coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42495 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2821 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Femke 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
VLugge en snelle service!

Assortiment
Heel uitgebreid!

Aanbeveling
Gemakkelijk, snelle service, goede keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TeunLeegwateramstelveen 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer duidelijke website, waarin je goed je weg weet te vinden.

Service
Na contact over de handleiding heeft men mij wel verder geholpen.

Assortiment
Veel voor weinig!

Aanbeveling
Al aardig wat produkten besteld en steeds goed afgeleverd en........
Op tijd.

Extra toelichting
Genoeg toch

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
Coolblue heeft vele types in het aanbod!

Aanbeveling
Zeer snelle levering, perfect!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mari 09-06-2016 In de winkel gekocht
eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
nummertje trekken goed systeem iedereen op tijd aan de beurt

Service
personeel neemt tijd om iets uit te leggen en heeft er verstand van

Assortiment
alles op voorraad en anders snel daar

Aanbeveling
kwaliteit op alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert Vermeulen 09-06-2016 In de winkel gekocht
Boomsesteenweg Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig om te bestellen

Service
Vriendelijk en behulpzaam personeel

Aanbeveling
Gemakkelijk berijkbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 09-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,2

Gemak
Eenvoudig je gewenste producten te vinden en te bestellen.

Service
Na je bestelling / betaling wordt je goed op de hoogte gehouden van het vervolg, de verzending.

Assortiment
Heb ik me niet echt in verdiept, maar ik vond beide gewenste producten gelijk.

Aanbeveling
Ik ben zelf ondernemer met een stenen winkel, dus eigenlijk teken ik mijn eigen doodvonnis als ik bij jullie bestel, laat staan mensen ga aanbevelen.

Extra toelichting
De site zit erg goed in elkaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renee 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk mijn gewenste product gevonden en snel geleverd

Service
Snelle bezorging (s middags besteld, volgende ochtend in huis)

Assortiment
Prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kasper 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zelfde login en overzicht voor alle coolblue winkels.

Service
Verkeerd geadresseerd, door oud adres in account. Dit aangepast voor bestellen, maar bestelling was toch op oude adres. Had met nieuw winkelmandje moeten beginnen, gebeld om 23:15 en direct in orde gemaakt, super service.

Assortiment
Ruim.

Aanbeveling
Snelle levering, super ruil- en garantiebeleid, is voor mij de soms (kleine) meerprijs waard. Productbeschrijvingen, vergelijken en kenmerken is soms een te generiek productattributen systeem voor een specifieke productcategorie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HG 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht, eenvoudig vergelijken en een goede prijs.

Service
Nou eerlijk gezegd... alles gaat vanzelf. Geen extra service vragen gehad. Levertijd binnen een dag.

Assortiment
Ik zocht een Miele wasmachine, die waren er voldoende. Tevens genoeg informatie om te kunnen differentiëren / te kiezen.

Aanbeveling
Zoals gezegd, alles goed in orde met Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AM Baas 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Thuis rustig op m'n gemak uitzoeken , geen drukke winkels langs met rot verlichting waar ik sterretjes van ga zien en doodmoe word

Service
Als je vragen hebt , worden ze meteen beantwoord

Assortiment
Niks duurder , ( soms goedkoper ) als andere webshops

Aanbeveling
Zie drie bovenstaande vragen

Extra toelichting
Ja , op het apparaat , de kan draait dezelfde kant los als de onderkant met mes die je op de motor draait , dus als je zo slim bent als ik en aan het handvat van de kan deze van de blendermotor probeert te draaien , loopt alles eruit aan de onderkant , want dan draai je alleen de kan en de onderkant met mes los , dus kan je weer van voren af aan beginnen . En als je niks meer in huis hebt , heb je pech .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bert verlinden 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk bestellen

Service
supersnel,22u30 besteld,8u45 smorgens geleverd.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
super !!!

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MirjamD 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zondagavond om 22.30u besteld, het ging supermakkelijk vanaf mijn mobiele telefoon.

Service
Zo'n late bestelling en dan toch de volgende ochtend om 10.30u het product al in huis hebben, geweldig!!

Assortiment
Zeer groot, genoeg keus.

Aanbeveling
Leuke verpakkingen, supersnelle service, alles werkt gemakkelijk, veel reviews. Ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mcle 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer overzichtelijke website

Service
Telkens opnieuw wordt alles wat ik al bestelde de volgende dag geleverd.

Assortiment
Uitgebreid assortiment. Ik bestelde voor het eerst geen computermateriaal maar een stofzuiger en ook hier is de keuze ruim voldoende groot.

Aanbeveling
Tot op heden en na heel wat bestellingen verliep alles vlekkeloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JZwaart 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Informatie over producten is duidelijk en de navigatie binnen de site is goed

Service
Leveringstijden worden prima waar gemaakt! Bestelling 23.00 gedaan, volgende ochtend 10.00 in huis.

Assortiment
Ik vind tot nu toe altijd alles waarnaar ik zoek

Aanbeveling
Erg fijne ervaring, meerdere keren producten gekocht en nooit teleur gesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
nette website, had een pre-order en werd precies op de datum die was aangegeven geleverd

Service
heel goed, werd continue op de hoogte gehouden van status van bestelling.

Assortiment
assortiment is prima. Prijs is soms nog wat aan de hoge kant

Aanbeveling
gewoon de beste webwinkel qua service en dienstverlening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Hoek 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en duidelijk, met goed advies.

Service
Alles even duidelijk, doen wat beloofd is. Snelle levering, plaatsen en oude machine meenemen.

Assortiment
Ik vond het assortiment ruim voldoende.

Aanbeveling
Gewoon een goede webwinkel, geen poespas. Doen wat beloofd is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erna Beukenex 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en gemakkelijk besteld
Snel en op afgesproken tijd bezorgd

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Groot assortiment, betrouwbaar, leveren op moment dat je afspreekt, duidrli jl aanbod met ++ en --, je weet dus online wat je koopt en hoeft niet naar de winked, pricks -kwaliteitverhouding is prima

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christian 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke webwinkel, genoeg bijkomende informatiepagina's.

Service
Extra informatie gemakkelijk te bekomen via de klantendienst, vriendelijk en duidelijk.
Koerierdienst daarentegen faalde, waren vroeger aan huis dan de afgesproken leveringsperiode. Hopelijk meer succes bij de tweede afspraak?

Assortiment
Uitgebreid, Top 10 van aankoop is handig, reviews helpen bij de keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

CB 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed te zoeken op de web winkel wat je nodig hebt mooi geordend, bestelling is dan ook zo gedaan.

Service
levertijd was zelf 5 minuten te vroeg, maar daar mopperen we niet over, dus is zeker netjes geen uren wachten..

Assortiment
mooi assortiment en prijs is gewoon goed.

Aanbeveling
is echt coooooooool blue...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raes Cindy 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Niks van negatieve commentaar! Zowel in winkel perfect geholpen met superveel uitleg als vlug en correct bij bestellen! Top!

Assortiment
Kan het nog meer en beter? Voor mij alleszins meer dan genoeg.

Aanbeveling
Gewoon een aanradertje! Topwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

specht 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel besteld, snel bezorgd

Service
kwam op tijd

Assortiment
Heel goed, van alles besteld

Extra toelichting
alles correct, veel gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mies 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Helder , duidelijk, klantvriendelijk

Service
Superaardige medewerkers die de tijd nemen.

Assortiment
Verschillende zaken aangeschaft , ruime keus

Aanbeveling
Een verademing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ewout 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Als vanouds weer snel gevonden wat ik nodig had en volgende middag al weer in huis. Gewoon lekker snel allemaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke website

Service
snelle levering ze geven goede info over de levertijd en sluiten alles aan

Assortiment
prima

Aanbeveling
alleen maar goede ervaring mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MrT 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle levering

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Wat je ook zoekt, je vindt het bij CoolBlue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordi 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Televisie zou de volgende dag bezorgd worden maar vanwege vertragen bij PostNL werd dat een dag later. Ik vond dat geen probleem, maar werd netjes opgebeld dat er een kleine vertraging was en kreeg ook nog is netjes een Cadeaubon van 5 euro omdat het een dag erna pas bezorgd kon worden.

Assortiment
Genoeg keuze lijkt me!

Aanbeveling
Altijd snel en netjes geholpen. Ik raad dan ook iedereen aan om wat bij coolblue te bestellen als je van zekerheid en service houdt.

Extra toelichting
Ben helemaal tevreden met mijn televisie. Beeldkwaliteit en gemak van de televisie zijn fantastische. Ik raad dan ook iedereen aan, als je opzoek bent naar een mooie platte televisie tegen een vrij lage prijs is dit toch de beste uit ze categorie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esmeralda van vloten 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Op de bank, zo gedaan

Service
Wordt overal neergezet waar je maar wilt.

Assortiment
Zelf ik kan t vinden

Aanbeveling
Helemaal goed en makkelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

T v h 08-06-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede en snelle service en info

Service
Luisteren naar mijn behoefte

Aanbeveling
Schoon netjes ordelijk en behulpzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Klaas 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en gemakkelijk bestellen

Service
Verzending te volgen via email.

Assortiment
Goed assortiment voldoende keuze en en kwaliteit

Aanbeveling
Goede ervaringen dat zegt genoeg

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ton haak 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
super site doet wat zij beloven .

Service
snel bezorgd .en geplaatst in dit geval wasmachine.

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
goed snel en doen wat zij beloven .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is goed en overzichtelijk vindbaar op meerdere devices.

Service
Ruime besteltijden en duidelijke communicatie!

Assortiment
Zeer ruim assortiment.

Aanbeveling
CoolBlue doet wat het moet doen en levert conform afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siebe 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke overzichtelijke site met zoek opties op bijv. smartwatch zo hoef je een product naam niet te weten en kun je rond kijken naar wat jou het meeste aanspreekt

Service
mocht een product het niet doen kun je het direct terug sturen en ook als je niet weet hoe een product werkt kun je contact op nemen met coolblue

Assortiment
Ze hebben heel erg veel, maar er ontbreekt zo nu en dan nog wel iets

Aanbeveling
goede en betrouwbare winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Als je je keuze hebt gemaakt dan is het een paar klikken en alles is klaar.

Service
Prima service, voor twaalf uur besteld en de volgende dag in huis.

Assortiment
Ruime keus in merk, prijsklasse enmodellen.

Aanbeveling
Zeer tevreden en gemakkelijk, prima webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christ Dijkmans 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
fijne site om te zoeken

Assortiment
Alles wat ik zoek staat er op

Aanbeveling
gemakkelijk en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Dijkslag 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te vinden door het eenvoudige zoeksysteem.
Alles in een oogopslag keurig op een rij

Service
Prima en nette levering binnen 24 uur met track en trace nummer.

Assortiment
Breed assortiment en duidelijk weergegeven via het zoeksysteem op de site.
Prijs en levering perfect

Aanbeveling
Goed overzicht van het assortiment voor de bijbehorende
artikelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Levertijd volgende dag ok, rest nvt.

Extra toelichting
Bewezen uitstekend concept, prijs niet altijd de goedkoopste maar indien dat wel zo is heeft Coolblue mijn absolute voorkeur.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

IS 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website, snel alles gevonden, veel reviews

Service
Erg prettig dat de bestelling ook in de avonduren bezorgd kan worden, snelle levering

Assortiment
Breed aanbod in artikelen waar ik naar zocht, veel keuze mogelijkheden

Aanbeveling
Ben erg tevreden over de snelle service en assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Etienne van Ooteghem 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is erg makkelijk te vinden en je doorloopt logische stappen.

Service
Zelfs in het weekend de volgende dag thuisbezorgd.

Assortiment
Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Vooral de aankleding beviel me. Voornamelijk de humoristische teksten op de doos met bijvoorbeeld een work-out tip vond ik leuk.

Extra toelichting
Al met al ben ik zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thea 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen vanuit je luie stoel 😄

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Overzichtelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
site overzichtelijk, duidelijke artikelinfo.

Service
Eerlijke prijs en zeer snelle levering

Assortiment
Meerdere keren wat gekocht en altijd gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
zie de eerdere antwoorden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rogier 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle is een muis click besteld, super simpel

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden

Assortiment
Heeft alles wat ik wil

Aanbeveling
Betrouwbaar en sne;

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles gaat zeer gemakkelijk.

Service
Vrijdagavond bestelling, zaterdag telefonisch paar vragen, zondag product in huis! Hallo service!!

Assortiment
Ruime keus, ruime vergelijk.

Extra toelichting
Alles dus prima!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels Kersic 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel besteld, snel in huis

Service
Snelle en behulpzame klantenservice

Aanbeveling
Nog nooit een probleem gehad. Altijd volgende dag in huis en geen verzend- of retourneringskosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aal40 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel gevonden wat ik zocht

Service
volgende dag geleverd en bestelling op juiste tijd geleverd

Assortiment
Met wat geduld is bijna alles te vinden

Aanbeveling
gemakkelijk, betrouwbaar en snel

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Berend Rijks 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke website.

Service
heel snelle levering

Assortiment
je vindt hier alles van a tot z.

Aanbeveling
eerlijke en uitgebreide winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carina Blok 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zelfs levering op zondag!

Service
vandaag besteld, morgen geleverd, echt waar

Assortiment
niet zo uitgebreid, maar wel wat ik net nodig had

Aanbeveling
de prijs lag 94 euro minder dan bij een andere winkel in het midden van Antwerpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cas 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles goed te vinden

Service
Snel geleverd

Assortiment
Heelveel keuze

Aanbeveling
Een winkel voor bijna alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gilles 07-06-2016 In de winkel gekocht
Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Elk product is te vinden op de plaats waar je het verwacht. En zit het toch ergens anders, dan leidt de site je zonder moeite om naar het product dat jij zoekt.

Service
Niks is onmogelijk. Twijfel over iets, altijd uitleg beschikbaar, nog niet overtuigd, koop het product gewoon en probeer het 14 dagen. Niet overtuigd, je krijgt zelfs je geld terug indien gewenst. Geen gedoe met waardebonnen die je alsnog in dezelfde winkel moet opdoen.

Assortiment
Van alle online shops die ik heb bekeken is het aanbod bij coolblue altijd het grootste. Ik ken geen online winkel (behalve Amazon misschien, maar die zijn niet in België) die zo een uitgebreid aanbod, en zo een goede uitleg heeft bij elk product. Er is geen nood om op andere pagina's nog te gaan zoeken naar specificaties, alles staat gewoon op 1 pagina, ook lekker makkelijk om te vergelijken.

Aanbeveling
Zoek niet verder, koop gerust online. 1 dag later thuis, niet tevreden, geld terug, goede service. Alles wat je eigenlijk zoekt in elke winkel. Maar voor deze moet je zelfs je zetel niet uitkomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Echt gemakkelijk om het proces te doorlopen. Ook gewoon zonder een account te creëren.

Service
Super snelle service: 's avonds last besteld en volgendeen dag bezorgd. Prima!

Assortiment
Cool blue heeft van alles, dus als je het daar niet kan vinden....

Aanbeveling
Gewoon prima winkel; snel en betrouwbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Het Recept 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht

Service
Snelle en correcte levering, heldere communicatie

Assortiment
Jullie hebben natuurlijk niet alles, maar dat geeft niet: goed is goed

Aanbeveling
M.n. de manier van communiceren spreekt me aan

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews