coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3440 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hjwever 25-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
super snelle verzending

Aanbeveling
komt duidelijk over wordt helemaal op de hoogte gehouden van je order

Extra toelichting
hebben orginele onderdelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick_Laarakkers 25-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is gemakkelijk te doorzoeken en je kunt producten onderling eenvoudig vergelijken.

Service
Men reageert snel op vragen. Een ander positief aspect is dat je goed op de hoogte wordt gehouden over de levering van je bestelling.

Assortiment
Coolblue biedt een zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Als iemand electronica zoekt, zou ik hem of haar als eerste verwijzen naar Coolblue.

Extra toelichting
* Snelle levering * Scherp geprijsd * Goede informatie * Degelijke website * Ook de minder technisch aangelegde klant kan eenvoudig wegwijs worden op de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jondie 25-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime keuze, makkelijk te bestellen en super snel geleverd.

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Ruime keuze, snelle levering, geen verzendkosten, gewoon een goede (online) winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

spin2 25-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ik had een klein probleempje tijdens het betaalproces. Om de een of andere gekke reden was de betaling niet juist doorgegaan. Eén telefoontje naar de helpdesk en het probleem was quasi direct opgelost. Prima service van coolblue

Aanbeveling
Zeer goede ervaringen met coolblue. Ik kan het iedereen aanbevelen

Extra toelichting
Scherpe prijzen. Razendsnelle levering. Zeer goede helpdesk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WanderE 25-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Hoe moeilijk kan het wezen is hier echt "hoe gemakkelijk kan het wezen". Producten goed op een rij, met eventuele alternatieven en een instructiefilmpje, geweldig.

Service
Vanaf het begin letterlijk op de hoogte gehouden van mijn bestelling en zijn weg naar ons adres. Tot op het uur na de geplande aflevertijd op reeds de volgende dag, het klopt allemaal.

Assortiment
Dik in orde, de merken die ik zoek staan er in ieder geval tussen.

Aanbeveling
Tja, geen issue, zelf met retour zenden, kosteloos! omdat artikel niet helemaal voldeed is geen probleem gebleken.

Extra toelichting
Ik zou niet aarzelen om andere Coolblue aan te raden vanwege mijn eigen ervaringen. Dus niet alleen de snelle levering maar ook de eventuele kosteloze retourzending mocht het artikel onverhoopt toch niet bevallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hjti 25-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Je wordt prima op de hoogte gehouden voor wat betreft de status van de bestelling. Supersnelle verzending.

Assortiment
Enorm assortiment, veel keus.

Aanbeveling
Cool Bleu doet wat ze beloven.

Extra toelichting
Groot assortiment, veel keus voor een goede prijs, en zeer snelle verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vanholder Martha 25-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je hoeft zelfs niets te doen - je hoeft geen auto te hebben - geen verplaatsing te doen.

Service
Alles netjes verpakt en stipt op tijd afgeleverd.

Assortiment
We waren tevreden over het geleverde artikel en wij hebben het bijgestuurde assortiment-boekje bijgehouden : wie weet voor in de toekomst.

Aanbeveling
Moesten zij iets nodig hebben zou ik hun zeker de brochure eens voorstellen.

Extra toelichting
Nog vrij prille ervaring bij het internet-shoppen maar alles is goed meegevallen - in die mate dat we voor elke aankoop regelmatig eens op het internet zullen kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilda Hengelo 25-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het was erg makkelijk om een product te vinden, doordat je de zoekopdracht goed kon specificeren.

Service
Je wordt erg goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Erg prettig, zo weet je waar je aan toe bent!

Assortiment
Veel verschillende printers. De prijs is goed en ook prettig dat je direct ziet hoeveel je betaalt. Geen rare kosten achteraf!

Aanbeveling
Absoluut een prettige webwinkel om iets te kopen!

Extra toelichting
Een super prettige winkel om een item te bestellen. De printer is goed en de beschrijving op de website is erg helder!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DesireeK 24-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede, snelle website waarop het eenvoudig bestellen is.

Service
Uiterst vlotte levering en retourneren is ook geen punt.

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Ik bestel wel vaker produkten via internetsites en Cool Blue bevalt mij nog steeds het best.

Extra toelichting
Ik vind het hele proces van uitzoeken tot en met levering gewoon supersnel gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CNM 24-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Tot 23:00 bestellen en de volgende dag al in huis!

Extra toelichting
Makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BlackFlashlight 24-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Geen problemen, duidelijk, snel, prima prijs/kwaliteit verhouding, staat gelijk aan veel gemak!

Assortiment
Ondanks dat ik al wist welk item ik wilde hebben, is het assortiment reuze!

Aanbeveling
Zie bovenstaand.

Extra toelichting
Deze winkel gaat leuk met hun klanten om! Geen doorsnee mails, geen doorsnee teksten, maakt het shoppen en de communicatie erg aangenaam.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Alex Enschede 24-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, makkelijk betalen met diverse mogelijkheden.

Service
Snelle reacties. Zeer snelle levering.

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Redelijke prijzen, goede service, snelle levering, betrouwbaar. Voor die dingen ga je niet altijd elders de laagste prijs betalen.

Extra toelichting
Snelle service en levering. Betrouwbaar, niet al te duur, redelijk assortiment. Voor mij een reden om vaak voor Coolblue te kiezen, zolang het prijsverschil niet al te groot is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pierre breuls 24-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Vanaf bestelling tot levering zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peteralblas 24-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goede service, bezorging op zondag, heldesk die je altijd kan bellen met vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vriesspijk 24-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
goede snelle en duidelijke service. Nette levering volgens afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MartienvS 24-05-2015 In de winkel gekocht
Filiaal Eindhoven, Aalsterweg.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website voorzien van alle gewenste relevante informatie, waarmee het maken van een goede keuze wordt ondersteunt.

Service
mocht de aankoop alsnog tegenvallen dan wordt een goede service geboden om (binnen de termijn) het artikel te ruilen of retourneren.

Assortiment
Assortiment is behoorlijk ruim en actueel.

Aanbeveling
Mijn ervaringen zijn positief, echter kan het soms geen kwaad om prijstechnisch ook nog even wat andere websites te bekijken.

Extra toelichting
Fijne overzichtelijke winkel, met zeer kundig en vriendelijke medewerkers. Ik ben erg prettig en deskundig geholpen bij het maken van mijn keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc VM 24-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
grasmachine is licht, stil, mulch werkt perfect, supersnelle levering op zondag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 045 24-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke webshops. Aparte websites voor verschillende product groepen. Nooit zoeken in onoverzichtelijke webshops waar alles bij elkaar staat.

Service
Service is gewoon perfect, Niet tevreden over je aankoop? Met 1 telefoontje is het geregeld. Gratis retourneren. Telefonische bereikbaarheid is gewoon goed. Geen duur betaal telefoonnummer, gewoon een lokaal telefoonnummer. Deskundige hulp bij vragen en probelemen. Kunnen veel andere webshops een voorbeeld aan nemen.

Assortiment
Omdat elke produktgroep zijn eigen website/webshop heeft, weet je precies waar je moet zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma3101 23-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klik en klaar

Service
Gaf een dag aan die ik fijner vond en dit was prima. Had de TV de volgende dag al kunnen laten bezorgen maar ik koos voor een andere dag.

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Zeker, hou mijn oren open.

Extra toelichting
Winkel ken ik niet. Maar mail bijvoorbeeld wordt snel op gereageerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shadowkrok 23-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ze doen niet moeilijk.

Service
Ze doen niet moeilijk.

Assortiment
Goede kwaliteit & kwa preis geen rip-off

Aanbeveling
Beste site om elektronica te kopen ever.
ook geen bullshit 399,99 of 399,95 prijzen maar gewoon BAM 400,00 dokken voor deze mooie shizzle maat. Fenomenaal.

Extra toelichting
Ze zijn eerlijk. Ze denken niet alleen maar aan winst. Ze doen niet moeilijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pierrerieu 23-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Niets staat een snelle bestelling in de weg. De website is zeer gebruiksvriendelijk.

Service
Na bestelling direct een mail dat alles nu in het werk gesteld wordt om zo snel mogelijk te leveren. Twee uur later een mail dat het pakje klaar is voor verzending. Dat geeft veel vertrouwen.

Extra toelichting
Bij coolblue echt het gevoel dat alles in het werk gesteld wordt om zo snel en goed mogelijk de producten te leveren en daarbij krijg je als klant het gevoel dat je aankoop gewaardeerd wordt. Dat zie je tegenwoordig in fysieke winkels al niet meer, laat staan in internetwinkels. Knap gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

clodica 23-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is heel duidelijk aangegeven

Service
ontzettende snelle levering, goede opvolging. je ontvangt een sms en mails dat jouw pak onderweg is!

Assortiment
ruim assortiment!

Aanbeveling
als je zelf goed overweg kan met het installeren van software is bestellen bij Cool blue een heel goede keuze. Aantrekkelijke prijzen, veel keuze, snelle levering en super goede opvolging!

Extra toelichting
Zoals eerder vermeld als je zelf overweg kan met het installeren van software etc. raad ik cool blue aan. Super snelle levering, goede prijzen, veel keuze en goede opvolging (sms en mails dat jouw pak onderweg is)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Silvain1951 23-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Heel makkelijk te installeren, mooie afgewerkt toestel, wel opletten bij het plaatsen, heeft meer hinder van zoninslag tegenover mijn oude toestel.Gelukkig heb je in ons landje daar niet zo veel last van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emma1005 23-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk website, je kan de gezochte goederen vlug terugvinden, de plus- en ook de minpunten worden weergegeven door de kopers.

Service
Dacht van dat kan toch niet dat men zo vlug de goederen kan leveren, maar het is dus wel echt zo, rond 23u. besteld en de volgende dag in de voormiddag geleverd, super toch!

Assortiment
Van de goederen die ik kocht waren er verschillende merken en in diverse prijsklasse, het zijn dus niet enkel de duurdere goederen die worden aangeboden, voor elk wat wils.

Aanbeveling
Zou deze direct aanbevelen, alhoewel ik niet zo veel online goederen koop (een beetje aarzelend), wij zijn opgegroeid waarbij alles in de winkel werd gehaald om het te bekijken, maar ik zal mijn mening moeten herzien.

Extra toelichting
Het is de eerste keer dat ik bij coolblue iets aankoop (was deze website door mijn zoon aangeraden) en voor het ogenblik heb ik enkel positieve ervaringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chris matthys 23-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
beantwoord volledig aan wat er beloofd werd tot aan de levering (heb toestel nog niet gebruikt)

Assortiment
aangeboden mogelijkheden zijn meestal voldoende.

Aanbeveling
naverkoopdienst nog niet nodig gehad (dus reeds een positief punt)

Extra toelichting
leuk zijn de professionele video's waarmee men zich een goed beeld van het product kan vormen. Heb geen ervaring met bezoek in de winkel. De ondersteuning van verkoop en uitleg in de winkel is zeker een groot pluspunt voor artikelen waar dit echt nodig is en zeker om de klant te overtuigen.++ Naar Levering en duidelijkheid van de website niets dan goede punten. Doe zo voort !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jempyken55 23-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,8

Gemak
Handig

Service
nog geen ervaring mee

Assortiment
Ik bestelde een bosmaaier ,doch tapdraad niet in voorraad ,nog steeds niet trouwens ,wat ben ik met een bosmaaier zonder tapdraad ,dit ouz altijd in voorraad moeten zijn

Aanbeveling
over het algemeen goed ,maar beloftes zoals vandaag besteld ,morgen in huis klopt niet,en die e-track van B-post is ook een lachertje

Extra toelichting
Alle accesoires moeten in voorraad zijn ,er is geen tapdraad in voorraad ,wat ben ik met een bosmaaier zonder tapdraad

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

JeroenSt 23-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Er wordt keurig uitgelegd in duidelijk taal wat er allemaal gaat gebeuren. Alles met de muis kunnen afhandelen, had natuurlijk al een account met adres en betaalgegevens.

Service
Service is een lastig punt om te beoordelen. Heb nog geen issue gehad met CoolBlue...dus een beoordeling over de service is dan lastig te maken.

Assortiment
Kan hier en daar wat hipper en uitgebreider, maar aan de andere kant alle noodzakelijke dingen die een mens denkt nodig te hebben worden verkocht.

Aanbeveling
Ik ben er nooit zo van om een winkel aan te bevelen. Is de verantwoordelijkheid van het individu zelf, maar goed deze keer...heb ik het wel gedaan. Mede door het gemak waarop de webwinkel werkt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

EllenMoor 23-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Zondag besteld maandag in huis !!
Super goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aa123aa 23-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Alles perfect verlopen, zeer vlotte levering !!! Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Machteld stickens 22-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestelling gaat vlot

Service
Bestelling is op de bekal ik zeker doen

Assortiment
mooi assortiment

Aanbeveling
ik zal de winkel aanbevelen

Extra toelichting
Ik had bij de skottelbraai wel een paar resepten verwacht;

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elroy90 22-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik heb bij Coolblue de Airport Express gekocht. Het bestellen ging vrij gemakkelijk. De bezorging was ook top. Het instellen van de AirPort Express ging ook vrij gemakkelijk, alles was binnen twee minuten ingesteld, en ik had gelijk een goede en sneller Wifi. Nu heb ik overal in huis een goed Wifi-bereik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piccaso 22-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit je luie zetel kiezen tussen de verschillende producten!

Service
Vandaag besteld morgen geleverd... Kan niet beter en altijd in de meest beste verpakking!

Assortiment
Keuze genoeg en je kan vergelijken!

Aanbeveling
Omdat ikzelf er zo veel plezier aan beleef!

Extra toelichting
Kwaliteit, garantie en levering! Duidelijk overzicht van je bestellingen in het heden en verleden, facturen die je zelf na een jaar nog kan af printen! TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annagreet 22-05-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk en snel.

Service
Prettige medewerkers. Afhalen in winkel gaat snel.

Extra toelichting
Wat ik fijn vind, is dat je online kunt (uit) zoeken en bestellen en meteen kan ophalen in de winkel en nog mooier: je kunt het bestelde produkt ook betalen in de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C3Q 22-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen gaat snel en vlot. Super duidelijk en soms ook leuk en grappig.

Service
Vlot, snel, duidelijk

Assortiment
Kan waarschijnlijk altijd beter, tot het misschien te veel wordt.
Ik heb alleszins keuze gehad en mijn ding gevonden.

Aanbeveling
Ze hebben bijna alles en zorgen bij elke levering voor ook een grappige tint: filmpjes,leveringsdozen,...

Extra toelichting
Het enige wat voor mij ontbreekt is dat de levering niet door jonglerende bikini babes gebeurt. Voor de rest heb ik geen nuttige punten ter verbetering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jose dieckman 22-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Goede service, besteld en de volgende dag in huis, mailbevestiging gekregen en ik ben ook nog gebeld, prima.
Wasmachine moest naar zolder dat was geen makkelijke klus, alles zonder beschadiging voor elkaar gekregen. Oude wasmachine mee terug, aangesloten en al het verpakkingsmateriaal meegenomen, ik kon gelijk wassen! Perfect! Aardige jongens.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
aanrader voor iedereen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dieneke08 22-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen gaat super. Je kunt ook makkelijk informatie vinden en je krijgt nog andere suggesties ook. Ook denken zij mee met mogelijke accessoires die je mogelijk ook kan gebruiken.

Service
Hoe vaak je ook belt, ze staan je vriendelijke te woord. Niks is te veel moeite!

Assortiment
Ik heb genoeg keuze.

Aanbeveling
Ik heb de winkel al aan iemand aanbeveelt zo enthousiast ben ik. En dit doe ik echt niet snel.

Extra toelichting
De scherpe prijs, snelheid van levering en het gevoel dat je krijgt dat je als klant er echt toe doet maken het een topbedrijf. Het maakt dat je graag terugkomt. Pas maar op BOL!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thiboanais 22-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles kan je vlot bekijken

Service
alles word vlot verlopen en op tijd echt te vrede bedankt

Aanbeveling
wat wil je nog meer hebben van op je luien stoel bestellen en dag er na gratis thuis geleverd en alles in orde

Extra toelichting
wat wil je nog meer hebben van op je luien stoel bestellen en dag er na gratis thuis geleverd en alles in orde echt te vrede bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adri11 22-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles is goed tevinden

Service
snelle verzending goed verpakt
als er iet mis gaat wordt snel opgelost

Assortiment
ruim voldoende,prijzen ook goed

Aanbeveling
ja zeker weten

Extra toelichting
ik heb niks te klagen ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

eemieke 22-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het is een duidelijke website waar je de producten goed op kunt vinden.

Service
De levertijd is zeer snel. Ik had het zondag besteld en de dag erop kon ik het al ophalen.

Assortiment
Het assortiment is redelijk goed, het mag alleen nog iets uitgebreid worden.

Aanbeveling
De website is duidelijk en overzichtelijk en er is een snelle levertijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Shining 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je besteld van thuis uit en de volgende dag wordt je bestelling al geleverd.
Je betaald gemakkelijk met Mister cash

Service
Snelle en correcte service

Extra toelichting
Coolblue heeft een uitgebreid assortiment aan producten in verschillende prijs klasse. Een snelle - verzorgde en correcte service. Ik ben een zeer tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

13512468 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke en voldoende uitleg/foto's. Producten vlot met elkaar te vergelijken. Vlotte betaling.

Service
Correcte en duidelijke informatie wat betreft de levering. Goed op te volgen, heel stipte levering.

Assortiment
Mogelijk om voldoende produkten te vergelijken in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
Zeer tevreden over vlotte bestelling/betaling. Alles verliep duidelijk en correct.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dirkvd001 21-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,8

Gemak
Alles makkelijk te vinden met de zoekfunctie

Service
Tot in de puntjes geautomatiseerd

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Niet alles is goedkoper dan elders.

Extra toelichting
's Avonds om half tien besteld, 's morgens al thuis. Kan dus eigenlijk niet sneller.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc vh 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met enkele clicks heb je gekozen en betaald. Veel produktinfo

Service
Komen hun belofte na vandaag bestellen en morgen geleverd

Aanbeveling
Beste prijs, snelle levering

Extra toelichting
Cool blue is mijn favoriete shop online die goede prijs/aanbod heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroen18 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Snelle levering, goede communicatie. Service heb ik geen ervaring mee, maar hopelijk is dat ook niet nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

nicole wouters 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit je bureaustoel een bestelling plaatsen. Niks is makkelijker toch.En je kan beoordelingen van klanten raadplegen in geval van twijfel of het een goede aankoop is.

Service
Alles is echt gegaan zoals werd afgesproken. Eén dag later was de bestelling ter plaatse en ik werd constant op de hoogte gehouden over waar mijn pakket zich bevond.

Assortiment
Het assortiment is enorm. Weinig artikels die ze niet hebben bij coolbleu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

big-dipper 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Product is snel te vinden op de site.

Service
Misschien iets te veel follow up tot levering product, maar beter dat dan dat je in het ongewisse wordt gelaten over je bestelling.

Assortiment
Beetje huiverig om daar ook het maximale voor te geven. Ik heb tot op heden maar 1 bestelling geplaats.

Aanbeveling
Het is niet fair om het bedrijf waar ik eerder zaken mee heb gedaan te noemen en dat van mij vandaag nog in vlammen op mag gaan, maar de souplesse waarmij alles verliep bij cool blue is bijna ongeloofwaardig.

Extra toelichting
Ik hoop dat men deze service in de toekomst ook nog waar kan maken, dan blijf ik zeker klant bij cool blue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vermako BVBA 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel, makkelijk, overzichtelijk

Service
alles is vlot verlopen

Aanbeveling
iedereen die snel zijn artikels wil hebben raad ik aan dit via jullie te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Harbers 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overvloed aan keuze met vaak leuke acties!
Gewoon vanuit de woowoonkamer bestellen.

Service
De helpdesk is tot s'avonds laat te bereiken. Ik had een vraag en ben meteen aller vriendelijkst geholpen. Men kwam de belofte meteen na!

Assortiment
Zeer breed.

Extra toelichting
Vanaf het moment dat ik de bestelling heb geplaatst ben ik goed op de hoogte gehouden via een sms'je en email over de vorderingen van mijn bestelling. Ik kon zelfs aangegeven wanneer de producten bezorgd zouden worden. Ik heb s' avonds laat besteld en het werd de middag erop al bezorgd. Hier bestel ik zeker weer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

drente 21-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Gemak
duidelijke beschrijving van het product en vergelijkingsmogelijkheden

Service
Wij kozen voor levering op een door ons gekozen tijdstip en namen daarbij voor lief dat het door ons gekozen product bij Coolblue iets duurder was. Product werd niet geleverd die avond, maar de volgende dag overdag op een ander adres aan de andere kant van het appartementencomplex. Motivatie van de bezorger: anders had u het moeten ophalen bij PostNL. Compensatie van Coolblue: een kadobon van maar liefst 5 euro te besteden bij Coolblue. Bestel ik nog weer dan? Even denken hoor.

Aanbeveling
Het bezorgingsdrama en de manier waarop Coolblue hier mee om is gegaan vind ik beneden de maat. Er zijn vele aanbieders die qua prijs concurrerend zijn, dat moet men zich goed realiseren!

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

jwstoker 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Als ik iets nodig heb kijk ik altijd eerst of ik het via coolblue kan krijgen. Niet altijd perse de goedkoopste, maar wel de allerbeste webwinkel van dit moment. Ik heb enkele keren voor een goedkoper alternatief gekozen, maar vaak was dat uiteindelijk niet de beste keuze. Zegt genoeg toch?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews