coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42718 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1693 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R.Spaan 16-10-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service, klantvriendelijkheid en zeer ruim assortiment.
Schitterend afhaalcentrum cq winkel.
Snellere levering bestaat niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TW 16-10-2018 Via de website gekocht

Groot asssortiment met snelle en zekere levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft leveren en klantenservice duidelijk hoog in het vaandel staan want ze zijn niet de aller goedkoopste maar geven tegen dat klein beetje meer wel erg goede service en zekerheid.

Jammer dat de fysieke winkel(s) wat sober zijn en weinig assortiment kennen. Het zijn ronduit zeer klantvriendelijke en goed georganiseerde afhaalpunten maar zeker geen volwaarige winkels.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Woodpecker 16-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd snelle levering en prima klantenservice, overzichtelijke webshop en scherpe prijzen.!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mavadeja 16-10-2018 Via de website gekocht

Snel en keurig verpakt geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een uitgebreid assortiment, redelijke prijzen, en artikelen die snel en keurig verpakt worden geleverd: wat wil je nog meer? Ook ruilen is geen probleem, heb ik gemerkt. Aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 16-10-2018 Via de website gekocht

Helemaal goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Beetje rommelige logistiek vanwege de grootschaligheid en uitgebreide tussentijdse berichtgeving, die dan ook wel eens niet helemaal klopt, maar uiteindelijk komt alles goed en voelt het heel vertrouwd en degelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M 16-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige ervaring!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige ervaring, mijn laptop had helaas fabrieksfouten, maar daar doen ze hier helemaal niet moeilijk over! Ik kon mijn laptop direct terugsturen en kreeg meteen een nieuwe!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PB 16-10-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goede service van Cool blue, nadat Post.nl niet kwam. Alleen zeer slechte leverings service van Post.nl. Donderdags voor 23.00u besteld, normaal de volgende dag leveren, maar nu kwam het pas maandagavond. Een ingehuurde mannetje, door Post.nl, kwam het pakketje maandagavond leveren. Ik keek in zijn bestelbusje, het was net of er een orkaan in die bestelbus had geraast. Écht álle pakketten lagen op een grote hoop, hét wordt er gewoon in gegooid. Hét zijn wél U en mij bestellingen die erin lagen. Cool blue, neem een andere vervoerder, óf neem het in eigen beheer.
Dat scheelt op jaarbasis héél véél klachten, claims, irritaties en schades!! ;-)

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Sean 16-10-2018 Via de website gekocht

Top gasten!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon een coole webwinkel waar je met gemak producten vindt. Levering is ook zeer netjes verlopen, continu op de hoogte gehouden met de laatste status tot aan de laatste 15 minuten toe. Top bedrijf!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boy 16-10-2018 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Webshop erg duidelijk en makkelijk te bestellen betaling gaat ook makkelijk en de levering is snel en wordt van tevoren duidelijk aangegeven hoelaat je ze kan verwachten

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aptilla 16-10-2018 Via de website gekocht

Super servicw

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop levert zoals ze zeggen de volgende dag. Dit werd ook netjes in de mail verteld en je kon duidelijk volgen van de betaling tot de levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Utrecht female 15-10-2018 Via de website gekocht

Coolblue staat op nr 1 als BESTE winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastische en klantvriendelijke service.
Zowel aan de telefoon als ook in de winkel. Men neemt de tijd voor je.. die soms nodig is. Er wordt op vriendelijke en rustige toon uitleg gegeven.
Daarnaast geeft Coolblue fantastische service, bij vragen of tegenvallende producten.. men neemt je serieus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Et. 15-10-2018 Via de website gekocht

Goeie betrouwbare service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat er een mogelijkheid geboden wordt om buiten het internet te betalen.
Dit is voor mij een zeer belangrijk aspect.
Misschien wat ouderwets maar ik vertrouw het internet niet zo om daar financiële zaken op af te handelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krijgsman 15-10-2018 Via de website gekocht

Service met een welgemeende glimlach :-)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijke site, snelle levering, goede communicatie met de bezorgers; kortom, tevreden. Als ik nog iets nodig heb, zal ik zeker bij Coolblue kijken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A 15-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een hele goede service. was-droog combinatie besteld en medewerkers van Coolblue hebben deze netjes naar de 4e verdieping (zonder lift) gebracht en aangesloten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ger 15-10-2018 Via de website gekocht

Lekker voordelig en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering....duidelijke website. Makkelijk te bestellen.......zelfs voor een digibeet zoals ik.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dik uit Westbroek 15-10-2018 Via de website gekocht

Uitvoering : service verlening en goede producten leveren..!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een fijne zoek site. Duidelijk, de juiste informatie, daardoor een juiste en goede keus te maken. Gebruiksgemak site prima, producten conform afbeelding en beschrijving en zeer snelle levering..!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 15-10-2018 Via de website gekocht

TOP Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering volgens afspraak Reparatie na aankoop Gratis Goede service en uitleg Vakbekwaam personeel en met een glimlach EEN ECHTE AANRADER !!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LR 15-10-2018 Via de website gekocht

Fantastische service, snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel regelmatig bij Coolblue; groot aanbod, volgende dag in huis, zeer goede service als er iets met het product mankeert. Grappige teksten op de verpakking wat het uitpakken ook een leuke ervaring maakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 14-10-2018 Via de website gekocht

Prima servicegerichte Uitgebreid assortimentwebwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop die een uitgebreid assortiment voert tegen concurrerende prijzen en die voor zover ik heb meegemaakt altijd de leveringsafspraken nakomt en prima service biedt, bv in de vorm van praktische tips voor het gebruik van het aangeschafte artikel. Hulde!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 14-10-2018 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bijna een jaar geleden een activity tracker gekocht. Snelle service en levering. Een paar dagen geleden ging het bandje kapot. Ik had 2 jaar garantie op deze tracker en via de site kon ik zeer makkelijk een reparatieverzoek indienen. Ik heb mijn tracker opgestuurd naar Coolblue. Een dag later was hij al aangekomen en diezelfde dag hebben zij het geregeld. Weer een dag later had ik een nieuwe activity tracker. Super snelle service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cathy 14-10-2018 Via de website gekocht

Goede winkle site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als iets kapot of het niet werkt, geen gedoe je wordt terug betaald zodat je iets anders kan kopen. Je wordt ook goed geholpen via email of telefonisch.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob P 14-10-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Echt heel goed advies en super-vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg goed advies over TV en hoe dingen te regelen, en zo enorm vriendelijk. Daarnaast gewoon erg scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gigi 14-10-2018 Via de website gekocht

Goede ervaring met Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nog nooit een slechte ervaring gehad . Altijd snelle en correcte levering . Jammer dat je niet achteraf kan betalen . Maar evengoed een dikke 10

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees Takkenberg 14-10-2018 Via de website gekocht

Snel en accuraat

Algemene score

9,0
Gebruikersvriendelijk website en de goedkoopste in vergelijking met gelijksoortige aanbieders , jammer dat de door Solis voorgeschreven onderhoudsmiddelen lastig te verkrijgen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maarten 14-10-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en goed product.
Levering goed, werd goed aangegeven middels track and tracé en op
De hoogte gebracht. Mooi product die tot nu toe al veel plezier heeft opgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FhotoFast 14-10-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs kwaliteit heel goed en duidelijke omschrijving van alle artikelen. FhotoFast werkt heel goed op Apple apparaten kun je weer veel ruimte vrij maken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gizy Neirynck 14-10-2018 Via de website gekocht

Levering van diepvriezer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kan iedereen aanraden om bij Coolblue te kopen. Correctheid, suuuuper vriendelijk en enthousiast. Niets is de bezorgdienst te veel gevraagd, alle vragen worden beantwoord. Reeds aangekocht in het verleden, en zal in de toekomst ook kiezen voor Coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 14-10-2018 Via de website gekocht

Dichtbij de klant!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is een zeer sympathiek bedrijf, dat altijd dicht bij de klant staat. De prijzen zijn hier en daar misschien wat hoger dan elders, maar daar staat een heel goede service en heel goede kwaliteit tegenover.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel 14-10-2018 Via de website gekocht

Groot aanbod

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is heel overzichtelijk, het sorteren en filters toevoegen is makkelijk waardoor ik goed en snel kan vinden waar ik naar op zoek ben. Ook de levering is fijn, kan kiezen tussen overdag en in de avond en daarna word je op de hoogte gehouden door een smsje van postnl (als je bent aangemeld in de postnl app)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helene 14-10-2018 Via de website gekocht

goede en vriendelijke, behulpzame klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
coolblue heeft een goede website, met vergelijkstool. Bovendien een goed filter om door de duizenden artikelen snel bij het voor jou geschikte product te komen.
Leveren snel en de service als er iets mis is is nergens beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smit 13-10-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
de aangekondigde levertijd klopte precies. precies geleverd net voor vertrek van ons weekendje weg!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

John 13-10-2018 Via de website gekocht

Lekker snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op vrijdag besteld en op zaterdag geleverd. Uitgepakt en in de keuken gezet. Waarschijnlijk omdat het een volledig geïntegreerde vaatwasser betreft moest ik hem zelf verder inbouwen en waterpas zetten. Het contact met Coolblue is altijd prima, snel en bijzonder prettig.
Volgende keer weer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kees 13-10-2018 Via de website gekocht

Echt alles voor een glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Van website tot bestelling tot levering, het is bijna een genot om bij Coolblue te winkelen. De noodzakelijke betaling (die ook heel vlot verloopt) is het enige wat minder leuk is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ineke 13-10-2018 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik heb gekozen voor coolblue omdat ze echt de volgende dag bezorgen, en gratis en de artikelen goedgeprijsd zijn.. ook voor reparaties kan je in een winkel vlakbij terecht

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sofie 13-10-2018 Via de website gekocht

Service waar je vrolijk van wordt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van de eerste mails tot aan de uiteindelijke levering is het fun met Coolblue.
Drie bezorgers met een big smile die zich voorstellen op de vroege zondagmorgen. Kan de oude vriezer mee terug? Maar natuurlijk. Hij is nog niet ontdooit... Dat vinden we geen enkel probleem.
In tien minuten stond de vriezer een etage lager, waterpas check en de oude vriezer gone. Dit is service in het kwadraat.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 13-10-2018 Via de website gekocht

Eindelijk een online electronica shop die het snapt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel snapt hoe het hoort te gaan!!!
Ik heb bij vele winkels besteld in het verleden maar cool blue is veruit de beste online electronica shop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Top bij coolblue 13-10-2018 Via de website gekocht

Ruime keuze snelle levering! Gewoon ook op zondag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Grote variatie in goederen, ruime keuze, super snel en netjes geleverd.
Ik kan niet beter wensen. Kom snel weer terug voor iets.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.A. van der Valk 13-10-2018 Via de website gekocht

Coolblue: perfecte afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keuze in een duidelijk en overzichtelijke site. Soms ook topproducten met korting dwz "tweedekansjes " (krasjes o.i.d.) met 1jaar garantie. Zeer snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan van Lunteren 13-10-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar

Algemene score

10,0
Prima zoeksite, goede productinformatie, snelle levering.
Al veel diverse producten besteld. Alle keren was het dik in orde!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 13-10-2018 Via de website gekocht

Coolblue gekozen en je zit op rozen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jaren klant bij coolblue en dankzij hun voortdurende uitbreiding van hun aanbod vind ik er steeds meer producten die ik wil. Producten makkelijk te vinden en dan onderling te vergelijken. Steeds competitieve prijzen en betaling en levering gebeuren vlot en correct. Zelfs als er problemen zijn met een product wordt dit snel en efficiënt opgelost. Echte aanrader sinds jaren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De jonge 13-10-2018 Via de website gekocht

Wasmachine snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De wasmachine die we wilden was hier het goedkoopst, gelijk besteld en de volgende dag was hij er al, er werd keurig van te voren geveld wanneer ze kwamen en de bezorgers waren erg vriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Martien Bakels 13-10-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Algemene score

7,0
meteen de volgende dag geleverd. alleen de aangegeven levertijd klopte helemaal niet. de bezorger zou tussen 11.30 en 14.30 komen. ik durfde om 11.15 uur al geen boodschap meer te gaan doen. komt hij om 16.35uur!!! dat is wel balen

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

vanessa 13-10-2018 Via de website gekocht

heel leuk om te winkelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
vind makkelijk alles terug via de filter, er word snel geholpen en de levering is steeds correct en snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kimberly Poelman 13-10-2018 Via de website gekocht

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op het moment dat je besteld is het al een feestje! Je krijgt een bevestigingsmailtje en daar krijg je ook gelijk een soort wacht therapie tips bij! Je wordt sws erg blij als je besteld.
Helaas had ik geen confetti bij de bezorging, maar dat is schijnbaar ook geen ramp want ze deden alles wat ze zeiden dat ze zouden doen ;)
Wasmachine netjes aangesloten met stap voor stap uitleg wat ze aan het doen zijn. Extra tips om je wasmachine lekker lang mee te laten gaan, en de oude wasmachine weer meenemen en dan een excuses dat je badkamer een beetje nat is omdat er nog water in zat!
Al met al geweldige service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 13-10-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling eenvoudig, levering exact op het afgesproken tijdstip, vriendelijke correcte bezorgers en de oude apparatuur retour. Top bedrijf, Top levering en Top service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies 13-10-2018 Via de website gekocht

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik zocht op merk en wasmachine en kwam bij Coolblue terecht, Mooie prijs en het merk wat ik zocht. Zeer snelle service . De ene avond besteld en de andere morgen al in huis

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ansje 13-10-2018 Via de website gekocht

Correct en efficiënt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop is ook voor ouderen heel goed toegankelijk. Een betrouwbaar bedrijf waar een prima service verleent wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. 12-10-2018 Via de website gekocht

Top service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online wasmachine besteld. Volgende ochtend meteen in huis. Werd uitgepakt, opgewenste plek geplaatst, uitgetest, aangezet en oude meegenomen. Beter en makkelijker kunnen ze het je niet maken. Top service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 12-10-2018 Via de website gekocht

Strak verzorgd weer door Coolblue!

Algemene score

9,0
Site is top. App is top en die bestelling kwam keurig op tijd binnen! En die stoomreiniger is geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ndelaere 12-10-2018 Via de website gekocht

super service voor sterke prijzen

Algemene score

10,0
ruim aanbod , snelle verzending
scherpe prijzen
mijn vaste plek voor de aankoop van elektro of pc materiaal

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews