coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42496 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2809 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Slimkapje 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zowel de productie selectie, vergelijking en de betaling verliepen uiterst soepel.

Service
De levertijd was zeer kort. Inderdaad vandaag besteld, morgen in huis. Helemaal goed.

Assortiment
Wat ik zocht heb ik kunnen vinden. Het waren scherpe prijzen.

Aanbeveling
Zeer zeker aan te bevelen.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden. Snel, gemakkelijk en tegen een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

spizzy 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
- degelijke én vriendelijke uitleg in de winkel - gemakkelijk online bestelling - vlotte thuislevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wilbertdaniels 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ik kon hem gewoon voor 12 uur bestellen en dan was hij er de volgende dag al, dit is ideaal!

Service
Hij is heel goed maar hij zou tussen half 3 en half 5 komen. om kwart voor 3 was er pas iemand thuis bij ons maar toen waren ze al geweest dus het is handiger als ze er een beetje tussen inkomen.

Assortiment
genoeg keuze!

Aanbeveling
het is een heel handige winkel die snel en goed functioneert de kwaliteit is daarbij ook nog fantastisch en de website is heel overzichtelijk

Extra toelichting
ik vind alles geweldig !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

20Pence 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel besteld, overzichtelijk, snel kunnen betalen

Service
leuke teksten/filmpje, idd alles voor de glimlach

Aanbeveling
zie bovenstaande

Extra toelichting
bij de bezorging kreeg ik een doos met daarop een leuke oefening om te doen; grappig bedacht. Het stopt niet na het inpakken van het item, leuk om stapje verder te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Briza 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
online snel product gevonden en zo besteld.

Service
Op zaterdagmiddag besteld en op zondagmiddag 24 uur later bezorgd! Daar kan geen trip naar de winkel tegenop.

Assortiment
Meer producten dan in de winkel en ook direct leverbaar.

Aanbeveling
Snelle service, goed assortiment.

Extra toelichting
De levering was inderdaad meteen de volgende dag zoals beloofd. Het fijne is ook dat Coolbleu je op de hoogte houdt van het verloop van het proces van aankoop tot aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kimmanon 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Weekend besteld maandag in huis

Service
Zeer vriendelijke chauffeurs

Aanbeveling
Betrouwbaar,vriendelijk en snelle service.

Extra toelichting
Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TJ Calame 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk, duidelijk, ruime betaalmogelijkheden

Service
Snelle bezorging, status levering steeds doorgecommuniceerd, correct afgeleverd post nl

Assortiment
Bijna alles voorradig

Aanbeveling
Betrouwbaar, no nonsens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HenkDeBeuker 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel duidelijker en makkelijker dan CoolBlue webshops kan het niet worden.

Service
Snel, rap en bezorging op maandag. Verademing.

Assortiment
Assortiment is voldoende, maar CameraNu.nl voert meer producten.

Aanbeveling
Als je iets nodig hebt en CoolBlue heeft het, dan ben je gek als je niet op z'n minst overweegt 't bij CoolBlue te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anny huijbregts 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet en je hebt het zo in huis en in dit geval een wasmachine,dus zo handig en word nog naar zolder gebracht en uitgepakt en eventueel aangesloten,maar in ons geval hoefde dat jiet omdat we in een verbouwing zitten

Service
Helemaal top,de levering was een dag te laat maar gelijk een te goed bon

Assortiment
Echt alles hebben jullie

Aanbeveling
Heb al weer twee bestellingen lopen

Extra toelichting
Alles naar te vredenheod en bij een vraag ook snel een antwoord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rudy.brinkman 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen bij Coolblue gaat zoals het hoort op een webshop. Ik heb er regelmatig artikelen besteld voor mijzelf en anderen (ouders bijv) en gaat altijd vlekkeloos.

Service
Super! Altijd supersnelle levering, en als je een keer garantie claimt gaat dat ook altijd probleemloos.

Assortiment
Uitgebreide keuze, meest gangbare merken en tegen goede prijs. Niet altijd de meest goedkope (het kan op dure artikelen soms een paar euro schelen met een ander) maar daar staat tegenover dat vooral de service enorm geod is.

Aanbeveling
Ik beveel deze shop regelmatig aan bij anderen (zie ook bovenstaand) omdat het gewoon een prima webwinkel is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merfran 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag besteld en 's anderendaags thuis geleverd door Bpost, een perfecte combinatie.

Service
Wat ze zeggen maken ze waar

Assortiment
Voldoende keus met vakkundige uitleg op video

Aanbeveling
Ik zou niet weten wat beter kan.

Extra toelichting
Ik dank als je voorgaande commentaren leest er geen extra beoordeling aan moet toegevoegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

McCraft 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke en gemakkelijke site.

Service
Duidelijke e-mails betreffende de online bestelling.

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Aanbeveling
Zeer fijne, duidelijke webshop met prima service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peerkelap 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede instructie op de website

Service
Goede communicatie over het proces

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Voelt heel erg vertrouwd en veilig

Extra toelichting
Opmerkingen bij de verschillende onderdelen spreken voor zich. Ze maken waar wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans130 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Even uitzoeken Bevestigen de aankoop en de dag erna binnen Beter en sneller kan haast niet

Service
Goede en duidelijke mails m.b.t. het verloop van je bestelling

Assortiment
Goed Genoeg keuze en ja je kan niet alles hebben

Aanbeveling
Betrouwbaar , snel duidelijk Voordelig

Extra toelichting
Alles gaat zoals is beloofd Vooral de snelheid en beschikbaarheid is een zeer sterk punt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

timcapri 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudige website met groot assortiment

Service
Extra betalen voor de plaatsing van het toestel.

Assortiment
Groot

Aanbeveling
Service bij levering kan beter.

Extra toelichting
Duidelijke website, meestal de goedkoopste. Bij de levering bleek dat ik voor de volledige installatie van het toestel had moeten bijbetalen. Hierdoor moest ik het toestel zelf uitpakken en op zijn plaats zetten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jokevanuden 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke afbeeldingen van gezochte produkten

Service
zondag besteld,maandag in huis

Assortiment
grote keuze en lage prijzen

Aanbeveling
het gemak om een produkt te kopen en zeker weten dat je iets goeds hebt

Extra toelichting
de laagste prijs en de zeer snelle afwikkeling van de aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tombotje 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site, goede reviews en productbeschrijvingen.

Service
Goede klantenservice die altijd bereikbaar is. Elke dag snel bezorgd, zelfs op zondag.

Assortiment
Altijd de nieuwste artikelen, zelden zijn artikelen niet op voorraad.

Aanbeveling
Ik raad CoolBlue altijd als eerste aan als het om electronica gaat.

Extra toelichting
Onder webshops heeft Coolblue de beste service, de beste levertijden, de meeste artikelen, de meeste soorten elektronica en dus ook mijn grootste voorkeur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Neverbeclever 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ken geen offline/online winkel die zoveel service / zo'n goede service biedt als Coolblue.

Extra toelichting
- snel - servicegericht - humorvol - denken in oplossingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mterstal 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
erg overzichtelijke site en makkelijk bestel proces

Service
vrij neutraal nog geen service nodig gehad

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
de Gratis zondag levering is wel iets om over op te scheppen !

Extra toelichting
de gratis levering op zondag gaf voor mij de doorslag de lens was niet in een andere winkel te koop op zaterdag op zaterdag besteld en zondag geleverd en maandag mee op vakantie Top !!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

nefasmus 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site, bundelkortingen zijn mooi meegenomen. Bestellen gaat als een fluitje van een cent. Kreeg een sms dat de bestelling klaargenomen werd maar niet dat ze verzonden was

Service
Niet goed geld terug echt een voordeel

Assortiment
Als het assortiment echt uitgebreider zal worden ga ik er meer bestellen.

Aanbeveling
Ik zou aanraden online te bestellen, omwille van het niet goed geld terug principe. In de winkel is het lang wachten en soms een gemis van productkennis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

walter schepens 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer simpel om een bestelling te plaatsen,je klikt op het gezochte product;, en je krijgt een viledig overzicht en de uitleg met video.

Service
De service is uitermate gewoon fantastis,vandaag besteld morgen geleverd, zelfs op zondag?
Dat noem ik een service eerste klasse

Assortiment
Alles wat je naar op zoek bent vind je op de site van coolblue, met de nodige uitleg.

Aanbeveling
Aan iedereen; voor mij is dit nu een goede webwinkel.

Extra toelichting
Met een woord gewoon top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SweGuy 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Als je 's avonds je aankoop doet en het staat de volgende dag bij je thuis (zeker zo'n groot toestel)...veel makkelijker kan niet.

Service
Je kan alles netjes opvolgen op via internet en alles gebeurt net zoals het beschreven staat, inclusief het meenemen van verpakking en je oudetoestel.

Assortiment
Mag misschien nog iets ruimer...

Aanbeveling
Dit is tot nu toe steeds altijd vlotjes verlopen, geen reden om die niet aan te bevelen.

Extra toelichting
Er zijn geen kleine lettertjes, alles loopt precies zoals beschreven. De leveringsservice verloopt vlot en snel. Er is steeds een duidelijke beschrijving van het product beschikbaar op de site. Misschien niet de allergoedkoopste, maar de service en de precisie maken dat goed !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

itakoning 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Hoe makkelijk kan het zijn

Extra toelichting
zo snel thuis bezorgd, daar kun je de stad niet voor in gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

LMVO 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk je product vinden

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
voor de grote keuze

Extra toelichting
de snelle levering staat voorop, binnen 1 dag. Dat is super. Op internet kon ik zien hoe laat mijn bestelling aan huis zou komen. Kan ik rekening mee houden om thuis te zijn. de ipad was goed verzorgd verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ophelia 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ktm350 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer gemakkelijk

Service
super , zaterdag bestel en zondag om 11.00u smorgens geleverd! top!!

Extra toelichting
geen negatieve puten , eindelijk een winkel gevonden die effectief doet wat ze beloven !!! Ben een super tevreden klant !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion1966 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, zeer overzichtelijk

Service
Snelle levering, gratis bezorgen, plaatsen en installeren van het nieuwe product,oude product meenemen.
Super

Assortiment
je kunt goed vergelijken, genoeg keuze ook in variatie van prijs

Aanbeveling
Zeker aanbevelen

Extra toelichting
Ik vind de site van Cool bleu zeer gemak vriendelijk ,de prijzen zijn zeer scherp, ook de snelle levering en het plaatsen van het product ging uitstekend, en de rommel en het oude product word ook nog meegenomen. Geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario Vreven 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk bestellen via Webshop die niks te wensen over laat.Duidelijke en uitgebreide beschrijving van de producten.

Service
Service is goed daar heb ik in het verleden mee te maken gehad en nu ook weer heel goed.Eigenlijk een 10 maar geef een 9 zodat ze scherp blijven op service gebied.

Assortiment
Kan altijd uitgebreider natuurlijk maar is nu al zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Vanwege de ruime keuze en scherpe zelfs vaak lage prijzen en ook nog eens de snelheid van bezorgen zeg ik,eerst bij coolblue kijken.

Extra toelichting
Alles goed kan niks zeggen over wat mij minder beviel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ReJu 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zaterdag besteld en op zondag geleverd.

Service
Via sms op de hoogte gehouden worden van de bestelling en wanneer deze wordt geleverd en door wie.

Assortiment
Ik was op zoek naar één model en dat hadden ze.

Aanbeveling
Na meerdere bestellingen te hebben gedaan bij Coolblue is de service, advies, snelheid en netheid gelijk gebleven.

Extra toelichting
Wel goed; duidelijke website, open communicatie en zelfs na de aankoop is er de (positieve) aandacht die je eigenlijk niet verwacht....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

medea1 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
heel handig om te bestellen en te ontvangen

Service
zeer goede servicee

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
heb al mijn vrienden en kennissen er attent op gemaakt

Extra toelichting
ik ben over de hele lijn zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

betmen 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen en bezorgen is ideaal, zelfs op zondag wordt bezorgd. Makkelijke website.

Service
De dag erna bezorgd, precies zoals afgesproken.

Assortiment
Vele zaken die je kunt bestellen en ruime keuze van de diverse zaken.

Aanbeveling
Snel, niet duur en makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kareltjenij 07-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Gemak
Vandaag voor niets vrij genomen.Hele dag proberen te bellen en te mailen er is geen doorkomen aan.
Wacht al 4 dagen op mijn wasmachine mn vrouw aan de rand want die kan al een week niet wassen.
Ik vind geen gemak bij blue cool

Service
Dus ik dacht bij coolblue dan heb je hem morgen.Niets is minder waar,met hoop pijn en moeite vrij kunnen krijgen.
Morgenochtend gaan we rijden en nog maar de vraag of hij morgen wel komt.Hoe moet het dan met al die was kleding? ?Ik vind de service niet best

Assortiment
Heb meerdere dingen proberen te bestellen maar er is niets op voorraad.Dus bij bol.com besteld en dat werd vanochtend om 10 uur al gebracht.Helemaal top

Aanbeveling
Niet dus.Komen afspraken niet na,vrije dag kwijt,vrouw is kwaad en dat kun je hele vakantie aanhoren.
Ik zou het niet aanbevelen

Extra toelichting
Afspraken worden niet nagekomen en je word dan afgescheept met 5 euro korting op de volgende bestelling.Mails worden niet gelezen,en telefoon is geen doorkomen aan.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Inktpot 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
met een paar klikken is de bestelling gedaan

Service
zeer snelle levering en ook nog eens zonder verzenkosten

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
zeer aan te bevelen

Extra toelichting
Kreeg een herinnering dat ik nog een cadeaubon van 5,00 euro had die ik zelf helemaal vergeten was. Dat vind ik service in optima forma.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlin1 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig product, gemakkelijk gevonden

Service
Besteld op zaterdagnamiddag, gratis geleverd op zondag. Dat was zelfs niet nodig maar als het kan, is het wel super.

Assortiment
Simpel product, maar goede kwaliteit aan lage prijs

Aanbeveling
Meerdere bestellingen geplaatst, altijd heel vlot verlopen. Telefonische contacten ook heel vriendelijk. Beloftes (levertermijn, voorraad) worden gehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

louisebritta 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
kiezen, bestellen betalen. geleverd en geplaatst

Service
levering in de prijs en verpakking mee. ik nieuwe frigo zonder "zware arbeid" (plaatsing) niet moeten sukkelen met de grote verpakking

Extra toelichting
de artikelen die jullie aanbieden op de website zijn voorradig. Sommige web winkels bieden deze ook aan maar zijn niet leverbaar. Bij 2 andere webwinkels van electro voor dit probleem gestaan. Neg. klein negatief puntje: niet altijd de laagste prijs maar dit maakt het goed met de vlugge levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jackstar 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Quibus69 07-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,2

Gemak
Redelijk tot goed overzichtelijke website en tot nu toe was alles wat ik zocht uit voorraad leverbaar, er vanuitgaande dat de gegevens op de site kloppen uiteraard.

Service
Snelle levering en goed verpakt.
Uitstekende communicatie per e-mail. (m.a.w. je wordt goed op de hoogte gehouden hoe het staat met je bestelling en waar deze zich zou bevinden)

Assortiment
Van alles wat en wat mij betreft voldoende.

Aanbeveling
Ben sowieso niet een persoon die snel iets aanbeveelt dus 7 sterren is in dit geval echt wel een compliment.

Extra toelichting
Prima ervaringen met Coolblue en wat mijn laatste aankoop betreft zou het gemakkelijk een 10 als cijfer kunnen zijn maar ik ben van mening dat hoe goed je het ook doet, er altijd ruimte is voor verbetering. Niet altijd de laagste prijs maar betrouwbaarheid en goede service maken dat wat mij betreft weer goed. De router zelf kan ik kort over zijn. Voldoet volledig aan de verwachtingen en al heb ik er niet allerlei benchmarks op losgelaten, ik merk duidelijk een flinke verbetering in bereik en snelheid in vergelijking met mijn oude vertrouwde Netgear WNDR-3700v2.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

SofVS 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk te bestellen

Service
heel snelle service

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
handige bestelsite, snelle verwerking, supersnelle levering

Extra toelichting
goede prijs voor de aangeboden artikelen, uitgebreid gamma, snelle levering. een aanrader voor online bestellingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

eimertbouw 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
kijken,kiezen, klikken kopen

Service
gratis bezorgd , geplaatst en aangesloten op zolder. oude droger en verpakkingsmateriaal ging mee retour, helemaal top !

Aanbeveling
Ben naar wens geholpen en op afgesproken tijd en datum is het geleverd, dus zeker een aanrader !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Delcasa 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede filter opties en laptiop was snel uitgekozen

Service
Binnen 10 uur na bestelling af te halen in fysieke winkel, probleempje met prijs direct en correct afgehandeld.

Extra toelichting
Van begin tot eind is duidelijk dat CoolBlue de zaakjes goed op orde heeft. Waar andere bedrijven nog al eens hard schreeuwen wat ze beloven maken ze dat lang niet altijd waar. Mijn ervaring met CoolBlue is dat ze door hebben hoe ontzettend belangrijk het is om geschepte verwachtingen waar te maken; en dat hebben ze bij mij gedaan. Ik raad het aan en ben fan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freud4 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je wordt goed op de hoogte gehouden wat er met je pakketje aan het gebeuren is tijdens uw bestelproces! Gewoon top!

Service
Heel plezant om achteraf te vernemen dat de afspraken die er worden belooft ook worden nageleeft en dit zelfs op zondag! Groot pluspunt!

Assortiment
Tot nu toe alles al gevonden wat ik zocht!

Aanbeveling
Zeer betrouwbaar wat uiteraard respect van de klant verdient!

Extra toelichting
Als dit in de toekomst allemaal zo vlot blijft verlopen wat betreft de kwaliteit van zowel het produkt als de levering, wel dan hebben jullie er een vaste klant bij! :)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronnyvanhoey 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen en betalen op een overzichtelijke site.

Service
Heel snelle levering zoals belooft. Had dit echt niet verwacht. Indien mogelijk enkel nog het leveringstijdstip meegeven.

Extra toelichting
Ben zeer tevreden met het aangekochte goed en de snelle levering, hoop dat de garantie( al hoop ik die niet nodig te hebben) even vlot verloopt. Dat is ook de vraag van vrienden die ik de site aanraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dw004 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Vanuit je luie stoel, met beoordelingen

Service
Hulp langst alle kanten, telefonisch, faceboek, alles werkt en ze proberen hun best te doen om je verder te helpen

Aanbeveling
Prijzen moet je steeds vergelijken, je mag coolblue bij de gemiddelde prijsstelling zetten, al zijn er soms goedkopere. Maar de superservice van coolblue maakt veel goed

Extra toelichting
Super winkel, nog nooit problemen mee gehad. Het is effectief de volgende dag thuis. Voor deze service wil een mens af en toe wel eens iets meer betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

45994car 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website heel duidelijk !

Service
Perfect ! Altijd een perfecte service !

Assortiment
De website is heel uitgebreid en zeker genoeg keuze !

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen daar het altijd heel vlot en correct verloopt van het begin tot het einde !

Extra toelichting
Perfect !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chalkidiki 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk en snel

Service
handig, duidelijk en snel

Assortiment
genoeg,in alle prijsklasse, om een keuze te maken

Aanbeveling
ben over alles zeer positief

Extra toelichting
het zoeken, bestellen en levering gaat super makkelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fernando77 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Niet nodig zie je zelf wel

Service
Als er toch is iets misgaat door je eigen fout word dit met één tel of mail onmiddellijk recht gezet

Assortiment
Zie je wel op de site

Aanbeveling
Gewoon goed betrouwbaar en goedkoop

Extra toelichting
Canon 70D is gewoon geweldig en de canon macrolens 100 mm 2.8 is buiten gewoon goed Hun merk producten hun vergelijk mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tomvanc 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Handige website, met goede filtering op smartphones.
Makkelijke betalingsmogelijkheden

Service
Heel snelle levering

Assortiment
Zeer ruime keuze van types en merken

Extra toelichting
Heel handige website om de smartphones te vergelijken en/of te filteren met wat je precies wilt. Heel snelle levering (16h besteld, de volgende morgen reeds geleverd)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

waert 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik moest enkel maar men laptop aanzetten,naar jullie website inloggen en kon rechtstreeks vanuit thuis product bestellen.bij nader denken is dit ook gemakkelijk voor mensen die minder mobiel zijn en hun bestelling thuis kunnen laten leveren.

Service
toen ik de winkel binnenkwam werd ik rechtsstreeks al aangesproken en geholpen.de medewerker is de smartphone gaan halen.als hij terug was met product heeft hij me grondig alles nogeens uitgelegd over de smartphone.heb medewerkers gevraagd om men simkaart er in te plaatsen aangezien er microsimkaart in moest.
bij aankoop heb ik dan oo krechtstreeks nog assortiment bijgekocht.

Assortiment
bij het zoeken naar nieuwe smarthphone vergeleek ik assortient en prijzen met andere winkelketens.bij het zien van jullie website en mogelijkheden was ik direct verkocht voor jullie assortiment.maakte dan rechtsstreeks login en bestelde mijn smartphone dan

Aanbeveling
ik zou dit ten zeerste aanraden aangezien het gemakelijke methode is o mvanuit thuis product te bestellen.dit is ook gemakkelijke manier voor mensen die minder mobiel zijn en via website bestellening kunnen verichten en het thuis laten brengen.zelf had ik jullie winkelketen ook via mondreclame van collega gehoord dat he tservice er uitstekend is en dat dit ook klopt.

Extra toelichting
dit is gewoon de nieuwe winkelketen voor wie gemakkelijk,kwaliteits en prijsvriendelijk wil kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

francisca80 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige website waarop producten makkelijk zijn terug te vinden. Daarnaast is het bestellen en betalen snel door het weinig invullen van gegevens. Je kunt zelfs bestellen zonder een account aan te maken!

Service
Snelle levering, de volgende dag al.

Assortiment
Veel keus uit heel veel producten.

Aanbeveling
Zeker aanbevelen bij anderen door de snelle levering, prijs en kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lbroekhuizen 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed assortiment, vertrouwd, geen zorgen, wat ze zeggen doen ze.

Service
De betaling ging niet goed (mijn fout). Gebeld en perfect en snel geholpen.

Assortiment
Bijna alles wat je nodig hebt:). Wel iets duurder dan anderen. Maar door de perfecte service het geld waard.

Aanbeveling
Doe ik al regelmatig. Alle cool blue shops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews