coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2243 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tommy 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De webshop is eenvoudig te vinden en staat vaak bovenaan bij Google als je een product zoekt.

Service
De vraag die ik eerder had, werd goed beantwoord.

Assortiment
Coolblue heeft niet alles, maar voor consumentenproducten en multimedia items wel het meeste.

Aanbeveling
Goede prijs, goed assortiment en snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Simone 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
goede site en duidelijke omschrijvingen daarnaast gelijk mailtjes van hoe wat waar.

Assortiment
genoeg keus in alle prijsklassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christophe 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
vlotte levering

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
keer tevreden terug ;-) zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesley 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruim assortiment, prima website en overzichtelijke productspecificaties.

Service
Snelle service, goede bezorging!

Assortiment
Ruim assortiment met de nieuwste producten

Aanbeveling
Prima webwinkel, al vaker gebruik gemaakt van de winkel en het werkt super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annie 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je bestelt en de dag nadien heb je het als het beschikbaar is.website overzichtelijk en je kan vergelijken van producten nl. 3 , zo is dat overzichtelijk.

Service
Zelfs na verkoop had ik vraagje en binnen de kortste keren had ik antwoord.

Assortiment
Je kunt niet alles in huis hebben natuurlijk.

Aanbeveling
Tevreden over gans de lijn

Extra toelichting
Soms heeft een product verschillende namen en is een product moeilijk te vinden, ik zocht op cd/ dvd lezer en werd niet gevonden, dan maar naar computer en de lijst bekeken...gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Yarno van de Wiel 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het vergelijken van producten zou iets makkelijker kunnen.

Service
Goede service, echter om 22:15 bestelling geplaatst maar niet de volgende dag in huis. Geen ramp maar je verwacht het wel de volgende dag.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

m riddebeks 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk, goed en simpel dat is alles wat een mens nodig heeft om te slagen.

Service
perfect

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
een ruim aanbod voor een goede prijs

Extra toelichting
een deal om te onthouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbert 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel besteld, betaald en geleverd.

Service
Supersnelle levering

Assortiment
Je kan hier echt bijna alles kopen.

Aanbeveling
Goeie website, assortiment en snelle levering. Je kan tot middernacht bestellen en de volgende dag in huis.

Extra toelichting
Coolblue heeft een enorm groot assortiment met concurrerende prijzen en een razendsnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

olivier 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
je hoeft er niet voor buiten te komen

Service
snelle levering en informatie ivm levering/verzending

Assortiment
nog niet echt bekeken ,had enkel snel wipzaag nodig

Aanbeveling
bij de goedkoopste en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hendrik 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
hele praktische site

Service
s'avonds zin in overheerlijke koffie, smorgenss stond de postbode er... heerlijk toch

Assortiment
veel keuze met niet enkel + punten maar ook - punten over de toestellen

Aanbeveling
heel goed. super snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karlien 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudige stappen tot aankoop, duidelijk uitgelegd op de website.

Service
Zoals aangegeven, werd het artikel reeds de dag na bestelling geleverd. Alles verliep zoals aangekondigd, met een duidelijk overzicht van de bestel- en verzendinformatie.

Assortiment
Je kan op Coolblue zo goed als alles vinden wat je zoekt. Voor elke range van producten bestaat er wel een coolblue-winkel. Bij je volgende aankoop dus zeker eerst even coolblue checken!

Aanbeveling
Algemeen zeer tevreden over coolblue, alle bestellingen die ik er tot nu toe gedaan heb, zijn al zeer vlot verlopen en ook over de producten ben ik altijd al heel tevreden geweest. Ook de reviews van andere klanten helpen bij het doorhakken van de aankoop-knoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 17-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,8

Gemak
2 weken geleden een televisie en steun gekocht. De steun heb ik netjes op tijd ontvangen. De televisie niet. Ik krijg mijn geld echter niet terug omdat Coolbleu de TV nog niet retour heeft. Heel aardige mensen in de helpdesk die echter helemaal niet voor mij mogen/kunnen doen.

Service
Ik moet zelf achter je bestelling aanbellen. Als ike mail krijg is dat een algemeen mailtje met ook weer een hele vriendelijke tekst dat je nog even langer dan 2 weken geduld moet hebben.

Assortiment
Goed assortiment! Nu nog leveren.......

Aanbeveling
Vandaag bestellen morgen in huis. Year right. Dat is alleen als PostNL in topvorm is. Die bieden het 1x aan en dumpen het dan ergens in een postkantoor waar ik zelf de handel op kan halen.

Extra toelichting
Ga lekker naar een offline winkel en neem meteen je spulletjes mee.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 18-01-2016

Beste Marc,

Hartelijk dank voor uw terugkoppeling maar erg spijtig om te horen dat u zo lang heeft moeten wachten op de levering. Dat is zeker niet de bedoeling, onze excuses voor deze gang van zaken.

Graag kijken we wat we voor u kunnen doen. Zou u eventueel aan ons het ordernummer door kunnen geven zodat we mee kunnen kijken met deze bestelling?

Graag horen we van u.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Rob 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De tas vond ik via Google, ik bestelde, betaalde en.... de volgende dag al kon ik de tas afhalen. Fantastisch snelle en gemakkelijke service.

Service
Zo snel, zo zonder omkijken.... fantastisch

Aanbeveling
Snelle service zonder gedoe. Als ik voortaan iets nodig heb, zal ik eerst bij Coolblue kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JolienB 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je kan van thuis uit alles bestellen

Service
overzichtelijke site, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Asenathie 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Toch even zoeken...

Assortiment
Ruime keuze, maar soms toch net niet wat ik zoek...

Aanbeveling
Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Burçy 17-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,2

Gemak
Veel filtermogelijkheden waardoor ik in tien minuten klaar was met kiezen.

Service
De volgende dag had ik het in mijn bezit. Pakket netjes kunnen volgen vanaf de ochtend. Extra pluspunt voor de komische filmpjes na de bestelling.

Assortiment
Coolblue lijkt bijna alles in huis te hebbe.

Aanbeveling
Alles is makkelijk, leuk en prachtig, maar de hoge Bol.com-achtige prijs kan wel lager.

Extra toelichting
Ik kom vaak op CoolBlue, maar eindig vaak op een andere site ivm de hoge prijzen. Vooral vames heb ik vaak laten liggen omdat het ergens anders veel goedkoper is. Jammer, want de site waardeer ik enorm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert Jan 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en goede product beschrijving

Service
Levering product zoals beloofd op de dag na bestelling

Assortiment
Gevonden wat ik zocht, was iets duurder dan bij andere sommige andere winkels maar nav hoge klant tevredenheid bij Cool Blue besteld

Aanbeveling
Uitstekend

Extra toelichting
Product was uitstekend verpakt, via de e-mails wist ik precies wanneer ik het product op het afhaalpunt kon ophalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andries 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke omschrijving artikelen zodat je geen extra opzoeking moet doen.

Service
Zeer snelle levering van bestelde artikel

Assortiment
Genoeg keuze in monitoren terwijl in de andere webwinkels dit soms niet het geval is.

Aanbeveling
Perfectie bestaat niet!

Extra toelichting
Doe zo verder en blijf de prijzen laag houden! ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

flatsix 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en goedkoop

Service
Correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via zoekmachine goed kunnen selecteren op gewenste mogelijkheden

Assortiment
op zoek naar philips stofzuiger
ruime keus

Aanbeveling
snelle bezorging zelfs op zondag

Extra toelichting
zaterdag besteld, zondag in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gertjan 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijk, duidelijk en compleet

Assortiment
kan no0g meer van ietwat minder gangbare artikelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Noortje 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Rustig kiezen vanuit je zetel. Duidelijke informatie. Mogelijkheid om verschillende toestellen te vergelijken. Reviews zijn altijd interessant om te lezen.

Service
' s Avonds besteld en 's anderendaags al geleverd. Oude droogkast werd terug meegenomen. Plaatsen hebben we zelf gedaan, omdat de leverancier geen gereedschap bijhad om de flexibel aan te sluiten.

Assortiment
Zeer ruime keuze : verschillende types droogkasten, verschillende prijscategorieën, bekende en minder bekende merken.

Aanbeveling
Nog geen problemen ondervonden met deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

willy 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
nette en vlugge levering voor herhaling vatbaar

Service
geen enkel negatief punt

Aanbeveling
vergelijk zelf eens de prijzen met andere webwinkels

Extra toelichting
echt eens proberen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bulkybulky 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
It is easy to make a transaction in this website. I got a discount after my first shopping and it's worth it.

Service
I contact them through email for some questions and the reply is clear and fast. And when they make mistake they explain the situation and say sorry. It's a good communication way, I think. The delivery also faster than I thought. And the packaging is good.

Assortiment
the price of the stuffs here is very competitive.

Aanbeveling
this is one of the good online shop that I ever met. It is well recommended.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jack 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Klantvriendelijk, je hebt zo gevonden wat je zoekt.

Service
Heel vlotte afwerking.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Puike shop voor veel artikelen.

Extra toelichting
Wat een gemak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent D 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen zonder een account aan te maken

Service
Je krijgt een meteen een mail over je bestelling. een duidelijke uitleg over leverdatum en tijd

Assortiment
van alles te vinden

Aanbeveling
Gewoon goed.

Extra toelichting
Aflevertijd binnen een uur. ipv ergens tussen 12:00 en 16:00 zoals het meestal wordt aangegeven....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klooster 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website, eenvoudig te bestellen.

Service
snelle levering

Assortiment
ik heb er gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
snel, eenvoudig en comfortabel winkelen bij cool-blue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bart 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit de plaats, vanop het uur dat voor mij best uitkomt , heb ik een overzicht en kan mijn keuze maken .

Service
duidelijke communicatie in het volledige bestelproces .

Assortiment
zeer duidelijk en ooverzichtelijk .
aangenaam dat men kan selecteren op een aantal zoekcriteria

Aanbeveling
Als fysiek contact met het produkt van jouw interesse geen must is, service en een correcte prijs belangrijk vind,kan je geen betere vinden .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en duidelijk bestelproces

Service
No nonsens, komen afspraken en genoemde zaken op de site na

Assortiment
Voldoende keus

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertie 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede begeleiding om het juiste product te selecteren, alles snel en goed geregeld.

Service
dit heb ik nog niet goed kunnen beoordelen, dit ga ik straks testen met wat vragen die ik nog heb over het product. Maar de afhandeling van de bestelling was prima en snel, waarbij ik het erg prettig vind dat je de gelegenheid krijgt on een leverdatum-dag op te geven. top

Assortiment
gewoon ruim. goede producten, en dus alle gelegenheid om te vergelijken om de juiste keuze te maken.

Aanbeveling
gewoon goed snel en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dominique 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Overzichtelijke en grote keuze, makkelijk vergelijken tussen modellen (heb een tv gekocht)

Service
Apparaat besteld, volgende dag in de vroege namiddag was hij hier reeds

Aanbeveling
Het gemak van niet naar een fysieke winkel te moeten en toch een groot en overzichtelijk aanbod voor je te hebben is werkelijk top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mario 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zeer makkelijk je hoeft niet de deur uit

Service
zeer snelle service snelste levering

Assortiment
er is voldoende te koop

Aanbeveling
heel leuk vandaag bestellen morgen levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Niets makkelijker dan bestellen en dat het dan de volgende dag wordt bezorgd!

Service
Eigenlijk zelfde als hierboven; prima service, niets op aan te merken!

Assortiment
In mijn geval was het assortiment net zo uiteenlopend als op de website van de fabrikant zelf!

Aanbeveling
Ik heb geen enkel minpunt

Extra toelichting
Ik wilde deze beoordelig eerst vanaf mijn telefoon invullen, maar dat lukte niet; de "cijferlijst" klapte telkens wel open maar meteen weer dicht, heel vervelend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap Rytgers 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles duidelijk

Service
levering goed uitgevoerd

Assortiment
goed

Aanbeveling
alles goed te vinden en makkelijk te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhoore Dirk 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Een overzichtelijke site met duidelijk prijsaanduidingen .

Service
Zoals beloofd , voor 23 u bestelt volgende dag geleverd .

Assortiment
Groot assortiment , makkelijk op te zoeken producten .

Aanbeveling
Alles verloopt zeer correct.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bouke 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mooie en goede website. Camera gekocht voor mijn moeder en kon filteren op de eigenschappen die ik zocht.

Service
Ervaring met Coolblue altijd erg positief geweest, doen wat ze beloven. en keurig op tijd bezorgd!

Assortiment
Ruime keuze, voor mij goed genoeg!

Aanbeveling
Voor mij de beste webwinkel, qua prijs vaak iets hoger maar de service en het vertrouwen maakt alles goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Giovani 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig bestellen

Service
Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden per mail

Assortiment
Uitgebreid!

Aanbeveling
Service, prijs, kwaliteit en snelheid top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
snelheid van leveren, elke dag mogelijk

Service
product werd precies op tijd geleverd, niet onnodig hoeven te wachten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sven 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
in 3 klikken gevonden, alles mooi gesorteerd volgens categorie.

Service
Levertijd was zoals als aangegeven, voor 23:59 besteld, volgende dag in huis.

Assortiment
ik kon het product goedkoper krijgen maar moest dan verzendingskosten bij betalen, bij coolblue niet want ongeveer op het zelfde prijs zou neergekomen zijn.

Aanbeveling
een 9 omdat geen enkele webshop/winkel perfect is.
Kan geen verbeterpunten aangeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M van Wissen 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website, reviews van gebruikers erg nuttig.

Service
Snelle levering, je wordt op de hoogte gehouden van voortgang van bestelling/levering.

Assortiment
Ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima website met naast een ruim productaanbod ook veel aanvullende achtergrondinfo, waardoor je niet steeds naar andere sites hoeft te surfen.

Service
Dit had ook een 10 kunnen zijn, maar ik heb nog geen ervaring met de probleemoplossing van CoolBlue. De aankoopervaring was zeer goed. Levering ruim binnen de 24 uur en zeer goed op de hoogte gehouden van de leverstatus via sms en mail. Ik had de track en trace code dan ook niet eens nodig.

Assortiment
Het assortiment is ruim en biedt voor elk wat wils. De prijzen zijn goed, want CoolBlue staat bijna altijd wel in de top 5 van goedkope prijzen.

Aanbeveling
Alleen maar positieve punten kunnen ontdekken bij mijn eerste aankoop. Het enige punt waar naar mijn mening nog verbetering mogelijk is, is het bundelaanbod. Je kunt namelijk niet de artikelen in de bundels zelf wijzigen. Zo wilde ik bijvoorbeeld een groter projectiescherm bij de beamer dan werd aangeboden. Het grotere scherm moest ik nu dus zonder korting bijbestellen. Geen ramp, maar wel jammer natuurlijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rudy Swinnen 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeek correcte en vlotte afhandeling van bestellingen

Service
moest in het verleden al eens een product terugsturen dat niet aan mijn verwachtingen voldeed, hoewel in niet totaal de aangegeven weg had gevolgd werd mijn product toch teruggenomen

Assortiment
zeer uitgebreide keuze

Aanbeveling
vanuit mijn zetel vergelijken, bestelen en betalen. Uitgebreide mogelijkheid om te vergelijken.

Extra toelichting
Perfekt, zelfs bij grote produkten (TV) probleemloze levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kon overzichtelijk een vergelijking maken van de producten

Service
Snelle levering en goede mailing

Assortiment
Groot aanbod

Aanbeveling
Heel gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anky 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede uitleg over de produkten, bestellen en de dag er op binnen

Assortiment
alles op dit vakgebied

Aanbeveling
alles wat ik wil vanuit mijn luie stoel, goedkoop, meteen in huis en gemakkelijk. Daarbij goede produkten.
Wat wil een mens nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super toegankelijke site met een vleugje humor.

Service
Mijn wekker zou de volgende dag bezorgd worden door Postnl. Helaas lukte dit niet (ik weet niet waar dat aan lag), maar ik werd via Coolblue wel goed op de hoogte gehouden en was het ook heel eenvoudig om met hun in contact te komen (telefoonnummer en e-mailadres van de klantenservice staan overal duidelijk vermeld)

Assortiment
Genoeg aanbod om een geschikte keuze te maken tegen scherpe prijzen (en geen verzendkosten)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouquet T 17-01-2016 In de winkel gekocht
Antwerpen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer klantvriendelijke medewerkers.

Aanbeveling
Gratis parking, goed bereikbaar.
Werken met tickets aan de inkom opdat iedereen eerlijk op zijn beurt wacht.

Extra toelichting
Het is heel gemakkelijk om thuis online je keuze te maken op je gemak en de dag nadien je artikelen in de winkel af te halen. Als je vragen hebt over het artikel kan je in de winkel ook verder geholpen worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

USERgrid 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Letterlijk het volgende dag binnen gebruik, hetgeen dat je besteld hebt. Ben je niet thuis leveren ze dit bij de dichts bijzijnde post, die je de volgende dag kunt afhalen.

Assortiment
Niet alles is hierop te vinden, wat normaal is. Wat prijs betreft, ben ik met sommige produkten tevreden en anderen weer niet, wat de prijs betreft natuurlijk.

Aanbeveling
Een aanrader !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

christophe 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
geen geloop!

Service
alles wordt goed opgevolgd en we worden goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken

Assortiment
heel uitgebreide keuze mogelijkheid!

Aanbeveling
heel gemakkelijk en correct !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Webshop werkt perfect ... volgens mij is die dummy-proof

Service
Hoe snel kan het gaan

Aanbeveling
Gebruiksgemak, customer experience, prijzen ... Top

Extra toelichting
2 produkten in 2 dozen met 2 trackingnummers. Echter konden makkelijk in 1 doos. Waarom niet 1 bestelling = 1 doos = 1 trackingnummer = 1 faktuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 17-01-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitgebreid assortiment

Service
Vakkundig personeel die goed luisteren naar je wensen.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
In Utrecht geholpen met Samsung s5 neo vakkundig geholpen. Vriendelijk personeel.

Extra toelichting
Al mijn bestanden van mijn oude smartphone gratis overgezet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews