coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 41975 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3707 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rushky 01-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Thuis in de zetel kunnen kijken,vergelijken en bestellen...

Service
Heel snelle levering...

Extra toelichting
Alles is super.... keuze, snelle levering....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alexander102 01-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en makkelijk bestellen en vergelijken.

Service
Het kan niet sneller of beter

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Iedereen

Extra toelichting
Afhandeling ging heel snel en na het uitpakken volgde er nog een attent kaartje in de brievenbus met persoonlijke handgeschreven bedankje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hilmiemrebayat 01-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen van een product verloopt zeer snel en is gemakkelijk

Service
De levering is zeer snel en bij enige probleem helpen ze u ook direct.

Assortiment
Je hebt er bijna alles.

Aanbeveling
Snel service, soms goedkoop, goede garantie

Extra toelichting
De case kwam de volgende dag aan en heb het direct gebruikt. Past zeer goed en is dun. Je voelt het bijna niet. Dankzij de case heb ik nu een betere grip.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pierkepierlala 30-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mijn heggeschaar viel uit in de late middag. Ik bestelde s'avonds een nieuwe en die werd de volgende dag in de voormiddag geleverd. Zo kon ik mijn werk beeindigen.

Service
Heel vlugge levering...interessant als je aan een werk bezig bent en dit op korte tijd wil beeindigen.

Assortiment
Ik heb hetzelfde merk Bosch en dito schaar als mijn oudere besteld.

Aanbeveling
Zeker aan iedereen die prijs, kwaliteit en aan een scherpe prijs vlug wil geleverd zien.

Extra toelichting
Ik vind geen enkel minpunt aan de winkel en heb al meerdere malen iets besteld en ben heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

waterfietsverzamelaar 30-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Niks op aan te merken dus een 10

Service
Snelle bezorging. Helaas was het niet mogelijk te zien in wat voor tijdsvak je de bestelling bezorgd krijgt als je daar niet voor kiest en is gratis 's avonds bezorgen (is een optie) niet in elke regio beschikbaar

Assortiment
Voldoet, maar had wat ruimer gemogen naar mijn mening (in mijn geval heb ik een laptop gekocht en in mijn prijsklasse was er maar 1 met een anti glare scherm)

Aanbeveling
Goede webshop, leuke webshop, snel bezorgd, ruime retour opties, helpen je graag verder.

Extra toelichting
De webshop is een goede webshop met een grote verscheidenheid aan producten, maar in de product categorieën wordt je niet overladen met 13 in een dozijn producten. Voor mensen die geen verstand van hardware hebben vond ik het wel tof dat ze een korte omschrijving geven wat welke laptop wel en niet kan (ik kan me voorstellen als je er niet in verdiept of daar geen zin in hebt dat al die hardware rijtjes niks voor je betekend). Verder zit er hier en daar verschrikkelijk droge humor en daar hou ik wel van (na het afrekenen kom je bij het blad "afgerond" met als subtitel; beter dan vierkant). Kortom, voor een webshop met zeer goede service, breed assortiment (en humor) moet je bij coolblue zijn

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

herr flick 30-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor mijn scherm even bestellen......perfect!Hele overzichtelijke duidelijke site.

Service
Wat een ontdekking met deze snelheid en nauwkeurigheid leveren.......helaas had ik elders bij andere bedrijven wat minder goede ervaringen. Compliment Cool Blue!

Assortiment
Gewoon helder en duidelijk.

Aanbeveling
Fantastische service waar ik direct weer aan zou kloppen als ik wat nodig heb, wat ik ook aan durf te bevelen.

Extra toelichting
Alles van het begin tot het eind was super.....wat zou ik me nog meer wensen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OvergeefDave 30-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke web-site.
Veel instelbare filters.
Een zoek veld dat je rechtstreeks op het product brengt als je weet wat je wil.

Service
Zeer goede service.
Had een Samsung Galaxy S6 128 in pre-order staan. Ik kwam daarna tot het besluit dat ik de gouden toch veel mooier vond en die was op voorraad. Een telefoontje naar de klanten service en de dag daarna een 'gouden' S6 in huis.

Assortiment
Alles dat ik tot nu toe zocht bij Coolblue gevonden. Ik laat er een ster af omdat dat niet wil zeggen dat ze alles hebben.

Aanbeveling
Tot nu toe nooit spijt gehad van de zaken die ik bij Coolblue heb besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alex.hulsmans 30-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Handige zoekfunctie op de website en goede begeleiding bij de aankoop.

Service
Stipte levering zoals beloofd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

daniel.suys 30-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
Mooie keuze , perfecte opvolging

Extra toelichting
Het toegepaste systeem van keuze bestelling en levering schenkt mij een algemene voldoening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

wgrevenstuk 30-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super handig alles overzichtelijk bij de hand, vanuit de luie stoel.

Service
Dikke vette 10

Assortiment
Klasse, groot, duidelijk, super...

Aanbeveling
Super snelle levering, en goed betaalbaar.

Extra toelichting
Tto nu toe alles toppie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymondswennen 30-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snelle levering

Service
zeer goed verpakt

Assortiment
goed apperaat

Aanbeveling
Weinig moeite en snelle levering aan huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peetjuh001 30-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima site , wat je zoekt snel en eenvoudig te vinden .

Service
Vriendelijke klantenservice , zelfs op Koningsdag heel goed bereikbaar .Zeer goede bezorginfo via mail , en zeer snelle levering , maken waar wat ze beloven .

Assortiment
Veel keuze mogelijkheid , goed te vergelijken en prima prijzen .

Aanbeveling
Wat mij betreft scoort deze winkel in alle opzichten meer dan ruim voldoende , gewoon een 10 dus .

Extra toelichting
Diverse keren wat gekocht , ook een keer iets voor garantie aangevraagd , echt alles gaat als vanzelf bij Coolblue , niks geen moeilijk gedoe .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mati_lem 30-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer makkelijk te vinden en te betalen.

Service
Super snel geleverd dag erna had ik het al.

Assortiment
Genoeg keuze in het assortiment.

Aanbeveling
Dit is al de tweede keer dat ik hier iets koop en het is altijd vlot verlopen en heel snelle leveringen.

Extra toelichting
Ik vind dat de winkel heel goed is omdat ze een groot assortiment hebben en dat hun levertijden zeer snel zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pappa001 30-04-2015 In de winkel gekocht
eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
kan ik niet zeggen heb het product in de winkel gekocht

Service
ben hartelijk ontvangen met een lekker kopje koffie en een geode uitleg

Assortiment
wist wat ik wilde hebben dus niet naar het assortiment gekeken

Aanbeveling
geode en vriendelijke service

Extra toelichting
vriendelijke mensen en geode uitleg

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

m.westra 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik kon het produkt snel vinden en het bestellen was geen probleem.

Assortiment
Er was veel keuze.

Extra toelichting
Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Anneke14 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Moeilijk een keuze te maken, wat is een een goed apparaat tussen zoveel prijsverschil?

Service
Prima levering, binnen aangegeven tijd!
Persoonlijk vind in het netter als producten worden ingepakt.

Extra toelichting
Prima levering qua tijdstip klopte met indicatie tijd. Persoonlijk vind ik het fijn als producten worden ingepakt, nu ontvingen we een losse doos en was het dus direct zichtbaar om welk product het ging.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Samtas 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Super snel geleverd

Extra toelichting
Ik vind de manier waarop de doos verpakt is in principe heel goed met de opblaasfolie,alleen is het er alleen op gelegd en ik denk dat het handiger zou zijn als de doos tussen de opblaasfolie zou liggen want nu kan het door de bodem nog beschadigd worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan Suddaby 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heerlijk makkelijk om te navigeren en vergelijken. Top!

Service
Wat je pro-actief wordt aangeboden aan informatie en service is super. Geen direct contact nodig gehad, dus lekkere self-service.

Assortiment
Ik ben geen expert in beamers, maar het assortiment bevatte de beamers waar ik naar zocht en wilde vergelijken. Goed genoeg!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

waaromikweer 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles was duidelijk omschreven en bestelling ging zeer vlot.Toppie

Service
Nog niet nodig gehad, alles wat ik gekocht heb werkt nog steeds.

Assortiment
Zeer uitgebreidt, ga zo door.

Aanbeveling
Tot op heden is alles wat bestellen aangaat en leveringen op tijd geweest en volgens de voorwaardes gegaan.

Extra toelichting
Geen klachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leonie64 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
Het is voor mij de 2e maal, goede webside
goede service, en snelle levering.
Mijn complimenten

Extra toelichting
Het enige wat een aanpassing verdient op deze webside is, dat indien de batterijen welke worden aangeboden, ook kloppen, met het apparaat dus aaa batterijen in het toestel, dan ook aaa batterijen aanbieden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

tomvanholle 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Coolblue heeft een heel vlotte website waar je snel je producten vindt, mede dankzij de filters en keuzehulp.
Verder ging het afhandelen van de bestelling en betaling zeer vlot.

Service
Onmiddellijk na het bestellen ontvang je een email met daarin een bedanking en uitleg over het verdere verloop. Dit is leuk en duidelijk.
En de beloftes die gemaakt worden waren correct, we hebben besteld om 15u op zondag en op maandag om 12u was onze levering al in huis.

Assortiment
Het assortiment is meer dan voldoende, ze zijn niet altijd de goedkoopste (maar ook niet veel duurder) dan andere webshops, maar je kan er wel 100% in vertrouwen kopen.
Bovendien weet zie je ook duidelijk wat er wel en niet in stock is.

Aanbeveling
Op deze shop kan je vertrouwen. Dat is heel belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bolssens Rony 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
er zijn veel aanbiedingen

Service
vandaag bestelt, andere dag geleverd

Assortiment
niet alles is verkrijgbaar

Aanbeveling
simpel en gemakkelijk

Extra toelichting
het is de eerste maal dat ik besteld heb,, het is mijn eerste ervaring bij coolblue,,daar ben ik alleszins al tevreden over

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gertjew 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
prima overzicht. vergelijk kan beter. en veel keus

Service
service vooral snel, maar veel meer is er niet wat echt telt. bij problemen misschien maar dat is nu niet van toepassing

Assortiment
bijna alles dus helemaal goed

Aanbeveling
omdat hij onder de betere en goedkopere valt.

Extra toelichting
Zoals hierboven beschreven. Snelle verzending en 1 van de goedkopere dus dat zijn de bepalende zaken. De rest is n.v.t.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Steve1221 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Grote voorraad, snelle levering.

Service
Goed geïnformeerd over de status van je bestelling.

Assortiment
Ruime keus.

Extra toelichting
Perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

doctorhans 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
besteld vanuit de leunstoel

Service
gwoon zoals het hoort

Aanbeveling
kan geen minpunten noemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sdejongh1971 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ruim assortiment, goede eenvoudige site

Service
Leveren zelfs op zondag!

Extra toelichting
Eenvoudige, overzichtelijke site met ruim aanbod. Makkelijk betalen en hele snelle levering op zondag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dgstruijk 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet beste aanbieding opgezocht en besteld

Service
Binnen 24 uur en zelfs op zondag bezorgd

Assortiment
Zocht naar specifiek item, maar wel ruime keuze in eventuele assesoires in vorm avan andere kleuren horlogeband

Aanbeveling
Ruime keuze, extreem snelle levering en goede prijs

Extra toelichting
Precies was je van een internetwinkel verwacht. Goede prijs, ruime keus en selectiemogelijkheden en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heuve002 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
De enige reden om geen 10 te geven is dat niemand je dan geloofd, anders zou ik dat wel gedaan hebben. Coolblue is mijn winkel. Doen wat ze beloven maar mocht een product niet doen wat je verwacht dan gewoon keihard geld terug zonder vragen. Ook als het om laptops gaat. Maak je nergens anders mee. Bestelde een usb stick op zaterdag, werd geleverd volgens afspraak op zondag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ro77 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel, overzichtelijke site, snelle levering en goede communicatie

Service
na telefonisch contact was helemaal duidelijk dat ik het juiste artikel had geselecteerd en ik werd erg vriendelijk geholpen.

Assortiment
volgens mij goed, ik ben hier nog niet iets tegen gekomen wat niet te bestellen was.

Aanbeveling
al eerder gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LReins 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Super snel geleverd. Super.

Extra toelichting
Echt een super web winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Helga1909 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je luie stoel bestellen

Service
Zaterdags besteld en zondags in huis

Assortiment
Ruim assortiment

Extra toelichting
snelle levering / ook op zondag goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simywillemse 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

susiepollowitz 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ze zijn snel, mooie duidelijk website en een breed assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal Vermeulen 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk via de website te bestellen...alles word duidelijk omschreven en weergegeven

Service
TOP...Zelfs levering op Zondag

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Ik zou coolblue zeker aanbevelen....

Extra toelichting
Stad en land afgelopen voor een senioren telefoon voor mijn vader...nergens veel keuze in een toestel met een harde beltoon...grote druktoetsen en makkelijk in het gebruik...dus maar op google gekeken en zo kwamen wij bij coolblue terecht..en daar vonden we meteen een toestel wat we voor onze bejaarde vader zochten...was ook nog op voorraad...Zaterdags besteld en was helemaal verbaasd maar enthousiast toen ik zag dat het op Zondag werd bezorgd! Zonder bijkomende kosten! Echt een top service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WipoCS 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heldere itleg en makkelijk te navigeren website

Service
doen wat je beloofd is hier van toepasssing

Assortiment
keuze genoeg & handige online hulp om keuze te bepalen

Aanbeveling
fijne webwinkel met d eoptie om e.e.a. fusiek te kunnen bekijken

Extra toelichting
Alles transparent afgwikkled: gewoon helemaal goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fitser 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Snel, efficiënt, goede keuze. Duidelijke informatie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Annais 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Supersnel bezorgd volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jennifer Pluym 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super dat er de zondag geleverd wordt

Service
Vlotte en correcte afhandeling

Aanbeveling
Super gemakkelijk, vlot en correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Joost den Braber 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zaterdag om 9 uur besteld en zondag al gelijk in huis, verder is het een mooi design, werkt snel en heeft een stabiele data overdracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bollmann 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle levering van het bestelde product.
Uitstekende en snelle reacties op gestelde vragen (uitstekende aftersales).

Assortiment
Prijs van het gekochte artikel komt overeen met de prijs die andere aanbieders rekenen.

Aanbeveling
Snelle levering, prima aftersales.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xtine72 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
als bejaarde vrouw---heel makkelijk website

Service
was binnen 12 geleverd en op zondag

Assortiment
veel keuzes

Aanbeveling
Een absoluut aanrader!

Extra toelichting
Makkelijk website-veel keus -super snel levering op zondag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

celticspike 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles was duidelijk en zonder enig probleem.
Betalen met iDeal is werkelijk zeer gemakkelijk.

Service
Alle geadverteerde producten zijn op voorraad,en de levering is snel.
Het kan zelfs nog op dezelfde dag als u dat wilt.
Nog geen problemen gehad met defecte goederen.

Assortiment
Er zijn wel producten denkbaar die Coolblue niet levert,maar voor de mainstream hebben ze werkelijk alles.

Aanbeveling
Ik heb al diverse producten besteld bij Coolblue.
De levering is gewoon perfect.Of je het nu op zondag,of dezelfde dag van de bestelling of welke dag dan ook,het wordt bezorgd volgens afspraak.Goed verpakt en ik heb nog geen defecten of naleveringen mee gemaakt.

Extra toelichting
Ze zijn NIET de goedkoopste webwinkel. Maar de service die je krijgt is dit wel waard. Tot nu toe nog geen nadelen gevonden,het werkt gewoon geweldig goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

keesbak1 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vandaag besteld volgende dag al in huis

Service
geen gezeur maar doen wat ze zeggen

Assortiment
heb diverse produkten besteld uit assortiment van gerenomeerde merken

Aanbeveling
zie bovenvermelde punten

Extra toelichting
alle produkten werken naar wens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ericv1 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Supersnelle levering en duidelijke productomschrijving.

Service
Mail wordt binnen 4 uur beantwoord. Vragen stellen aan klantenservice en de beantwoording ervan is top !

Assortiment
Goed en breed met goede product info.

Extra toelichting
Klantenservice is top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

franswaenrosine 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
stellen vanuit je luie zetel

Service
Snelle levering

Assortiment
Grote keuze met ruim assortiment

Aanbeveling
Faire prijzen en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josien.vergroesen 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Werd goed van alles op de hoogte gehouden m.b.t. de levering. Super dat ze bij CoolBlue wel de wasmachine naar de derde verdieping tillen!!

Service
Werd van te voren gebeld hoe laat ze zouden komen, daarna nog een keer gebeld een half uur van te voren. Wasmachine stond binnen no-time aangesloten en de mannen waren super vriendelijk.

Extra toelichting
Ruim assortiment, overzichtelijke website, bezorgen op derde verdieping. Ik miste alleen enkele filters op de website die het zoeken makkelijker hadden kunnen maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mmeinen 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uitgebreide beschrijving van het product, in dit geval met video-presentatie. Mogelijke accessoires en uitbreidingen, inclusief package-deals, worden aangegeven in de bestel-afhandeling.

Service
Vragen via mail binnen 4 uren beantwoord, facebook en twitter binnen half uur. Je aankoop wordt zeer snel verstuurd en retourzendingen zijn kosteloos.

Assortiment
Ruim productaanbod met de nieuwste modellen en uitvoeringen.

Aanbeveling
Heerlijke website waar je alleen al voor de informatie of humor gaat shoppen: COOLBLUE is moeilijk te toppen als het gaat om internet-shoppen

Extra toelichting
Door de goede productinformatie, voorwaarden, service en prettige website kom ik hier gegarandeerd terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

demaret 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel producten te bekijken

Service
ruilen gemakkelijk

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
gewoon tevreden

Extra toelichting
alles is goed geregeld, verzending, uitzoeken, retouren, goede antwoorden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mardaro53 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
erg gemakkelijk om via internet te bestellen en als je vragen hebt kun je ook bellen

Service
netjes op tijd zoals beloofd

Assortiment
assortiment is uit gebreid zodat je niet naar een andere website hoeft om te kijken

Aanbeveling
zowel ik als mijn broertje hebben voor het eerst bij u besteld en wij zijn zeer tevreden,wij hebben ook wel anders mee gemaakt vooral zo doorgaan dat geeft vertrouwen in de zaak

Extra toelichting
besteld op vrijdag en op zaterdag binnen,omdat het allemaal nieuw is eerst verdiept hoe het allemaal werkt op zondag de grote en kleine wasjes gedaan ik ben er SUPER blij mee,ook de mensen die het geinstaleerd hebben waren vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koenkefel 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Uitgebreide keuze, snelle vergelijking, goede prijs

Service
Bestelling snel, telefonisch aangepast

Assortiment
Zeer ruim assortiment, duidelijke vergelijkingen

Extra toelichting
Snelle levering, groot assortiment, goed toegankelijke en snelle telefonische service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews