coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42317 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3407 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

chaib 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super winkel echt cool

Service
Ik heb gsm gekocht op zondagavond
Maandag morgen geleverd en dat is ook gratis verzonden ook dat noemen wij cool

Aanbeveling
Mooi blauwe en snel duidelijk

Extra toelichting
Beetje goedkoper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorrit 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Bestelling snel in huis, goede communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk kiezen, diverse criteria aan te vinken, zodat je snel vind wat je zoekt.

Service
Service is prima : met name het aansluiten op een dubbele trekschakelaar is bijna nergens meer normaal :-( Bij Coolblue gelukkig WEL. :-)

Assortiment
Er zou uit wat meer merken en aantal modellen te kiezen moeten zijn, zodat je niet aan 5 modellen vast zit.

Aanbeveling
Prima winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Britt 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bijna alles kan je vinden op de website van Coolblue..in de verschillende webshops. Héél gemakkelijk!
Vergelijken en de beste keuze maken+bestelling. Alles gaat héél vlot en duidelijk.

Service
De volgende dag inderdaad in huis...in perfecte staat en zoals beloofd.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wil 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijk en snel

Service
wat wordt beloofd,gebeurd

Extra toelichting
Helaas zat er in de doos een factuur voor iemand anders.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Niek 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer makkelijk

Service
Geen problemen gehad

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Zeer snelle levering zelfs op zondag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit huis kiezen en vergelijken

Service
Snelle levering. Vlug contact met montageteam

Assortiment
Groot assortiment, goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HMDB 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede uitgebreide en goed leesbare website.

Service
Website beloofde gratis aansluiting van de wasmachine, echter bij levering werd mij verteld: nee, aansluiten doen we niet, want daar zijn we niet toe bevoegd (!)

Assortiment
Groot en uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Jammer dat de wasmachine bij levering niet werd aangesloten, zoals beloofd op de website, verder alles uitstekend. Ik had het niet erg gevonden als het niet was beloofd op de website. Zonder dit min puntje zou het een 10 zijn geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Tim 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk, overal top 10 lijstjes van en je kan alles makkelijk met elkaar vergelijken.

Service
De service is bizar. Ik had via een externe bedrijf wat problemen met de levering. De manier waarop coolblue u hierbij helpt en het tempo waarmee ze dat doen is bizar goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

judith de joode 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
het lukt gemakkelijk om het juist product te vinden, en de bestelprocedure is eenvoudig en overzichtelijk

Service
zondagmiddag een wasmachine besteld, maandag om 13.00 stond hij aangesloten en wel in huis!

Assortiment
prima keus uit allerlei soorten wasmachines

Aanbeveling
niets op aan te merken!

Extra toelichting
zeer snelle afhandeling met informatie via de mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patricia cle 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
zoekterm intikken en je vindt meteen de verschillende merken en kan de prijzen vergelijken + recencies bij product zelf zijn zeer handig!

Service
dag erna al meteen geleverd.

Assortiment
verschillende merken en prijzen

Aanbeveling
ben tevreden met mijn aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jac Hanssen 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime keuze, gemakkelijk bestellen

Service
De volgende dag mocht ik het gekochte al in ontvangst nemen

Assortiment
Veel keuze!

Aanbeveling
Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SC 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is mooi overzichtelijk en je kan tot 3 producten met elkaar vergelijken.
Iets handiger zou zijn om 4 producten met elkaar te kunnen vergelijken (voor de moeilijke beslissers onder ons)

Service
Mooi op tijd geleverd, klasse!

Assortiment
Ik had het moeilijk om uiteindelijk mijn toestel te vinden omdat er zoveel keuze was en ik niet kon kiezen.

Aanbeveling
in één woord: TOP

Extra toelichting
TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ramon de Groot 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Van alle diensten en services voorzien

Service
Perfecte, begripvolle, snelle service op alle tijden en alle mediums

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Hele goeie ervaringen, ook toen aan mijn kant dingen misgingen alleen maar goede hulp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christina 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Doordat je de producten onderling kunt vergelijken wordt het makkelijker een goede keuze te maken.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van alle acties die worden ondernomen. Wanneer je telefonisch contact opneemt met Coolblue word je netjes te woord gestaan en wordt er meegedacht om een oplossing te bedenken bij eventuele problemen.

Assortiment
Het assortiment en de diversiteit van de artikelen is groot waardoor je eigenlijk niet meer naar de winkel hoeft.

Aanbeveling
Prima winkel en prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ML 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Aanpassen van de klantgegevens op de factuur na bestelling was geen probleem.

Assortiment
Steeds gewone, XL en combipacks inktpatronen beschikbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lars Van Dyck 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Dit is een zeer aangename efficiënte winkel met een ruime keuze aan spullen. Je aankoop ligt danook voor je het weet in je brievenbus.

Service
Je word direct verder geholpen zelfs wanneer er niet om gevraagd word dit is zeer aangenaam.

Assortiment
Er is een ruime keuze aan kwaliteitsvolle spullen

Aanbeveling
Dit is een winkel waar je zeer goed geholpen word met een mega service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GrumpyCat1983 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon erg overzichtelijk en duidelijk.

Service
Ze doen wat ze beloven. No nonsense. En dat vind ik fijn.

Aanbeveling
Nu lijkt het vast een nep review maar dat is het niet. Ik vind het gewoon heel fijn en duidelijk om hier te kopen. Het wordt de volgende dag geleverd, je krijgt duidelijke informatie ook over het verzendproces, en daarnaast hebben ze ook gewoon humor (er stond een waarschuwing op de doos dat deze een grote aantrekkingskracht op katten heeft hahahaha)
Heeft verder niks met het product te maken maar ik vond het superleuk gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mooie uitgebreide site, veel info, scherpe prijzen, ook fysieke winkels waar je terecht kan en/of kan afhalen

Assortiment
Groot assortiment, veel sites specifiek oo een onderwerp afgestemd,

Aanbeveling
Ongelooflijk snel, laptop printer en toebehoren za 18:00 uur besteld, zo 16:00 uur afgeleverd, sneeeeeel :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannie 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Zaterdag besteld, zondag in huis. Goed en vriendelijk geholpen met kleine probleempjes door de klantenservice

Assortiment
Ik heb de door jullie avanbevolen set gekocht.

Aanbeveling
Snelle levering. Goede klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim de Ruiter 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Soms ontbreekt er informatie. Een directe link naar het product op de site van de maker zou uitkomst kunnen bieden.

Service
Al eerder problemen gehad met een product. Uitstekend opgelost zonder gezeur.

Assortiment
In de categorieën die ik op deze site tegen komt, nog niks gevonden wat ze niet hebben.

Aanbeveling
Zelfs de verpakking doet je glimlachen.

Extra toelichting
Beter is niet goed genoeg, is blijkbaar jullie motto.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Plug en play gelijk werken !!

Service
De volgende dag het pakketje in huis zelf op zondag top!

Assortiment
Veel keuze en overzichtelijk kon in één overzicht zien wat er voor aanbod was

Aanbeveling
Duidelijk overzichtelijk en snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel artikelen, goed overzicht, en een moderne leuke uitstraling met de video's en dergelijke.

Service
Bij al mijn bestellingen was het altijd snel bezorgt en duidelijke comunicatie.

Assortiment
Jullie hebben tot nu toe bijna altijd de producten die ik zoek.

Aanbeveling
Mede door de snelle leveringen, goede prijzen, en gratis levering nooit vertragingen gehad. Ja als je kan bestellen bij Coolblue dan zou je gek zijn om ergens anders te bestellen

Extra toelichting
Fijne winkel, soms mis ik wat product informatie (deze zou iets uitgebreider kunnen bij sommige producten)maar dit is niet dusdanig erg dat dit invloed heeft op de koop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Essie 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit je luie stoel iets uitkiezen is erg prettig

Service
Prima

Assortiment
Volgens mij hebben jullie alles

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Henk 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Prima persoonlijke benadering met kennis van zaken.

Aanbeveling
Winkel als ondersteuning voor we bsn op werkt op deze manier prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jef Westen 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je besteld het en dan wordt het vrijwel de dag erop al geleverd

Assortiment
Genoeg keuze te vinden, voor elke prijsklasse. Ze hebben zelfs Tweede Kansjes, dit zijn producten waar een krasje of deuk in zit maar gewoon nog goed is. Voor een goedkopere prijs uiteraard

Aanbeveling
Gewoon een top zaak, ben er heel blij mee dat ik hier al voor de 2e keer besteld heb en zeker niet de laatste keer

Een tevreden klant

Extra toelichting
Heb zelf een Tweede Kans wasmachine besteld, werkt helemaal top!!! Bedankt Cool Blue!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margreet 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede site met goede product info

Service
Ze houden je prima op de hoogte

Assortiment
Goed ingedeeld , veel keuze

Aanbeveling
Gewoon hardstikke goed !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niet nodig 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer overzichtelijk

Service
Uitstekend. terugzend proces ook uitstekend.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over de service van Coolblue.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

TL 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je moet even weten hoe te zoeken, dan pas wordt je doorgeleid naar de juiste "shop" binnen de winkel.

Service
Had een vraag over mijn bestelling, werd vriendelijk en beleefd geholpen door 3 verschillende medewerkers.

Assortiment
Kon kiezen uit een ruim assortiment voor het product dat ik zocht.

Aanbeveling
Goed assortiment, diverse betalingsmogelijkheden, snelle levering en zeer vriendelijk en beleefd personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is duidelijk en overzichtelijk. Gebruiksvriendelijk en bevat al de nodige info.

Service
Alles perfect verlopen zoals beloofd. Levering correct gebeurd en zelfs op een zondag, super.

Assortiment
Heel uitgebreid gamma en veel voorraad.

Aanbeveling
Zeer goede winkel met groot assortiment en perfecte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne A 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik hoef me niet te verplaatsen

Service
Zeer snelle, gratis, vriendelijke levering en dit op zondag terwijl bestelling pas op zaterdag in de late namiddag geplaatst werd en dit niet werd gevraagd

Aanbeveling
Ik heb geen negatieve opmerking, toch niet voor mijn levering en product dat ik aankocht

Extra toelichting
Ik ben voor mijn eerste aankoop een uiterst tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Glenn Verhoeven 28-06-2016 In de winkel gekocht
Antwerpen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Altijd zeer snelle en vlotte afhandelingen.

Service
Bij problemen onder garantie wordt er totaal niet moeilijk gedaan en zo is de service meer dan correct.

Assortiment
Als je het niet bij CoolBlue vindt is de kans klein dat je het ergens anders vind.

Aanbeveling
Toffe mensen en sfeer, en zeer veel licht in de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cassey 28-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,0

Gemak
Het gemak waarmee ik kan bestellen is geen probleem. Maar mijn pakket met mobiel werd leeg bezorgd, aangezien de onderkant open was gesneden en daarna dubbel was getapet, blijkbaar leeg gestolen. Na een anderhalve week twee keer per week bellen, lijken we nu ons geld terug te krijgen.

Service
Zoals hierboven genoemd pakket leeggestolen. Coolblue vond het allemaal heel vervelend, maar liet ons er voor opdraaien. Wij zouden maar aangifte moeten doen, ook al is dit juridisch niet mogelijk omdat wij de telefoon nooit in eigendom hebben gehad. Telkens een ander persoon aan de lijn, ze zeiden dat ze niet door konden schakelen naar degene die ons had gemaild. Elke keer loze beloftes. Een drama, en nog steeds niet opgelost. Op de Facebook van Coolblue blijken al veel meer negatieve reacties, met kwijtgeraakte pakketjes etc.

Aanbeveling
Leuk en aardig alles, maar als er ook maar iets misgaat kan Coolblue het niet aan. Schandalige manier om de klant voor die fouten op te laten draaien. Nota bene nogal simpel ook om een pakketje zo overduidelijk met Coolblue erop te zetten, iedereen snapt dat daar iets duurs in zit, en met dit formaat waarschijnlijk een telefoon. Reden genoeg om te stelen, zeker aangezien Coolblue bewijs heeft dat het fout is gegaan bij de bestelbus, maar er niets aan lijkt te doen.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 28-06-2016

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw terugkoppeling maar dit is wel een heel vervelende situatie. Het is zeker niet de bedoeling om een leeg pakket te bezorgen en dat het nog steeds niet opgelost is, is erg jammer om te horen. Natuurlijk willen we graag met u meekijken.

Kunt u misschien aan ons doorgeven om welk ordernummer dit zou gaan zodat wij maatregelen kunnen treffen? We horen het graag van u.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Grace 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De site is erg duidelijk en overzichtelijk!

Service
Niet nodig gehad maar ik ben ervan overtuigd dat die ook meer dan prima is!

Assortiment
Het assortiment is groot

Aanbeveling
Vind het een feestje om bij Cool Blue te bestellen!!! Super leuke benadering van de klant!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eric 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel en goed helemaal top

Service
Geen idee niet nodig gehad

Assortiment
Allesgevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Wat kan ik meer zeggen dan dat ik tevreden ben

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Jane Doe 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Prima winkel, goed georganiseerd.

Service
Bestelling verliep soepel. Ik miste nog 2 delen van mijn bestelling ( kleine bijzaken), maar dit probleem lag meer bij de bezorgdienst, vermoed ik.

Aanbeveling
Prima webshop. Kijk vooralsnog, altijd eerst bij Coolblue als ik iets nodig heb.

Extra toelichting
De reden waarom ik nog geen 10 geef, is omdat de levering niet vlekkeloos is verlopen. De rest van mijn bestelling verwacht ik morgen te ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike Wierenga 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Productselectie is helder en uitgebreid, bestelproces en bezorging heel goed.

Service
Prima afhandeling van eventuele problemen. Geen gezeur.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Van begin tot eind en na afloop alleen positieve ervaringen. Ook in de fysieke winkel (Groningen in mijn geval)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig aan te schaffen

Service
Doen wat ze beloven, gewoon uitstekend

Extra toelichting
Voor mij geen andere webshop meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ester 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk, duidelijke prijzen, duidelijke productomschrijvingen.

Service
Doen wat ze beloven, producten goed verpakt, perfect.

Assortiment
Voor mij keuze genoeg, maar ik was erg gericht aan het zoeken, waardoor ik niet veel ervaring heb met de rest van het assortiment.

Aanbeveling
Ook nog scherpe prijzen bovenop eerder genoemde.

Extra toelichting
Doet heel klantvriendelijk aan, goed assortiment, scherpe prijzen. Hele complete, aantrekkelijke vormgeving, van webwinkel tot verzenddoos. Met grappige teksten, waardoor er een relaxte sfeer ontstaat. Erg Leuk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arend Visser 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima site, alles makkelijk te vinden

Service
Vriendelijk te woord gestaan

Assortiment
Alle mogelijkheden goed doorgesproken

Extra toelichting
Vriendelijk, zelfs bij de aflevering via de PDA shop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, goede informatie, snel en eenvoudig te bestellen en te betalen.

Service
Snelle verzending zonder extra verzendkosten, bezorging daags er na, zelfs op een zondag!

Assortiment
Zeer ruime keuze. Ik kom zelfs via Google vaak weer op Coolblue terecht voor wat ik zoek.

Aanbeveling
Helemaal top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sumo 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, dingen zijn goed te vinden en het contact met het personeel is uitstekend.

Service
Prima te woord gestaan en er wordt goed gereageerd op de vragen die er gesteld worden.

Aanbeveling
Pas voor de eerste keer iets besteld, maar ze hebben me dusdanig goed behandeld (plus bezorging van het product etc. was prima) dat ik de volgende keer weer eerst hier ga kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hoeft via de webshop niet naar de winkel
Het wordt op elk adres geleverd, zowel thuis als op mijn werk

Service
Vandaag besteld morgen in huis
Vind erg ik gemakkelijk!
Een goede betrouwbare site

Assortiment
Er is een groot assortiment en ik heb al een aantal keer een bestelling gedaan en bij coolblue steeds gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Via de webshop besteld er gemakkelijk

Extra toelichting
Ik vind het belangrijk dat je een betouwbaar adres hebt en zal zeker vaker bij coolblue bestellen als ik iets nodig ben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering. Goed verpakt.

Aanbeveling
Ben tevreden

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Thule 27-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Goede site

Service
Tientje betaald voor avondbezorging op zelfde dag maar niet gekregen. Volgende dag ook na de middag gekregen omdat 'bezorger' twee uur 'vertraging' had die ochtend.

Assortiment
Genoeg te kiezen. Ook 'tweedehands'

Aanbeveling
Door slechte bezorging en eerste keer niet hoger. Wie weet later hoger.

Extra toelichting
Een bedrijf dat iets beloofd en waar je voor betaald, al is t maar een tientje, moet dat nakomen. Maar ik brand de zaak niet af omdat t mijn eerste bestelling was.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Thea 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijk

Service
Topservice

Assortiment
Een mooie en compacte machine,en sjiek design

Aanbeveling
Top,klantvriendelijk, de service van coolblue is super

Extra toelichting
Een overzichtelijke site,van coolblue,een duidelijke uitleg van dit apparaat,heeft mij over de streep gehaald,een obsessieve focus op service te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lodos 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Heel snelle bezorging! Laat in de avond bestelling geplaatst volgende dag pakket ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mjk1984 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede duidelijke omschrijving

Assortiment
de keuze is reuze

Aanbeveling
veel producten voor een goede prijs met snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heerlijk op de bank met een bak koffie :-)

Service
Nog geen 24u later is de bestelling binnen, magnefic!

Assortiment
Ik heb nog niet alles bekeken ;-)

Aanbeveling
Er moet ruimte voor verbeteren blijven bestaan :-)

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

colin 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
veilig online kopen,snel in huis, de goede spullen voor mooie prijs

Service
gewoon snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews