coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,3 Lees 42767 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1380 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gtournois 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was zeer eenvoudig te bestellen, gemakkelijk betaald en snel bezorgd.

Service
Er zijn veel reviews online die je helpen met zoeken.

Assortiment
Heel groot assortiment, varierend in kwaliteit en geld.

Aanbeveling
Coolblue is een topsite en ze bewijzen het keer op keer.

Extra toelichting
Super winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Onlinesjopper 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Goed gecommuniceerd over de levering en precies volgens tijdschema de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Vicderudder 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je moet niet op stap!
Je hebt heel veel producten op de website.

Service
De aangegeven snelle leveringstijd wordt altijd 100 % gerespecteerd

Aanbeveling
Wij hebben al heel wat aangekocht via Coolblue en hebben absoluut geen negatieve ervaringen!

Extra toelichting
Gewoon geen slechte ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cehag 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle levering, goede communicatie, goede en duidelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Manon Loonen 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
's avonds besteld en de volgende dag al in huis, net verpakt

Assortiment
Ik was bij toeval hier uitgekomen omdat ik niet wist dat Coolblue ook speelgoed verkoopt. Ik zal er zeker eens vaker kijken wanneer ik speelgoed wil kopen.

Aanbeveling
snel in huis
net verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jortpoortema 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van huis uit binnen een mum van tijd een bestelling geplaatst, het kan evt. even snel tussendoor bij bijna elke bezigheid.

Service
Voor 24.00 uur besteld, volgende dag in huis. Dat vind ik fantastisch!!

Assortiment
Recent een laptop en een stofzuiger gekocht, beetje rond zitten neuzen op de site, zo veel producten, dat had ik eerder moeten ontdekken...

Aanbeveling
Levertijd en assortiment zijn top!!

Extra toelichting
Fantastisch dag jd zo laat nog kan bestellen en dat het dan de volgende dag wordt bezorgd of zoals ik liefst doe voor de zekerheid: bezorgd bij tnt-punt om de hoek. Je weet dan zeker datje de postbode niet mist. Ik wil nooit meeranders. Ga zeker vaker bestellen bij cool blue. Ik ben om.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DaW27 24-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,3

Gemak
Het bestelproces gaat gemakkelijk. Het retourzenden van iets ook. Gebeurt kosteloos naar een antwoordnummer.

Service
Ik heb een laptop teruggestuurd. Deze had aan de ene kant pixelverlies in het scherm. Dat viel onder de garantie. Aan de andere kant was de laptop gevallen en de harde schijf kapot gegaan. De leverancier wil echter het scherm niet onder de garantie repareren en Coolblue wil zich daarvoor niet hard maken namens de consument richting de leverancier. Dus dan laten ze je in de kou staan.

Aanbeveling
Als je snel iets wil hebben, zijn ze geweldig. Als je een probleem hebt met je product, is dat nog ,aar de vraag.

Extra toelichting
Staat ook al bij de aparte punten. Ze zijn snel in het leveren en gemakkelijk in het retour zenden. Naar de leverancier makken zij zich echter niet hard voor het belang van de consument. Dan laten zij de consument in de kou staan.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 25-06-2015

Wat vervelend dat uw laptop defect is geraakt. Ik heb het een en ander nog even voor u nagekeken en de onderdelen die gerepareerd moesten worden zijn defect geraakt door de val van het toestel. Wij konden de defecten hierdoor helaas niet onder de garantie repareren.
Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

sannecardol 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is makkelijk te bestellen, het is overzichtelijk en duidelijk. Je kunt zelfs het 's avonds laten bezorgen.

Service
De service is tot nu toe ook top. Het bestellen ging makkelijk.. Heb het op zondag om 11uur 's avonds besteld en maandagochtend al bezorgd, top!

Assortiment
Ik heb eigenlijk niet verder gekeken na het assortiment dan mijn laptop. Ik wist al welke ik wilde. Maar na mijn idee, waren er genoeg artikelen. Een breed assortiment.

Aanbeveling
Ik zou dit zeker aanbevelen. Vooral omdat het zo snel geregeld is.

Extra toelichting
- Snel geleverd. - Keuze voor het leveren in de avond.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert2025 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site, goede selectie mogelijk door uitgebreide criteria

Service
Geen bezorgkosten en supersnelle bezorging, perfect, ook de cash-back-aktie is goed aangegeven en de instructies zijn prima

Assortiment
Wat je kan bedenken hebben ze qua smartphones en tegen scherpe prijzen

Aanbeveling
Een prima winkel beveel ik graag aan.

Extra toelichting
Het loopt vlekkeloos, dat is ook wat ik tegenwoordig verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PIWA 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
perfecte site om producten te vergelijken

Service
onberispelijk

Assortiment
reeds zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

75alex 24-06-2015 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Handige filters op de site, maar ook goed geholpen in de winkel

Service
Heb een defect aan een artikel van anderhalf jaar geleden, kan ik gewoon langsbrengen en wordt geregeld, ook zonder alle papperassen, want dat staat allemaal nog inhet systeem

Assortiment
Niet alles, maar wel veel, inalle klasses genoeg keus

Aanbeveling
Hier koop je geen kat in de zak

Extra toelichting
Goede service, parkeren voor de deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wai667 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super website alles duidelijk geïnformeerd
en met enkele muizeklikken betaald

Service
komen hun belofte na(vandaag besteld morgen thuis geleverd)

Assortiment
veel keuze en prijs klasse

Aanbeveling
gemak om je producten te kiezen en te vergelijken, goede info over product en zeer aantrekkelijke prijzen

Extra toelichting
heb geen opmerkingen,alles is prima verlopen zoals ik het graag heb daarvoor dank u Coolbleu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacky Van Herck 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Rustig thuis producten vergelijken en dan bestellen met de zekerheid, indien het product niet voldoet aan de vooropgestelde eisen stuur je het gewoon terug. Wat wil je bod meer?

Service
Na beoordeling thuis kan je, indien nodig, gemakkelijk kontakt opnemen met de mensen van de service na verkoop en op een zeer aangename en gemakkelijke manier afhandelen indien er al problemen zouden zijn.

Assortiment
Alles is een groot woord maar Coolblue heeft toch een uitgebreid assortiment ban producten waar je kan uit kiezen.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over deze web winkel en zal deze zeker steeds aanbevelen bij kennissen.

Extra toelichting
Zoals reeds eerder vermeld, ben ik zeer tevreden over deze webwinkel en zal ik deze zeker aanbevelen bij mijn kennissen..

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

vergelijken86 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
royaal aanbod , vergelijkingsmogelijkheden, makkelijk in gebruik.

Service
snelle toezending conform afspraak

Assortiment
heel uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wimkes 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk te
Vinden

Service
Zondag besteld, maandag echt wel binnen.

Aanbeveling
Meedere keer wat besteld optijd binnen en ook vlug en goed retour.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

030957 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
uitgebreid gamma
tot middernacht bestellen
volgende dag 100% geleverd

Service
doen niet moeilijk als je iets terugstuurd.geweldige service

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
zeer snelle levering
ook als je wil op zondag

Extra toelichting
alles is prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lisaberwouts 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer gemakkelijke site om te bestellen. Vanuit je luie zetel iets bestellen, geweldig!

Service
Ik bestelde zondag mijn gsm en maandagochtend om 9u30 had ik de gsm al. Zeer goed!

Extra toelichting
Wat ik vooral goed vind aan de winkel, is de levering. Die gaat zo snel en vlot. Heb hier nog nooit problemen mee gehad. Ik vond mijn gsm ook op andere winkels maar die was daar €60 duurder. Zeer goed service en kwaliteit. Een klein minpuntje is dat er niet zo veel keuze was uit hoesjes voor mijn gsm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willygeerts 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
De hele Coolbue website is heel gemakkelijk en handig in gebruik.
Met de 'keuzehulp' ben zo bij hét product dat je zoekt, het 'mandje-betalen-leveren' volgt vlot en gemakkelijk.

Assortiment
Vanuit een persoonlijke noot: smartphones, oortjes, printers, switches, routers maar ook koffiezet en scheerapparaat kocht ik al bij Coolbue.
Wanneer ik een nieuwe heggeschaar nodig heb, bij Coolblue zal ik het ook bestellen.

Aanbeveling
Veel hebben schrik van het 'online kopen' en terecht, vele winkels doen het slecht tot héél slecht.

Coolblue echter maakt het 'online kopen' een bétere ervaring dan de echte winkel.

Extra toelichting
Online kopen is bij Coolblue een aangename ervaring: > keuzehulp om snel tot een productkeuze te komen > heel efficiënt en pijnloos betalen > heel groot assrotiment > supersnelle levering, zélfs zondag

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

naatjuhhh 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen via internet ging heel makkelijk. Mijn artikel was niet op voorraad maar ik kreeg een mail toen het er was en kon direct bestellen

Service
Na de bestelling kreeg ik direct een telefoontje om wat door te nemen over de bezorging. Ik werd goed op de hoogte gehouden over het (soepele) verloop

Assortiment
Genoeg te koop genoeg te bestellen.

Aanbeveling
Een prima bedrijf, met een super service

Extra toelichting
Bestellen via internet ging heel makkelijk. Mijn artikel was niet op voorraad maar ik kreeg een mail toen het er was en kon direct bestellen. Na de bestelling kreeg ik direct een telefoontje om wat door te nemen over de bezorging. Ik werd goed op de hoogte gehouden over het (soepele) verloop. De bestelling werd op werk bezorgd op het afgesproken tijdstip!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nsjiub 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer goede en duidelijke website

Service
Goed en duidelijk bestelproces. Je wordt prima op de hoogte gehouden van je bestelling en de aflevering daarvan.
Ook plaatst men de apparatuur op zijn plaats zonder extra kosten.

Extra toelichting
Fantastische aankoop service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leintje1991 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Toegankelijke website. Erg makkelijk

Service
Coolblue hield mij steeds de hoogte van de zending. Ik heb al meerdere dingen hier besteld en altijd een snelle levering .

Assortiment
Groot assortiment. Er zit altijd wel iets bij.

Extra toelichting
Snelle levering. Groot assortiment. Goede communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

manuelmorre 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik heb meteen gevonden wat ik zocht.

Service
Vrijdagavond besteld en zaterdagmorgen in de bus!!! Onvoorstelbaar!!

Assortiment
Ik ben soms op zoek naar zeer specifiek fotografiemateriaal dat niet altijd in België of Nederland te vinden is, maar verder een goed assortiment.

Aanbeveling
Ik ben altijd aangenaam verrast door de goede service en bliksemsnelle levering!
Ik zou iedereen aanraden bij Cool Blue te kopen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Zalina_93 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik vond alles heel goed en duidelijk. Bestellen ging perfect.

Service
Mijn pakketje werd geleverd aan huis, dag na mijn bestelling. Dit was ook de reden waarom ik bestelde bij coolbleu, de snelle levering. Het is dan ook zeer zorgvuldig geleverd geweest, goed ingepakt. Ik ben alvast heel tevreden!

Aanbeveling
Ik zou het wel iedereen aanbevelen. Want de kwaliteit is echt goed. Vooral de levering is super snel!

Extra toelichting
Voor mij is het goed zoals het is. Het is niet de eerste keer dat we iets bestellen. Eerder ook al een notebook gekocht, een scherm voor de computer en nog zoveel meer. Altijd tevreden geweest met de producten en hun levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spiderwil 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede productomschrijving zodat je de keuze kan maken die bij je past. Er is altijd een afhaalpunt in de buurt zodat je niet thuis hoeft te zijn om toch op de gewenste dag al over je bestelling te kunnen beschikken.

Service
Ze maken hier de beloofde snelle levering ook waar.

Assortiment
Ik had toevallig pech dat een product tijdelijk niet voorradig was, maar Coolblue geeft dat dan ook aan. Bij een ander krijg je later pas een melding.

Aanbeveling
Als het ter sprake komt zal ik dat zeker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc Malfait 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vlotte keuze en vloote bestelmanier, om om het even welk moment.

Service
Correcte info over de stand van zaken bij de levering. Vriendelijke, correcte levering.
Voldoende info op mail over der stand van zaken, factuur, enz.

Assortiment
Momenteel gericht gezocht. Binnen het gezochte correcte keuzes.
Verder assortiment niet beoordeelt.

Aanbeveling
Op basis van de ervaring zeker een aanrader.

Extra toelichting
Beperkte ervaring. Maar momenteel uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

weiler.debrie 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel gevonden wat ik zocht.

Service
gebeld met een vraag, snel antwoord.
Bestelling volgende dag binnen en geïnstalleerd.

Aanbeveling
snelle service, vriendelijke klantenservice.

Extra toelichting
De service voelt als persoonlijke aandacht, voel me gezien als klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

billyh 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Top bedrijf met top service.

Producten komen zelfs met goede reviews waarbij plus- en minpunten in her overzicht vermeld worden.

Service
alsnog een pluspunt dat ze tot zo laat in de avond doorwerken!
Top service en vriendelijk personeel, ook de bezorger!

Iets wat ik van veel bedrijven niet kan zeggen.

Makkelijk een mobiele abonnement kiezen.

Assortiment
Een lekker breed assortiment met van alles wat, zelfs aanvullende producten bij erbij horen.

Aanbeveling
Zeer te vrede over deze winkel!

Extra toelichting
+ Bestellen tot aan laat in de avond + Vriendelijk personeel + Goede service + Breed assortiment + Aanvullende producten + Vriendelijke bezorgers + Overzichtelijke webshop + Reviews van producten + Overzichtelijk mobiele abonnement

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zone21 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
makkelijke navigatie per categorie, rangschikking volgens verschillende criteria, aanwezigheid van gebruikers beoordelingen (indien voorhanden) ; enig minpunt : product vergelijking is niet zo eenvoudig te gebruiken, en de uitkomst is dikwijls weinig behulpzaam bij het maken van een keuze

Assortiment
in dit geval over dakloze stofzuigers : er is slechts 1 model van Dyson beschikbaar, alhoewel er een groot gamma bij Dyson bestaat

Aanbeveling
snelle service, eenvoud in gebruik, makkelijke betalingsprocedure.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

heleenvo 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk uit te zoeken op de site van coolblue. Ok verschillende producten kunnen vergelijken is erg handig.

Service
Vrijdagavond besteld. Zaterdagochtend een half uur voor aflevering gebeld en
wasmachine is geplaatst, oude meegenomen en nieuwe getest. Klasse

Assortiment
Goed assortiment. Kon de producten ook onderling vergelijken.. Heel handig.

Aanbeveling
Goede service, vriendelijke mensen.

Extra toelichting
Ik heb geen opmerkingen over coolblue. Tot nu toe bevalt de wasmachine me heel goed maar ik heb hem nog maar een paar dagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hardysfruit 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
website is zeer overzichtelijk
je kan snel doorklikken.
even registreren en aanmelden en het is besteld.

Service
ik had s avonds een telefoon besteld rond 7 uur s anderdaags om 2 uur had ik hem al.
paar uur later na bestelling kreeg ik al een mail dat het pakje ingepakt xas en verzonden. en dat zelfs in het weekend.

Aanbeveling
normaal ben ik niet zo voor online aankopen maar ik raad iedereen het aan omhet te proberen vooral het gemak en zeker voor de topservice

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liselive 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle service, uitgebreide keuze, goed geprijsd en ook bezorging op zondag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

justroebbie 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
top winkel !!!!

Service
top service!!

Extra toelichting
coolblue is gewoon top voor mij zijn ze momenteel 1 van de beste winkels en zeer klant gericht !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klkedw 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
SUPER WEBSITE

Service
Al jaren zit ik op eBay en Beslist.be te snuffelen .Maar vanaf nu zal ik steeds eerst bij jullie rondkijken!
Wat me geweldig gelukkig maakte was de snelheid van levering. 's Avonds om 22h00 besteld, de volgende morgen om 09h45 geleverd.

Aanbeveling
Snelheid van leveren is adembenemend. Een cadeau op de laatste moment? De volgende dag geleverd.

Extra toelichting
Ik vind alles geweldig. De website, de leveringstijd, de keuze. De 7/10 voor het assortiment is gewoon omdat ik een klusser ben, en ik daarvoor niet alles vind. Maar de aangeboden goederen zijn O.K.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

TallenM 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Gewoonweg perfekt. Altijd bereikbaar. En ze helpen bij alles.

Extra toelichting
Snelle levering. Zelfs op zondag. Grote assortiment. Alleen de website vind ik persoonlijk onoverzichtelijk. Maar als je weet wat je wil kopen lukt dat binnen no time

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

abuelaloca 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke website met voldoende info over de producten

Service
goede opvolging en meldingen van bestelstatus, plus gratis aan huis geleverd ook op zondag.

Assortiment
zeer groot assortiment

Aanbeveling
alles was perfect in orde en indien er toch een probleem zou zijn is er gratis retour mogelijkheid

Extra toelichting
alles perfect geregeld, nog geen minpunten ervaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Narmegil 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Handige lay-out
Vergelijking van producten

Service
snelle reactie indien je een vraag hebt, ze helpen je met alles verder.

Assortiment
Niet alle producten aanwezig maar toch het meeste wat je nodig hebt.

Aanbeveling
Het is even duur als andere winkels, je bestelt het en de volgende dag heb je het in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nickpeelman 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel handige website. Zelfs op smartphone/tablet zeer toegankelijk! Ik kan wel uren 'windowshoppen' vanuit men bed :).

Service
Ge-wel-dig. Weken wachten op je juist bestelde speelgoed is verleden tijd. Je kan 's avonds rustig in de zetel beslissen wat je besteld, en wanneer je wakker wordt steekt het in je brievenbus!

De customer service is ook prima, binnen 4 uur max. Heb je zeker een antwoord op je mail terug.

Assortiment
Zeer uitegebreid assortiment. Het is natuurlijk niet mogelijk alle producten aan te bieden, maar 90% van de tijd vind ik hier alles op terug.

Aanbeveling
Wat getik op je apparaat, en de volgende dag in de brievenbus. Eenvoudiger kan het niet. Je bespaard veel tijd en geld door verschillende winkels af te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erna.foubert 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke, volledige informatie

Service
Vlugge levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Prima aanbod en service

Extra toelichting
Voldoende ruim aanbod met duidelijke specificatie, Vlotte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brendast 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel makkelijk te bestellen en snel in huis

Service
Heb moeten bellen en perfect geholpen

Aanbeveling
Door de goeden service en afspraken

Extra toelichting
Ze doen wat ze beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cvfishing 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Eigenlijk beter dan een 10.

Extra toelichting
Ik ken geen webshop met een betere service en originaliteit in Nederland. Werkelijk uniek en een voorbeeld voor andere webshops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan.vd 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super easy, binnen 2 minuten besteld

Service
Beste service ooit

Assortiment
Zo'n enorm assortiment heeft niemand

Aanbeveling
Ik bestel hier voortaan alles.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

suusken666 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen uit je zetel. 's Avonds besteld, als voorradig dan de volgende dag al in je handen. Makkelijker kan niet!

Service
Supersnel! Niets beschadigd, alles werkt.

Assortiment
Ze kunnen niet alle in stock hebben, maar hebben van alles toch het meest recente en dan nog enkele andere... Super!

Aanbeveling
Gewoon, een winner all-round!

Extra toelichting
Ik ben superfan van Cool Blue! Ik werk overdag, raak niet makkelijk in de stad om te shoppen. Cool Blue brengt de shops naar mij! Bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mawmawms 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel geleverd.

Service
Service was prima, SmSje gekregen dat ze het in hebben gepakt (Coolblue zelf).

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Goede prijzen, de website is erg logisch ingedeeld, klantvriendelijk.

Extra toelichting
De winkel is prima, de website is goed ingedeeld, de webshop geeft het gevoel van garantie en comfort, ze houden je prima op de hoogte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tony De Saeger 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede website

Service
dag er na 10 uur geleverd

Assortiment
voldoende alternatieve

Aanbeveling
beloftes nagekomen

Extra toelichting
alles zoals beloofd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rpduijkers 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis via de I-pad

Service
Snel en thuis bezorgd

Assortiment
Zeer groot assortiment

Aanbeveling
Zelf zeer goede ervaring, dus die deel je

Extra toelichting
Niks negatiefs ervaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fahmy 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website en had het product snel gevonden.

Service
Ik heb gekozen voor de verzendmethode: Voor 15:00 besteld is vanavond in huis. Wat me opviel was dat bij grotere bedragen deze verzendkosten ook verlaagd worden!

Assortiment
Het assortiment is dik in orde, maar ik had het persoonlijk leuker gevonden als er wat meer variatie is in iMac apparatuur.

Aanbeveling
De enige webshop (althans die ik dan ken) die een grote variatie aan bezorg opties kent. Ik kon het product in kwestie niet in de winkels vinden in de stad, dus toch fijn dat ik dezelfde dag nog kon genieten van mijn aankoop!

Extra toelichting
Het bestel proces begint allereerst met een zoekactie. Coolblue heeft een ruim assortiment met een grote verscheidenheid aan keuzes en mogelijkheden waar je uit kan kiezen. Na het vinden van je product begint het pas echt belangrijk te worden: Bestelgemak, Prijs en Levering. Bestelgemak een dikke 10. Prijs mag altijd goedkoper (wie wilt dat nou niet?). Levering is naar mijn idee pas écht het paradepaardje van Coolblue! Iedere dag van de week kunnen ze bezorgen, ook dezelfde dag! Ideaal voor ongeduldige typen waar ook ik onderval.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andante 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Binnen een dag geleverd en volgens afspraak!

Service
De monteurs waren zeer correct en alles functioneert goed.

Assortiment
Ruime keuze van wasmachines en goede omschrijving om op basis van criteria een keuze kan maken

Aanbeveling
Coolblue is aan te bevelen vanwege het feit dat het is aangesloten bij waarborg organisatie, de service uitstekend is en de prijzen van de artikelen concurrerend zijn.

Extra toelichting
Coolblue is aangesloten bij waarborg organisatie, de service is uitstekend en de prijzen van de artikelen zijn concurrerend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

glenndejaeger 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer makkelijk om iets terug te vinden via goede zoekfunctionaliteit. Makkelijk toe te voegen aan winkelkar en zeer eenvoudig bestelling te plaatsen.

Service
Super service! Ik bestelde om 23u30 en de dag erna om 9u30 was het pakket al beschikbaar bij het afhaaltpunt dat ik gekozen had. Op de site werd 16u vermeld aanvakelijk. Dat de levering nog veel sneller was is uiteraard een extra pluspunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oparno 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prettige site

Service
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Zeker aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mlvanlam 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en eficient

Assortiment
beste prijs en veel keuze

Aanbeveling
top!

Extra toelichting
Ik vond de laptop die ik zocht, voor de beste prijs, binnen 24 uur geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews