Daarnaast hebben de bezorgers nog even geholpen met tillen. Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gregal 22-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
100 % perfect!

Service
De dag erna geleverd!

Assortiment
Ik vind wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Heb ik al gedaan!

Extra toelichting
Zeer betrouwbaar: zij doen hetgeen zij schrijven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peterszut 22-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
hele mooie website met supersnelle correcte levering en goede terugmelding voortgang bestelling

Service
heel correct en snel

Aanbeveling
helemaal top !

Extra toelichting
mooie website, hele besteltraject kun je heel goed volgen door berichtgeving via mail en mooie doos met geleverd artikel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mmonne 21-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je bank op de ipad bestellen idiaal en volgende dag al in huis beter kan niet.

Service
Snel en vrienderlijk personeel, top!

Assortiment
Voor ieder wat wils

Extra toelichting
Alleen maar goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroen aerts 21-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden over heel mijn bestelling, het was voor mij de eerste keer, en vertrouwde het nog niet zo goed, maar jullie hebben mijn vertrouwen dik gewonnen,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Kessel 21-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Om 20.00 een gsm besteld bleek de verkeerde te zijn deze was zo te annuleren. Na annuleren de goede besteld dit was om 21.00 binnen een half werd ik gebeld om alles in orde te maken. En de volgende dag werd het pakketje op mijn werk bezorgd. En nog ook in de tijd waarop ze hem zouden leveren. Klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hilde decroix 21-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan van thuis bestellen.

Service
Vroeger reeds apparaat dat stuk was binnen garantieperiode. vlugge en correcte afhandeling hiervoor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sbrebrown 21-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, of eigenlijk groep van websites.

Service
Snelle levering, zeer goede communicatie. Ik heb in het verleden wel eens iets teruggestuurd en dat was nooit een probleem.

Assortiment
Goed assortiment, scherpe prijzen.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen vanwege de uitstekende service en de goede prijzen.

Extra toelichting
Ik heb geen verbeterpunten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elly.vrijland 21-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik vind de service heel goed, goede informatie van bestelling tot aflevering. Aflevering op moment als toegezegd. En verder: ik vind dat alle berichten, verpakking en documentatie getuigen van creativiteit bij Coolblue. Leuke, pakkende teksten. Is over nagedacht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hilkaer 21-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
grote keuze en dag erna besteld

Service
indien niet OK, geld zonder problemen terug.

Assortiment
veel keuze en verschillende merken

Extra toelichting
instellen van het toestel was simpel. 1 druk op de WPS toets van de modem en 1 druk op WPS toest van de extender en klaar. 1 min werk. Wi-Fi bereik is nu opmerkelijk beter. Toestel is niet heel groot en ziet er nog goed uit ook.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

esthervisser 21-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke/overzichtelijke website

Service
na betaling binnen twee werkdagen in huis. super!

Assortiment
voor iedere beurs een keuze. Zeer ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Azundert 21-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk besteld vanuit je luie stoel, goede beschrijving

Service
Top, je wordt prima geïnformeerd hoe het met de bestelling staat

Assortiment
Keus genoeg voor ieder wat wils

Aanbeveling
Top winkel online

Extra toelichting
Prima online shop, supersnelle levering , wordt prima geïnformeerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vicktorbe 21-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
levering was supersnel, besteld om 23.45 u, geleverd volgende ochtend om 9.30 u.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edusart 21-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering. Bestelling geplaatst om 22u55. Levering de volgende dag om 10u.

Service
Prima service. Telefonisch contact met de verkoopdienst. Vriendelijk en behulpzaam.

Assortiment
Mag uitgebreider.

Aanbeveling
Aan iedereen.

Extra toelichting
Zeer goede eind beoordeling. Overzichtelijke site, gemakkelijk te bestellen en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Elisa2404 20-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
duidelijke site, vergelijken van producten mogelijk

Service
Bestellen ging makkelijk maar de (door twee verschillende personen) gegeven informatie over bezorgen klopte niet. Ik werd niet gebeld in de avond, kon geen bezorgtijd overleggen en kreeg een tijdvak van bezorgen per mail door. Mij was i.v.m. wisseldiensten juist verzekerd dat ik een tijdstip kon afspreken. Dit was teleurstellend en ik moest last minute iemand regelen omdat de wasmachine anders weer werd meegenomen. Heel jammer.

Assortiment
Genoeg (teveel?) keuze, duidelijke info

Aanbeveling
Belangrijk onderdeel vond ik de levering. Deze vond wel de volgende dag plaats maar niet op een tijdstip dat ik telefonisch had gevraagd en zoals mij beloofd was. De expediteur verzekerde mij dat de winkel verkeerde informatie had verstrekt over dat ik een tijdstip kon aangeven waarop het product geleverd zou worden.

Extra toelichting
zie boven, al eerder beschreven.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 23-03-2015

Beste Elisa2404,

Wat jammer dat u verkeerde informatie van ons ontvangen heeft. Excuses hiervoor. Kunt u uw ordernummer aan ons doorgeven? Dan kijken we graag wat er precies mis gegaan is, zodat we dit voor een volgende keer kunnen voorkomen.

We horen graag van u.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Poppey 20-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
perfect dat ikzelf de dag van levering kon kiezen!

Service
track&trace hield mij op de hoogte van het tijdstip van levering

Assortiment
voor het product dat ik nodig had, genoeg keuze

Aanbeveling
makkelijk en efficient

Extra toelichting
Eerste keer besteld en ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Birguus 20-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht

Service
Duidelijke opdrachtbevestiging

Assortiment
Grote keus

Aanbeveling
Goede wijn behoeft geen krans

Extra toelichting
Waanzinnig snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

breduran 20-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig selecteren, in winkelwagen plaatsen en afrekenen.

Service
Je krijgt op alle belangrijke momenten per e-mail informatie en updates die zinvol zijn.

Assortiment
Ik kon snel de gewenste productgroep vinden en de producten selecteren en vergelijken, om de juiste keuze te maken

Extra toelichting
De set van basisstation met 3 telefoons + 1 losse telefoon was goedkoper dan een set van basisstation met 4 telefoons. Dat vond ik wel vreemd en gelukkig was het me opgevallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pvdecast 20-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Besteld met een paar drukken op de knop.

Service
Vlotte communicatie, levering dag na aankoop.

Aanbeveling
Betere service vind je niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

road1960 20-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
bestellen vanuit je luie stoel. dat is wel wat anders dan in de winkel

Extra toelichting
super geregeld. Donderdagavond besteld. zaterdag in huis. Daarnaast prima informatie over zending zowel per mail als textmessage op telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Faby 20-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op 1 dag geleverd!

Service
Bekwame mensen bij de levering en plaatsing van mijn koelkast!

Assortiment
Meer keuze dan in eender welkevwinkel!

Aanbeveling
Ik zou ze overtuigen hetzelfde te doen dan ik!

Extra toelichting
Ik heb geen minuten,alles 100% ok

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews