coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42591 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roos 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke info en eenvoudige manier om te bestellen.

Service
Goede en beleefde telefooncommunicatie.Correcte levering.Perfecte voorwaarden.

Assortiment
Zeer gunstige prijs en voldoende keuzemogelijkheden.

Aanbeveling
Ik zou iedereen, die online wil bestellen, aanraden eerst een kijkje te nemen op de website.

Extra toelichting
Hoop dat alle koopvoorwaarden in de toekomst zo blijven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

germien 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
rustig vanuit je luie stoel kijken en vergelijken

Service
als je belt met een vraag wordt je duidelijk te woord gestaan

Assortiment
keus genoeg op elk gebied

Aanbeveling
goede winkel met groot assortiment en prettige mensen als je een vraag hebt

Extra toelichting
mijn eerste keus als ik weer wat nodig heb voor mezelf of om cadeau te geven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christian Stynen 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Thuis besteld en de dag erna geleverd. Fijn !!!

Service
Ik mailde om info over een product en kreeg snel feedback terug.

Assortiment
Ruime keuze van elk merk en voor een beperkt budget.

Aanbeveling
Gewoon gemakkelijk en snel geleverd in een veilige verpakking. In een afhaalpunt naar keuze. Als je werkt is dat gemakkelijk. Je haalt het af voor of na je werkdag. Super is da !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G L 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gebruiksvriendelijk, gemakkelijk en duidelijk onderverdeeld in categorieën en makkelijk iets op te zoeken.

Service
Snelle levering

Assortiment
Groot en niet duur assortiment

Aanbeveling
Vooral voor de prijs en de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maatje 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit de luie zetel zo besteld...

Service
Besteld rond 15 uur en dag nadien in huis.

Assortiment
Zeer veel keuze met duidelijke omschrijving en revieuws.

Aanbeveling
Prima keuze en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site die zichzelf uitwijst

Service
Heel snel geleverd

Assortiment
Heel ruim assortiment

Aanbeveling
Gemakkelijke site,goede sevice,vlotte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke parameters en heel overzichtelijk.

Service
Snel en genoeg informatie

Assortiment
Je kan niet altijd een 10 geven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kurt Vanlingen 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is super overzichtelijk en je komt altijd terecht bij een specifiek domein voor het product.

Service
Absoluut. ik heb nog geen problemen ondervonden met alles wat ik al heb aangekocht via coolblue. De leveringstermijn is verschrikkelijk snel. Geweldig.

Assortiment
Alles, Jullie hebben echt alles.

Aanbeveling
Absoluut de top. zeker de levering en de handige website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther bax 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Makkelijk te bestellen online

Service
Super snel bezorgd! De volgende ochtend al binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans P 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Bij de 2de hands camera zat geen originele batterij. Na een belletje werd de volgende dag al een nieuwe geleverd. Erg prettig dat hier niet moeilijk over werd gedaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

roland from north-face 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon heel goed en duidelijk

Service
Supersnel en betrouwbaar

Assortiment
Ruime keuze, geen flauwekulmerken maar kwalitatief hoogwaardig. En ook nog vaker goedkoper als bijvoorbeeld Mediamarkt !

Aanbeveling
Waren er maar meer als Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucy 18-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
je kunt van thuis uit een product zoeken en bestellen, zeker omdat ik wist wat ik zocht.

Service
Ik heb mijn bestelling netjes op de afgesproken tijd ontvangen, wat ik belangrijk vind om niet nodeloos thuis te zitten wachten.

Assortiment
over de prijs kon ik niet oordelen want het product is niet zo veel meer op de markt te vinden, kan dus niet vergelijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

heughebaert ronny 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online bestellen

Service
Snel geleverd.Zelf op zaterdag en zondag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ron 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snelle service , gemakkelijk

Service
na contact met klanten service snelle oplossing geboden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gregory 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je weet direct wat je zoekt

Service
Snel en volgende dag geleverd en je word verwittigd wanneer ze leveren tussen welk uur ze er zijn echt gemakkelijk

Assortiment
Genoeg keuze

Extra toelichting
Prachtige organisatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Prima webshop, alles is eenvoudig te vinden

Service
Je ontvangt mail met levertijden, maar er wordt nooit binnen de de ze tijdvakken geleverd

Assortiment
Ruim assortiment

Extra toelichting
Ruim assortiment, snelle reactie klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Willy 17-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
alles is duidelijk

Service
wel 2 dagen moeten wachten op bestelling

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Carlijn 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke site, eenvoudige bestelwijze, geen poespas. Goede prijzen en alles incl verzendkosten (nl gratis)

Service
Dinsdagavond 20.00 bestelling geplaatst, de volgende dag keurig bezord bij de buren. Zelfs van cool blue een bericht dat pakket bij de buren bezorgd was (naast een briefje van tnt post)

Assortiment
Kan beter. Beperkte keuzes

Aanbeveling
Snel, betrouwbaar, geen verzendkosten (ook niet bij retourlevering) en bovendiengoede kortingscode via tmobile

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

posthuma 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
prima website

Service
snelle levering en bezorging op gewenst moment

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
geen opmerkingen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dio Dolmans 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Besteld via Internet en de dag erna in huis ...

Service
Snel ..perfect!

Assortiment
Groot en betaalbaar

Aanbeveling
Geen enkel probleem gehad, snelle bezorging, goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nico 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede site, makkelijk bestellen en betalen

Service
Ik kocht o.a. een WiFi printer en kreeg deze niet geinstalleerd. De uitermate vriendelijke medewerkers van de goed bereikbare klantenservice (met ruime openingstijden) hebben mij op een voortreffelijke wijze geholpen het probleem op te lossen. Klasse! Moet eigenlijk een 10 zijn......

Assortiment
Er is weinig wat je niet bij Coolblue kunt kopen

Aanbeveling
Coolblue is niet altijd het goedkoopst. De after sale en service is echter onbetaalbaar.

Extra toelichting
nope

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De mogelijkheden om door te filteren tot het gewenste product te komen, zijn super. Daar kunnen veel reiswebsites nog iets van leren.

Service
Op zondagnamiddag bestelt en maandag om 13h00 reeds afgehaald. Sorry dat we jullie 2 uur lieten wachten, het pakket lag immers om 11h00 reeds klaar 😀

Assortiment
Je zou er keuzestress van krijgen ...

Aanbeveling
Ruim aanbod, top website, super service.

Extra toelichting
De eigen gemaakte filmpjes zijn zeer goed: duidelijk en ook minder goede punten van een product worden aangehaald. Ook dit is een hulp om tot de juiste keuze te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicoleke 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
rustig vanuit je luie zeten kunnen kiezen

Service
zoals beloofd, meteen reactie, meteen in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jef janssens 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijk

Service
vrijdag besteld en zaterdag geleverd!

Assortiment
Prijzen vergeleken en testaankoop geraadpleegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johanbavik 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles heel overzichtelijk.

Service
Niets op aan te merken!

Assortiment
Oneindig veel producten!

Aanbeveling
Kan maar weinig minpunten vinden...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tom de troyer 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hebt het rap in huis

Service
Goede ontvangst en goed ingepakt

Assortiment
Veel keuze van aanbod

Aanbeveling
iDEAL voor mensen die geen tijd hebben voor te gaan schoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smets 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
correcte en duidelijk info

Service
vlotte bediening

Assortiment
mooi, uitgebreid

Aanbeveling
fijn en eigentijds

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jean Mahieu 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
Als ik iets zoek op internet vind ik het meestal en goedkoper bij cool blue.

Aanbeveling
Service en informatie zijn uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Georges 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke omschrijving van het artikel dat ik gekocht heb.

Service
Geleverd in de periode zoals beloofd.

Assortiment
heb specifiek gezocht naar één bepaald artikel. de rest heb ik snel overlopen zonder echt te zoeken.

Aanbeveling
jullie hebben gehandeld zoals beloofd. Proficiat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart den ouden 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het was heel gemakkelijk winkelen.

Service
Het pakket was goed op tijd.

Assortiment
Ik had een keus voldonde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jani 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Kon onmiddellijk vinden wat ik wou.

Service
De winkel is haar levertijd zeker nagekomen. Nog sneller dan ik dacht.

Assortiment
Voor mij was het assortiment goed en de prijs kwaliteit is ook zeer goed.

Aanbeveling
Zowel wat ik wilde als de bestelling en de levertijd vond ik super. Dus nogmaals bedankt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Yannick 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel eenvoudige site om te gebruiken

Service
Heel overzichtelijk met de opeenvolgende mails ivm mijn bestelling

Assortiment
Meer dan genoeg om uit te kiezen

Aanbeveling
Heel leuke ervaring en zal deze winkel zeker in de toekomst nog gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis op je gemak bestellen op je computer.

Service
Om 20.00 uur besteld, volgende dag voor 14.00 uur geleverd, naar 2e verdieping gebracht, aangesloten en de oude machine weer meegenomen. Zonder extra te betalen; dat is pas service!

Assortiment
Keuze uit een enorm assortiment merken en modellen tegen een zeer scherpe prijs.

Aanbeveling
Hoe kun je nog meer service bieden dan dit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

noels tony 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is heel makelijker iets te vinden via de zoek machine. In een paar muisklikken ben je klaar.

Service
Goede en snelle service

Assortiment
Zeer ruim aanbod je vind er bijna alles wat je zoekt.

Aanbeveling
Ik vind het heel makkelijk winkelen bij coolbleu. Het aanbod is ruim.de webshop is heel overzichtelijk.en er is een snelle levering. Wat wil een mens nog meer?

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Vanroose 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je besteld van thuis en je krijgt het de volgende thuis

Service
Heel tevreden

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Heel ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Christiaens Michael 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige duidelijke interface met vergelijking

Service
Direct een eerlijke uitleg bij vragen per telefoon

Assortiment
Is volgens mij wel groot

Aanbeveling
Dat mag voor mij gerust een 11 op 10 zijn

Extra toelichting
Vooral niet verzwakken en de prijzen laag houden !!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natascha 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een verlanglijstje zou een mooie extra zijn, voor de rest puik werk.

Service
De bestelling was ongeveer 12h na betalen geleverd.

Assortiment
Als girl-gamer is het asortiment naar mijn oordeel meer als voldoende, Razer is ruimschoots in voorraad en onderdelen zij er ook in ruime keuze.

Aanbeveling
Momenteel in mijn ogen de beste webshop in zijn soort voor elektronica en gaming.

Extra toelichting
Heel tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathieu 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bijna alles te vinden

Service
Coolblue geeft je vanaf de bestelling tot levering een goed gevoel dat de levering in orde komt. Dit is ook zo.

Assortiment
Prijs kwaliteit prima

Extra toelichting
Hoe zit het met de garantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiel 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je vind er alles heel overzichtelijk.

Service
uitstekende Service gisteren een vaatwasser besteld vandaag geleverd.

Assortiment
het gehele assortiment is overzichtelijk en zonder problemen te vinden.

Aanbeveling
Ik weet zeker dat wanneer ik weer iets nodig heb dat ik bij Cool Bleu mijn inkopen ga doen.

Extra toelichting
De bezorging was ook perfect de vaatwasser werd netjes op de plaats gezet en aangesloten. De verpakking werd meegenomen. Een pluim voor de bezorgers.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjo 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de gekochte producten waar duidelijk weergegeven en duidelijk omschreven

Assortiment
de drie gekochte producten waarvan een niet echt een heel bekend product was meteen verkrijgbaar.

Aanbeveling
vanwege t gemak en de snelle bezorging .Alle drie de producten werden meteen de volgende ochtend voor 9.00 uur bezorgd

Extra toelichting
prima webshop, duidelijke beschrijving. voldoet aan de verwachting. goed verpakt en supersnelle verzending alle drie de keren. en... mooie prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Grote sortering

Service
Snel geleverd

Assortiment
Veel

Aanbeveling
Besteld en snel geleverd engoed verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LUC 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vrijdag avond besteld zaterdag morgen met een vriendelijke postbode van BPost ontvangen

Service
snelle en correcte aflevering

Assortiment
gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
veelzijdig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle en goede levering

Service
Artikel in eerste instantie uitverkocht. Mail weer op voorraad

Assortiment
Echt totaal aanbod

Aanbeveling
Levering/kwalitiei/service alles orima

Extra toelichting
Wekker/ koffiezetapparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kamiel 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
wat wil je nog meer als je dat allemaal vanuit je zetel kunt doen

Service
zeer vlot en zeer snel

Assortiment
ik zou niet weten wat er nog aan toe te voegen

Aanbeveling
zonder te twijfelen

Extra toelichting
als ik iets nodig heb dan bestel ik hethier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olfat 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel vinden van producten.

Service
Vriendlijk, snel en duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijkeke 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voldoende zoekcriteria, geen rocketscience

Service
You say what you do and do what you say

Assortiment
Ontdek nog dagelijks nieuwe zaken

Aanbeveling
Gemakkelijk, eerlijk, snel en correct... Wat meer kun je wensen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Van Soest 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk te hanteren website. Producten eenvoudig te sorteren op verschillende criteria. Makkelijk te bestellen en af te rekenen

Service
Snelle levertijd en directe communicatie mogelijk via de sociale media zoals bvb twitter. Supervriendelijke mensen aan de telefoon.

Assortiment
uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A B 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Handbagage gekocht, verkeerde afmeting,teruggestuurd en onmiddellijk reactie gekregen dat ons rekeningnr niet in orde was en de vraag dit opnieuw door te geven, daarna binnen de drie dagen ons geld terug gestort gekregen. Prima service! Daarna andere koffer gekocht en ook hier een zeer vlotte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vauj 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan kiezen vanuit je luie zetel.

Service
Is het voorradig? Bestellen en perfecte levering bij u of op een ander adres, ook op zondag.
Toestel stuk, geen probleem met de garantie regeling, producten worden met de hoogste service ter herstelling opgestuurd, of omgeruild!

Assortiment
Waaier aan verschillende merken, prijsklasse, voor wat het specifiek moet dienen!

Aanbeveling
Een top winkel!

Extra toelichting
Heb al meerder keren bij Coolblue gekocht, zonder enig probleem! Ook al eens moeten gebruik maken van hun service afdeling in de winkel, met de glimlach en professionele ingesteldheid!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maya 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is heel duidelijk met omschrijvingen en foto's.

Service
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews