coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42301 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3462 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ritadeboer 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk zoeken

Service
zaterdagavond bestellen ,zondagmiddag bezorgd, helemaal geweldig

Assortiment
goede sortering

Aanbeveling
gewoon alles goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.L.67 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon kijken, vergelijken en als je je keuze hebt gemaakt.. bestellen. En tot nu toe steeds volgende dag in huis. TOP

Aanbeveling
Gewoon nog nooit iets te klagen gehad. Heb je een vraag/probleem... altijd vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noucha 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer snel gevonden wat ik zocht = overzichtelijke website en indeling

Service
Zeer snelle afhandeling van de bestelling alsook de levering.Levering kunnen volgen is positief!

Assortiment
Groot assortiment , met alle bekende en goede merken !

Aanbeveling
De betere webwinkel ! Dit op alle gebied : TOP

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mister Polaroid 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk kiezen en betalen.

Service
Altijd zeer goede service, zoals beloofd.

Assortiment
Je vindt in 9 gevallen van de 10 meteen wat je nodig hebt en het is op voorraad.

Aanbeveling
Gewoon top!

Extra toelichting
Ik ben grote fan van Coolblue en hoop binnenkort een Nexus 6P te kunnen bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima website

Service
Correct, ook bij klachten

Aanbeveling
Geen dozenschuiver, maar een complete winkel die voldoet aan de maatstaven van deze tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cool blue 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Ik vind de snelheid en correcte aflevering zeer goed geregeld

Extra toelichting
Weinig alles was perfect geregeld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henrie 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk vergelijken met ruime product informatie

Service
Goede en tijdige terugkoppeling m.b.t. de status van de order

Assortiment
Heel ruim en veelzijdig

Aanbeveling
Fijne shop met een uistekende service, goede prijzen en een overzichtelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arthur 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Site spreekt voor zich.

Service
Vlotte levering en direct een link om je bestelling vanaf je bestel moment te volgen.

Assortiment
Veel in huis.

Aanbeveling
Ze doen gewoon wat ze zeggen, en ze zijn echt grappig.

Extra toelichting
Niet verder zieken, gewoon bestellen, dan ervaar je het zelf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bömke 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
S'avonds besteld en meteen volgende dag binnen

Service
Bij problemen of klachten super geregeld

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Supersnel vriendelijk
Service geweldig!

Extra toelichting
Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Op zich zeer tevreden. Snelle bezorging. Echter, ondanks dat ik speciaal een briefje op de deur had gehangen met het verzoek aan de bezorger het pakket bij de buren af te leveren bij geen gehoor, heeft deze het toch weer meegenomen, dat is jammer.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Running Blind 13-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Alles overzichtelijk snel opgestuurd ook in deze druke periode

Service
Alles prima

Assortiment
Zeer tevreden

Extra toelichting
Ik zal zeker weer klant zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J Woudstra 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke pagina's en eenvoudige stappen om tebestellen en betalen

Service
Geweldig dat je op zondag besteld en maandag is het in huis.

Aanbeveling
Overzichtelijke site, handige revieuws en snelle levering. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is duidelijk beschreven.alles wijst zich vanzelf.

Service
Ik ga even af op de super snelle levering.s avonds om 22.30 besteld ,de volgende dag om 11.30 in huis

Assortiment
Er is van alles wat...ik heb nog niets gemist..tot nu toe

Aanbeveling
Deze zaak sprak mij gelijk aan..en dat blijkt dan ook wel weer door dat zij ook aan alle akties meedoen...super

Extra toelichting
Mooie site..snelle levering..dus hier ga ik nog meer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blauwvleugel1 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede en ruime sortering.
keus te over

Service
zoals afgesproken op de juiste tijd geleverd

Assortiment
zoals gezegd ,keus te over

Aanbeveling
het is duidelijk zoeken voor wat je wilt kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nino 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk besteld

Service
zo besteld volgende dag in huis

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke catalogus

Service
Snelle respons

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
De verzending en betaling liep zeer vlot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronnie van Schenkhof 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het gezochte product was niet moeilijk te vinden!

Service
's avonds om 23.20 uur bestelt; nog geen 12 uur later had ik het in mijn bezit!

Assortiment
Heb verder niet gezocht in jullie assortiment: ik vond vrijwel direct hetgeen ik naar opzoek was!

Aanbeveling
Snelle levering, netjes verpakt, compleet: War wil een klant nog meer?

Extra toelichting
Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Brié Astrid 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Nooit geweest, maar zal hetzelfde zijn.

Service
Heel tevreden, behulpzaam indien m'n een probleem heeft bij de betaling. Klantvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemie 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit de luie zetel gekozen, vergeleken en besteld. Zelf gekozen voor levering in Lochristi omdat we daar moesten passeren en een woordje uitleg wilden vragen. Volgende dag was bestelling al klaar, hebben we afgehaald en werden we te woord gestaan door een vriendelijke en professionele verkoper.

Service
Perfecte levering, goede service in de winkel, vlotte nalevering per post

Aanbeveling
Voorlopig (eerste ervaring met Cool Blue) kan ik niets opmerken en ben ik een tevreden klant die Cool Blue zeker zou aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fons 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gemakkelijk.

Service
geen problemen gehad.

Assortiment
goede website - gemakkelijk en efficient om producten te vergelijken

Aanbeveling
Schoolvoorbeeld van hoe het moet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk De Backer 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Bestel vanuit je luie zetel uit de uitgebreide catalogus en....de volgende dag komt de postbode langs met je bestelling! Goed en stevig verpakt, zonder extra leveringskost en evt onder gratis retour!

Assortiment
Mijn bestelling betrof een ssd sata disk, zocht tevergeefs naar een ata/ide schijf (ssd)....

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

J M 13-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
goed

Service
goed

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
Na aankoop de artikelen ergens anders goedkoper gevonden :-(

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon heel makkelijk vinden wat ik zocht.

Service
Binnen 1 dag geleverd!

Assortiment
Tot nubtoe nog niks niet gevonden.

Aanbeveling
Groot assortiment en bijzonder snelle afwikkeling van de bestelling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mohammed Yacoubi 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk.

Service
Supersnel.

Assortiment
Veel keuzes.

Aanbeveling
Zeer handig.

Extra toelichting
Coolblue is the best 😀

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

timothy 13-12-2015 In de winkel gekocht
lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ticket en eventjes een koffie...

Service
breidwillig luisteren en handelen...

Assortiment
ruim

Aanbeveling
ruim assortiment, keuze, advies en snelle levering

Extra toelichting
levering: snel, correct zoals beloofd...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
snel besteld, overzichtelijke site

Service
directe levering

Assortiment
ruim voldoende assortiment

Aanbeveling
snelle levering, goede kwaliteit-prijsverhouding

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Cynthia 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke web pagina en telefonisch krijg je super goede adviezen en er word de tijd voor je genomen.

Service
Telefonisch word je prima geadviseerd

Assortiment
Ze hadden wat ik zocht

Aanbeveling
Voor al het bovengenoemde en ze zijn naar mijn mening super klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 13-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Website is overzichtelijk, de mogelijkheid om te filteren is erg goed. Zo kan ik precies vinden wat ik zoek.

Service
Het pakket is netjes de volgende dag geleverd. Ook een zeer groot pluspunt is het bestellen voor 23:59, volgende dag geleverd.

Assortiment
Ik wist precies wat ik zocht en zodoende ben ik bij Coolblue terecht gekomen. De prijs was gelijk aan de prijs van de concurrent (MediaMarkt). Toch heb ik besloten om Coolblue het voordeel van de twijfel te geven.

Aanbeveling
Ondanks dat ik zeer tevreden ben over mijn laatste bestelling, vind ik het nog steeds jammer dat ik bij mijn eerste bestelling een defect product had ontvangen.

Hier kan Coolblue natuurlijk niets aan doen. De oplossing die ik graag had gezien, was dat het alternatief voor de zelfde prijs geleverd kon worden als bij de concurrent. (Coolblue ± €63,- Wehkamp €43,-)

Desondanks zal ik zeker nog een keer bij Coolblue bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Rob 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer overzichtelijke site, gemakkelijk bestellen met diverse bezorg en afhaalmogelijkheden

Service
Had een vraag over de bestelling die binnen enkelel uren werd beantwoord

Assortiment
Kan natuurlijk niet alles overzien, maar ziet er zeer compleet uit.

Aanbeveling
Een zeer prettige ervaring. Hou van de "tone of voice" van Coolblue bij beschrijving van de shop en de voorwaarden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Schlimbach 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig bestelproces, geen onduidelijkheden

Service
Op donderdagavond is levering op afspraak gratis, netjes op de afgesproken tijd geleverd!

Assortiment
Groot assortiment, ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan vd Boon 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super duidelijke webshop en alles makkelijk te vinden

Service
perfect!

Assortiment
Ruime keuze! Er is voor elk budget iets te vinden

Aanbeveling
Geen problemen gehad! Snelle levering in combi met een duidelijke webshop is voor mij voldoende om deze winkel aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te installeren makkelijk in gebruik,top

Service
Vlotte levering

Aanbeveling
Altijd correcte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bramid 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten goed vindbaar, uitleg en video presentatie

Assortiment
Overzichtelijk assortiment, niet de goedkoopste maar ik vind betrouwbaarheid en goede ervaringen in het verleden belangrijker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurens 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijke site om lekker rond te kijken. Producten zijn goed te zien en goed omschreven.

Service
Snelle service!

Assortiment
Ruim assortiment, geweldig voor de echte elektronica en gadget fan.

Aanbeveling
mooie site, super snelle service en een ruim assortiment ik ben een te vrede klant.

Extra toelichting
Keurig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joseph S 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik snap niet hoe ze het doen.. snel uitkiezen, betalen en leveren .

Service
Telefonische support is top

Aanbeveling
Ik kom hier graag!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Edwin 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snel geleverd zoals altijd

Service
Uiterst te vreden

Aanbeveling
Goede service ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nieklin 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Snel gezocht en gevonden Bk Wokpan

Service
Snelle reactie

Aanbeveling
Correcte afhandeling

Extra toelichting
Alles prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke weergave van de opties en alternatieven.

Service
Zondag bestellen is maandag in huis, top!

Assortiment
Grotere en kleinere merken naast elkaar, ruim aanbod dus.

Aanbeveling
Heb tot nu toe geen minpunten ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sofie De Peuter 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed of slecht weer, moet je niet bij stilstaan want je hoeft de deur niet uit!

Service
Zeer snelle service, volgende dag in huis. Top!

Assortiment
Zeer gevarieerd assortiment, voor elk wat wils. Voldoende informatie omschreven per artikel.

Aanbeveling
Zeker de moeite waard om te bekijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BVR 13-12-2015 In de winkel gekocht
wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bereiken. Veel plaats om te parkeren.

Service
Vriendelijk en zeer behulpzaam. Men neemt de tijd om te luisteren naar jouw wensen en stemmen daar het aanbod op af.

Assortiment
Als het bestaat, dan hebben ze het volgens mij. Als het niet op voorraad is, wordt het zonder meerkost opgestuurd en heb je het de volgende dag in huis.

Aanbeveling
Zeker een dikke 10. Coolblue is eigenlijk een internet winkel, maar je werd ter plaatse geholpen door 5 personen achter de desk. Dus geen lange wachttijden en door het systeem met nummers, wordt je geholpen door een verkoper met kennis van het toestel waarvoor jij komt.

Extra toelichting
Dank aan verkoopster Marie in Coolblue Wilrijk voor je eindeloze geduld met mij als leek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter De bie 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Praktisch te vinden

Service
e-mail over de voortgang van de te leveren goederen + Vlekkeloze levering

Assortiment
Grote keuze

Aanbeveling
Dit is de eerste keer dat ik gebruik maak van de winkel ,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

linda h 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site

Service
wat ze beloven gebeurt ook echt

Assortiment
ik dacht hier ook boeken te kunnen kopen

Aanbeveling
vlugge service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Willems Gerrit 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je vindt onmiddellijk wat je zoekt via de indeling bovenaan

Service
binnen de 24 uur bij je thuis

Assortiment
uitgebreid aanbod

Aanbeveling
wanneer je iets naar je keuze hebt gevonden en aanklikt, krijg je dadelijk de accessoires te zien die bij dit artikel horen. Handig!

Extra toelichting
Kan niet beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Fijne website handige indeling en overzichtelijk

Service
Adhv diverse ervaringen kan ik zeggen een prima service bij Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ULrikc 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke website, makkelijk dingen te vinden, ook makkelijk te dingen te vinden via prijsvergelijking komt Coolblue er veel als beste uit

Service
Prima service en nahulp indien nodig, gebruik nu de chat facebook waar je Coolblue makkelijk vind. De diverse montagefilmpjes van de product expert zijn zeer nuttig om zelf kleine installaties of grote installaties op je pc e.d. te doen. Mooi uitgelegde met de diverse filmpjes

Assortiment
Tot hiertoe kwam ik steeds uit bij Coolblue voor SSD Samsung welke ik 2 aankocht eind 2014 en nu eind 2014.
Het assortiment lijkt mij een degelijk assortiment te zijn en eh, veel goedkoper dan anderen zie prijsvergelijker

Aanbeveling
Goedkoop, makkelijk je dingen te vinden, zeer goede service vooraf, ook met moeilijke vragen die naar de technische experts wordt doorgestuurd en binnen de paar uur beantwoord. Wel goed maak ook noodzakelijk wanneer je beslist iets te kopen, Anders zou je het misschien ergens anders gaan zoeken. Toch blijft Coolblue veruit de goedkoopste in wat ik reeds aankocht

Extra toelichting
Vooraleer je iets koopt, kijk dan eerst eens bij Coolblue. Meestal zeer goede prijs, zeer snelle levering, per post +- 18 uur van het inpakken, goede, lieve en goede naverkoop dienst via telefoon, chat binnen het uur antwoord enz. Coolblue een trendzetter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abbas 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoud!

Service
Efficient

Assortiment
Wat ik nodig had.

Aanbeveling
Eenvoud en gemak = tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wim 13-12-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Simpel eenvoudig te bestellen

Service
Zoals het hoort

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
De nieuwe manier van kopen

Extra toelichting
nope

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk gestructureerd, online aankopen op zaterdag en zondag geleverd, wat kan men meer wensen.

Service
Correcte levertijd, snelle helpdesk, vriendelijke en deskundige medewerkers.

Assortiment
Zeer ruim en duidelijk gestructureerd assortiment.

Aanbeveling
Mijn volgende aankoop kom ik zeker ook bij jullie bekijken.

Extra toelichting
Ook wanneer er iets misgaat bij het installeren van de software was men zeer bereidwillig om deskundig advies te geven, probleem zelf kunnen oplossen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiebe Werkman 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke webshop met duidelijke navigatie en submenu's

Service
Alle tot dusver bestelde artikel hadden wij inderdaad de volgende dag in huis. Echt een zeer goed georganisserde logistiek, had niet verwacht dat dit mogelijk was. Coolblue overtreft mijn verwachting. Daarnaast wordt je prima op de hoogte gehouden via de mail over het bestelproces en de levering van je product!

Assortiment
Zeer brede webshop (met sub-webshops die onder Coolblue vallen). Van een waterpik (jaja, echt waar) tot aan een Jura koffieautomaat - alles wat ik de laatste maanden via internet heb gekocht, kon ik bij Coolblue vinden, voor een zeer schappelijke prijs!

Aanbeveling
zo hoort een webshop te zijn, klantgericht, met humor en ook nog eens doen wat ze zeggen! Je wordt goed op de hoogte gehouden en mocht je een keer een probleem hebben, je kunt altijd terecht bij 1 van hun fysieke winkels (heb ik nog niet ondervonden, maar het is prettig dat er ook fysieke winkels zijn waar je even naartoe kunt)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voldoende info over de functies te vinden op de site, ik moet dus niet gaan rondzoeken op andere sites.
Met een paar klikken kan je vergelijken tussen soortgelijke toestellen.

Service
Info over levering via mail is heel correct. Levering ook zoals aangegeven.

Assortiment
Voldoende uitgebreid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews