coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42496 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2821 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

reinoudb 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
producten worden uitvoerig toegelicht

Service
mocht een aankoop niet bevallen, is de service echt goed.

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Ik zou hun zeker aanbevelen

Extra toelichting
Overzichtelijke website met veel informatie over de producten. Zelfs al koop ik het niet bij hun vergelijk ik een product altijd eerst bij Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc roeffaers 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je hebt alle informatie over het product bij de hand ! de betaling gaat vlot en de levering kan niet beter !! zeer goede lay-out van de website !

Service
de service is ook heel goed, je hoeft maar te telefoneren en je wordt verder geholpen. klein minpuntje echter maar daar kan coolblue niets aan doen volgens mij ! wanneer er een nokia gsm stuk gaat : er is geen nokia service in belgie ! en dit is mssn ook bij andere zaken ! maar voor de rest ben ik heel tevreden.

Assortiment
zeer ruime keuze in alle categorieên !
overzichtelijk voorgesteld en vooral de bijkomende info wordt zeer geapprecieerd !

Aanbeveling
zou niet weten waar je even makkelijk en even vlug aan je gewenst product kunt komen en dit zonder je te verplaatsen ! ik kom bv nooit meer in een andere electronica winkel !

Extra toelichting
- zeer ruime keuze - goede bijkomende informatie over het product - mooie website - levering is top ! - makkelijke betaling - geen gezeur bij retourzending - makkelijk om uit je luie zetel toch je aankoop te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rudi plysier 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
rustig kijken, bestellen en wachten op de levering.

Service
snelle levering en bij voorgaande product, zeer snelle herstelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cyriel van den broek 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig om te besyellen

Service
mooi op tijd geleverd

Aanbeveling
heb meermaals bij jullie besteld en steeds perfect geleverd

Extra toelichting
werkt fantastisch direct in elkaar gestoken en geprobeerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TheMa65 23-07-2015 In de winkel gekocht
Rotterdam Oostplein
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Wachttijd is soms wat erg lang

Assortiment
Ik hou niet zo van 10-en. Maar op service en assortiment is niets aan te merken

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonny Symens 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel terug te vinden artikelen

Service
perfect volgens opgegeven timing geleverd

Assortiment
grote keuze

Aanbeveling
prima en betrouwbare service

Extra toelichting
prima en betrouwbare service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T_ForMe 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site, groot aanbod

Service
veel informatie, goede updates.

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
Echt een goede winkel

Extra toelichting
Super website, goede informatie, vooral de productvideo's zijn erg handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chris 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer uitgebreide duidelijke webshop
Bij vragen is er steeds iemand bereikbaar die meer informatie kan aanbieden en advies kan geven

Service
Zeer snelle en gratis leverdienst

Medewerkers denken mee aan de telefoon welk artikel ik best aanschaf (als ik vragen mocht hebben)

In de winkel (maar dus ook aan de telefoon) krijg je zeer goed advies en veel informatie

Assortiment
Ik ken zelf geen webshop met zoveel verschillende artikelen (en heb veel ervaring met online aan te kopen)

Aanbeveling
Ik vind geen enkel minpunt dus zou deze winkel zeker aanbevelen !

Extra toelichting
aanloggen, kiezen (eventueel soortgelijke producten vergelijken), effe bellen voor gedetailleerde info, bestellen en de volgende dag gratis geleverd: fantastisch !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wendysieval 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gedaan, makkelijke navigatie website

Service
Snel bezorgd

Assortiment
Uitgebreid, hebben nagenoeg alles

Aanbeveling
Zeker aanbevelen, goede snelle service.

Extra toelichting
Top service, snel en goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anthony1988 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Om 23:46 besteld en volgende dag om 12:00 in huis. Met een track en tracé link dat je kan zien waar de chauffeur rijd. Super!

Aanbeveling
Vaak goedkoopste en heel snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arnomarschang 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van thuis uit in de zetel kiezen, beslissen...

Service
Klantendienst makkelijk te bereiken, snelle levering.

Extra toelichting
Via internet kan je in een oogwenk het assortiment bekijken en vergelijken met andere webshops/fysieke winkels. De levering gebeurt de dag erop terwijl dit bij concurrenten vaak een week later gebeurt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

watjijwil 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer gebruikersvriendelijke website.

Service
Vandaag besteld.......morgen in huis!

Assortiment
Ruim gesorteerd tegen scherpe prijs.

Aanbeveling
Gewoon goed!

Extra toelichting
Beoordeling zegt genoeg........

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja Hooyberghs 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vlot toegankelijk

Service
Snel bevestigd én geleverd

Assortiment
Zéér ruime keuze en overzichtelijk

Aanbeveling
Reeds gedaan!

Extra toelichting
Alles picobello Geen opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ivan04 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Praktische website, eenvoudig zoeken en beslissen.

Service
Per sms en email verwittigd, levering zoals afgesproken.

Assortiment
Meer dan keuze genoeg!

Aanbeveling
Snel en eenvoudig om te kiezen uit een zeer uitgebreid assortiment.

Extra toelichting
Uitstekende verzameling van diverse apparaten, mogelijkheden en prijen én niet te vergeten, uitstekende leverservice!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

paullatem 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel, eenvoudig, keuze afhaling.

Extra toelichting
Correcte afhandeling, snelle levering, goed op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LST 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website werkt goed en snel. Erg eenvoudig bestellen.

Service
Nog nooit problemen gehad met Coolblue. Ook niet als er eens iets retour moet of hersteld moet worden. Wordt tot nu toe altijd netjes geregeld.

Assortiment
Zeer uitgebreid, maar soms ontbreekt er wel eens iets.

Aanbeveling
Het is gewoon een goede, betrouwbare webwinkel met een snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LYnXx 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik vond snel wat ik zocht.

Service
Het artikel werd op de door mij geselecteerde datum geleverd.

Assortiment
Ik vond precies wat ik zocht.

Aanbeveling
Prima service en assortiment.

Extra toelichting
Goede service en assortiment. Artikel werd op de gekozen datum geleverd. Betalen was gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vavbussel 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makelijk te produkten zoeken

Service
Service hebben we nog geen nodig gehad. Wel de status van de bestelling blijft goed in overzicht en de levering klopt ook

Assortiment
Groot de keuze

Aanbeveling
Zeer hoog omdat je er van op aan kunt

Extra toelichting
Kort goed!! Super aan te raden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

lisetvv 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
extreem snel bezorgd en heel duidelijke omschrijvingen

Service
extreem snel bezorgd

Assortiment
duidelijk wat erbij kan worden gekozen

Aanbeveling
wonende in een klein dorpje zonde noemenswaardige winkels...

Extra toelichting
goed dat je als je product kiest je er meteen een voorstel voor bijpassende accessoires krijgt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eef12 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Coolblue heeft veel nagenoeg alles, met per product uitgebreide informatie over de plus- en minpunten. De finale afweging kan je gemakkelijk maken door jouw top 3 te vergelijken in de vergelijkingstabel. Vervolgens bestel je zonder een account aan te hoeven maken jouw aanwinst en heb je die de dag dag erna al in huis. Ik vind het super.

Service
De informatie over de plus én minpunten op de site is duidelijk en uitgebreid. Toch had ik nog een specifieke vraag. Daarom was het ideaal dat ik tot heel laat in de avond kon bellen, direct een echte expert aan de lijn kreeg die mij meteen kon helpen en met me meedacht. Daarbij tot 12 uur s nachts bestellen en je aanwinst de volgende dag in huis hebben, is dan echt ideaal.

Assortiment
Zeer ruime keus, passend bij elk budget. Vaak check ik toch even waar ik het product het goedkoopste en snelste kan kopen, maar ook dan kom ik toch vaak alsnog weer uit bij Coolblue.

Aanbeveling
Onlangs heb ik mijn opa van 94 geadviseerd bij coolblue te kijken. De fotowinkel bij hem in het dorp was namelijk weg en hij miste nu een expert die hem kon helpen. Een paar weken later liet hij me vol trots zijn aanwinst zien.

Extra toelichting
Coolblue heeft veel nagenoeg alles, met per product uitgebreide informatie over de plus- en minpunten. De finale afweging kan je gemakkelijk maken door jouw top 3 te vergelijken in de vergelijkingstabel. Als ik toch nog met een vraag zit, kan ik tot 12 uur s nachts bellen met een expert die meteen het antwoord weet. Vervolgens zonder een account aan te hoeven maken bestellen en de aanwinst de dag dag erna al in huis hebben, is naar mijn mening een feestje waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans adriaens 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer vlotte webshop, zonder omwegen naar het gewenste product.

Service
Super service.

Op zondag om IETS voor 22u bestelling geplaatst , foutief leveradres opgegeven en toch diezelfde avond nog in orde gekregen om op het juiste adres te leveren da ochtend nadien.

BETER KAN NIET!!

Assortiment
Het aanbod is groot maar soms zijn de laatste nieuwtjes nog niet te verkrijgen.

Aanbeveling
Al meermaals aanbevolen bij vrienden en kanissen.

Extra toelichting
een woord : superservice !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Great Old 22-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
Online bestellen bespaart veel tijd. De site is erg toegankelijk.

Service
Zeer sterke service-ervaring. Zaterdagavond laat besteld. Maandagochtend op een b-postpunt bij mij in de buurt.

Extra toelichting
Zeer makkelijk bestellen en snelle levering. Nog geen slechte ervaring met Coolblue

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

BobUschi 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site en handige filter

Service
Snelle levering van jullie kant alleen jammer dat de leverancier be-post is. Niet thuis = ten vroegste daags daarna in een postkantoor vanaf half elf je pakket afhalen. Niet handig als je moet gaan werken...

Extra toelichting
Veel keuze, sterkte promoties. Alleen jammer van B-post.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

johnvanuden 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Precies wat ik zocht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hoolboom 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig te gebruiken website;
Handig te filteren;
Fijne vergelijkingstool.

Service
Zeer snelle levering;
Goed te bereiken klantenservice.

Assortiment
Genoeg producten tegen een normale prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

myriamvg 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
thuis bestellen en in huis wanneer jij dat wilt

Service
goede service en snel

Assortiment
groot assortiment en veel variatie

Extra toelichting
Mijn droger besteld en snel in huis. Helaas was hij beschadigd, maar dit is goed en snel opgelost. Binnen 2 dagen had ik een nieuwe. Prima service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H-A 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Overzichtelijke Site, makkelijk in te vullen. U heeft het goed voorgekauwd!

Service
Is heel belangrijk. U voldoet hieraan.

Assortiment
Zover ik kan zien ruim voldoende, echter blijf uw concurrent bestuderen!

Aanbeveling
Ik weet geen betere....

Extra toelichting
Dan zou ik er 'n studie van moeten maken, maar misschien iets meer uitbreiding in de PC's. Evengoed 9.3 gemiddeld is bijna uitmuntend. Vasthouden zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lecomtni 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel eenvoudig artikelen zoeken en vergelijken.

Service
Alles werd geleverd zoals meegegeven op de site, goed op te volgen waar de bestelling juist is.

Assortiment
Heel veel keuze na zoeken van een artikel. Reviews waren heel interessant om te lezen en om een goede keuze te kunnen maken.

Extra toelichting
Eenvoudig artikelen zoeken in de verschillende webstores

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarciadenHartog 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Het betalen lukte niet. Na de betaling via Ideal kreeg ik steeds de melding: betaling mislukt

Extra toelichting
Vrijdag een magnetron en printer besteld bij CoolBlue. Doordat de betaling via Ideal niet lukte, werd de levering van het pakketje vertraagd tot dinsdag. Prima en heel begrijpelijk. Dinsdagochtend had ik echter nog geen verzendbevestiging ontvangen. Daarom maar even de klantenservice gebeld. Er was iets fout gegaan en het pakket was nog niet verzonden. De meneer bij de klantenservice bood aan om een koerier te zenden en diezelfde avond was het pakket nog binnen. CoolBlue heeft door de koerier hier weinig aan verdiend, maar laat zeker zijn topservice zien!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

limerle 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk bestelproces

Service
snelle levering en adequate info.

Assortiment
Kom vaak bij Coolblue uit als ik een product zoek. Vaak goede prijs/kwaliteit-verhouding

Aanbeveling
Adequate informatie, goede prijs-kwaliteit-verhouding, snelle levering

Extra toelichting
Goede, adequate informatie, goede prijs-kwaliteit-verhouding, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomtick 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik was binnen een aantal minuten klaar met mijn bestelling!

Service
Hele snelle bezorging, zonder enige problemen.

Assortiment
Heel ruim assortiment, alles wat je nodig hebt is hier wel te vinden!

Aanbeveling
Coolblue biedt geweldige producten binnen een zeer korte tijd (1 dag), geen problemen gehad tijdens het bezorgen.
Voor iedereen is er genoeg te vinden bij Coolblue, geweldig!

Extra toelichting
Niks te klagen over deze winkel. Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zwamke 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gaat allemaal heel vlot, geen onnodige doorverwijzingen en links.

Service
omdat de perfectie niet bestaat een welverdiende 9.

Assortiment
ruim assortiment en vaak de betere producten.

Aanbeveling
Momenteel over niks te klagen, gaat allemaal heel vlot dus ik zou niet weten waarom deze site niet aan ter bevelen, vaak ook de goedkoopste!

Extra toelichting
Echt niks aan te merken, op vlak van verloop van garantieproblemen kan ik nog niks zeggen want voorlopig nog geen enkel probleem gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MissMM 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat ik zo fijn vind aan Coolblue is dat ze ook overzicht geven waar je allemaal op kunt/moet letten bij het kopen van een product. Op deze manier weet je zeker dat je het juiste product kiest.

Service
Zelfs op zondag voor 23.59 uur besteld ontvang je je product de volgende ochtend. Daarnaast vind ik het heel fijn dat ik zelf kan kiezen of ik het thuis bezorgd krijg of dat ik het ophaal bij een geselecteerde afhaalpunt.

Assortiment
Veel verschillende artikelen, merken en prijscategorieen.

Aanbeveling
Vanwege het assortiment, het overzicht waar je op moet letten en de goede service.

Extra toelichting
Vanwege bestelgemak maar ook bezorg / afhaalservice. Ik vind het heel vervelend om het gevoel uren (zeg tussen 08:00 -14:00 uuur) thuis te moeten wachten op een pakket zoals bij de meeste andere webwinkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bjornbierhaalder 22-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Service
Door problemen bij PostNL was bezorging 5 dagen later dan beloofd. Telefonisch was CoolBlue slecht bereikbaar, late reactie op klacht via e-mail, nietszeggende reacties via Twitter en niet proactief informeren over wanneer de zending gaat komen. Op een paar beloofde levermomenten van alles geregeld om te zorgen dat iemand de zending kon aannemen, we waren zelf weinig thuis. Niet komen opdagen op toegezegde tijdstip. Aangegeven liever de stofzuiger in winkel R'dam op te halen, bleek niet mogelijk omdat zending al onderweg was. Achteraf via mail te horen gekregen dat dit wel had gekund en een pakje stofzuigerzakken als goedmaker. Heel slecht voor een bedrijf dat zegt klanttevredenheid als obsessie te hebben.

Aanbeveling
Als het mis gaat in de logistiek bij CoolBlue, zijn ze onbereikbaar en komen ze geen enkele belofte na. We hebben 4 keer 15 minuten in de wacht gehangen bij het service centrum zonder iemand live te hebben gesproken. Mails worden niet beantwoord en reacties via Twitter zijn traag en helpen ook niet. Service Recovery is een serieus punt van aandacht bij CoolBlue wat ze nog lang niet op orde hebben.

Extra toelichting
Zie mijn motivatie bij het gedeelte over aanbeveling.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

kast19 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles is duidelijk beschreven en het bestellen gaat vanzelf

Service
super service! besteld op zondag en op maandagochtend 9u werd alles al geleverd!

Aanbeveling
service, bestelgemak, assortiment, klantvriendleijkheid en de leuke verpakking, een bedrijf dat zeer goed georganiseerd is!

Extra toelichting
zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Omapoes 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke en overzichtelijke site

Service
's avonds voor 23.00 uur besteld, de volgende dag al in huis. Ook op zondag bestellen. Maandagmorgen al in huis

Assortiment
zeer groot en overzichtelijk assortiment

Aanbeveling
Mocht er onverhoopt iets aan het bestelde artikel mis zijn dan is een telefoontje zo gepleegd. Tevens is de hulp aan de kant van Coolblue, via de telefoon, fantastisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SDP 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
geen tijd om naar de winkel te gaan

Service
je moet helemaal niet lang wachten

Assortiment
het meeste wat je zoekt staat erop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schoenmaker88 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede duidelijke website

Service
Snelle levertijd, worst goed op de hoogte gehouden over je bestelling.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Beter kan eigenlijk niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koendierck 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige site
Foto's bij praktisch alles

Service
Beschikbaarheid van product overal aanwezig
Leveringstijd super snel

Assortiment
Groot aanbod
Opties altijd bij producten bij op de pagina

Aanbeveling
Beter en goedkopen dan Bol.com
Goedkoper dan fysieke winkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simmi63 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb al eerder bij Coolblue besteld maar hoe dan ook is het simpel om een bestelling te plaatsen

Service
Ik kan alleen de service online beoordelen of via mail

Assortiment
Ik vind het assortiment ruimschoots voldoende en niet te duur

Aanbeveling
Ik zou Coolblue zekers bij anderen aanbevelen en ook vanwege de betaalbare prijzen en omdat mensen in mijn omgeving die het internet niet echt gebruiken geen flauw idee hebben wie jullie zijn

Extra toelichting
Ik heb eigenlijk alleen maar positieve ervaringen Ruim assortiment en betaalbare prijs!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melissa010 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is overzichtelijk en en komen geen onnodige handelingen aan de bestelling te pas. Alles is simpel en voor iedereen toegankelijk.

Service
De koerier was erg vriendelijk en legde alees goed en rustig uit. Hij was ook keurig op tijd.

Assortiment
Zowel de telefoon die ik zocht als een bijpassend hoesje had ik snel gevonden.

Aanbeveling
Na mijn bestelling op zondagavond om elf uur had ik de volgende ochtend om half tien mijn telefoon in handen. Snel, makkelijk en heel goed geregeld. Ook een veilig gevoel door de controle van de koerier.

Extra toelichting
Snel, simpel en veilig. Beter kan bijna niet. Ik ben heel erg tevreden en gelukk oh g met mijn nieuwe telefoon. Bovendien was deze via coolblue het voordeligst!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gwendolin 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Extra toelichting
Op zich ben ik erg tevreden over Coolblue. Echter, de samenwerking met de parketbezorger kan een stuk beter. Deze is 2 dagen achter elkaar aan de deur geweest, maar meteen een briefje in de bus dat ik niet aanwezig was, dit terwijl ik wel thuis was om het pakket in ontvangst te nemen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Novin 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijke site

Service
zeer duidelijke en snelle opvolging per mail

Aanbeveling
Al een paar keer besteld en telkens super snelle service (altijd dag erna geleverd) in perfecte staat en voor een zeer goede prijs

Extra toelichting
Alles positief; assortiment , prijs, opvolging + levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy De Mol 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke Web, gemakkelijk te bestellen, goede productinfo

Service
Snelheid van de service. De zondag voor 8 uur bestellen en de maandag bij u thuis is niet zomaar een slogan. Wij bestelden de zondagavond rond 19.30u en onze bestelling werd netjes afgeleverd rond 10.00u de maandagmorgen. Proficiat !!
Daarenboven is het ganse proces vanaf bestelling t.e.m. met een klik te volgen in al zijn deelprocessen (verpakken, versturen, onderweg, levering)

Extra toelichting
Zie rubriek service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kindt raphael 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vlotte keuze mogelijkheden, vooraf te selecteren zoals prijs, grootte en technische elementen

Service
wordt zelfs op zondag afgeleverd, interessant ware de range waarop het product zal geleverd worden versmald worden, vb. in plaats van 10 tot 18 uur 10 uur tot 15 uur, of 12 uur tot 18 uur

Assortiment
ruim assortiment, wat ik vervelend vond, was dat bij de TV alleen de diagonaal afmetingen vermeld worden (uit den tijd dat elke cm belangrijk was) terwijl de LENGTE voor mijzelf van veel meer beland is.

Aanbeveling
zie bovenstaande opmerkingen.
Bij moelijkheden is de firma bereikbaar.

Extra toelichting
geven bij TV nog de klassieke diagonaal afmetingen, terwijl ik op zoek was naar de breedte en de lengte van de tv, het gewicht kan terloops ook gemeld worden. De levering is perfect, maar een smallere "vork" voor de levering is misschien mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

earthshaker 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
In korte tijd produkten vergelijken, kiezen en bestellen.

Service
Wordt goed op de hoogte gehouden in welk stadium de bestelling is.

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
Geen problemen gehad. Ruime en goede keus.

Extra toelichting
Ruime keus en gemakkelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

v937816 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een paar klikjes op de computer, betalen met paypal en klaar is kees.

Service
'sAvonds online besteld. De volgende dag geleverd.

Assortiment
Ruime keuze, meer dan voldoende.

Aanbeveling
Nog geen ervaring indien iets verkeerd loopt, maar zoals het product nu geleverd wordt en de ruime keuze, is cool blue uitstekend bezig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dverlinden 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is gebruiksvriendelijk, de review video's zijn best wel interessant.

Service
Zaterdag avond besteld, zondag morgen geleverd. Altijd mooi verpakt.... Wat kan je meer vragen?

Assortiment
ruime keuze en niet 'merk' gebonden

Aanbeveling
Als ik iets wil kopen dan is coolblue de eerste site die ik open en meestal ook wel de site waar ik uiteindelijk koop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j loonstra 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ideaal en super snel

Service
zondagavond besteld en maandagmorgen al in huis

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
goed en snel

Extra toelichting
bevalt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kotto 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Er werd een fout door ons gemaakt bij de bestelling. Dit werd opgemerkt door een van de medewerkers. Ze nemen tegelijk contact met je op. Bij ons was het om half 1 s'nachts, kort nadat we ons product besteld hadden.
Erg goede service!

Extra toelichting
Bestelling werd de volgende dag op zaterdag bezorgd. Je krijgt van tevoren een mail en een sms wanneer ze komen. De bezorger kwam inderdaad in het tijdsbestek dat was opgegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews