coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 42376 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3236 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anneleen3210 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
De levering was voorzien op zondag 27 september tussen 10u en 18u. Aangezien ik zwanger ben, weinig energie heb én voor mijn ander kindje moest zorgen, was ik van plan om meteen na de levering naar mijn ouders te gaan om te rusten. Jammer genoeg is de levering niet doorgegaan en heb ik ook geen bericht gehad dat er een probleem was. Pas de dag erop stak er een briefje in onze brievenbus dat de postbode was langsgeweest maar dat we niet thuis waren (aangezien we moesten werken). Pas op woensdag mochten we de levering dan gaan uithalen in het postkantoor. Veel later dan verwacht dus.

Aanbeveling
Ik zou het aanraden, maar er wel bijzeggen dat de levering niet altijd vlot verloopt.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Pieter 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel bestellen

Service
super snelle levering

Assortiment
alles op voorraad

Aanbeveling
goedkoper dan laagste prijs garantie bij andere webshops.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

scorpio 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
website is toegankelijk

Service
bestelling is op tijd geleverd

Assortiment
product makkelijk te vinden

Aanbeveling
geen negatieve ervaring meegemaakt

Extra toelichting
zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

johan 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijke site

Service
doen zoals beloofd; de volgende dag leveren.

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
zeer snelle levering!

Extra toelichting
zeker aan te bevelen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijke web site zelfs voor digibeten

Service
Grandioos zelfs op zondag

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Lekker overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mathijs vd Wal 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige webshop en makkelijk in gebruik

Service
Zaterdagavond om 23:00 besteld en zondag om 14:00 in huis!

Assortiment
Uitgebreide keuze met betrouwbare revieuws en duidelijke productspecificaties

Aanbeveling
Ik ken geen betere webshop dan coolbleu! Ik zoek de volgende keer nergens anders meer! Na het bestellen van mijn order kreeg ik duidelijk en overzichtelijk de vervolgstappen (en de wachtterapie is BRILJANT). Je word prima op de hoogte gehouden van de status van je pakket.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NicoleCrutzen 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles was super duidelijk

Service
super snelle levering

Assortiment
alles is er verkrijgbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mirke20 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk overzicht

Service
Levering volgens verwachting

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Snelle en correcte levering. Tevreden over mijn aankoop. Voldoet aan mijn verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lode Peters 29-09-2015 In de winkel gekocht
Antwerpen

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website waar je al je apparatuur kan vergelijken, pro's en contra's kan opzoeken en diverse accessoires kan vergelijken.

Service
Had een verkeerde batterij besteld en deze werd zonder problemen gewisseld, alsook werd er voldoende uitleg aan een computerleek gegeven zodat ik uiteindelijk het juiste toestel voor mijn noden kon aanschaffen...

Assortiment
Als het bij jullie niet te vinden is, dan weet ik het niet meer!

Extra toelichting
Vriendelijke en correcte bediening, zowel bij aankoop, telefonisch contact én bij omruiling... En, lekkere koffie voor tijden het wachten op uw beurt!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijke website, waar alles is te vinden wat ik nodig heb.

Service
Erg lang moeten wachten, toen ik naar de service dienst belde. Het werd echter wel netjes aangegeven dat het wat langer kon duren.

Assortiment
Alles wat ik nodig had, was in het assortiment te vinden.

Aanbeveling
Gebruiksvriendelijke website, snelle services en bezorging.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

desnossel 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel goede en overzichtelijke webwinkel

Service
Heel gemakkelijk te bestellen

Aanbeveling
Groot assortiment en heel snalle levering, zelfs op zondag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

namtroov 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelle en overzichtelijke site, geen onnodige tussenstappen bij het bestellen.

Service
De volgende dag alles keurig bezorgd. Bij een reclamatie wordt deze snel en goed afgehandeld.

Assortiment
Erg veel producten te vinden.

Aanbeveling
Gewoon goed en ter zake werkende winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik groot 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super snelle levering (op zondag!), via fe sms op de hoogte gehouden van het tijdStip van levering, eenvoudige betaling (Paypal) en product doet aan verwachting

Service
Super snelle levering (op zondag!), via fe sms op de hoogte gehouden van het tijdStip van levering, eenvoudige betaling (Paypal) en product doet aan verwachting

Assortiment
Moeilijk om te beoordelen, vandaar een 7, ik heb weinig vergeleken, alleen tov de officiële TomTom websitestore, en dan scheelde het meer dan 70 euro voor het model wat ik heb gekocht.

Aanbeveling
Echt super! Heb nog nergens zo'n goede service gehad, op de hoopte gehouden via de sms, en geleverd op zondag! Normaal zit je wel eens te wachten op je bestelde product, ik heb hier geen moment bij stil gestaan. En dit koste me minder moeite dan zelf naar een fysieke winkel te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

woutcallewaert 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel geleverd

Service
Zondaglevering

Assortiment
Veel keuze, uitgebreide en evenwichtige reviews.

Aanbeveling
Prijs aan de hogere kant, wel snelle levering en goede service

Extra toelichting
Goede prijs-kwaliteitverhouding Degelijk gebouwd Groot, helder scherm met duidelijke kleuren Soepele navigatie doorheen de UI

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lemaire Martin 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen online

Service
zeer goeie service word zelfs geleverd op zondag

Assortiment
Voldoende het artikel die ik zocht vond ik bij jullie

Aanbeveling
zou ik zelfs bevelen boven bol.com omdat er geleverd wordt op zondag

Extra toelichting
omdat er geleverd wordt op zondag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Draai 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website. Duidelijk.

Service
Snelle levering en informatie.
Zelfs op zondag bezorgen. Super.

Extra toelichting
Jullie zijn een coole webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas De Mul 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer eenvoudig te bestellen, goed overzicht. duidelijk wat er op stock is.

Service
zeer vlotte afhandeling van bestelling. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. SERVICE is uitstekend. Hier kunnen nog vele van leren. Bereikbaar tot middernacht. Toestel omstreeks 19:00 besteld 's anderdaags om 09:00 geleverd. Wat belangrijker is: door een spijtig toeval heb ik mijn bestelling moeten annuleren, Voor COOLBLUE geen probleem, zeer professionele manier van afhandelen. Doe zo voort Coolblue. Ik weet waar ik in de toekomst mijn materiaal ga bestellen.

Aanbeveling
zie Service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oosterik 29-09-2015 In de winkel gekocht

Algemene score

4,2

Service
Waardeloos! De wasmachine is zoekgeraakt, ik moet wachten tot de wasmachine weer boven water is.. zal wel de enige zijn die op voorraad stond

Aanbeveling
Mijn ervaring is waardeloos vandaar de beoordeling zou hem niet aanbevelen, je kunt beter bestellen bij een webwinkel die wel leveren kan!

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

theageofmusic 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Er is steeds veel uitleg over de verschillende product waardoor het gemakkelijker maakt om een keuze te maken. Het is zeer eenvoudig om gebruik te maken van de site

Service
De aflevering was zoals te verwachten. Pakketjes werd mooi afgeleverd en aftekenen zoals het zou moeten horen.

Assortiment
Op coolblue vind je veel terug, en zeker producten die je bij normale winkels niet zou terugvinden. Coolblue was de enige winkel die specifiek had wat ik zocht.

Aanbeveling
Zeker aanraden. Veel keuzen en enorme goeie service.

Extra toelichting
De winkel beschik over heel veel producten, meer dan de gewone winkels. Het was de enige winkel waarbij ik vond wat ik zocht. Nog een voordeel was dat het product het goedkoopste stond op Coolblue.be waardoor mijn keuze meteen werd gemaakt. De service is daarbij geweldig. Bij enige vraag helpt de klantendienst u onmiddellijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke webwinkel met ruim assortiment.

Service
De bezorging liet zijn wensen over. Na een telefoontje met de klantenservice kreeg ik later keurig antwoord op de vragen via de mail.

Assortiment
Zeer ruim.

Aanbeveling
Gewoon duidelijk.

Extra toelichting
Jammer dat het pakket pas na twee dagen arriveerde. Dit lag niet aan de winkel maar een de bezorgdienst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lupita 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
De eerste keer werd mijn kredietkaart geweigerd, zomaar zonder uitleg. Dit is de eerste keer dat dit bij een aankoop gebeurde.
Dan heb ik gewoon opnieuw besteld en met dezelfde kaart betaald. Dan werd ze wel aanvaard.

Service
idem zoals bij "gemak"

Assortiment
Ik vond wat ik zocht. Dus ben ik zeer tevreden.

Aanbeveling
Het product dat ik wou kopen was er en werd al de volgende morgen gebracht door een vriendelijke persoon.

Extra toelichting
zie bij "gemak"

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Bas v. T. 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Service
Keertje moeten ruilen. Zonder problemen wordt een nieuwe gezonden, inclusief een kaartje met bevestiging tussentijds.

Aanbeveling
Echt een winkel die klantenbinding heeft begrepen.

Extra toelichting
Van Coolblue wordt je echt blij. Hun hele corporate identity en commercie is gericht op een glimlach op het gezicht van de klant te toveren. Serieus, probeer maar een keer. Ook voor de prijs hoef je het namelijk niet te laten. En hoe vet is een strip aan de doos met "bedankt voor het aannemen van mijn pakketje buurman".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poleal63 29-09-2015 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via website klaar laten leggen en volgende dag opgehaald

Service
Snel geholpen en meteen accessoires aangeschaft na duidelijke uitleg

Assortiment
Ruim assortiment met duidelijke omschrijvingen

Aanbeveling
Prettig geholpen

Extra toelichting
Goede service en producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YH 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gelijk het juiste produkt

Service
is precies op de afgesproken tijd geleverd

Assortiment
Vind de prijs iets te duur t.o.v andere winkels
maar daarin tegen is de levering weer gratis
Dus als jullie echt de goedkoopste willen zijn dan de prijs iets omlaag

Aanbeveling
zie voorgaande veder alles prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Gerry 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
zelfs op zaterdagavond besteld, zondag in huis.

Service
service is altijd goed. de levering van mijn laatste bestelling werd verlaat. dit lag niet aan Coolblue maar aan postnl.

Extra toelichting
ook in de fysieke winkel altijd een fijne benadering en verkoopgesprek.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Clardy 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is heel eenvoudig via de site te bestellen

Service
hele snelle levering

Extra toelichting
snelle levering. je kan je product volgen stap voor stap. stipt op tijd. goede service qua levering. netjes de oude wasmachine meegenomen en nieuwe aangesloten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keol 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Gemakkelijk te vinden. Kieskeurig,,,

Service
Precies volgens afspraak afgehandeld. Degelijk verpakt en volgens afspraak op tijd bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

decram 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site. Vlugge afhandeling van de bestelling.

Service
Zaterdag bestelling geplaatst zondag geleverd.

Assortiment
Genoeg keuze in het assortiment.

Aanbeveling
Levering gratis op zondag , hoe geweldig is dat ?!

Extra toelichting
Levering gratis op zondag , hoe geweldig is dat voor dezelfde prijs als andere online winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein Vosselman 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel bestellen en volgende dag binnen op zondag toppertje

Service
Leveren op zondag

Assortiment
Het is niet zo makelijk om iets niet te vinden

Aanbeveling
Top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miekje1976 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk, overzichtelijke website, snel besteld en nog sneller geleverd!

Service
Duidelijke uitleg over het product, met aanbod voor evt accessoires.

Assortiment
Ruime keuze op elk gebied.

Aanbeveling
Het is gewoon een goed, degelijk en betrouwbaar bedrijf.

Extra toelichting
Het is gewoon een goed, degelijk en betrouwbaar bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sophiana 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed leesbare site. Makkelijk betalen.

Service
Bijna een 10. Er was een hapering bij de bezorging. Verder prima levering.

Assortiment
Genoeg keus.

Extra toelichting
Duidelijke omschrijvingen e.d.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jpmertens 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles op de site is overzichtelijk en gemakkelijk op te zoeken, evenzo de vergelijking te maken tussen verschillende toestellen. Echt handig !

Service
Ik heb geen enkele klacht wat service betreft. Heb een maal een toestel in reparatie gegeven, en het toestel werd snel en vakkundig gerepareerd. Dit koste mij niets, zelf de verzending niet. Bijgevolg zeer tevreden.

Assortiment
Je hebt in alles een zeer groot aanbod.Dit aanbod kan je nergens anders vinden in een winkelketen of zo.

Aanbeveling
Ik heb met coolblue nog geen enkele slechte ervaring gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coblenz 74 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eerlijke handel!

Service
Gemakkelijk te bereiken per telefoon voor info.

Assortiment
Grote keuze, verzorgde illustratie

Aanbeveling
Betrouwbaar.

Extra toelichting
Online is alleen op zicht van de website, maar wijkt zelden af van de werkelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

mxwldm 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel product gevonden dat ik zocht

Service
Niet nodig gehad, alles was OK. Wel goed up-to-date gehouden over mn bestelling.

Assortiment
Veel keuze, goed onderverdeeld in categorien met overzichtelijke top-lijsten

Aanbeveling
Alles goed, geen verkeerde ervaring mee mogen maken.

Extra toelichting
Leuke doos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DDS030 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk gevonden op de website.

Service
Kan niet beter

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zicht

Aanbeveling
Gewoon goed

Extra toelichting
Kan niet sneller! Besteld op een zaterdag en gebracht op een zondag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marina.cornelis 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
vond heel snel wat ik nodig had, ook de vergelijkingsmogelijkheid was handig.

Service
printer was zaterdag stukgegaan en had dringend een nieuwe nodig...zondag rond 15.00uur had ik hem in huis! Super!

Assortiment
was voldoende voor mij

Aanbeveling
zeer positieve ervaring

Extra toelichting
zie bovenstaande info, niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remko 29-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Service
Wasmachine werd niet meegenomen omdat er nog water in zat. Dit was niet vermeld bij de bestelling. Om een nieuwe ophaalafspraak te maken, moest ik 20 minuten in de telefonische wacht staan. Vervolgens moeten we opnieuw een halve dag thuis zijn om te tekenen als de wasmachine word opgehaald. 's Avonds of in een kleiner tijdvak dan vier uur de wasmachine laten ophalen kan niet (terwijl we met bezorgen/ophalen wasmachine wel voor 's avonds konden kiezen)

Aanbeveling
Geen informatievoorziening over leeg laten lopen van wasmachine bij de bestelling, zeer slechte service naderhand bij het alsnog laten ophalen

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

Paul 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site

Service
Zaterdagavond besteld, zondag op afgesproken tijd in huis!

Aanbeveling
Duidelijke website met voldoende keus en zeer snelle levering met bevestiging via e-mail en sms en binnen een tijdblok van 2 uur geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

predator1997yz 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is duidelijk en simpel. Je wist direct wat je moest doen. De betaal procedure was eenvousig en makkelijk.

Service
Alles was duidelijk. Het ging ook zeer vlotjes. Alleen een krabbeltje zetten en het is klaar.

Assortiment
Ik heb alles kunnen vinden. Sommige producten waren zelf veel goedkoper dan andere services of winkels.

Aanbeveling
Je vindt hier alles. Veel keuze en variatie. En de bezorging is vlug, veilig en zeker.

Extra toelichting
Ik heb een 10/10 gegeven omdat jullie het verdienen. Spijtig dat ik geen 11/10 kan geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kelly 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
dat is alles beter dan wehkamp

Service
prima.uitgepakt. rommel mee terug van verpakking geinstaleerd en oude meegenomen

Assortiment
alles wat ik zocht is hier te koop

Aanbeveling
er is geen betere

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri van t Hoff 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel eenvoudige bestellingproces

Service
Continue op de hoogte gehouden over status van order

Aanbeveling
Top webshop winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy Baalman 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk en snel bestellen.

Service
Bezorging op zondag vind ik super goede service!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goede service, ook telefonische word je snel en vriendelijk te woord gestaan en naar tevredenheid geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert Slo 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk en overzichtelijk

Service
Artikel zou op zondag geleverd worden, helaas werd maandag,daardoor 1dag te laat voor mijn verrassing voor mijn vrouw en heel de middag zitten wachten. Dat was erg jammer.

Assortiment
Ruim voldoende en prijs ook netjes.

Aanbeveling
Had een 10 geweest, als de bestelling op afgesproken tijd geleverd was!

Extra toelichting
Graag afleveren op tijd dat jullie aangeven, zit anders voor niets te wachten!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Erwin 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is eenvoudig om een selectie te maken uit het ruime aanbod. Hierna is een product zo besteld en razendsnel in huis.

Service
Prima helpdesk

Assortiment
Ruim aanbod. Veel informatie om het keuzeproces te faciliteren

Aanbeveling
De beste webwinkel voor een breed scala aan producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Vos 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel bestellen en betalen

Service
Zeer snelle levering. Zelfs op zondag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

christ 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zeer overzichtelijk

Service
snelle service en goede informatie over wanneer de levering thuis komt

Assortiment
wat ik gezien heb zag er netjes uit en een ruime keuze

Aanbeveling
makkelijk winkelen en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RVD 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zoeken, vergelijken , bestellen en afrekenen, makkelijk en leuk!

Service
Je kunt merken dat klanttevredenheid nastreven echt hoog in het vaandel staat

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Handig, snel en volledig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

speelfiets 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is makkelijk in gebruik.

Service
Informatievoorziening is prima in orde!

Assortiment
Coolblue heeft verschillende website's met een zeer groot assortiment producten.

Aanbeveling
Informatievoorziening is goed. Assortiment is goed. Klantenservice is uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kevin 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Onwijs makkelijk te bestellen en te betalen. Je word goed geadviseerd en ook voot eventuele accessoiresen.

Service
Snelle en nette levering zoals beloofd word.

Assortiment
Ruim in assortiment veel keuzes en je er word automatisch een gelijk soort model aangeboden.

Aanbeveling
Perfecte service en snelle levering. Je word netjes op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 28-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
helaas kon ik niet met een debitcard betalen

Service
Leveringstijd en product niets op aan te merken. Heb echter geen email ontvangen na telefonisch contact voor de betaling. Dus heb ik maar onder rembours laten verzenden.

Assortiment
alles naar wens

Aanbeveling
Alles te krijgen en snel geleverd

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews