coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42296 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3473 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Esther 06-04-2017 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed en snel alles geregeld. Levering was top. Je wordt goed op de hoogte gehouden mbt leveringstijd. Keurige bezorgers.Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie 06-04-2017 Via de website gekocht

Allemaal even behulpzaam en meedenkend.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima geholpen aan de telefoon en ook bij de levering ontzettend aardige mensen.
Alles conform afspraak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willemijn 06-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb in eerste instantie voor deze winkel gekozen omdat de producten ook trappen op gebracht zouden worden. Maar toen ik op de website ging kijken, vond ik deze zo origineel en aansprekend dat ik me er op een bepaalde manier direct 'thuis' en welkom voelde. De bezorgservice was heel netjes. De mannen stelden zich vriendelijk voor en hielpen me om alles gelijk aan te sluiten en bijzonderheden door te geven. Heel fijn! :)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mathilda Vledder 06-04-2017 Via de website gekocht

Heel snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel snel en netjes, leuke mensen komen jouw apparaat installeren. Prima keuze gemaakt, de uitleg op de website is goed.
Ben zeer tevreden met de aankoop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 06-04-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle en correcte levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na een slechte ervaring elders (met een bestelling van een telefoonhoesje) voor het eerst iets bij Coolblue besteld.
Zeer goede ervaring deze keer. Snelle en correcte levering!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Filip 06-04-2017 Via de website gekocht

Erg tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had een telefoon hoesje besteld om een uur of 9 's avonds en die was de volgende dag al binnen ! (zoals beloofd is) De reviews waren betrouwbaar en goed gedetailleerd. Alleen over de prijzen ben ik wat minder te spreken, maar daar staat dan wel weer goede service tegenover.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mar 06-04-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

Altijd n goede service hier

Algemene score

10,0
Ik ken CoolBlue al vanaf dat 't slechts PDAshop heette en heb er ook al heel veel items gekocht, van klein tot groter en de service was vanaf 't allereerste begin al TOP.
Dát is wat CoolBlue zo sterk maakt... of je nou n kleine aankoop komt doen, n dure of alleen vragen stellen, ze weten wat service is

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Katjung 06-04-2017 Via de website gekocht

Goede service en snelle bestelprocedure.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke, eerlijke en uitgebreide informatie op de website.
Coolblue doet wat ie belooft ! Snelle levering van de bestelde producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 06-04-2017 Via de website gekocht

Service,veel bereidheid tot meedenken en niet moeilijk doen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Shop is oké. Al veel gekocht. Niet moeilijk doen als product tegenvalt. Ruime zichttermijn. Snelle levering. Ruime keuze. Kan geen nadelen bedenken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 06-04-2017 Via de website gekocht

De service van Coolblue is om op verliefd te worden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er is geen andere shop in Nederland wat zo'n groot aanbod heeft en de beste service levert. Zoek je iets, kijk dan even op Coolblue. Heeft een andere winkel het ook en bied het ook nog eens goedkoper aan? Maakt niet uit, je gunt het Coolblue. Waarom? Simpel, ze hebben bijna alles wat je zoekt. De service is super snel, duidelijk en vriendelijk. De garanties zijn zo goed dat je die bij je schoonmoeder had toe kunnen passen.
De keren dat ik na het werk thuis kom en zo blij als een klein kind in de brievenbus kijk en er weer een blauw pakketje in ligt. Fijn man!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy 06-04-2017 Via de website gekocht

Super !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2de keer dat ik bij Coolblue iets kocht, 2de keer tevreden !
Veel keuze, prijs/kwaliteit is dik in orde en levering was supersnel. Wat kan je meer wensen ?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed Adelmund 06-04-2017 Via de website gekocht

prima product; zeer aan te bevelen;

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
geen flauwekul; echt rotterdams; "niet lullen maar poetsen"; doen wat je zegt c.q. laat zien; leuke opmerkingen zoals "doe de bode de groeten"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellis van der Laan 06-04-2017 Via de website gekocht

Snelle en geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige service! Ik had de printer besteld en werd gelijk gebeld of ik er inkt bij wilde hebben(speciale aanbieding). Zeer attent!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel Spar 06-04-2017 Via de website gekocht

Aankoop vlot verlopen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zowel bij de keuze kwaliteit/prijs veel hulp gekregen met de zeer nuttige info op de webshop!
Vlot verloop van bestelling tot levering (en inbedrijfname van nieuwe speelgoed)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaatje 06-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service met een glimlach!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is een prima winkel waar je met een vertrouwd en vooral ook vrolijk gevoel iets kunt bestellen. De humor die zij gebruiken geven het geheel een extra tintje!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Stuut 06-04-2017 Via de website gekocht

Uitstekende en nette service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben voor Coolblue gekozen omdat ze ook een servicepunt in deze regio hebben. Gezien de super bezorgservice en zeer nette medewerkers verwachten we dat we met Coolblue een uitstekende keuze hebben gemaakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick W 06-04-2017 Via de website gekocht

Zeer snel, geweldige service en goede prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website is duidelijk en gebruikersvriendelijk; prijs is goed. Informatie over levering is uitstekend binnen tijdsframe van een uur en belletje 15 minute voor aankomst. 's avonds om 22.00 uur bested, volgende morgen om 08.25 uur geleverd en om 08.45 uur draaide de wasmachine een proefprogramma!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Vink 06-04-2017 Via de website gekocht

Blij met voor 22:30 uur besteld volgende dag in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ontzettend blij met de snelle levering, vooral handig als de wasmachine stuk is. hoef je niet bij de buren aan te kloppen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Goral 06-04-2017 Via de website gekocht

Op één punt na tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onlangs een koelkast gekocht via de website omdat de mijne het had opgegeven. Was dus blij dat de nieuwe gelijk de volgende dag kon geleverd worden. Bezorging was snel en netjes aangekondigd (per sms + tel.).
Product is naar wens. Klein opmerking over de bezorgers die wel beleefd waren maar ook te snel vertrokken. De koelkast werd op de juiste plek geplaatst maar met de snoer nog in de achterkant opgerold waardoor ik zelf de apparaat naar voren moest trekken om het aan te sluiten. Kleinigheid die vervelend kan zijn voor iemand met lichamelijke beperkingen. Op deze punt na geheel tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bob 06-04-2017 Via de website gekocht

Geweldig bedrijf!

Algemene score

9,0
Al jaren klant, nog nooit is er iets mis gegaan, 1 maal een artikel moeten omruilen wegens eeen barst in een plastic onderdeel. Men is altijd vriendelijk en behulpzaam.

Reageer

Jan Hein 06-04-2017 Via de website gekocht

supersnel en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs is marktconform. Om 10 voor 12 in de avond besteld en op zondag(!) de volgende dag om 14u bezorgd. Supersnel en helemaal volgens verwachting

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oso 06-04-2017 Via de website gekocht

UitmuntendeService

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop is makkelijk en de levering is uitmuntend de mensen die de spullen leveren zijn Keurig en netjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferre 06-04-2017 Via de website gekocht

Fantastisch!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede en super snelle levering.
Product werd perfect beschreven op jullie site.
Verhouding prijs kwaliteit stemt overeen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marrie 06-04-2017 Via de website gekocht

snelle aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze shop gekozen op advies van een collega. Ik was aan het zoeken naar een verjaardags cadeau voor mijn man. Hopelijk valt het in goede aarde.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lejan 06-04-2017 Via de website gekocht

Ik vind de service slecht

Algemene score

1,0
Laptop besteld. Helaas kon Coolblue hun belofte van volgende dag in huis niet waarmaken. Volgende dag was de verzending verschoven. Coolblue gevraagd wat er aan de hand was. Ze gingen het uitzoeken. Helaas hebben ze dit niet gedaan, althans het niet aan mij doorgegeven. Heb toen zelf postnl gebeld. Het pakketje was niet op tijd klaargezet door hen. Hierop heb ik weer contact opgenomen met Coolblue. Zij vertelde dat postnl helaas een fout had gemaakt. Ik gevraagd hoe ze het gingen oplossen. "Helaas moet u tot morgen wachten voor uw pakket, helaas kunnen wij dit probleem niet oplossen ondanks dat u maar 8 km bij ons vandaan woont." ik vind het heel vervelend dat zij naar mijn idee niet alles hebben gedaan om het pakket op tijd bij mij te krijgen.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Ikkeplus3 06-04-2017 Via de website gekocht

Super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle service en netjes een mail erbij voor de installatie. Je wordt goed op de hoogte gebracht wanneer het pakketje komt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nico van Loon 06-04-2017 Via de website gekocht

De warme douche verdiend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super garantie, zonder een probleem zonder vragen een nieuw artikel af gestuurd, terwijl de gang van zaken 14 dagen tot 3 weken is voor garantie. Alles binnen 1 week kosteloos geregeld. Top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Levering Miele wasautomaat via Coolblue 06-04-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelling ging vlot en precies zoals in reclames werd getoond. Informatie was duidelijk en de bezorgers waren zeer correct en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Wiskerke 06-04-2017 Via de website gekocht

Aanschaf sporthorloge

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een sporthorloge van Garmin bij Coolblue besteld s'avonds om 10.00 uur en de volgende morgen om 11.00 had ik het al thuis dat is nog eens een snelle levering top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlotte 06-04-2017 Via de website gekocht

Snelle service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Rugzak besteld en deze was de volgende dag binnen! Eerder ook een koelkast en vriezer besteld, deze kwamen ze de volgende dag ook netjes leveren. Prima service

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Tintin 06-04-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zondagavond laat besteld en de volgende middag al in huis; top geregeld! De website werkt eenvoudig en effectief.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert Jan 06-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige winkel en overzichtelijke website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft een groot aanbod artikelen en heeft deze goed gecategoriseerd. Mogelijkheden tot vergelijken en actuele reviews maken het kiezen gemakkelijk. Het bestelproces is duidelijk en biedt diverse mogelijkheden tot bezorging.
Top webwinkel met een goede strategie!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Stefanie 06-04-2017 Via de website gekocht

Voor 23.59 besteld , NIET de volgende dag bezorgd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Zonder opgaaf van reden bezorgdatum uitgesteld.
's Morgens gewoon melding tussen 08.00 en 10.00 bij u bezorgd.
Helaas om 12.00 staat er opeens: volgend dag. Geen reden of even overleg.
Jammer.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 06-04-2017

Beste meneer/mevrouw,

Wat ontzettend jammer dat uw bestelling niet meteen de volgende dag is geleverd. U mag toch wel verwachten dat wij onze belofte graag willen nakomen. We werken samen met een aantal koeriers en soms ervaren de bezorgers enige vertraging bij de voorbereidingen of onderweg. Zonder ordernummer kunnen wij dit helaas niet uitzoeken. Uiteraard willen wij het wel heel graag voor u uitzoeken om de reden van de vertraging te achterhalen. Kunt u het ordernummer met een korte toelichting in een e-mail versturen naar geenglimlach@coolblue.nl.

Mocht u nog andere vragen hebben, dan vernemen wij dit graag ook in uw e-mail.

Met vriendelijke groet,

Coolblue.

Reageer

MuriTheSysAdmin 06-04-2017 Via de website gekocht

top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
top stofzuiger gekocht goedkoop ook nog 80 euro :P werkt als een paard !

bedankt voor de snelle verzending CoolBlue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes 06-04-2017 Via de website gekocht

Vanuit je luie stoel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heerlijk ontspannen vanuit huis je laten adviseren over het soort product dat je wilt aanschaffen. Daarna ook makkelijk te bestellen en betalen. De levering zoals beloofd de volgende dag of op een moment dat het jouw uitkomt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 05-04-2017 Via de website gekocht

Wat wil je nog meer?

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product is er altijd snel, de afhandeling is duidelijk en juist en de prijs is meestal erg goed. Kortom: wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kregel 05-04-2017 Via de website gekocht

Perfecte levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede overzichtelijke shop, Goede prijs en hele goede service. Levering op de afgesproken dag (zelfs wat eerder en werd daarvoor netjes gebeld). Monteurs super vriendelijk en beleefd. Product is netjes afgeleverd en geïnstalleerd. Oude weer meegenomen en verpakkingsmateriaal afgevoerd. Héél fijn!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.Theeuwes 05-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site. Supersnelle levering: het product werd de volgende dag, op zondag! geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Rietveld 05-04-2017 Via de website gekocht

Prima afhandeling echter wel 1 dag later dan beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Prima shop maar beloftes moeten nagekomen worden, anders gewoon communiceren dat het 1 dag langer duurt dat is ook niet altijd een probleem als de verwachting maar gemanaged is!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

Mary 05-04-2017 Via de website gekocht

Ze doen echt alles met een glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is zeer gevarieerd, ze laten weten hoe laat ze komen en alles is goed en alles wordt op
zijn plaats gezet met een glimlach.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijn 05-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, duidelijke website! Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue kiezen voor een kwalitatief goede uitleg/review van je product. Snelle levering en een soepele afhandeling via de website!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Avi 05-04-2017 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zondag printer besteld maandag geleverd gekregen. Website goed toegankelijk. Bestel proces simpel. Betrouwbare site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 05-04-2017 Via de website gekocht

artikel besteld, de volgende dag bezorgd.

Algemene score

9,0
Wasmachine besteld en de volgende dag op de vooraf aangegeven tijd geleverd, aangesloten en oude wasmachine mee terug genomen.
Goede prijs/kwaliteit verhouding en gratis bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hatice 05-04-2017 Via de website gekocht

Bestellen en leveren zonder gezeik!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor de coolblue gekozen omdat ze vergeleken met andere sites goedkoop zijn en een ruim aanbod hebben. Ik vind er alles wat ik zoek.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fredv. 05-04-2017 Via de website gekocht

Zo zou ieder webshop moeten zijn!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb reeds een 15-tal diverse producten aangekocht bij Coolblue via de webshop en telkens is alles in perfecte staat geleverd meestal de dag na de bestelling (nu ook op zondag!). Ze zijn soms niet altijd de goedkoopste (op een paar euro's na )maar service heeft ook zijn prijs. Ik zou Coolblue aan iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos 05-04-2017 Via de website gekocht

Goede printer& goed aan te sluiten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs, veel keuze , veel gegevens van de apparaten en van eerdere kopers. Top bezorging met mailtjes voor bezorgtijd en zo

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 05-04-2017 Via de website gekocht

Duidelijke en snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed product correct geleverd, helaas niet passend. Snelle, duidelijke instructies hoe verder te handelen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jose 05-04-2017 Via de website gekocht

zoals steeds alles in orde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je weet steeds waar je aan toe bent als je bij coolblue besteld: correcte service, geen wachttijd, snelle levering...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Klein Severt 05-04-2017 Via de website gekocht

Goede prijs kwaliteit. Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en duidelijke site waarin alles goed en snel te vinden is. Kent tevens een enorm groot assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sarah 05-04-2017 Via de website gekocht

Snel in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, mooie aanbieding en fijn dat ik een bezorgdag kon kiezen.
Wel een erg grote doos in verhouding tot het artikel. Dat kan efficiënter.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews