coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42496 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2809 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

foppe westra 19-11-2017 Via de website gekocht

zeer snel en correct met leveren!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de snelheid van leveren in combinatie met een goeie prijs waren voor mij de reden om bij coolblue te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 19-11-2017 Via de website gekocht

Uitstekende logistiek!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als je in de randstad woont, zijn er genoeg mogelijkheden om een aankoop in een winkel te te doen. Maar als ik moet kiezen tussen het gemak van Coolblue en een stukje rijden met de auto,, parkeergeld betalen en sjouwen met je aankoop, kies toch echt voor Coolblue.
De Same-Day-Delivery was perfect georganiseerd: om 14:30 besteld en nog dezelfde avond om 20:40 geleverd door een vriendelijke koerier. En dat voor € 4,95! Daar kan ik niet tegenop rijden...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j hol 19-11-2017 Via de website gekocht

goede service,goede communicatie!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snelheid van leveren,het zonder gezeur weer ophalen indien het product niet bevalt.het snel antwoord op vragen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Jan 19-11-2017 Via de website gekocht

Prima website, snel in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op de website een prima overzicht van verschillende typen en modellen. Alles ook goed onderling vergelijkbaar. Bestelproces verloopt soepel en het artikel razendsnel in huis. Wat wil je nog meer!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Boris 19-11-2017 Via de website gekocht

Goede service en alles volgens afspraak verlopen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een overzichtelijke webshop waar alles snel en goed te vinden is. Geen op of aanmerkingen. Levering ging goed en kwam binnen afgesproken tijd aan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Barbara 19-11-2017 Via de website gekocht

Zeer betrouwbare shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jaren bestel ik mijn producten bij CoolBlue. De vriendelijkheid van het personeel, de kwaliteit en prijs van de producten doen mij telkens terugkomen op de site/winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corry 19-11-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de website een tv besteld, in de winkel een kop koffie gekregen en prima geholpen. De medewerker hielp zelfs om de grote tv in de auto te zetten. Erg prettig.

Reageer

Joost 19-11-2017 Via de website gekocht

Wat een service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afgelopen zondag om 19:30 een bestelling gedaan van een wasdroger, en meteen betaald.
Bleek dat we hem al meteen de volgende dag geleverd konden krijgen.
Helaas hadden de kinderen die dag een studiedag waardoor ze rond half 1 uit waren,maar rond dit tijdstip zou ook coolblue de wasdroger komen brengen.
En wat bleek...mijn vrouw had helaas de bezorgservice op een haar na gemist,ik had er meteen achterna gebeld en de vriendelijke monteur had geen moeite om even rechtsomkeer te maken en nogmaals even langs te rijden.
Chapeau voor deze bezorgers!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John88 19-11-2017 Via de website gekocht

Fantastische winkel met een uitmuntende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft mij nog nooit teleurgesteld. Van smartphone houders in de auto, tot harde schijven aan toe, alles wat ik bij Coolblue bestel is uitstekend qua kwaliteit. Buiten dat krijg ik het vaak binnen 24 uur geleverd.

Het beste aan Coolblue is ook de eenvoudige manier om reviews te lezen van consumenten die een product hebben aangeschaft. Het is niet dat alleen de positieve ervaringen worden uitgelicht, maar de minpunten staan bij Coolblue ook pontificaal in beeld. Daar kunnen veel webshops nog wat van leren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D Franke 19-11-2017 Via de website gekocht

goede service

Algemene score

10,0
heel vriendelijk en heel snel service is prima ik zal het iedereen aanraden ik koop voortaan bij cool bleu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BB 19-11-2017 Via de website gekocht

geweldige service, beste prijs!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
canon scanner besteld, 12 uur later in huis.
de prijs was de allerbeste die ik kon vinden
canon scanner besteld, 12 uur later in huis.
de prijs was de allerbeste die ik kon vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 19-11-2017 Via de website gekocht

Bezorging klopte niet

Algemene score

5,0
Extra betaald om dezelfde dag bezorgd te krijgen. Ondank app dat ze voor 23.05u voor de deur zouden staan, niemand gezien. Moest daardoor 2 dagen extra wachten.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 19-11-2017

Hallo Maria, bedankt voor je feedback. Erg vervelend om te lezen dat jouw pakket niet op tijd geleverd is. Zou jij jouw ordernummer met postcode en huisnummer toe kunnen sturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Dan kijken wij direct met je mee naar wat er fout gegaan is.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Jelle 19-11-2017 Via de website gekocht

Topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze leveren Goede producten, duidelijke website en leveren snel. Ook als je een andere bezorgdatum kiest wordt daar goed rekening mee gehouden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 19-11-2017 Via de website gekocht

Je kan niet om Cool Blue heen. Geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne winkel, leuke website ,veel keus, nette levering. Attent personeel. Als je het laat thuis bezorgen staat er meestal een tip in om hoe je de postbezorger kan ontvangen. Echt leuk idee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zuher 19-11-2017 Via de website gekocht

Slecht bezorg service

Algemene score

1,0
In het verleden spullen besteld wel volgens afspraak de volgende dag geleverd. Dit keer een laptop besteld hij zou de volgende dag geleverd worden nu 4 dagen later nog steeds niet ontvangen, status van nu is bezorg moment niet bekend. Wat een elende.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 19-11-2017

Hallo Zuher, bedankt voor het schrijven van de feedback. Wat vervelend dat jouw pakket na 4 dagen nog steeds niet afgeleverd is. Dit is niet de service die je van ons kunt verwachten. Zou jij jouw ordernummer met postcode en huisnummer toe kunnen sturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Dan kijken wij direct met je mee naar wat er fout gegaan is en hoe jij jouw pakket zo snel mogelijk binnen hebt.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Ingrid 19-11-2017 Via de website gekocht

Verrassend goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het geplande uur lang vantevoren aangekondigd, het appje en telefoontje, alles klopte. Bovendien waren de bezorgers supervriendelijk! Helaas wel vergeten een gebruiksaanwijzing achter te laten...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 19-11-2017 Via de website gekocht

Supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelproces makkelijk, levering snel en eerder dan verwacht. Altijd makkelijk te bereiken en flexibele service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wetterhoun 19-11-2017 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop al jaren bij Coolblue, vanwege de snelle levering en goede hulp bij vragen over de levering of het product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kasgas 18-11-2017 Via de website gekocht

Top bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website en volledig op de hoogte worden gehouden over het tijdstip van afleveren zodat je niet de halve dag thuis hoeft te wachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sc van duin 18-11-2017 Via de website gekocht

survice die je nog maar zelden tegen kom

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
super vriendelijk bezorgers nemen de tijd om alles uit te leggen Jeremai en Thijs ambassadeurs van coolblue super gasten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 18-11-2017 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling gaat makkelijk en zoeken naar de juiste aankoop wordt ook prima ondersteund. Juiste en tijdige levering is een zekerheid. Topwinkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renem 18-11-2017 Via de website gekocht

Fantastische service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering van de bestelling was binnen een dag geregeld. Helaas bleek ik een fout te hebben gemaakt, waardoor ik een artikel teveel had. Ik heb het bij Coolblue voor retour aangemeld en binnen drie dagen was de betaling teruggestort! in 1 woord geweldig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick80 18-11-2017 Via de website gekocht

Fijne service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De webshop was makkelijk in gebruik en duidelijk. Wel zou deze het een en ander door mogen zetten. Als je waarschuwt voor afwijkende wattages, zoals 300 of 400, doe dat dan ook voor 500.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

A.Pruijssers 18-11-2017 Via de website gekocht

Hulp op maat!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een goed uitgeruste winkel.Prima geschoold personeel.Vriendelijk en meedenkend.
Accuraat en doortastend handelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Natasja ter Burg 18-11-2017 Via de website gekocht

Super service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keuze, snelle levering en als er wat is kan je een appje sturen en denken jullie mee met/ naar een oplossing. Echt super handig. Ja ik ben erg tevreden. Niet mijn eerste aankoop bij jullie en ook zeker niet mijn laatste.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arie 18-11-2017 Via de website gekocht

Super product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Is een 2e keus product maar ziet er uit als nieuw!
De router werkt perfect zoals je mag verwachten van dit product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

JP Vandenborn 18-11-2017 Via de website gekocht

zeer betrouwbare webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product snel kunnen kiezen, was ook nog op voorraad, betaald en 's anderendaags geleverd!!
Prima zo, dank u wel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john 18-11-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
alles word goed geregeld en snel bezorgt
je word prima op de hoogte gehouden wanneer ze langs komen .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sary 18-11-2017 Via de website gekocht

Vriendelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had nog vragen over een artikel en ik werd keurig netjes geholpen door de klantenservice. Vriendelijk personeel. Het pakket is netjes verzorgd. Ik heb hier al vaker wat gekocht. En ik kan Coolblue zeker aanraden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merie50 18-11-2017 Via de website gekocht

Prachtige prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik zocht een goede pan voor inductie, de aanbevolen pan was 30% goedkoper hier! Dat is toch leuk, en de bestelling zoals beloofd de volgende dag. Plus nog een extra mail met tips hoe ik mijn pan moest behandelen vóór hem te gebruiken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dijkkamp 18-11-2017 Via de website gekocht

goede aankoop!

Algemene score

8,0
Nadat ik eerst een tweede kans aankoop gedaan had. die defect leek, weer teruggestuurd zonder problemen en een andere gekocht die wel goed werkt en makkelijk in gebruik is. Snelle levering.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 18-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede informatie en beloofde levering. Fijne website met revieuws erbij.
Meestal een video zodat je goede uitleg krijgt over het produkt. Kom je er niet uit staat de klantenservice je ook met raad en daad bij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton van Bavel 18-11-2017 Via de website gekocht

Duidelijke website en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb reeds eerder bij CoolBlue besteld en vanwege de goed opgezette website met duidelijke omschrijving van het gewenste artikel en de snelle levering, kom ik hier graag terug

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Klaas 18-11-2017 Via de website gekocht

Snel bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ontving voor de bezorging 2 keer een sms waarvan er 1 niet correct was (een uur te vroeg).
De levering was bijzonder snel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cekop 18-11-2017 Via de website gekocht

Hamerboormachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service, wordt prima geholpen, ook als je verkeerd artikel hebt gekocht, blijft de service goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carola 18-11-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zondag begaf onze oude wasmachine het en hebben we via cool blue een nieuwe besteld. Op maandagmiddag werd de nieuwe wasmachine al gebracht en keurig op tijd en op zijn plek gezet en aangesloten. I

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 18-11-2017 Via de website gekocht

Prima en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed te vrede, besteld, direct reactie terug dat het in behandeling is.
Volgende dag kon ik het pakketje ophalen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

johan 18-11-2017 Via de website gekocht

perfect proces, zowel bestel- als afleveringprocedure

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
maandag om ca 17 uur een combi-magnetron besteld, de volgende dag ca 17 uur reeds geplaatst!
het gehele traject van bestellen tot aflevering/plaatsen is uitstekend georganiseerd, de aflevering aan huis , het plaatsen van de nieuwe apparatuur, uitpakken, opruimen en afvoeren
van verpakking en oude apparaat verloopt prettig en rustig, kortom wij zijn bijzonder tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. van Kalkeren 18-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

10,0
We zochten een bepaald artikel. Coolblue was de goedkoopste en snelste daarmee. s Avonds laat besteld, de volgende dag n huis. Top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 17-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, keurig boven gebracht en geïnstalleerd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koos voor coolblue voor de prijs, levertijd en gratis service van het op zijn plek zetten van de wasmachine. Alles ging prima zoals afgesproken. Vriendelijke jongens. Wel zwaar werk, er zou toch een cao moeten zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carel 17-11-2017 Via de website gekocht

Top service. Wie zegt dat het niet meer kan! Hier wel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima medewerkers. Goed geholpen. Goede wasmachine voor een leuke prijs. En vooral het op zolder neerzetten van de machine en afvoeren van de oude. Top Boys. Real Cool!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 17-11-2017 Via de website gekocht

gewoon vlot.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wist wat ik wilde hebben, dus vlot gevonden op de site.
Bestellen en de volgende morgen in huis, wat wil je nog meer van een webshop.
En dat tegen een scherpe prijs.
Hier kom ik wel weer eens terug.

Reageer

Liesbeth 17-11-2017 Via de website gekocht

Alles naar wens

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Besteld en volgende dag bezorgd. Prima service. Duidelijke shop. Kreeg een email in de ochtend wanneer de bezorger zou komen waarop ik kon anticiperen in mijn tijdsverdeling van de dag. Heel prettig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cesar 17-11-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar en snel

Algemene score

9,0
Duidelijke communicatie, overzichtelijk en snel geleverd. Maandag besteld en de volgende dag in huis! Uiteraard netjes te volgen via tracé&tracé

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cora 17-11-2017 Via de website gekocht

Verrast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service! Op dinsdag om 17.30 uur een nieuwe wasmachine besteld, omdat mijn huidige wasmachine niet meer gerepareerd kon worden. De volgende dag om 9.30 uur stond de nieuwe al keurig aangesloten op,zijn plek. Je wordt keurig op de hoogte gehouden hoe laat de machine gebracht wordt en dan zijn E er ook. Zelfs de wasdroger werd er opgezet! Hier kan menige traditionele winkel een voorbeeld aan nemen. Wat een goed bedrijf met zeer vriendelijk en meedenkend personeel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 17-11-2017 Via de website gekocht

super Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
besteld via website. Diepvriezer werd door 2 vriendelijke en behulpzame medewerkers geleverd. Zonder problemen in kelder gezet en in werking gezet. Oud toestel werd teruggenomen. Super service en een pluim voor de 2 medewerkers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Roelands 17-11-2017 Via de website gekocht

Super kwaliteit aan lage prijs snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima produkt te kiezen uit een breed aanbod. Uitgebreide informatie op de website die doordacht kiezen mogelijk maakt. Een vleugje humor. Correcte prijzen en snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Hensbergen 17-11-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, goede communicatie over de levering (mail/smsje en telefoontje)
Levering van wasmachine, werd geplaatst en aangesloten. Medewerkers waren erg vriendelijk. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R v/d Hoek 17-11-2017 Via de website gekocht

Goede service en zeer vriendelijke mensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb voor het eerst besteld via coolblue en wij zijn verkocht de mensen aan de telefoon zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.
De dag erna om +_ 07.30 telefoon we zijn er bijna meneer.
De bezorgers zijn ook zeer vriendelijk eerst netjes voorstellen en toen pas uitladen.
Wij zijn om tot de volgende aankoop heren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yamna Oulad Boazza 17-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden met coolblue. Ik heb een hele slechte ervaring bij media markt waardoor ik mijn geld heb teruggevraagd en meteen bij Coolblue mijn was machine besteld wat een verschil. Buiten een geweldige service zijn de medewerkers erg vriendelijke en behulpzaam.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews