coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42515 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2706 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

The North Face Borealis TNF Blac 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik heb op geen enkel moment moete gehad met mijn bestelling of het zoeken van producten.

Service
Ik vond de service uitstekend, zeer snel en op tijd geleverd. Ook de service na de bestelling was top. Een fijne beleving.

Assortiment
Ik weet niet of jullie werkelijk alles hebben , daar heb ik niet naar gezocht. Daarom een 9 omdat ik n

Aanbeveling
Als iemand een product nodig heeft van de site zal ik het aanbevelen omdat alles me beviel

Extra toelichting
Als de service zo blijft zal ik zeker opnieuw bestellen bij jullie. Ook vind ik dat je als klant perfect op de hoogte blijft van je bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roland linsen 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer goede website met veel details

Service
word heel goed opgevolgd

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
groot assortiment en correcte afhandeling

Extra toelichting
zeer corecte opvolging en afhandeling van je bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan8714 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zoeken wat je nodig hebt is heel gemakkelijk bij Coolblue. Bovendien hebben ze een goede voorraad van de meeste producten.

Service
's Avonds besteld en de volgende dag nog voor de middag geleverd. Direct geïnstalleerd en alles prima.

Aanbeveling
Geweldige service, prijs kwaliteit super en je bent asap geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

cappon luc 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijke keuze via internet, afgeleverd aan huis

Service
onbekende is het tijdstip van aflevering, ook geen indicatie hieran

Assortiment
gps assortiment ruim ok

Aanbeveling
is zeer geslaagde aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johnson 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
erg overzichtelijk

Service
ze doen wat ze beloven

Assortiment
zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natascha 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en bij vragen gewoon bellen naar de vriendelijke en deskundige helpdesk. Top!

Service
Vriendelijk en deskundig! Persoonlijk klantgericht.

Assortiment
Zoek en gij zult vinden.

Aanbeveling
Ik ben een zeer tevreden nieuwe klant, echt een topbedrijf!

Extra toelichting
Ik had eerder een defecte tablet bij een concurrent gekocht, geruild, en wederom een defecte ontvangen. Toen hoorde ik over Coolblue en heb ik eerst de helpdesk gebeld om er achter te komen of driemaal toch scheepsrecht kon zijn. Bij hun poging 3 besteld en dat bleek wel een goede te zijn! De volgende dag ook meteen een voor m'n moeder besteld (na de klantenservice nog even gesproken te hebben) en ook deze de volgende dag ontvangen. De dag erna vond ik een kaart in de brievenbus; een persoonlijk berichtje om mij en m'n moeder veel plezier toe te wensen met onze aankopen. Dat vond ik zo speciaal! Dus alles bij elkaar een dikke 10 voor Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schuurmans 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk producten te vergelijken.....

Service
Snel en goed

Assortiment
Uitgebreide keuze

Aanbeveling
Makkelijken supersnel!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Overheersbeest 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geen account nodig, geen moeilijke betalingsprocedure, snel bezorgd

Assortiment
Nog niets gevonden wat ze niet hadden, en ze hebben heel veel categorieën

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

domenica271 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super ,bestellen vanuit je zetel

Service
In een oogwenk alles zoals gevraagd

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Zeker doen niet twijfelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erica Smits 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke bestelling, makkelijk op te volgen, stipt geleverd

Service
Stipt, tijdig geinformeerd over de verschillende stappen

Aanbeveling
Het was mijn eerste bestelling en alles is zeer naar tevredenheid verlopen.

Extra toelichting
Overzichtelijk, stipt, keuze tusseb thuislevering (evt. binnen bepaalde tijdsspanne) en postpunt is een grote plus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Goede zoekfuncties op de site.

Service
Veel verschillende bezorgmogelijkheden, snelle levering

Extra toelichting
Goedkoper dan bol.com

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

rakker 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heerlijk achter de computer het benodigde uitzoeken is erg overzichtelijk

Service
Het product wordt in no-time geleverd.

Assortiment
Er was keuze voldoende bij wat ik 2 maal heb uitgezocht.

Aanbeveling
De super snelle levering is echt top en wordt keurig verpakt geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ludo Cleiren 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Aangezien alle produktinformatie kan teruggevonden worden op websites van de producenten is bestellen via net eenvoudig

Service
Wat beloofd werd is nagekomen.

Assortiment
Ik heb nog niet de tijd gehad om het volledige assortiment te bekijken, maar op eerste gezicht ziet dat er schitterend uit.

Aanbeveling
Mijn ervaring kan niet beter zijn.

Extra toelichting
Alles is prima. Ik hoop een van de volgende weken toch eens de winkel op de Boomsesteenweg te bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom de Smet 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk overzicht van artikelen

Service
Ben na telefonische vraag snel en helder beantwoord via mail.

Assortiment
Bijna alles is te koop

Aanbeveling
Snelle en correcte bezorging

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anja 03-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Service
Snel en goed geleverd ,zou hier zeker weer bestellen😀😀

Assortiment
Ruime keuze😀

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost Van Cauwenbergh 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig in gebruik en de informatie is ook snel terug te vinden. Het systeem van reviews laat toe om het oordeel van anderen grondig te bestuderen vooraleer je een aankoop doet.

Service
Goede communicatie en het terugsturen van een item dat niet aan de verwachtingen voldoet gaat eigenlijk vlekkeloos.

Assortiment
Je vind de meeste artikels eenvoudig terug en kunt ook snel met vergelijkbare producten controleren wat precies het best bij je budget past en aan je verwachtingen voldoet.

Aanbeveling
Wij hebben al heel wat producten aangekocht via Coolblue en mensen informeren daar ook duidelijk naar.

Extra toelichting
Heel goed is het overzichtelijke karakter van de website. Een verbetering zou zijn om een prijsvergelijker met andere website te hebben, en waar mensen, zoals bij de rode prijzen van Colruyt, kunnen ingeven waar ze het product nog goedkoper hebben gevonden, zodat Coolblue eventueel zijn prijzen kan aanpassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlotte 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is heel duidelijk en wijst zichzelf uit

Service
Goed bereikbare klantenservice en leuke mensen die je te woord staan wanneer je vragen hebt ;)

Assortiment
Meer dan genoeg keuze

Aanbeveling
Altijd nette levering en goede service! Een top winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lijnkamp 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemak van bestellen bij coolblue, is van te voren uitzoeken welk product het best past, bij prijs-kwaliteit, en daarna binnen 2 dagen thuis.

Service
Had snel bij vragen over het apparaat een goed antwoord.

Assortiment
Het betrof een droogtrommel, veel aanbod met goede prijs

Aanbeveling
Met deze prijs en service kan het m.i. niet anders.

Extra toelichting
Breed keuze-aanbod, goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RobV1955 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super handig, duidelijke website

Service
Zeer snelle levering, 's middags besteld en de volgende morgen om 09.00 uur in huis.

Assortiment
Ruime keuze, niet altijd de goedkoopste maar daar staat een zeer betrouwbare service tegenover

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
Prima website, zeer ruime keuze, vlotte betaling, een supersnelle levering en uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brecht Cuelenaere 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is gemakkelijk en overzichtelijk.

Service
De levering is vlug geleverd, en op een betrouwbare manier (Post).

Assortiment
Jullie assortiment is heel uitgebreid, hier en daar kunnen er nog enkele producten bij.

Aanbeveling
Ik heb al enkele keren gekocht bij Coolblue en ben nog steeds zeer tevreden.

Extra toelichting
Het is een betrouwbare oplossing, als je snel en veilig producten wilt kopen via een webshop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

wijckelsma 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
via internet is het altijd makkelijk kopen

Service
werd voortdurend via de mail op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling

Assortiment
dit was mijn eerste aankoop bij cool blue

Aanbeveling
goede concurrerende prijs geen transport kosten en een zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roets Eric 02-10-2015 In de winkel gekocht
lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
toffe website, waar het aangenaam is om te vergelijken, er is zelfs de mogelijkheid om de 10 beste producten uit een bepaald gamma te zien en tevens de reviews te lezen.

Service
De afhandeling gebeurt correct en volgens afspraak, heb geen negatieve ervaring.

Assortiment
Het assortiment! bijna alles is verkrijgbaar.

Aanbeveling
100 procent!

Extra toelichting
Als er alsnog een speld in de hooiberg verborgen zou zitten, heb ik die zeker nog niet gevonden, heb enkel lovende woorden voor gans het bekwame team van Coolblue, doe zo verder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bill57 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestellen via de duidelijke website

Service
Supersnel geleverd

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Gewoon snel en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo Van Weyenberg 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
mooi product, maar mogelijk in begin: het slotje sluit niet wanneer er een paar kaarten in het portefeuille gedeelte zitten.
mogelijk moet het leder eerst meer soepel worden?

Service
Levering voor 24 u leest als morgen geleverd maar dat is niet exact wat er staat, merkte ik op toen de levering niet aan kwam voor de dag erna.

Assortiment
zeer ruim.

Aanbeveling
vlot en ruim assortiment, correcte service.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

AnneMMCrabbe 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op mijn gemak van thuis shoppen, super !

Service
Zeer tevreden !

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Vandaag besteld, morgen in huis. Heerlijk is dat.

Extra toelichting
Helemaal ok !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede zoekmachine

Service
Echt snel binnen

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Goede prijzen en snelle levering. Dat is wat je online zoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjany 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
eenvoudig selectie aangeven, overzichtelijk assortiment en nuttige specificatie

Service
heel snelle levering, echt de volgende dag - ook op zaterdag!

Assortiment
prima, ruim voldoende

Aanbeveling
probleemloos bestellen en snelle levering

Extra toelichting
de laagste prijs voor merkartikel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bartopel 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Perfecte en snelle service. De koelkast die ik in gedachte had kon niet direct geleverd worden ( gemiddelde levertijd tussen 5 - 7 dagen. Bij coolblue s'avonds besteld en de dag nadien aan huis geleverd. Dat is pas service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede zoekfunctie en selectie-criteria

Service
Zeer snelle en adequate respons en levering

Assortiment
Enorme keuze

Aanbeveling
Zeer klantgericht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

estherindenhaag 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke website, veel reviews over producten van echte gebruikers en producten worden de volgende dag met PostNL geleverd (en niet zo'n pakketbezorger die ergens tussen 9 en 9 langs kan komen....)

Service
Keurig verpakte spullen, ruim de tijd voor retourzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verbistkar 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Besteld, betaald en de volgende dag geleverd!

Service
Duidelijke uitleg, meteen bevestigingsmails met stand van zaken van de bestelling en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mik 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed benaderbaar

Service
Juist contact

Assortiment
Zeer veelzijdig

Aanbeveling
Grote bandbreedte aan artikelen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

riam1 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het is simpel om een bestelling te plaatsen

Service
het produkt werd zoals beloofd de dag nadien geleverd

Assortiment
er was een grote keus in laptops en ik kon heel goed aanduiden welke eigenschappen ik wou

Aanbeveling
het is heel handig om on line te bestellen en ik voel me veiliger als ik weet dat er een winkel is waar ik tercht kan bij evt problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sterredevos 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ja joh lekker vanaf je pc alles goed geordend en makkelijke site. verder de betalingsmogelijkheden zijn ook goed!

Service
top!

Assortiment
altijd gevonden wat ik zoek of wat ik zoek voor een ander

Aanbeveling
ja toch!!!

Extra toelichting
Ik zoek altijd eerst bij Coolblue of het er is dan pas ergens anders. behalve de inkt die komt altijd bij Coolblue vandaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bij Coolblue kun je gemakkelijk producten zoeken en vinden, verschillende kleurvarianten hiervan selecteren en vervolgens eenvoudig het product bestellen. Het is ook fijn dat er vaak veel reviews van klanten bijstaan.

Service
De sms- en e-mailberichten na het bestellen van een product zijn enorm handig. Je bent snel up-to-date van de status van de bestelling. Mocht er iets fout gaan, reageert Coolblue zeer snel over de mail. De bezorging verloopt ook heel fijn, want vaak heb je het product de volgende dag al thuis liggen.

Assortiment
Coolblue heeft een zeer uitgebreid assortiment met goede merken, eigenlijk voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Topwinkel, vanaf het maken van de keuze voor een product tot de supersnelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert de Visser 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Waar zouden we zijn zonder internet?

Service
Keurig op tijd geleverd en compleet.

Assortiment
Verrassend, vrijwel alles.

Aanbeveling
Zo doen wat ze beloven. Communicatie is ok!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinoud 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
liep allemaal op rolletjes

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
duidelijk over wanneer geleverd werd

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Miguel1999 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eén van de gemakkelijkste website om bv. specifieke producten te vinden.

Service
Bij Coolblue heb je ook echt je bestelling de volgende dag in huis, altijd al tevreden geweest over hun service.

Assortiment
De videokaarten zijn eerder beperkt in aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jan Roelevink 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Deed het gelijk

Service
Zo als altijd snelle service

Assortiment
Mega en een goede prijzen en perfecte klantenservice

Aanbeveling
Altijd vriendelijke mensen en perfecte ondersteuning niks is een probleem het word altijd opgelost.

Extra toelichting
Nee gewoon een top zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SandraSchoute 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van thuis uit zo besteld

Service
toffe gasten de koeriers ;) heel vriendelijk, behulpzaam

Assortiment
veel keus, goedkoop

Aanbeveling
dat natuurlijk al gedaan en mijn vriendin die op het moment aan het verven was is er ook veel lof erover

Extra toelichting
kan niks beters bedenken dan Coolblue (alleen.... ik kon mijn korting bon van -5€ niet gebruiken, lukte niet met de online bestelling) maar een bon van 100€ nu is natuurlijk beter :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M van Panhuis 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site. Wat het heel gemakkelijk maakt mijn product te bestellen.

Service
Geen servicedesk medewerker nodig gehad alles wees zich vanzelf.

Assortiment
Ruime keuze met optie dat als je een product koopt er ook bijproducten worden aangeboden en dat je dat compleet kunt bestellen in een pakket met een leuke korting.

Aanbeveling
Ik zou het iedereen aanbevelen. Alles is zo duidelijk en transparant! Ik geef niet snel een tien maar Coolblue heeft het dubbeldik verdient

Extra toelichting
Ik had het product (telefoon) om 20:00 uur besteld en de volgende dag om 15:00 uur werd het keurig bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koffieleutje 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vanuit de luie stoel je wensen werkelijkheid laten worden in één dag.

Service
Super! Door kleur bleek ik een ander merk te hebben besteld, na één telefoontje in 10 minuten opgelost.

Assortiment
Zeer ruim. Echter gekozen voor een merk en je kies andere kleur, kan het maar zo dat je geen Krups hebt maar een Magitic

Aanbeveling
Super snel, vaak goedkoper.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hanyol 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website makkelijk zaken te vinden en prima uitleg

Service
geen gezeur snel afhandeling bij klachten of mankementen of binnen 1 a 2 dagen geld terug of nieuw product

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
al diverse malen bij familie en vrienden aangeprezen en besteld

Extra toelichting
prima website snelle levering, betrouwbaar maar zij hebben een prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site, gemakkelijk aanmelden en snel aankopen

Service
Perfect mailcontact na de bestelling, continu op de hoogte gehouden van de actuele bezorgstatus.

Assortiment
Prima, volop keus en beschikbaar

Aanbeveling
Goede service en kwaliteit. Super eenvoudig, goede prijs

Extra toelichting
De bezorging was absoluut top. Op afgesproken tijd en naar 3 hoog gebracht. Oude apparaat mee en alles in de prijs van de aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede zoekfunctie

Service
lange wachttijd aan de telefoon

Assortiment
duidelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

lucvanherreweghe 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eerst grondig vergelijken, en dan snel de keuze maken.

Service
vandaag besteld, morgen geleverd.

Assortiment
uitgebreider is moeilijk te vinden.

Aanbeveling
zo klaar en duidelijk allemaal

Extra toelichting
bedieningsgemak, en de 'indien niet'... eenvoudig terugsturen of annuleren (betaling komt quasi onmiddellijk terug). Ondervonden met een chromecast die op een verkeerd adres zou worden geleverd ... annulatie laten doorvoeren... een week nadien staat geld terug op de rekening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke website;product is makkelijk te vinden

Service
Ik kreeg direct een bevestiging van mijn aankoop en werd op de hoogte gehouden met betrekking tot het tijdstip dat mijn product geleverd zou worden

Assortiment
Er is een ruime keuze, ook m.b.t. accessoires van de aankoop.

Aanbeveling
Ik heb voor coolblue gekozen omdat mijn product daar het voordeligst werd aangeboden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

yako 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles verliep gesmeerd dat zie je bijna nergens..

Service
zowaar eens vriendelijk behandeld ook de bezorger..

Assortiment
ik vond wat ik zocht en ook nog eens stukken goedkoper dan ergens anders...

Aanbeveling
uitstekend georganiseerd... samen met bol.com mijn favoriet vanaf nu!

Extra toelichting
ik ben echt een zeikerd ofwel heel kritisch maar ik heb niks aan te merken ..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jwhoof 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Coolblue is een van de meest intuïtieve webwinkels die ik ken en doorheen de website navigeren om te vinden wat je zoekt is kinderspel

Service
Ik ben een aantal jaren klant bij coolblue en op het gebied van service en snelheid ken ik geen enkele winkel die beter doet. Ook het geduld en behulpzaamheid van de klantendienst zijn lovenswaardig.

Assortiment
Coolblue heeft een heerlijk ruim assortiment maar omdat ik vaak electronica voor professionele doeleinden zoek is het toch af en toe te beperkt voor mij.

Aanbeveling
Mensen die niet bij coolblue winkelen weten niet wat ze missen andere winkels kunnen leren van deze klantvriendelijkheid.

Extra toelichting
Deze winkel scoort voor mijn erg goed op prijs/kwaliteit verhouding, de klantvriendelijkheid en het gemak waarmee je bestelling plaats en de snelheid waarmee je ze ontvangt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Steph 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mijn zoektermen werktten perfect. Snelle site, overzichtelijk.

Service
Zoals je hoopt! Snelle complete bezorging en goede communicatie over het pakketje: wanneer het ingepakt wordt, verstuurd wordt en bezorgd wordt.

Assortiment
Het product dat ik nodig had werd aangeboden (met -50% van de prijs in vergelijking met een andere grote webshop!).

Aanbeveling
Snel, gemakkelijk, overzichtelijk, klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews