coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42296 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3473 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Saskia 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoe makkelijk kan het. Vanuit je luie stoel bestellen en de volgende dag in huis hebben! Ideaal en WoW wat een service!! Helemaal top!

Service
Ik wilde zeker weten of het product op voorraad was dus heb ik gebeld. Aan de lijn kreeg ik een hele vriendelijke dame die het voor me heeft uitgezocht. Erg fijn

Aanbeveling
Super snelle service en levering en zonder enkele problemen! Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Schipper 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klikken, gegevens invullen, betalen, klaar. Geen gezeur, wel veel gemak!

Service
Vlekkeloos, ze doen exact wat je vraagt en de voorwaarden zijn uitstekend

Assortiment
Compleet PUNT

Extra toelichting
Ging echt rete snel. In m'n bedje om half 12 besteld, om 15u de volgende dag al op de mat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Overzichtelijke website, weinig moeite, intuïtieve interface.

Aanbeveling
Vlotte bestelling, razendsnelle levering, top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Handig overzicht op de site, en snel en eenvoudig om iets te bestellen

Service
Heel vlotte service met veel mogelijkheden om je spullen te laten leveren

Assortiment
Uitgebreid aanbod, wat zeer fijn is.

Extra toelichting
Ik heb makkelijk gevonden wat ik zocht en was aangenaam verrast van de vlotte afhandeling van mijn bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ev 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles snel te vinden op de site

Service
snelle levering

Assortiment
veel artikelen

Aanbeveling
alles gemakkelijk te vinden en veel keus

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Zwarts 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk te bestellen, goede informatie

Service
Snelle en correcte levering

Assortiment
Ruime sortering

Aanbeveling
Goede service, niet altijd de goedkoopste, maar wel fantastische service

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ann 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is gemakkelijk in gebruik en ik vond snel wat ik zocht

Service
Snelle levering, de volgende dag werd mijn pakketje al aan huis geleverd.

Assortiment
ruime keuze, de klankenreviews op de site helpen om te beslissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joeri 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
uitgebreide foto's en film ter beschikking

Service
perfect op tijd geleverd

Assortiment
bijna alles beschikbaar

Aanbeveling
zeer aangename Webshop met correcte levering en waardering van het product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Voet Jonathan 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zeer gemakkelijk, gebruiksvriendelijk.

Assortiment
zeer groot gamma

Aanbeveling
doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De bestellingen lopen vlot

Service
via twitter heb je snelle respons

Assortiment
elektronica nog wat beperkt

Aanbeveling
betrouwbaar

Extra toelichting
Het is gemakkelijk door veel betalingsmogelijkheden. Tot nu toe nog geen verzendingskosten hoeven te betalen. Snel geleverd, maar helaas niet op veilige manier, postbode van Bpost is soms te ongeduldig en is snel weg en geeft het af zonder handtekening te vragen bij de buren. Mijn buren zijn helaas onbetrouwbaar. Door invaliditeit kan ik niet snel mijn deur openen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M Wolsink 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site en makkelijk alles te vinden

Service
Was een keer een bon kwijt. Kreeg hem direct doorgemaild!

Assortiment
Genoeg keus, voor ieder wat wils

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan M 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt het makkelijk en overzichtelijk op zoeken.

Service
Sneller als zo kan bijna niet, voor 24:00 uur besteld en de andere dag in huis.

Assortiment
Heel groot assortiment, zijn winkles in Nederland die dit niet kunnen bieden.

Aanbeveling
Fijne winkel en goede service

Extra toelichting
Ik kan iedereen aanraden om bij Cool Blue te kopen, is een vertrouwde zaak waar service nog hoog in het vaandel staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

katleen poschet 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site

Service
's avonds bestellen de dag nadien 's middags in de brievenbus! Ongelooflijk

Assortiment
gevarieerd assortiment, zoekfunctie is handig

Aanbeveling
leve het internet en coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cindy 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk zoeken op de site

Service
Lang bereikbaar via verschillende kanalen, hele snelle reactie terug.
Snelle levering

Assortiment
Mis alleen nog leesboeken in het assortiment

Aanbeveling
Geweldige klantvriendelijke site!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Straatman 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Artikelen die ik zocht waren gemakkelijk te vinden.

Service
Uitstekend. Wordt geleverd volgens de aangegeven voorwaarden en binnen aangegeven tijd.

Aanbeveling
Voldoet aan alle criteria waaraan een webwinkel moet voldoen. Eenvoudig, duidelijk, compleet en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kunt ook zonder een account aanmaken online kopen

Service
Via sms en e-mail wordt je op de hoogte gehouden van de verzending.

Assortiment
Prima, ik zocht wat ik vond

Aanbeveling
Snelle levering, makkelijke en overzichtelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bolleke 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel opgezocht, bestelt en de volgende dag geleverd

Service
perfect zoals afgesproken

Assortiment
niks

Aanbeveling
niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohanD 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering.

Service
Alles wordt goed via mail gecommuniceerd.

Aanbeveling
Heel tevreden van de website en van de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke Vonk 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Artikel makkelijk te vinden, tekst duidelijk.

Service
Super snel geleverd

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Makkelijke website, diverse prijzen, snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hansdk 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Kijken is kopen.

Service
De inlichtingen betreffende de installatie klopte niet met de werkelijke aflevering en geen installatie. Maar dat idee hadden wij eigenlijk toch al. Het was neerzetten en tot ziens.

Assortiment
Voor ons ruim voldoende.

Extra toelichting
elke dag, dus ook op zondag, is het mogelijjk om tot 24.00uur contact te zoeken en te krijgen met de service afdeling.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Guy 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima overzichtelijke site. Makkelijk producten te vergelijken.

Service
Correct volgens afspraak afgehandeld.

Assortiment
Keuze genoeg.

Aanbeveling
Altijd goede volgens afspraak geleverd. Iets niet goed? Gewoon terugzenden. Geen probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suus-79 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Overzichtelijke site, producten zijn makkelijk te vinden.
Het bestellen ging makkelijk

Service
Hele snelle levering.
Mijn product was defect bij levering. Dit via de site gemeld en de volgende dag kreeg ik zonder gedoe een nieuwe. Echt top!

Aanbeveling
Mooie site, makkelijk te bestellen en super snelle levering.
Ontzettend klantvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Danny 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
webwinkel is top! Het vergelijken van producten is heel makkelijk. In mijn geval moest ik de vergelijking maken tussen een iPad Air en Air 2. Het resultaat v/d vergelijking heeft me duidelijk geholpen in m'n uiteindelijke keuze

Service
vandaag bestellen, morgen aan de deur geleverd of bij een Postkantoor in de buurt ... wat wil m'n nog meer? Daar komt nog bij dat m'n ten allen tijde de status v.d verzending kan opvolgen!

Assortiment
Ik zou niet weten welke producten ik niet kan terugvinden bij Coolblue. Ik heb reeds een BBQ, Stofzuiger, iPad enz gekocht. De meest uiteenlopende zaken zijn aanwezig en direct leverbaar en aan fantastische prijzen.

Aanbeveling
groot assortiment, uitstekende service, lage prijs ... alles is aanwezig om DE webwinkkel v/h land en omstreken te zijn.

Extra toelichting
Ik kijk uit naar m'n volgende aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lia 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke indeling artikelen

Service
Correct geholpen bij telefonisch contact met klantenservice

Assortiment
Niet alles is te koop bij Cool Blue

Aanbeveling
Jammer dat betaling met cadeaubon in 1 keer het hele tegoed gebruikt moet worden anders ben je het kwijt.

Extra toelichting
Zeer snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Monique 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime keus vanuit je stoel

Service
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Jaski 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Om goed te kiezen en niet te verdwalen in de vele keuzes zijn er goede filters aan te zetten, dus wij vonden snel de juiste oven die het meest voor ons geschikt was.

Service
Zondagmiddag besteld, maandagmiddag in huis, dus binnen 24 uur weer mogelijkheid onze oven te gebruiken, dus hele snelle service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Petra 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snelle levering, makkelijke website. Ook levering op zondag met goede tijdsindicatie hoe laat pakket wordt bezorgd.

Service
Klantenservice is bereikbaar tot 23.00 uur via Whatsapp en er wordt direct gereageerd. Direct antwoord op je vragen.

Assortiment
Gevonden wat ik zocht voor beduidend lagere prijs.

Aanbeveling
Goede website, levering, klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Madeleine Janssens 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel vlot, no nonsens

Service
Idem

Assortiment
Alles wat je nodig hebt in een paar klikken

Aanbeveling
Het kan uiteraard altijd beter

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed assortiment, makkelijk kiezen en bestellen en verschillende betaalmogelijkheden

Service
Altijd snelle en correcte verzending en goede hulp via klantenservice

Assortiment
Goed assortiment met veel goede merken en prima producten

Aanbeveling
Zowel voor, tijdens als na aankoop juiste service, betrouwbaar, snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GK 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is heel duidelijk en snel terug te vinden.

Service
De service is vooral heel snel.

Assortiment
Kan nog net iets meer.

Aanbeveling
Over het algemeen heel tevreden van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Buysse 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een website die duidelijk en praktisch georganiseerd voor de gebruiker. Elke stap is duidelijk en efficient.

Service
Snel geinformeerd met nuttige informatie, geen tijdverlies in vermenigvuldiging van mails zonder nuttige informatie.

Assortiment
Een mooie keuze van produkten die volgens mij zeker 90 % van de vragen beantwoorden

Aanbeveling
Efficientie, praktisch, disponibiliteit voor vragen.
Een voldoende keuze en dat alles voor goede prijzen.
Wat beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gasty 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De site van Coolblue was een aangename verrassing. In de linkerkolom eerst de categorie kiezen en vervolgens 'de diepte' in. Het wees zich vanzelf, waardoor het beslisproces ook makkelijk verliep.

Service
Ik heb de winkel niet nodig gehad voor vragen/klachten/retouren. Mijn cijfer is dan ook alleen gebaseerd op het bestelproces ... en dat liep vlekkeloos. Ook heel goed vond ik de wijze van informeren na bestelling (ingepakt, verzonden, wanneer te verwachten).

Assortiment
Ik kwam bij Coolblue terecht omdat ik een vaste telefoon met meerdere handsets nodig had. Daar was een goede keuze in. Bij het bezoek aan de site viel het me op dat Coolblue nog veel meer artikelen levert en dat was een aangename verrassing.

Aanbeveling
Dit dikke voldoende is gebaseerd op duidelijkheid van de site, de afhandeling van mijn bestelling en de duurzame manier van verpakken (die door de gebruikte teksten ook nog een glimlach teweeg brengen).

Extra toelichting
De volgende dat ik wat nodig heb, ga ik zeker weer even op deze site kijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Koos 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Website en bestelprocedure is helder en duidelijk

Service
Een fout in de bestelprocedure is snel hersteld

Assortiment
Gevonden wat ik zocht

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Koen 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Geldt voor meerdere webshops.

Service
ik heb iets geretourneerd en het werd zonder problemen ingenomen en betaald. Meer ervaring met de service heb ik niet.
Bezorging op zondag is prettig.

Aanbeveling
Een iets duurdere winkel, daarvoor krijg je betere service, dat is mijn indruk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

brigite severens 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles gemakkelijk en snel kunnen vinden

Service
Alles netjes en binnen de afgesproken tijd geleverd

Assortiment
Grote keuze en mooie acties met kortingen waardoor de prijs heel aantrekkelijk is...maar ook zonder korting heel tevreden over de prijs.

Aanbeveling
Snelle goede service, makkelijke webshop, alles goed te volgen via de mail.

Extra toelichting
Heb in twee dagen tijd 2x iets besteld en de dag erna al in huis...gewoon super..."coolblue is the best for you"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rilana 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
vanuit je luie stoel zo besteld

Service
binnen een dag had ik het in huis

Assortiment
wilde nog een Hasbro spel kopen omdat er een aanbieding was met twee spellen helaas niet meer te verkrijgen.

Aanbeveling
Zorg dat het assortiment er altijd is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Koen 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De producten hebben een duidelijke beschrijving.

Service
Had eerst info gevraagd en deze werd me correct en snel gegeven. op basis van de info heb ik dan de keuze gemaakt voor de aankoop. Top !

Assortiment
Meer dan voldoende toestellen voor elk type en in de verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
Eigenlijk moet je het zelf eens ervaren. s'Avonds rond 21:00u besteld en de volgende dag in de voormiddag bracht de postbode mijn bestelling al. Had niet sneller zelf naar de winkel kunnen lopen :-).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Loes 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, handige categorieën.

Service
Om 22.00 uur besteld en de volgende dag in huis. Ze beloven het niet alleen (dat doen namelijk meer webwinkels), maar ze doen het ook.

Assortiment
Ze hebben al heel veel, naar uitbreiden mag natuurlijk altijd.

Aanbeveling
Goed en prettig om hier te bestellen.

Extra toelichting
Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik heb gemakkelijk mijn ideale smartwatch kunnen uitkiezen door een nette website. Het bestel proces was straight forward en zaten geen moeilijkheden in.

Service
Ik heb eerder al eens een goede service van coolbleu meegemaakt en deze keer ook weer netjes op tijd bezorgd en in mijn voordeel ook zelfs op zondag!

Assortiment
Coolbleu sorteert naar mijn mening al hun producten heel goed, daar is niets op aan te merken. Ook heeft het veel in het assortiment, maar er zijn winkels die meer hebben.

Aanbeveling
Nooit geen problemen bij deze webwinkel, duidelijke omschrijvingen, en nette levertijden.

Extra toelichting
Geweldige winkel, en goede service, wat wil je nog meer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Brenden lee elen 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zelfde dag besteld met vandaagnog kreeg bericht dat hij rond 21 uur 15 bij mij was. Klokslag 21 uur 15 belde ze aan

Service
Uitstekende service, stel u vraag via Facebook binnen 20 minuten een antwoord!

Assortiment
Ruime keuze, meer als in een winkel alleen.

Aanbeveling
Uitstekende service en beleefd geholpen echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jowi 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk en makkelijk te bestellen

Service
snelle bezorging

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
Duidelijke site en makkelijk te bestellen
ruime keus

Extra toelichting
Ik had al een paar keer eerder hier besteld Cool blue was vaak de goedkoopste en de levering was iedere keer snel ( volgende dag )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ceesklippel 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijne website, duidelijk

Aanbeveling
Maakt waar wat ze beloven en makkelijk afrekenen, Paypal 😊

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shauni Torfs 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alle producten worden netjes opgedeeld, ja krijgt een duidelijk keuzemenu om te filteren. Daarnaast zorgt coolblue ook voor extra uitleg, als je bijvoorbeeld moet kiezen tussen wasmachines en droogkasten. Voor veel producten bestaat er ook een top 10!

Service
Heel correcte levering, altijd goed en veilig ingepakt. Levering wanneer je maar wil. Je kan ze ook altijd bereiken voor vragen ivm het product dat je koopt. De service van in een echte winkel, maar dan vanuit je zetel!

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment dat je nergens anders vindt.

Aanbeveling
Sinds mijn eerste bezoek aan de webshop is coolblue voor mij dé winkel om elektronica te bestellen.. Computer, wasmachines, usb sticks, zelfs rugzakken en speelgoed. De levering gebeurt altijd op tijd en ik kan nog heel laat beslissen en toch is het de dag erna al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kristien 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De opeenvolgende stappen voor de bestelling online zijn duidelijk en gebruiksvriendelijk.

Service
Donderdagavond bestellen en vrijdag om 11 u al een email dat ik mijn pakje mocht afhalen. Ongelofelijk snel.

Assortiment
Meer dan keuze genoeg

Aanbeveling
Je kan je pakje laten leveren op een verzamelpunt in je buurt. Super handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Enorm assortiment dus ruime keuze aan kwaliteit. Eenvoudig bestellen en snelle levering

Service
Zeer goede service, vriendelijk en behulpzame medewerkers die je vriendelijk en begripvol te woord staan Dat maak je niet altijd mee

Assortiment
Zeer ruime keuze en enorm assortiment van verschillende producenten

Aanbeveling
Een perfecte winkel met kwaliteit !

Extra toelichting
Zo door gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fabian 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vlotte en duidelijke website, waarbij je alles kan vinden binnen enkele muisklikken. Je hoeft zelf niks anders te doen dan thuis zijn en op een paar knopjes te drukken, gemakkelijker dan dit zal je het niet krijgen (vandaag de dag)!

Service
Gratis levering aan huis en topservice bij problemen.

Assortiment
Er was geen smartphone waar ik het bestaan van afwist, die ik niet kon vinden op coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudige zoekmachine, goed omschreven en overzichtelijk.

Service
Correcte afhandeling, alles verlopen zoals beloofd

Assortiment
Uitgebreide keuze, van witte producten tot merken

Aanbeveling
Nooit slechte ervaring gehad bijbal mijn aankopen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bianca Waning 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Coolblue heeft alles wat je maar wilt hebben op gebied van tv's, telefonie, laptops en dergelijke. De websites zijn overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

Service
Coolblue heeft uitstekende klantenservice. Je wordt netjes en direct geholpen zonder poespas.

Assortiment
Coolblue heeft qua assortiment heel veel. Als je bij coolblue niet kan slagen dan slaag je nergens.

Aanbeveling
Ik beveel coolblue aan iedereen aan. Je hebt een ontzettende hoeveelheid aan assortiment, uitstekende klantenservice en de websites zijn gemakkelijk om er door heen te navigeren.

Extra toelichting
Ik ken coolblue alleen als de webwinkel maar ik vind het een geweldige webwinkel. Als je een product besteld dan is het product ook echt de volgende dag binnen. Je wordt netjes op de hoogte gesteld van het verloop van bezorging en je kan altijd terecht met vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dpd te z 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
uitstekende behandeling en zeer snelle afhandeling en bezorging. Super!

Service
super.

Assortiment
zeer ruime sortering.

Aanbeveling
10!

Extra toelichting
bijzonder tevreden met bestelling/bezorging en totale afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Helder en duidelijke site. Digitaal goed verwerkt.

Service
Levering volgens mail.

Assortiment
Gevonden wat ik wilde hebben.

Aanbeveling
Helder en duidelijke manier van bestellen. Duidelijke mailwisseling.

Extra toelichting
De werkelijkheid is de laatste mail voorgeweest.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews