coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3431 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Emmanuel 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website is duidelijk. De producten zijn makkelijk te vinden. Veel betaling mogelijkeid

Service
Snel levertijden, gratis bezorging and pakketje ontvangen op Zondag!

Assortiment
Veel keuze. Prijs is redelijk, soms goedkoper soms iets duurder.

Aanbeveling
Voor de gooien assortiment, bezorging, prijs en service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

K vl 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ruim aanbod

Service
snelle levering

Assortiment
ruim aanbod

Aanbeveling
snelle levering ,goede service na verkoop ,ruim aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
binnen een paar klikken het juiste product besteld

Assortiment
Niet te breed, niet te smal. Precies de juiste actuele keuze.

Aanbeveling
Elke keer weer blij met het gemak van CB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pete 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Site is makkelijk om de juiste product te vinden, en kopen.

Service
Geen gedoe. Prima!

Assortiment
Meer dan acceptabel assortiment

Aanbeveling
Prima, ik probeer andere webwinkels af en toe en ik kom altijd terug naar Coolblue met plezier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lique 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor 23.59 uur besteld ,volgende dag in huis!!

Aanbeveling
Handig,snel en prima service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m geuze 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed te volgen

Assortiment
voor elk wat wils

Aanbeveling
netjes keurig en op tijd

Extra toelichting
zo doorgaan, en zeker in deze tijd klantvriendelijke blijven, maar wel zakelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michele 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke informatie, veel keuze mogelijkheden

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Veel keuze mogelijkheden

Aanbeveling
Geen minpunten

Extra toelichting
Zeer tevreden over het aangeschafte product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
We waren op zoek naar een Smartphone binnen een bepaalde prijscategorie met een bepaalde aantal functies en voorwaarden , gewoon alles aanduiden en de selectie voldeed aan wat we zochten . We hebben hier dan makkelijk onze keuze in kunnen maken door de specificaties van de verschillende toestellen ,die aan onze voorwaarden voldeden , te vergelijken .

Service
Bestelling was snel geplaatst , nadien correct en vlot geïnformeerd via mail over het verdere verloop . Voor 23u59 besteld de volgende dag geleverd met Bpost !

Assortiment
Zoals hierboven reeds aangehaald , adhv enkele criteria kregen we een selectie smartphones te zien die aan die criteria voldeden en hierin hebben we dan "ons goesting " gevonden

Aanbeveling
Eenvoudig , duidelijk , vlot besteld en de volgende dag geleverd zoals het hoort !

Extra toelichting
click click click besteld , nachtje slapen en geleverd !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stef rigouts 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijke site

Service
zeer snel en je kan datum kiezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JJ 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
veel ander aanbod

Service
service kan haast niet beter !

Assortiment
prima

Aanbeveling
Cool Blue is goed en betrouwbaar

Extra toelichting
Ik geef een 9 !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjan keppel 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke site goed overzichtelijk

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Zie bovenstaand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Therese 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
simpel en snel bestellen

Service
volgende dag in huis

Assortiment
uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Mevensen 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime keuze, goede prijszetting

Service
Alles is voorzien van een goede toelichting.

Assortiment
Je hebt keuze in het artikel dat je zoekt en je kan rustig vergelijken.

Aanbeveling
Goede service, snelle levering, ruime keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel, goede service en betrouwbare reviews.

Assortiment
Veel verschillende zaken!

Extra toelichting
De klant staat hier echt centraal!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Simon 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Veel filtercriteria, veel reviews, ... Enige puntje dat voor mij nog beter kan is dat er bij elk product (in mijn specifiek geval laptops) een URL zou staan naar de product-pagina van de fabrikant van het product.

Service
Ik heb een aantal keren contact gezocht met jullie:
- 2 keer via de chat-functie om hulp bij het zoeken van een laptop. Dit was telkens een positieve ervaring
- 2 keer via de telefoon omdat tot tweemaal toe de levering van mijn laptop buiten mijn wil om werd gewijzigd. Ik had 10 Euro extra betaald voor een avond-levering maar kreeg dan plots een mail aan dat de laptop de volgende dag geleverd zou worden tijdens de werkuren. Om die levering aan te passen naar een avondlevering heb ik een eerste keer gebeld. Toen die 2de avond-levering alweer buiten mijn wil om werd gewijzigd heb ik nogmaals gebeld om de levering te wijzigen naar een avondlevering. Hoewel ik de laptop normaal op woensdag had moeten ontvangen heeft het uiteindelijk geduurd tot vrijdagavond en dat was niet ideaal. Vandaar ook dat ik voor service een '7' geef. Ik werd aan de telefoon wel altijd vriendelijk geholpen en ik besef ook dat de levering via een extern bedrijf gebeurt dus dit zal me er zeker niet van weerhouden nog producten te kopen bij coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Anoniem 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima laptop. Werkt snel.

Service
's Avonds bestelt en de volgende ochtend geleverd bij afhaalpunt. Super snel geregeld!

Assortiment
Genoeg aanbod.

Aanbeveling
Alles netjes en snel geregeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

verdonck 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
fantastische webside, snel de correcte printers om te kunnen vergelijken in één oogomslag

Service
de volgende dag reeds in mijn bezit , zonder één enkel probleem

Assortiment
veel keuze en correcte informatie in verband met printers

Aanbeveling
een dikke 10.

Extra toelichting
wel een grote printer , maar dit wist ik op voorhand.Ben er erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

op den Kelder 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede website, alles gaat soepel.

Service
Levering zoals beloofd.

Assortiment
kan het meeste wel vinden op de site. Heel divers.

Aanbeveling
Een 9 omdat het altijd wel ergens nog beter kan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Draakje 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke site , kon produkt makkelijk vinden , bestelproces simpel

Service
service prima, levertijd prima,nog niet te maken gehad met retourproces.

Assortiment
assortiment is divers,heb echter niet alles kunnen vinden waar ik naar op zoek was,prijzen zijn over het algemeen goed.

Aanbeveling
prettige en snelle communicatie met medewerker, prettige service,goede levertijd en prijs,goed assortiment.
kortom,prettige winkel om zaken mee te doen.

Extra toelichting
Bij sommige artikelen kan de info beter,zodat je makkelijker en sneller een keuze kan maken,zodat je niet verder hoeft te informeren bij jullie medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Steven 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Geen mogelijkheid tot achteraf betalen; soms een reden om een aankoop uit te stellen als ik geen Reader in de buurt heb liggen om te betalen.

Assortiment
Jullie hadden wat ik zocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site.

Assortiment
Wat ik wilde hebben heb ik makkelijk kunnen vinden.

Aanbeveling
Betaalbaar en super snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LSP 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima site, klikken klikken kopen

Service
Zeer volledige informatie voorziening, ook van de vervoerder.

Assortiment
Ruime mogelijkheid om te vergelijken.

Aanbeveling
Ik zou geen beter alternatief kunnen bedenken, hooguitvergelijkbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andy 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima layout van website. Gemakkelijk vergelijken.

Service
Toch grote, zware doos werd op afgesproken tijd aan mijn voordeur in het flatgebouw afgeleverd.

Assortiment
Uitgebreide keuzemogelijkheid. Prijs was laagste voor dit product.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nina de Geus 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Werd goed geregeld. Op de dag dat het bezorgd zou worden was ik zelf niet thuis maar had ik daarna wel de keuze een gepast ander moment te kiezen. Daarin kon ik alleen kiezen tussen tijden dat ik ook niet thuis was dus heb ik het laten bezorgen bij een postNL punt. Makkelijk te regelen, wel jammer dat ik zelf geen gepast ander bezorgmoment kon vinden.

Service
Toen mijn pakketje bezorgd werd toen ik niet thuis was kreeg ik een mail dat ze de dag erna nog een keer langskwamen tussen 15:00 en 17:00. Ook kon ik kiezen tussen een ander moment als het niet uitkwam wat ik kon aanpassen tot 22:00 die avond.

Assortiment
Een ruime keus. Ze hadden een bepaald soort oordopjes die sites zoals bol.com niet hadden.

Aanbeveling
Een van de fijnste online winkels die ik ken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

abel 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en prijs bewust.

Assortiment
waar ik belangstelling voor heb is er ook te koop.

Aanbeveling
kan niet anders beoordelen dan een dikke 10.

Extra toelichting
we hopen dat jullie zo door gaan en ook in de toekomst veel succes gewenst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordan 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan gemakkelijk via pc én SmartPhone. bestellen. Betaling via PayPal is mogelijk!

Service
Altijd goede bezorging, respons op vragen

Assortiment
Nog nooit iets willen aankopen wat niet terug te vinden was

Aanbeveling
Altijd al tevreden geweest over aanbod, levering,... Misschien niet altijd de goedkoopste, maar dit heeft me nog nooit tegengehouden op het via coolblue te bestelen! En dat zal ook niet veranderen in de toekomst! Topzaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Derudder 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Maar een paar keer klikken en ik had alles.

Service
Besteld en volgende dag direct geleverd.

Assortiment
Goeie keuze maar niet super uitgebreid voor zeer specifieke toepassingen.

Aanbeveling
Vlotte ervaring, tevreden van.

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Joeri 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is zeer goed gecatogariseerd, dit geeft een fijne beleving tijdens het zoeken naar producten

Service
Zeer goede klanten service, altijd bereikbaar tot middennacht, vaak een snelle oplossing

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment beschikbaar, die vaak en snel wordt bijgevult als iets niet meer beschikbaar is, en de optie een mail te krijgen als een product weer beschikbaar is.

Aanbeveling
Over het algemeen een zeer proffesionele webshop, met een goede klantservice die bijna altijd bereikbaar is op talloze mogelijkheden.

Extra toelichting
Goede ervaring met de webshop, en producten worden ook op zondag geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margriet 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een goede site waar je gemakkelijk alles te weten komt over een product en voldoende keuze

Service
Je krijgt precies te horen wanneer het product wordt bezorgd en als ze in de buurt zijn een apje hoeveel minuten het nog duurt.
Heel aardige mannen die het product op de plaats zetten.

Assortiment
Meer keuze heb ik niet nodig

Aanbeveling
Zeker de moeite waard hier te bestellen. Voor 23:59 uur besteld, de volgende dag al in huis. Super als je op het laatste moment er aan denkt een kado voor iemand te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit de luie zetel, zaterdag avond bestelling geplaatst en zondag ochtend reeds geleverd!

Service
Super snelle service. Ook in de shop Wilrijk geweest, zeer vriendelijk personeel! Zij staan er echt om de klant goed te bedienen, met een smile! Had een verkeerde kabel besteld en die is zonder probleem teruggenomen. Ook de monitor is geruild, binnen de 24 uur nadat ik een storing had gemeld en werkt nu perfect. Zoals ik al vermelde = super service!!!

Assortiment
Er is al veel maar er kan nog van alles bij!

Aanbeveling
Ook bij vrienden hoorde ik alleen maar positieve reacties over de service, prijs en klantvriendelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Petra 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Apple ipad was kapot,geen enkel probleem met cool blue service gehad.
Ze hadden alles top en duidelijk geregeld.
Uitkomst nieuwe ipad.

Assortiment
Kan niet overal een 10 geven 😉

Aanbeveling
Betrouwbaar, snel en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SvdValk 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Uitgebreid assortiment, zeer goed bereikbaar

Service
Men doet zijn best een uitmuntende service te verlenen. Had hen daarom graag een 10 gegeven. Echter een dramatische ervaring met Livescribe 3 pen (Volledig aan de producent te wijten) kost uiteindelijk de retailer ook punten.

Assortiment
Kan over het algemeen vinden wat ik zoek. Op prijs kun je vaak ergens anders beter terecht.

Aanbeveling
Livescribe zou uit de handel genomen moeten worden.
Een pen die niet schrijft hoort niet verkocht te worden.

Extra toelichting
Fijne mensen, fijne service, prijzen in de regel iets hoger dan bij anderen. Maar prettig zaken doen. (Als je tenminste geen kat in de zak van Livescribe koopt)

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Sophia51 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je vindt binnen ja/nee je product door goede en duidelijke overzichten.

Service
Geweldig! Vóór 23.00 uur besteld de volgende dag in huis. Idd 09.15 uur in huis.

Assortiment
Voor een printer kreeg ik alle merken en serienummers te zien. Goede overzichten!

Aanbeveling
Wat ze zeggen, doen ze ook! En de glimlach die ze geven doet 'n mens goed! ;) :)

Extra toelichting
De opgegeven bezorgtijd (13.30 - 15.30) klopte niet. De bezorger was er al om 09.15 uur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Schmoller 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via de computer gemakkelijk bestellen.

Service
Direct en op tijd geleverd.

Assortiment
Heel veel producten. Ik heb er gewichten en en een borstband gekocht.

Aanbeveling
Zie boven.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
besteld om 11,00uur

Service
De volgende dag in huis

Assortiment
genoeg keuze

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem Postma 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
groot assortiment, eenvoudig en goed te vergelijken, eenvoudig te bestellen

Service
Betaling was mislukt doordat mijn nieuwe VisaCard nog niet gedeblokkeerd is, en ik kreeg meteen een telefoontje om me daarop te attenderen

Assortiment
veel merken en types, uitgebreide informatie

Aanbeveling
ik zou niet weten wat er nu nog verbeterd kan worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snap niet wat je bedoeld 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk bestellen van thuis uit wat wil je nog meer.

Service
Snelle service goede opvolging van je bestelling.

Assortiment
Meer dan keus genoeg wat je op een ander niet vind Coolblue heeft het.

Aanbeveling
Zowel online als in de winkel zelf bieden zij op een hartelijke manier hulp om het juiste te kiezen .

Extra toelichting
Doe verser zoals je bezig bent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carl 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede en overzichtelijke site,prima behandeling en afhandeling van de aangeschafte producten.

Service
doen wat ze beloven!!!!

Assortiment
ruime keuze met een prima prijskaartje

Aanbeveling
gewoon super!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel simpel fijne winkel

Service
geen moeilijk heden

Assortiment
bijna alles

Aanbeveling
de keuze is reuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gisella Battista 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is heel makkelijk om iets te bestellen want de website is heel duidelijk en overzichtelijk.

Service
Ik belde de klantebservice omdat de betaling was afgerond maar kreeg geen ordebevestiging en zij waren heel behulpzaam en vriendelijk aan de telefoon.

Assortiment
Een super grote assortiment!

Aanbeveling
Ik heb al vaker elektronika besteld en is altijd vlotjes gegaan

Extra toelichting
Ik ben een zeer tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Hiemstra 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Coolblue is prima, maar bij de Stiga bosmaaier zat geen juiste instructie. Erg vervelend.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Naima Afkir 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snel geholpen en product omgeruild nadat de termijn was verlopen. Wel had ik dit meteen bij levering gemeld, dus probleem was wel bekend.

Service
Zie hierboven. Dit geldt zowel voor het contact per mail als in de winkel. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joanna 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Op de iPhone geshopt, makkelijk met Paypal betaald.

Service
Zaterdagavond bestelling geplaatst, zondagmiddag al in huis. Super!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Henk 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijk

Service
Vanaf de bestelling tot aan de deur wordt je op de hoogte gehouden. Je krijgt mail hoe laat op 5 minuten nauwkeurig en wie hem komt bezorgen. Wel zo fijn en veilig.

Aanbeveling
Ben zeer tevreden. Wordt goed op de hoogte gehouden en zeer snel met spullen leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede leesbare en overzichtelijke site; makkelijk bestellen en veilig betalen

Service
levering volgens afspraak; via sms de leveringstijden doorgekregen
Vriendelijke en behulpzame medewerkers bij levering

Assortiment
prijs - kwaliteit verhouding is ok maar niet zeer concurrerend met andere aanbieders. Onderscheid zich door snelheid en het kosteloos leveren van product

Aanbeveling
Goede service en prijs. Overzichtelijke website

Extra toelichting
voor herhaling vatbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijke site. En perfect telefonisch contacf

Service
Ik hen om 23.45 uur telefonisch contact gehad. Ik weed door een super aardig heer zo prettig geholpen en dat bijna 's-nachts. Top.

Assortiment
Prima voor ieder wat wils. Met vij vele producten duidelijke resenties.

Aanbeveling
Om 23.45 uur besteld. Volgende dag om 15.09 binnen. Top

Extra toelichting
Alles bij elkaar een top service. Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eveline 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website van Coolblue is overzichtelijk en je kan er makkelijk bestellen.

Service
De service van Coolblue is uitstekend. Vragen worden direct beantwoord en producten worden de volgende dag al geleverd en geïnstalleerd mocht dat nodig zijn.

Assortiment
Ze hebben bijna alles.

Aanbeveling
Al met al vind ik Coolblue een fijne website. Groot assortiment en hele goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk zoeken, vinden en kopen

Service
Goed op de hoogte gehouden van beschikbaarheid en levering

Assortiment
Prettig dat er voor elke productgroep een aparte website is

Aanbeveling
Top

Extra toelichting
Zo heerlijk wanneer je echt iets gaafs in huis wil hebben en binnen een halve dag is het in je bezit! Enige jammere is dat de voorpret zo kort is geworden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas Oskam 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website. Producten zijn zoals verwacht.

Service
Goed ingepakt. Snel bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Malle 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vanuit huis besteld en de volgende dag bezorgd. met ruil-mogelijkheid want je kan het product niet voelen/bekijken.

Service
snelle service, alleen de zondag-service mag er tussenuit.

Assortiment
Zelf heb ik er weinig verstand van computers en zie ik door de bomen het bos niet meer maar daar heb ik privé goede hulp bij gehad. dan is het een peulenschilletje

Aanbeveling
Zoeken, bekijken, bestellen en bezorgen is allemaal prima verlopen

Extra toelichting
Kleine begeleidende grappen op doos en infoboekjes is leuk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews