coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3432 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

B. Gewald 03-04-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Algemene score

8,0
Snelle levering en het prijs van het product is concurrerend met andere webshops. Service is prima. De catalogus van de producten is overzichtelijk en een ruime keuze.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerda 03-04-2017 Via de website gekocht

Heel positieve ervaring!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit was mijn eerste bestelling bij Coolblue. De website is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Bijkomende telefonische info verliep vlot en de medewerkers waren vriendelijk en competent. De levering verliep snel en vlekkeloos en de verpakking was ludiek. Zeker voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Penxten - Mommen nv 03-04-2017 Via de website gekocht

snelheid van afhandeling goed !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en eenvoudig bestellen, goede afhandeling en levering, gewoon een makkelijke manier om via de website bestellingen te plaatsen, top !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J. Brand 03-04-2017 Via de website gekocht

Alles perfect verlopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
IK wilde een product bestellen, maar helaas was het op dat moment niet leverbaar. Ik kreeg een week later een sms dat het product weer leverbaar was. Heb het gelijk besteld en laten leveren op een dag dat het mij schikte. Er waren geen verzendkosten. Product zat goed en stevig en veilig verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Van Winkel 03-04-2017 In de winkel gekocht
zaventem

smartphone

Algemene score

9,0
Goede prijzen en goede service ter plaatse, ook voor het omruilen nadien
Vriendelijke en vakbekwame verkoper, die ook de smartphone gebruiksklaar maakte

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

van Rijn 03-04-2017 Via de website gekocht

Snelle service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is makkelijk te vinden op de website, heel overzichtelijk.
Fijn om reviews te lezen van aangekochte artikelen.
Product wordt snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Fallaux 03-04-2017 Via de website gekocht

Een zeer aan te bevelen zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tijdens bezoek aan de winkel door de medewerker er op gewezen dat ik de aanschaf van de tablet beter misschien kon uitstellen, want er zou een nieuw model uitkomen. Advies opgevolgd en nu 2 maanden later, in bezit van dat nieuw uitgekomen model!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 03-04-2017 Via de website gekocht

Super winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niet alleen beschikt Coolblue over een uitgebreid assortiment maar ook over uitgebreide kennis over alle producten, je weet echt wat je koopt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 03-04-2017 Via de website gekocht

Van bestellen tot afleveren alles verloopt prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede website en duidelijke communicatie een (web)winkel zoals het hoort!
Veel informatie en hulp bij het zoeken maar ook het filteren van informatie wetkt super handig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franck 03-04-2017 Via de website gekocht

Prima service..!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb gekozen voor Coolblue omdat ik goede verhalen had gehoord van vrienden en collega's... 's Avonds een camera besteld, de volgende middag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden klant 03-04-2017 Via de website gekocht

Goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het telefonische advies heeft mij goed geholpen om een keuze te kunnen maken voor een printer die voldoet aan mijn eisen. Ze namen er ook de tijd voor, dat vond ik plezierig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Savio 03-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, mooi product!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdagavond laat heb ik een product besteld. Zaterdagochtend was deze al bezorgd. Nog nooit zo'n snelle levering meegemaakt. Daarnaast is het product (een telefoonhoesje) super mooi voor het geld dat ik heb betaald. Ga zeker vaker bestellen bij Coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Eijkemans 03-04-2017 Via de website gekocht

Prima service bij defecte magnetron

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn bij Coolblue gekochte 2 maanden oude Samsung magnetron was defect. De reparatieservice was perfect. Het 25 kg zware apparaat werd thuis opgehaald toen ik aangaf dat het versturen voor mij een probleem was. Ik werd van begin af aan perfect op de hoogte gehouden van de status van de reparatie. De toezegging was dat er in ieder geval binnen 3 weken een oplossing zou zijn. Toen de reparatie niet binnen die termijn bleek te zijn voltooid werd me meteen een nieuwe toegestuurd! Telefonische contacten waren bijzonder vriendelijk, zonder wachttijden etc. Kortom: voorbeeldige service, mijn complimenten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harro 02-04-2017 Via de website gekocht

Keurige bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De bezorging was goed, ondanks dat ik bij de eerste levering van mijn wasmachine iets te laat thuis was.
Wel apart dat de laptop en de wasmachine, die ik in één keer besteld heb, met verschillende zendingen geleverd werden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siegfried 02-04-2017 Via de website gekocht

Klantvriendelijkheid ten top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een sporthorloge was bestelling, ruilen, opnieuw bestellen en geld terug gestort krijgen geen enkel probleem!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ms 02-04-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
S'avonds besteld en de volgende dag al in huis. Super snelle service. Echt blij mee. Netjes verpakt en goed beschermt aan de binnenkant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo 02-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima, accurate en snelle levering. het was slechts een tablet hoes, de tablet was helaas niet beschikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ridder 02-04-2017 Via de website gekocht

goed en snel geleverd door coolbleu (as usual)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooi aanbod in alles en snel save and simple geleverd !
Of het nou een reciever een keukenmachine of horlogebandje betreft.
Hulde !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper 02-04-2017 Via de website gekocht

Alles wat je van een online winkel mag verwachten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue, levert snel tegen gunstige prijzen, altijd weer een feestje als je een pakketje in ontvangst neemt, Het is iedere keer toch weer een klein kadootje, ondanks dat je weet wat je hebt gekocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter Acke 02-04-2017 Via de website gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb prijzen vergeleken en jullie zijn goedkoper. Het is hier gemakkelijk besteld en geleverd. Had vroeger al eens een computer bij jullie besteld die niet goed functioneerde en deze werd direct omgeruild. Dit is dan ook de reden waarom ik bij een aankoop ook eens bij jullie kijk of jullie het ook verkopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paula knape 02-04-2017 Via de website gekocht

super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede informatie op de website, ruim assortiment, komen de belofte na snel te bezorgen en de verpakking ziet er ook goed uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbert Ploum 02-04-2017 Via de website gekocht

Hele goede winkel en uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hele goede winkel en uitstekende service, dingen die niet lukte zoals met betaling werden snel opgelost en reageren inderdaad echt binnen een half uur. uitstekend dus!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Mohout 02-04-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat is de kroon spant aan jullie superservice is vooral de levering. Ik bestelde een smartphone huawei in de avond en in de dag nadien rond 10 uur had ik hem, dus 13 a 14 uur later. dat is topservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theo 02-04-2017 Via de website gekocht

Voor herhaling vatbaar...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor Cool Blue gekozen omdat het een goede prijs heeft en het bestelde word thuisgebracht en aangesloten en dat allemaal voor niets extra. Ook het oude apparaat wordt mee genomen. Prima service dus. Goede en kundige bezorgers! Voor herhaling vatbaar dus.

Reageer

W. Blekkenhorst Hengelo 02-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Afgelopen donderdag een Siemens wasmachine besteld bij Cool Blue; de volgende dag afgeleverd. Goede communicatie wat betreft afleverdatum en aflevertijdvak. Aankomst wordt 15 minuten van te voren telefonisch aangekondigd. Nieuwe machine op zolder geplaatst, aangesloten en een korte uitleg gegeven; verpakking en oude machine weer meegenomen. Uiterst nette en aardige jongens(...... en .....) die e.e.a. zeer bekwaam hebben uitgevoerd.
Cool Blue komt na wat ze beloven.
Mijn zoon heeft mij geattendeerd op de goede bezorgservice van Cool Blue.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Femke 02-04-2017 Via de website gekocht

Prima en betrouwbare service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue heeft een heldere en overzichtelijke site, een snelle service, goede prijs-kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kolb 02-04-2017 Via de website gekocht

Enorm blij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben enorm blij met de service van Coolblue, volgende dag al gelijk de laptop ontvangen zonder enige problemen. Ook nog mailtjes ontvangen met verschillende tips en assecoires, erg onder de indruk. Ik zal zeker vaker terugkomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 02-04-2017 Via de website gekocht

Perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en prima service. Een betrouwbaar adres waar ik vaak bestel. Soms is de prijs ergens anders beter maar als het niet teveel scheelt kies ik toch voor Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denis 02-04-2017 Via de website gekocht

Prima service en levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop, zeker voor iemand die moeilijk te been is, moet me niet verplaatsen.
Vriendelijkheid, correcte service, spoedige levering en een verpakking die tegen een stoot kan. Beter is ondenkbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Farma 02-04-2017 Via de website gekocht

Geweldig service!! Echt een aanrader

Algemene score

10,0
Eerlijk betrouwbaar en snelle levering. En ook nog goedkoop. Vergeleken met andere webshop komt deze als beste naar voren. Leuke dozen overigens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natascha 02-04-2017 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel veel keus, goede beschrijving, leuke prijzen en super snelle levering. Ik heb al vaak bij coolblue besteld. Ben zeer tevreden en zal er vast nog vaak bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Nicolette 02-04-2017 Via de website gekocht

101% klantgericht!!

Algemene score

10,0
Nieuwe wasmachine besteld.... 5 minuten voor geschatte levertijd werd ik keurig gebeld, we zijn er over 7 minuten. Stipt op tijd kwamen de twee leuke jongens aan, oude mét het water er nog in meegenomen, nieuwe geïnstalleerd ingesteld en getest. Droger er weer op geplaatst, ballonnetje voor de kids, verpakkingsmateriaal meegenomen en zelfs de gang nog gedweild!! Dikke pluim voor Cool Blue, ben nog nooit zo netjes geholpen.... chapeau!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen 02-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, scherpe prijs

Algemene score

9,0
Duidelijke site en scherpe prijzen, ruim assortiment en snelle levering.
Bij de volgende aankoop weer eerst hier kijken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Franka 02-04-2017 Via de website gekocht

Alles voor een glimlach, missie geslaagd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke gebruiksvriendelijke website, check.
Alle nodige informatie, check.
Meerdere betalingsmogelijkheden, check.
Meerdere leveringsmogelijkheden, check.
Snel een bestelling plaatsen, check.
Snelle levering, check.
Glimlach, check!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy 02-04-2017 Via de website gekocht

goede uitleg over producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De korte film van het product, in mijn geval een rugzak, hielp me enorm bij mijn keuze. Verder is alles op tijd geleverd en snel. Prima!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanneke 02-04-2017 Via de website gekocht

Heldere site en snelle bezorging!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De gebruiksvriendelijkheid is bijzonder goed van Cool Blue. Ik weet al heel lang dat ik een nieuwe koelkast en vriezer moest gaan kopen, maar dat je in de keuze daarbij zo goed geholpen wordt door een site, had ik niet verwacht. Door middel van verschillende criteria kom je heel snel achter de mogelijkheden en kun je ook switchen van criteria, of bijvoorbeeld op het laatst duurzaamheid laten meewegen bij de keuze. Heel prettig was dat voor mij als eeuwig twijfelaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jacky 02-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat deze meestal als goedkoopste uit de bus komt en je hebt het de volgende dag al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniël 02-04-2017 Via de website gekocht

Dit bedrijf stelt je nooit teleur.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue als bedrijf staat niet voor de goedkoopste prijzen en beste deals.
Maar ze staan wel voor tevreden klanten. Je word hier altijd vriendelijk geholpen
Aan het product dat het beste bij jou past. Mocht er wat mee zijn word het ook goed opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ensink 02-04-2017 Via de website gekocht

Onovertroffen service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zelden een webshop met zo'n goede service meegemaakt.
Elke keer weer een perfecte afhandeling.
Ook het product aanbod is zeer ruim.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Zeventer 02-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering punctueel met sms etc van te voren. Wasmachine naar boven gebracht en in no time geïnstalleerd compleet met demping er onder ivm houten vloer. Proefwasje aangezet. Zeer vriendelijke jongemannen die zich zelfs netjes voorstelden
In een kwartier was het gepiept van arriveren tot vertrekken
En mijn wasmachine draait weer heel fijn
Ik ben bijzonder te spreken over de gehele toestand van bestellen tot en met levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 02-04-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alleen maar goede ervaringen met Coolblue! Goed aanbod, goede en sneller service en daarnaast genoeg mogelijkheden om contact te leggen. De productomschrijving is duidelijk en daarnaast zijn er vaak veel reviews te lezen van andere consumenten. De producten worden goed verpakt bij verzending, ook altijd erg prettig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J van 't Erve 02-04-2017 Via de website gekocht

Niets op aan te merken. Gewoon goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en ze houden zicht aan de afspraak wat tegenwoordig nog wel eens niet gebeurd. Goede prijs/kwaliteit verhouding en levering zelfs op zondag. Niks op aan te merken en zou zeker coolblue aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B Feldbrugge 02-04-2017 Via de website gekocht

pas op de 2e dag geleverd ipv zoals beloofd de volgende dag

Algemene score

5,0
Het prodkt werd pas de 2e dag bezorgd in plaats van de eerstvolgende dag. Op een mailtje van mijn kant aan de service kreeg ik geen opgaaf van reden daarover.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 02-04-2017

Beste mevrouw Feldbrugge,

We vinden het uiterst teleurstellen om te moeten vernemen dat uw bestelling met een vertraging is geleverd. Dat is natuurlijk niet wat u van ons kun verwachten. Hiervoor dan ook onze excuses. Helaas kunnen we dit niet ongedaan maken, maar we hebben wel de vrijheid genomen om u een kleinigheid toe te sturen per mail. Mocht u toch nog met vragen zitten dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

Met vriendelijke groeten,
Coolblue

Reageer

Pbeks 02-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ze doen wat ze beloven, ik heb een Philips Bluetooth headset gekocht donderdag avond tegen half elf en de volgende dag was hij in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pluk 02-04-2017 Via de website gekocht

Altijd snel en zonder problemen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk bestellen + betalen en altijd een snelle levering! Ook retourneren gaat erg makkelijk en zonder problemen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Abel 02-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service gaat te ver. Vriendelijk aan de telefoon.

Algemene score

8,0
Mij ontgaat waarom je een fysieke winkel hebt als de prijzen online gelijk zijn aan de prijzen in de winkel. Wat is de toegevoegde waarde van een winkel dan nog? Het lijkt me dat als ik het ga halen in de winkel ik er een voordeel bij zou moeten hebben....of online goedkoper. Vreemd verdienmodel.

Reageer

Hans 02-04-2017 Via de website gekocht

Beste service ervaring tot nu toe!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een wasmachine kun je overal bestellen. De prijzen liggen niet ver uit elkaar, maar voor een perfecte service moet je bij Coolblue zijn. De mannen die hem hebben bezorgd verdienen echt een pluim. De bezorgd tijd wordt keurig netjes gecommuniceerd en gehaald. Als warming up namen ze de nieuwe wasmachine mee naar zolder (Miele van 95kg). Aangesloten en uitleg gegeven. Test programma aangezet en toen moet de oude machine van 23 jaar weer mee naar beneden (ook Miele en nog zwaarder). Al het verpakkingsmateriaal ging ook mee. Keurig! Service zoals dat normaal moet zijn. Volgende keer weer Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noot 02-04-2017 Via de website gekocht

Makkelijk en snel binnen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keuze, scherp geprijsd, op tijd geleverd. Vertrouwd betalen en gratis retour zenden. Dus allemaal top.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim 02-04-2017 Via de website gekocht

Snelle service, goede en tijdige info

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze doen wat ze beloven. Zeer klantgericht. Soms een iets hogere prijs. Maar dat weegt op tegen de servicr

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosette 02-04-2017 Via de website gekocht

Correcte en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en correcte afhandeling van je bestelling.
Duidelijke technische fiche op webwinkel en goede uitleg.
Heerlijk shoppen vanuit je zetel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews