coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,3 Lees 42768 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1379 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Boze klant 28-11-2017 Via de website gekocht

Slechte service

Algemene score

1,0
Iets meer dan 2 jaar geleden een wasmachine en droger gekocht (Samsung Eco Bubble). Nu allebei kapot. Wasmachine scheurt stukken kleding kapot en bij de droger vliegen de stukken plastic in het rond. Coolblue neemt hier geen verantwoordelijkheid voor. Slechte service!!!!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Erin 28-11-2017 Via de website gekocht

Vrolijke en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue informeerde me goed over de levering, was optijd en men was vrolijk en behulpzaam. Een hele fijne ervaring!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

P. Vrijhoeven 28-11-2017 Via de website gekocht

Snel, goed en vriendelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na een aankoop op de overzichtelijke site is het product (condensdroger) keurig volgens afspraak bezorgt. Zeer kundige bezorgers hebben het apparaat zonder ook maar iets te raken naar onze 2e etage gebracht en ook goed aangesloten. Na een uitvoerige uitleg over het gekochte, heeft men het oude apparaat mee retour genomen. En dit alles met een vriendelijke lach.
Complimenten!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maarten 28-11-2017 Via de website gekocht

Prima afhandeling na de bestelling van mijn Dect telefoon.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle afhandeling. Intussen kreeg ik ook een mail met de gebruiksaanwijzing. Handig, dan kun je tevoren al bekijken wat er in het pakket hoort te zitten en hoe alles werkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan G 28-11-2017 Via de website gekocht

Snel en accuraat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Niemand is perfect daarom niet de hoogste beoordeling, maar Coolblue komt aardig in de buurt. Aanbevolen artikelen zijn altijd een hele goede keus. De levering is snel, s'avonds besteld volgende dag in huis.
Op zich zijn de producten in het assortiment van Coolblue goed en is de beschrijving op de website accuraat. Maar het kan voorkomen dat het toch niet pas bij het doel waar ik het voor wil gebruiken. Dan is er geen gezeur, binnen 14 dagen terug sturen en het aankoop bedrag wordt terug gestort.
De prijzen zijn doorgaans de laagste die ik kan vinden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Faasse 28-11-2017 Via de website gekocht

prima prijs

Algemene score

10,0
de levering ,zelfs op zondag en gratis. en een prijs goed koper dan elders.
Keuze uit div artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

patrick 28-11-2017 Via de website gekocht

Heerlijk bezorging op sundays

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
overzichtelijk en snel als je weet wat je wilt , is het gewoon toppie.
En wat dan het aller aller fijnste is dat ze gewoon op zondag je spullen komen brengen.
Ik zeg blauw , koud blauw

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique 28-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle levering.... Om 22:00 besteld de volgende dag al in huis.
Netjes geleverd en verpakt... Geen beschadigen aan de verpakking laat staan het artikel zelf...
Ook niet geheel onbelangrijk mooie aanbiedingen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 28-11-2017 Via de website gekocht

Leuk, betrouwbaar, enthousiast en SNEL!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De leukste webwinkel van Nederland en België. Wat een ontzettend leuke marketing hebben ze! Betrouwbaar, snel en vooral met een tikkie humor die ik wel kan waarderen. Uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 28-11-2017 Via de website gekocht

Goede levering, tevreden met product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
goede levering, niet in de afgesproken tijd maar wel goed geregeld, voordelige koop, ik zou hier vaker willen kopen in de toekomst

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ad MT 28-11-2017 Via de website gekocht

Uitstekende prijs/artikel verhouding

Algemene score

9,0
Duidelijk omschrijving bij producten. Snelle verzending. Veel keuze mogelijkheden. Snel uit vooraf leverbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel van de G 28-11-2017 Via de website gekocht

Coolblue doet wat men beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk, extra suggesties zodat je erop attent wordt gemaakt dat je juist kiest, snelle levering en gied track en trace.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Verhaar 28-11-2017 Via de website gekocht

Kan het nog beter?

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website en de beschrijvingen zijn kristalhelder! De reviews geven een eerlijke kijk op het product en de ervaringen hiermee. Top! Voor elke (elektronica)aankoop vergelijk ik diverse aanbieders, maar ik kom toch telkens weer op Coolblue uit. Daarnaast vindt ik het hele concept "Service met een glimlach" helemaal briljant, zeker ook omdat er werk van gemaakt wordt om de klant optimaal te bedienen en zelfs een glimlach mee te geven. De social media invulling is eveneens briljant en maakt het voor het gehele zin een feestje om pakketten van Coolblue te ontvangen. Top zaak!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander Claessens 28-11-2017 Via de website gekocht

Vlotte service met vette knipoog.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De overzichtelijkheid van de producten en de vele opties helpen bij het maken van een gewogen keuze. Het hele proces na de gemaakte keuze gaat supervlot en de communicatie is vrolijk en enthousiast.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renske 28-11-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd snel bezorgd, de site is helder opgebouwd, duidelijke productbeschrijvingen. Als je toch ergens niet uitkomt is er altijd hulp.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Monica 28-11-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen woorden maar daden, ga zo door, levering zoals beschreven en afgeleverd, zou iedereen bevelen voor een snelle en correcte aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. de Hoog 28-11-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website.Prima service,Probleem met printer opgelost door nieuwe printer te leveren.Duidelijke informatie over de status van behandeling van de klacht d.m.v. email.
Wasmachine 's avonds om 8 uur besteld,andere morgen om 9 uur bezorgd en geplaatst door heel vriendelijke bezorgers.Oude wasmachine meegenomen.Ben geen voorstander om via internet te bestellen maar vind dit een
prettig bedrijf om zaken mee te doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

anoniem 28-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijke website waarbij je met enkele clicks al je bestelling kunt voltooien. Verder is de levering op zondag voor mij van toegevoegde waarde!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim Trost 28-11-2017 Via de website gekocht

Zeer klantvriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nadat ik het product had besteld stagneerde het betalingsverkeer via ideal. Heb de bestelling telefonisch met een coolbleu medewerker kunnen afhandelen. Super service.
Bedankt.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 28-11-2017 Via de website gekocht

Correcte afhandeling bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op vrijdag stofzuiger stuk.
Op zaterdag een nieuwe besteld.
Op zondag binnen de genoemde tijd een nieuwe afgeleverd.
Geweldig geregeld toch!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 28-11-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam, Gustav Mahlerlaan

Ongekende service

Algemene score

8,0
Mijn daglimiet voor de betaling was te laag. Dit geregeld en terug naar de winkel.
Fantastisch dat een medewerker op zondag het toestel lopend is komen brengen. Toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

W 28-11-2017 Via de website gekocht

Hele goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had zelf een foute bestelling geplaatst. (Bleek niet te passe) Ondanks dat ik alles al uitgepakt had en de doos beschadigd was, kon ik het zonder problemen ruilen en kreeg ik mijn geld terug.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 28-11-2017 Via de website gekocht

Coolblue is top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service. Duidelijke informatie. Doen wat ze beloven en vriendelijke bezorgers. Zeker aan te raden. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

neomaatje 28-11-2017 Via de website gekocht

super snelle levering

Algemene score

9,0
De Coolblue webshop is overzichtelijk en duidelijk in gebruik. Daarnaast heeft Coolblue altijd scherpe aanbiedingen, met een super snelle levering. Ga zo door!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gert 28-11-2017 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed overzicht om te bestellen, duidelijke richtlijnen, prima verzorging en niet te vergeten op tijd in huis. tien met een griffel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ward 28-11-2017 Via de website gekocht

Aangegeven levertijd wordt niet waargemaakt.

Algemene score

4,0
Wanneer je aangeeft op je website dat je de volgende dag de bestelling uitlevert moet je dit ook waarmaken. Nu blijkt al meerdere keren dat deze belofte niet waar kan worden gemaakt, verwijder deze kreet dan ook van je website.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Remco 28-11-2017 Via de website gekocht

Ondanks drukte goed geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is deze maand november extra druk. Dat je iets langer moet wachten aan de telefoon is dus logisch. Daarna wordt je ook goed geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos Harbers 28-11-2017 Via de website gekocht

Super servise!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een laptop besteld,maar een paar dagen erna wilde ik hem annuleren omdat ik waarschijnlijk een andere wou. Even bellen en klaar! Geen lastige vragen waarom ik wilde annuleren helemaal niets. Echt super fijn. Daarna alsnog dezelfde laptop besteld en op de gewenste dag werd hij ook afgeleverd. Al met al dik tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rolf, Amsterdam. 28-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, duidelijke website!!

Algemene score

9,0
Kan geen minpunten vinden 😀😀😀. Goede uitleg en overzichtelijk. Ook de specificaties van de artikelen zijn prima.
En natuurlijk de meningen van anderen zijn ook belangrijk. Top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold 28-11-2017 Via de website gekocht

Super snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is duidelijk met een goede zoekfunctie. Ook de technische product informatie is prima in orde. De bestellingen zijn altijd correct en worden super snel bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chewing Al 28-11-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service voor een heel interessante prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij de aankoop van een harde schijf wou ik liever zelf gaan ophalen ipv te laten leveren. Omdat ik niet ver van hun fysieke winkel woon heb ik gewoonweg de dag na mijn order de harde schijf opgehaald en dezelfde dag nog kunnen installeren. Goed product, snelle service en bovendien nog een heel interessante prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Weisenbach 28-11-2017 Via de website gekocht

Goede snelle service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Externe HDD ging stuk, dus moest snel een nieuwe hebben. ( i.v.m. back-ups van de zaak )
Zul je altijd zien dat de winkels in de buurt dicht zijn.
Snel online ( 22:45 ) besteld bij CoolBlue en de volgende dag in huis !

Super Service en snel geleverd. Houden we van.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Conrad 28-11-2017 Via de website gekocht

Makkelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nieuwe wasmachine binnen een dag geleverd en geïnstalleerd. De oude nemen ze ook meteen mee. Je hoeft letterlijk niks te doen behalve de bestelling te plaatsen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Han 28-11-2017 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasmachine en -droger voor goede prijs. Binnen halve dag geleverd en probleemloos op zolder geïnstalleerd door vriendelijke en kundige bezorgers. Oude apparaten en alle verpakkingsmaterialen werden netjes afgevoerd. Service waar je van droomt die gewoon blijkt te bestaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willeke 28-11-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb rond half 12 ' s avonds een rugzak besteld en de volgende ochtend vanaf 9.00 uur lag mijn pakket bij het ophaalpunt! Zó snel heb ik het nog niet meegemaakt, geweldig! De rugzak is perfect en ook voordelig geprijsd! Ik ben dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RS 28-11-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering, duidelijke site en goede filters

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke overzichtelijke site met goede filters. Super snelle levering en het klopt altijd. Ik koop hier zeker vaker

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 27-11-2017 In de winkel gekocht
Groningen

Prima voorlichting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel in Groningen prima geadviseerd door Jeroen. Thuis met gemak geinstalleerd. Geniet van deze aankoop, goed geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Bleufriday 27-11-2017 Via de website gekocht

echt geweldige service, op tijd leveren.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Echt geweldige service, afspraak van levering nakomen. hele goeie product omschrijving.
Prima achteraf nog een mail voor uitleg hetgeen bestelt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Jarno 27-11-2017 Via de website gekocht

Snelle service, scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service, scherpe prijzen.
Waarom stressen tussen al dat hersenloze publiek
Terwijl je uit je luie stoel mooie spullen kunt bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sissy 27-11-2017 Via de website gekocht

Grappige teksten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn neefje wil voor Sinterklaas een bon van Coolblue. Coolblue? Ken ik niet. Maar nu wel! Wat een leuke site, ik moet telkens lachen om alle goede tips en opmerkingen die je krijgt. Wachttips, confetti voor de bezorger, en hulp bij moeilijke opdrachten als het cadeausjedoosje vouwen! En.. het is gelukt. Bedankt Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WesselH 27-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goede verpakking. Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niks op aan te merken, zeer snelle levering ondanks black friday drukte. Ben tevens zeer tevreden over de prijs en de kwaliteit van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

E. Vredegoor 27-11-2017 Via de website gekocht

Super snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op Black Friday 's avonds om 22:30 uur onverwacht nog een mooie smartwatch besteld.
Gezien het tijdstip en ivm de drukte ging ik er van uit dat het pakketje wellicht wat later zou komen dan normaal.

Echter werd het pakketje de volgende dag zelfs een half uur eerder bezorgd dan gepland met track & trace!!

Kortom, ik ben zeer dik tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 27-11-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wasmachine besteld. Deze is keurig naar zolder gebracht en aangesloten met een uitleg enz.
Ook de oude wasmachine is weer meegenomen, echt helemaal top!
Dit zijn van die voordelen bij online kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 27-11-2017 Via de website gekocht

Vertrouwd, goed en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website, gemakkelijk bestellen en afrekenen. Zoals gebruikelijk order goed te volgen en de volgende dag bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chibi 27-11-2017 Via de website gekocht

Altijd weer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd een hele goede service mbt garantie en het leveren van producten in goede staat. Levering gaat ook zoals gepland!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Blij-met-nwe-phone 27-11-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zou eigenlijk een 10 hebben kunnen geven hoor! Heb geen klachten en ben super blij met mijn nieuwe telefoon! De site is overzichtelijk en duidelijk en de service is top! Super snelle levering en had het pakketje de volgende dag in huis!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 27-11-2017 Via de website gekocht

Snelle service,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op advies van mijn vriend via de site van Coolblue mijn nieuwe koptelefoon aangeschaft. Een voor mij nieuwe site. Ik vond het een zeer duidelijke en prettige site om een product uit te kiezen. Met duidelijke recensies, waarin overzichtelijk alle voor en nadelen uiten gezet worden. Ik had het product de volgende dag in huis. Erg betrouwbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bjorn 27-11-2017 Via de website gekocht

Super snelle service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, goede service.....een echte aanrader. Wat je besteld, krijg je ook echt, niets ontbreekt en netjes ingepakt, S'avonds rond 22:30 iets besteld, de volgende ochtend rond een uur of 11 stond die bij mij in de woonkamer!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VBNR 27-11-2017 Via de website gekocht

Blue friday

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Blue friday bij Coolblue, mooie aanbieding voor een Moto X4 met 64 GB. Vlotte levering en goed te volgen via app.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Soest 27-11-2017 Via de website gekocht

Helemaal top !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na bestellen zijn we fantastisch op de hoogte gehouden over het product en de levering. De bezorging was keurig optijd. Ook hebben de bezorgers de machine netjes naar zolder gebracht, aangesloten en uitgelegd. Ook hebben zij het testprogramma gestart waardoor het apparaat schoon voor gebruik klaar stond. Super vriendelijke bezorgers !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews