coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42363 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3288 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

apjvh 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke te bestellen, duidelijk overzicht op jullie site wat je besteld en goede inzicht betreffende het product

Service
netjes een half uur van te voren gebeld, was machine aangesloten en geprobeerd oude machine meegenomen, zeer vriendelijk en aardige bezorgpersoneel, beleefd en zeer netjes te werk gegaan en dat voor deze prijs het was toppie

Assortiment
ruime en voldoende keus om te kiezen wat je wil (soms ook wel te veel keus)

Aanbeveling
jullie komen altijd de afspraak waar die jullie weergeven op de site, en alles wordt zo netjes en geweldig afgehandeld, ik denk dat er geen beter service is dan wat jullie leveren ,dit was ook al bij de eerdere producten die ik heb aan gekocht

Extra toelichting
is zou niet weten wat er niet goed, ik heb ook eerder contact gehad betreffende een asus ipad en ook het probleem werden snel een zeer goed uitgelegd, waardoor een leek als ik er nu goed mee over weg kan jullie handelen snel en hebben ook een zeer goede bezorgingsteam, die voor jullie de puntje op de i zetten dus als bij elkaar service, site en personeel werken allemaal mee om te zorgen dat jullie een zeer goede bedrijfvoering kunnen leveren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marijdebij 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Zeer eenvoudige bestelprocedures, snelle levering

Assortiment
Ik vind bijna altijd wat ik zoek.

Aanbeveling
Heel erg goede webshop!

Extra toelichting
Ik hou van de no-nonsense communicatie, de eenvoudige bestelprocedures en de keuze aan leveringsmogelijkheden. Ook de snelheid van levering verdient een pluspunt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

benny piessens 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Aanklikken, uitleg lezen en bestellen, alles op vijf minuten tijd.

Service
S'Avonds besteld en s morgens om 10 u geleverd, zeer goed ingepakt.

Assortiment
Keuze uit verschillende produkten in een verschillende prijsklasse.

Aanbeveling
Door het gemak, de vele keuzes en de zeer goede service.

Extra toelichting
Het produkt en de service zeer uitstekend, alleen de gebruiksaanwijzing bij het produkt kan beter: bij de tekeningen een woordje uitleg in volgorde van installatie zoals in het filmpje op You Tube.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EmmenA 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
In de avond besteld en volgende ochtend al binnen, supersnel! Goed verpakt zeer nette service.

Assortiment
Zeer ruime keuze met goede productbeschrijving en reviews.

Aanbeveling
Goede overzichtelijke en betrouwbare webshop met perfecte service en ruime keuze.

Extra toelichting
Zeer nette en overzichtelijke webshop met een goede en snelle service en ruim assortiment. Veel informatie over de producten en betrouwbare reviews ook met video review van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne Pangemanann-Hanning 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Snel en keurige kevering

Assortiment
Veel variatie in assortiment.

Extra toelichting
Snelle kwalitatief goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JozefMP 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer laagdrempelig en overzichtelijk

Service
In minder dan 12 uur geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lucschryvers 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Logt eender waar in en besteld. Wordt onmiddellijk behandeld en verstuurd. Geweldig.

Service
Perfect service kwa versturen.

Assortiment
Ruim assortiment - goede prijs

Aanbeveling
Eenvoudig - snel - netjes afgeleverd

Extra toelichting
Eerste maal iets besteld. Maar prachtige en snelle service. Juiste produkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pommeke 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zaterdag besteld -> Zondag geleverd

Assortiment
Zeer groot assortiment

Extra toelichting
Snelle levering, perfecte behandeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rufloti 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel duidelijk en eenvoudig.

Service
Telefoontje wanneer en hoe laat men komt. Vervolgens telefoontje en mail dat er een probleempje was met server van de provider. Dag erna nieuw telefoontje voor een nieuwe afspraak. Levering product mooi op afgesproken tijd. Vriendelijk personeel en heel duidelijk in uitleg. 1 woord, TOP.

Assortiment
Van alle markten thuis. Ook hier duidelijk en overzichtelijke sites.

Aanbeveling
TOP, alles bij elkaar

Extra toelichting
zoals hierboven al omschreven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rafbisschops 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gebruiksvriendelijk om op internet te bestellen en snelle levering

Service
bij twijfels over het artikel zeer goede begeleiding en raadgevingen via telefonische klantservice. terugnemen bij niet tevreden zonder problemen

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
zie bovenstaande commentaren

Extra toelichting
weinig kritiek, ben gewoon tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johsyl 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website en goedkoop
en daar gaan we toch voor

Service
uitstekende service en eventuele problemen worden direct opgelost

Assortiment
prima product omschrijving zodat je met gerust hart iets kan bestellen en past het toch niet neem contact op en men lost het probleem direct op.

Aanbeveling
vanwege de scherpe prijzen het gemak en de uitstekende service.

Extra toelichting
moet ik dat nog beschrijven dat gaat niet met 4x 10 Prima,Bravo, Super,Cool(blue).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DianeTh 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prettige website en het bestellen gaat eenvoudig.

Assortiment
Ruim voldoende keus.

Aanbeveling
De benadering is zeer Cool. Als je de berichtjes leest nadat je je bestelling hebt geplaatst word je vanzelf vrolijk. De klant vriendelijkheid is dus zeer fijn.

Extra toelichting
De klantvriendelijkheid is hoog. De benadering naar de klant is erg fijn. En het te leveren product wordt direct de volgende dag geleverd. Wat wil je als klant nog meer``/

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nicolevangestel 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het gemak van online bestellen met een keuze uit een ruim assortiment

Service
Tijdsblok per e-mail doorgekregen met de aantekening dat de chauffeur me een half uur voor de levering zou bellen. Daardoor kon ik gewoon gaan werken en was ik toch op tijd thuis voor de levering!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goed service, snelle levering!

Extra toelichting
Ontzettend goede service met een snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

delphine.steyaert 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk te bestellen op de website

Service
Snelle levering, na 1 dag zat het bestelde product al in de brievenbus

Assortiment
Veel keuze en duidelijke productomschrijving

Extra toelichting
Snelle levering, gemakkelijk te bestellen, veilige verpakking zodat het bestelde product niet beschadigd geraakt, gratis retour mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FrankDerkinderen 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik hoef niet in de file gaan aanschuiven om iets te bestellen. Dit is reuze fijn.

Service
Binnen de minuut had ik al een bevestiging over mijn bestelde goed. 'S Nachts via mail werd de mail verstuurd met de factuur en dat mijn goed verpakt is .

Assortiment
Ruimschots voldoende ....
Een goede keuze kan gemaakt worden a.d.h.v. de bijgevoegde foto's die telkens vergroot kunnen worden.

Extra toelichting
's Avonds besteld , de volgende dag geleverd rond 09u20. AIs ik andere goederen nodig heb zal ik het niet nalaten deze terug opnieuw via CoolBlue te bestellen. De tijdsbesparing van het niet naar de winkel te hoeven rijden is in mijn ogen het grootste pluspunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haroldboon 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk website met uitgebreide beschrijvingen

Service
Keurig half uur van te voren gebeld door vervoerder dat ze er bijna waren.
Rommel werd keurig meegenomen en alles netjes aangesloten

Assortiment
Voor mijn doen ruime keuze van goedkoop naar duur en dus ook kwaliteit

Aanbeveling
Heb de site al in de familie aangeraden

Extra toelichting
Ruime keuze en uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DebSeb 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ruim aanbod, snel geleverd, en aan een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenren6 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Korte besteltijd geen overbodige vragen

Service
Belletje half uur voor levering

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Doen wat ze beloven

Extra toelichting
Vlotte afhandeling bellen half uur voor levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

modelspoor 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke site alles goed te vinden

Service
snelle levering, Doen wat zij beloven binnen 24 uur

Assortiment
Goede en ruime sortering

Aanbeveling
Aan iedereen die online wil shoppen.

Extra toelichting
zie vorige opmerkingen, hebben verder geen toelichting nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.vuijk 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prima wepsite

Service
prima bereik baarheid

Assortiment
een heel grote keuze

Aanbeveling
zou ik zeker aanbevelen

Extra toelichting
geen opmerkingen op de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

derp 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer eenvoudig om te bestellen.

Service
Goede service, indien nodig gratis retour en altijd bereikbaar. Extra diensten zoals zondagslevering ook mogelijk.

Assortiment
Groot assortiment, alleen wanneer je specifieke spullen nodig hebt merk je dat er alleen markt-conform producten ingekocht worden. Het hebben van nice-producten kan nóg een pluspunt worden van Coolblue.

Aanbeveling
Zeer tevreden over de (web)winkel.

Extra toelichting
Zeer goede winkel, met super service. Prijs is niet altijd de laagste, maar dit compenseert men met sublieme service zoals 24 uur per dag beschikbaarheid van helpdesk en zondagsleveringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arie Develing 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handige en toegankelijke website.

Service
Ik werd keurig op de hoogte gehouden over de status van min bestelling en het tijdstip van levering.

Assortiment
Erg veel keus en scherpe prijzen.

Aanbeveling
Door de goede ervaringen zou ik dit zeker doorgeven aan anderen.

Extra toelichting
Alle punten van bestelling tot snelle levering tot de ruime keuze en de goede prijs waren helemaal OK.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jarkeld 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, makkelijk doorzoekbaar

Service
Snelle levering

Assortiment
Erg uitgebreid

Aanbeveling
Zeer positieve e-winkelervaring

Extra toelichting
All-round positieve e-winkelervaring. Alles verliep prima, erg tevreden over de bezorgopties om mijn bestelling in handen te krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HoMSS 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site en bestelgemak. Snelle levering

Service
Super service, ook als je niet tevreden over je product bent.

Assortiment
Kijk zelf maar!

Aanbeveling
Ik denk dat ze marktleider zijn vanwege hun goede service, levering en snelheid.

Extra toelichting
Ik ben al jaren klant van Coolblue,het is gewoon een zeer goed bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iniemienie63 19-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, snel besteld

Service
Vandaag besteld, morgen in huis. Ontvangt sms en email dat pakketje onderweg is. Uitstekende en kloppende service.

Assortiment
Veel te verkrijgen in verschillende prijsklasses

Extra toelichting
Snelle service, duidelijke website, veel producten. Voldoen aan wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spidypoes 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Men verliest geen tijd

Service
Bestelling zeer vlug geleverd

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Zeer correct en betrouwbaar

Extra toelichting
Zeer gemakkelijk ,tijdwinst,geen verplaatsingen,snelle leveringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johnhavinga 18-06-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel, vlot en een winkel in de buurt

Service
in de winkel snel en duidelijk te woord gestaan

Assortiment
zeer ruim aanbod van artikelen

Aanbeveling
geen enkel negatief punt te bedenken

Extra toelichting
Ook goed: een tikkeltje humor in de teksten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Madeleine Peeters 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden, goed beschreven en heel eenvoudig te bestellen.

Service
Super!
Heel goed op de hoogte gehouden via de email met een orderbevestiging, dat de bestelling is ingepakt, een verzendbevestiging en factuur en een mail over waar en hoe laat het pakketje klaar ligt.
Ook een voordeel is dat je zelf kan bepalen of je het pakketje thuis wil laten bezorgen of op een afhaalpunt in de buurt. Bovendien zondagavond voor 23.59 besteld de volgende dag om 15.00 uur gratis bezorgd!
En dat alles voor een glimlach.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ik zal deze winkel zeker aanbevelen bij mijn familie, vrienden en collega's!

Extra toelichting
Het gemak en de service om een product van u thuis te kunnen bekijken en te vergelijken maakt het online shoppen prettig. Heel eerlijk moet ik zeggen dat ik ook in een winkel ben geweest om het product te bekijken en vragen heb kunnen stellen. Mijn keuze om het product bij Coolbleu te bestellen was toch het aanzienlijke prijsvoordeel. Dit is wel heel concurrerend en nadelig voor bestaande winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

refria 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site en supersnelle bezorging.

Service
Per mail zeer goede info over de bestelstatus en voortgang verzending.

Assortiment
Ruime keuze, maar uiteindelijk moet je toch kiezen, dat is dan wel weer lastig ;-)

Extra toelichting
Bevalt prima, snel en duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mart.schol 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede foto's en filmpjes van producten. Soms betere info dan je in een winkel krijgt

Service
Volgende dag kan het geleverd worden. Netjes afgeleverd en van te voren wordt er gebeld dat het product eraan komt

Aanbeveling
Erg tevreden over bezorgservice en info van producten. Ook erg handige reviews die op de site staan.

Extra toelichting
Goede bezorgservice. De filmpjes op de site van producten zijn ook erg handig, net als veel foto's van het product. Ook contact met klantenservice ging makkelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dheesakkers 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij 5 sterren of minder is een motivering verplicht. Gebruik hiervoor minimaal 50 tekens.

Service
Bij Coolblue (kwam via kieskeurig als een vd goedkoopste uit de bus) een KitchenAid Blender besteld omstreek 23:15 uur. Er werd aangegeven dat het product op voorraad was en dat indien besteld en betaald voor 23:59 uur het product de volgende dag zou worden geleverd. Er werd na betaling aangegeven dat omstreeks 00:30 uur een verzendbevestiging zou worden verzonden. Om 00:37 kreeg ik het verzendbewijs, traceercode van TnTpost, factuur. En pakket is die middag erop geleverd! Over service gesproken.Complimenten!

Assortiment
Heb diverse sites bezocht om te kijken naar een goede en mooie blender. Uiteindelijk ook bij coolblue uitgekomen. Vele blenders in assortiment, van goedkope uitvoeringen tot duurdere (top)merken. Zeer tevreden over aanbod.

Aanbeveling
1.levertijden extreem snel. Je kan de hele dag bestellen om het pakket de volgende dag geleverd te krijgen. Blijkbaar zelfs op zondag.
2. assortiment groot
3.overzichtelijke en eenvoudig werkende site. Ook mobiel (handig)

Extra toelichting
Feit dat je tot 23:59 uur kan bestellen en het pakket de volgende dag al in ontvangst kan nemen is super. Je koopt iets omdat je het graag wil hebben. En je wil het dus gewoon snel hebben. En je bent lui (ik) en hebt geen zin om naar fysieke winkel te gaan (online overigens ook nog goedkoper) en dan komt de postbode het ook nog eens langsbrengen. Ik zeg: ik hou op met praten ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heuvelcv 18-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Makkelijk te bestellen, en snel teruggebeld voor een afspraak voor levering.

Service
Helaas ging het afleveren niet zonder problemen, ik ben gebeld door de koerier maar was niet te verstaan door het slechte mobiele bereik ter plaatse.
Telefoon niet afgeleverd, en moeilijk om een nieuwe afspraak te maken.

Aanbeveling
Momenteel niet, eerst deze actie afwachten

Extra toelichting
Toestel nog steeds niet geleverd, ze gaan morgen een nieuwe poging doen nadat het Maandag niet gelukt is. We wachten af.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 23-06-2015

Wat vervelend dat de levering niet is verlopen zoals gepland. Wij kijken graag voor u na wat er mis is gegaan en plannen als dat nodig is een nieuwe afspraak voor u in. Als u contact opneemt met onze klantenservice gaan we dit zo spoedig mogelijk voor u oplossen. Onze excuses voor de vertraagde levering en het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Debbieke 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Het groot aanbod met de nodige feedback van klanten is een enorme hulp. De productinformatie is heel uitgebreid en de service is top. Ik heb mijn product rond 20u aangekocht en de dag nadien werd dit op de middag geleverd. Alles is ook heel mooi verpakt. Een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rinekeh 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Het wijst zich vanzelf.

Service
Coolblue heeft altijd een supersnelle levering. En mocht het een keer verkeerd gaan, zelfs buiten hun toedoen om, dan krijg je van hen zelfs een cadeaubon.

Assortiment
Ruime keuze; helemaal prima.

Aanbeveling
Wat mij betreft de beste internetwinkel die er is.

Extra toelichting
Geen verbetering mogelijk wat mij betreft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richardxx89 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
idelaal van uit de luie stoel bestellen

Service
je wordt perfect op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling

Assortiment
veel

Aanbeveling
nu al meerdere malen fijn gewinkeld

Extra toelichting
Perfect zelfs bezorging op zondag

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

marianne_vries 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website en bestelprocedure, achteraf betalen helaas niet mogelijk.

Service
Zondagavond besteld, maandag al in huis. Top!

Assortiment
Alles kunnen vinden wat ik zocht

Aanbeveling
Prima service, goede prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ketelgr 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kijken, klikken, en zeker niet lang wachten.

Service
Zondag avond net voor 00:00 wasmachine besteld, na een uur kon ik dit al volgen via de site, maandagmiddag kon ik al gebruik maken van de nieuwe machine.

Assortiment
zeer ruim en niet te duur.
Het heeft mij ruim 100 euro opgeleverd.

Aanbeveling
Ruim assortiment, bedieningsgemak via de laptop, na het bestellen wordt je uitstekend op de hoogte gehouden en supersnelle levering.
Ook de bezorgers echt toppie.

Extra toelichting
Eigenlijk kan ik geen minpunten ontdekken, ik kreeg zelfs nog een waardebon dus ik zou zeggen kan niet beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Curt Ceulemans 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een hoes voor de BBQ ... niet te verkrijgen in de winkel waar ik de BBQ kocht, wel hier bij CoolBlue

Service
Ze doen wat ze beloven ... omstreeks 13h00 bestellen en 's morgens om 09h15 volgt de levering (in mijn geval toch)

Extra toelichting
M'n eerste aankoop bij CoolBlue en een goede ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wouterdewin 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
Er is heel veel, maar het aanbod in sommige producten is soms toch wat beperkter.
Je kan niet alles hebben en morgen leveren.

Extra toelichting
Niets is volmaakt, maar er is bijzonder weinig op aan te merken. Inzake serice in brede zin zeker ver boven de concurrenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ricotof 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vlot en gemakkelijk om de bestelling te plaatsen!

Service
Kan niet vlugger en beter!

Assortiment
Redelijk omvangrijk.

Aanbeveling
Bestellen,levering,verpakking en fakturatie optimaal!

Extra toelichting
Enkel positieve ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Norma4504-2807 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Hele goede artikelen, heel goede en vlugge service.
aante raden aan iedereen

Extra toelichting
eigenlijk kan ik hier niets negatief over zeggen, zoals bovenaan aangegeven is alles heel rap en goed geleverd zoals afgesproken was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirk.vande.weyer 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpel

Service
snelle levering zoals beloofd op website

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
correcte levering en goed product

Extra toelichting
correcte uitvoering van levering zoals in belofte stond

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deketge 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met een paar clicks ben je onmiddellijk bij het juiste product en voor je het weet is het bij u thuis geleverd.

Service
Zeer snelle levering.
Makkelijk af te halen indien je in de buurt woont.
Bij afhaling altijd zeer vriendelijke en snelle bediening (winkel in Lochristi)

Assortiment
Ik heb tot nu toe nog niets gevonden dat ik niet bij coolblue kon bestellen. Ook altijd voldoende voorraad.

Aanbeveling
Snelle levering. Gebruiksvriendelijke website. Vriendelijke bediening in de winkel.

Extra toelichting
Ik heb geen negatieve ervaringen tot nu toe en ik heb al het een en het ander besteld bij coolblue. Zowel afhalen als leveren verloopt altijd perfect?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kittyhendriks 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is super overzichtelijk

Service
alles is duidelijk...goede service

Assortiment
nog nooit lang moeten zoeken...uitgebreid assortiment

Aanbeveling
"hier krijg je geen spijt van"

Extra toelichting
Alles oké....nog nooit klachten gehad...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alki-michel 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site/ assortiment en eenvoudige bestelling

Service
zaterdag besteld en zondag middag al aan huis geleverd zonder extra kosten

Assortiment
zeer uitgebreid en overzichtelijk

Aanbeveling
zeer tevreden

Extra toelichting
een overzicht over de producten en duidelijke prijs . ook de afhandeling van de bestelling is enorm vlot verlopen . zaterdag na de middag besteld en op zondag rond de middag geleverd in een goed verpakt en verzorgt pakket

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sheeperine 18-06-2015 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Goede service! Had eerst een audio splitter gekocht die het niet deed, maar kreeg zonder problemen een vervangend product en deze werkt wel goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

byosinga 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website en goede zoekfunctie waarbij snel gezocht kan worden naar datgene wat men zoekt.

Service
Zeer snelle afhandeling waardoor er snel binnen 24 uur geleverd kan worden zelfs op maandag! Pluspunt.

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Door overzichtelijke website met groot assortiment en de zeer snelle levering zeker iedereen aan te bevelen.

Extra toelichting
Tot nu toe alleen maar positieve punten kunnen benoemen zoals hierboven. Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inkepinky 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bij 5 sterren of minder is een motivering verplicht. Gebruik hiervoor minimaal 50 tekens.

Service
Bij 5 sterren of minder is een motivering verplicht. Gebruik hiervoor minimaal 50 tekens.

Assortiment
Bij 5 sterren of minder is een motivering verplicht. Gebruik hiervoor minimaal 50 tekens.

Aanbeveling
Bij 5 sterren of minder is een motivering verplicht. Gebruik hiervoor minimaal 50 tekens.

Extra toelichting
Camera gezocht op de website van coolbleu en door de goede info, de juiste camera gevonden. Klantvriendelijke website en snelle levering' prima info w.b. De aanlevertijd aan huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kristofgss 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vlot overzicht van de producten, filters om een selectie te kunnen maken van producten die voldoen aan je criteria

Service
Uitstekende service. Ik heb al veel pakketjes besteld, maar dit was de eerste keer dat het niet de volgende dag toekwam. Zonder problemen werd er een nieuw exemplaar verstuurd terwijl het onderzoek nog liep naar waar het originele exemplaar was gebleven. Het is fijn dat ze net wanneer eens iets niet vanzelf gaat de moeite nemen om dingen uit te zoeken en niet moeilijk doen, maar zorgen dat je je producten zo snel mogelijk in huis hebt.

Assortiment
Alle modellen die je in de grote electronicawinkels kan vinden zijn hier ook beschikbaar en wat nog niet in het assortiment is staat erbij als "wordt verwacht" voor het geval je nog even geduld hebt.

Aanbeveling
Vlotte service, groot assortiment, behulpzaam en snelle levering.

Extra toelichting
Vlotte service, snelle respons op vragen, groot assortiment en klantvriendelijk. En als je niet zeker bent over iets kan je altijd naar een fysieke winkel gaan wat handig is voor garantiegevallen en vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.V.M. Koggel 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vinden van het artikel en bestellen is goed geregeld.

Assortiment
Voldoende keuze in diverse prijsklassen voor een toch wel specifiek produkt als een 3g router

Aanbeveling
zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews