coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 53738 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 11086 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nordin 12-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering zolas beloofd en zelfs op zondag pakket thuis bezorgd compliment.
Bezorger kwam het pakket leveren op de fiets een hele mooie ontwikkeling dat cool blue aan het milieu denkt!
andere bezorger bedrijven moeten hiervan leren!

Reageer

Veenstra 12-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website. De levering was in orde en kwam snel, zoals ook aangegeven stond op de website.

Reageer

Ronald 12-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via een loting een Playstation 5 kunnen kopen.
Snel telefonisch op de hoogte gebracht. Hele vriendelijke medewerkster. Eva.
Betaallink had ik via de mail gekregen.
Volgende dag werd de Playstation al geleverd.
Beter kan gewoon niet!

Reageer

Guy Cannoodt 12-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De batterij van mijn smartphone werd ter plaatse vervangen terwijl ik erop wachtte.

Reageer

Ruud 12-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super makkelijk bestellen en de volgende dag
Precies op tijd bezorgd
Ik ben Verbaast over de top service
Ik bestel snel weer

Reageer

Aad Grootendorst 12-03-2021

Algemene score

9,0
Op de site van Cool Blue is het erg gemakkelijk om het product te vinden wat je zoekt. De diverse selectiemogelijkheden bieden bovendien gemak bij het selecteren van je aankoop. Eenmaal gekocht is de service prima en de levering snel. De humor die je vindt in de TV reclames van Cool Blue vind je ook terug in de diverse stadia van je bestelling. Het is dat ik nooit tienen geef, anders ..........

Reageer

Annet 12-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasmachine besteld en volgende dag bezorgd . Ik was zelf vergeten om iets aan te klikken ( neerzetten, aansluiten en oude mee nemen . Moest apart ivm corona en helaas wel 20 euro extra betalen) . Klantenservice gebeld en prima uitleg ontvangen en na betaling alsnog de wasmachine aangesloten en oude mee genomen.

Reageer

Anneke Koster 12-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De voorwaardes zijn duidelijk en overzichtelijk. Makkelijke betaling Het bestelde kwam snel binnen, nette bezorger en precies op tijd.

Reageer

Patrick 12-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Coolblue altijd prettig winkelen. Goede beschrijving en reviews. Ondanks online aankoop toch het idee dat je persoonlijk geholpen wordt. Via mail en/of sms wordt je uitstekend op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling en k(l)eurig op afgesproken tijd het pakketje op groene wijze met de blauwe bakfiets thuis bezorgd.

Reageer

Maurice 12-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had problemen met het online bestellen, aan de telefoon ben ik keurig geholpen. Perfecte service!

Reageer

Nico 12-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en volgens afspraak gereageerd. product conform omschrijving op de site van Coolblue.

Reageer

Ron Kieftenbeld 12-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prettige website met snelle en goede zoekfunctie, snelle levering, vriendelijke communicatie. Wel veel detailmeldingen over status van bezorging. Mag van mij wel iets minder.

Reageer

Peter 12-03-2021

Algemene score

9,0
Ik probeer regelmatig andere shops, maar zelfs als die voorraad hebben, blijft het de vraag of je de bestelling wel krijgt. Na een paar teleurstellingen dan maar weer eens naar Coolblue.
Bij Coolblue kun je 's avonds bestellen uit voorraad en de volgende dag is in de middag je pakje al binnen. "Alles voor een glimlach" maken ze gewoon waar.

Reageer

Lars 12-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via een loting bij Coolblue een PS5 kunnen kopen...telefonisch contact was zeer prettig en de volgende dag was het al binnen!!Top service!!!!!

Reageer

I. 12-03-2021

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden met de service, en alles er omheen. Artikelen zijn goed te vinden en er staat een duidelijke omschrijving bij. Levertijd is snel en zelf aan te geven.

Reageer

Claire, Amsterdam 12-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een goed ervaring met Cool Blue. De website was makkelijk en klantvriendelijk.
De bestelling was snel en efficiënt gedaan. Ik ben ook blij met de product.

Reageer

Dirk 12-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles wordt duidelijk weergegeven op jullie site met goed onderbouwde comments & filmpjes. De service 'na' verkoop is zeer goed. Bij vragen wordt je steeds goed geholpen & nemen jullie medewerkers de tijd om alles vlotjes uit te leggen. Bestellingen worden steeds vlotjes afgehandeld.
Prijs - kwaliteit is Coolblue 'n topper!

Reageer

Billy Torney 12-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top service, Top producten, Alles te vinden hier. Aanrader absoluut. Dus doen

Reageer

Henk Zwols 12-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je krijgt wat je besteld en meer! Niet alleen het product maar ook extra info en tips voor gebruik of installatie van het product. In mijn geval was dat een iPad.

Reageer

Ashh 12-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim vantevoren een tijdwindow van 1 uur gekregen, ze belden zelfs dat ze onderweg waren (15min vantevoren). Super vriendelijke bezorgers, kreeg nog uitleg over de retourvoorwaarden. Super service.

Reageer

Kevin houben 12-03-2021

Algemene score

9,0
Coolbleu is een heel goede website je vind alles of toch bijna alles. Leveren is altijd op tijd en de dozen zijn ook altijd prober!

Reageer

Jacques Roest 12-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Netjes en snel geleverd. Site is duidelijk en geeft goede info.
Goed materiaal

Reageer

Nathalie 12-03-2021

Algemene score

10,0
Goede duidelijke webshop. Goede vergelijkbare producten met duidelijke omschrijving. Prijs is goed!

Reageer

van sintruyen 12-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
afspraak is afspraak zo is dat bij coolblue nog nooit problemen gehad altijd correct bij de aflevering en
geen probleem met omwisseling zo is dat ik kan het aanbevelen aan iedereen

Reageer

Kim 12-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Jullie service is snel en makkelijk. Ook vind ik de keuze van producten op jullie website geweldig.

Reageer

Laura ten Brinke 12-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een 9 omdat er altijd ruimte is voor verbetering.
Al moet ik zeggen dat ik nog weinig tot geen verbeterpunten heb gevonden.
De levertijd van het product is altijd netjes optijd en het is netjes verpakt.
De klanten service vind ik ook altijd vriendelijk. Aantal keer contact opgenomen en ik werd altijd vriendelijk en snel geholpen.
Ook is de site duidelijk, je ziet snel waar je heen moet.
Kortom, super!:)

Reageer

Leo 12-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een zeer goede berichtgeving via de e-mail
Zeer snelle en correcte levering

Reageer

Michele 12-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke vermelding van alle voorwaarden. Perfecte verwerking van de order en snelle, correcte leverservice!

Reageer

Ron 12-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Je vind heel veel alleen is met regelmaat het artikel dat je besteld bij een andere webshop goedkoper. En dat is jammer.

Reageer

Michiel ter Horst 12-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service! Mijn product bleek na ruim 1 jaar defect. Simpelweg teruggestuurd en supersnel een reactie dat ik gewoon shoptegoed kreeg! Daarna snel een nieuwe besteld. Maar belangrijker nog, top service vanuit Coolblue-medewerkers. echt helemaal niets op aan te merken, sterker nog, alleen een groot compliment!

Reageer

J 12-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede webshop, duidelijke beoordelingen, goede prijs en snel geleverd.

Reageer

Chris 12-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer mooi assortiment. Bij alle artikelen krijg je veel nuttige informatie over het artikel en je kan het makkelijk vergelijken met soortgelijke artikelen. De service is zeer goed en de naservice is buitengewoon goed. De garantie op de artikelen is meer dan prima.
Deze firma staat voor ons, met grote voorsprong, op de eerste plaats.

Reageer

Annemiek 12-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijk en top service. Van een kapotte oude tv in 1 weekend naar een nieuwe. Ik ben een zeer tevreden klant

Reageer

Jo 12-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de bezorging van mijn pakket, zal zeker nog een keertje bestellen bij Coolblue

Reageer

EugenievS 12-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
supergoede ervaringen mee, zeer snelle levering met een glimlach, persoonlijke uitleg bij levering, een breed aanbod in de online store met heldere uitleg én prima prijzen. Ik zeg; stop met zoeken👍🏻 start bij Coolblue

Reageer

Marieke 12-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze denken zo enorm mee en maken je leven serieus wel erg makkelijk. Daarnaast is levertijd altijd snel. Ben dol op deze winkel.

Reageer

Charlotte 11-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service! Nadat ik mijn bestelling had gedaan kwam ik erachter dat het afleveradres verkeerd stond. Via de whatsapp contact gehad met de klantenservice. Hier kreeg ik erg snel reactie en de persoon stond mij vriendelijk te hulp. Zelfs via de whatsapp is er service met een glimlach! Het adres werd snel veranderd en de bezorging was direct de volgende dag. Je ontvangt een sms wanneer je de bezorger kan verwachten. Na een tijdje staat er een glimlachende bezorger voor je deur met de bestelling. Top service dus!

Reageer

Marieke 11-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer prettige en klantvriendelijke service, waar je terecht kunt voor vragen en advies. Site is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Zeker een aanrader!

Reageer

online 11-03-2021

Algemene score

1,0
Online een keukenmachine van Bourgini gekocht. Helaas bleek een klein maar essentiële onderdeel te ontbreken. Ik heb eindeloos geprobeerd om eerst een telefoon nummer te vinden en daarna heb ik eindeloos aan de lijn gehangen om iemand aan de lijn te krijgen.
Ik heb het uiteindelijk opgegeven. Foei Coolbleu. En dat allemaal omdat bedrijven zich achter Corona maatregelen verstoppen. Jammer dat bestellen en afleveren goed lukt maar daarna...... Ik zal zeker nadenken voordat ik weer bij Cool bleu een bestelling doe. Overigens heb ik Bougini gebeld met mijn vraag. Daar werd direct de telefoon opgenomen en was mijn vraag direct beantwoord. De volgende dag had ik mijn onderdeel in huis. Misschien een voorbeeldje.....

Reageer

Mxrtika 11-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was 1 van de gelukkige die was uitgeloot voor de PS5. Diezelfde dag ben ik nog gebeld en werd alles netjes besproken en geregeld. De volgende dag om 10uur was de PS5 al in huis!
Super snel, super netjes.
En wij weer wat te doen tijdens deze lockdown 🙃.

Reageer

Ria 11-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering, heldere website procedure, goede informatie, prima prijs en keurige verzending.

Reageer

J. W . 11-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service en levering. Website is duidelijk en de materialen zijn zorgvuldig verpakt. Informatie die op de website staat is compleet en je kan een goede vergelijking maken.

Reageer

Janke 11-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue levert snelle service en als er iets mis gaat in de bestelling wordt t gewoon opgelost

Reageer

walter 11-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, product zoals verwacht. Wat moet het nog meer zijn? Wel een goede naservice en die krijg je inderdaad ook bij Coolblue zoals ik zelf ondervonden heb. Daarom krijgt Coolblue van mij een 10! En

Reageer

Remy 11-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de bestelde producten een goede prijs, de laagste prijs die ik kon vinden, en een hele snelle levering, minder dan een dag.

Reageer

Shadirah 11-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Laatste een Apple Watch bij ze gekocht, ze hebben me heel goed geholpen. Heel tevreden

Reageer

Paul 11-03-2021

Algemene score

9,0
Prima product en duidelijke beschrijving. Voldoet aan de verwachting. Bezorging keurig op tijd

Reageer

Shaun 11-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kies al jaren voor CoolBlue. De website is is overzichtelijk en producten worden prima omschreven. Het uitzoeken van de juiste product kost hierdoor minder tijd. Ik lees altijd de reviews van anderen, voordat ik een keuze maak. Erg fijn dat er gekozen kan worden voor een bezorgdag. Zo kan ik ervoor kiezen om een product te laten bezorgen op een moment dat ik thuis ben. Zeer tevreden met CoolBlue.

Reageer

Jordie 11-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijke website met goede deals. De uitleg en filmpjes zijn ook onwijs handig bij het maken van je keuze.
De bezorging verliep snel en soepel, het pakketje werd vroeg geleverd zodat ik direct van mijn koffiezetapparaat kon gaan genieten!

Reageer

Jack 11-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was opzoek naar een grotere tv Samsung Qled 65 inch.
Met soundbar al gauw kwam ik uit bij coolblue
Voor een mooie prijs
Dus snel besteld op zondag en dinsdag netjes thuis bezorgd.
Ik kreeg netjes paar mailtjes over het bezorgen
En een kwartier voor tijd netjes een telefoontje dat ze eraan kwamen.
Goede service meer kan ik er niet van maken gewoon netjes afgehandeld.
Een goede aanrader voor andere

Reageer

Toon meer reviews