coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42304 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3448 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hugo 29-12-2017 Via de website gekocht

Prima service, vlolt geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze, scherpe prijzen enondanks Kerst zeer snel geleverd.alles deugdelijk verpakt.mijn bestelde printer werkt gelukkig ook uitstekend.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Merve 29-12-2017 Via de website gekocht

Erman

Algemene score

10,0
Bestelling goed geleverd , geleverd met een grote glimlach . Goed aangesloten , goed opgeruimd. Harde werkers , doen hun best. We love Erman

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique Rommelaere 29-12-2017 Via de website gekocht

topsnelheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mijn schoonouders waren we op zoek naar een nieuwe tv, 's Avonds rond 22.30 u zagen we een Philips tv op coolblue voor een aantrekkelijke prijs dus bestellen maar! Heel gemakkelijke bestel - en betaalprocedure doorlopen. En, de volgende dag stond hij al in het door ons gekozen postkantoor! Helemaal geweldig. Ik ben ervan overtuigd dat er 2 heel gelukkig gaan zijn en... ik shop zeker en vast nog bij coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Donker 29-12-2017 Via de website gekocht

Slechte service

Algemene score

1,0
Dit jaar al twee keer een product geleverd gekregen wat niet aan de ( levensduur) verwachtingen voldoet. Het is een crime om hier service op geleverd te krijgen. Je moet er een hoop moeite voor doen om te bellen en tot een oplossing te komen. Bij de klantenservice krijg je per willekeurige medewerker een ander verhaal te horen. En het beste alternatief wat ze je bieden is, dat het door jouw gekochte product niet meer leverbaar is en dat je ter vervanging van dit product je een nieuw product bij hun mag uitzoeken van vergelijkbare waarde. Alleen zul je er dan achter komen dat je voor een product van vergelijkbare waarde altijd weer wat euro's bij moeten betalen. Nu maar besloten dat (een ezel zich over het algemeen niet 3 keer stoot aan dezelfde steen) wij geen klant meer zullen zijn van de zaak die alles doet voor een glimlach.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 02-01-2018

Beste meneer/mevrouw,

Het is natuurlijk ontzettend teleurstellend wanneer een product na 2 jaar kuren vertoond. Wij begrijpen dat jij het probleem bij Coolblue aankaart om jou van een oplossing te voorzien.

Op vrijwel alle aankopen bieden wij standaard 2 jaar fabrieksgarantie aan. Wanneer wij een product nog voorradig hebben, kunnen wij in bijzondere gevallen uit coulance het aankoopbedrag omzetten in een shoptegoed zodat je een alternatief product kunt uitkiezen. In sommige gevallen hebben wij inderdaad geen vergelijkbaar product binnen dezelfde prijsklasse. We denken graag mee om jou alsnog van een vervangend product te voorzien.

Het spijt ons dat je naar aanleiding van deze ervaring geen klant bij ons wilt zijn. Gezien de situatie begrijpen wij jouw keuze hierin.

Mocht je nog andere vragen hebt, schroom niet om weer contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Marcel 29-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks de drukke kerstperiode werd het product toch al de volgende dag geleverd. Met de track and trace code is de verwerking, het transport (Post NL) en de te verwachten leveringstijd van het product uitstekend te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corr Tetteroo 29-12-2017 Via de website gekocht

Inderdaad, geweldige super service's.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niet verwacht bij zo'n topdrukte bij de kerst dagen dat mijn pakketje nog op tijd zal aankomen, maar het tegen bewijs is waar... Geweldig en wat was ik daar blij mee. Super mensen, daarom raad ik vele kopers aan om bij CoolBlue is te gaan kijken en te bestellen. Ze zijn niet duur en komen de afspraken na. Dat willen we toch, duidelijkheid. Toppers

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Guy 29-12-2017 Via de website gekocht

Coolblue, daar kan je op rekenen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen tot 23u59 en de volgende dag geleverd hebben: het kan, keer op keer, bij Coolblue. Perfecte service, kopen in vertrouwen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 29-12-2017 Via de website gekocht

Goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zelfs al gaat het product na maanden en meerdere malen defect, krijg je keer op keer zonder veel energie een nieuw exemplaar. Is je product in de tussentijd goedkoper geworden blijft het zijn waarde houden. De winkel beveel ik aan, de rugtas niet.
Bijna altijd een goede en directe oplossing.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Julia 28-12-2017 Via de website gekocht

Ook in de kerstmaand is de bezorging supersnel !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb de braadpan om 23.00 uur besteld en de volgende ochtend 10.00 uur had ik hem al in huis. En dat in de week voor Kerst! Geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 28-12-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Algemene score

8,0
Coolblue een helder en duidelijk webshop en snelle levering en goede service en waar voor je geld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Keulen 28-12-2017 Via de website gekocht

Zeer prettige en vriendelijke manier van zaken doen, prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb al verschillende artikelen gekocht bij coolbleu, en zal dat ook blijven doen.
Goede website en zeer vriendelijke en deskundige bezorgers, ga zo door.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vanderem 28-12-2017 Via de website gekocht

Een super e-reader (KOBO)

Algemene score

9,0
Super snel bezorgd tegen de laagste prijs en kunnen afhalen op door mij aangegeven adres. Belangrijk i.v.m. cadeau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tijmen 28-12-2017 Via de website gekocht

Goede webshop. Op de site zelf uitstekende info!

Algemene score

8,0
Ik heb al een aantal malen bij Coolbleu gekocht. Steeds was het tot volle tevredenheid. Ook de prijs van het product was goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Waterkoker 28-12-2017 Via de website gekocht

, beloofd = beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Pas ontdekt maar zal niet voor de laatste keer zijn, geweldig.
In veel winkels gezocht maar even bij jullie kijken en de koop is gedaan, en 20% goedkoper dan in winkels.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Maikel 28-12-2017 Via de website gekocht

Superhandige 'coolblue beste keuze' per productklassen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een nieuwe printer en in plaats van vele sites te vergelijken op zoek naar de juiste keuze voor een basisprinter gewoon de coolblue keuze gevolgd. Uiteraard alsnog wel even vergeleken met andere sites, maar de ervaring leert dat coolblue goede producten aanbeveelt welke ook op andere sites goed uit de bus komen. Scheelt veel tijd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 28-12-2017 Via de website gekocht

Correcte en snelle levering !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke site. Snelle levering in een compacte verpakking. Ik bestel vaker bij Coolblue i.v.m. Correcte afhandeling. Ook als er problemen zijn wordt het snel opgelost !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lonneke 28-12-2017 Via de website gekocht

Lekker Makkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kreeg van te voren een tijdsvak van 1 uur waarbinnen de wasmachine geleverd werd. De wasmachine stond binnen 5 minuten op zijn plek. Top Service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 28-12-2017 In de winkel gekocht
Eindhoven

Goed met een randje

Algemene score

8,0
Zal je gebeuren, heb je een Lenovo y520-ikbm uitgezocht voor €1299.=. Wacht je tot blue friday en reken je stiekem op een extra hebbedingetje zoals bijv een geheugenkaart voor erg weinig.
Blijkt dat de gekozen laptop juist die vrijdag in prijs is verhoogd naar €1399.=.
Moest praten als Brugman en kreeg hem uiteindelijk voor de "oude" prijs, maar dan wel snel inpakken en wegwezen....
Overigens. En dat is natuurlijk ook belangrijk, ik heb een prima, snelle machine die mij voorlopig prima bevalt. De kleine minpuntjes, zoals geen entertoets bij het cijferbord is wel een beetje lastig, maar verder toch geen onoverkomelijk inhoudelijk probleem.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Diederik 28-12-2017 Via de website gekocht

Nette en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer overzichtelijke site makkelijk en snel bestellen van de artikelen.
Ook de levering kan je aanpassen aan jou wensen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herbert 27-12-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede levering vlak voor kerst

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolbue kon mij vlak voor kerst nog een cadeau leveren. Deze spoed ontstond door een geannuleerde levering van een ander bedrijf... ik ben superblij dat coolbue mij dit kon leveren. Super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 27-12-2017 Via de website gekocht

Topservice !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine gekocht, snelle levering, aansluiting geregeld door zeer vriendelijke bezorgers, oude apparaat mee teruggenomen , top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 27-12-2017 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop eenvoudig zoeken wat je nodig hebt makkelijk te bestellen en het wordt snel en goed afgeleverd. Prijs kwaliteit verhouding van de producten is prima

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 27-12-2017 Via de website gekocht

Mijn baard is weer als nieuw

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd super service, vriendelijk te woord gestaan en duidelijke website. Het mooiste vind ik nog dat ook de minpunten op de site staan en deze aangevuld worden mochten meerdere klanten andere dingen ook als minpunt ervaren. Helemaal super

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anne Jan de Jong 27-12-2017 Via de website gekocht

Top slaapmat Thermarest gekocht tegen zeer scherpe prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kerstavond was ik nog op zoek naar een slaapmatje voor kamperen in de Eifel komende week. Ik kwam bij Coolblue terecht kocht daar on-line een Thermarest matje 4 seizoenen! Verwacht je niet meteen bij Coolblue te vinden. Ik was positief verrast. Volgende dag hier in de winkel in Adam opgehaald om zeker te weten dat ik hem op tijd zou hebben. Top en zeer scherp geprijsd! Hoop in de toekomst meer bergsportspullen hier te kunnen kopen van goede A merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk S 27-12-2017 Via de website gekocht

Groot assortiment

Algemene score

9,0
Veel aanbod van goede artikelen heel goede service wat heel belangrijk is wel goed opletten op de prijzen sommige producten zijn duurder dan bij anderen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aleksandra Nowak 27-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige service/levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle bezorging, je wordt op de hoogte gehouden van de tijdstip, een belletje een half uur van tevoren ook erg praktisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Femme 27-12-2017 Via de website gekocht

Te laat thuisbezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Voor 4,95 extra in bezorgkosten had ik het er wel voor over want wilde tenslotte dezelfde avond nog aan de slag met mijn ijsmachine, helaas coolblue, een gemiste kans want om 22.15 stond de bezorger pas aan mijn deur , mijn verwachtingen moesten gedurende de avond worden bijgesteld jammer....

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 27-12-2017

Beste Femme,

Bedankt voor uw review. Wij vinden het ontzettend vervelend om te vernemen dat uw pakket niet volgens afspraak tussen 18:00-22:00 is geleverd. Dit is uiteraard niet de bedoeling en wij willen het graag nakijken zodat wij hopen dat de zending in het afgesproken tijdvak geleverd wordt.

Wilt u zo vriendelijk zijn om het ordernummer in een begeleidende e-mail te versturen naar geenglimlach@coolblue.nl?

We zien uw e-mail graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Joop 27-12-2017 Via de website gekocht

Prima service en lage prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had eerst de neiging te denken dat men wel goede service gaf,maar wel duurder was.Maar dat was helemaal niet zo!Gewoon dezelfde prijs als de anderen.
Dus lage prijs en uitstekende service,waar vind je dat nog?

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden koper 27-12-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de Coolblue website 's avonds een paar artikelen besteld. Op de website kun je precies zien wat er op voorraad is en mijn artikelen kon ik de volgende ochtend al afhalen. Super service! Ik rijd langs en kan gelijk mijn artikelen langshalen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

kees 27-12-2017 Via de website gekocht

sta iedere keer weer versteld van de goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
sta iedere keer weer versteld van de goede service via alle media te bereiken zelf op kerstdag en retourneren is ook geen probleem

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SA 26-12-2017 Via de website gekocht

Keurig binnen 1 dag bezorgd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks de drukke tijd voor Kerst het pakketje binnen 1 dag bezorgd. Top! Beveel Coolblue zeker aan bij anderen.

Reageer

harpoline 26-12-2017 Via de website gekocht

prima webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en attente klantenservice. Moest een paar keer per Twitter contact maken en ook tijdens kerst kreeg ik snel antwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SophiedB 26-12-2017 Via de website gekocht

Houden zich aan hun beloftes!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Shop is zeer duidelijk, meeste van mijn gezochte producten kan ik bij Coolblue vinden en aan correcte prijs, bestellingen lopen vlot en leveringen steeds stipt, nooit geen problemen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MW 26-12-2017 Via de website gekocht

Snel en makkelijk

Algemene score

9,0
Wat heerlijk om tot laat in de avond te kunnen te bestellen en het toch de volgende dag afgeleverd te krijgen. Je wordt goed op de hoogte gehouden wat er met je pakket gebeurt en wanneer het afgeleverd wordt. Coolblue staat nu op mijn web favorieten lijst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nelleke mitrovic 26-12-2017 Via de website gekocht

uitgebreid assortiment, prompte en zekere levering

Algemene score

10,0
overzichtelijke en makkelijke site. goed en ruim assortiment, zeer snelle levering, komen de afspraak na.
zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk 26-12-2017 Via de website gekocht

zeer goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
top bezorgt mooi op tijd en zeer behulpzaam netjes aangesloten en mijn droger weer terug geplaatst prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jantje 26-12-2017 Via de website gekocht

Bezorgen wanneer jij dat wilt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Enorm assortiment, ondanks die keuzes snel het juiste product gevonden voor een scherpe prijs. Het hele proces daarna verloopt snel, eenvoudig en zoals je mag verwachten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yens 26-12-2017 Via de website gekocht

Uitmuntende klantendienst en snelle leveringen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vooral omdat er bijna 24/7 support is. Snelle leveringen en als er iets fout loopt zijn ze er snel bij om je te helpen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Happystef 26-12-2017 Via de website gekocht

Coolblue doet wat ze beloven: alles voor een glimlach!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Van bestelproces tot levering is alles in de puntjes verzorgd. Het wordt zelfs een hele beleving met al die gezellige (maar altijd nuttige) mailtjes tussendoor en het uitpakken van de doos. :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coolbleu 26-12-2017 Via de website gekocht

Buitengewonen service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super mooi op tijd zeker in deze drukke tijd en zal de volgende keer zeker weer iets bij coolbleu bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cathar 26-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige voordelige webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk te vinden en te vergelijken wat je zoekt tegen voordelige prijzen en een vriendelijke en goede service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ambassadeur en fan WAS ik 25-12-2017 Via de website gekocht

ik was een fan

Algemene score

1,0
ik kocht een wifi-thermostaat, betaalde om te installeren, hij kon niet op wifi, ging kapot, kreeg een nieuwe toegezonden, betaalde weer voor installatie, deed weer niet op wifi, gaf het helemaal op, moest weer terug naar winkel, waarbij het was 'kan me voorstellen dat u uw geld nu wel terugwilt, twee keer problemen', inmiddels nieuwe simpele laten installeren in huis met huurders (wist Coolblue), toch sturen ze weer een nieuwe op, tegen mijn uitdrukkelijke wens

ze gaan structureel klantonvriendelijk hun gang, hun eigen slogan is best hilarisch, maar dat kan ze niet schelen, is mijn indruk

vandaar: ik wás fan

en ik snap eigenlijk nog steeds niet waarom dit zo moest worden 'opgelost' dat ik Coolblue na 3 negatieve-ervaringen inmiddels simpelweg AFraad

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 26-12-2017

Beste ex-ambassadeur,

Uitermate vervelend om te horen dat u geen fan meer van ons bent. Zoals het nu klinkt ging er iets mis tussen de verbinding met de router en de Wifi-thermostaat. Wel goed om te horen dat het uiteindelijk gelukt is. Is het mogelijk dat u een mail met uw gegevens kan sturen naar geenglimlach@coolblue.nl?

Onze oprechte excuses dat we door een fout het product toch hebben opgestuurd, terwijl je het niet meer wilde hebben.

We zien uw e-mail graag tegemoet,

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Diane Gijselings 25-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige service, zeer vriendelijke mensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben een dame die normaal gezien, nooit via internet aankopen doe.
Ik heb Coolblue reeds eerder ontdekt en ik moet zeggen, heb nog nooit een probleem of iets negatief meegemaakt.
Prima service, zeer vriendelijke mensen, goede producten met volgens mij bodemprijzen. Prijs/jwaliteit kan niet beter.
U mag deze review openbaar plaatsen.
Met vriendelijke groeten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natalie 25-12-2017 Via de website gekocht

Makkelijk bestellen, snelle levering, prima klantenservice!

Algemene score

9,0
Ik bestel graag bij Coolblue vanwege het grote productaanbod, het makkelijke bestelproces en de overzichtelijke website. Ze leveren snel en in het zeldzame geval dat er toch iets mis is gegaan hebben ze een prima klantenservice.
Ik ben een zeer tevreden klant!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heidi 25-12-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering door Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke site, groot profuctaanbod, super snelle levering, makkelijk betalen.
Mogelijkheid om extra snel je aanschaf bij Bruna om 8.30 uur al af te halen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maarten 25-12-2017 Via de website gekocht

Vriendelijk en deskundig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop is duidelijk en gebruiksvriendelijk. Snelle levering en als je het product ophaalt in de winkel wordt je vriendelijk en vlot geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eric 25-12-2017 Via de website gekocht

topservice , goede prijs , snelle levering , goed product.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
eerste keer s'avonds besteld , harde schijf , volgende dag al geleverd , ondanks de kerst drukte ,
ook nog gratis levering , goed verpakt , goed product , goede prijs , goede informatie , dus top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 25-12-2017 Via de website gekocht

Snel attent en vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft binnen een paar dagen mijn wasmachine gebracht, helemaal vanuit Groningen.
Dankzij de goede communicatie (sms en bellen van te voren of ik thuis ben) wist ik wanneer ik thuis moest zijn.
Ze hadden mijn wasmachine binnen 10 uitgepakt en correct aangesloten. Ik hoefde zelf helemaal niets te doen en ze waren zeer klantvriendelijk.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Glenn 25-12-2017 In de winkel gekocht
Lochristi

Vlotte service! 30 dagen garantie top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel snel beholpen door een medewerker van Coolblue te lochristi. Had oor naar mijn wensen en vulde die onmiddelijk in. 30 dagen garantie is top, omgeruild zonder problemen. Onmiddelijk een ander toestel kunnen kiezen om verder aan de slag te kunnen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

S.Nieberg 25-12-2017 Via de website gekocht

geweldige bezorgservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is zeer overzichtelijk, en ik had binnen een paar minuten gevonden wat ik wou.Ook een goede prijs/kwaliteits verhouding. Volgende keer ga ik direct naar de coolblue site. Ow en bezorgen de zelfde dag nog.. kijk dat is pas service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews