coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3465 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wilma Abonnement 02-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijne website en makkelijk bestelproces

Service
Ondanks beschadiging door eigen toedoen, kreeg ik mijn geld terug!!

Assortiment
Ze hebben werkelijk alles!

Extra toelichting
De winkel is uitstekend, alleen de screenprotectors wat minder. Ik krijg de vele luchtbellen en vlekken niet weg...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BKleverlaan 02-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adrian68 02-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Ook als oudere (84) gemakkelijk
bestellen,duidelijke hulp en informatie over de betaalwijze.
Snelle info over aflevering en
tot slot een snelle en keurige aflvering zoals bevestigd !

Extra toelichting
zou het niet weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coluche 02-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudiger en simpeler kan niet

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Alles perfect

Extra toelichting
Zeer snelle levering en materiaal was perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

whg.vorstenbosch 02-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles duidelijk te bestellen

Service
Diverse mailtjes gehad over verzending en bezorging super!!

Assortiment
Ze hebben werkelijk alles

Aanbeveling
Al aan diverse familie en vrienden doorgegeven

Extra toelichting
Het goed informeren van je bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pberghs 02-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpele bediening

Service
Zeer snelle levering. Op afspraak 's avonds

Assortiment
teveel om op te noemen

Aanbeveling
Super

Extra toelichting
Mooi degelijk accupack. Zeer hoge capaciteit (4400) Restcapaciteit via leds zichtbaar te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jobbais 02-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gehele site en bestelprocedure is gemakkelijk

Service
werd overal netjes op de hoogte gehouden binnen de tijd die ze ook aangeven.

Aanbeveling
gewoon perfect, ook het voor 23:59 bestellen is volgende dag geleverd was voor mij van doorslag.
om 23:30 besteld en volgende dag om 15:00 had ik mn pakket, en dat was van zondag op maandag, dus top!

Extra toelichting
de prijs is wat hoger dan bij andere online winkels, maar de service en bestelgemak en snelheid maken dat weer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robrandes 02-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle online verzorging

Service
prima

Assortiment
goed overzicht

Aanbeveling
zeer snelle levering!

Extra toelichting
ik had nog een kortingscode die snel verwerkt werd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rubendeligt 02-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Geen moeite bij het bestellen of invoeren van kortingscode. Verliep soepel!

Service
Perfecte levering, precies op de juiste tijd aangekomen, en de Coolblue verpakkingen zijn altijd leuk om te ontvangen!

Assortiment
Product was ik zocht was prima op voorraad. Geen klachten hier dus. Wel jammer dat hij in de aanbieding ging een dag na ik besteld had.

Aanbeveling
Toppie service en toppie assortiment.

Extra toelichting
Coolblue is een top shop, met (meestal) de goede prijzen. En wanneer het iets duurder is dan de rest, is het het vaak wel waard vanwege het gemak in bestelling, bezorging en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bliksum 02-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gewoon alles pe
rfect geregeld

Aanbeveling
snel, goeie service, wordt goed op de hoogte gehouden, prijs kwaliteit, prima

Extra toelichting
alles is gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snarfvH 02-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te vinden wat je zoeken anders kan je bellen voor goed advies

Service
zeer snelle levering

Assortiment
hebben veel artikelen in hun assortiment

Extra toelichting
werkt allemaal prima en ben zeer tevreden, zeer snelle levering en krijgt netjes mail over je aangekochte artikelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronaldinho14 01-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,8

Aanbeveling
Zeer slechte verpakking( dun kartonnen doosje) zorgde voor beschadiging printpapier zodat ik 49 van de 500 vel weg kon gooien

Extra toelichting
Zeer slechte verpakking (dun kartonnen doosje) zorgde voor beschadiging printpapier zodat ik 49 van de 500 vel zo weg kon gooien

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

laermans 30-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles zeer duidelijk en gemakkelijk te vinden, ook door ouderen (ik ben 73 jaar) en alles was overduidelijk. Perfect!

Service
Een seniorentelefoon voor mijn zuster besteld op zaterdag rond 20u en de dag nadien..op zondag.. al geleverd. Geweldig.

Assortiment
Volledig assortiment en gemakkelijk te doorzoeken. Kan bijna niet beter.

Aanbeveling
Een tevreden klant is de best reclame.
Ik zou deze winkel aan iedereen aanbevelen.
Volledig assortiment, snelle levering en gemakkelijke manier van betalen.
Wat kan men nog meer wensen?

Extra toelichting
Alles ok, geen opmerkingen. Algemene tevredenheid op alle punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kristofb 30-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Als je een product zoekt, kan je het niet altijd vinden. Bij sommige producten staan er meerdere versies van op de website, de ene duurder dan de ander terwijl het perfect hetzelfde product wordt aangeboden.

Service
Als je vragen hebt, wordt er snel en correct op geantwoord.
Levertijd was ook correct. Leuk dat er op zondag ook wordt geleverd.

Assortiment
Bij het product dat ik kocht was de prijs bij de laagste. Bij bv bol was het product €50,- duurder dan bij Coolblue!

Aanbeveling
Snel geleverd, makkelijk bestellen, correcte prijzen!
Conclusie: een echte aanrader.

Extra toelichting
Coolblue is een goede website met correcte prijzen en een snelle levering, ook nog een goede services! Alles wat je nodig hebt bij een webshop. Alleen een beetje verwarring door meerdere artikels van dezelfde producten met andere prijzen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mitch95 30-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden op de website en goed aangegeven wat de voordelen en nadelen zijn van het product

Service
Service een 10! zeer goede service, zondag ochtend ontvangen. had van te voren nog een vraag en die werd binnen 30 minuten beantwoord op facebook messenger. super!

Assortiment
Groot assortiment, ze hebben niet alles op voorraad maar de meeste dingen wel.

Aanbeveling
Vanwege de super service en goede kwaliteit van de spullen zou ik coolblue zeker aanbevelen bij mijn vrienden.

Extra toelichting
De service is geweldig van coolblue, sommige producten zijn goedkoper bij coolblue. en zondags thuis bezorgd. ideaal!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Tielemans 30-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zaterdag bestels en zondag reeds geleverd. Snel en efficiënt.

Service
Vlotjes. Zelf op zondag wordt er geleverd!

Assortiment
Prima.

Aanbeveling
Nog geen enkele negatieve ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sofievandecamp 30-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website is duidelijk, productinformatie ook.

Service
Snel besteld en snel geleverd. Je wordt goed en regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling.

Assortiment
Als ik naar iets op oek ben dan kijk ik eerst bij Coolblue. Ik heb slechts eenmaal ergens anders moeten gaan zien.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MdeVrind94 30-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, ook vooe mobiele apparaten en in een paar klikken zo besteld.

Assortiment
Echt een ruim assortiment, soms kan ik niet kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vipera 30-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ik zou het vooral aanbevelen vanwege de snelle bezorging

Extra toelichting
Eenvoudig, snel geleverd, goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

attyvandelden 30-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is heel eenvoudig dingen te bestellen

Service
Er kwam onmiddellijk een reactie.

Aanbeveling
Prettige behandeling.

Extra toelichting
Geen aanmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pierre Spinnoy 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel gemakkelijk door het grote assortiment,en de duidelijke uitleg van ieder product.

Service
Altijd de correcte behandeling, zowel telefonisch als per mail, ondanks de laattijdig levering van van het product door Samsung

Assortiment
Door de diversiteit, en juiste uitleg van de ontelbare producten, zijn jullie zeker de koploper van de grootste online winkels.

Aanbeveling
Wanneer men volledige voldoening krijgt,op zowat alles deelt men graag in volle vertrouing aan iedereen.

Extra toelichting
Al heel veel gekocht en telkens blij van de service en de producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Pruntel 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is overzichtelijk en geeft aan waar het product voor bedoeld is.

Service
De handelingen om te komen tot verzending van de producten, kortom de status tot en met de verzending worden exact doorgegeven per mail.

Assortiment
Zeer uitgebreid. Ik vond vrijwel onmiddellijk wat ik zocht

Aanbeveling
Razend snelle service. Aflevering als per mail aangeven. Zeer aan te bevelen!

Extra toelichting
Gemak, gecombineerd met een uitstekende service en een zeer snelle aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schuurhof 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In de webshop vind je binnen no time wat je zoekt. Het bestellen en afrekenen is in een mum van tijd gedaan

Assortiment
Het assortiment is ontzettend uitgebreid.

Aanbeveling
Weinig te motiveren, de hele afwikkeling van mijn bestelling tot aan de levering was prima verzorgd en dat wil ik met vrienden, bekenden en familie delen.

Extra toelichting
In dit geval geen motivatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ramon Pavlinovic 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke site, zeer toegankelijk.

Service
Juiste aankoop werd bezorgd en keurig op tijd op het opgegeven adres.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Bijna iedereen kent Coolblue maar ik geef het door aan mensen die ze nog niet kennen.

Extra toelichting
N.v.t.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marschavd 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Korte communicatie lijnen, duidelijke uitleg over producten op de site. Met soms eigengemaakte product beoordelingsfilmpjes.

Service
Duidelijke communicatie over elke stap in het bestelproces en ook de levering. Is er iets niet goed dan wordt dat adequaat behandeld en opgelost. Ik zou 20 punten geven als dat kon.

Assortiment
Enige minpuntje is eigenlijk dat het assortiment per productgroep wat beperkt is.

Aanbeveling
Coolblue heeft begrepen hoe je een webshop van deze tijd host. Alles klopt. Van begin tot eind. En de prijs is ook oké

Extra toelichting
Coolblue heeft het helemaal begrepen als het de consument aangaat. Het hele proces van kiezen tot levering is een prettige en zelfs leuke ervaring. Aan alle service details is gedacht. Goed advies krijg je al door de informatie op de site zelf. Ik heb eens een televisie besteld waar iets mee was en dat was super opgelost en ook nu heb ik helemaal niets te klagen. De naaimachine die ik had besteld werd keurig op tijd geleverd. Nadat ik het apparaat in gebruik had genomen was ik erg teleurgesteld in de kwaliteit van het apparaat en van het naaiwerk. De volgende dag gebeld met Coolblue en ik mocht hem terug sturen. Dat heb ik gedaan en heb dezelfde week nog mijn geld teruggestort gekregen. Ik kreeg zelfs een handgeschreven kaart van de servicemedewerker die ik gesproken had. Uiteindelijk heb ik bij Coolblue ook de nieuwe naaimachine besteld waarvan ik nu wel blij ben met het naairesultaat. Deze machine was 10 euro duurder dan bij een andere webshop, maar met zo'n service geef ik dat graag extra uit omdat ik dan zeker weet dat ik goed geholpen wordt in het geval er iets aan de hand is. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kathy1980 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online shoppen.

Service
Vrijdagnamiddag besteld, zaterdagochtend geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hannes3000 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is heel gemakkelijk om voorwerpen te bestellen. nergens problemen mee gehad.

Service
Na één dag was mijn bestelling al geleverd terwijl bij de meeste andere websites de bestelling een week duurt.

Assortiment
Heel veel keuze tussen verschillende voorwerpen.

Aanbeveling
Ik heb hem al aanbevolen aan veel vrienden van me die zelf een nieuwe gsm nodig hadden.

Extra toelichting
Ik vind de website gemakkelijk te gebruiken en zal bij andere elektronische spullen zeker eerst kijken op coolblue.be

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

smelvin 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke webshop, juiste informatie en makkelijk te bestellen.

Service
Van A tot Z perfect, goede kloppende reviews op de site en makkelijk contact voor vragen, zowel telefonisch als mail en facebook. SUPER!

Assortiment
Ze bieden echt alles maar ook alles aan. Heb niet verder hoeven zoeken.

Aanbeveling
Ik zeg gewoon: Coolblue, snel gemakkelijk, goed verpakt en goede info. Kortom perfecte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hermanvp 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles was duidelijk en overzichtelijk qua bestelling en betaling

Service
snelle levering van het product. Voor 23 u. besteld, de volgende morgen was het al geleverd

Assortiment
voldoende keuze van de producten die ik wens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daniel saelens 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer eenvoudige webshop, met veel info, en ervaringen

Service
heel vlotte afwerking, vanaf het bestellen, het betalen als de verder afhandeling. Inderdaad vandaag besteld, morgen rond 10.00 uur geleverd, in een leuke verpakking. Gebruiksklaar

Assortiment
zeer ruim assortiment, mogelijk om artikelen met mekaar te vergelijken.

Aanbeveling
geen enkel negatief punt, tevreden over gans de lijn.

Extra toelichting
zeer vlotte afwerking, snelle levering en continu wordt je geïnformeerd over de afwikkeling van de bestelling. En dan nog gratis verzending. Tof

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vfelz 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
SAnel informative en het juiste product te vinden via de site

Service
Snel geleverd bij een ophaal adres van mijn keuze

Assortiment
Genoeg alternatieven

Aanbeveling
Zeker, want alles verliep top!

Extra toelichting
Bijzonder prettig zaken doen, geode informative voorziening over de levering, allexs top! ik ga vaker bij jullie bestellen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

de Schepper 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit mijn luie zetel kunnen bestellen

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Iedereen vindt er zijn gading

Extra toelichting
In deze shop vindt je alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sbass 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Geïnstalleerd, draaiend en verpakkingsmateriaal wordt meegenomen. Geen ervaring met ophalen, daar alles op en top bevalt.

Assortiment
Mag iets uitgebreider, vooralals je specifieke wensen hebt.

Aanbeveling
Gemak van het totaalpakket dat geleverd wordt. Dan maar een tientje meer betalen, maar alles is dan ook klaar.

Extra toelichting
Nu woon ik waar ook een filiaal van Coolblue zit. Beetje makkelijker. Laatst fysiek een sporthorloge gekocht. Kreeg de bon op m'n e-mail. Omdat ik al bekend was. Grote aankopen gewoon online kopen! Komen binnen 12 uur afleveren, ook op 3e kerstdag. Sluiten alles aan en gaan niet weg voordat ze hebben vastgesteld dat ie werkt. Verpakkingsmateriaal nemen ze weer mee. Liever dat en een tientje meer betalen, dan zo goedkoop mogelijk en een hoop gezeur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

luc verstrepen 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
voor ouderen is dit de manier om te winkelen je kan je keuze maken,volop,en thuis winkelen is net zo gezellig, prima

Service
zeer goede service , en klant vriendelijk snelle ontvangst ,alles goed geregeld

Assortiment
keuze genoeg , een gevarieerd assortimend, wat bij vele zaken niet voor komt.klasse.

Aanbeveling
ik zit ondanks mijn 80jaar nog in 5 verenigingen, zowel op muziek en sport,en zal zeker Coolblue.nl aanbevelen

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden over mijn bestelling de goede service en de snelle en goede aflevering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jellebel222 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te bestellen en een overzichtelijke website

Service
bij vragen of als je hulp nodig hebt kan je heel gemakkelijk om goede hulp vragen

Assortiment
heel groot assortiment

Aanbeveling
makkelijk, snel en goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gendragonfly 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Voor het bestellen is registratie niet noodzakelijk, verder is de webshop overzichtelijk en duidelijk. Het juiste product is snel gevonden, mits je op de juiste Coolblue webshop zit (er zijn 325 webshops).

Service
Levering is ongeëvenaard snel, de klantenservice is op alle mogelijke manieren bereikbaar. Op zeer uiteenlopende tijdstippen.

Assortiment
Coolblue is een verzameling van webshops, hun assortiment is vaak uitgebreider dan dat van andere webshops. Ze hebben bijna alles.

Aanbeveling
Coolblue is de beste webshop die ik tot nog toe ben tegen gekomen.

Extra toelichting
Coolblue heeft producten in het assortiment zitten die in geen enkele andere Nederlandse webshop te krijgen zijn voor dezelfde prijs. Dit in combinatie met een overzichtelijke website, goede service en snelle levertijd maakt Coolblue een hele goede webshop. De enige nadelen voor mij zijn, dat ze niet alle producten verkopen die ik online aanschaf (, mogelijk in de toekomst wel). Verder is net als bijna alle webshops de productinformatie niet altijd compleet en het kan soms lastig zijn om de juiste Coolblue webshop te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hemaroz 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Internetcontact is een gestroomlijnde wijze van bestellen enz.

Service
Zoals altijd een snelle, zekere service: voor middernacht besteld,volgende dag in huis.

Assortiment
Het assortiment van het artikel dat werd aangeschaft, is bijna oneindig.

Aanbeveling
Op bijna elk gebied heeft Coolblue de artikelen klaarliggen in overzichtelijke webpagina's, als in een gemeenschappelijke winkel voor ieder wat wils.

Extra toelichting
Sinds vele jaren bestel ik af en toe een artikel waarvan ik het gebruik nodig vind of nieuw of ter vervangen van een oude versie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mrg1972 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site en gemakkelijk en snel een bestelling te plaatsen

Service
Supersnelle levering en via de mail op de hoogte gehouden van de status van de levering

Aanbeveling
Je kunt op een overzichelijke en snelle manier een bestelling plaatsen waarbij prijs en service super zijn !

Extra toelichting
Prijs - Services- Gemak - Snelheid zijn kernwoorden waarom ik de online shop zeker zal aanraden !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

samkebello 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Erg makelijk te bestellen!

Service
Fijn dat je een mail krijgt over de orderstatus, hierdoor weetje precies waar het pakketje is.

Assortiment
Breed arsortiment

Aanbeveling
Als iemand snel en makelijk iets wil bestellen, is hij bij coolblue op het juiste adres!

Extra toelichting
Snelle service. Alleen de verpakking waar mijn telefoonhoesje inzat was bij aankomst helemaal kapot.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Barbara van Haren Menken 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Erg makkelijk wat betreft het bestelproces, je bent binnen n minuut klaar. Alles is erg duidelijk.

Service
Je wordt goed geïnformeerd over je bestelling.

Assortiment
Er was een prima keus in waar ik naar op zoek was. Niet te veel en niet te weinig.

Aanbeveling
Prettige website, duidelijk, overzichtelijk en snel.

Extra toelichting
Iets betere filtermogelijkheden zou wel fijn zijn bij het zoeken naar een bepaald product zoals afmetingen en of iets voor kinderen of volwassenen geschikt is, wellicht op kleur. Wanneer je in een categorie zoekt zijn die filtermogelijkheden er wel. De website straalt vertrouwen uit en maakt dit ook waar. De levering is snel en de communicatie duidelijk. Wellicht is de email over dat het artikel is ingepakt overbodig, maar verder duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Famduif 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Heb voor eerst gekocht bij cool bleu en dacht ja dat zal wel eerst zien en dan geloven maar idd . S,avonds om negen uur besteld en de volgende morgen in huis schapooo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Snoek 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Klik, bestel en voor je het weet in huis zonder verzendkosten! Bevalt net niet dan gewoon retour en geld terug! Ook retourneren gratis! Geen enkel risico dus.

Service
Onlangs een accu schroefmachine gekocht die niet aan mijn wensen voldeed. Gebeld met de klantenservice. Zonder problemen mocht ik de machine terugsturen en kreeg ik mijn geld terug. Dat laatste ging overigens ook heel vlot.

Assortiment
Door het gebruikersgemak, de goede service en prijs en het kosteloos verzenden en retourneren, zou ik het liefste alles hier kopen. Daarvoor moet alleen het assortiment nog iets uitgebreider.

Aanbeveling
Op basis van de goede service en gemak zou ik Coolbue iedereen willen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Deko71 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site. Snel bij het product wat ik wil hebben

Service
Keurig vantevoren geïnformeerd over de aflevering. Binnen 15 min stond nieuwe wasmachine op zijn plek en was de oude weer ingeladen en hadden de mannen zelfs hun cola op....

Assortiment
Prima. Voldoende keuze

Aanbeveling
Goede service. Makkelijke site

Extra toelichting
Geen op of aanmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CindyHendriks1992 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen was heel simpel!

Service
Netjes geleverd, pakketje was in orde (helemaal gezien het een duur product was)

Aanbeveling
Makkelijk, snel en betrouwbaar.

Extra toelichting
Alles wijst zich vanzelf, je kunt producten vergelijken en gemakkelijk vragen stellen. De bestelling was snel geleverd!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fampeeters 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Van thuis bestellen: makkelijker kan niet

Service
Een dag later geleverd, dat is snel

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Corine van Oord 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Oude wasmachine werd meegenomen, de nieuwe wasmachine uitgepakt en geplaatst. Binnen twintig minuten draaide de nieuwe wasmachine!

Service
Oude wasmachine werd meegenomen, de nieuwe wasmachine uitgepakt en geplaatst. Binnen twintig minuten draaide de nieuwe wasmachine!

Aanbeveling
Zeker een aanrader. Je hoeft zelf helemaal niets te doen! Nou ja, bestellen en betalen, natuurlijk...

Extra toelichting
Geweldige service. Snel, vriendelijke monteurs, duidelijk tijdstip qua levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hktan 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
om dingen te vergelijken is niet zo eenvoudig.

Service
Service is tot zo ver (een paar weken in bezit) prima.

Assortiment
Monitor Iljama 24" dat ik kocht is voor EURO 159,- aangeboden, maar bij kassa berekening moest ik EURO 169,- betalen. Misleiding of slordige tekstsfout???

Aanbeveling
Gelet op bovenstaande adviseer ik iemand om voorzichtig met de prijs te gaan.

Extra toelichting
Als andere webwinkels scoort u goed genoeg. Misschien is het lastig om volmaakt webwinkel te dwingen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mackoster 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles klopt, de info, de belofte over levering en retour, kortom symphatiek bedrijf

Service
Uitstekende service

Assortiment
Zeer compleet in alle facetten incl de accessoires

Aanbeveling
Waarom elders kopen, stel dat ze 'iets' duurder zijn dan betaal ik graag ivm de betrouwbaarheid

Extra toelichting
Zoals gezegd, ben ik 'fan' van het concept van de Coolblue shops, compleet, goede prijs en vooral zeer betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carool Beks 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gericht zoeken, kiezen, bestellen en leveren in een handomdraai. Eenvoudiger
kan het niet.

Service
M.b.t. service nog geen enkel probleem ondervonden. De eenvoud van eventuele retourneren is een dikke meerwaarde, zo ook bezorging op Zondag.

Assortiment
Door de diverse gespecialiseerde shops onder Coolblue is het assortiment zeer groot en goed gedocumenteerd.

Aanbeveling
Omdat ik tot op heden geen enkele negatieve ervaring heb, de levering verloopt perfect en de prijs/kwaliteit verhouding is elke keer weer zeer correct.

Extra toelichting
In dit geval een wat overbodige vraag. Ook met een professioneel oog bekeken valt er niets te veranderen. Een opmerking. Als bedrijf zou ik niet snel in de jij-jou terminologie vervallen. Deze opmerking heb ik al aan Coolblue verzonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CrazyRose 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke en prettige site. Veel vergelijkingsmofelijkheden en een brede keuze.

Service
Goed bereikbaar, ook buiten kantooruren. Adequate informatie. Moderne communicatie mogelijkheden.

Assortiment
Lekker breed assortiment, voor iedere portemonaie. Eenvoudig te vergelijken.

Aanbeveling
Prettig bedrijf met prima assortiment en nette prijsstelling. Geen kleine lettertjes, waardoor je links of rechts op extra kosten komt. Gewoon eerlijk. Voorbeeld voor velen.

Extra toelichting
Hele prettige webwinkel met duidelijke taal en geen addertjes onder het gras. Wij kozen Coolblue voornamelijk voor de snelle levermogelijkheid. Het viel ons dan ook wel wat tegen, toen we zaterdagochtend gebeld werden, dat de levering op die dag niet door kon gaan. De daarna beloofde maandaglevering is wel nagekomen. En de teleurstelling was dan ook snel weg, toen 2 hele spontane en kordate jongens de oude wasmachine zonder enig morren van zolder naar beneden haalde en de nieuwe daar weer plaatste. Netjes aangesloten, waterpas gesteld en een testronde laten draaien. Ook de verpakking is netjes meegenomen. Helemaal top!!!! Ga zo door, dan is onze volgende witgoed aankoop weer via jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews