coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,4 Lees 42758 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1464 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bram 13-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden over Coolblue. De manier van bestellen, de snelle levering, enz.
Heb al vaker artikelen besteld en steeds even goed geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjef 13-01-2018 Via de website gekocht

Prima service, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website, correcte informatie over product, eenvoudige bestelwijze, snelle levering, stevige verpakking

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Job 13-01-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar, helaas wel andere ophaalpunten..

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Elke keer weer heerlijk hoe eenvoudig het is om iets te kopen via Coolblue. Overzichtelijke site en daarna snelle levering. En betrouwbaar als altijd. Viel me alleen wel op dat ik het niet meer bij de AH kon ophalen. Dat is erg jammer, aangezien de andere ophaalpunten op minder handige locaties zitten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cyris 13-01-2018 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbaar en goede prijs-kwaliteit van de producten. Goede site met ruime keuze en uitleg. Mijn nummer 1 site voor het kopen van elektronische apparatuur.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 12-01-2018 Via de website gekocht

Coolblue is cool

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er was een probleem met de bezorging door postnl. Pakket werd onterecht retour gezonden. Via Twitter chat opgelost en een dag later alsnog geleverd. Super service van de boys in blue.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marianne 12-01-2018 Via de website gekocht

Service en humor

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is in mijn ervaring de BESTE internet winkel.
Ik kijk altijd eerst of zij hebben wat ik zoek en daarna pas bij anderen. Helaas verkopen ze nog nèt niet ALLES.
Prijs is meestal het goedkoopst.
Levering is SUPER snel, zelfs op zondag!
Ze hebben ook hele goede klantenservice, goed bereikbaar, je kunt ze gewoon bellen maar je kunt ook mailen of appen en dan reageren ze snel. Als er tóch eens iets is dan lossen ze het heel goed op.
En: meest belangrijke pluspunt: ze hebben HUMOR! Hou ik van. Ik ben FAN!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cumsuis 12-01-2018 Via de website gekocht

Prima keus.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte en correcte levering. We zochten een vaste telefoon met extra versterkingsopties I.v.m. de gehoorproblemen van mijn man.
Veel keus, en het gekozen apparaat voldoet goed !

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Indopensionado 12-01-2018 Via de website gekocht

Groot aantal producten met prima prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk winkelen met snelle levering, veel keus van producten met prima prijs/kwaliteit. Goeie klantenservice.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Carl 12-01-2018 Via de website gekocht

Het product bevalt me door zijn eenvoud en efficiëntie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zowel het verkoopsadvies, de verkoop en de na verkoop zijn vlekkeloos. De website is zeer gebruiksvriendelijk en het personeel in de winkel in Zaventem zijn uitzonderlijk dienstvaardig, altijd goed gemutst en competent. Je voelt de prachtige bedrijfsfilosofie onmiddellijk aan.
Dikke proficiat!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willian 12-01-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede webshop gemakkelijk om mee te werken. Alles is erg overzichtelijk en gemakkelijk op te zoeken. Ook de manier van betalen werkt prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kruijsdijk 12-01-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heldere informatie. snelle service. je krijgt precies wat je bestelt. En alles netjes geleverd. Met ook de verzekeringsinformatie netjes bijgeleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

coolblueconsument 12-01-2018 Via de website gekocht

Nooit problemen mee, helemaal super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meerdere keren wat besteld bij Coolblue, alle pakketjes zijn op een keer na de volgende middag al bezorgd zoals beloofd. De ene keer dat ik het pakketje een dag later kreeg was dit een fout van postNL en toch kreeg ik van Coolblue een kortingsbon van 10 euro voor mijn volgende aankoop. Ik kreeg zelfs een handgeschreven briefje binnen met de vraag of mijn pakket ondertussen was binnengekomen. Klantenservice heeft ook enorm veel humor daar hou ik wel van.
Niks op aan te merken dus!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian Gelens 12-01-2018 In de winkel gekocht
Groningen

Super tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is een geweldige winkel om je boodschappen te doen,je bestelling is na online besteld de zelfde dag ( uur) opgehaald ... en terug brengen het zelfde verhaal geen probleem met retour te doen en geld terug ... het personeel ook vriendelijk en verstand van zaken ... top winkel

Reageer

Nick 12-01-2018 Via de website gekocht

Twee maal teleurgesteld

Algemene score

5,0
Twee laatste bestellingen bij Cool blue waren vaatwasser en geluidsbox. Eerste keer stond er op de website "voor 23:59 besteld, volgende dag in huis, ook op zondag". Niet gebeurd. Tweede keer stond er "dit product is voorradig, vandaag besteld, morgen in huis". Het laat zich raden, niet voorradig. Afhandeling met vaatwasser liet zeer te wensen over.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 16-01-2018

Beste Nick,

Dat is absoluut niet goed om te horen en daar bieden wij onze oprechte excuses voor aan! Zou u ons de ordernummers kunnen versturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Dan kunnen wij inzien waar dit allemaal fout gaat. Nogmaals onze excuses en wij zien het graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Marijn van der Linden 12-01-2018 Via de website gekocht

Goede service en super websites

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De websites van coolblue zijn atijd heel overzichtelijk met goede reviews van de producten dus je weet wat je koopt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark Balfoort 12-01-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je wordt geïnformeerd wanneer je geïnformeerd gaat worden en dat is nou precies waar ik behoefte aan heb. De bezorgers waren opper vrolijk en daarbij kreeg mijn dochtertje nog een kleinigheidje, helemaal geweldig! Bedankt voor de service en levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IEF1 12-01-2018 Via de website gekocht

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles was goed geregeld. Makkelijk om producten te bestellen. De levering gaat snel en je wordt altijd op de hoogte gehouden. De installatie van de wasmachine was ook heel netjes.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 12-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De begeleiding en het op de hoogte houden van het proces van bestelling tot levering, de snelle levering en ook de vriendelijke bezorgers is uitstekend.

Een bijkomstigheid misschien maar wel iets extra's is de pagina met tips die je te zien krijgt om het wachten op de bestelling, ook al is dat niet lang, te verzachten. Erg inventief en leuk gedaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rien 12-01-2018 Via de website gekocht

Perfecte organisatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles top van a tot z. Duidelijke website, uitstekende weergave van status bestelling en aflevering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda 12-01-2018 Via de website gekocht

Supersnel en de reclame waar gemaakt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke website, snelle en correcte afhandeling. De volgende dag geleverd, door attente mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antoine 12-01-2018 Via de website gekocht

Top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al meerdere malen iets besteld bij Cool Blue en zeker tevreden. Mocht er iets niet goed zijn, dan wordt het netjes opgelost. Retourneren is geen probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 12-01-2018 Via de website gekocht

Kopen bij Coolbleu is een aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot aanbod van enkel kwaliteitsproducten , een uitstekende service inbegrepen en vandaag besteld op de overigens zeer overzichtelijke website is morgen in huis

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mick 12-01-2018 Via de website gekocht

Zoals zij beloven!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals de reclame aangeeft: Geen overdreven gedoe, duidelijk zijn en doen wat je belooft. Gemak dient de mens.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juul 12-01-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het door mij gekochte artikel was 20% goedkoper dan van andere web shops en de levering geschiedde binnen 24 uur! Ben er dik tevreden mee!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 12-01-2018 Via de website gekocht

super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inderdaad service om u tegen te zeggen, de glimlach is zeker niet overdreven! En als er een keer iets niet goed is wordt het zonder problemen opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tasja 12-01-2018 Via de website gekocht

Absolute aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de eerste keer gebruik gemaakt van de online bestelservice van Coolblue en ben aangenaam verrast! Groot aanbod en prijs/kwaliteitverhouding is zeer goed. Tijdens je bestelling kan je de dag van levering kiezen en wordt je een dag op voorhand verwittigd over het precieze tijdstip van de levering waardoor je geen hele dag moet zitten wachten thuis. Een kwartier voor levering krijg je nog een telefoontje van de installateurs zelf waarin ze laten weten dat ze onderweg zijn. De installateurs zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik bestel zeker nog bij Coolblue, een echte aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F van der veen 12-01-2018 Via de website gekocht

Ronduit geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site. Makkelijk bestellen , en de levering is echt geweldig . Exacte indicatie wanneer het bestelde artikel komt, en dat voorkomt irritaties. Gewoon goed !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

salten 12-01-2018 Via de website gekocht

Service met een glimlach, maar duidelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website geeft heldere en goede informatie over de producten. De app op de iPad of de iPhone scoren wat mij betreft minder goed als het gaat om het vinden van je keuze. Bij mijn definitieve keuze heb ik telefonisch ook het advies van een van de medewerkers ingewonnen. Dit was een prettige aanvulling, verduidelijking en bevestiging van de keuze die in eigenlijk al gemaakt had.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Karin 12-01-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel fijn dat ze een kwartiertje voordat ze er zijn een berichtje sturen. Ook erg vriendelijk. De oude vaatwasser werd meteen meegenomen en ze deden totaal niet moeilijk over 3 hoog zonder lift.
Ben echt heel tevreden :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia Groenewald 12-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden 2 uur na het plaatsen van bestelling ontving ik al een mail dat de bestelling verzonden was en ik hem de dag erna zou ontvangen tussen een bepaald tijdstip. En zo was het ook.
Dus dikke duim voor Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marit 12-01-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en makkelijk besteld via telefoon. De volgende dag al geleverd en fijne service, snel een antwoord op mijn vraag via Facebook. Niets op aan te merken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rigter 12-01-2018 Via de website gekocht

Goede afhandeling

Algemene score

8,0
Voorbeeld van hoe het ook kan. Voorbeeld hoe het ook kan. Voorbeeld hoe het ook kan. Voorbeeld van het het ook kan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Foxy 12-01-2018 Via de website gekocht

Sneller kan het niet.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb andere lovende reviews gelezen, maar toen het ook zo snel ging met de levering van mijn bestelde product, kon ik het pas geloven. Te bedenken dat dit tussen kerst & nieuwjaar gebeurde, waar vele andere bedrijven het langzaam aan doen; CoolBlue niet hoor.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 12-01-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd en een fijne website.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De spullen waren er snel en het is altijd leuk op de website van Coolblue.
PostNL had de spullen echter een beetje gek op de gang gezet bij ons, zonder even aan te bellen. We zitten in een verzamelpand, dus dat had wel iets netter gekund

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Laurens 12-01-2018 Via de website gekocht

Fantastisch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind hun service heel goed en heel vriendelijk en het helpt dat ze veel van het product weten. Ze hadden wel gratis zelfde dag bezorgd kunnen doen zoals bol.com

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Linsey 11-01-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Komt informatie op website na zoals bezorgdatum. Houdt klant goed op de hoogte van proces via de mail, duidelijke website.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leendert Oostdijk 11-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijkheid van de site is goed. Alles is gemakkelijk terug te vinden. Verder is de service en de levertermijn uitstekend!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Artie 11-01-2018 Via de website gekocht

Top gegaan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelde echt 23.54 of zo iets, en ik kreeg het de volgende dag om 2 uur 's middags. helemaal prima ;)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Bos 11-01-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Stipte levering op de afgesproken tijd, kundige en beleefde monteur en chauffeur en prima apparaat conform de goed op de website aangegeven specificaties.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mary/Andre Noternanns 11-01-2018 Via de website gekocht

Coolblue maakt waar wat ze beloven!

Algemene score

10,0
Prijs en service belofte was een grote reden te kiezen voor de aanbieding van Coolblue. Na bestelling de zelfde avond een mail gehad over tijd van circa levering. Vervolgens een mail en sms wanneer er meer duidelijkheid was omtrent de tijd van aanlevering en daarna een sms dat er binnen half uur geleverd zal gaan worden. Kort na de sms belt een bezorger met de exacte aanlevertijd.. De heren bezorgers zijn vriendelijk, beleefd en behulpzaam en zorgen voor een soepele levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Casey 11-01-2018 Via de website gekocht

Opnieuw prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed navigeren op website, prima snelheid van handelen en leveren. En op tijd uiterst nauwkeurig. Wat heb je meer nodig?
En dan ook nog de laagste prijs!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Myself 11-01-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en je wordt per mail goed op de hoogte gehouden over de verzending van je pakket. Het zit verpakt is een grappig doosje

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chantal 11-01-2018 Via de website gekocht

Super goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De avond van de voren om 22 uur een wasmachine en droger besteld en betaald. volgende ochtend om 9 uur draaide de wasmachine al
Super snel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 11-01-2018 Via de website gekocht

De service is gewoon 100 % goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat je alles kunt bekijken en vergelijken , en duidelijk recht voor je neus.
In een winkel is het altijd zoeken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oenga! 11-01-2018 Via de website gekocht

Voordelig geprijsd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Omdat Coolblue vorige aankopingen goed verzorgde en ook nu een lage prijs had, heb ik tot koop besloten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joanna 11-01-2018 Via de website gekocht

Nette jongens van coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze brengen naar boven, sluiten aan enz, en dat is alleen de service. Qua prijs uitstekend concurrent.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A.E.Hogeveen 11-01-2018 Via de website gekocht

perfect behandeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zou niet weten wat er beter kan. gewoon geweldig, ook aan de telefoon netjes en snel behandeld. ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm 11-01-2018 Via de website gekocht

Prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geregeld. Wasmachine op de tweede verdieping geplaatst, aangesloten en de oude wasmachine weer mee genomen. Top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Eerkes. 11-01-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Correcte bezorgers/instalateurs en snelle levering.Zij stelden zich zelfs voor en dat was een "first"

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jessica - Zoetermeer 11-01-2018 Via de website gekocht

Super, de service van Cool Blue!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel blij met de service van de jongens van cool bleu! Vriendelijk, kundig en snel; oude wasmachine mee en de nieuwe geplaatst. Ze waren eerder dan het aangegeven tijdvak en namen daarvoor telefonisch contact op.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews