coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,4 Lees 42763 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1412 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nim 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zelf kunnen aangeven hoe het wordt geleverd

Service
Echte medewerkers aan de lijn en normaal telefoonnummer

Assortiment
Groot assortiment maar ook weer niet te groot

Aanbeveling
Alles is prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jens 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtige website. Ik vergelijk alles op coolblue.

Service
Super. Geen problemen bij betaling of levering, alles was in orde!

Assortiment
Zoals ik al eerder vertelde zoek en vergelijk ik alles op coolblue wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Als er mij iemand vraagt waar ze iets moeten kopen, zal ik zeker coolblue aanraden.

Extra toelichting
Doe zo voort! Super service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arend 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Snel en accuraat

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Gewoon goed! Kunnen andere bedrijven nog heel wat van leren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Jansen te H 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles wordt duidelijk en overzichtelijk gesorteerd.

Service
De levering is super snel. Coolblue doet wat het beloofd en dat is altijd fijn.

Assortiment
Er is genoeg aanbod op de site, maar er is ook altijd ruimte voor verbetering.

Aanbeveling
Het is fijn winkelen bij Coolblue. De service is top en als er iets is wordt het super snel geregeld.

Extra toelichting
Coolblue heeft service echt hoog in het vaandel staan. Daar durf je als consument met een gerust hart een aankoop te doen. Niet goed, is heel veel service en als het echt nodig is geld terug.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ben 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website helder opgezet

Service
Nog niet nodig gehad

Assortiment
Erg ruim

Aanbeveling
Goed maar er moet iets over blijven om te verbeteren nietwaar?!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

cornelis 12-06-2016 In de winkel gekocht
rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
artikelen makkelijk te verkrijgen

Service
fijne ervaring, artikel stond klaar bij afhalen.

Assortiment
vrijwel alles te koop.

Aanbeveling
alles is perfect geregeld, van bestelling tot koop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Goedhart 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super snelle levering en keurig verpakt

Assortiment
Veel keuze en voldoende te vergelijken

Aanbeveling
Super snelle levering zeker als je produkten snel nodig hebt. Keurig verpakt in grappige doos!

Extra toelichting
Geen op of aanmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

massyke 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijke webside

Service
correcte levering

Assortiment
Kan nog aangevuld

Aanbeveling
Erg gemakkelijke manier van winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

S 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en overzichtelijk aanbod. Ook witgoed voor 23 uur besteld en de volgende dag in huis.

Service
Klantenservice is tot laat bereikbaar. Levering is snel en goed

Assortiment
Goed en vrij uitgebreid

Aanbeveling
Je hebt alles wat je zoekt overzichtelijk bij elkaar met goede en juiste informatie. Ze zijn goed bereikbaar en de levering is supersnel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jesper 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het product wat ik zocht was erg makkelijk en snel te vinden.

Service
Levering was op tijd binnen.

Assortiment
Ik heb tot nu toe alles wat ik nodig heb bij jullie kunnen vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hennie 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het bestellen was makkelijk en de webwinkel was overzichtelijk.

Service
Duidelijke berichtgeving. Bestelling werd, zoals beloofd, een dag later: op maandag bezorgd.

Assortiment
Ik vond dat er genoeg keuze was.

Aanbeveling
Een goede webwinkel, groot assortiment, genoeg berichtgeving om je bestelling te volgen en ook nog eens verpakt in een doos met grappige teksten. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

smeets r 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles gaat super snel en makkelijk

Service
super

Assortiment
ruim en voldoende

Aanbeveling
Alles is prima uitgelegd dmv foto's en video daarnaast een prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kan je vragen online stellen over het product,dus je weet zeker dat je het goede artiel krijgt

Service
Donderdag middag besteld en de volgende dag binnen ,
zeer snelle leveringb

Assortiment
Zeer veel artikelen te bestellen,je slaagd bijna altijd

Aanbeveling
Deskundige hulp online ,je krijgt meteen antwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bouke 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zoeken gaat redelijk eenvoudig. Ik heb verschillende Coolblue accounts (zakelijk en privé) en dat gaat nog wel eens mis. Als er items in het winkelmandje zitten bij het ene account en je logt uit, dan zitten ze er bij het andere account nog in. Als je dan wilt bestellen, komt de adresinformatie vanaf het verkeerde account.

Service
Goede bereikbaarheid via bv Facebook en deskundig advies. De mensen weten daadwerkelijk iets van het product af.

Assortiment
Er is gewoon heel veel te krijgen als je alle websites van Coolblue bekijkt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorunn 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk aangegeven op de site met welke producten je te maken hebt. Eenvoudig afrekenen met meerdere betaalmethodes.

Service
Snelle levering, voor 23.59 besteld is ook daadwerkelijk volgende dag in huis.

Assortiment
Veel verschillende producten, vaak iets duurder dan elders, maar daar staat een steengoede service tegenover.

Aanbeveling
Als een product bij meerdere winkels op voorraad is en ook bij Coolblue, bestel ik het liefst bij Coolblue. Altijd goede service gehad en als je klachten hebt, kun je altijd bij hun terecht en wordt je zo spoedig mogelijk geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tevreden klant 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles wijst zichzelf. Producten zijn zo besteld

Service
No nonsense mentaliteit. Heb je een probleem met het product? Geen punt en ze ruilen het zo om

Assortiment
Groot assortiment

Extra toelichting
De informele sfeer is erg leuk en vind dit een goede zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W Oudenampsen 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site. Alle gewenste informatie is snel en eenvoudig te vinden. Duidelijk taalgebruik.

Service
Bestelling op 23:00 en de volgende ochtend stond de nieuwe wasmachine al te draaien terwijl de oude weer mee retour was genomen.

Communicatie rondom de bestelling was ook goed en duidelijk, tot aan het tijdstip waarop de levering ging plaats vinden.

Assortiment
Veel keuze en duidelijk weer gegeven op de site.
Eenvoudige keuze menu's die het selectieproces eenvoudiger maken.

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden met de leveringen van cool blue. Al meerdere bestellingen gedaan en elke keer weer onder de indruk van de snelheid van leveren zonder dat er concessies zijn gedaan aan verpakking en communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tine 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handige beoordelingen, vermelding beste koop van Testaankoop, eenvoudig te bestellen en mogelijkheid tot telefonisxh contact als er iets fout zou lopen.

Service
's avonds besteld, zaterdag om 13u geleverd en geplaatst. En dat voor een wasmachine. Kan me geen betere service voorstellen. Bedankt!

Assortiment
Meer dan voldoende keuze in verschillende prijsklasses.

Aanbeveling
Algemeen prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Damiën de Jong 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
het is een hele makkelijke site, goede filters te kiezen, en gratis bezorgd, ook op zondag.

Service
altijd op tijd bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

crombach 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het was heel duidelijk

Service
product besteld en de dag erna al in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jjm 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
klantvriendelijk

Service
ooit iets op gestuurd voor garantie en ze hebben het weer netjes gerepareerd

Aanbeveling
goeie service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

soepblender princess 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kan gemakkelijk van thuis uit alles zien en uitkiezen.

Service
als je hulp nodig moest hebben dan kun je het krijgen.

Assortiment
Een grote keuze in artikelen.

Aanbeveling
Het is gemakkelijk en goed verstaanbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snelle levering van het juiste product.

Assortiment
Goede prijs/kwaliteit verhouding

Aanbeveling
Betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sam Nengerman 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
ik vind de site makkelijk om te gebruiken en ik vind het makkelijk om te betalen daarom geef ik het een negen

Service
Ik vind de levering van coolblue geweldig de levering gaat heel snel meestal 1 dag na de bestelling krijg je het het enige jammeren is dat als je even niet thuis bent het een dag verschuift

Assortiment
Ze hebben bijna alles alleen een paar dingen hebben ze niet maar verder hebben ze alles

Aanbeveling
Ik vind deze site geweldig ik heb al veel via coolblue bestelt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

zeer tevreden 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidleijke site

Service
snelle levering

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pank 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goeie site, makkelijke bestelprocedure, aardige helpdesk

Service
Zoals beloofd snel en efficient

Assortiment
Heel veel mogelijkheden, veel producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elsie Die 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
dit hoeft geen betoog want alles spreekt voor zich. Snelle bevestiging, levering als afgesproken door een vriendelijke meneer die me "veel plezier" wenste met m'n aankoop.

Assortiment
ik heb niet het hele aanbod doorgenomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton uit Amsterdam 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede site, met veel relevante informatie over het gewenste product

Service
Volgende dag gratis bezorgd, met uitstekende track en trace van de bezorger!

Aanbeveling
Ruime keus, uitstekende informatie over het product. Gratis levering de volgende dag, met uitmuntende track en trace door de bezorger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freddy 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijke overzichtelijke website.
Heb snel gevonden wat ik zocht en heb makkelijk kunnen bestellen en betalen.

Service
Ik had per ongeluk het verkeerde huisnummer doorgegeven tijdens de bestelling waardoor de levering fout gelopen was.
Het pakje werd terug verzonden naar CoolBlue.
Ik heb dan zo snel mogelijk telefonisch contact opgenomen en heb (tot mijn grote verbazing) meteen iemand aan de lijn gekregen.
Zij heeft mij meteen enkele voorstellen gedaan om het probleem op te lossen.
Ik heb er dan voor gekozen om de goederen meteen opnieuw te bestellen (en opnieuw te betalen) zodat ik deze toch snel in de bus zou krijgen.
En zo snel het retourpakje bij CoolBlue aangekomen was hebben ze me dat geld terug op de rekening gestort.
Dus... snelle en correcte service, ook al had IK de fout gemaakt.

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Een winkel met zo een groot assortiment, snelle levering en correcte service...
Dat is een geruststelling als je winkelt op het internet... ;)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maria Biesmans 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer eenvoud in gebruik, een kind kan de was doen!

Service
Supersnelle service, vooral de begeleiding, super!!

Assortiment
Zeer uitgebreid gamma, had onmiddelijk gevonden wat ik nodig had. Kan niet verbeterd worden.

Aanbeveling
Tja, wat kan ik nog meer zeggen dan superblij.

Extra toelichting
Vooral de gratis verzending is héél positief en doet aankopen, het volgen via internet van je bestelling is ook fantastisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Noem me lui maar winkelen vanaf de bank voelt gewoon heel lekker! En zelfs bij een late aankoop nog de volgende dag thuis. Wat wil je nog meer!?

Service
Een foutje van de bank zorgde voor een dubbele betaling. De klantenservice reageerde keurig binnen de afgesproken tijd op mijn mail. Twee dagen later stond het geld weer op mijn rekening. Chapeau!!

Assortiment
Voor het product dat ik zocht was er keus genoeg. Over andere producten kan ik niet oordelen. Denk zomaar dat dat ook wel goed zit.

Aanbeveling
Goed product, snelle levering, uitstekende klantenservice en die verpakking.....ik ben er fan van! Waarom toch geen 10?? Omdat elk bedrijf een uitdaging nodig heeft om zo goed te blijven....:-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

René 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is overzichtelijk en duidelijk

Service
Coolblue maakt waar wat ze beloven

Assortiment
Alle electronica, wit- en bruingoed is in ruime keuze aanwezig

Aanbeveling
Gewoon goed geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amber Scheerder 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles werkt makkelijk en goed.

Service
Goed snel geleverd en ook de chat is fijn.

Assortiment
Goede producten

Aanbeveling
Goed snel en fijn geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

minke 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
product was makkelijk te vinden op website
vergelijking met andere producten was snel gemaakt.

Service
Afgesproken levering is nagekomen, goed gecommuniceerd via track&trace

Assortiment
Ik was op zoek naar een specifiek product, dus heb daar op gezocht

Aanbeveling
Wat wordt beloofd, wordt nagekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anita 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is overzichtelijk en wat is prettiger dan je spullen vanuit je luie stoel te bestellen en thuis laten bezorgen

Service
Bij vragen wordt je goed en professioneel geholpen

Assortiment
Ik begrijp dat je niet alles kunt hebben. Op één artikel na heb ik alles wat ik op dat moment zocht gevonden bij Coolbleu

Aanbeveling
Voor de prijs hoef je het niet te laten, het wordt snel geleverd en goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Giel 11-06-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Entree en welkom

Service
Servicebalie waar ik terechtkan voor extra uitleg over bijvoorbeeld mijn nieuwe laptop, werking van programma's etc.

Assortiment
Combinatie van online en de fysieke shop bevalt me wel. Ruim assortiment met goede voorlichting op de site. Daarnaast een prettige bejegening in de shop. Ruime en overzichtelijk ingericht, kundig personeel.

Aanbeveling
Zie bovenstaande, dan vind je deze beoordeling logisch.

Extra toelichting
Vooral ook aanbeveling voor de oudere klanten, een doelgroep waartoe ik ook behoor, vanwege ruimte en tijd die je krijgt, de heldere uitleg en de servicebalie waar je altijd met je aankoop terechtkunt voor nadere vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merijn 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De bestelling ging soepel

Service
De bestelling ging heel snel.

Assortiment
Het is gewoon mijn gevoel.

Aanbeveling
service is goed, de bezorging ging goed, dus een super mooie acht.

Extra toelichting
ja,goede winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Astrid 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer snelle en goede afwikkeling van de bestelling

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze

Extra toelichting
Dit was de eerste keer,maar voor herhaling vatbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ada 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
product is nel te vinden en zeer snel geleverd

Assortiment
heb nog nooit iets niet kunnen vinden

Aanbeveling
zeer snelle levering en degelijke verpakking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en makkelijk bestelproces

Service
Op de afgesproken tijd binnen

Assortiment
Hier kan ik eigenlijk niet over oordelen, ik wist wat ik moest hebben

Aanbeveling
Goed netjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annie Rewinkel 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker op de bank

Service
Duidelijk en behulpzaam bij de vraag die ik stelde

Assortiment
makkelijk te vinden wat wij zochten

Aanbeveling
snel geregeld en volgende dag, zelfs op zondag al in mijn bezit

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse Visser 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Simpel en snel!

Service
Meteen antwoord op mijn vraag binnen enkele minuten.

Assortiment
Uitgebreid en ruim assortiment, maar niet too much.

Aanbeveling
Super! Simpel, snelle levering, ruim assortiment, en super vriendelijke klantenservice!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erwin 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snelle levering! Op zondag besteld en maandag al in huis.

Service
Overzichtelijke site zodat alles makkelijk is te vinden. Ik hoefde niet te bellen met een klantenservice.

Assortiment
Veel spullen beschikbaar. Ik kon uit meerdere kleuren kiezen.

Aanbeveling
Ik ben blij met mijn aankoop. De levering was snel geregeld. Erg fijn dat je op zondag kunt bestellen en dan maandag het al binnen krijgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
's avonds besteld, de volgende ochtend al in huis

Assortiment
De enige webwinkel die de Garmin vivosmart hr+ al in de aanbieding had.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jotti 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
- De site is duidelijk opgebouwd per categorie.
- Er zijn tal van betaalmogelijkheden.
- Het assortiment is enorm.
- De levering is wanneer jij dit wil en als je voor 23:59 uur besteld, morgen gratis thuis geleverd!

Service
- De levering is wanneer jij dit wil en als je voor 23:59 uur besteld, morgen gratis thuis geleverd!
- Retour is ook erg handig
- De klantendienst is erg vriendelijk en behulpzaam.

Assortiment
- Een enorm assortiment.
- De site is duidelijk opgebouwd per categorie.

Aanbeveling
Top winkel voor alles wat je zoekt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Coolblue vergelijkt de producten goed, zet alle voor- en nadelen op een rij, heeft een ruime keus en geeft goede info met filmpjes

Service
Gaat er onverhoopt iets niet goed dan staat Coolblue klaar om t op te lossen! En 23.59 besteld: ja hoor volgende dag keurig in huis!

Assortiment
Er is een geweldige keus aan producten. Ik heb niets gemist.

Aanbeveling
Ideaal - alles is er, goed beschreven, gefilmd en uitgelegd en het product wordt keurig afgeleverd binnen 24 uur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Groot aanbod, producten zijn gemakkelijk te vinden.

Service
Oude wasmachine werd van zolder gehaald en de nieuwe werd naar boven gebracht en gereed gemaakt voor gebruik.

Assortiment
Volop keuze.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en de goede service. Op zondagochtend hield mijn wasmachine ermee op en op maandagochtend om 8.00 uur stond Cool Blue op de stoep met een nieuwe machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nadine 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag besteld - morgen in huis.

Service
Steeds betrouwbaar !

Assortiment
Je vindt er een zeer uitgebreid gamma.

Aanbeveling
Prijs - kwaliteit : top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kyra 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk assortiment

Service
Snel, goede updates van de bestelling, snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Bijzonder tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag van thuis uit bestellen, morgen in huis

Service
Je kan je bestelling opvolgen en krijgt berichten over de status van je bestelling!

Assortiment
Grote keuze!

Aanbeveling
Voor het gemak waarmee je aankopen kan doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews