coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42326 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3406 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kay Sachse 14-07-2017 Via de website gekocht

Goede producten, toelichting en vriendelijke leverservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het ruime aanbod van de online shop is super. En bij alle producten wordt duidelijke uitleg gegeven welke kenmerken deze hebben. Dan kun je een prima keuze maken. En één dag later wordt alles netjes op het afgesproken tijdstip geleverd. Super. Mijn wasmachine werd zelfs geïnstalleerd en het eerste wasje gedraaid. Wat wil je meer??

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rianne 14-07-2017 Via de website gekocht

Duidelijke website, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ja de titel zegt het eigenlijk al, dit was ook niet de eerste keer dat ik iets bestelde ik vind het een betrouwbare winkel/ website dus als ik iets nodig heb altijd eerst naar coolbleu!!!!!!

Reageer

Alice 14-07-2017 Via de website gekocht

Die glimlach is echt!!

Algemene score

8,0
Pffff, een niewe wasdroger kiezen!!
Toch maar even kijken bij Kieskeurig en al snel belandde ik op de site van Coolblue.
Heel overzichtelijk en helder!
De bestelling gepaatst en binnen 24 uur stonden er twee aardige glimlachende!)
Jongens voor de deur met de wasdroger.
Snel en deskundig werd het apparaat geplaatst.
Ik ben heel tevreden!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lauren 14-07-2017 Via de website gekocht

Wat een goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vorig jaar januari een weegschaal gekocht, nu 18 maanden later werkt het niet meer. Contact gezocht met coolblue via whatsapp en binnen 36 uur werd een nieuwe versie van het product afgeleverd. Echt top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 14-07-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima produkten. Prijs/kwaliteit goed in verhouding.
Zeer snelle levering. What you see is what you get!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Lisanne 14-07-2017 Via de website gekocht

Topservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De ene dag om 9.45u besteld, de volgende dag om 7.30u in huis.
Via de mail (en een SMS) werd ik als klant goed op de hoogte gehouden van de status van de bezorging. Heel fijn!
Twee mannen kwamen het brengen. Het stond allemaal erg snel op de goede plek en de mannen namen de moeite om uitleg te geven en vragen van mij te beantwoorden.
De service is super, vooral als je het lekker snel in huis wilt hebben!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Haverhoek 14-07-2017 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eenvoudige manier om bestelling te plaatsen.Snelle afhandeling van bestelling. Duidelijke informatie over [snelle] levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Denise 14-07-2017 Via de website gekocht

Buitengewone Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles is duidelijk, wordt vele gecommuniceerd en op de hoogte gehouden.
Installatie snel, netjes en volledig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

val 14-07-2017 Via de website gekocht

Prima webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel fijn dat coolblue ook grote apparaten (koelkasten etc) zonder klagen over een smalle trap incl bochten naar driehoog sjouwt. En vervolgens ook nog je oude apparaat kosteloos mee terugneemt. Assortiment breed maar toch niet te veel zodat je wel overzicht houdt. Goede website. Prima service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 14-07-2017 Via de website gekocht

Goed werkende koelkast !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruim, weinig geluid, en koelt prima ! Heel blij mee. Alleen jammer dat de bezorger zo weinig tijd had om hem te installeren.... Kon dat echt als alleenstaande 'bejaarde' niet zonder hulp...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Anita van Nispen 14-07-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering, mijn wasmachine was ineens kapot. 'S avond na 20:00 uur besteld, de andere dag om 9:30 uur was de nieuwe wasmachine al geleverd.
Goed geïnformeerd via sms en email over de levering, top service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mik 14-07-2017 Via de website gekocht

Het kan niet beter!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Services niveau van Coolblu zal de standaard moeten zijn voor alle internet winkels. Meer valt niet te zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snader 14-07-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

10,0
Kreeg zelfs een youtube link meegestuurd hoe te installleren. Top service. Top winkel. Alles goed verstuurd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CCM 14-07-2017 Via de website gekocht

Snelle service en zeer handig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koos voor Coolblue omdat ik op de hoogte was van jullie goede service. De snelle levering vooropgesteld, omdat ik het pakketje de volgende dag nodig had!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yolanda gerritsen 14-07-2017 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven !

Algemene score

10,0
'S avonds een nieuwe TomTom besteld om 21.30 en ze zeggen dat hij er dan de volgende dag is en dat was helemaal waar. Werd ook keurig op de hoogte gehouden via de mail waar het pakje was en wanneer het tijdstip van bezorgen. Was prima ingepakt.
Kreeg óók nog een kortingscoupon van 5€ op mijn volgende aankoop, terwijl ze al zo scherp met de prijzen zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea van Beek 14-07-2017 Via de website gekocht

Prima service en klantvriendelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Helemaal tevreden, goede communcatie via de chat, snelle leveringen ,goed product! Kortom een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 14-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een foto toestel gekocht. Na ongeveer een uur al een berichtje dat de bestelling onderweg was. Was een dag later in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R.T. 14-07-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering en goede afhandeling van retourzending. Handig dat je de producten kunt vergelijken op de website.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ina 14-07-2017 Via de website gekocht

Super goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede keus om bij Coolbleu te bestellen, duidelijke shop, goede afhandeling en de volgende dag product in huis, Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 14-07-2017 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service en hulp bij installatie. Enige minpuntje is dat de levering met 1 dag werd uitgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

HvE 13-07-2017 Via de website gekocht

Prima

Algemene score

9,0
Gewoon doen wat beloofd wordt. Aflevering netjes, en op de aangegeven tijd. Plaatsen oké. Uitleg over werking goed

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carola 13-07-2017 Via de website gekocht

Super Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Betrouwbare en no nonsens website! Gericht op de klant! Erg prettig om hier te shoppen! Heel variërend, lekker om rond te snuffelen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rene 13-07-2017 Via de website gekocht

Prima snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We vinden de shop een fine winkel om te bestellen . Alles duidelijk aangeven. De bestelling is ook perfect uitgeleverd. Er fijn ishet om de bestelling ook bij een afhaal punt te kunnen laten bezorgen. We kregen ook als smorgens een bericht dat na 1500 uur de bestelling gereed stond. De doos is ook erg uitdagend. Je zou bijna gelijk aan de fitnes beginnen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernadette 13-07-2017 Via de website gekocht

Grote keuze en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Samsung wasmachine besteld maar was niet leverbaar. Contact gehad met medewerker en prima alternatief geboden met bovendien € 50,= korting. Volgende dag gewoon in huis en aangesloten door de bezorger. Top SERVICE

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

linky 13-07-2017 Via de website gekocht

Mixed feelings

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Voordat er zoveel reclame wordt gemaakt vandaag besteld morgen geleverd, is de waarheid toch iets anders.
3x besteld 3x niet de volgende dag geleverd, afspraak met bezorger wordt niet helemaal nageleefd, deze was veel te vroeg. de bezorger heeft de installatie niet correct uitgevoerd. Het product werk wel naar behoren en en wingekelen in de shop is snel en gemakkelijk.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Paul 13-07-2017 Via de website gekocht

Prima afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zondagavond besteld , maandagmiddag pakket afgehaald bij Gamma in Doetinchem . Via volgsysteem order te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Waterschoot 13-07-2017 Via de website gekocht

Kwaliteit zoals verwacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer gebruikers vriendelijk en levering exact optijd en geleverd door zeer correct personeel.
Een echte aanrader, de Service van CoolBlue !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiebe te Velde 13-07-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snel geleverd op aangegeven tijd, ook is onze oude koelkast meegenomen. Dit was niet beloofd we waren er blij mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jet zuid 13-07-2017 Via de website gekocht

Carlton tas

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zondag avond besteld en maandag in huis! Ben helemaal blij ervan. Het gemak van bestellen en niet met grote pakketen over straat is echt super

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Nick Haak 13-07-2017 Via de website gekocht

Perfect, zoals altijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het zal al menig keer geschreven zijn, maar het blijft gewoon top.
Groot assortiment, duidelijke website met voorraad indicator, en supersnelle leveringen.

Prijzen zijn meestal ook alleszins redelijk, soms zelfs erg goed, dus dat maakt het alleen maar beter.

Aanradertje wat mij betreft!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.W.Westra 13-07-2017 Via de website gekocht

Goed apparaat at

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Apparaat is goed. Een klein punt van kritiek bij de aanbieding: gratis caraansluiting en houder. Die wordt niet meegeleverd maar moet je omslachtig zelf aanvragen via Samsung. Klantvriendelijker is om dat mee te leveren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Wilma Reijs 13-07-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service. Aardig personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop is uitstekend. Sprak me heel erg aan. Product wasmachine naar wens en past bij mijn budget. Fijn apparaat en zeer goede service zowel klantenservice als bezorgers. Men geeft niet het gevoel dat je lastig bent, zijn vriendelijk en dienstverlenend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aj van der Veer 13-07-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supersnelle levering, vriendelijk geholpen. Oude wasmachine meegenomen,is grote plus. Nieuwe geinstalleerd zonder problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JV 13-07-2017 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
- Garantie regeling is goed
- Snel geholpen
- Geen gedoe
- Prima service

Ik kan iedereen Coolblue aanraden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M. Kloppenburg 13-07-2017 Via de website gekocht

Geweldige service. Nieuw aangesloten en de oude weg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Jongens waren aardig en behulpzaam. Brachten machine 2 hoog en zetten alles netjes terug. Super bestelling en snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

A.L. 13-07-2017 Via de website gekocht

Duidelijk! Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerste keer bij coolblue besteld omdat je altijd goede verhalen hoort over de service.
Het tijdsvak krijg je een avond van tevoren en wordt op de dag zelf steeds preciezer gemaakt. Heel fijn!
2 medewerkers brachten de wasmachine en droger naar binnen. Adviseerden over het juiste programma en zetten m aan voordat ze weggingen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bakker 13-07-2017 Via de website gekocht

Goede uitleg en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site en uitleg over het product, misschien wat meer foto's erbij.
Snel geleverd.
Veel producten te krijgen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Anthonio 13-07-2017 Via de website gekocht

kruimeldief met lange steel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Coolblue levert heel snel precies wat je vraagt. Al vaker heb ik artikelen bij Coolblue besteld en naar volle tevredenheid geleverd gekregen. Ook de informatie over tijdstip van aflevering is bij Coolblue goed verzorgd. Kan geen negatieve opmerkingen aangeven.

Reageer

Fleur 13-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, vertrouwde service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke webshop, snel thuis bezorgd en concurrerende prijzen! De producten worden zorgvuldig verpakt en komen daarom perfect aan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GegorClegane 13-07-2017 Via de website gekocht

CoolBlie is de shit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service, de aflevering, de keuze, de prijs .. ik vond het allemaal dik dik in orde. De volgende aankoop zal 100% via CoolBlue gaan.

'Nuff said

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice Crals 13-07-2017 Via de website gekocht

Problemen worden snel verholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en bij problemen veel mogelijkheden om vragen te stellen. Ik zelf heb voor WhatsApp mogelijkheid gekozen omdat dat bekend en laagdreppelig is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bootie 13-07-2017 Via de website gekocht

Snelle service Fijne site bij het maken van de juiste keuze!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site geeft je een goede weergave van een brij aan producten zodat je op de juiste manier een artikel vind van jou keuze!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tevreden klant 13-07-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima bezorgservice. Snel, keurige melding vooraf, netjes wasmachine geplaatst, oude machine en verpakking mee. Prima prijs-kwaliteitverhouding. Helemaal tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Scholtes 13-07-2017 Via de website gekocht

Goede specificatie, prijs en funktioneel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vorige bovenlader wasmachine begaf het na 20 jaar gebruik.
Als vervanger deze bovenlader gekocht.
Binnen 20 uur in huis en op plaats aangesloten en in gebruik.
Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jabewa 13-07-2017 Via de website gekocht

Prima dienstverlening met snelle verzending

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ter zake kundige medewerkers en vriendelijke medewerkers die problemen snel en adequaat oplossen. Website biedt goede informatie met objectieve gegevens. Is een en ander onduidelijk dan geven medewerkers kundig advies.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fast eddy 13-07-2017 Via de website gekocht

Super gemakkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de keus die je hebt om te kopen waar je wil is het vaak niet makkelijk de juiste keus te maken, en hoewel ik niet van blauw en van de kou hou, is coolblue toch wel wat anders, daar krijg je het warm van de mogelijkheden waarmee je wordt bediend. kiezen? een fluitje van een cent, bestellen? dat ben je zo gewend, Leveren, of af te halen? niet wachten maar kiezen, want tijd is dralen. Noch voor je het weet is alles gedaan om jouw als klant zo goed mogelijk bij te staan en kun je zonder je tijd te verpietten van je nieuwe product gaan genieten.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Istvan 13-07-2017 Via de website gekocht

Nice products, great service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Their site is nice and easy to use, having good product description always with reviews and pros vs cons. Makes the choice easy if you doubt among certain products.

Also their communication is just great, they communicate every step and keep you in the loop about the delivery steps which gives you the feeling they really care about you.

Their return process is very smooth. Before this product I bought from them a different model that did not do that well. I could send it back easily and for free of charge. They handled the whole process within one day after the return product has arrived.

So, Coolblue, thumbs up!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Stolze 13-07-2017 Via de website gekocht

Heldere site en super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele heldere en goede site.
Snelle correcte levering!
Je wordt ook tijdig en goed op de hoogte gehouden van het verloop van je bestelling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann 13-07-2017 Via de website gekocht

Alles prima geregeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke web shop, grote keuze, snelle levering. Alles prima geregeld . Zeer tevreden klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Kwant 12-07-2017 Via de website gekocht

Fantastische Service en opvolging

Algemene score

10,0
Na bestelling aflveradres gewijzigd, na een controle aangepast. Op zondagavond besteld maandag in huis. Dinsdag een heel leuk hand geschreven kaartje per post ontvangen om mij veel plezier met de aankoop te wensen. Op en Top service!! Bedankt personeel CoolBlue voor jullie betrokkenheid!!!

Reageer

Toon meer reviews