coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3431 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ed 10-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke shop met een goed assortiment en duidelijke omschrijvingen. tevens konden ze het artikel tegen de laagste prijs leveren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerben 10-11-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is altijd snel en nauwkeurig met een frisse en vernieuwende manier van het bezorgen en afhandelen van paketten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

P.Bakker 10-11-2017 Via de website gekocht

Prima klantcontact!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product was tijdelijk uitverkocht. Ik meldde me aan voor bericht bij nieuwe voorraad.
Dit kwam, product besteld en de volgende dag geleverd.
Via de mail op de hoogte gehouden van het proces. Prima!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grunn 10-11-2017 Via de website gekocht

Snel, sneller, snelst!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het aanbod van producten was ruim en vertrouwde merken.
De levering snel en de bezorgers vriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Harold Lam 10-11-2017 Via de website gekocht

Gezelligheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Regelmatig bestel ik wat Cool blue en het proces is leuk, Cool Blue brengt echt Online winkelen heel dicht naar een echte winkelervaring, de humor in sommige begeleidende e-mail teksten spat er van af, maar je voelt je als klant ook serieus genomen. Meer dan uitstekende service en nu voor de eerste keer, ook iets retour gedaan en dat gaat snel en ook weer met dezelfde humor, maar ook weer het gevoel dat je als klant heel serieus genomen word. Top bedrijf en voor mij als ondernemer een mooi voorbeeld!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marga 10-11-2017 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service; snel bezorgd en artikel in goede staat en de goedkoopste! Overzichtelijke site met veel aanbiedingen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem 10-11-2017 Via de website gekocht

Amsterdam zuid winkel heel klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
heel snel en klantvriendelijk geholpen nadat ik een hakmolen terug kwam brengen. Medewerker had goede productkennis

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renata Katona 10-11-2017 Via de website gekocht

Superhelpful staff, fast delivery!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We ordered a wash machine in the evening, and on the next day at 11:30 the machine was in our bathroom making its first testwash. The guys were very kind and helpful, I absolutely recommend Coolblue! :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie koenen 10-11-2017 Via de website gekocht

Topproduct voor een eerlijke prijs goede afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede uitleg eerlijke vergelijking snelle betrouwbare bezorging goed en degelijk verpakt duidelijke gebruiksaanwijzing van de producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diny 10-11-2017 Via de website gekocht

Snelle verzending en het weerstation werkt perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze hebben een hele goede service, je kunt zonder problemen terug sturen
Ik beveel Cool bleu graag aan

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vrolijk 10-11-2017 Via de website gekocht

Het wordt al gewoon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlak voor 23.00 uur besteld en gewoon de volgende dag in huis. Je gaat het gewoon vinden. Maar het is knap dat het elke keer weer lukt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Doorn 10-11-2017 Via de website gekocht

Prima service per telefoon en in de levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Contact met de klantenservice was uitstekend; werd goed geholpen. De aflevering volgens het boekje, op de afgesproken tijd met een glimlach.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 10-11-2017 Via de website gekocht

Indesit wasdroger binnen 5 maanden stuk slechte service.

Algemene score

1,0
Slechte service bij slecht functionerende apparaten. Ik zal in de toekomst ergens anders een bestelling plaatsen. De goede service die zij adverteren en waarom ik bij coolblue kocht. Wordt niet waargemaakt.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 10-11-2017

Hey Patricia,

Wat onwijs vervelend om te lezen dat jouw wasdroger al binnen 5 maanden defect is geraakt. Je hebt volkomen gelijk, dit is absoluut niet de bedoeling. We bieden altijd 2 jaar Coolblue garantie, zodat je kan genieten van een aankoop. Als je jouw situatie en ordernummer naar het volgende e-mailadres stuurt: geenglimlach@coolblue.nl, dan kijken we graag nog met je mee naar een oplossing. We zien jouw reactie graag tegemoet.

Groeten, Coolblue

Reageer

Adem 10-11-2017 Via de website gekocht

Valse beloftes

Algemene score

1,0
Vorige week een hele bestellijst 11 artikelen besteld en netjes via ideal betaald 4436 euros welteverstaan. Gisteren besloten om voor mijn ouders een 2de kans nieuwe tv te kopen, de service en beloftes aan de telefoon maakten me al superzenuwachtig over hoe de ervaring zou zijn. Natuurlijk netjes betaald en kreeg een mail met bevestiging van ordernummer en betaling succesvol. Dus ik wachten en wachten en gewoon niks he! Besloten om contact op te nemen via app ze beloofde via 30 min te antwoorden nou niet dus. Dus toen maar gebeld om te vragen waar het blijft na 8 hele minuten in de wachtrij te staan kreeg ik het volgende te horen citaat : Sorry ik kan uw niet vertellen wat er is gebeurd, maar de tv voor uw ouders zal niet komen vandaag. Maar ik kan u wel 10 hele euros shoptegoed aanbieden.
Ik lachte me kapot hoe laconiek ze wel niet met je word omgegaan, dus heb mijn eigen bestelling en die van me ouders maar compleet geannuleerd. Ik betaal wel direct via ideal maar terugbetalen duurt 3 werkdagen plus minus wacht ik nu op 4900 euro van coolblue.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 10-11-2017

Hey Adem,

Wat onwijs vervelend om te lezen dat je zo een nare ervaring met ons hebt gehad. Je hebt volkomen gelijk, dit is natuurlijk niet de service die je van ons mag verwachten. Als eerst willen we onze excuses aanbieden, voor de manier waarop je te woord bent gestaan. Niet elk pakket versturen we met onze eigen vervoersdienst. Dat is ook de reden dat we weinig invloed kunnen uitoefenen als een pakket al is uitgestuurd. Niet omdat we dit niet willen doen, maar simpelweg, omdat we ook aan handen en voeten gebonden zijn. Wel willen we dit uiteraard voor je uitzoeken. Mocht je dit willen, dan kan je jouw e-mailadres en ordernummer naar het volgende e-mailadres toesturen: geenglimlach@coolblue.nl. Dan doen we graag ons uiterste best voor je.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Talla 10-11-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tevreden over deze winkel. 's Avonds besteld en de volgende dag al gratis bezorgd! Ik vond het prettig dat je een tijdstip voor bezorging kunt kiezen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

John 10-11-2017 Via de website gekocht

Ongekende services!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website, makkelijk te bestellen en de levering was de volgende werkdag al! Fijne bezorgers van Coolbue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

De Lange 09-11-2017 Via de website gekocht

Op rolletjes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het zoeken van de juiste monitor was eenvoudig. De informatie over feedback van anderen is erg fijn. Goede prijs en de levering (gratis) op avonden, is echt een verademing, nu eens niet de spullen bij de buren ophalen. :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mike 09-11-2017 Via de website gekocht

prima service, communicatie en last mile!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon klant centraal stellen, uitstekende website, uitgebreide communicatie van bestelling tot bezorging en twee vriendelijke bezorgers die snel de wasmachine hebben aangesloten en de oude hebben meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 09-11-2017 Via de website gekocht

Meer dan tevreden over levering en bezorging.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke webshop. Eenvoudige manier van bestellen en betalen. Korte leveringstijd (vandaag besteld, morgen in huis) en een zeer vriendelijke en vlotte bezorging doortwee vriendelijke jongemannen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 09-11-2017 Via de website gekocht

Hele slechte service

Algemene score

1,0
Stond gedurende een week een Moog Subsequent 37 CV van 1949€ voor 1549€ te koop. Het betrof een nieuw product. Toen ik hem wilde bestellen was de prijs ineens gestegen naar 1949€. Na verschillende keren gemaild met een medewerker kwam het erop neer dat het gewoon pech was. Wat nog wel opmerkelijk was om te vermelden is dat de medewerker mailde dat Coolblue ook niet meedoet aan laagste prijsgarantie omdat ze kwaliteit willen leveren en daar niet in mee gaan. Nou vraag ik je, je hebt bij Coolblue slechts 30dagen niet goed geld terug en slechts twee jaar garantie.

Wat denken ze nou bij Coolblue dat ze zich mogen meten met een echte top muziekspecialist. Misschien moeten ze bij Coolblue maar weer eens bezig gaan houden met het verkopen van tv’s, stofzuigers enzo. Bah waardeloos beleid!!!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

David Hund 09-11-2017 Via de website gekocht

Top service en leukigheidjes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het aanbod is groot en de site(s) overzichtelijk en snel.

Belangrijker nog, is dat de service echt top is: mijn laatste aankoop is bezorgd nog _voordat_ ik de mail ("Uw bezorger is onderweg") binnen had! Of zo leek het ;-)

Wat ik super vind, is dat Coolblue een hele trukendoos aan leuke extraatjes opentrekt om de 'beleving' zo prettig mogelijk te maken: hassle-free retourneren, grappige berichtjes op de dozen enzovoorts. Grinnikend maak je de doos open :-)

Dus: 'Top klantbeleving' bovenop 'gewoon goed geregeld' :-) #duimpjeomhoog

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanke 09-11-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is steeds duidelijk omschreven, weet ook wat pro en con is. Welke producten vergelijkbaar zijn. Wat misschien nog handig kan zijn bij je aankoop... en ga zo maar verder. Heerlijke shop :-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilda 09-11-2017 Via de website gekocht

Mooie wijnklimaatkast

Algemene score

9,0
Mooi om te zien! Blijf het raar vinden dat er wel 10 flessen minder in kunnen dan vermeld staat!
Waarom is dit?
De aflevering was goed alleen hadden ze vergeten de handvat er aan te doen, jammer dat ze zo gehaast waren!
Verder tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Swiss Ball 09-11-2017 Via de website gekocht

Heel goede snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb niet bewust gekozen voor coolblue.
Ik was op zoek naar een Swiss Ball en vond hem bij hen.
Ik ben zeer tevreden met de snelle levering.
Bovendien vind ik de mailings en het item: wachttherapie geweldig
Ik houd van deze benadering, met de nodige humor en ik ga zeker vaker bij deze zeer positieve " jongens" bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.J.B. 09-11-2017 Via de website gekocht

Prima service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede productinfo, handig bestelproces, uitvoerige leveringsvoortgang, correcte bezorging/bezorgers. Tot heden zeer tevreden over de bestelling.

Reageer

veeleisende shopper 09-11-2017 Via de website gekocht

Top webwinkel, hier ga ik zeker vaker bestellen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zal opsommen waarom ik hier nogmaals zou bestellen:
Verpakking top
Klantenservice top
Levering top
Staat product top
Duidelijkheid website top
Bestel proces en informatie top
Wellicht nog een paar vergeten, maar alles waar de veeleisende shopper(ik dus) naar zoekt is aanwezig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem 09-11-2017 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering!

Algemene score

9,0
Eerste keer iets besteld op coolblue: website gebruiksvriendelijk, vlotte afhandeling en snelle levering. Prima!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit Koops 09-11-2017 Via de website gekocht

Uitstekende en service gerichte webshop.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb nu verschillende producten bij jullie gekocht en telkens weer verrast mij jullie hulpvaardigheid.
De "KLant is Koning" dat gevoel geven jullie de klanten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michel 09-11-2017 Via de website gekocht

Zoals gewoonlijk altijd top bij Coolblue!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd een goede omschrijving van de producten zodat je voor een normale prijs altijd het goede aankoopt. Ook altijd de volgende dag in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moras 09-11-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Algemene score

10,0
Ik heb reeds verschillende artikelen gekocht bij coolbleu en ben heel tevreden over de service ,website,keuze en levering .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion Smeets 09-11-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle levering!
Geen verzendkosten!
Mooie producten voor een betaalbare prijs, die voldoen aan de omschrijving op de website.2x Eglo 48496 Solar Wandlamp

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 09-11-2017 Via de website gekocht

Top Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat een vriendelijke jongens! Zonder problemen mijn nieuwe wasmachine naar de eerste etage gebracht en de oude meegenomen! Heel vriendelijk en super beleefd! Keurig gebeld dat ze wat eerder er konden zijn en of dat een probleem was, heel netjes!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebastiaan 09-11-2017 Via de website gekocht

Supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbaar en snel met hier en daar een flauw woordgrapje of confetti voor de bezorger. Website werkt erg fijn en communicatie is vlekkeloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nederpelt 09-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze telefoon is precies de telefoon waar ik al lang op zoek was,
Door mijn slecht gehoor (wel hoortoestellen)bij dit toestel kan je door
Knipperend licht zien dat je gebeld word
En gemakkelijke bediening,

Reageer

sjaakie 09-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en klant contact

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super geholpen op zondag avond rond 21.00 uur door de klantenservice.
Dachten echt mee naar de oplossing en pakket was de volgende dag in huis
Super service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pieters 09-11-2017 Via de website gekocht

Heel fijn bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door voorgaande goede ervaring met koelkast en oven nu ook besloten een wasmachine -droger combinatie te kopen. Vantevoren gebeld met twijfels over het product, gerustgesteld dat het altijd terug kan als het tegenvalt. Geweldige levering met aansluiten door goede bezorgers en de machine was én droogt naar wens!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suus 09-11-2017 Via de website gekocht

Super snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben inmiddels vaste klant! Meerdere keren dingen besteld en de volgende dag direct netjes geleverd.
Ook de telefonische klantenservice is top!
In de winkel in Rotterdam ook een warm onthaal en uitstekende service. Ze nemen echt de tijd voor je. Heel anders als een MediaMarkt waar medewerkers amper tijd hebben.
Dik tevreden dus!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 09-11-2017 Via de website gekocht

Prima service altijd, snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De beste webshop die ik ken. Groot assortiment, goede service en snelle levering. Bellen met een vraag is nooit erg, ze helpen je altijd geduldig en vriendelijk. Ook heb ik al een paar keer een handgeschreven kaartje van ze gehad naar aanleiding van een belletje.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 09-11-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Stofzuiger besteld, de volgende dag in huis! Goede service en mooie prijs, goedkoper dan andere winkels!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 09-11-2017 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Jullie zijn altijd super snel. Tv besteld volgende dag in huis. Alleen deze keer met pakket dat door de brievenbus paste duurde het een dagje langer 😂. Maar voor de rest altijd top!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jean-Pierre Maas 09-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service net een grote glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling zeer vlotjes verlopen.
Ook het contact met de klantenservice was prima. Geen wachttijd, vriendelijk, grappig en goed geholpen. Door mijn eigen stommiteit trouwens contact moeten opnemen met de klantenservice.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen 09-11-2017 Via de website gekocht

Goede kwaliteitsproducten voor betaalbare prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele snelle levering.Correcte uitleg over product en duidelijke website.Fantastische promotieprijs voor een kwaliteitsvol product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 09-11-2017 Via de website gekocht

Perfecte service rondom bezorgen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer gedetailleerde communicatie m.b.t. tijdvak van bezorgen (inclusief belletje 15m vooraf).
Verpakkingen netjes buiten het huis al verwijderd. Alles netjes op zijn plek/ aangesloten. Top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen 08-11-2017 Via de website gekocht

Goede telefonische informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is praktische ingedeeld met voldoende productinformatie, inclusief voor- en nadelen van het product.
Ik ben - en niet voor de eerste keer - zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DdJ 08-11-2017 Via de website gekocht

Super snel en uitstekende afhandeling en bezorging.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk om het artikel te vinden. Snelle reactie d.m.v. bevestiging via e-mail met daarin een duidelijke omschrijving van wat je kan verwachten. Track en trace link en snelle bezorging.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

WH 08-11-2017 Via de website gekocht

Btrouwbare shop, Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zaterdagavond een bestelling geplaatst welke kosteloos op zondagmiddag werd geleverd. Wil je liever geen pakketje op zondag ontvangen, dan kun je dit tijdens het bestelproces aangeven.
Pakketje was netjes verpakt met in het doosje luchtkussentjes ter opvulling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

** 08-11-2017 Via de website gekocht

prima klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website met uitgebreide zoekfilters waardoor je snel het juiste product hebt. Professionele klantenservice zonder lange wachtrijen met prettige dienstverlening.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Strale 08-11-2017 Via de website gekocht

Top kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snele levering en goede kwaliteit. Coolblue is niet altijd de goedkoopste winkel maar wel betrouwbaar qua kwaliteit en service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 08-11-2017 Via de website gekocht

Prima service

Algemene score

8,0
Ik vind de shop overzichtelijk en duidelijk prima webshop het geleverde product is ook prima
Ik heb hier besteld een hogedrukreiniger

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Peter Cornelissen 08-11-2017 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke en snelle zoekfunctie.
Geleverd wat beloofd is en de laptop was correct en goed geleverd.
Ik had een tweede kans besteld en deze doet aan de verwachtingen en was als nieuw

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews