coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42303 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3453 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Geoffrey 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Grote keuze, overzichtelijk weergegeven, uitgebreide zoekfunctie

Service
Onmiddellijk een oplossing gezocht voor een defect onder garantie

Assortiment
Men kan altijd iets meer aanbieden

Aanbeveling
Super service, grote keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A v Weelden 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig besteld en geen enkel probleem gehad

Service
Netjes afgeleverd

Assortiment
Veel keus en goed advies

Aanbeveling
Aardig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is erg overzichtelijk en het product wat je zoekt is eenvoudig te vnden met dez zoekfunctie, en de volgende dag is de bestelling in huis als het product op voorraad is

Service
Het product werd de volgende dag al bezorgt zodat we heerlijk onze friet konden bakken

Assortiment
Het assortiment is extreem uitgebreid en vind altijd wel wat je zoekt

Aanbeveling
Kortom een handige online shop,met de mogelijkheid om het product af te halen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zo eenvoudig alles te vinden

Service
Snelle levering en allemaal te volgen

Assortiment
Ze hebben (bijna) alles

Aanbeveling
Aanbod zo groot en divers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
eenvoudig om vragen te stellen (waar je niet lang op het antwoord hoeft te wachten).

Aanbeveling
Fantastische service! Dit maakt Coolbleu echt onderscheidend van andere die dezelfde producten leveren. Binnen een paar uur antwoord op vragen. snelle levertijden, kundig advies.

Als de prijzen goed blijven, blijf ik zeker bij bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gert 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk zoeken van het artikel. Overzichtelijke site. Vergelijken ban artikelen is zeer simpel.

Service
Afspraken worden nagekomen.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis de Decker 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
site and systeem is gemakkelijk te gebruiken

Service
uitstekende service

Assortiment
ik vond direct wat ik zocht

Aanbeveling
zeer professionele winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edward 11-01-2016 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
In de winkel in Eindhoven geweest, zeer behulpzaam personeel, die de producten live laat zien en horen in dit geval (Sonos play1).

Service
Personeel heeft meerder producten laten zien en horen (speakers) zodat ik de juiste keuze kon maken.

Assortiment
Goed assortiment, verkopen mijn inziens geen rommel maar staan achter de producten en hebben daar dan ook de juiste service bij.

Aanbeveling
Goede producten, goede service, en 2 echte filialen waar je de producten kan bekijken en testen (erg belangrijk)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

CHARLOTTED 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles gaat vlot :)

Service
Aanklikken, bestellen, betalen en vlotte levering.
niet meer niet min, prima dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel eenvoudig, in enkele klikken besteld.

Service
bestelling, confirmatie, levering...alles stipt zoals beschreven ....

Assortiment
grote keuze

Aanbeveling
aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eduard Seinen 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijn overzicht op de website

Service
Supersnelle levering is voor mij belangrijk, ook naar op Google te hebben gezocht naar de prijs is Coolblue de goedkoopste

Assortiment
De website is heel uitgebreid, je kunt het zo gek niet bedenken of het is wel te koop bij Coolblue

Aanbeveling
Ik heb de winkel al bij diverse vrienden aanbevolen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ravi Autar 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
heel makkelijk online shoppen

Service
Alles goed te vinden op de site

Assortiment
Breed, maar mis enkele efficiente laptops in mijn prijsklasse

Aanbeveling
Zeker een goed winkel om te starten met shoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

verbeeck 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Effe bestellen via Internet, 's anderendaags geleverd...

Assortiment
Zeer uitgebreid, grote keuze

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Lianne 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Op zondag kwamen ze langs. Kan ook in de avond zonder meerprijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nicoimpuls 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website is duidelijk, informatie voldoende, het bestellen gaat soepel

Service
Op grond van eerdere ervaringen met de service en retourmogelijkheden heb ik bij deze bestelling voor CoolBlue gekozen.

Assortiment
Bij sommige artikelen is het assortiment een beetje beperkt, soms vind ik niet het artikel dat ik zoek. Ik heb ook de indruk dat CoolBlue wat duurder is geworden. Prijzen zijn soms wat hoger dan bij andere webwinkels, maar gezien de goede service vind ik dat geen groot bezwaar zolang het verschil niet te groot is.

Aanbeveling
Vanwege de service en correcte levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

wtn 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Product kon toch niet de volgende dag worden geleverd, ondanks het besteld was voor de aangegeven tijd. Dit in verband met een storing bij PostNL. Als goedmaker een cadeaubon gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Freddy 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
de Keuze, de levering en de installatie vielen goed mee

Service
Levering zeer snel

Assortiment
De keuze was niet eenvoudig, ik moest alle details goed lezen om een voor mij juiste keuze te kunnen maken

Aanbeveling
Alles viel mee, dus dat was prima

Extra toelichting
En de prijs was perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

chris 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
op vaarwaarde dat je eet wat je wil, geen gedoe.
geen verplaatsingen, bestellen vanuit de zetel

Service
alleen maar lof: vlugge regeling van wat wij besteld hadden

Assortiment
type dat wij zochten was niet overal te krijgen, wel bij coolblue

Aanbeveling
zie bovenstaand lof

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Oma Magda 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had rondgeneusd en besloot vanwege snelle levertijd te kiezen voor Coolblue. Een paar € meer maar so what.

Service
Post was er erg snel.

Extra toelichting
Gewoon lekker duidelijk en overzichtelijke winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Veel keuze en het is sneller bezorgd als de tijd waneer het anders zou komen.

Assortiment
Veel meer keuze als andere sites

Aanbeveling
Overal is er wel een coolblue in de buurt om te bestellen

Extra toelichting
De beste service die ik ooit heb gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carlo 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
website is overzichtelijk maar kunt ook goed gericht zoeken als je weet wat je wil

Service
klantenservice geeft je duidelijke antwoorden op vragen. De koerier was vriendelijk heeft de wasmachine netjes op zijn plaats gezet en de oude meegenomen. Een snelle levering kon zelfs al de volgende dag ondanks dat dit een Zondag was.

Assortiment
ruime keuze op assortiment voldoende merken

Aanbeveling
Goede klantenservice en snelle levering (zelfs op Zondag) Vriendelijke koerier belde toen hij in de buurt was. Nieuwe machine netjes op zijn plek gezet en oude meegenomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wpr 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke website, goede zoekfuncties

Service
goede service. Alles verliepn zoals aangegeven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Suzanne 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Wanneer je voor 23:59 besteld wordt het de volgende dag geleverd. Top! Via de site kun je verschillende producten met elkaar vergelijken waarna je je keuze kunt maken.

Service
Super service! Je wordt per sms op de hoogte gehouden van de levering van je bestelling. Daarnaast werd de nieuwe wasmachine uitgepakt en het plastic werd meegenomen. De oude machine werd weggehaald waarna de nieuwe geplaatst en aangesloten werd.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Goede service en bereikbaarheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heidi 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer handige website met vergelijkmodule. Super!

Assortiment
Zeer groot assortiment van vele producten

Aanbeveling
Betrouwbaar, handig, goede prijs-kwaliteit, snelle levering, enz...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Zeer snelle levering! Top!

Assortiment
Geen Franstalige spelletjes in assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

winters 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gewoon makkelijk vergelijken

Service
voor12 uur besteld volgende dag geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Vanuit de luie stoel besteld, makkelijk betalen en voldoende assortiment.

Service
Afleveren op tijd, continue op de hoogte gehouden via mail/sms.

Assortiment
In ons geval prima, binnen no time gevonden wat we zochten.

Aanbeveling
Er kan altijd wel iets beter maar ze komen in de buurt van een 100% score!

Extra toelichting
Een vorige keer iets moeten retouren, zonder problemen de volgende dag opgehaald en centen terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Pieter 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede Website en snelle afhandeling

Service
Zeer snel thuis bezorgd

Assortiment
Je kunt alles terug vinden op de website

Aanbeveling
Goede service en goede website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander Van den Spiegel 10-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Service
Ik wacht nog altijd op mijn pakket dat ik donderdag namiddag heb besteld. Ik vind dit spijtig want een deel van de betaling, heb ik gedaan met een korting die ik had gekregen voor een vorige teleurstellende levering.

Assortiment
Een heel mooi en ruim assortiment

Extra toelichting
Tot kort was ik een vaste klant bij Coolblue, maar ik vrees dat hun samenwerking met sommige koerierdiensten en postdiensten, hun voor de rest uitstekende service te niet doet.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Anneke 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met 1 klik vind je wat je zoekt

Service
Levering de volgende dag, ook in het weekend!

Assortiment
Keuze in overvloed, echt voor elk budget

Aanbeveling
Ik heb al veel gekocht op de site, en telkens met een positieve ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Micky 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
vanuit je stoel thuis bestellen. Hoeft geen account aan te maken

Service
s avonds besteld, volgende ochtend thuis.

Assortiment
ruime keuze 9 koffiezetters)

Aanbeveling
gemakkelijk, snelle levering, goede prijs, geen verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ook na de werkuren, wanneer de meeste winkels al gesloten zijn, kan je nog rondkijken in de verschillende "winkels", en prijzen vergelijken.

Service
Zoals beloofd hebben wij de bestelde producten de volgende dag thuis geleverd gekregen.

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Als de service blijft zoals ze nu is, zeker een 10. Er is een uitgebreid assortiment, en je moet geen dagen wachten op je product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik had dringend een strijkijzer nodig. Vandaag besteld en 's anderdaags om 10h aan huis geleverd. Bovendien goedkoper dan in andere winkels!

Service
Vorig jaar in de winkel zelf geweest voor aankoop cover e-reader. Veel volk maar toch vlotte service!

Assortiment
Grote keuze aanwezig en altijd snel geleverd.

Aanbeveling
Tot nu toe alles perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jack 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke website.

Service
Goede communicatie via mail en telfoon.

Assortiment
Je kunt zo gek niet bedenken, of Coolblue heeft er wel een webshop voor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LR 10-01-2016 In de winkel gekocht
Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
klare site, gemakkelijk bestellen

Service
doen wat ze zeggen!

Assortiment
tot hier toe alles gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
simpel, klaar en duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website.

Service
Leveringstermijn wordt gerespecteerd. Wat mij betreft, mag het pakje - indien niet thuis - afgeleverd worden bij de buren, zodat ik niet naar het postkantoor hoef te gaan.

Aanbeveling
Reeds meerdere bestellingen geplaatst. Dit is gewoon een betrouwbare winkel met correcte verkoopprijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis D 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ruim aanbod mee met de nieuwe dingen

Service
uit vorige bestelling steeds een vlotte dienst na verkoop gehad.

Assortiment
het aanbod is ruim en up to date

Aanbeveling
al altijd positieve ervaring gehad met cool blue nog geen enkele negatieve

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blommaert 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handige site, duidelijke categorieën. Je vindt zo wat je zoekt!

Service
Super snelle service. 'S avonds besteld en de volgende ochtend al in huis.

Assortiment
Ruime keuze uit vergelijkbare items. Makkelijk te vergelijken en aan een lagere prijs dan de meeste andere winkels!

Aanbeveling
Top webshop! Volgende keer opnieuw coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lennart 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In het assortiment vind je een overvloed aan producten. Hierdoor vind je gegarandeerd wat je zoekt.

Service
Binnen de 16uur was mijn bestelling al geleverd.

Assortiment
Gelijk wat je zoekt , je vind het. Alsook staat alles mooi aangeduid in de verschillende prijsklasses.

Aanbeveling
Zeker een aanrader voor al u producten !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adv 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je vindt alles op een makkelijke en snelle manier

Service
In de winkels zelf : personeel weet wat ze verkoen

Assortiment
Tja, wat wil je nog meer ?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jwinas 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel besteld & betaald

Service
zeer snelle levertijd

Assortiment
ze hadden wat ik zocht, voor de rest niet echt vergeleken met andere producten

Aanbeveling
Er kon nog iets meer info over het product worden meegegeven. Service achteraf nog geen ervaring mee. Hopelijk blijft dat zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

frans 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede bediening

Service
ik denk goed

Assortiment
rappe bediening goed verpakt

Aanbeveling
vindt hem goed duidelijke overeenkomst.vlotte bedieng

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dennis 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Je bestelling is zo gedaan en je kunt ook op de site nog verschillende producten vergelijken.

Assortiment
Het assortiment is ruim, maar toch missen er wel eens wat dingen wat ook meer dan logisch is.

Aanbeveling
Hele goede winkel met snelle levering, alleen zijn de prijzen voor sommige producten net iets te hoog.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Stijn 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De producten zijn zeer mooi geordend per categorie waardoor je snel je product kan terugvinden dat je wilt kopen.

Service
Mijn pakketje had ik de volgende dag rond de middag al gekregen, zeer snelle service dus!

Assortiment
Zeer veel keuze aan producten.

Aanbeveling
Beter kan gewoon niet!

Extra toelichting
Zeer goede winkel, zeer betrouwbaar en een snelle levering! Bovendien is er een zeer goede prijs-kwaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalieke 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel veel keuze, een computerklikje en klaar.

Service
Om 21u55 besteld en de volgende ochtend om 9u30 geleverd!

Assortiment
Heel ruime keuze

Aanbeveling
Ik heb al heel vaak gekocht bij coolblue en heb nog geen enkel probleem ervaren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

duikertje 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk overzicht van producten, veel diverse webshops (submenu's)

Service
Snel geleverd, track and trace, vaak gratis verzenden

Assortiment
Heel veel artikelen, vaak kom je tegen wat je zoekt. Zo niet: vraag je lief of ze het in hun assortiment willen nemen.. (denk aan de wijnglashouder voor in bad, op het toilet of in de keuken)

Aanbeveling
Vaak nergens goedkoper, snelle levering, duidelijke recensies, goede specificaties, kortom helemaal goed

Extra toelichting
Tot nu toe zeer tevreden na diverse bestellingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A M Bart 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Eenvoudig bestellen via de website. Het is ook fijn dat bij betaling per creditcard geen extra kosten in rekening worden gebracht.

Service
Goede communicatie per e-mail (wat de toon van de mails betreft: die is soms wel erg lollig). Wel jammer dat je bij de Post NL afhaalpunten alleen kunt kiezen uit winkels die tot 18.00u open zijn, nu moest ik alsnog vrij nemen van mijn werk om het pakje de volgende dag op te kunnen halen. Hierbij had ik wel iets meer gemak en service verwacht.

Assortiment
Het assortiment is beperkt, maar als ze het artikel hebben dat je zoekt, raad ik Coolblue aan vanwege de service.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 10-01-2016

Beste meneer/mevrouw Bart,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We zijn altijd bezig om het assortiment uit te breiden, en met inmiddels meer dan 150 winkels lukt dat ook aardig. Mist u toch iets? Dan kan het altijd lonen om dit door te geven. We kunnen niet altijd garanderen dat we een artikel (snel) in het assortiment opnemen. Maar we willen wel degelijk weten wat mensen missen.

Juist door dergelijke terugkoppelingen hebben we bepaalde shops geopend én voor sommige shops het assortiment uitgebreid.

U heeft ook gelijk dat we aardig eigenzinnig zijn. Een product bestellen moet namelijk leuk zijn. Wanneer nodig zullen we u altijd serieus te woord staan en u op een professionele manier helpen, echter in onze andere berichtgevingen willen we graag laten zien dat we plezier hebben in ons werk en dat iets bestellen ook leuk is zonder altijd superserieus te zijn.

Komt het dan bij klachten aan - want wij maken ook wel eens een fout - dan mag u verwachten dat wij u net als ieder ander bedrijf professioneel te woord staan.

Wat betreft de keuze omtrent de afhaallocaties dat zullen we oppakken. We werken namelijk met een koppeling in het systeem van PostNL, u zou dus het volledige overzicht moeten krijgen van alle afhaalpunten. Wij hebben daarin geen beperkingen ingebracht, in tegendeel, we zouden het juist zeer fijn vinden als er winkels zijn die langer open zijn dat deze in de selector kunnen worden meegenomen.

Nogmaals, bedankt voor uw terugkoppeling en hopelijk tot de volgende keer.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Petra Oomen 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website.

Service
Je kunt het artikel eenvoudig terugbrengen als het niet aan je verwachtingen voldoet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Leen 10-01-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kan alles goed bekijken op internet en ook in de winkel

Service
Je word goed geholpen in de winkel

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Tot nu toe zeer goed zeker in de winkel,ze nemen de tijd voor je en als je twijfelt tussen merken helpen ze je meedenken wat het beste aan je verwachtingen voldoet

Extra toelichting
Nog geen slechte ervaring gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

samsonite 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
super

Service
perfect

Assortiment
zeer volledig

Aanbeveling
de hoogste score

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews