coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,0 Lees 42810 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1120 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R Rengers Diets 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je bestelling plaatsen gaat heel gemakkelijk en een snelle aflevering.

Assortiment
Voor elk wat wils.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fionn 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke website, duidelijke leveringsinformatie en super levering!

Service
De mannen hebben mijn oude wasmachine meegenomen (met trap) en ze hebben de nieuwe wasmachine geinstalleerd en meteen ook het eerste wasje aangezet. Kon niet beter.

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
De service en het bestelgemak kan gewoon niet beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen Durand 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke, vlotte site

Service
Super snelle verzending

Assortiment
Waar je ook aan denkt, ze hebben het. En aan concurrentiële prijzen. Heb eerst goed rondgekeken, maar uiteindelijk toch hier besteld.

Aanbeveling
Bij mijn volgende aankoop shop ik weer rond, maar zal zeker de Coolblue site eerst bekijken. Prijs, service super OK.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De webshop is duidelijk en zeer klantvriendelijk

Service
Vandaag bestelt morgen in huis ! Is bij Cool blue ook echt werkelijkheid !
Helaas is dit bij andere webshop nog weleens een belofte die niet na gekomen word
Ook de verwachte bezorg tijd werd netjes na gekomen. Nette en vriendelijke bezorgster!

Assortiment
het artikel was zeer scherp geprijsd

Aanbeveling
Kan helemaal niets negatiefs bedenken. En ik weet Cool-Blue heeft er een nieuwe klant bij

Extra toelichting
Helemaal top. gemakkelijk en overzichtelijk, afspraak is afspraak. Van de website tot de bezorging en alles wat daar tussen zit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IL 20-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Eenvoudige bestelling, snelle levering

Assortiment
Ruim aanbod, handige zoekcriteria

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Romein 20-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Grote keuze en review's

Service
Maakt afspraak waar.

Assortiment
Genoeg keuze's van diversen merken.

Aanbeveling
top !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

nico 20-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles wordt aan huis gebracht.Ik moet GEEN verplaatsing doen

Service
Prachtig

Assortiment
Alles wat men wil kan men er vinden .profitiat

Aanbeveling
Zeer snelle aflevering ,goedkoop en gratis verzending

Extra toelichting
Prachtige aflevering om 23 u besteld s anderendaags om 10u in mijn bezit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra Groeneweg 20-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke webshop

Service
Enorm goede service tot s avonds laat!
Ik ben via chat erg goed geholpen!

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Ik heb nog nooit zo'n goede webwinkel aangetroffen....Goede service....klantvriendelijk...bezorging ook op zondag...vriendelijke bezorgers!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanKarel Haleyd 20-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede website

Service
snelle levering

Assortiment
goed

Aanbeveling
goede website en dag nadien reeds geleverd

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

EDDY 20-04-2016 In de winkel gekocht
ANTWERPEN
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
COOL BLUE is makkelijk te vinden op het web

Service
Zeer flexibel

Assortiment
Bijna alles is er te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

radiobeer 20-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
produkten die goed te vergelijken zijn, veel keus

Service
zondagavond besteld, maandag al in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

corrie 20-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles duidelijk te vinden

Service
vlotte levering en op de afgesproken tijd

Assortiment
ik kon steeds dat vinden wat ik nodig had

Aanbeveling
elke keer tevreden geweest

Extra toelichting
nee, prima webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 20-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke website en toelichting op keuze mogelijkheden. Duidelijke bestelwijze.

Assortiment
Enorme keuze mogelijkheden.

Aanbeveling
Ik beveel cool blue zeker bij andere aan.
Erg toegankelijk en mooi gebruik kunnen maken van een 2e kansje :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Willem 20-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met een paar muisklikken is het product waar je interesse in hebt gevonden, duidelijke beschrijving en prima foto's.

Service
Enige tijd geleden had ik spijt van een aankoop, zonder problemen of vragen werd het teruggenomen en het aankoopbedrag gerestitueerd.

Assortiment
Het is onvoorstelbaar hoe uitgebreid dat is.

Aanbeveling
Duidelijk, snel en werkelijk uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anike 20-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gekocht in 5 minuten

Service
op zaterdag middag besteld om zondag middag ontvangen, super snel

Assortiment
product aanwezig in meer kleuren

Aanbeveling
altijd snel en goed service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JHSchuurman 20-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website met veel artikelen die goed worden aangeduid.

Service
Vlotte levering en tegelijk de mogelijkheid om artikel, indien niet volgens verwachting, terug te kunnen sturen zonder kosten.

Assortiment
Ruim assortment.

Aanbeveling
Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MVW 20-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
je hoeft zelf niet naar een winkel toe.
je hoeft niet te tillen.
Je kunt rustig kijken thuis op de computer en je wensen aangeven.
& de machine wordt ook voor jou geïnstalleerd.
Eveneens is er de mogelijkheid om jou oude machine weer mee terug te geven zodat je daar ook geen omkijken naar hebt.

Service
Klantvriendelijke bezorgers

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
super snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 20-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel, duidelijk, de juiste prijs, en alle info die je wilt weten

Service
Snel, heel snel geleverd! en met gratis verzendkosten, iets dat andere winkels zoals de media markt niet doen

Assortiment
de prijs was goed, levertijd was perfect, en andere TV's waren voor mij geen keus, maar prima dat deze ook werden belicht,

Aanbeveling
Top assortiment, snelle levertijden, goede prijs, juiste afhandeling die je verwacht! top

Extra toelichting
Top assortiment, snelle levertijden, goede prijs, juiste afhandeling die je verwacht! top

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jamie 19-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen makkelijk, voorwaarden tov levering makkelijk te vinden, enz

Service
Op zijn plek gezet, met advies en oude apparaat mee zonder probleem. De chauffeur heeft ons netjes op de hoogte gebracht van een vertraging door een aanrijding. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos 19-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk via laptop bestellen

Service
Volgende dag al geleverd

Assortiment
Veel keuze .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maha 19-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
snel bezorgd

Assortiment
voldoende assortiment

Aanbeveling
no-nonsense winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

esmaralda halstein 19-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles is duidelijk omschreven

Service
snelle levering

Assortiment
ruim voldoende om uit te kiezen

Aanbeveling
alles is goed

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 19-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke en soepel werkende site.

Service
Heldere ondersteuning bij keuze product. Goede communicatie na bestelling.

Aanbeveling
Plezierige en laagdrempelige overall winkelervaring.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Coolblue 19-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Feitelijk een 10 maar dat doe ik uit principe niet. Zeer overzichtelijke site en eenvoudig bestellen. Een kind kan de was doen ! Op zaterdag avond besteld en op maandag middag kon de eerste was gedraaid worden !

Service
Ook hier weer zeer positief. Duidelijk aangeven wanneer men komt leveren, uiterst vriendelijk en beleefd personeel aan de deur die netjes de droger van de oude wasmachine afpakken en de oude machine afvoeren. Vervolgens ook de nieuwe wasmachine installeren en de droger weer terug plaatsen. Zelfs even attenderen op de mogelijkheid van even poetsen waar de machines hebben gestaan en daar ook rustig even de tijd voor geven. Als aardbei op de cake nog even een test wasje draaien om te voorkomen dat er eventueel vet / olie is achtergebleven in de machine bij productie. Service.... perfect !!!

Assortiment
Ik zou niet weten wat ze niet hebben !

Aanbeveling
Alles bij elkaar opgeteld is het een meer dan perfecte manier om goederen te bestellen en te laten bezorgen !

Extra toelichting
Nog geen ervaring met Cool Blue wanneer er iets niet goed zou gaan maar op een of andere manier maak ik me daar geen zorgen over !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Schrader 19-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijke website en overzichtelijk

Service
snelle levering ook op zondag

Assortiment
kan altijd slagen bij coolbleu

Aanbeveling
super snelle levering. groot assortiment, goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jppotoms 19-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles vanuit je luie zetel !!

Service
Altijd perfect geholpen geweest

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Geen 10 maar wel negen. Anders is er geen plaats voor verbetering meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brouwer 19-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Door het ingeven van wat je zoekt krijg je direct het aanbod zichtbaar.

Service
Zaterdag besteld en zondag geleverd. Vooraf een bericht dat het tussen 16:00 en 18:00 zou worden geleverd. Het werd keurig op gemelde tijdstip geleverd.

Assortiment
Voor mij was er meer dan genoeg keuze.

Aanbeveling
Super snelle levering. Zeer goed verpakt zodat geleverde in goede staat is ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther63 19-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website, duidelijke info

Service
er was iets niet goed gegaan met de betaling. Ik kreeg direct hulp en een link in mijn email om het direct via ideal te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hajee64 19-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede zoekfilters, productkeuze eenvoudig.

Service
Levertijd altijd OK, 2x met een retourzending temaken gehad, prima afhandeling.

Assortiment
Vel keuze maar als consument willen we altijd meer keuze.

Aanbeveling
Betrouwbare winkel, ervaring mee sinds 8-8-2008.

Extra toelichting
Blijf de trendsetter onder de webwinkels!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C. 19-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Service
Het kopen is geen probleem maar de afhandeling bij een klacht is erg slecht. Er wordt beloofd dat je teruggebeld wordt maar het zijn allemaal loze beloften. Erg slechte afhandeling bij een mankement van de Samsung tv die ik afgelopen augustus 2015 heb gekocht.

Aanbeveling
Het kopen gaat snel echter de service bij een defect aan het apparaat is erg slecht. Men denkt mee en doet beloftes alleen worden deze niet waargemaakt.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 20-04-2016

Beste C.,

Wat vervelend dat uw klacht niet naar wens is afgehandeld. Als we nog iets voor u kunnen betekenen horen we het graag. Een referentie naar de bestelling of retourprocedure zou daarbij bijzonder praktisch zijn.

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

jw 19-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel, duidelijk

Service
snel

Assortiment
ik weet verder niet van het assortiment, heb (had) alleen oog voor specifiek artikel

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tevreden 19-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk gevonden wat ik zocht en je kon op de dingen waar ik op wilde filteren

Service
Snel in huis en direct horen of je aankoop geslaagd is. Dat vind ik fijn

Assortiment
Ze hadden precies de laptop die ik zocht

Aanbeveling
Alles bij elkaar is het echt een top
Winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

trudy Schoon 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
echt lekker makkelijk maandag besteld dinsdag in huis, met een duidelijke indicatie om hoe laat er bezorgt word.

Aanbeveling
zie boven. bovendien moest ik om de teksten op de doos, site en bij geleverde boekje lachen, en aangezien ik de laatste tijd niet veel te lachen heb .....

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Milena 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel overzichtelijke webpagina en producten kun je gemakkelijk terugvinden en vergelijken

Service
heel duidelijke info omtrent de te volgen stappen en snelle levering + gratis

Assortiment
diverse mogelijkheden teruggevonden voor het gewenste product in verschillende prijsklassen

Aanbeveling
super tevreden over het verloop van mijn eerste bestelling via deze site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Assortiment
Coolblue biedt artikelen aan die je niet in de alledaagse mediaboutique aantreft!

Aanbeveling
Coolblue staat in voor een bijna altijd contacteerbare helpdesk. Daarnaast zijn er verscheidene mogelijkheden om aan de bestelde pakketjes te ontvangen. Geleverd op adres, of liever af te halen in een dicht bijzijnd postkantoor? Allemaal mogelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mich 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles overzichtelijk. Gewoon een zoekopdracht en je vind wat je nodig hebt. Simpel snel

Assortiment
Wilde tiptoi hebben en ze hadden niet alles. Maar de prijs was zo laag in vergelijking met andere winkels dat ik uiteindelijk 2 kadetjes heb kunnen kopen

Aanbeveling
Voor 24 uur besteld volgende dag in huis is super. En prijzen zijn gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CHuurdeman 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk en duidelijke productpresentaties.

Service
Medewerker was alert, ik werd zeer snel geholpen en hij dacht mee over alternatieven en steeds terugkerende kosten zoals cartridges.

Assortiment
Breed aanbod van alle producten meerdere merken en meerdere prijsniveaus.

Aanbeveling
Leuke, vlotte medewerkers, die luisteren en meedenken. En niet te beroerd zijn om collega's te helpen en advies te vragen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Margo 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website was erg eenvoudig in gebruik. Alles is duidelijk en overzichtelijk.

Service
Pakketje is erg snel geleverd. En de bezorger van het abonnement was erg duidelijk en vriendelijk.

Assortiment
Veel verschillende producten en aanbiedingen van diverse merken.

Aanbeveling
Erg fijne winkel, snelle bezorging. Zou hier zeker vaker wat kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

w marelis 18-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Service
alles prima i orde

Assortiment
geen idee

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marian 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede informatie, overzichtelijk

Service
snelle levering

Aanbeveling
klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wannes 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer duidelijk overzicht. Goede communicatie na bestelling en i.v.m. levering.

Assortiment
verschillende merken in verschillende prijsklassen aanwezig.

Aanbeveling
duidelijke site, makkelijke bestelling correcte, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Wiersema 18-04-2016 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
parkeren voor de deur

Service
Nooit moeilijk doen over garantie of terugnemen

Assortiment
Wat kun je er níét kopen

Aanbeveling
vriendelijk en deskundig personeel, ieder in zijn eigen professie, altijd een bakje koffie en als je even moet wachten is er genoeg te zien

Extra toelichting
Heb ik nog niet genoeg gepocht?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Meijer 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Gewoon heel erg goed. Super uitleg bij alle producten veel keuze. Veel reviews . Gewoon top.

Aanbeveling
Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is zeer gebruiksvriendelijk; je kunt ook makkelijk producten met elkaar vergelijken.

Service
Service is gewoon top! Ook als er een keer wat mis gaat, wordt er niet gezeurd, geen ge-maar, maar gewoon service. Het gevoel dat de klant koning is, is bij Cool Blue te ervaren

Assortiment
Wat meer variaties in hoesjes voor je nieuwe iPhone zou handig geweest zijn, maar daarvoor kun je natuurlijk ook gewoon naar gespecialeerde websites.

Aanbeveling
Het plaatje is compleet bij Cool Blue, want ook de snelheid van de aflevering is prima.

Extra toelichting
Een aantal specifieke sites voor het verlengen van mijn telefoonabonnement inclusief iPhone 6s geraadpleegd, maar Cool Blue was toch echt de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Clemens Knippenvorg 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site goede uitleg

Service
Alles geregeld binnen de voorspelde levertijd.

Assortiment
Uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

San 18-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
zeer overzichtelijke en duidelijke website

Service
de levertijd is OK! maar de dienst die komt leveren en meenemen van oude toestellen laat echt de wensen over!
namen het oude toestel niet mee, hebben het nieuwe toestel gewoon afgezet zonder het verpakkingsmateriaal eraf te doen en mee te nemen! heb 2 wkn met oud toestel blijven zitten. De medewerkers van Cool Bleu hebben zich wel verontschuldigd en waren zeer hulpvaardig!

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment en redelijke prijzen

Aanbeveling
het cool bleu-team is zeker top, als men kleinere zaken besteld is het super, snel en efficiënt, maar als er zaken moeten geleverd worden door derden loopt het mis!

Extra toelichting
spijtig dat het bij het leveren soms fout gaat. contact met de koerierdienst is ook maar pover! konden niet echt een oplossing aanbieden :-(

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Titske 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit de zetel bestellen

Service
Telefoon voor inlichtingen wordt perfect beantwoord

Assortiment
Ik vind altijd hetgeen ik wil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik geef nooit een 10 want dat bestaat in mijn ogen niet dus....... een 9 is top

Service
Gewoon goed geinformeerd qua aankoop en vervolg

Aanbeveling
Gewoon zoals het zou moeten zijn; goed voorbeeld voor vele andere webwinkels

Extra toelichting
Ik ben zeker prijsbewust maar ik ben bereid voor een goede service extra te betalen. Coolblue dort het gewoon erg goed: ga vooral zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thewissen Guy 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
veel keuze met degelijke uitleg.

Service
zeer snelle levering (zelfs binnen de 12 uur bij mij)

Assortiment
zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

renate 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede snelle productinfo over de app of chat

Service
snelle levering

Assortiment
ruim keuze

Aanbeveling
ik bestel nergens anders meer! service is top en met een smile

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews