coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42505 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2756 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Petie81 18-07-2017 Via de website gekocht

Keurige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de bezorgtijd, de wasmachine werd keurig geïnstalleerd, vijf minuten later stond het testprogramma van de wasmachine al te draaien.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joke 18-07-2017 Via de website gekocht

Goed op de hoogte gehouden.

Algemene score

10,0
De site is duidelijk. Je kunt aangeven wanneer t product geleverd kan worden. Je krijgt zelf n belletje als ze er bijna zijn. Super!! Nieuwe wasmachine aangesloten. Oude meegenomen. Zonder kosten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Deen 18-07-2017 Via de website gekocht

Goed is goed en de rest is onzin

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wat beloofd wordt op de web site wordt waargemaakt, prima koop. Dan moet natuurlijk niet vragen om minimaal 100 karakters te moeten schrijven, want dat natuurlijk weer onzinnig,

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nelly Heijkers 18-07-2017 Via de website gekocht

snelheid, duidelijkheid en nakomen van belofte!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
niet alleen de levering was prima maar ook de nagestuurde mail met tips tbv het in gebruik nemen waren erg welkom!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

William Douwstra 18-07-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Donderdag besteld, volgende dag in huis. Er wordt vaak geadverteerd met vandaag bestellen en morgen in huis en hier is dit gelukkig ook het geval.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N. v. L. 18-07-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Webshop is gebruiksvriendelijk. Na bestelling direct bevestiging per mail en duidelijke informatie over de levering.
Ik vond het handig om de levering via track&trace in de gaten te houden, maar je krijgt sowieso een mail als de bezorger onderweg is naar jouw adres.
Kortom: snelle levering, goede service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessica 18-07-2017 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede tijdsplanning, ik hoefde niet een hele dag thuis te blijven. Onlangs mailcontact mbt levertijd ook 15 minuten van te voren telefonisch contact. Wasmachine direct aangesloten. Waterslot bleek overbodig, bezorger meldde dit netjes en droeg zorg voor retournering. Medewerkers gingen voorzichtig met de aangekochte spullen en mijn huis om. Vriendelijke medewerkers! Aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Wiersma 18-07-2017 Via de website gekocht

Alweer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue.nl is en blijft een van de meest gebruiksvriendelijke online shops. Dit voor wat betreft het aanbod, de scherpe prijzen, snelle levering en klantvriendelijke retour mogelijkheden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Miltenburg 18-07-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al vaker bij coolblue besteld en hele goede service en lekker snel bezorgd. Als ze een bepaalde tijd afgesproken wordt, dan zijn ze er ook

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raoul 18-07-2017 Via de website gekocht

Goede service; zeer klantgericht bezorgteam!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg tevreden met mijn bestelling en de service. Duidelijke communicatie vooraf aan de levering en de twee heren waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Goede tips gekregen over onderhoud van de wasmachine en direct netjes de oude weer meegenomen. Binnen 15 minuten was het geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corrie 18-07-2017 Via de website gekocht

Kundig Personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles klopt op de tijd die je afspreekt,je krijgt ook een telefoontje,vlak voor als ze voor de deur staan

Reageer

Daniel 18-07-2017 Via de website gekocht

Beste prijs, goede service en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is voor mij de standaard webwinkel geworden. Zeer ruim assortiment tegen de scherpste prijs.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Clasen 18-07-2017 Via de website gekocht

Miele wasmachine geweldig

Algemene score

9,0
Goede service, snelle en vakkundige levering van mijn wasmachine. Erg blij met Coolblue. Levering was realtime te volgen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 18-07-2017 Via de website gekocht

Goed assortiment, snelle service (op zondag)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De mogelijkheid om op zaterdag te bestellen en het product op zondag al in huis te hebben is geweldig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jamilla 18-07-2017 Via de website gekocht

Top aankoop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, makkelijk besteld, goed product. Netjes een bericht gekregen van levering ook. Super!

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

SP. 18-07-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering,Top service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden over de levering en service.
Hopelijk blijft dat zo,dan zullen we zeker vaker van uw diensten gebruik maken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 17-07-2017 Via de website gekocht

Had laat in de avond besteld, alsnog de dag erna bezorgd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijs was het laagst, ook had ik goede verhalen gehoord over de site.
Ze hebben een groot assortiment, zou leuk zijn als er in de buurt ook een Coolblue winkel was.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Jong 17-07-2017 Via de website gekocht

Waardeloos!

Algemene score

1,0
Waardeloze service. Betaal je extra om dezelfde dag je pakket afgeleverd te krijgen, wordt het door Dynalogic om 22.42 uur geannuleerd. Reden; te laat. Tja, moet je misschien eens gewoon doorrijden. Bel je Coolblue, krijg je allen te horen: wat rot. Wat heb ik daar aan? Lever mijn bestelling gewoon op tijd af!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 18-07-2017

Beste,

Wat balen dat de VandaagNog levering van jouw pakket is mislukt. We willen dit graag voor je uitzoeken. Zou je hiervoor het order- of factuurnummer naar geenglimlach@coolblue.nl kunnen toesturen? De kosten die je gemaakt hebt voor de levering krijg je uiteraard terug.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Henk 17-07-2017 Via de website gekocht

Toppie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs snelle levering vriendelijke bezorgers .Geen extra kosten ivm plaatsen op zolder.Gewoon top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Davy 17-07-2017 Via de website gekocht

Top service, zeer snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle service. 5 uur nadat we besteld hadden, was het pakketje bij ons. Zeer tevreden over de snelheid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 17-07-2017 Via de website gekocht

Beroerde informatie

Algemene score

4,0
In een telefonische hulp, deed de medewerkser goed haar best, maar de verstrekte info was onjuist en aller belabberds

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Tom 17-07-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
PostNL had een probleem bij het sorteercentrum waardoor mijn pakket niet de 'volgende dag' afgeleverd zou worden. Coolblue heeft me gebeld of het alsnog met een koerier dezelfde dag geleverd kon worden. Dit afgesproken en enkele uren later had ik alsnog mijn producten! Heel fijn dat problemen proactief opgelost worden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Gelders 17-07-2017 Via de website gekocht

Geweldig advies, snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor een specifiek probleem voor een van mijn klanten advies gevraagd, goederen besteld en probleemloos geconfigureerd zoals door Coolblue aangegeven. top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 17-07-2017 Via de website gekocht

Snel geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, snelle levering, uitstekende service. Vooral de informatie met betrekking tot de levertijd was perfect!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Maartje v W 17-07-2017 Via de website gekocht

Tegenvallende service, echt teleurgesteld in Coolblue

Algemene score

1,0
Vrienden waren enthousiast over Coolblue. Op basis van hun verhalen en vertrouwen kozen wij voor Coolblue boven een lokale witgoed zaak. Wij verwachtten op zijn minst een goede service en in ieder geval het aansluiten van een wasmachine. Bij levering van de wasmachine kwamen er twee jongens. Een van deze jongen sprak Nederlands en de andere enkel Frans. Met behulp van mijn vriend kregen zij de wasmachine op de zolder. Ondertussen spraken de jongens Frans met elkaar, niet netjes. Eenmaal boven vertelde de jongen dat zij geen gereedschap bij zich hadden om de wasmachine aan te sluiten. Met verbazing zijn de mannen vertrokken en hebben ons achtergelaten met een onaangesloten wasmachine. Gelukkig heb ik een handige vriend, welke de wasmachine heeft aangesloten. Maar om nog te zwijgen over de vragen mbt. garantie, goede aansluiting, lekkage, etc. Nadat de jongens weg waren, hebben wij uit verbazing contact gezocht met Coolblue. Coolblue schoof het af op een andere leverbedrijf genaamd Dynalogic waarover meerdere klachten waren. Maar daar waren wij alsnog niet geholpen.. Als kleine pleister kregen we een waardebon voor 10 euro maar dit staat in onze beleving niet evenredig aan het zelfstandig aansluiten van een wasmachine en de daarbij komen risico's op eventuele fouten.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 18-07-2017

Hey Maartje,

Wat balen dat de levering van jullie wasmachine zo ondermaats was. Samen met onze bezorgpartners proberen we dé beste service te leveren. Het is dan altijd jammer om te lezen dat het fout gaat. Zou je hiervoor het order- of factuurnummer naar geenglimlach@coolblue.nl kunnen toesturen?

Groeten,
Coolblue

Reageer

i2inside 17-07-2017 Via de website gekocht

Zeer betrouwbaar en goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke productomschrijvingen, betrouwbare levering en goede prijzen. Leveringen worden goed gecommuniceerd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dave 17-07-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede product informatie snel en overzichtelijk betalingsmenu.Heb je vragen staat men je vakkundig en vriendelijk te woord.
Levertijd word stipt nageleefd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Viv 17-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke website. Tot 's avonds laat bestellen, volgende dag in huis. Hele fijne service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

monique 17-07-2017 Via de website gekocht

super snelle cool bleu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, goed verpakt hoewel de omdoos wat aan de grote kant is.
Goede prijs kwaliteit, duidelijke mails met betrekking tot order, levertijd en bezorging.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anne 17-07-2017 Via de website gekocht

Helemaal top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service, nette koeriers, keurig op tijd. Na een belabberde service van bol.com, ontzettend blij met deze topservice van coolblue! Een aanrader voor iedereen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 17-07-2017 Via de website gekocht

Super communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had in eerste instantie Cool Blue gekozen, omdat ze de koelkast verkochten die ik nodig had. Een volgende keer wanneer ik witgoed o.i.d. nodig heb, bestel ik ook bij Cool Blue. Heel fijn, dat je meteen een bevestiging krijgt van je bestelling. Daarna kregen we bericht dat onze koelkast de dag erna werd bezorgd. De volgende dag kon ik de koerier volgen. Heel fijn dat er een foto van hem bijstond, dan heb je meteen een gezicht erbij. Keurig hier bezorgd, oude koelkast weer meegenomen. Wij zijn helemaal blij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 17-07-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De spullen komen altijd de volgende dag in een zeer goed verpakte staat binnen. De klantenservice is uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean V.h 17-07-2017 Via de website gekocht

Mijn ideale verkooppunt

Algemene score

10,0
Wanneer ik op mijn pc naar interessante aanbiedingen zoek dan kom ik steeds bij Coolblue terecht, zowel qua aanbod als qua prijs. U bent steeds welkom, zowel voor een nieuwe aankoop als voor het oplossen van eventuele productproblemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E koster 17-07-2017 Via de website gekocht

Topservice

Algemene score

9,0
Snelle service, aflevering naar keuze en montage. Binnen 5 minuten werkte de wasmachine naar behoren!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Erwin 17-07-2017 Via de website gekocht

Écht snel, ze maken het waar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site is heel gebruikersvriendelijk, goede reviews, je kunt vergelijken en het belangrijkste: ze doen wat ze beloven! Echt waanzinnig hoe snel Coolblue bezorgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

@ 17-07-2017 Via de website gekocht

Snel en punctueel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is me geadviseerd door kennissen vanwege hun uitmuntende service. En het is me niet tegengevallen. Ik had mijn product binnen 24 uur in huis. Aansluiten was zo gepiept door de bezorgers en mijn oude wasmachine en de verpakking vd nieuwe meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Agnes 17-07-2017 Via de website gekocht

Geweldig!

Algemene score

10,0
Klantvriendelijkheid naar een nieuw level verheven. Heb sinds 5 maanden mijn nieuwe koptelefoon. Elke avond kicken op de bank. Tot hij niet meer oplaadde. Gebeld naar Coolblue. Mailtje uitprinten, pakje naar postkantoor, en binnen drie dagen een nieuwe in huis. Makkelijker en sneller kan echt niet.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

V. Siebelt 17-07-2017 Via de website gekocht

Snel, gemakkelijk en goede service

Algemene score

9,0
De website is overzichtelijk en Coolblue levert snel. Ze hebben een groot assortiment met veel reviews waardoor je een goed afweging kunt maken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 17-07-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een goede prijs, duidelijke site, en ook de levering is prima in orde.
Kortom prima service van deze internet winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

john 17-07-2017 Via de website gekocht

geweldig goedkope super goede serves

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
geweldig goedkope en super goede en snelle serves !!!! en voldoende keuze aan produckten!!!!!!!!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elka 17-07-2017 Via de website gekocht

Ben er helemaal kapot van!

Algemene score

1,0
Besteld LG GSJ560PZVX bij Coolblue.

Afhandeling van bestelling en Service is in en in triest.

Medewerkers hebben geen kennis van artikelen en weten me te vertellen dat de koelkast die ik gekocht heb niet de functies heeft zoals vermeld op de side.

Er zou daarom 60,= euro teruggestort worden op mijn bank. Ik moet vandaag de dag deze terugstorting nog bijgeschreven krijgen.
N.b. de volgende dag staat dit product bij hun op de side voor meer dan 200,= euro minder.

Cash back 50 euro heb ik, na indiening, nooit gekregen.

Retour halen oude koelkast kon niet direct en was een drama t.w. belofte en niet nakomen. 1 week later werd deze, na veel moeite vanuit mijn kant, opgehaald.

Ik zie nu de reclame op t.v. . Bij mij kwam er geen waterpas tevoorschijn om de koelkast waterpas te stellen. De bezorgers hebben zelfs nog gebeld met Coolblue en kregen de bevestiging: \”Alleen maar neerzetten en verder mogen jullie niets\”.
Gewenste Oplossing:

Coolblue is simpelweg met een paar woorden te beschrijven: Veel beloven en vooral zeggen ze wat je als klant graag horen wilt, maar daarna trekken ze alles terug. Service en zeker kennis over producten is in en in triest.
Eigenlijk schandalig dat ze mij, en misschien straks u als klant, zo behandelen. En dan nog, waar ik zelfs naar hun nog niet op gereageerd heb: Ze kijken zelfs niet van welk bankrekeningnummer de betaling gedaan is, ze storten gewoon het bedrag terug . . . . naar de vorige bewooner!!!!!! Alles met een glimlach, Toch?

Het is om te huilen, maar . . . toch lig in een deuk! Als ik zo op mijn werk zou presteren, zou ik er allang uit liggen. Wat een waardeloos bedrijf!

Maar wel blijven lachen he, en met een vette lach je waardering geven.

Eigenlijk wel heel erg voor het bedrijf CoolBlue, want hun concept best wel goed! Misschien zouden ze hun medewerkers eens moeten Screenen op geloofwaardigheid en de uitvoering daarvan naar de klant toe om de Service wat meer omhoog te krijgen!
Juist klanten met een klacht zijn "De Beste Klanten", want deze hebben de moeite gedaan om de klacht te melden! En daar moet je van leren en daar moet je het mee doen! Deze klanten moet je koesteren! Ach, dit advies was gratis! Doe er jullie voordeel mee.
Daarbij, reageren mag, . . . altijd!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 18-07-2017

Hey Elka,

Wat jammer dat de levering én afhandeling van jouw bestelling zo stroef zijn verlopen. Wij proberen dagelijks de beste service te leveren en vinden het dan ook balen dat dit allemaal is gebeurd.

We willen dit dan ook graag voor je oplossen. Zou je ons het order- of factuurnummer van jouw bestelling willen e-mailen naar geenglimlach@coolblue.nl? We pakken dit dan spoedig op, zodat we deze ervaring spoedig kunnen afsluiten.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Layla 17-07-2017 Via de website gekocht

Doen precjes wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, prima service. Gepaste humor. Uitgebreide keuze en de mogelijkheid om thuis rustig te kijken of het bevalt of niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 17-07-2017 Via de website gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne webwinkel. Nieuwe wasmachine op vrijdagavond besteld en zaterdagmiddag al in huis. Werd naar boven getild, aangesloten en de oude machine namen ze mee, zonder extra kosten. Super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oscar Wildschut 17-07-2017 Via de website gekocht

goed doordacht proces!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldig dat ze vooraf en achteraf nog mailtjes sturen met tips voor het gebruik
Alle dingen die ze beloofden netjes nagekomen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MiDi 17-07-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Service bij Coolblue in mijn ervaring altijd in orde. Garantie ook. Hoewel ze iets duurder zijn daarom toch mijn voorkeurswinkel bij de aanschaf van nieuwe apparaten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

2one 17-07-2017 Via de website gekocht

Prima. MIN PUNT: geen achteraf betalen optie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Min punt vind ik dat coolblue geen achteraf betalen optie heeft.
Voor de rest geen op of aanmerkingen service. TOP

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie 17-07-2017 Via de website gekocht

Gied product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij het vergelijken van de prijs was Coolblue veruit de goedkoopste. Fijn dat er stapel korting was. Makkelijk dat er keuze artikelen werden voorgesteld in combinatie mer de hoofd aankoop. Hierdoor was het makkelijk winkelen en was ik snel klaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ed 17-07-2017 Via de website gekocht

gewoon goed, geen poespas

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel bestelproces, snelle levering. Tijd van levering werd gaandeweg steeds nauwkeuriger.
Of product uiteindelijk goed is/blijft is natuurlijk afwachten. Maar al met al is de eerste kennismaking met CoolBlue plezierig geweest

Reageer

Jan B 17-07-2017 Via de website gekocht

Wakkere Glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ons koffiezetapparaat begaf het 's avonds. Jeetje: hoe moeten we nu morgen fris en fruitig de dag ingaan. Bij coolblue een nespresso-machine van magimix besteld. De volgende ochtend al afgeleverd. Fantastisch: zo konden we met een wakkere glimlach een mooie dag intreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin 17-07-2017 Via de website gekocht

Snell levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine kapot. Nieuwe besteld. Andere dag geleverd. Oude machine meegenomen. Nieuw machine neergezet en aangesloten. Klaar. Super snel en geweldige service.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews