coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42588 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2204 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jim 02-02-2017 Via de website gekocht

Top service snelle bezorging en aardige bezorgers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele bestelproces ging vlekkeloos.
Alles ging met een rap tempo.

Snelle levering en de bezorgers waren enorm vriendelijk

Een aanrader

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond 02-02-2017 Via de website gekocht

Vaatwasser en tv gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hadden een samsung smart tv voor de slaapkamer besteld en een vaatwassers van het merk Siemens...de mannen die de vaatwasser kwamen plaatsten waren leuke mannen erg enthousiast,vriendelijk en netjes.
Ben erg in m'n nopjes met de vaatwasser,hij doet t super goed en droogt als een lierebol.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 02-02-2017 Via de website gekocht

Ik was een Held, maar ene Astrid was mijn Held van jullie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door mijn man, zo,n goede service, zei hij. Dus ik wilde héél graag een nieuwe koffie machine. Maar geld over, maar ik kreeg geen bevestiging via een mail. Was mijn eigen schuld. Mevr. Astrid, die ik belde met jullie nr. heeft het uitgezocht....mijn apparaat werd al ingepakt. Dus ik was niet de Sjaak. Wat ik dacht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 02-02-2017 Via de website gekocht

Zoals altijd, een goede serivce =)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue levert super snel en houdt u goed op de hoogte van de bestelling. De prijs is goed vergelijken met andere aanbieders. Door de sneller serivce kies ik altijd voor Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 02-02-2017 Via de website gekocht

Kort maar krachtig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een laptop.
Ik heb zelf heb weinig kennis van computers/laptops, maar op de website word duidelijk uitleg gegeven waar je rekening mee moet houden en op welke punten je moet letten.
In normale taal kort en krachtige uitleg die fijn te lezen is, wat maakte dat ik snel een keuze kon maken!
Aanrader en super service, volgende dag al bezorgd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 02-02-2017 Via de website gekocht

Echt helemaal blij met Coolblue. ????????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zelden heb ik met zoveel vertrouwen een bestelling geplaatst. Snelle levering en goede kwaliteit zijn voor mij erg belangrijk. Ik kan Coolblue met een gerust hart aan iedereen aanbevelen. Top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m 02-02-2017 Via de website gekocht

Bij Coolblue een Nikon coolpix p900 gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is een goed en leuke webshop met een snelle levering en met problemen zijn ze de redder in nood. Wat de prijzen betreft komen ze zeker niet als duurste uit de bus.
Zeker een aanrader.
Avonds om 20.00 uur besteld en de volgende dag al in huis, SUPER.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanderke 02-02-2017 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd goed spul. Werkt altijd naar behoren.
Ik ben zelf verslaafd aan het verzamelen van gadgets voor pc en toebehoren, dus dan schiet Coolblue als eerste tebinnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nel 02-02-2017 Via de website gekocht

stofzuiger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreide assortiment, vriendelijke klantenservice, snelle levering en je wordt tot niets verplicht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MelanieB 02-02-2017 Via de website gekocht

Blij met Coolblue

Algemene score

10,0
Mijn ervaring met Coolblue is dat men doet wat met zegt dus dat men niet moeilijk doet.
Vooral de 'uitproberen en toch retourneren' mogelijkheid vind ik fijn. Bij mij ging dat o.a. om een navigatiesysteem. Net als in een fysieke winkel mag je een product aanzetten en uitproberen, als het maar 'in ongebruikt uitziende staat' retour gaat.
Heel fijn!

Men is vriendelijk aan de telefoon en denkt mee.
De verzendtijd is zoals afgesproken. Het verpakkingsmateriaal is erg stevig en daarnaast zij de dozen ook grappig.

Ik vertrouw 100% op Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 02-02-2017 Via de website gekocht

fantastische winkel met de beste service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue beveel ik zeker aan. Goede service, snel, betrouwbaar en netjes verpakt altijd. Coolblue handelt ook netjes alles af als je niet tevreden bent over een product. Top winkel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 02-02-2017 Via de website gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, goede prijs. Zocht bepaalde stofzuiger en coolblue was het goedkoopste. Je kunt zo'n ding niet missen en ik was blij dat hij de volgende dag al hier was. Pakket goed volgbaar. Al vaker bij hun gekocht. Nooit problemen. Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Enthousiasmeur 02-02-2017 Via de website gekocht

Goed product, weer netjes geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Van begin tot eind weer goed geholpen, bestellen is een eitje en levering volgens afgesproken tijd.Betaling liep even vast, door klantenservice goed opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank _S 02-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue blijft de lat hoog leggen qua service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Afgelopen half jaar via Coolblue een gsm, een dect telefoonset, een koelkast en een vriezer, een koptelefoon én een vaatwasser gekocht. Prima site, top service en snelle levering, met vriendelijke chauffeurs. En als er een keer wat anders loopt dan wordt dat snel opgelost.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jansen 02-02-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Algemene score

8,0
Heb een led tv gekocht via de internet winkel
Ben heel tevreden over de levering en het volgen van de koerier.
Het was niet nodig een hele dag thuis te zijn daardoor en kon nog het een en ander doen op de vrije zaterdag.

Reageer

helma 02-02-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zondag tv besteld maandag al geleverd, maandag weer bij coolblue op de site om muurbeugel bij te bestellen was tv ineens 28 euro goedkoper geworden, contact gehad met klantenservice en verschil krijg ik gelijk terug, klasse coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Betrouwbaar. 02-02-2017 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De manier waarop wij konden kopen,waarborgt het genoegen bij aankomst en gebruik van het aangekochte product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Makoez 02-02-2017 Via de website gekocht

Goede prijs en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek geweest naar een nieuwe monitor. Bij Coolblue was het makkelijk een mijn wensen aan te geven op de website. Blijkbaar hadden ze zelf ook nog de laagste prijs. Direct besteld en de volgende dag in huis.

Goede en snelle service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 02-02-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en vriendelijke monteurs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Rond 23 uur in de avond een wasmachine besteld, ze stonden al om 9 uur voor de deur! De monteurs brachten in een oogwenk de nieuwe naar zolder en de oude werd't met hetzelfde gemak meegenomen. Supervriendelijk, net als het gebruik van de website. Keurig! Ik blijf nu vaste klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hallo 02-02-2017 Via de website gekocht

goede prijs + goede service

Algemene score

10,0
Ik had iets gekocht en ik werd al verblijd door de prijs, maar vervolgens kwam de email erna met daarin dat ik confetti over de postbezorger kon gooien. Ik kan alleen maar lachen! Alles goed en netjes ontvangen en een top service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 02-02-2017 Via de website gekocht

Good and fast service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Simple, fast, reliable. I ordered, payed, next day I was using my nexus. No extra hassle as usual. Recommended.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lies 02-02-2017 Via de website gekocht

Snel een nieuwe koelkast!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zondagavond ging onze koelvries combinatie stuk. Op maandagochtend om 7.30 werd de nieuwe al geleverd door Cool Blue! Klasse. En het oude loeizware apparaat werd zonder problemen meegenomen. Snelle service en fijne bezorgers!

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter v Duivenbode 02-02-2017 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb zondagavond om 18.30 uur een led tv besteld, 10 minuten later kreeg ik al een mailtje dat de chauffeur de volgende dag tussen 08.00 en 17.00 uur de tv zou komen afleveren
De volgende dag kreeg ik een mailtje met traceercode en de nieuwe tijd dat ze tussen 11.15 en 14.15 uur zouden komen
En 25 minuten voor de definitieve bezorgtijd kreeg ik een sms met eindtijd
Wat een super service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 02-02-2017 Via de website gekocht

Een dikke 10 voor Cool Blue !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een goed gesprek met een goeie inlichting met de heren achter de whats app hulp lijn kwamen we uit op de voor mij perfecte lens voor mijn canon eos 750D namelijk de efs 24mm f/2.8.. ik ben heel er goed geholpen en zeer goed ingelicht ook savonds laat en op zondag kon ik via de WhatsApp hulpijn om hulp vragen en kreeg ik vrijwel direct andwoord. savonds laat besteld en netjes de volgende dag thuis bezorgd.. ik (en velen met mij) zouden graag een cool blue vestiging in enschede willen zien een winkel zoals cool blue word hier in enschede echt gemist, voor mij een dikke 10 !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ti buist 02-02-2017 In de winkel gekocht
groningen

Samsung televisie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
in de winkel kregen we goed advies welke televisie het beste bij ons paste, ook op een paar andere vragen kregen we een goed antwoord.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G. Hup 02-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop Carlton koffer bij Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site van Coolblue is gebruiksvriendelijk, overzichtelijke en praktisch ingericht. Ook de mails over de bevestiging en gebruik van de aankoop waren prima.
De aankoop was precies op de aangegeven tijd binnen.
Het product voldoet volledig aan onze verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pa 02-02-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden, altijd netjes op tijd bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en makkelijke website. Snel geleverd en goed en netjes verpakt. Altijd netjes op tijd bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dragan 02-02-2017 Via de website gekocht

Perfect product en dienst

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben gevraagd voor levering op een bepaalde dag. Na 19:00 dachten wij - "oh nee - het wordt toch niet vandaag", maar rond een uur of 20:00 was ons pakket alsnog, netjes ingepakt, door bezorger van Coolblue met een glimlach bezorgt.
Top dinst en product.

Pluspunten

  • betrouwbaar
  • website duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 02-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue.be

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle service, uitgebreid assortiment! Altijd goede prijzen en zeker de eerste plaats om te kijken. Zeker met de Viking deals van Mobile Vikings. Leveringen zijn steeds op tijd en keurig verpakt. Verpakkingen zijn daarenboven ook nog eens origineel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique de Jong 02-02-2017 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wilde een Fitbit Charge 2 activitytracker bestellen, maar had nog wat vragen. Een bijzondere aardige en geduldige medewerkster beantwoordde mijn vragen en regelde voor mij de bestelling. De volgende dag vond ik bij thuiskomst een handgeschreven kaartje van deze medewerkster waarin ze refereerde aan ons gesprek en mij veel (sport-)plezier met mijn aankoop wenste. Dit was zo'n leuke verrassing! Een uur later werd overigens ook mijn aankoop geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 02-02-2017 Via de website gekocht

Zonder problemen binnen 1 dag in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle service, einde van de dag besteld en de volgende dag had ik het pakketje alweer in huis.
Goed verpakt en ook de producten hebben een concurrerende prijs.
Toppertje!

Pluspunten

  • Levering binnen 1 dag

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joost Heggers 01-02-2017 Via de website gekocht

Toptent

Algemene score

10,0
Voor 24:00 besteld, volgende dag in huis! Geen verzendkosten.
Goede duidelijke website die het kiezen vergemakkelijkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 01-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue is top. Klopt altijd wat ze beloven.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als je hier bestelt, dan wordt er ook geleverd. Ik denk dat ze alles zelf op voorraad hebben liggen. En de medewerkers die ik gesproken heb, geven je altijd een fijn gevoel. Je voelt je meer klant dan in een physieke winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henry 01-02-2017 Via de website gekocht

Super snel en keurig volgens afspraak geleverde router

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima website, goede informatie en reviews. Snelle levering en een geweldige router van Netgear, welke in de middenklasse als beste koop naar voren kwam. Al met al een tevreden klant!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Astrid 01-02-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het was makkelijk om de artikelen te vinden. Super snelle levering zelfs mogelijk op zondag. Niet dat ik daar gebruik van maakte.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leon 01-02-2017 Via de website gekocht

LED tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke bestelinstructies, juiste en goede levering op de afgesproken tijd. Het product is onbeschadigd ontvangen en functioneerde naar verwachting.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Wouter 01-02-2017 Via de website gekocht

GoPro Hero Session 5

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn eerste (en zeker niet laatste) bestelling bij CoolBlue.

Los van dat het product uiteraard goed bevalt is de manier waarop je besteld en het 'wachten' op je bestelling op een leuke en originele manier ingevuld door CoolBlue. Goed om te zien dat er naast de snelle service en correcte manier van bestellen (die iedere grote speler tegenwoordig heeft) ook nog creatieve mensen zijn. Complimenten jongens & meiden van CoolBlue. En waarschijnlijk tot snel bij mijn volgende bestelling!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sannie 01-02-2017 Via de website gekocht

Precies wat ik verwachtte

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk, betrouwbaar en een goede service.
Dat zijn de recensies die ik constant tegenkom over Coolblue en daarom heb ik voor hun gekozen. En zou het zo weer doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Syl 01-02-2017 Via de website gekocht

super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke, duidelijke website en snelle levering. Fijn dat je weet hoe laat het product geleverd gaat worden dankzij een telefoontje en sms.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. 01-02-2017 Via de website gekocht

voor 23:59 besteld volgende dag in huis. Dus niet!

Algemene score

5,0
Ik heb op zondag een koffieapparaat besteld met de melding dat deze de volgende dag voor half 2 wordt bezorgd. Eerst volgt er een bericht de bezorging is vertraagd. En dan krijg rond half 5 een bericht de bezorging is verplaats naar de volgende dag! Speciaal ben ik thuis gaan werken om thuis te zijn voor de handtekening. De volgende dag had ik hier niet de mogelijkheid toe, dus vandaag pas het koffieapparaat ontvangen. Echt balen, als het niet waar gemaakt kan worden dan niet aangeven dat het de volgende dag wordt bezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 01-02-2017

Beste M.,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om feedback over ons achter te late. Wat naar dat de levering van uw koffieapparaat niet op de dag heeft plaatsgevonden die afgesproken was. Wij kunnen ons voorstellen dat u hiervan baalt. Kun u ons misschien het ordernummer van uw bestelling met een begeleidend schrijven sturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Dan kijken we voor u na of we misschien nog wat voor u kunnen betekenen. Alvast bedankt voor uw bericht.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Officiele reactie van Coolblue 01-02-2017

Beste M.,

Wat naar dat u uw koffiezetapparaat niet op de afgesproken dag van ons hebt mogen ontvangen. Wij kunnen ons voorstellen dat u hier aardig van baalt, dit is ook niet de service die u van ons mag verwachten. Zou u misschien het ordernummer met een begeleidend schrijven willen sturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Dan kijken we meteen voor u na of we nog iets kunnen betekenen in deze situatie. Alvast bedankt voor uw bericht.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

P. van BUeren 01-02-2017 Via de website gekocht

koffertassen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Supersnelle levering, zelfs op zondag. geen verzenkosten .
goede prijs kwaliteit verhouding.
Alleen hadden 2 dozen voor mij niet gehoeven maar hadden de tassen in een doos gekunt.
Verder TOP.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hiske 01-02-2017 Via de website gekocht

Helemaal tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mezelf net verwend met een nieuwe laptop. Beste keus consumentenbond bleek ook de beste keus van coolblue dus mijn keus was daardoor snel gemaakt🙂.
Snelle levering, duidelijke uitleg voor de installatie van de laptop die via een aparte mail is toegestuurd. En dan natuurlijk de "ik moet wachten op m'n pakketje tijd te doden tips" super leuk 😁👍. Ik kom graag terug!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

girll88 01-02-2017 Via de website gekocht

goede kwaliteit met snelle sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Handige overzichtelijke site, goede prijs kwaliteit verhouding.
Snelle service en bezorging
Geen verzendkosten. Kortom TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N Dokter 01-02-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Handige en duidelijke website, in de avond besteld en de volgende dag rond 12u smiddags al in huis. Product dik in orde ben er erg blij mee!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debbie 01-02-2017 Via de website gekocht

Cool Blue!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Laagste prijs, de artikelen waren op voorraad en super snel geleverd. Bezorgers waren reuze vriendelijk en keurig op tijd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 01-02-2017 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is verlopen zoals het hoort!😊 Een verzichtelijke site , de prijzen zijn ok , de bestelling, betalen en de levering volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henri 01-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue is voorbeeld van hoe het hoort!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft veel producten en je kunt op de site producten super makkelijk vergelijken. Werkt echt heel makkelijk.
De site is heel overzichtelijk.
Mocht je er online niet uitkomen, dan zijn er ook nog winkels waar je langs kunt!
De service die Coolblue biedt is geweldig. Via Whatsapp, mail, twitter, telefoon en in de winkel staan ze altijd voor je klaar. (vast ook via facebook, maar daar heb ik geen ervaring mee) Via Whatsapp bieden ze nog service tot 24:00 uur!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jo van Mulken 01-02-2017 Via de website gekocht

Cool bleu is een prima internet winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het UV filter is goedkoper bij coolbleu ,dan bij diverse winkels in onze buurt .
en bij Coolbleu kan alle kanten op. ik bedoel de keuze diverse merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E 01-02-2017 Via de website gekocht

Snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, prima verhouding prijs en kwaliteit, leuke website met grappige teksten verwerkt!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Albert Drummen 01-02-2017 Via de website gekocht

mijn winkel Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
in een woord deze winkel is geweldig.De service,klantvriendelijk,zeer ruime keuze aan produkten,
laag in prijs,retour service,en snelle levering en wordt netjes afgeleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews