coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3431 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jandebreuker 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen vanuit de luie zetel ... super

Service
Eén telefoontje en alles was beantwoord ...

Assortiment
groot maar mag nog groter ...

Aanbeveling
Vertel ik aan iedereen

Extra toelichting
Werkt snel en goed, heeft me nooit in de steek gelaten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wdc.braambes 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Duidelijke webshop.
Degelijke informatie.
Goede vergelijkingstool.
Vlotte telefonische service.
Stipte levering.

Extra toelichting
Al meerdere producten aangekocht, zowel privé als voor bedrijf. Altijd alles stipt geleverd en alles in orde. Ruim en overzichtelijk aanbod. De prijzen zijn nu wel minder concurentiëel dan vroeger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

FeedBoy 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De functionaliteit van de website is uitstekend. Alles werkte meteen, evenals de betaling verliep correct. Een voorbeeld voor anderen!

Service
De levertijd... wat een snelheid! Om 23u10 de bestelling geplaatst en da dag erop nog voor 10u aan de deur geleverd. Top!

Assortiment
Het gamma aan producten is zeer uitgebreid. Uiteraard kan een winkel niet alles hebben maar bij coolblue vind je al snel iets dat aan je verwachtingen voldoet.

Aanbeveling
Het is de enige online winkel waarbij ik steeds de producten die ik heb besteld ook meteen leverde. Geen excuses zoals: " dit product is niet voorradig", ed. wat ik wel bij anderen reeds heb meegemaakt. Zeker een aanrader voor iedereen die snel en met zekerheid van levering iets online wil kopen!

Extra toelichting
Het is de enige online winkel waarbij ik steeds de producten die ik heb besteld ook meteen leverde. Geen excuses zoals: " dit product is niet voorradig", ed. wat ik wel bij anderen reeds heb meegemaakt. Zeker een aanrader voor iedereen die snel en met zekerheid van levering iets online wil kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Milow 18-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Duidelijke site

Service
Product nog niet in gebruik, weet dus niet hoe de service is. Wel werd het snel geleverd volgens afspraak.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jean-Paul Buyse 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen = fluitje van een cent

Service
Je wordt op de hoogte gehouden van evolutie van jouw bestelling

Aanbeveling
Een aanrader, goede service, snelle levering

Extra toelichting
Bestellen via internet = gemakkelijk. Snelle levering < 24 uur. Goede uitleg, ook ivm eventuele klachten of return.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

traptje 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles op de site is duidelijk.

Service
Snelle levering. In de avond bestellen en de volgende morgen reeds in huis. Zondaglevering groot pluspunt. Geen binnen de twee uur levering

Assortiment
Breed assortiment. Veel in stock. Maar het kan natuurlijk altijd meer.

Aanbeveling
Als jullie het in stock hebben, de dag erna in huis. Waarom niet aanbevelen?

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

pit claes 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op 1-2-3- besteld, duidelijke mogelijkheden

Service
Snelle respons, super snelle levering

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Gemakkelijk,snelle levering, veel keuze

Extra toelichting
Bestelgemak, snelle en gratis levering, leveringskeuze en mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sir Tim 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik vond de producten die ik zocht zeer snel en kreeg er genoeg informatie over. De betaling verliep vlot en alles is duidelijk aangegeven.

Service
De service is zeer goed, vlotte en snelle bezorging en de 'track en trace' werkt ook zeer vlot en nauwkeurig.

Assortiment
Een groot assortiment maar het kan per catogorie wel wat verschillen. De prijs is zeer goed tegenover de concurrentie en met de kortingen of extra's komt deze winkel er voordelig uit.

Aanbeveling
Snelle bezorging, zeer goede service, groot assortiment en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Extra toelichting
Onder de catogorie games kunnen de prijzen og een beetje beter en het assortiment ook een beetje groter, maar voor de rest is alles prima: je krijgt zeer goede informatie over een product en er is telkens een apparte website die zich focust op 1 of enkele producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Glenn94 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site met veel uitleg van de producten en voldoende reviews van eerdere klanten. Keuze is dus snel gemaakt en bestelling plaatsen en betaling voldoen verlopen snel.

Service
Je bestelling wordt snel verwerkt en je wordt constant op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Assortiment
De webshop met alles wat je nodig hebt. Genoeg aanbod van de producten die je zoekt.

Aanbeveling
Zonder twijfel de beste webshop die er momenteel is. Genoeg aanbod,vaak de laagste prijzen en de beste service.

Extra toelichting
Het beste aan Coolblue, vind ik de beste prijzen en de vele adviezen over producten die op de site staan. Dit zorgt ervoor dat mijn keuze minder moeilijk wordt. Ook de hippe uitstraling van Coolblue bevalt mij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

denise222 17-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
gemakkelijke website

Service
levering was voorzien een dag later ,maar t is 2 dagen geworden,ik heb een mail gestuurd om te vragen hoe dit komt,'binnen de 4u antwoord staat er dan ,maar dat antwoord heb ik nog steeds niet gehad,mijn pakket wel 2 dagen later

Extra toelichting
als de reclame zegt ,voor 23u besteld 's anderendaags geleverd mag men zich daar ook aan houden of een mailtje sturen

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed

Reageer

Lieven verstraete 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudige bediening

Service
Snelle levering zonder portokosten ongeacht de prijs

Assortiment
Ik vond wat ik zocht

Aanbeveling
Eenvoudig en simpel te bestelling, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Boeny 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Niets zo gemakkelijk als bestellen en betalen bij coolblue, net genoeg stappen als nodig is,ook zoeken en vinden gaat snel op trefwoord of categorie/merk....

Service
Eén van de betere qua service, alles wordt snel bevestigd en men wordt continu op de hoogte gehouden van het verdere verloop van de aankoop, verpakking tot levering. Enkel is het verschietachtig als de deurbel reeds gaat voor men nog maar de pc heeft kunnen afsluiten...

Aanbeveling
Waarom niet?? Veilig, makkelijk, gratis verzending, bliksemsnel, goedkoper dan de winkels en alles met factuur en garantie!! Reeds 2 gsm's, laptop, boormachine, multitool en volgende keer een appelblauwzeegroene of roze "weet nog niet wat"..........

Extra toelichting
Goed: service, levering, snelheid, gemak, veiligheid, garantie, factuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pinkpanthersa 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Producten makkelijk te vinden en super eenvoudig te bestellen.

Service
Handige pdf factuur

Aanbeveling
Nagenoeg alle producten voorradig.

Extra toelichting
Prima winkel, supersnel levering. Goedkoop en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Appieman 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ales ging fantastisch

Service
was er de volgende dag al

Assortiment
Zeer groot

Aanbeveling
Ben heel tevreden

Extra toelichting
Alles is goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben_schelen 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
je kunt jullie bijna met elk ding(tel. whatsapp email facebook twitter) bereiken, snelle sevice.

Service
goede voorwaarden met verzenden en retour.

Assortiment
als er een product niet is,
dan is het per email op de hoogte houden een fantastische oplossing

Aanbeveling
gewoon een super winkel!

Extra toelichting
alleen maar goede punten het is gewoon een betrouwbare snelle (web)winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BRAM.D 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk en snel shoppen!

Service
Vriendelijkheid heerst, snelle service (goeie communicatie!)

Assortiment
uitgebreid assortiment, geen opmerkingen bij!

Aanbeveling
Zeker, snelle levering & goede service.. wat wil een mens nog meer?!

Extra toelichting
Goede en snelle service, gemakkelijk betalingssysteem én goede bestelopvolging! Coolblue is een aanrader voor wie graag snel en gemakkelijk shopt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

5913Venlo 17-07-2015 In de winkel gekocht
GPSshop
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zo gevonden, in een kwinkslag.

Service
Service weer top net als de vorige keren, sleutelwoord is hier betrouwbaarheid. Dat is voor mij het belangrijkste.

Assortiment
Assortiment is goed, mooi de doorverwijzing naar partners, maar wel met dezelfde service.

Aanbeveling
Kan alleen maar positieve zaken bedenken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sKyra 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het bestellen gaat makkelijk, je kunt een account aanmaken maar dit hoeft niet perse. Producten worden de volgende dag al geleverd en je kunt kiezen tussen een factuur per post of per mail.

Service
Alles verliep netjes, nadat ik besteld had kreeg ik nog de optie om een deurhanger en poster te printen en om een wacht-afspeellijst op youtube te beluisteren. Ik kreeg mijn pakketje bezorgd in een leuke enveloppe waar nog een ja/nee sticker op zat. Alleen om deze dingen al zou ik hier nog wel een keer willen bestellen.

Assortiment
Ruim assortiment, producten zijn niet duur.

Aanbeveling
Ik heb deze winkel al eerder aan anderen aanbevolen en ik zou het zo weer doen.

Extra toelichting
Reislader van goede kwaliteit. USB-snoer is los te halen van de stekker en laadt snel op. De prijs/kwaliteit/service verhouding is goed. Coolblue levert gratis en producten worden de volgende dag al bezorgd wat ik persoonlijk heel fijn vind. Ik heb al vaker bij deze winkel besteld maar nog nooit problemen gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarianS2011 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
's avonds besteld en volgende ochtend geleverd volgens afspraak

Assortiment
beste keus consumentengids stofzuiger tegen goedkoopste prijs

Aanbeveling
geen enkel minpuntje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raf De Bruyn 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Supersnel en betrouwbaar!

Extra toelichting
Ik heb al veel gekocht bij coolblue en steeds opnieuw verbaas ik me over hun efficiëntie en klantvriendelijkheid! Ik blijf klant, sowieso!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tapper 17-07-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam

Algemene score

7,2

Gemak
De aankoop en inleveren van oud product was snel geregeld.

Service
Vriendelijke bediening.

Aanbeveling
Product is niet live te zien in de winkel en product is nog niet geleverd door problemen bij bezorgservice

Extra toelichting
Nog niet in bezit, nadeel dus van product in winkel kopen dat door een ander wordt geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

andrego7 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke website

Service
binnen de 24 uur geleverd

Assortiment
ruim aanbod

Aanbeveling
zo moet het zijn

Extra toelichting
Toch niet helemaal op mijn gemak met de automatische betaling VISA. Lijkt me veiliger met een elektronische handtekening via de bank.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joostvantoever 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima en heel gemakkelijk

Service
Aflevering precies zoals was aangekondigd

Assortiment
Voor waar ik op zoek voldaan aan mijn verwachting

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hyperbart 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
CoolBlue accepteert zelfs 'daarom' als reden een product terug te nemen. Een laptop die na 6 maanden niet bleek te voldoen aan mijn wensen (door conflicterende windows update) werd zelfs terug genomen.

Extra toelichting
CoolBlue accepteert zelfs 'daarom' als reden een product terug te nemen binnen de gestelde termijn. Daarbij werd een laptop die na 6 maanden niet bleek te voldoen aan mijn wensen (door conflicterende windows update functioneerde niet alles meer naar behoren) zelfs terug genomen tegen geldende winkelwaarde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ann en jo 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kan niet gemakkelijker zijn

Service
heel snel en correct !

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
ik zou dit aan iedereen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H_Meijer 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke en gebruiksvriendelijke website

Service
Coolblue komt perfect haar afspraken na

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Doe ik al.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yash32 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is simpel en mooo ingericht, en het bestellen van producten gebeurt in een handomdraai.

Aanbeveling
Een mooie, leuke site,groot assortiment, lage prijzen, en ren zeer snelle levering.

Extra toelichting
Ik heb snel gevonden wat ik zocht, de betaling ging ook makkelijk en ondanks dat ik het product laat s'avonds heb gekocht is het toch nog de volgende aangekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VUIST 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Goeie service, snelle levering!

Assortiment
Enige kleine minpuntje is dat je maar keuze had uit twee kleuren (Otterbox Defender)

Aanbeveling
Betrouwbaar en goeie service ik zou deze winkel aan iedereen aanbevelen !

Extra toelichting
Pluspunten: * Goeie service * Betrouwbaar * Snelle levering Minpuntje: * Beperkt assortiment qua keuze van kleuren product Overall zéér tevreden en het minpuntje is echt een minpunt(TJE).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bartgooss 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke winkel, duidelijk te vinden wat de voorwaarden zijn.

Service
Je wordt tijdens de bestelling uitstekend op de hoogte gehouden. Alles is zo duidelijk dat je niet eens vragen hoeft te stellen. Top!

Assortiment
Alles is te vinden bij cooblue

Aanbeveling
Zeker de moeite waard om iets te kopen!

Extra toelichting
Prettige en duidelijke webshops. Veel informatie voorhanden die je keuze vergemakkelijkt. De voorwaarden zijn zo ingericht dat je met een gerust hart iets besteld. Echt een aanrader voor de online shopper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1Elegance 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel makkelijk de produkten te vinden, ruime keuze

Service
je wordt altijd goed en vriendelijk geholpen

Assortiment
alles wat je wilt hebben is aanwezig

Aanbeveling
je moet gewoon een keer met coolblue in aanraking komen

Extra toelichting
ik kan er niets negatiefs over zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nivao 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is heel overzichtelijk, en als je wat zoekt kun je het makkelijk vinden. De zoekresultaten kunnen verfijnd worden, gericht op het soort artikel dat je zoekt. Het daadwerkelijk bestellen ging ook soepel.

Service
Na het bestellen meteen een mail gekregen ter bevestiging. Die avond een mail gekregen dat het artikel verstuurd werd, met een track & trace code. De aangewezen bezorgtijd was strak binnen twee uur de volgende dag, en werd ruim binnen de tijd geleverd.

Assortiment
Er is veel keuze aan artikelen, en binnen de categorieën is er veel variatie in merken, types en prijsklasse. Alleen verkopen ze wel games, maar geen films of series.

Aanbeveling
Ik vind het een erg goede winkel die zeker in het rijtje van beste webwinkels past.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

geert.noeyens 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijk en toegankelijk.
Zoekfuncties en productvergelijkingen brengen je naar de juiste producten.

Service
Statusupdates van bestelde producten zijn snel, correct en bevatten alle informatie.
Ik heb in het verleden ooit al eens iets terug moeten sturen, wat geen enkel probleem was.

Assortiment
Zeer groot (merk)productassortiment. Goed omschreven met afbeeldingen, eigenschappen en zelfs positieve en negatieve punten die je helpen de juiste keuze te maken.

Aanbeveling
Absoluut aan te raden, ook aan personen die geen ervaring hebben met online aankopen. Ik ken geen beter webwinkel die zijn klanten zo goed en snel begeleid.

Extra toelichting
Ik heb GEEN negatieve punten over Coolblue. Ik kan het gebruik van deze webshop alleen maar aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koenrondelez 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
intuitieve, complete website

Service
ze doen daar écht niet moeilijk. Uitstekende service

Assortiment
Heel ruim assortiment

Aanbeveling
de énige webshop waar je tot middernacht kan bestellen en toch tegen 8u 's morgens geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gigo27 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles gaat snel en makkelijk.

Service
Word goed op de hoogte gehouden via sms en mail en alle afspraken zijn dik in orde.

Assortiment
Je vind alles wat je moet hebben.

Aanbeveling
Ze hebben de beste prijs en super service.

Extra toelichting
Ik heb niks slecht aan te merken aan deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BeatrijsS 17-07-2015 In de winkel gekocht
Lochristie
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles bij de hand, de informatie, de toestellen en de accesoires: "one stop" en go!

Service
de winkelbediendes zijn heel erg goed op de hoogte van wat ze verkopen en wat ze moeten doen om de (in mijn geval) tablet up een running te krijgen zodat ik naar huis kon gaan met een toestel dat dan ook effectief werkte zoals ik dat wilde, inclusief met overzetting van gegevens van mijn (heel!!! (extra challenge) oude tablet!

Assortiment
heel leuk zo'n uitgebreid assortiment: je kan echt kiezen en bent niet beperkt in je keuze daardoor!

Aanbeveling
beter bij Coolblue dan bij andere ketens die deze hierboven gemelde voordelen niet hebben!

Extra toelichting
zie uitleg hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naptick 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
bepaalde technische zaken op zoeken of vergelijken leken met niet zo evident.

Service
bepaalde technische zaken op zoeken of vergelijken leken met niet zo evident, dus dan maar een mail gestuurd. Binnen een paar uur antwoord met alle producten die in aanmerking kwamen en direct kunnen bestellen wat ik nodig had

Assortiment
zeer zeker uitgebreid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wIudm7 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
super, je wordt van alles goed op de hoogte gehouden.

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
super vriendelijke medewerkers, zeer behulpzaam.

Extra toelichting
over coolblue niets dan lof, geen enkel probleem ondervonden, over de levering ben ik iets minder tevreden, koelkast werd gewoon in de woonkamer gedumpt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TePeeters 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Simpel om goederen op te zoeken

Service
Heel handig om life contact te hebben met de medewerkers

Extra toelichting
Zeer snelle levering van het product. Ook het life contact is een pluspunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debrandwacht 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke site
goed toegankelijk

Service
Snelle levering en snelle afhandeling via het betaal gedeelte

Assortiment
Zeer uitgebreid , top merken

Aanbeveling
Zonder twijfel

Extra toelichting
Het is een feest om op de site een bestelling te doen, als je weet wat je wilt en de keuze is gemaakt ben je met een paar klikken door de bestelling heen. Geweldig ook de tips na de bestelling om je wachttijd prettiger te maken Top idee!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Elldin 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, eenvoudig om producten met elkaar te vergelijken.

Service
Zeer vlotte levering!

Assortiment
Sterke prijzen, ruime keuze.

Aanbeveling
Omdat alles zo vlot verliep, zou ik dit zeker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YourMemory 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is gemakkelijk te bestellen bij Coolblue, het betalen verloopt vlot en de site is ook gemakkelijk om iets op terug te vinden.

Service
Mijn product kwam de volgende ochtend aan, zoals beloofd.

Assortiment
Bij coolblue kan je zowat alles vinden.

Aanbeveling
Heb dat zelfs al gedaan, mijn broer wilt nu een laptop bestellen

Extra toelichting
Het aanbod is zeer groot en de service verloopt prima. Op de site staat zeer veel informatie, die nog extra wordt aangevuld door reviews. Een nadeel is dat, door online te bestellen, de kleur van de muis die ik bestelde veel lichter uitviel dan verwacht, maar dat is niet zo erg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Terwest 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je ziet alles duidelijk.
Ook op video!

Service
Verloopt vlot.

Assortiment
Ik vind een ruim assortiment.

Aanbeveling
Ik zou het zeker doen,
ge moet er geen weken achter wachten.

Extra toelichting
Snel, duidelijk en goed ingepakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joeke101 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
na 16u besteld en 's anderendaags geleverd

Service
vlotte afhandeling en levering

Assortiment
voldoende keuze van kwaliteitsmerken en producten

Aanbeveling
zeer zeker voor het gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

filoetje 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanop je luie stoel kan men met gemak het juiste toestel kiezen goed overzichtelijk voorgesteld.

Service
alles loopt vlot, na de aankoop blijf men op de hoogte van het verloop tot het toestel aan huis is gebracht.

Assortiment
er is niet veel denk ik die niet te verkrijgen is.

Aanbeveling
coolblue is ons ook aangeprezen door vrienden van ons en dit valt reuze mee

Extra toelichting
zoals eerder vermeld is dit kort samengevat een gemakkelijke manier om electro producten aan te schaffen veel keuze snelle service en men blijft goed ingelicht over de transport en leverings toestand.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maja66 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestellen, betalen klaar!

Service
Het hele proces wordt je op de hoogte gehouden

Assortiment
Gewoon

Aanbeveling
Al regelmatig gedaan omdat het super betrouwbaar is

Extra toelichting
Super dat je op de hoogte wordt gehouden via mail over het hoe en wat van je bestelling. Komen beloftes na!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Erik Vermincksel 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je moet je niet verplaatsen. Een duidelijk overzicht over de producten. Ongestoord je keuze maken.

Service
Een snelle levering zonder verzendkosten.

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht. Ik kan eigenlijk niet goed oordelen omdat ik niet weet wat er allemaal op de markt is.

Aanbeveling
Ik ben 100% tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc Schenkels 16-07-2015 In de winkel gekocht
Antwerpen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles super gemakkelijk en vriendelijk personeel

Service
Picobello, zonder invraagstelling waarom of hoe dat

Assortiment
Alles is er te vinden en enorme keuze ook qua prijzen en produktinfo

Aanbeveling
Zeer zeker , omdat alles vlot verloopt en goede producten

Extra toelichting
geen negatieve opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

efpereiramonteiro 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Bezorging in de avonduren. Ik hoef zo geen vrij te nemen van mijn werk en/of mijn bestelling op mijn werk te laten te bezorgen.

Service
Bezorging in de avonduren is kosteloos. Dit was een prettige verrassing.

Aanbeveling
Goedkoper dan andere en voldoende alternatieven met betrekking tot de bezorging en/of het afhalen (data en tijden).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon Maliepaard 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
supersnelle levering en feedback

Service
correcte en snelle antwoorden ook via Facebook

Assortiment
eindeloos

Aanbeveling
keuze is reuze en op zondag leveren is wel iets wat men blij stemt, want de doorsnee man wil iets hebben en dan als het even kan gelijk!

Extra toelichting
breed assortiment, snelle levering en goed backup

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xstm 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestelprocedure is zeer makkelijk met duidelijke stappen

Service
levertijd was precies volgens verwachting (voor alle gekochte artikelen), zelfs op zondag. Een artikel was geretourneerd, was afgehandeld op een zeer positieve en professionele manier

Assortiment
groot assortiment, met genoeg keuze binnen elke productgroep

Aanbeveling
groot assortiment, goede prijzen en goede service.

Extra toelichting
Makkelijk bestelprocedure online, prijzen zijn oké, zeer goed service bij de winkel bij retourneren. Ik raad deze winkel wel aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews