coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3465 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lientje97 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer vriendelijk en behulpzaam

Extra toelichting
Ik vind Coolblue echt verrassend klantgericht. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Als je ze belt, met wat voor vraag ook, dan denken ze mee of ze je kunnen helpen. Een aanbod om dezelfde dag nog het artikel al in huis te hebben. De verzending van dit artikel verliep echt fantastisch. Div berichtjes wanneer verzending weg ging, en wanneer ik wel bericht kon verwachten. Je kon online kijken waar je pakket zich bevond. En een half uur voor aankomst een sms met een aankomsttijd. De chauffeur belde ook echt op dat moment aan. Wederom zeer nette en vriendelijke bezorger. Echt nog nooit zo compleet meegemaakt. SUPER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dierenvriendin148 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer hulpvaardig personeel .
Zeer correct .
24/7 bereikbaar.
Kom je er op de website niet uit, je kan Coolblue bellen , en je wordt zeer correct te woord gestaan.

Service
Binnen 24 uur na de bestelling , nieuwe wasautomaat in huis staan.
Geweldig!!

Assortiment
Goed assortiment

Aanbeveling
Concurrerende prijzen, maar zeer goed service

Extra toelichting
Ik heb alleen zeer goede beoordeling. Goede service . Correct. In 1 woord geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aline vermeersch 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Gemakkelijk bij het bestellen en men houd zich aan zijn woord de volgende dag is alles op het adres aangekomen. Doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lindsey Hendrickx 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles dik oke

Service
alles dik oke

Assortiment
heel uitgebreid

Aanbeveling
Coolblue levert snel, heeft de beste producten in de aanbieding! Alles is gewoon TOP!

Extra toelichting
Ze doen het heel goed, ik heb nergens iets op aan te merken en ben ook van plan om hier binnenkort nog aankopen te doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joshanneke 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
thuis achter de computer bij regen of zonneschijn makkelijk af te werken

Service
bestellen, betalen en levering gaat makkelijk en snel

Assortiment
wat ik zocht vond ik snel

Aanbeveling
op basis van service, snelheid, gemak en goede prijs- kwaliteitsverhouding

Extra toelichting
mijn cijfers zeggen al veel en de motivatie bevestigd e.e.a.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Studio Freddy 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kwaliteit

Service
Zoals altijd UITSTEKEND

Assortiment
Aanbod bevat werkelijk alles wat je maar van kunt dromem

Aanbeveling
Coolblue "The Best"

Extra toelichting
Paar dagen geleden tekentablet gekocht online bij Coolblue, service zoals altijd UITSTEKEND, ik ben Prof. Fotograaf, Intuos is een must voor iedereen die een grafisch programma gebruikt, echt uitstekend voor het retoucheren van portretten en andere fotos waar het op detail aankomt echt een aanrader, hoef tenslotte geen reklame te maken voor WACOM heeft reeds lang zijn kwaliteit bewezen. Voor mij geen negatieve punten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert69 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Product snel gevonden. Makkelijk te navigeren op de site.

Service
Snelle en vlotte levering. Je wordt netjes per sms en mail op de hoogte gehouden van de status van je bestelling

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Groot assortiment, goede service en vlotte levering. Kortom prima web-shop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ghuyge 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke webshop met plus en minpunten opgelijst.

Service
Ultrasnelle levering

Assortiment
Zelfde als bij anderen, maar ruim voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KellyToeti 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten waren zeer gemakkelijk te vergelijken en makkelijk te bestellen.

Service
Helaas was het product iets later dan verwacht, maar dat ligt aan PostNL en niet aan CoolBlue.

Assortiment
Vrijwel alles in huis!

Aanbeveling
Alles verliep soepel en makkelijk.

Extra toelichting
Alles prima geregeld. En de volgende dag in huis, zoals beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

ofreriks 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Kijken op marktplaats of op de site,...belletje, bestellen, betaal link sturen ze je met de mail en binnen 24 uur heb je het artikel in Nieuwstraat, met garantie in huis.
En dat met zoveel korting.

Service
Ik heb eens een artikel gekocht dat niet voldeed aan de omschrijving, binnen 24 uur had ik een ander artikel dat wel voldeed. De mensen aan de telefoon kijken samen met je of alles is zoals je wilt. Goede raad en een scherp advies echt top.

Assortiment
Als ik wat nodig heb kijk ik eerst of het door tweede kans van cool blue wordt aangeboden, meestal vind ik wel wat ik zoek en altijd voordelig.

Aanbeveling
Ik ben een groot fan en heb al meerdere artikelen met grote tevredenheid gekocht. Dus doen...

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over cool bleu, niet alleen over de tweede kans artikelen, maar ook over de nieuwe uit de online winkel. Goede advieze, snelle betaling via de betalingskenmerk en supersnelle levering. Ze houden je keurig op de hoogte van de betalingsbevestiging, het inpakmoment en de verzending. Of je nu nieuwe of tweede keus artikelen koop, je wordt echt super geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

thierry43 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudige bestelprocedure, kind kan de was doen.

Service
in de tijd vòòr aflevering wordt je goed op de hoogte gehouden, waar je bestelling zich bevindt

Assortiment
Ruim voldoende, ik heb gevonden wat ik nodig heb

Aanbeveling
Alles verloopt zeer soepel en snel. Ik koop nu nu al een jaar of 5 bij Coolblue en nooit problemen gehad. Ik heb vertrouwen in deze zaak en dat is zeer belangrijk bij webwinkels.

Extra toelichting
Coolblue is een webwinkel met een ruim assortiment, is niet duur, heeft een snelle website, levert supersnel af, geeft goed advies en goede informatie na de koop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Voorhenk 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heldere, duidelijke website. vooral de algemene uitleg vooraan over de soorten monitoren die Coolblue aanbiedt, vond ik subliem!

Service
levertijd: korter kan haast niet. Vooral goed was de rits van mails om je op de hoogte te stellen van de voortgang

Assortiment
prima assortiment. doet niet onder voor andere grote concurrenten.

Aanbeveling
Absoluut.

Extra toelichting
Ik kan geen foutjes ontdekken. Websites hebben professionele maar vooral klantgerichte en vriendelijke uitstraling. Meer dan voldoende gerelateerde productinformatie en....ik krijg inderdaad 'een glimlach op mijn gezicht' nav de payoff: alles voor een glimlach....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verdwelt 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer overzichtelijke site waar alles makkelijk te vinden is

Service
Heldere en uitgebreide informatie!

Assortiment
Veel!

Aanbeveling
Alleen al voor de overzichtelijkheid en heldere informatie product en informatie over de bestelstatus zijn een pluim waard!

Extra toelichting
Wat mij opvalt is de zeer duidelijke en heldere info

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Picauly 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website en zoekfunctie

Service
Belde de servicedienst. Werd zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan

Assortiment
Grote keuze

Extra toelichting
Het is een duidelijke website, ruime keuze, vriendelijke service en snelle afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lievemeynen 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig en snel vanaf de zetel

Service
suppersnelle levering

Assortiment
zeer uitgebreid

Extra toelichting
snel en eenvoudig , vandaag besteld morgen geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jakezuid 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
HEt instellen van de levertijd van het product is suppa

Assortiment
Ik heb altijd gevoel gehad dat cool blue webshop overzichtelijker is dan mediamarkt om een keuze te maken. Ook is de assortiment best redelijk.

Aanbeveling
zeker doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

brientje666 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heerlijk thuis achter je pc alle artikelen bekijken zonder dat er kinderen aan je arm staan te trekken zoals in een winkel.

Service
Snelle levering. 2 artikelen besteld en de volgende dag al thuis geleverd zoals in de mail aangekondigd werd.

Assortiment
Een zeer ruim gamma waar je je keuze uit kan maken zowel voor dure als budgetvriendelijke artikelen. Voor elk wat wils.

Aanbeveling
Door de zeer vlotte behandeling en betalingsmogelijkheden zou ik de winkel zeker aanbevelen aan vrienden en familie.

Extra toelichting
Een zeer duidelijke site waar je alles gemakkelijk kan vinden en bestellen. Een zeer goede service . Zo kreeg ik netjes een bericht op de gsm wanneer het artikel ingepakt was en klaar voor verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emielieo 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Steeds notificatie omtrent vordering van je bestelling.

Assortiment
Zelfs voor een minder gangbaar model smartphone volop keuze in covers.

Extra toelichting
Prima service, goed op de hoogte gehouden van de vordering van je bestelling. Ik had geen verzendkosten, ook altijd fijn!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ton van triest 12-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Assortiment
was op zoek naar een nieuwe hoes voor mijn ipad 3.
In de winkels geen keus, zeker niet bij de Media Markt.
Reactie verkoper, meneer u hebt een oudere versie er zijn alleen maar hoezen voor de ipad aie en samsung.
Ja maar ik wil er 1 voor de ipad 3 lieftst een mooie leren.
Sorry die hebben wij niet meer wel een universele met elastiekjes.
Ja en dan mijn ipad op de grond zeker. Nou dan ga ik wel naar het internet zo werken jullie het zelf in de hand dat iedereen via het internet bestel. Zie daar een schitterende leren hoes voor een schappelijke prijs!

Extra toelichting
Snel met alles en goede kwaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roulance isabelle 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een muisklik en de dag nadien al thuis.

Service
wist iets niet zeker van mijn bestelling, telefoontje en hup alles was opgeklaard.
EN DIT MET EEN GLIMLACH !!!

Assortiment
Altijd hebben ze wat je nodig hebt.

Aanbeveling
Vertellen er nu al over tegen vrienden.
Zo makkelijk,beste prijs en vlugge levering.

Extra toelichting
Je kan er dag en nacht bestellen,bellen voor hulp, bediend met een glimlach aan de telefoon. Dag nadien uw bestelling in huis, ideaal dus als je nog vlug een kadootje moet kopen. Beste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

School078 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Correct.
Vriendelijk
Duidelijk.

Assortiment
Veel en voldoende

Aanbeveling
Voor nu zou en heb ik al aanbevelingen doen/gedaan

Extra toelichting
De mail communicatie is niet altijd overzichtelijk Kopen bij coolbest mail bevestiging. Dan andere mail van afleverdienst was niet optijd waardoor een afspraak gemist werd. Iedereen wel vriendelijk

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Alpamona 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles is goed uitgelegd, goederen makkelijk te vinden.

Service
Snel en efficiënt, veel leveringsmogelijkheden, zelfs op zondag. Niets aan te merken. Ik ben heel tevreden. Het was mijn eerste bestelling maar zeker niet de laatste.

Assortiment
Er zijn tablets of smartphones die niet voorgesteld zijn (bijvoorbeeld tablet 32gb of andere varianten).

Extra toelichting
Zeer goede service, op tijd geleverd, alles was in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

StijnWi 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het plaatsen van de bestelling en aanvraag op factuur was heel voor verlopen.

Service
mijn bestelling was iets voor middernacht besteld en de volgende dag (zondag) was het al on de vroege namiddag geleverd!

Assortiment
Uitgebreide keus van de producten met duidelijk overzicht van de variaties.

Extra toelichting
De eenvoudigheid van bestellen gekoppeld aan de snelle levering zijn voor mij zeer belangrijk!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jahb 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Grill gezocht, en bijna direct gevonden.
Bijna direct omdat ik bij het zien van de grillen een andere grill (een automatisch instelbare) heb gekocht dan ik van plan was.

Service
Na de mail dat de betaling is ontvangen werd de grill dezelfde dag verstuurd.

Assortiment
Zie boven.

Aanbeveling
Al meer artikelen bij Coolblue gekocht, en iedere keer snelle afwikkeling, en goede spullen.

Extra toelichting
Helemaal niets op Coolblue op aan te merken. Wat er beloofd wordt, wordt ook nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Turion 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vinden wat je nodig heb, bestelling plaatsen en de volgende dag thuis.

Service
Als snelle levering onder service valt dat is die perfect.

Assortiment
Voor mij voldoende.

Aanbeveling
Ivm bovenstaande opmerkingen.

Extra toelichting
Makkelijk zoeken, bestellen en betalen zoals je zelf wilt. Gratis verzending en de volgende dag in huis, wat kan een mens nog meer willen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mmittaa 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij coolblue bestellen gaat altijd zonder gedoe.

Service
Helaas voldeed het product niet en terug sturen is dan zo gebeurt.

Assortiment
Ze hadden alles wat we zochten.

Aanbeveling
Nog nooit problemen bij Coolblue gehad. De website(s) zijn erg fijne en overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carreaux 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke categorieën, duidelijke productomschrijving, en snel reviews over het gezochte product te vinden + heel breed gamma aan producten met snelle leveringstijd!

Service
Coolblue brengt me goed op de hoogte van de ondernomen stappen om mijn product tot bij mij te brengen. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden en de service is steeds correct.

Assortiment
Zeer breed gamma van kwaliteitsproducten. Niet het goedkoopste assortiment, maar altijd kwaliteitsvolle producten.

Aanbeveling
Tot nu toe geen enkele reden gevonden om Coolblue niet aan te bevelen bij anderen.

Extra toelichting
Ik vind de verschillende leveringsmogelijkheden, de levertijd en de prijs-kwaliteit van het brede assortiment bijzonder waardevolle aspecten, net als de goede prijs-kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yeeteeho 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bij bezorging kan je diverse opties aangeven. Heel fijn is ook het af kunnen halen van je pakket bij een afhaal locatie. Daarmee weet je zeker dat je pakket binnen een dag in huis is. Top service!

Service
Vele mogelijkheden met bezorgen/afhalen, betalen, product vergelijken etc.

Assortiment
Breed en diep assortiment. Veel subwinkels met specs.

Aanbeveling
Is helaas geen prijsvechter maar wel scherp in de prijs. Loont altijd om te overwegen vanwege de service en betrouwbaarheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piete102 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Geen rompslomp ze doen wat ze zeggen

Service
Alles wordt netjes aangesloten en de oude machine netjes afgevoerd.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Doen!

Extra toelichting
Verschil met andere aanbieders is dat er geen bijkomende kosten zijn. Men doet wat men belooft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dkdemen 12-08-2015 In de winkel gekocht
PDAShop

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke keuze of ik hem wil laten bezorgen of zelf bij een PostNL afhaal punt wil laten ophalen !

Service
ik had mijn bestelling gedaan, ik kreeg nog geen uur later een smsje met ''We hebben uw bestelling ingepakt. we houden u verder op de hoogte via e-mail''
en de dag erna na 15:00 kon ik mijn pakketje ophalen

Aanbeveling
als je wat zoekt en ze hebben het daar ?
dan zou ik CoolBlue aanraden, makkelijk en snel.

Extra toelichting
ik kreeg een link van mijn zwager met iets wat ik wilde hebben, besteld en kon hem de dag erna ophalen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

ngolsteyn 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzihctelijke website en makkelijk te bestellen.

Aanbeveling
Simpel en doelmatig dat is wat je ziet en wat je krijgt, een aanrader voor iedereen.

Extra toelichting
Ik bestel al sinds jaar en dag bij Coolblue, het is eigenlijk de eerste winkel waar ik kijk als ik naar iets nieuws opzoek ben.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gerry S 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel behulpzaam. Telefonisch besteld en uiterst vlot en vriendelijk geholpen. De volgende dag in huis.

Service
Coolbleu is een fantastisch service gericht bedrijf.Snelle service, uiterst vriendelijk en behulpzaam.

Aanbeveling
Geweldige service!

Extra toelichting
Meerdere keren goede ervaring gehad.Pech met aankoop, werd snel geregeld. Koop daar graag, altijd goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nadine bastiaens 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
On line in 2 min gevonden wat ik in 3 winkels niet vond, en on top de dag daarna reeds geleverd, op een zondag, gewoon geweldig.

Service
Op zondag middag geleverd en besteld nog geen 24 uur ervoor.

Aanbeveling
Super

Extra toelichting
Zeer efficient, meer keuze dan in de doorsnee winkels, en direct geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FrankTLO 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Prima webwinkel met groot assortiment. Zeer snelle, correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wendidewolff 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het artikel was niet aanwezig in de winkel, maar in de winkel hebben we het artikel op internet besteld en werd het de volgende dag gratis thuis bezorgd.

Extra toelichting
In de winkel ben ik snel geholpen en de aankoop via de webshop had ik de volgende dag thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jeanninerobberecht 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel eenvoudig te bestellen, kan niet beter

Service
fantastisch snel geleverd

Assortiment
direct gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
fantastische service

Extra toelichting
Alles was picco bello

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

puregtx 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Fabrieksfout met product, contact opgenomen met klantenservice, vlot en vriendelijk, volgende dag product omgeruild.

Aanbeveling
Top webshop

Extra toelichting
Top webshop! Alleen een beetje jammer dat de categorie met PC Componementen wat uitgebreider is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel J. 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Terugvinden van het beoogde produkt op de website van Coolblue was zeer eenvoudig

Service
Ik heb telefonisch besteld op zaternamiddag. Ik kon nauwelijks geloven dat Coolblue zijn belofte op de website, nl levering op zondag zonder bijkomende kosten, zou kunnen waarmaken. vandaar dat ik met iemand wou spreken ipv gewoon on-line te bestellen. Bereikbaarheid uitstekend en bestelling rimpelloos.

Assortiment
Ik had bij mij in de buurt drie gewone winkels afgelopen op zoek naar een vervang grill rooster voor een Weber BBQ. Resultaat nul. Bij Coolblue was dit produkt in voorraad.

Aanbeveling
Zonder voorbehoud.

Extra toelichting
Ik ben uitermate tevreden over de service van Coolblue : 1) wat ik nodig had was bij hen in voorraad, in drie gewone winkels niet 2) de prijs was dezelfde 3) ik vind het bijzonder sterk dat zij bij bestelling op zaterdag op zondag konden leveren (zonder enige extra kost).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marceled 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
eenvoudig en snel te bestellen, geode opvolging.

Service
top service, geleverd toestel laten omruilen voor een ander merk dit werd zonder probleem gedaan, en steeds zeer vriendelijk bij de communicatie.

Aanbeveling
van bestelling tot levering perfect, service gericht .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark2412 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Goede overzichtelijke site.

Service
Savonds besteld en smiddags in huis perfect.

Aanbeveling
Tot nu toe geen slechte ervaringen gehad . Aftersale super.

Extra toelichting
Kan niks negatiefs bedenken. Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Morgana LeFey 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het bestellen en betalen gaat super vlot. Je kan producten ook heel makkelijk vinden.
Je kan je bestelling ook nog makkelijk wijzigen. Het is ook fijn dat een suggestie gedaan wordt welke producten ook handig zijn om bijkomend aan te kopen vb uitbreiding geheugen of andere accessoires.

Service
Super die aflevering op zondag. Ik kon het bijna niet geloven toen ik het las. Zaterdag bestellen en zondag afgeleverd aan huis... maar het klopte. Dit is echt boven verwachting. Bij veel websites is de aflevering pas op maandag of dinsdag en dan dien je je pakje zelf te gaan afhalen in een Kiala punt of postpunt. Deze aflevering op zondag aan huis is dus overtreffende trap.
Wat ook leuk was is dat je verwittigd wordt via e-mail van de status van je bestelling (ontvangen, ingepakt en dan je factuur en het vermoedde tijdstip van levering)
Dit alles maakt een zeer professionele en degelijke indruk, die ook waargemaakt wordt.
En dan vond ik de EAN code niet voor de cashback te kunnen aanvragen.
De streepjescode vond ik op het toestel maar niet de 13 cijferige code die daar bij hoort. Even met de klantenservice gemaild die navraag deed bij de Leverancier en ik kreeg mijn EAN code doorgestuurd. Bleek dat deze code op het doosje van het toestel stond. Heb ik weer iets bijgeleerd. Super service noem ik dit.

Aanbeveling
Afleveringsmogelijkheden en na-service boven verwachting.
Het is fijn als je met een gerust hart kan bestellen.

Extra toelichting
Accurate aflevering thuis op zondag ! Vriendelijke, professionele en oplossingsgerichte na-service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc met een c 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Supersnelle levering, ook op zondag!

Assortiment
Zeer ruim en gevarieerd aanbod

Extra toelichting
Eenvoudiger kan niet... keuze maken, betalen en de volgende dag wordt het thuis geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

robkenj 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
nog nooit on line gekocht.Ik vond

dit (coolblue) een openbaring

Assortiment
de levering zou tussen 10.00 uur en 15.00 uur plaatsvinden. Om 10.02 uur stond de levering voor de deur.Prachtig

Aanbeveling
Omdat alles pico bello was precies volgens de mededeling op internet0Op 1 dag had ik een nieuwe wasmachine in huis en was de oude meegenomen.

Extra toelichting
Ik kan geen minpunten opnoemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Schildknegt 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelling was zo gedaan

Service
's Middags om 14.30 uur besteld en 's avonds om 21.30 uur al in huis.
Grote klasse Coolblue

Assortiment
Er was meer dan genoeg keuze waardoor ik niet verder hoefde te zoeken.

Aanbeveling
Door de keuze en de zeer snelle levering daardoor een aanrader.

Extra toelichting
Door de ruime keuze kon ik een snelle beslissing maken, dat ik het product dan 's avonds al in huis had spreek van een service van hoog niveau.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FrankParthoens 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je zetel bestellen...wat is nog makkelijker ?

Service
Rond 18u00 besteld en de dag erna om 9u30 thuis bezorgd !

Extra toelichting
Super gemakkelijk en perfect afgeleverd !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Silex 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website maakt het erg makkelijk om te zoeken, selecteren en te kopen. Fijn is ook dat naast de betaalmogelijkheden van onder andere iDeal (geen bescherming) ook PayPal (met bescherming en m.i. net iets makkelijker dan creditcard) mogelijk is.

Service
Het automatisch doorzenden van de status van je aankoop werkt erg prettig.

Assortiment
Coolblue bestaat uit een aantal websites. Je kunt er vaak datgene vinden wat je in de winkel niet kunt vinden.

Aanbeveling
Coolblue is een betrouwbare winkel gebleken.

Extra toelichting
Verschillende keren bij Coolblue iets besteld. Nooit problemen gehad met levering. Integendeel, de levering is gratis en heel snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bri. 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hoeft je huis niet uit om aankopen te doen.

Assortiment
Altijd al gevonden wat ik nodig had.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan1809 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via pc dingen bestellen

Service
service 11 op 10 super gewoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stef van der Wel 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen ging gemakkelijk. Niks te klagen!

Service
Zondagbezorging zonder extra kosten. Perfect!

Assortiment
De laptop die ik er een week van te voren in het oog had, was een week later uitverkocht. Ik heb een laptop nodig over een paar weken en de verwachting was dat die binnen een maand weer verkocht ging worden. Te laat dus.

Extra toelichting
De zondagbezorging was erg fijn! Ik vond echter het assortiment wat tegenvallen. Wanneer een artikel uitverkocht is, wordt hij niet weergegeven op de website, daardoor moest ik lang zoeken om er achter te komen dat het uitverkocht was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

rgeubels 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je vindt er alles aan een goede prijs.
vandaag besteld is morgen in ieder geval geleverd!

Service
uitleg zelfs nog bekrachtigd met filmpjes. Ook als iets niet op voorraad is kan je vragen om een melding wanneer dit weer op voorraad is.

Assortiment
Heel veel spullen en nog makkelijk te vinden ook

Aanbeveling
Als je iets snel wilt hebben

Extra toelichting
Ik heb hier al verschillende apparaten gekocht en heb nog nooit een probleem gehad. Als je niet weet wat je wilt kan je nog makkelijk vergelijken op deze site.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews