coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,0 Lees 42814 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1099 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

alwa 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simple and easy to use

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BKoemeester 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super overzichtelijk! En vervolgens in de avond laat besteld is morgen al in huis.

Service
Nooit problemen gehad met de service. Wel eens met een product. Maar dat is perfect en snel opgelost.

Assortiment
ongeloofelijk uitgebreid!!!!!!

Aanbeveling
Dat doe ik al dagelijks.

Extra toelichting
Alles, maar dan ook echt alles is super! Sprits, service en snelheid. Alles dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ijsmaker 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk besteld; zeer snelle levering op zondag!

Service
Keurig ingepakt; uitgebreide informatievoorziening over voortgang bestelling. Correcte bezorging, we hebben de bezorger de groeten gedaan zoals gevraagd in de tracking mail!

Assortiment
Verbazingwekkende hoeveelheid puzzels van Jan Van Haasteren beschikbaar! Een must voor de echte fan.

Aanbeveling
Werkt prima

Extra toelichting
de ijsmaker was niet direct op Coolblue site te vinden, alleen via een zoekopdracht via Google. De trefwoorden ijsmaker, ijsmachine leverde niet de specifieke hit op. Dit kan beter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marije36 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijke zoekfunctie

Service
Supersnel geleverd

Assortiment
Genoeg te kiezen

Extra toelichting
Levering was snel zoals beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mazda Mx5 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Producten te bestellen tot 23:59 uur en de volgende dag in huis.

Service
Snelle levering. Indien niet goed retour mogelijkheden, hier (nog) geen gebruik van gemaakt.

Assortiment
Volop keuze, direct zichtbaar of een product leverbaar is.

Aanbeveling
Snelle levering en groot assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nicovo 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke omschrijving.
In enkele klikken besteld.
Misschien kunnen filters nog iets preciezer.

Service
's Avonds besteld, 's ochtends voor 9u geleverd

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze in vergelijking met concurrentie

Aanbeveling
Zeer goede service en veel promoties

Extra toelichting
Geen negatieve bemerkingen en al vaak besteld via Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ceciliani-sergio 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
lekker vanuit de luie zetel

Service
nog niet nodig gehad, dus heel goed

Aanbeveling
gemakkelijk en snel leverbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

alain vinckier 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ik zocht en vond het product

Service
product navolging top

Assortiment
alle nevenproducten ok

Aanbeveling
zeer professioneel

Extra toelichting
snel het gezocht profiel gevonden en direct in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helenahel 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met paar kliken besteld.

Service
Ik moest de klantenservice bellen, want er waren problemen met iDeal door de app van mijn bank. Ik was prima geholpen, en ik belde op zaterdag rond 23:30!!!

Aanbeveling
Een ongelooflijke goede service met flexibele bezorgingsopties. Ook tijdens de weekend!

Extra toelichting
Deze winkel bezorgd ook op zondag, en jij kunt tot zaterdag 23:59 bestellen. Verder nog, werkt hun klantenservice ook op zaterdag rond midnacht! En alles ging echt soepel, zelfs toen ik problemen met iDeal heb gehad (door de app van mijn bank, denk ik). Het systeem van coolblue heeft alles prima geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WillemPlasmans 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je zoekt op , en besteld

Service
onze levering kwam een dag later , we belden en konden een duidelijk afspraak maken qua tijd, dus prima.

Assortiment
kan zoveel vinden, maar er is niet altijd geld.

Aanbeveling
heb al bij vele collega's verteld over gemak en assortiment.

Extra toelichting
service, afspraken maken is goed, zelfs de leverancier is blij de leveringen te kunnen doen das ook positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jw.dormans 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijn van uit luie stoel nog snel iets bestellen perfect, is me goed bevallen

Service
Alles conform afspraak verzonden geleverd

Assortiment
Goed en uitgebreid

Aanbeveling
Zal zeker deze webwinkel aanbevelen.

Extra toelichting
Geen klachten alleen positieve ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjoerdvz 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
super handig deze site meschien iets meer artikelen die matchen bij het product

Service
service zeer goed en snel dikke 10
zondag besteld maandag in huis

Assortiment
voor het assortiment 7+
het zou erg handig zijn als je computer onderdelen verkoop ook gereedschap en toebehoren
meschien zware waterkoeling of gewoon een goede air koeler dit kan ik niet vinden waardoor je toch bij een andere winkel uitkomt dit kan net iets beter verder is alles super

Aanbeveling
9+ zeer goede service en betrouwbaar
meschient iets meer artikelen maar dit kan altijd nog

Extra toelichting
veel artikelen om keus te maken je hoef niet 10 website op te zoeken voor je alles hebt zeer betrouwbaar wat deze dagen steeds moeilijker te vinden is op het web super snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

schiedts 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
van thuis kiezen is eenvoudig en snel

Service
snelle leverijng ,de dag nadien

Assortiment
je vind zowat alles bij coolbleu

Aanbeveling
het is gemakkelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MColijn 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, makkelijk bestellen.

Service
Snelle levering, geen probleem als je niet thuis bent, dan wordt het zonder probleem de volgende dag opnieuw aangeboden.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Al gedaan!

Extra toelichting
Ik ben Coolblue fan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jack1951 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mooi en overzichtelijke site

Service
Gratis levering en gratis retour moedigt aan tot bestellen.

Assortiment
Niet alles maar ruim gesorteerd.

Aanbeveling
Conccurerende prijzen.

Extra toelichting
Soms zijn er aanbiedingen die niet altijd voordeliger zijn dan vergelijkbare artikelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jobran 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Alles wordt keurig geregeld

Assortiment
Er is weinig wat je niet kan vinden

Aanbeveling
De service die je krijgt

Extra toelichting
Vandaag besteld, morgen in huis is geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mvermaak 08-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Gemak
Bestellen gaat gemakkelijk. De website is overzichtelijk. Jammer dat het vergelijken van artikelen maar tot drie stuks beperkt is. Ook kloppen de gegevens in de productvergelijking niet altijd dit weegt zwaar mee. Het blijft dus opletten. Je kan niet altijd vertrouwen op de informatie van CoolBlue.

Service
Tot voorheen was de Service bij Coolblue prima. Maar nu ze zo groot zijn geworden is de service onder de maat. Leveringen blijven uit, artikelen worden beschadigd geleverd en de klantenservice is erg slecht bereikbaar.

Assortiment
Het assortiment van CoolBlue is uitgebreid. De meest gangbare artikelen zijn veelal op voorraad. Echter omdat ze snel groeien zijn minder gangbare artikelen en accessoires vaak snel uitverkocht.

Aanbeveling
In de winkel kan je zonder zorgen terecht, als het artikel op voorraad is. Voorzichtigheid is geboden bij het online aanschaffen van artikelen.

Extra toelichting
Nog net voldoende, vanwege de visie van de onderneming. "Alles voor een glimlach" Door de snelle groei moet de glimlach komen door de grappen en het medeleven van de klantenservice in plaats van door de goede service die klanten in het verleden bij Coolblue wel konden verwachten. Werk aan de winkel voor Coolblue om de service weer op het gewenste (en beloofde) niveau te krijgen.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

marcvoetelink 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site voorziet in vergelijkingstool waardoor de keuze snel gemaakt kan worden.

Service
Zondagabond laat besteld, 20uur later aan het uitpakken

Assortiment
Van beginners PC tot gamerlaptop

Aanbeveling
Alleen gratis is beter

Extra toelichting
Het gemak van thuis uit een groot assortiment tegen scherp tarief te kunnen shoppen is natuurlijk fantastisch, tel hier de service bij op en de conclusie is duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Slimkapje 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zowel de productie selectie, vergelijking en de betaling verliepen uiterst soepel.

Service
De levertijd was zeer kort. Inderdaad vandaag besteld, morgen in huis. Helemaal goed.

Assortiment
Wat ik zocht heb ik kunnen vinden. Het waren scherpe prijzen.

Aanbeveling
Zeer zeker aan te bevelen.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden. Snel, gemakkelijk en tegen een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

spizzy 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
- degelijke én vriendelijke uitleg in de winkel - gemakkelijk online bestelling - vlotte thuislevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wilbertdaniels 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ik kon hem gewoon voor 12 uur bestellen en dan was hij er de volgende dag al, dit is ideaal!

Service
Hij is heel goed maar hij zou tussen half 3 en half 5 komen. om kwart voor 3 was er pas iemand thuis bij ons maar toen waren ze al geweest dus het is handiger als ze er een beetje tussen inkomen.

Assortiment
genoeg keuze!

Aanbeveling
het is een heel handige winkel die snel en goed functioneert de kwaliteit is daarbij ook nog fantastisch en de website is heel overzichtelijk

Extra toelichting
ik vind alles geweldig !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

20Pence 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel besteld, overzichtelijk, snel kunnen betalen

Service
leuke teksten/filmpje, idd alles voor de glimlach

Aanbeveling
zie bovenstaande

Extra toelichting
bij de bezorging kreeg ik een doos met daarop een leuke oefening om te doen; grappig bedacht. Het stopt niet na het inpakken van het item, leuk om stapje verder te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Briza 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
online snel product gevonden en zo besteld.

Service
Op zaterdagmiddag besteld en op zondagmiddag 24 uur later bezorgd! Daar kan geen trip naar de winkel tegenop.

Assortiment
Meer producten dan in de winkel en ook direct leverbaar.

Aanbeveling
Snelle service, goed assortiment.

Extra toelichting
De levering was inderdaad meteen de volgende dag zoals beloofd. Het fijne is ook dat Coolbleu je op de hoogte houdt van het verloop van het proces van aankoop tot aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kimmanon 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Weekend besteld maandag in huis

Service
Zeer vriendelijke chauffeurs

Aanbeveling
Betrouwbaar,vriendelijk en snelle service.

Extra toelichting
Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TJ Calame 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk, duidelijk, ruime betaalmogelijkheden

Service
Snelle bezorging, status levering steeds doorgecommuniceerd, correct afgeleverd post nl

Assortiment
Bijna alles voorradig

Aanbeveling
Betrouwbaar, no nonsens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HenkDeBeuker 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel duidelijker en makkelijker dan CoolBlue webshops kan het niet worden.

Service
Snel, rap en bezorging op maandag. Verademing.

Assortiment
Assortiment is voldoende, maar CameraNu.nl voert meer producten.

Aanbeveling
Als je iets nodig hebt en CoolBlue heeft het, dan ben je gek als je niet op z'n minst overweegt 't bij CoolBlue te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anny huijbregts 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet en je hebt het zo in huis en in dit geval een wasmachine,dus zo handig en word nog naar zolder gebracht en uitgepakt en eventueel aangesloten,maar in ons geval hoefde dat jiet omdat we in een verbouwing zitten

Service
Helemaal top,de levering was een dag te laat maar gelijk een te goed bon

Assortiment
Echt alles hebben jullie

Aanbeveling
Heb al weer twee bestellingen lopen

Extra toelichting
Alles naar te vredenheod en bij een vraag ook snel een antwoord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rudy.brinkman 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen bij Coolblue gaat zoals het hoort op een webshop. Ik heb er regelmatig artikelen besteld voor mijzelf en anderen (ouders bijv) en gaat altijd vlekkeloos.

Service
Super! Altijd supersnelle levering, en als je een keer garantie claimt gaat dat ook altijd probleemloos.

Assortiment
Uitgebreide keuze, meest gangbare merken en tegen goede prijs. Niet altijd de meest goedkope (het kan op dure artikelen soms een paar euro schelen met een ander) maar daar staat tegenover dat vooral de service enorm geod is.

Aanbeveling
Ik beveel deze shop regelmatig aan bij anderen (zie ook bovenstaand) omdat het gewoon een prima webwinkel is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merfran 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag besteld en 's anderendaags thuis geleverd door Bpost, een perfecte combinatie.

Service
Wat ze zeggen maken ze waar

Assortiment
Voldoende keus met vakkundige uitleg op video

Aanbeveling
Ik zou niet weten wat beter kan.

Extra toelichting
Ik dank als je voorgaande commentaren leest er geen extra beoordeling aan moet toegevoegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

McCraft 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke en gemakkelijke site.

Service
Duidelijke e-mails betreffende de online bestelling.

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Aanbeveling
Zeer fijne, duidelijke webshop met prima service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peerkelap 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede instructie op de website

Service
Goede communicatie over het proces

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Voelt heel erg vertrouwd en veilig

Extra toelichting
Opmerkingen bij de verschillende onderdelen spreken voor zich. Ze maken waar wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans130 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Even uitzoeken Bevestigen de aankoop en de dag erna binnen Beter en sneller kan haast niet

Service
Goede en duidelijke mails m.b.t. het verloop van je bestelling

Assortiment
Goed Genoeg keuze en ja je kan niet alles hebben

Aanbeveling
Betrouwbaar , snel duidelijk Voordelig

Extra toelichting
Alles gaat zoals is beloofd Vooral de snelheid en beschikbaarheid is een zeer sterk punt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

timcapri 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudige website met groot assortiment

Service
Extra betalen voor de plaatsing van het toestel.

Assortiment
Groot

Aanbeveling
Service bij levering kan beter.

Extra toelichting
Duidelijke website, meestal de goedkoopste. Bij de levering bleek dat ik voor de volledige installatie van het toestel had moeten bijbetalen. Hierdoor moest ik het toestel zelf uitpakken en op zijn plaats zetten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jokevanuden 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke afbeeldingen van gezochte produkten

Service
zondag besteld,maandag in huis

Assortiment
grote keuze en lage prijzen

Aanbeveling
het gemak om een produkt te kopen en zeker weten dat je iets goeds hebt

Extra toelichting
de laagste prijs en de zeer snelle afwikkeling van de aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tombotje 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site, goede reviews en productbeschrijvingen.

Service
Goede klantenservice die altijd bereikbaar is. Elke dag snel bezorgd, zelfs op zondag.

Assortiment
Altijd de nieuwste artikelen, zelden zijn artikelen niet op voorraad.

Aanbeveling
Ik raad CoolBlue altijd als eerste aan als het om electronica gaat.

Extra toelichting
Onder webshops heeft Coolblue de beste service, de beste levertijden, de meeste artikelen, de meeste soorten elektronica en dus ook mijn grootste voorkeur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Neverbeclever 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ken geen offline/online winkel die zoveel service / zo'n goede service biedt als Coolblue.

Extra toelichting
- snel - servicegericht - humorvol - denken in oplossingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mterstal 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
erg overzichtelijke site en makkelijk bestel proces

Service
vrij neutraal nog geen service nodig gehad

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
de Gratis zondag levering is wel iets om over op te scheppen !

Extra toelichting
de gratis levering op zondag gaf voor mij de doorslag de lens was niet in een andere winkel te koop op zaterdag op zaterdag besteld en zondag geleverd en maandag mee op vakantie Top !!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

nefasmus 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site, bundelkortingen zijn mooi meegenomen. Bestellen gaat als een fluitje van een cent. Kreeg een sms dat de bestelling klaargenomen werd maar niet dat ze verzonden was

Service
Niet goed geld terug echt een voordeel

Assortiment
Als het assortiment echt uitgebreider zal worden ga ik er meer bestellen.

Aanbeveling
Ik zou aanraden online te bestellen, omwille van het niet goed geld terug principe. In de winkel is het lang wachten en soms een gemis van productkennis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

walter schepens 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer simpel om een bestelling te plaatsen,je klikt op het gezochte product;, en je krijgt een viledig overzicht en de uitleg met video.

Service
De service is uitermate gewoon fantastis,vandaag besteld morgen geleverd, zelfs op zondag?
Dat noem ik een service eerste klasse

Assortiment
Alles wat je naar op zoek bent vind je op de site van coolblue, met de nodige uitleg.

Aanbeveling
Aan iedereen; voor mij is dit nu een goede webwinkel.

Extra toelichting
Met een woord gewoon top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SweGuy 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Als je 's avonds je aankoop doet en het staat de volgende dag bij je thuis (zeker zo'n groot toestel)...veel makkelijker kan niet.

Service
Je kan alles netjes opvolgen op via internet en alles gebeurt net zoals het beschreven staat, inclusief het meenemen van verpakking en je oudetoestel.

Assortiment
Mag misschien nog iets ruimer...

Aanbeveling
Dit is tot nu toe steeds altijd vlotjes verlopen, geen reden om die niet aan te bevelen.

Extra toelichting
Er zijn geen kleine lettertjes, alles loopt precies zoals beschreven. De leveringsservice verloopt vlot en snel. Er is steeds een duidelijke beschrijving van het product beschikbaar op de site. Misschien niet de allergoedkoopste, maar de service en de precisie maken dat goed !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

itakoning 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Hoe makkelijk kan het zijn

Extra toelichting
zo snel thuis bezorgd, daar kun je de stad niet voor in gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

LMVO 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk je product vinden

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
voor de grote keuze

Extra toelichting
de snelle levering staat voorop, binnen 1 dag. Dat is super. Op internet kon ik zien hoe laat mijn bestelling aan huis zou komen. Kan ik rekening mee houden om thuis te zijn. de ipad was goed verzorgd verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ophelia 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ktm350 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer gemakkelijk

Service
super , zaterdag bestel en zondag om 11.00u smorgens geleverd! top!!

Extra toelichting
geen negatieve puten , eindelijk een winkel gevonden die effectief doet wat ze beloven !!! Ben een super tevreden klant !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion1966 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, zeer overzichtelijk

Service
Snelle levering, gratis bezorgen, plaatsen en installeren van het nieuwe product,oude product meenemen.
Super

Assortiment
je kunt goed vergelijken, genoeg keuze ook in variatie van prijs

Aanbeveling
Zeker aanbevelen

Extra toelichting
Ik vind de site van Cool bleu zeer gemak vriendelijk ,de prijzen zijn zeer scherp, ook de snelle levering en het plaatsen van het product ging uitstekend, en de rommel en het oude product word ook nog meegenomen. Geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario Vreven 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk bestellen via Webshop die niks te wensen over laat.Duidelijke en uitgebreide beschrijving van de producten.

Service
Service is goed daar heb ik in het verleden mee te maken gehad en nu ook weer heel goed.Eigenlijk een 10 maar geef een 9 zodat ze scherp blijven op service gebied.

Assortiment
Kan altijd uitgebreider natuurlijk maar is nu al zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Vanwege de ruime keuze en scherpe zelfs vaak lage prijzen en ook nog eens de snelheid van bezorgen zeg ik,eerst bij coolblue kijken.

Extra toelichting
Alles goed kan niks zeggen over wat mij minder beviel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ReJu 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zaterdag besteld en op zondag geleverd.

Service
Via sms op de hoogte gehouden worden van de bestelling en wanneer deze wordt geleverd en door wie.

Assortiment
Ik was op zoek naar één model en dat hadden ze.

Aanbeveling
Na meerdere bestellingen te hebben gedaan bij Coolblue is de service, advies, snelheid en netheid gelijk gebleven.

Extra toelichting
Wel goed; duidelijke website, open communicatie en zelfs na de aankoop is er de (positieve) aandacht die je eigenlijk niet verwacht....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

medea1 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
heel handig om te bestellen en te ontvangen

Service
zeer goede servicee

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
heb al mijn vrienden en kennissen er attent op gemaakt

Extra toelichting
ik ben over de hele lijn zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

betmen 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen en bezorgen is ideaal, zelfs op zondag wordt bezorgd. Makkelijke website.

Service
De dag erna bezorgd, precies zoals afgesproken.

Assortiment
Vele zaken die je kunt bestellen en ruime keuze van de diverse zaken.

Aanbeveling
Snel, niet duur en makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kareltjenij 07-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Gemak
Vandaag voor niets vrij genomen.Hele dag proberen te bellen en te mailen er is geen doorkomen aan.
Wacht al 4 dagen op mijn wasmachine mn vrouw aan de rand want die kan al een week niet wassen.
Ik vind geen gemak bij blue cool

Service
Dus ik dacht bij coolblue dan heb je hem morgen.Niets is minder waar,met hoop pijn en moeite vrij kunnen krijgen.
Morgenochtend gaan we rijden en nog maar de vraag of hij morgen wel komt.Hoe moet het dan met al die was kleding? ?Ik vind de service niet best

Assortiment
Heb meerdere dingen proberen te bestellen maar er is niets op voorraad.Dus bij bol.com besteld en dat werd vanochtend om 10 uur al gebracht.Helemaal top

Aanbeveling
Niet dus.Komen afspraken niet na,vrije dag kwijt,vrouw is kwaad en dat kun je hele vakantie aanhoren.
Ik zou het niet aanbevelen

Extra toelichting
Afspraken worden niet nagekomen en je word dan afgescheept met 5 euro korting op de volgende bestelling.Mails worden niet gelezen,en telefoon is geen doorkomen aan.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Toon meer reviews