coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,2 Lees 42567 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2495 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Albert 14-04-2017 Via de website gekocht

Het begint inmiddels een gewoonte te worden.. Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In een woord super! Ik wordt er vrolijk van. Zelfs een foutje in de bestelling van mijzelf nog door de klantenservice gecorrigeerd, en dat om 22.00 's-avonds.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ASNNootdorp 14-04-2017 Via de website gekocht

Bijzondere fijne en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hadden op hele korte termijn een simpele, betaalbare mobiele telefoon nodig en de keuze was door de goede en duidelijke website snel gemaakt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nico van der leek 14-04-2017 Via de website gekocht

snelle en goede service alles tip top afgehandeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben een wasmachine gekocht die binnen 16 uur werd geleverd en geplaatst. Twee zeer nette en vriendelijk mannen hebben op professionele wijze de machines omgeruild.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han en Erna 14-04-2017 Via de website gekocht

geweldig COOLBLUE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
alles is altijd perfekt geregeld snelle levering en ze komen hun afspraken na en verkopen alleen kwaliteits artikelen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PaulB 14-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering van het bestelde. Slogan vandaag besteld morgen in huis klopt. Goed overzicht in keuze welk artikel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Blije koper 14-04-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik werd goed op de hoogte gehouden van waar mijn pakket is en wanneer hij er zal zijn verder kwam het pakket op tijd en goed beschermd ingepakt aan echt geweldig

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 14-04-2017 Via de website gekocht

Dashcam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle, goede levering. Goede prijs. Eerste bestelling bij Coolbleu. Had er al veel goeds van gehoord, Mijn eerste ervaring is super positief.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maarten 14-04-2017 Via de website gekocht

Van A tot Z een hele goede winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop niet alle spullen die ik nodig heb bij Coolblue, omdat ze niet altijd de allergoedkoopste zijn. Maar als het om spullen gaat waarvan ik wil dat ze een aantal jaar meegaan, betaal ik graag de paar euro meer. Als het gaat om klantenservice, lopen ze namelijk voorop.

Ze reageren snel, ze doen niet moeilijk als je product stuk gaat binnen 2 jaar; ze repareren het kosteloos of je mag een nieuwe uitzoeken. En terwijl je aan het wachten bent op de reparatie/andere oplossing, is het postkaartje geschreven door de medewerker die jou heeft geholpen natuurlijk een leuke 'geste'. Topbedrijf!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob de Boer 14-04-2017 Via de website gekocht

Duidelijke uitleg, en zeer snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op vrijdag avond voor dat ik naar bed ging heb ik een POE switch besteld, en ik werd echt zonder te overdrijven de volgende ochtend (Zaterdag) wakker gebeld door de postbode :) ik had hem snel nodig en dat is zeker gelukt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Burgers 14-04-2017 Via de website gekocht

Vakkundige aflevering .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk , transparant en erg klant vriendelijk . Bezorgers kwamen installeerden vakkundig , sjouwden oude apparaat 2 verdiepingen naar beneden en dit alles met een gulle lach .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tacoma 14-04-2017 Via de website gekocht

fantastisch! de volgende dag al binnen.

Algemene score

8,0
Je vindt snel je product op de site en de volgende dag in huis. Een Top service.
Echt een aanrader..

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hanneke 14-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service (bestellen, bezorgen, installeren)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is erg duidelijk, makkelijk in gebruik en om iets te bestellen. Duidelijke mail communicatie. Snel met leveren. Op de dag van levering duidelijke communicatie over de bezorgtijd (mail, berichtje en telefoontje). Vriendelijke, nette bezorgers. Alles netjes en zorgvuldig geplaatst (met oog voor netheid en datails). Alles netjes geïnstalleerd en meteen gebruiksklaar gemaakt.
Kortom niks dan positieve ervaringen, we gaan er zeker vaker bestellen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique 14-04-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vorige keer pc besteld. Keurig op tijd geleverd. Super service!.
Nu een wasdroger. Binnen 24 uur in huis en staat al gelijk te draaien.
Bas en Kip jullie zijn toppers! Voortaan voor mij alleen nog Cool Blue en ik beveel het zeker aan bij vrienden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ms 14-04-2017 Via de website gekocht

Onduidelijkheid over de bezorgdatum bij pre order

Algemene score

3,0
Had een pre order besteld. Het product werd bij coolblue verwacht op 10 april met groot de mededeling in het oranje erbij dat als je het als pre order besteld, dat het dan gratis bezorgd wordt op dag van release (10 april dus). In mijn orderbevestiging stond ook dat de leverdatum 10 april zou zijn.
Dat is niet gebeurd want het product kwam pas aan het einde van de ochtend aan bij coolblue en kon dus niet meer die dag met de gewone pakketpost bij mij aankomen, en moest ik wachten tot de volgende dag.
Wat op zich niet erg is, maar zet er dan niet groot bij dat het gratis wordt geleverd op de dag van release als dat niet kan.
Als dat alleen mogelijk zou zijn ofzo als je de speciale coolblue vandaag nog service moet aanvinken en dat dat bij pre orders gratis is (anders snap ik het principe van gratis bezorgd opndag van release helemaal niet), dan moet dat ook duidelijk aangegeven worden.
De chatmedewerker was er overigens nogal kort over en gooide het erop dat het product te laat was geleverd aan coolblue. Zou netjes zijn geweest als dat ook met een orderstatusmail werd gemeld.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 14-04-2017

Beste mevrouw of meneer Ms,

Bedankt voor uw review en voor de tijd die u heeft genomen om ons te voorzien van feedback. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat er enigszins onduidelijkheid is ontstaan omtrent de pre-order die u heeft geplaatst. Dit willen we graag voor u nakijken indien u hier interesse in heeft. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw ordernummer te mailen naar het volgende mailadres: geenglimlach@coolblue.nl? Zodoende pakken we meteen op kijken we het voor u na. Alvast bedankt voor uw medewerking en we zien uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijk groet,
Coolblue

Reageer

Gerry 14-04-2017 Via de website gekocht

Verdienen een pluimpje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede selectie. Gegevens en specificaties om een goede keze te kunnen maken goed aanwezig. Prijs prestatie goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bruno 14-04-2017 Via de website gekocht

Klantvriendelijk en perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na 1,5 jaar heeft mijn fitbit het begeven. Ik had niet meteen iets terugverwacht, maar had mijn fitbit toch maar teruggestuurd. Aangezien ik niet zo tevreden van was over de fitbit, liet ik Coolblue weten dat ik geen nieuwe meer moest hebben. De dag erna stuurden ze een mailtje om me te laten weten dat ze het bedrag van de 1,5 jaar oude fitbit zouden omzetten in 129€ shoptegoed waarmee ik in al hun shops zou kunnen aankopen! Ik ben al lang klant bij hen, maar dit vond ik tot nog toe het toppunt van klantvriendelijkheid... Thx Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I. Kostjens 14-04-2017 Via de website gekocht

Daar kon ik krijgen wat ik in drie (!) winkels niet vond

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Daar vind ik wat ik zoek. Krijg ik goed advies en als er al iets niet werkt of defect gaat dan is de service uitstekend. Heel vriendelijke medewerkers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 14-04-2017 Via de website gekocht

De eerste plek waar ik zoek!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eindelijk een webshop met goede uitgebreide produktinformatie en adviezen waar je wat aan hebt. Die adviezen zitten er over het algemeen niet vaak naast!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mary 14-04-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar en goeie service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke informatie, ook hun keuze wordt vergeleken met de keuzes van de consumentenbond. Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer er bezorgd wordt, 5 min vantevoren nog een telefoontje, helemaal top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 14-04-2017 Via de website gekocht

Geweldig en professioneel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue levert nier alleen snel, maar voorziet de klant ook van ondersteunend materiaal via de mail. Waardoor het eerste gebruik van het product in goede banen begeleid word!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fpprene 14-04-2017 Via de website gekocht

Verrassend hoge service en dienstverlening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een keuze maken en aanschaf doen via een site is snel en gemakkelijk, maar dat je er dan ook nog een CoolBlue-medewerker bij krijgt is onverwacht prettig. Zo krijg je toch echt het gevoel dat CoolBlue je als klant waardeert:TOP !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanne Misteli 14-04-2017 Via de website gekocht

Super en zo snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb een nieuw koffiezetapparaat gekocht. En hoe mooi is het dat als je het vandaag bestelt, dat je het morgen al in huis hebt. Uniek!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alexander vendrig 14-04-2017 Via de website gekocht

Online aankoop, check eerst Cool Blue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool blue heeft gewoon voorraad en het is er de volgende dag. Daarom kijk ik eerst bij Cool Blue voor een online aankoop en pas daarna bij anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge Maria 14-04-2017 Via de website gekocht

Ik zou er een liedje over kunnen schrijven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik word gewoon altijd blij van de coolblue. Prima service en geweldige humor. Dat doet 't hem voor mij. Ik ben songwriter en zou er bijna een liedje over maken. Misschien doe ik dat ooit.
You're so cool
Even when my days are blue
You make my dreams come true

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Housedocter 14-04-2017 Via de website gekocht

So Cool, it gives me the blues.....

Algemene score

10,0
Ongelooflijk snel bezorgd, in een serieus coole stevige doos. Goed beschermd. Ik heb voor de service van deze winkel geen andere woorden dan:
CoolBlue is altijd raak !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Catharina 14-04-2017 Via de website gekocht

Prima service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop. Levering precies zoals het hoort. Fantastische service. Met een glimlach werd onze koelkast geïnstalleerd. De oude koelkast en verpakkingsmateriaal van de nieuwe koelkast meegenomen Ik zou hier zeker weer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin Huijsman 14-04-2017 Via de website gekocht

Super snelle en goede serive

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dinsdag avond een laptop besteld en woensdag al binnen. Zoals gewoonlijk super snelle levering en service. Alles wat ik heb besteld is altijd netjes optijd aangekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas 14-04-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en goede service.

S avonds besteld en de volgende dag in huis, hij werd aangesloten en nog een proef was gedaan. Super !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven 14-04-2017 Via de website gekocht

Altijd een goede service, informatie en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Valt weinig over te zeggen dan altijd een goede service van Coolblue. Snelle en goede communicatie en daarbij de snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CJB 14-04-2017 Via de website gekocht

Prima Webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooi aanbod van producten en prima omschrijving en specificatie van de producten. Veel aflever mogelijkheden. De doos van de producten was wel enigszins onhandig groot.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hamajole 13-04-2017 Via de website gekocht

hele goede service, bijzonder klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn ervaringen met coolblue zijn allemaal zeer positief. Je weet wat je aan ze hebt en de service, als er iets mis is, is heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marly 13-04-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zo fijn dat als je om 22 uur het besteld, het je de volgende dag nog in huis hebt! Ideaal als je lastminute besluit te shoppen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MIPO 13-04-2017 Via de website gekocht

Top Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over Coolblue, ze leveren altijd op tijd en doen nooit moeilijk over retourneren e.d. Top service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WP Holwarda 13-04-2017 Via de website gekocht

Heel goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue vind ik de beste Webstore die er is,de zeer snelle levering en leuke aanbiedingen zijn er talrijk.
Zeer goede product omschrijving.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

I. vd Wal 13-04-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor het eerst iets besteld bij Coolblue, alles perfect verlopen.
Echt top zal zeker nog eens wat bestellen via de website!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen 13-04-2017 Via de website gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correkt en op tijd geleverd
Uitstekende service en uileg per mail
Ik bestel daar zeker nog,jullie heben een nieuwe klant bij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ake 13-04-2017 Via de website gekocht

Zoals het hoort

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze doen wat ze beloven.
Nooit gezeur.
Ruime keuze en de juiste prijs.
100 karakters is best veel om aan te geven hoe goed ze zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Kool 13-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue heeft een groot assortiment. Snelle levering, en een goede service.
Ik zou het iedereen aanraden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maurice MIEVIS 13-04-2017 Via de website gekocht

Excellent sservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Quick delivery, very good, Printer very cheap when using compatible inkt, very complete (recto-verso, photo, print on CD

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 13-04-2017 Via de website gekocht

Beetje vreemd

Algemene score

4,0
Hebben op zaterdagavond tv besteld
Deze zou dan zondag worden afgeleverd
Na betaald te hebben met ideaal zouden we e mail krijgen met vervolg voor zondag
Maar nee dus geen e mail
Zondag maar eens gebeld
Vriendelijke man aan de telefoon die niets terug kon vinden en het zou vast goedkomen
Maandagmorgen een e mail dat ze onze bestelling hadden verwerkt en dat de tv dinsdag zou worden bezorgd
Dus niet de volgende dag maar drie dagen later
Zonder een berichtje van wat er mis is gegaan
Dus voor ons koude douche en geen cool bleu weer

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 14-04-2017

Beste Thijs,

Bedankt voor uw review en natuurlijk voor de tijd die u heeft genomen om ons te voorzien van feedback. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat u een nare ervaring heeft gehad met onze klantenservice. We willen dat graag voor u nakijken en natuurlijk een passende oplossing aanbieden. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw ordernummer te mailen naar het volgende mailadres: geenglimlach@coolblue.nl? Zodoende pakken we dit meteen op om het voor u na te kijken en onze processen voor in de toekomst te verbeteren. Alvast bedankt voor uw medewerking en we zien uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

wimtim 13-04-2017 Via de website gekocht

snel geleverd tegen een concurrerende prijs

Algemene score

8,0
Voor deze elektrische tandenborstel kwam Cool Blue er als een van de laagst geprijsde uit. Hij werd ook nog eens snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ackermans 13-04-2017 Via de website gekocht

deden erg hun best

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb een koffiezetapparaat Tefal Subito CM 3608 bij Coolblue gekocht omdat zij de meest duidelijke reviews hadden m.n dat dit apparaat een aan en uit (indicatieampje) heeft . Dit schijnt een nieuwer type te zijn wat dit heeft. Toch handig voor een apparaat dat na 30 min. vanzelf uit gaat tegen oververhitting, dan zie je dat tenminste. Mijn vorig apparaat was precies hetzelfde type maar alleen geen automatische afslag na 30 min. En deze stond dan ook vaak lang aan en is denk ik doorgebrand.
Heb hierover ook met een medewerker gebeld. Uiterst vriendelijk en geen moeite teveel. Als de winkel niet zo ver van mijn woonplaats was geweest ,was ik naar hun winkel gegaan. Deze winkel zit in de grotere steden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Georgine 13-04-2017 Via de website gekocht

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
duidelijke website met goede product omschrijving. Makkelijk zoeken!
na bestelling snelle levering!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Duivenvoorden 13-04-2017 Via de website gekocht

Winkelen bij Coolblue.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle afwikkeling aankoop, en tevreden over informatie artikel.
Cool blue voldoet , wat je van een internet winkel mag verwachten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 13-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige maar vooral duidelijke service!

Algemene score

9,0
Artikel snel geleverd, maar ook duidelijke bezorging, een van de weinige bedrijven die bij de TPG nog de tijd dat ze langskomen vermelden, anderen is het altijd onbekend en gaat regelmatig mis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Willem 13-04-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle bezorging en goede service!

Algemene score

10,0
Alles van Coolblue is perfect!!!! Goede service en zeer snelle bezorging. Vandaag gekocht, morgen in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caro 13-04-2017 Via de website gekocht

Prima service

Algemene score

10,0
Onlangs een Epson printer via Coolblue besteld. Via de uitgebreide productinformatie op de website een keuze gemaakt. De volgende dag was de printer goed verpakt bij ons in huis!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. Verbakel 13-04-2017 Via de website gekocht

Super service en binnen 12 uur gekocht en geleverd !!

Algemene score

10,0
Op zondag avond rond 21:00 uur een was - droog combinatie uitgezocht betaald en rond 8:30 uur de maandag geleverd gekregen.
De coolblue medewerkers hebben hem netjes op de eerste verdieping aangsloten en de oude machine mee genomen.
Gehele uitleg gekregen over de was - droog combinatie, de medewerkers namen echt de tijd.

Met vriendelijke groet,

Mevrouw Verbakel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YoZ 13-04-2017 Via de website gekocht

Blij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg blij met onze beslissing snel een koffie apparaat bij Coolblue te bestellen! Volop keus, mooie aanbiedingen en snelle service. Volgende dag al in huis, precies in tijdsblok zoals afgegeven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

F Hogenelst 13-04-2017 Via de website gekocht

Top bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gigantisch snelle levering zélfs op zondag! Online hadden ze veruit de beste prijs + leveringstermijn in vergelijking met andere verkooppunten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews