coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42498 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2794 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pr pleased 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Bij retouren word niet moeilijk gedaan. Ook defecten werden keurig afgehandeld.

Assortiment
Ruime keuze, veel op voorraad

Aanbeveling
Uitstekende service, ook in after-sales!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brentmatts 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
snelle en correcte levering

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HFSimon 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker vlot,niks op aan te merken

Service
Goed en snel

Assortiment
Ruime keuze,en goede prijs

Aanbeveling
Ruime keuze en snelle afhandeling.

Extra toelichting
Ook een compliment voor de bezorgbedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon 04-09-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Medewerkers nemen de tijd voor je, zijn technisch op de hoogte van artikelen. Zij denken met je mee. Retourneren van product is snel en naar tevredenheid afgehandeld. Het product dat ik wilde houden ben ik erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NK 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Artikel als "2ekansje" via marktplaats gekocht.

Service
Tot nu toe goede ervaringen, maar deze keer geen reactie na melding te willen kopen. Gevolg, 3 dagen later berichtje: reeds verkocht. Dit tot 2 keer toe.

Assortiment
Zonder twijfel een enorm assortiment waar altijd wel iets is te vinden.

Aanbeveling
Ondanks de mindere ervaring deze keer, beveel ik deze winkel op dit moment toch aan. Ook omdat ik beter ben gewend bij Coolblue.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

joephendriks 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig alles te vinden, duidelijke site

Service
goed verpakt verzonden, duidelijke omschrijving op de site

Assortiment
zeer compleet

Aanbeveling
prijs/kwaliteit/snelheid zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemieke 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Jullie zijn telefonisch makkelijk bereikbaar en tot de late uurtjes, dat is fijn. Maar ik moet altijd even bellen, omdat ik niet automatisch kan betalen.

Service
Snel en vriendelijk!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

preske 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Handige keuzehulp, overzichtelijk, voor- en nadelen in de reviews van eerdere klanten zodat je zelf een goed beeld kunt maken van het product.

Service
"vandaag besteld, morgen bij je thuis" is een belofte waar coolblue hard aan werkt om het waar te laten maken. En als het al een dagje later is, ligt het niet aan hen maar aan de post.
Voorlopig heb ik nog geen beroep moeten doen op hun dienst-na-verkoop.

Assortiment
Het assortiment, net als de accessoires, is méér dan voldoende zonder overdreven groot te zijn. Tenzij je een zéér specifiek item zoekt met zéér specifieke specificaties vind je altijd wel iets naar je gading.

Aanbeveling
Ik zou het aanraden vanwege voorgaande redenen.

Extra toelichting
Ik heb al een paar dingen besteld bij Coolblue en altijd al tevreden geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noor 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website, veel info en advies. En een grote sortering producten.

Service
Prima service. Coolblue houdt haar klanten snel en continue op de hoogte van het bestelproces. Top hoor.

Assortiment
Assortiment is lekker groot en je kan goed vergelijken.

Aanbeveling
Coolblue is niet de goedkoopste webwinkel. Wellicht toch iets scherper prijzen?

Extra toelichting
Coolblue is gewoon een fijne zaak.Ik vergeet alleen steeds de groeten te doen aan de bezorger 😋. Volgende keer maar weer proberen haha

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Raaijen 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Onderscheidend

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Top service,heel concreet op de hoogtw gehouden.

Extra toelichting
Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Dat doen jullie en maakt jullie onderscheidend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cbolssens 04-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Gemak
1. Er kan niet worden betaald met ecocheques

Service
1. De koelkast werd linksdraaiend geleverd hoewel DUIDELIJK vermeld stond dat ze rechtsdraaiend zou geleverd worden. Na contact met de klantendienst zou opnieuw contact worden opgenomen om een technieker langs te sturen. Er werd echter GEEN contact opgenomen. Ondertussen heb ik dus maar ZELF de koelkast omgebouwd en geïnstalleerd.
2. Voor alle duidelijkheid: levering zelf geen opmerkingen, maar dit is een extern bedrijf en niet Coolblue.

Aanbeveling
1. Mensen die minder handig zijn zouden een groot probleem hebben gehad met de verkeerde draairichting van de deur. Het product werd dus niet conform de afspraken geleverd en er werd nadien niet opnieuw contact opgenomen.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

F.Ujifilm 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudige online bestelling

Service
levering precies op tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Hanegraaf 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site met de mogelijkheid tot vergelijken.

Service
Heb ik eigenlijk nog niet nodig gehad, maar het gegeven dat ik via de website bestel en de andere morgen de spullen in huis heb, vind ik ook service.

Assortiment
Er was/is een ruime keuze aan mogelijkheden.

Aanbeveling
Door het gemak en de opbouw van de site vind ik het prima.

Extra toelichting
Ik kon razend snel aan de gang met de spullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bill 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke pagina

Service
Goede communicatie en ze komen hun afspraken na

Assortiment
Heel breed assortiment

Aanbeveling
Mooie spullen en betaalbaar en makkelijk te bestellen. Zeker mijn oudere moeder snapte hoe het allemaal werkte

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

giel teeuw 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
perfect zo geregeld

Service
altijd goede ervaring mee

Assortiment
perfect

Aanbeveling
goed advies

Extra toelichting
alles gewoon duidelijk geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert Jan 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Overzichtelijke website

Assortiment
Bijna alles te vinden

Aanbeveling
Hebben bijna alles en zoekcriteria op website maakt het makkelijker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Leen 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Al vaker spullen gekocht , altijd al super service en vaak hele goede aanbiedingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fabje79 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het product waar ik naar op zoek was vond ik vrijwel meteen

Service
Ik werd van alles prima op de hoogte gehouden, van betaling tot levering

Assortiment
Waar ik bij andere winkels het product niet vond, vond ik het hier wel

Aanbeveling
Zeer goede service, over het algemeen goede prijzen

Extra toelichting
Soms zijn producten bij Coolblue duurder, maar als je vergelijkt merk je al snel dat Coolblue prijs/aanbod/service/levering wel goed zit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Claassen 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg overzichtelijk assortiment

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy Jansen 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Wat ik zocht kon ik meteen vinden via de zoekbalk

Service
Levering was zelfs sneller dan aangegeven

Assortiment
Voldoende keus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Debbelijntje 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heerlijk op je gemak thuis je keuze maken

Service
Super snelle levering

Assortiment
Redelijke hoeveelheid keuze

Aanbeveling
Zeer zeker voor het gemak en de snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark Leeuwis 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijke website, makkelijk zoeken en gebruikersvriendelijk koopproces

Assortiment
toch wel een van de meest uitgebreide webwinkels die er is

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

WOKKY 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website kan nog wat gebruiksvriendelijker, maar is zeker niet moeilijk te hanteren.

Service
Ik werd heel goed op de hoogte gehouden van mijn aankoop, en het pakket was er de volgende dag.

Assortiment
Meer kan altijd

Aanbeveling
Heel vlotte levering

Extra toelichting
De service is goed, ze willen je altijd helpen via Twitter en Facebook (ook in het maken van een keuze). Ze leveren de volgende dag en zelfs op zondag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nilis 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
het zoeken van een product gaat gemakkelijk.
de filters die op de site staan helpen je met het kiezen van een product naar keuze. maar naar dat ik verder ging zoeken vind ik de producten goedkoper, echter staat op deze sites geen bundels maar dan ook niet aangegeven of het product vergelijkbaar is met andere. de site is gemakkelijk om te vinden wat je zoekt. en ookal tik op google in "laptop kopen" staat altijd coolblue of laptopshop op nummer 1

Service
service valt niks over te zeggen als ik wil geholpen worden hoef ik alleen maar te bellen en ik heb mijn antwoord. ik bestel en krijg gelijk alle berichten over wat ik wil weten over de mail

Assortiment
zeker veel producten tot keuze, toch moet ik eerlijk zeggen dat er meerdere laptops mogelijk zijn kiezen over het internet.

Aanbeveling
de shop, de service en de gemak van het bestellen gaat zo goed. ook krijg je bij het aanmelden nog is 5 euro korting. het gemak van bestellen word zeker goed benut.

Extra toelichting
de shop en keuze uit producten is zo groot!! toch zou het wel fijn zijn als je je eigen pc's zou kunnen samen stellen. misschien is dit een tip voor in de toekomst. want uit eindelijk wil je toch al je specificaties samen de beste laptop op pc voor kunnen zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

titoblaxon 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel en makkelijk en overzichtelijk

Service
niet heel makkelijk om telefoonnummer te vinden.

Assortiment
prima

Aanbeveling
heel groot aanbod met alles wat nodig is.

Extra toelichting
misschien iets duidelijk aangeven wat het 'gratis aansluiten' inhoudt

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

de robster 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle en duidelijke site

Service
tijdens het gehele proces wordt je middels mail op de hoogte gehouden

Assortiment
compleet verrast dat wat ik zocht hier vond, en dan ook nog eens voor de goedkoopste prijs

Aanbeveling
ik ben werkelijk 100% tevreden

Extra toelichting
ik hoop dat ze dit kunnen blijven handhaven in de toekomst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ikke 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet. Zo geregeld.

Service
Goede duidelijke mail na je bestelling.

Assortiment
Voldoende aanbod.

Aanbeveling
Snelle levering, goede communicatie. Top dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is heel duidelijk het product was makkelijk te vinden. Ik vond het bestelproces erg gemakkelijk, koste mij helemaal geen moeite was gewoon perfect !!

Service
De winkel is de afspraak over de levering perfect na gekomen. Ik kreeg in de avond een sms bericht dat mijn bestelling ingepakt en dat ik verder via mijn e-mail op de hoogte zou worden gehouden en ook dat ging volgens afspraak. Ik had mijn bestelling de volgende dag binnen. Dus de service is ook nog snel :-)

Assortiment
Er is een breed assortiment en ik heb alles wat ik wilde hebben kunnen vinden

Aanbeveling
Ik heb gewoon geen klachten over deze winkel/website.
Ik vind het gewoon een hele fijne en makkelijke manier om hier spullen te bestellen. Mijn advies aan iedereen ... bestel hier je spullen want dan weet je echt waar je aan toe bent !!

Extra toelichting
Nee als alles al perfect is hoef en kan ik er niks meer over vertellen als alleen .. ga zo door jullie krijgen van mij een dikke vette 10 voor alles.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg duidelijke site en afwikkeling!

Service
Perfect! Alles is duidelijk uitgelegd, van bestellen, bestelling volgen t/m nazorg!

Assortiment
Heeeel veel keuze

Aanbeveling
Omdat ik geen 10-en geef;)

Extra toelichting
Dat is niet nodig omdat het een fijne web-winkel is om te bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacob 04-09-2015 In de winkel gekocht
groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede parkeergelegenheid

Service
vriendelijk personeel

Assortiment
ruim voldoende en zeer snelle nalevering

Aanbeveling
zeker de moeite waard om eens te bezoeken

Extra toelichting
prima tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roykeb1984 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg makkelijk ook omdat je zonder account kunt bestellen, scheelt weer een wachtwoord.

Service
Ik was een factuur kwijt en had die nodig bij een aangifte van diefstal, via de mail duurt dit meestal wat lang. Toen zag ik dat je via WhatsApp een vraag kon stellen. Factuur opgevraagd en binnen een kwartier geregeld.

Assortiment
Prima aanbod van vanalles en nog wat. Van statief tot bladblazer voor iedereen wel wat te vinden.

Aanbeveling
De goede service is doorslaggevend, weet je iets niet of ben je een factuur kwijt dan kun je het via de WhatsApp regelen (erg handig als je deze snel nodig hebt), maar ook via de mail binnen een dag antwoord. Gewoon een top bedrijf.

Extra toelichting
De punten zeggen genoeg top service, top bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

10 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
helder en duidelijk

Service
perfect om zelf je ophaalpunt te kiezen dichtbij huis

Assortiment
Dit is mijn eerste bestelling bij coolblue en heb nog niet verder gekeken

Aanbeveling
Ontzettend klantvriendelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hm 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijk en informatief !

Service
snel en nauwkeurig

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
goede uitstraling ,betrouwbaar!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Norrie 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Geen moeilijk gedoe. Gewoon de volgende dag in huis.

Aanbeveling
Topservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tilletje 03-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer comfortabele oordopjes die in ieder oor passen. Goede kwaliteit geluid. De oordopjes gaan lang mee en kunnen vaak wel tegen een stootje!

Service
Zeer goed geholpen! Er was iets mis met mijn bestelling, dit werd snel en goed opgelost. De medewerker stond mij vriendelijk te woord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Simpel te bedienen site

Service
Je krijgt een bericht over de status van je bestelling

Assortiment
Ruim assortiment en kan goede keuzes maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heleen 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk en duidelijk te bestellen

Service
Snelle levering en ondertussen goed op de hoogte gehouden

Assortiment
Uitgebreid assortiment met duidelijke beschrijving. Ook prettig om samengestelde pakketten te kunnen aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Artikelen zijn heel makkelijk te vinden en de video's vind ik echt super informatief.

Service
Snelle en correcte levering. Telefonisch contact met medewerker was erg prettig.

Assortiment
Veel keuze mogelijkheden uit kwalitatief goede producten. Eerlijke voorlichting met voor en nadelen.

Aanbeveling
Goede producten, duidelijke voorlichting en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tdeboer 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Zaterdag avond besteld en zondag middag gebracht, ideaal!

Service
Goede berichtgeving over de status

Extra toelichting
Ik was op zoek naar de NAS server en bij Coolblue gevonden. Hij is veel sneller dan mijn vorige DS212, duidelijk een verbetering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel besteld en geleverd.

Service
Verkeerde oplader voor in de auto bijgeleverd.
Tot op heden nog geen nieuwe ontvangen??

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

patrick hannes 03-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
voor de eerste keer is het zoeken

Service
heel snel

Assortiment
uitgebreid

Extra toelichting
maar werd wel misleid door bags dacht dat dit stofzuigerzakken waren en dat bleek niet te zijn een les voor mischien een volgende keer

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieske13 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Besteld vanuit de luie zetel s avonds en s anderdaags geleverd via bpost

Service
Bevestiging van de bestelling
Melding dat het vertrokken is
En goede informatie betreffende levering
Dezelfde prijzen als de winkels

Assortiment
Mijn keuze gevonden

Aanbeveling
Zelfs mijn ouders 70 jaar , bestellen bij Coolblue... Van easy gesproken als deze mensen reeds deze weg inwandelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

accoew 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vlotte bestelling via internet, geen omslachtige betaloingsprocedure

Service
vriendelijke, behulpzame en bekwame mensen in de winkel

Assortiment
na vruchteloos zoeken op andere website toch nog even naar cool.blue gesurft en onmiddellijk gevonden en besteld wat ik nodig had
spijtig dat in de zoekresultaten cool.blue op mijn computer niet vooraan stonden; heb dan maar rechtstreeks de website van cool.blue ingetikt en gemakkelijk gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
als de winkel niet te veraf is vermijd je het gedoe van verzenden en ben zo geholpen en krijg je nog wat goede raad op de koop toe

Extra toelichting
zoals hierboven geschreven niets dan lof voor het personeel van de winkel in Lochristi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veerle 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden producten, geen overvloedige vragen, maar alles met een paar klikken geregeld.

Service
Zelfs wanneer je op zondag bestelt heb je je pakje de volgende dag binnen en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van verzending.

Assortiment
Ik zocht maar één apparaat, maar ook daar had ik keuze tussen verschillende types en merken.

Aanbeveling
Ik ben volledig tevreden!

Extra toelichting
CoolBlue maakt z'n slogan waar: alles voor een glimlach. Van wachttherapie met links voor muziek terwijl je op je bestelling wacht, tot een recycle/knutselwedstrijd met de doos waarin het afgeleverd wordt. Ik ben fan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Swelia Da Silva Antonio 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb een thermosfles gekocht die zelfs langer warm blijft dan aangegeven en hij lekt niet. Ik bestelde het product de avond ervoor en hij was de zelfde avond zorgvuldig verpakt. De volgende middag werd hij netjes bezorgd . Kon bijna niet beter, een 9 om de standaard hoog te houden en te kijken wat ze nog meer in petto hebben.

Service
Super gegaan, netjes bijgehouden tijdens het hele proces. En het was snel, ik heb gelukkig ook geen andere services gebruikt. Dit zegt al heel wat!

Assortiment
Heel ruim, dus voldoende keus. Je hoeft echt niet verder te zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alle informatie die ik nodig heb om mijn keuzes te maken zijn eenvoudig terug te vinden in de specificaties. Daarnaast is de website overzichtelijk en makkelijk in gebruik, zowel de mobiele als desktop variant.

Assortiment
Niet alles wat ik nodig heb is via coolblue te bestellen, maar het assortiment is ruim.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rik geyzen 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker vanuit thuis

Service
binnen de 24 uur gebruiksklaar

Assortiment
erg ruime keuze en voldoende randinfo

Aanbeveling
kwaliteitsvol, snel en met scherpe prijzen

Extra toelichting
gewoon top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edwil 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en eenvoudig

Service
perfecte opvolging

Assortiment
alles te vinden

Aanbeveling
omdat ik zelf zo tevreden ben

Extra toelichting
alles perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website werkt perfect, alles is makkelijk te vinden en bestellen gaat eenvoudig

Service
Mocht er iets tijdens het bestellen niet goed gaan (doordat zoals mij overkwam de ING iDeal vast leek te lopen) kun je bellen en word je onvoorstelbaar professioneel en vriendelijk geholpen.
Aan de hand van nummerherkenning wist de Coolblue medewerker al waarover ik belde en was alles zeer snel geregeld. Top!

Aanbeveling
Beter en makkelijker bestellen via internet kan volgens mij niet.
De opsomming van plus- en min punten bij de producten is zeer handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Lorenzo 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Hele procedure verliep perfect en in zo een korte tijd.Uitstekend en content. Zeer zeker een vaste klant.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews