coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42304 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3448 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ulrich Dijkstra 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle en correcte afhandeling van de bestelling

Service
Supersnel

Assortiment
Uitgebreid assortiment met veel keus, ook als in kneus

Aanbeveling
Heerlijk winkelen zonder je zorgen te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de sfeer vanuit de reclame campagnes en de gebruiksvriendelijkheid van de site zijn waar - leuk om hier te shoppen ook handig die referenties bepaald toch wel je keuze

Service
enorm snel, uitstekend verpakt

Assortiment
kan ik niet echt beoordelen, dit is wat ik inschat mijn cijfer dus

Aanbeveling
vindt het top

PS ben overigens helemaal om door die geweldig Sinterklaas actie // wist van het bestaan af van Coolblue dit was mijn eerste bestelling

Extra toelichting
ga zo door het komt enorm persoonlijk over

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uitgebreide keuze, makkelijk producten vergelijken

Service
Uitstekende service. Omruilen van product nadat we toch liever een andere uitvoering wilden was geen enkel probleem, ook al hadden wij het te ruilen product al gebruikt.

Assortiment
Ruime keuze in de diverse webstores

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivo 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Breed assortiment, toch overzichtelijk

Service
Wasmachine is bezorgd door 2 keurige, kundige en beleefde mannen. Van begin tot eind netjes geregeld.

Assortiment
Prima keuze en variatie.

Aanbeveling
Service staat hoog in het vaandel bij Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Katrin 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk omschreven

Service
Super snelle levering en goede service.

Aanbeveling
Ik ben meer dan tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 01-06-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam, Oostplein
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website,en alles gewoon in een begrijpelijke omschrijving.

Service
Ruilen geen probleem,en zeer klantvriendelijk,TOP! En de koffie staat klaar.

Assortiment
Bijna alle merken zijn leverbaar.En ruime keus.

Extra toelichting
Supersnel geholpen,ook op zondag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

George 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zelfs op zondag wordt er geleverd. Fantastisch

Service
Vriendelijk en deskundig, wat wil een mens meer

Assortiment
Alles wat ik tot nu toe nodig had, was er.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ewoud 01-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Service
Ik had maar 1 dumbbell nodig. Ondanks telefonisch contact was het niet mogelijk om de bestelling naar 1 dumbbell te wijzigen.

Assortiment
De 3 kilo dumbbell wordt alleen per paar geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mark E 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website werkt super. Orderafhandeling is wat mij betreft een groot voorbeeld voor de rest van de webshops in Nederland.

Service
Goede en vooral kundig advies als je belt!

Assortiment
Top!

Aanbeveling
Ik geloof niet in 10-nen. Vandaar een 9 (eigenlijk een 9,5 ;-).
Maar ben een groot fan van Coolblue!

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Schuilenburg 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer makkelijke en overzichtelijke menu's. Het heeft zeer weinig moeite gekost om het product te vinden waar ik naar op zoek was.

Service
De uitleg bij het product wat ik gekocht heb, en die van de concurrerende merken, hebben ervoor gezorgd dat er een duidelijk beeld was van de mogelijkheden. Mede daardoor heb ik mijn keuze beter af kunnen stemmen.

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze aan producten uit dezelfde categorieën.
Dit geeft de mogelijkheid om makkelijker te vergelijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website, bestel proces verloopt snel en soepel.

Service
Super snelle levering, levering op zondag is helemaal geweldig!!

Assortiment
Bij alle aankopen die ik tot nu gedaan heb kon ik bij Coolblue terecht.

Aanbeveling
Vooral de humor spreekt erg aan.

Extra toelichting
Ga vooral zo door!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk doorzoekbare site

Service
Afhandeling is heel duidelijk en overzichtelijk. Je weet wat je kunt verwachten.

Assortiment
Ze hebben erg veel apparaten.

Aanbeveling
Topwinkel met goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

HW 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Levering op zondag

Service
Nvt

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Goede service maar niet de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MV 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht, wat weinig recenties.

Assortiment
Goede sortering

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Extra toelichting
Trouwe kopers spaaractie ?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen een paar minuten had ik mijn bestelling geplaatst en betaald.

Service
De volgende dag had ik mijn bestelling in huis.

Assortiment
Ruim aanbod.

Aanbeveling
Niets op aan te merken. Cool Blue heeft een sympathieke no-nonsense benadering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Dee 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ben zelf niet in de winkel geweest. Wel een hele duidelijke en goed werkende website.

Service
Zoals beloofd de volgende dag in huis en je wordt via de mail goed op de hoogte gehouden waar je pakketje zich bevindt.

Assortiment
Op zoek naar een smartphone. Genoeg keuze.

Aanbeveling
Goede service en goed assortiment en goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Bakker 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijk en niet ingewikkeld.

Service
De afhandeling en de gehele service procedure is heel goed geregeld.

Assortiment
Iedereen kan wat assortiment betreft aan zijn trekken komen. Voor iedere portemonnee is er wel een product.

Aanbeveling
Jong, enthousiast en service hoog in het vaandel.

Extra toelichting
Ga op deze voet voort en jullie zullen het nog ver schoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rebecca 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website navigeert fijn, plus en minpunten over het apoaraat, vandaag besteld, morgen in huis

Service
Snelle verzending, zelfs bij bestellen op zondag, maandag in huis

Assortiment
Ruim assortiment, en duidelijk aangegeven wat plus en minpunten zijn van de apparaten

Aanbeveling
Fijne site, overzichtelijk shoppen en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dien 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ene avond bestellen en de volgende dag in huis, erg fijn!

Aanbeveling
nu 2 keer wat bij coolblue besteld, beide keren tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alleen in de schoot geworpen krijgen is makkelijker!

Service
Coolblue levert en reageert sneller dan dat je je telefoon oppakt :)

Assortiment
Voldoende keus, weet niet of dit uitgebreider hoeft

Aanbeveling
Gewoon top :) . Extra verzekering is wel prijzig, maar is sowieso meestal af te raden, niet winkelgebonden.

Extra toelichting
Tot 24:00 bestellen voor de volgende dag in huis :P :P

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hliefting 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
heldere indeling

Service
alles supersnel voor elkaar en goeie informatie.

Assortiment
kan nog beter

Extra toelichting
Compliment voor de teksten. Zakelijk en zeer scherp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mvandroo 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is gebruiksvriendelijk

Service
Super snelle aflevering van de bestelde goederen.

Aanbeveling
Het maakt het winkelen zo eenvoudig en moeiteloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 01-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Service
Laptop gekocht van HP voor € 1.500,-. Deze heeft nog nooit langer dan 9 maanden volgehouden! Tot 3x toe volledig gecrasht! Coolblue stuurt je gelijk door naar HP. Die blijven repareren, totdat je laptop buiten garantie is! Toen heb ik Coolblue aangesproken op hun verantwoordelijkheid voor het leveren van een ondeugdelijk product, maar die melden binnen een dag dat als de garantie net is verlopen, zij er ook niks aan kunnen doen! Toegevoegde waarde van Coolblue: 0! Coulance?: 0.

Aanbeveling
Ik heb al heel vaak bij ze besteld. En zolang alles goed gaat is het leuk, maar heb je een ernstig probleem, dan laten ze je keihard vallen! En vergeten ze even hun slogan: alles voor een glimlach!

Extra toelichting
Leuk voor snelle leveringen. Maar hopelijk is het product goed, want Coolblue heeft er geen probleem mee om je in de kou te laten staan!!

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 02-06-2016

Beste Wouter,

Wat ontzettend vervelend om te horen dat u zoveel problemen heeft gehad met de betreffende laptop. Helaas is het zo dat een product vroeg of laat defect kan raken, daarom bieden wij ook garantie aan om u hier als klant tegen te beschermen. Als er sprake is van een defect buiten uw schuld om, wordt de laptop kosteloos gerepareerd. Wij kijken hoe dan ook graag nog even met u mee. Want wij vinden betreuren het natuurlijk zeer dat u onze service zo negatief heeft ervaren. Heeft u het ordernummer waarin de bestelling is aangeschaft voor ons?

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

E 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik had zondag besteld en maandag was het om 8.30 in huis. Producten werden naar boven gebracht en geïnstalleerd. Goede aanduiding wanneer de producten geleverd worden zodat je niet de hele dag hoeft te wachten.

Service
Helaas gaven de jongens aan dat de wasmachine niet op de gewilde plek paste en zijn weg gegaan, konden de wasmachine niet weer meenemen. Uiteindelijk paste de wasmachine er makkelijk in dus veel gestress voor niets.

Assortiment
Heeel veel keuze

Aanbeveling
Super snelle service, veel keuze, voldoende informatie over leveren. Enige minpuntje waren de onervaren jongens

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Fenna 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De site werkte logisch. Ik toetste in fotocamera en kreeg gelijk wat ik wilde en niet per se gelijk de accessoires.

Service
Je werd via de mail up-to-date gehouden over je bestelling.

Assortiment
Ik heb tot dusver altijd gevonden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Ik vond het vooral heel fijn dat er ook opties bestaan om als je bijv. een camera hebt uitgekozen ook accessoires bij te bestellen. Dat de site aangeeft wat er het meest bij is verkocht. Zo had ik een accu + simkaart + camerahoesje nodig er bij en kon ik dat gelijk in 1x (met korting) bijstellen.

Extra toelichting
Nee, alles staat in bovenstaande motivaties.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Guido 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
met of zonder account, site hapert niet t/m betalen! top.

Service
1 dag levering zoals beloofd.

Assortiment
prima

Aanbeveling
.. altijd ruimte voor verbetering toch?!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Charlotte 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Smorgens besteld, savonds in huis. Super handig!

Aanbeveling
Al meerdere keren besteld en altijd zeer tevreden over prijs en levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred3012 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Soepel overzicht van producten.

Service
's Avonds bestellen = volgende dag leveren. Info mailtje met goede inschatting bezorgmoment. Half uurtje vooraf belt bezorger dat ze onderweg zijn.
Persoonlijke bezorgers: sympathiek, hand bij aankomst én vertrek, installeren netjes, nemen oude wasmachine mee. Klagen nergens over.

Assortiment
Niet alles wat je wil, of bij bv MediaMarkt aanwezig, hebben ze. Da's prima.

Aanbeveling
Was eerst bij andere aan het kijken. Zaten toch addertjes onder gras. Door naar Coolblue: alles helder, klaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
artikel zeer makkelijk het product te vinden

Service
bestelling volgens afspraak geleverd

Aanbeveling
de glimlach is weer verschenen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dewaide 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed te vinden

Service
Duidelijke begeleiding

Assortiment
Goede keus, groot assortie

Aanbeveling
Nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martine 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Geen ellenlange invuloefening van gegevens, gegevens en nog eens gegevens om een product te kunnen bestellen

Service
Binnen minder dan 24 uur het product kosteloos in huis!

Assortiment
Voldoende keus in hetgeen ik zocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

elwin 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heldere site, super gemakkelijk.

Service
altijd iemand aan de telefoon ook savonds en weekend.

Aanbeveling
snel, helder, super fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Taco 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Werkt zoals het moet. Duidelijk wat er in je winkelmandje zit, wat bestelkosten zijn (geen) en betalen met ideal. Prima.

Service
Rabobank had een storing, dus kon bestelling niet direct betalen. Na even bellen een link gekregen om later met ideal te kunnen betalen.

Aanbeveling
Coolblue had de beste prijs voor het product dat ik zocht. De rest werkt ook prima - vooral belangrijk om te weten dat ze ook telefonisch goed bereikbaar zijn en snel handelen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gerrit 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snelle website. Geen inlog nodig

Service
Wasmachine gebracht en geinstaleerd. Zelfs de oude meegenomen.

Assortiment
Veel keuze en goede prijs

Aanbeveling
Goede service en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeannine 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je vindt gemakkelijk wat je zoekt.

Service
Zeer snelle levering, zelf op zondag.

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 01-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Zou binnen afgesproken tijd geleverd worden maar kwam veel te laat. Afspraak voor niets afgezegd

Extra toelichting
Werd niet binnen afgesproken termijn geleverd

Review criteria:

Goed
Officiele reactie van Coolblue 02-06-2016

Beste Paul,

Bedankt voor uw bestelling bij Coolblue. Wij vinden het erg vervelend dat uw bestelling niet conform afspraak is geleverd, onze oprechte excuses hiervoor. Wij hebben heldere afspraken met al onze koeriersdiensten maar helaas komt het sporadisch voor dat een bestelling niet helemaal volgens planning verloopt. Dit is ontzettend vervelend en zeker gezien het feit dat u nu voor niets een afspraak heeft afgezegd. U mag er dan ook vanuit gaan dat wij dit intern zullen bespreken om zo onze dienstverlening te verbeteren.

Graag zouden wij het ordernummer van de betreffende bestelling ontvangen zodat we opzoek kunnen gaan naar een passende oplossing voor dit euvel.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

JorgX 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Cool Blue heeft een zeer uitgebreid aanbod, je vindt er altijd wel wat leuks.

Service
Lekkere snelle levering!

Assortiment
Erg ruim assortiment.

Aanbeveling
Tot nu toe altijd gevonden wat ik zocht tegen scherpe prijzen en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Binnen 12 uur gewoon een nieuwe wasmachine is voor een gezin ideaal.

Service
Keurig twee hoog de oude afgevoerd en nieuwe neergezeg.

Assortiment
Keuze met toelichting is enorm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Gil 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, producten makkelijk te vergelijken en eenvoudig bestelproces.

Service
Snelle levering. Super!

Assortiment
Voldoende assortiment, bepaalde producten goedkoper dan andere aanbieders.

Aanbeveling
Het is niet de eerste keer dat ik wat bestel bij Coolblue en het zal ook niet de laatste keer zijn. Gewoonweg top!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerd 31-05-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makelijk te navigeren site, snel een goed overzicht van het assortiment.

Service
Ik heb m'n nieuwe laptop afgehaald in de winkel in Utrecht, omdat ik hem eerst nog even life wilde zien.
Kreeg vanmiddag een lief bedanktkaartje van de coolblue jongen die me hielp aan de toonbank.
Leuk, dank je wel !

Assortiment
Ik gekozen voor HP Envy 17 R120ND.
Op dat moment bij weinig andere aanbieders te vinden, zelfs bij HP niet.

Aanbeveling
Ik geef niet snel een 10, en het was de eerste keer dat ik iets bij Coolblue heb gekocht, maar ze hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten !
Van harte aanbevolen !

Extra toelichting
Vandaag de extra geheugen module binnengekregen. Werd erg blij van het doosje waar het in zat. Op de één of andere manier heeft het precies de juiste kleur. Jammer dat het e groot was voor de bievenbus, want dan had ik het eergisteren al gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Jan 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Op de website en via de zoekmachines zij de artikelen makkelijk te vinden.

Assortiment
Is goed, ook voor de wat minder gangbare consumenten artikelen.

Aanbeveling
Probleemloos en snel geleverd.

Extra toelichting
De Samsung Tab2 9,7 gold was nergens meer direct leverbaar, behalve bij Cool Blue en nog voordelig ook incl. toetsenbord.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Santens kristof 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kan van thuis uit verlies geen tijd

Service
Snelle levering

Assortiment
Voldoende keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hannelore 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker thuis op je gemak achter je computer een artikel uitzoeken en kopen! Overzichtelijke site dus niet ingewikkeld.

Service
Gisteren besteld, vandaag geleverd en geinstalleerd! Oud apparatuur gaat mee retour. Wat men beloofd wordt ook nagekomen.

Assortiment
Buitengewoon groot assortiment met duidelijke omschrijving per artikel.

Aanbeveling
Aantrekkelijke duidelijke site, prima service, makkelijk thuis op de bank winkelen. Snelle levering. Zelfs in het weekend. En tot slot (niet onbelangrijk) NIET DUUR!
Wat wil je nog meer?

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Gerritsen 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Gebruiksvriendelijke website (ook voor digibeten!)Levering zoals beloofd.

Assortiment
Kon vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Omdat tot op heden alles klopt.

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danniella 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kan uitgebreid kiezen en vergelijken

Service
hel snel , vriendlijk en correct

Assortiment
alle merken zijn vertegenwoordigd

Aanbeveling
zeer duidelijk in de aanbiedingen en te verwachten service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RMcD 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website. Bestelling is zo geplaatst en betaald.

Service
Maakt niet uit welke dag besteld, volgende dag in huis. Zelfs op zondag. Helemaal blij mee...

Assortiment
Hebben meestal wat ik zoek, maar niet altijd even veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk E 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Click & Go. Voor mij een betrouwbare online winkel. Indien ik mij keuze bepaald heb en de prijs is in lijn met mijn verwachtingen dan kies ik graag voor betrouwbaar en een goede ervaring.

Service
Vandaag besteld ... volgende dag in huis. En binnen de dag had ik een goed overzicht wanneer de printer ongeveer zou arriveren.

Assortiment
Goed maar mijn bestelwijze is andersom. Ik maak eerste een keuze voor product en daarna een keuze voor een winkel. Indien men het artikel niet zou hebben (binnen mijn prijsrange) kies ik automatisch voor een alternatieve winkel.

Aanbeveling
Goed en betrouwbaar. Goed verpakt en efficiënt gebracht. Voordelig en een goede communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Charlotte 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijke website, navigeren gaat vlot.

Service
Niets op aan te merken, gaat altijd even vlot.

Assortiment
Enorm assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chrisis 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer veel keuze, veel reviews, handige vergelijkingen

Service
Eerlijk, netjes en snelle afhandeling

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Gemak dient de mens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GSM toestel 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online kijken, nadien bestellen, en de volgende dag afhalen, makkelijker kan toch niet

Service
Ooit een defecte GSM gehad, werd direct vervangen

Assortiment
Hoeft geen commentaar

Aanbeveling
Allen daarheen :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews