coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42510 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2723 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

S van es 03-08-2017 Via de website gekocht

Administratief moet verbeterd levering prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Steeds na 3 keer bellen verkeerd leveradres
Dus duurde 4 dagen voor het geleverd/omgeruild was
De bezorgers prima

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Nathalie 03-08-2017 Via de website gekocht

Makkelijk besteld en snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk bestelproces en Super handig dat 's avonds bezorgen! Ik ben zeer tevreden. Een volgend product zal ik ook hier bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Edwin willems 03-08-2017 Via de website gekocht

Snel, betrouwbaar,proactief dmv instructiefilmpje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel, betrouwbaar,proactief dmv instructiefilmpje Hoe t product te gebruiken. Emailservice prima. Levering en track en trace-code alles ging prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjan Janse 03-08-2017 Via de website gekocht

Niet alleen woorden, maar ook echt daden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft het allemaal. Een groot assortiment met vrijwel alles wat je kan bedenken, scherpe prijzen, altijd gratis leveren (en indien nodig: gratis retourneren) en natuurlijk de aller-, aller-, allerbeste klantenservice van Nederland. Omdat de kwaliteit van de producten hoog is is het vrijwel nooit nodig, maar -als- er eens iets aan de hand is dan zorgt Coolblue er voor dat het snel, netjes en vriendelijk wordt opgelost voor je. Dikke complimenten voor dit bedrijf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MK 03-08-2017 Via de website gekocht

Prima service en snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk website, prima service en snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Neeltje 03-08-2017 Via de website gekocht

Het is ook geweldig hoor goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is allemaal goed geleverd en netjes aangesloten het klopt met de reclame die we op televisie zien. Ga zo door allemaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 03-08-2017 Via de website gekocht

Hele goede service..vandaag besteld, morgen in huis.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had een email gestuurd met vraag..vrijwel direct antwoord...
En na bestelling en levering persoonlijk kaartje in de bus met mededeling veel plezier met de aankoop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 03-08-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te vergelijken en bestellen.
Had cool blue nog gebeld en ook telefonisch perfect geholpen.
Ook de bezorgers waren top, vriendelijk en voorzichtig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LG 03-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en Supersnelle Levering!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om 22.45u nog contact gehad met een hele opgewekte dame van de klantenservice inzake een printeraankoop en de volgende dag om 11.00u werd het al afgeleverd, echt top👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijn 03-08-2017 Via de website gekocht

Top service en de medewerkers van Dynalogic top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om 21:30 ging de wasmachine kapot, iets voor 10en besteld bij Coolblue en om 20:30 de volgende dag stond de nieuwe wasmachine te draaien. Vooral dankzij Semere en Abdul die namens Dynalogic de wasmachine naar boven tilde en de oude wasmachine weer mee namen. Bedankt heren!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno 03-08-2017 Via de website gekocht

coolblue geeft service met een glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben al klant sinds het begin van deze winkel, jaren geleden een pda gekocht in de pda shop in Rotterdam, fysieke winkel, sindsdien klant gebleven, altijd prima service, goede levering en breed assortiment, Coolblue behoort tot de eenzame top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Verhoeven 03-08-2017 Via de website gekocht

Inderdaad: geweldige service! + flexibele aflevering + gemak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In eerste instantie heb ik gekozen voor Coolblue omdat ik de bestelling op een postkantoor van mijn keuze kan laten afleveren en ik dan twee weken de tijd heb om het daar af te halen op een dag en tijd dat het mij het beste uitkomt, zodat ik er niet voor hoef thuis te blijven. Dit gaat natuurlijk niet op voor artikelen die te groot of te zwaar zijn om zelf te handelen.
Verder vind ik de website erg goed en overzichtelijk.
Wat betreft de service: toen mijn laptop het begaf, heb ik eerst telefonische hulp gekregen van een specialist van Coolblue. Dat leidde niet tot het gewenste resultaat, maar dat was niet zo vreemd, want ook de helpdesk van de fabrikant kwam er niet uit. Nadat de laptop teruggegaan was naar Coolblue kreeg ik het apparaat binnen twee weken gerepareerd terug en heb er sindsdien probleemloos mee kunnen werken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nina 03-08-2017 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Afgesproken tijd geleverd en uitstekend apparaat zoals werd belooft. Zou deze koelvriescombinatie en winkel zeker aanraden bij vrienden en familie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

CACC@17 03-08-2017 Via de website gekocht

Communicatie, levering en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb geen enkele persoon gesproken maar toch lijkt het alsof je in een echte winkel aan het kopen bent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric R. 03-08-2017 Via de website gekocht

Absolute aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Absoluut een aanrader. Het is al de 4e keer dat ik bestel bij Coolbleu en tot nu toe is er geen enkele reden om ergens anders te gaan kijken. De prijzen zijn laag, service is goed en de aflevering zeer snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Admiraal 03-08-2017 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering, wasrvoor je niet de hele dag thuis hoeft te blijven, je krijgt een zeer nauwkeurige tijdsindicatie. Bezorgers vriendelijk en behulpzaam. En mocht je vooraf vragen hebben is Coolblue 7 dagen per week bereikbaar via Whats App.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natalie 03-08-2017 Via de website gekocht

Goede service en vriendelijke medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik shop graag bij Coolblue! Makkelijk bestellen, goede service en vriendelijke medewerkers. Ook de uitgebreide informatie over de produkten vind ik erg fijn!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

W 03-08-2017 Via de website gekocht

strijkplak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
zo als ik he had verwacht alleen als je en bezorg periode kan opgeven moet men wel proberern om deze zoveel mogenlijk te haln of anrs berichten wt het hoogstwaarschijnlijk wordt.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Caro 03-08-2017 Via de website gekocht

Top service en razendsnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is overzichtelijk en informatief, het was daardoor makkelijk een goede keus wasmachine te maken. Meteen besteld. De dag daarna brachten twee aardige jongens de nieuwe en haalden ze oude op. Ik kon meteen bergen kleding wassen na drie weken vakantie (de oude had het net een dag begeven)en de wasmachine werkt goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.Finders 03-08-2017 Via de website gekocht

Goeie Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze waren ruim op tijd binnen het aangegeven tijdsvak en het apparaat stond binnen een paar minuten klaar om te draaien, het oude apparaat werd weer meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 03-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Rijstkoker was na 2 weken kapot gegaan. Mail gestuurd, instructies opgevolgd en pan opgestuurd (gratis). Na ontvangst direct een nieuwe pan opgestuurd gekregen. Gedurende het hele proces wordt je op de hoogte gehouden dmv mails, bijvoorbeeld wanneer jij de pan hebt opgestuurd, zodat je altijd geïnformeerd bent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniël Vande Veire 03-08-2017 Via de website gekocht

Vlot, vriendelijk en secuur aan een bodemprijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kies voor Coolblue omwille van de vlotte service en de klantvriendelijkheid. Pakketten worden steeds op tijd afgeleverd en men doet er nooit moeilijk als een product moet worden omgeruild.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Best Service 03-08-2017 Via de website gekocht

GREAT SERVICE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Waarom? Duh! is een No Brainer Snelle en goede service en nooit gezeur als het terug moet.
waarom ergens anders bestellen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave 03-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en voldoet volledig aan de verwachtingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat wordt omschreven bij de advertentie wordt ook waargemaakt.
Snelle levering.
Aansluiten en direct volledig gebruik maken van het product!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Milder 03-08-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aantrekkelijke prijs. Vriendelijk personeel en fijn dat de oude machine gelijk werd meegenomen!
De machine werd vakkundig aangesloten en er werd nog uitleg gegeven over het gebruik.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 03-08-2017 Via de website gekocht

Supersnel geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Binnen 24 uur stonden er drie jongens voor de deur met mijn nieuwe wasmachine. De oude namen ze mee en ik heb geen poot hoeven uitsteken. Echt top. Enige minpunt is dat je niet zelf een tijdvak kunt kiezen voor bezorging, maar het tijdvak dat wordt aangegeven is zo specifiek dat het gemakkelijk is om er rekening mee te houden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjon 03-08-2017 Via de website gekocht

Goede snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al diverse keren besteld, super snelle levering zelfs op zondag echt super. Ga zeker vaker bestellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Zeer tevreden 03-08-2017 Via de website gekocht

Supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik koos voor Coolblue omdat de keuze en de prijs goed waren. Eerste keer besteld en bijzonder tevreden. Ook vanuit de rol als concullega 😉

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Albert 03-08-2017 Via de website gekocht

Overzichtelijk en snel

Algemene score

9,0
mijn eerste bestelling bij cool blue. Site erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk en bestelling was volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annika 03-08-2017 Via de website gekocht

Goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk en snel gekocht. Product volgende dag al in huis, top! Wat betreft de tips voor het wachten of om de bezorger te verwelkomen vind ik wat ver gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk 03-08-2017 Via de website gekocht

Helemaal goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk en helder te bestellen. Wasmachine werd netjes op tijd geleverd door een heel vriendelijke chauffeur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Alrik 03-08-2017 Via de website gekocht

Topartikel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De goedkoopste prijzen voor de beste artikelen! Ongeëvenaarde shoppingervaring verzekerd! Telkens zeer tevreden over elke aankoop!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Inge 02-08-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop, de vlotte afhandeling, goede prijs en snelle levering! Ik zal bij een volgende aankoop zeker terug aan Coolblue denken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk van den Heuvel 02-08-2017 Via de website gekocht

Wat ze beloven doen ze ook!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, snel antwoord en prima begeleiding. Ook wanneer de PTT haar belofte niet nakomt ( en niet op de afgesproken tijd levert en we daarna op de andere dag weer vrij moeten plannen)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 02-08-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke site - Vlotte afhandeling van betaling - Snelle levering - Probleemloos retourneren (indien nodig).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 02-08-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service, vriendelijk en correct personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima prijs kwaliteit verhouding, uiterst correct en vriendelijk personeel welke de wasmachine kwam leveren en installeren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarieJoan 02-08-2017 Via de website gekocht

Alles vlot en correct en snel geregeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site werkt uitstekend. Je vindt vlot wat je wilt weten. Snelle aflevering. Kortom geen enkele op- en of aanmerking! Gewoon top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hage1528 02-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering. Super.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor deze winkel gekozen om bekendheid en goede naam. Waren ook nog de goedkoopste van prijs. Dus keuze was makkelijk. Artkel zeer snel geleverd en artikel werkt perfect.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Edens 02-08-2017 Via de website gekocht

Zeer goede en snele service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue maakt waar wat ze beloven. Nieuwe wasmachine besteld en 24 uur later wordt deze geleverd, geplaatst (ook waterpas gezet), aangesloten en oude machine en verpakkingsmateriaal weer meegenomen. Tevens korte instructie over de machine ontvangen waardoor je direct aan de slag kunt. 2 weken later ging de wasmachine helaas kapot. Op zomdag gebeld, op maandag is zonder vragen en problemen de nieuwe machine geleverd, weer aangesloten en kapotte machine retour.
Zeer blij met deze geweldige service. Geen gedoe!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 02-08-2017 Via de website gekocht

Top service en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel regelmatig bij Coolblue. De levering is snel en de service top. Mocht een product niet goed zijn doen ze niet moeilijk en kun je het gratis retourneren. Al met al TOP!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 02-08-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering!!

Algemene score

9,0
Ik heb voor Coolblue gekozen puur voor het gemak, ook bij een eerdere bestelling was alles super geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 02-08-2017 Via de website gekocht

Top TV geleverd op zondag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had zo snel mogelijk een nieuwe tv nodig omdat mijn oude kapot was gegaan.
Dit was op zaterdag.
Op deze site een nieuwe tv uitgezocht en deze werd zondag al bezorgd.
Zonder extra kosten... Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wouls 02-08-2017 Via de website gekocht

Zéér tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al verschillende dingen besteld. Steeds super service, veel info, snelle levering,...
De prijzen zijn meestal concurrentieel.
TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjo 02-08-2017 Via de website gekocht

Te late levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
AEG is natuurlijk een prima merk, ook goede ervaring gehad ij het verleden, maar ja alweer de te late levering van cool blue, TIP... zet op jullie site niet de vermelding vandaag besteld morgen in huis, maar maak daar drie dagen van!!! Maar de service hieromtrent was prima, snelle reactie op mijn mails enz.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Mike 02-08-2017 Via de website gekocht

Ging 1e keer mis, maar werd goed hersteld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het leek me een gemakkelijke keuze. Snelle levering en goede prijzen. Wel jammer dat ik de hele dag heb gewacht op een levering die nooit meer is gekomen. Na telefonisch contact ben ik voor de volgende avond ingepland. Dat ging goed. Mooi systeem om de verwachte levering te volgen. Ik kreeg 2 bijzonder aardige bezorgers aan de deur.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rob Nansink 02-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en top bezorgers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De klantvriendelijk waarop je tewoord gestaan wordt is top. En alles komt overeen met de reclame spot. Vriendelijke mensen, op afspraak en ook nagekomen en super bezorgers

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen 02-08-2017 Via de website gekocht

Deze keer geen glimlach

Algemene score

6,0
Ik ben onlangs.verhuisd en heb een aantal witgoedapparaten en een stofzuiger gekocht. Helaas was de service bij de levering van de koelkast slecht. De bzorger kon de oude koelkast niet meenemen omdat hij alleen was. Er zou contact opgenomen worden voor het ophalen van de oude koelkast...nog steeds niet gebeurd. Zo een fijne service met de wasmachine, zo slecht met de koelkast.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 03-08-2017

Beste Marleen,

Wat onwijs balen dat je geen optimale service van ons hebt ontvangen tijdens de levering van jouw splinternieuwe koelkast. Na een goede eerste ervaring, vinden wij het jammer dat de tweede levering minder goed is verlopen.

De bezorgers dient zelf in te schatten of het realistisch is om de koelkast in zijn eentje te tillen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de oude koelkast nog lang in het huis blijft staan. Graag kijken we met jou mee wanneer een ophaalafspraak is ingepland. Dit kunnen wij controleren aan de hand van het ordernummer. Kun jij die ons toesturen in een e-mail? De e-mail kun je versturen naar geelglimlach@coolblue.nl.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

heel blue 02-08-2017 Via de website gekocht

Vriendelijke bezorgers, uitstekende service echt top!!!!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
duidelijk en overzichtelijk website en hele goede communicatie met de klant zowel per email als telefonisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KdG 02-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering & geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijke website, snelle levering met volgende dag al in huis, keurig afgeleverd en geïnstalleerd door Dynalogics, zeer tevreden over geleverde service wat vandaag de dag helaas bij veel webwinkels ontbreekt oftewel ik ben zeer tevreden over Coolblue en kan het iedereen aanbevelen hier te bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jga 02-08-2017 Via de website gekocht

zeer tevreden over de snelle bezorging en tevreden met alles

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goed en duidelijke omschrijving van producten en en geen lang gezoek naar eventuele andere producten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews