coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2243 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

be smart 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Assortiment
voor de blackberry classic heb je maar 2 bescherming

Extra toelichting
s'nachts besteld volgende dag geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

basroos1996 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zeer makkelijk, het is product kiezen, betaal methode kiezen en afrekenen.
en volgende dag natuurlijk al in huis!!

Service
zeer goede service ze beloven veel en dat komen ze ook na, alles kwam netjes binnen in een goede grote doos en de lege ruimte in de doos werd opgevuld met van dat plastic met lucht erin.

Assortiment
zeer groot en overzichtelijk assortiment!

Aanbeveling
zeer goede zaak maar er zijn natuurlijk zeer veel webshops en zo en er is ook nog een kans dat het ergens anders goedkoper is.

Extra toelichting
mooie site ,goede service ,perfecte bezorging en groot assortiment!! zeer goed ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancysente 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Prima service. Betrouwbare levertermijn. Veel produkten in voorraad dus snel beschikbaar. Korte Leveringstermijn is top en zeker nu incl zondag levering. Gratis levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rolly2 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke site, alles zo gevonden en de ruimste keuze

Service
Verbluffend. Om 23.30 uur besteld en dag nadien voor 10 uur afgeleverd

Assortiment
Zeer ruime keuze in de meest uiteenlopende genres

Aanbeveling
Heb ik al verscheidene keren gedaan. Echt een superwinsten.

Extra toelichting
Steeds fantastisch gediend geweest. Ruilen of omwisselen is eveneens geen enkel probleem. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel in de helpdesk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romarlor747 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk aanbod

Extra toelichting
Na een zeer teleurstellende ervaring met Wehkamp een verademing om met Coolblue zaken te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pjcmdebie 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Geen probleem om het gezochte op de website te vinden

Service
snel besteld, snel verzonden, snel ontvangen

Assortiment
Ik heb niet gekeken naar het assortiment. Via google gezocht en bij coolblue gevonden.

Aanbeveling
ik beveel nooit winkels aan. Ervaring is wel goed dus de kans dat ik nog een op coolblue zoek is aanzienlijk.

Extra toelichting
positieve ervaring. In ieder geval krijgt coolblue de prijs voor de leukste doos.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Keedjee 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk opzoeken,bekijken en vergelijken

Service
Zeer snel

Assortiment
Verschillende items

Aanbeveling
Snelle service plus knap vergelijken! Wie wil dat nu niet?!

Extra toelichting
Het is super makkelijk en snel om via coolblue te bestellen. Ik ben fan!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rjsonline 16-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Gemak
Goede website, snelle levering

Service
De naverkoop service in geval van technische problemen is ondermaats. Mijn ervaring is ivm met de aankoop van een QNAP server. Er is zeer veel tijd verloren gegaan en de technische kennis was beneden alle peil.

Assortiment
Al dikwijls niet gevonden wat ik zocht. Wel "alternatieven"

Aanbeveling
Wegens de slechte naverkoopservice, de niet altijd betrouwbare verpakking, de onbetrouwbare beloftes van de help desk, de aangeboden bundels met niet compatibele producten.

Extra toelichting
Goed: betrouwbare levering Minder goed: verpakking (Hard disken in een enveloppe los in een doos) Slecht: naverkoop service

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Voldoende

Reageer

nollie1 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gewoon bestelling plaatsen en betalen en dan krijg je eigenlijk onmiddellijk een mail wanneer dit geleverd wordt

Service
zeer snel geleverd

Assortiment
je kan er eigenlijk vanalles bestellen zeer ruim assortiment

Aanbeveling
ik ben er tevreden over zeker een aanrader

Extra toelichting
ik vind dit een zeer interessante internetwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nscrugli 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je moet je geen zorgen maken, je krijgt tijdig een melding dat je pakketje geleverd word.

Service
Zeer snel antwoord op je vragen!

Assortiment
Ze hebben veel producten in het assortiment!

Aanbeveling
Deze online webshop is zeker een aanrader!

Extra toelichting
Deze online webwinkel is zeker een aanrader omdat ze zo een groot assortiment hebben en meestal het laagtste staan met de prijzen, ook leveren ze de volgende dag en zelfs op zondag! Verder is de klantenservice ook een dikke 10 waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jfmolendijk 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vandaag besteld morgen echt in huis.

Service
snelle service en duidelijk.

Assortiment
Uitzoek genoeg met duidelijke omschrijving.

Aanbeveling
Vanwege de snelle levering en duidelijk nederlandse uitleg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erpece123nl 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ook op zondag bereikbaar + levering

Service
Snel en ook op zondag 'open'

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

operaanna 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
online bestellen was nooit makkelijker en de optie hebben om hoe je het wilt laten bezorgen is echt top

Service
ik heb twee keer gemaild over een mobiel die ik uiteindelijk heb gekocht en heb goeie, informatieve en nuttige antwoorden op ze allebei gekregen die me echt hielp om naar een beslissing te komen.

Assortiment
ontzettend veel mobiels hebben jullie. Maar 2 of 3 hoesjes voor de mobiel die ik heb gekocht, maar dat is misschien niet eens jullie schuld. MediaMarkt had geen hoesjes van de LG G3 S, dus ik heb het gewoon weer hier besteld. EN met 5 euro korting :)

Aanbeveling
De dag nadat ik mijn hoesje heb gekregen zat ik TV te kijken met mijn ouders en ineens was er een reclame voor CoolBlue. Ik zei meteen dat ik heel erg onder de indruk was van jullie. Mijn stiefvader wist al dat jullie goeie service hebben en mijn moeder was heel erg geïnteresseerd in wat jullie hebben.

Extra toelichting
Coolblue was zeker de makkelijkste manier voor mij om mobieltjes te vergelijken. Alle merken zijn verkrijgbaar en ik vond het gratis bezorgen echt top. Daar had ik nog 10 euro bij moeten betalen ergens anders. Ik kreeg ook goed advies en antwoorden op mijn vragen, en toen ik nog geen reactie had binnen 4 uren, had ik een mail van jullie om jullie excuses aan te bieden! Jullie zijn heel erg gericht op customer service en jullie slagen daar helemaal in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wendii26 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
erg fijn dat je precies kan zien waar je pakketje is, en wanneer je het precies krijgt. en het komt ook echt op tijd! heerlijk

Aanbeveling
Ik beveel het zeker aan, en dat doe ik dus ook al een aantal jaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schorpioen01 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
wordt geleverd op afgesproken dag

Service
je krijgt een mail bevestiging als je online een aankoop hebt gedaan

Assortiment
Duidelijk overzicht in de webshop

Aanbeveling
groot assortiment en duidelijk

Extra toelichting
winkel is duidelijk zeer groot assortiment aan materiaal

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Remmert1975 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super makkelijk bestellen

Service
Super snel in huis, met genoeg meldingen van wanneer het apparaat komt en hoe laat echt heel makkelijk

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
Nog nooit een slechte ervaring gehad met coolblue

Extra toelichting
Het is een goeie online winkel met veel keuze en de spullen zijn echt heel snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peetersm 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Goede prijs en snelle levering.

Extra toelichting
Goede informatie voorziening, zelfs een SMS gekregen toen het pakket was ingepakt. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xxcharrr 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
erg duidelijke site

Service
snelle en goede levering

Assortiment
breed assortiment

Extra toelichting
Geweldige site, heel duidelijk en zeer snelle levering. Alleen wel jammer dat er bij dit product nog zo weinig reviews waren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk.Jonkman 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Klikken, lezen, beslissen & klikken - hoe gemakkelijk wil je het hebben ...

Service
Geen gedoe, geen formulieren of lange verificatie, bestellen en leveren. Ook op zondag en da's best wel apart!

Assortiment
Voldoende keuze aanwezig.

Extra toelichting
Snel en voordelig, dat is wat ik wil.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MThomasj 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en snel bezorgd

Service
Goed bereikbaar voor eventuele vragen

Assortiment
Groot asortiment en ook een van de goedkoopste

Aanbeveling
Zeker een aanrader voor iedereen

Extra toelichting
Goede service, snel bezorgd en een van de goedkopere webwinkels. Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

harriegulikers 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Artikelen vinden op Coolblue gaat snel. Als je via google naar specifieke producten zoekt krijg je sowieso vaak Coolblue als webwinkel in de antwoorden te zien.

Service
Hun communicatie is van absolute wereldklasse. Heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Zoals bv: same day delivery, of de manier waarop hun dozen in elkaar steken...

Assortiment
Ik heb eigenlijk tot nu toe alles op coolblue kunnen vinden waarnaar ik op zoek was. Maar ja, je kunt toch niet 4x een 10 geven ;)

Aanbeveling
Deze webshop kan ik iedereen van harte aanbevelen. Bestel maar eens een klein product en sta versteld van hun service. Daarna wil je niks anders meer en kom je steeds bij hun terug... Ik ben vooral onder de indruk van hun snelheid en de punctualiteit (tijdslot koerier is soms tot op de minuut vooraf bekend).

Extra toelichting
Coolblue levert ongelofelijk snel, gratis en met een geweldige service: hun communicatie is top: de bestel bevestiging, de verzend bevestiging, de notificatie van de koerier: alles is strak gepland en goed op elkaar afgestemd. Coolblue staat voor mij momenteel op nr 1 van online webshops wat betreft communicatie en levering. Bij elk toekomstig electronica artikel zoek ik eerst bij Coolblue, want dan weet je dat het binnen no-time thuis wordt afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romain Manssens 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fantastisch toestel,enorme energie.correct en snel geleverd.een grote aanrader.

Service
Perfect

Assortiment
Grote keuze .motiveerbaar juist

Aanbeveling
Altijd

Extra toelichting
Perfecte service en lang niet mijn laatste aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kajkuipers 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het gemak begint al bij het zoeken in google. Vrijwel alle zoektermen over elektronica komen bij een coolblue site terecht. Hierna aangekomen op de site van coolblue heb je te maken met een schoon en verzorgde maar vooral overzichtelijke website. Het bestellen van producten gaat snel en kan ook gedaan worden als 'gast', dit kan tijd schelen omdat er niet per se een account nodig is.

Service
7 dagen per week bereikbaar en bestellingen bezorgen, dat is DE definitie van service zichzelf. Als impulsieve koper is het fijn dat je aankoop ook snel op de mat ligt. Hierin staat Coolblue een paar stappen voor op de concurrentie.

Assortiment
Alles op het gebied van elektronica is aanwezig bij Coolblue. Ik vind het jammer dat Coolblue niet buiten dat assortiment gaat/is. Mijn onderbouwing hiervoor heeft te maken met de service dat ik ervaar bij Coolblue. Ik vind de service zo fijn dat ik niet op andere sites wil bestellen. Zou graag willen dat ik voor alles bij Coolblue terecht kan.

Aanbeveling
Voor iedereen. Waarom langer wachten dan één dag op je aankoop?

Extra toelichting
Ben gewoon heel erg tevreden over Coolblue. Zie bovenstaande beoordeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kapper dirk 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heel duidelijke www met snelle links

Service
zeer snelle levering, om 23.30u besteld en de dag daarop 08.30u netjes afgeleverd

Assortiment
zeer ruim asortiment

Extra toelichting
reden. laptop stuk. ik was op zoek naar een nieuwe laptop maar tijdens mijn vrije dag, op maandag zijn de meeste pc winkels gesloten, daarom terecht gekomen op coolbleu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gejoan van der List 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede servive

Service
Zie boven

Assortiment
Veel producten

Aanbeveling
Goed service

Extra toelichting
Ben een nieuwe klant en ben tevreden zoals het nu gaat met retour zenden en nieuwe producten aan kopen.En wat ik belangrijk vind goede sercice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ellen thijssen 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk site

Service
van alles op de hoogte gehouden

Assortiment
ruim aanbod

Aanbeveling
zou ik zeker doen

Extra toelichting
zeer klantvriendelijk, vlotte levering, werd van elke stap op de hoogte gehouden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

stijn.vanhull 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige manier van aankopen doen. Eens je bent geregistreerd hoef je niet bij elke nieuwe aankoop terug je creditkaart gegevens door te geven.

Service
Van bestelling tot aan levering wordt je perfect op de hoogte gehouden. Levering is zoals beloofd. Vandaag bested voor middernacht, de volgende dag geleverd.

Assortiment
Heelgroot assortiment aan artikelen uit verschilllende categorieen. Via slimme en handige manier van naamgeving.

Aanbeveling
Service en kwaliteit tegen heel scherpe prijzen. Dat is toch wat je wil.

Extra toelichting
Ik heb al enkele keren een bestelling geplaatst bij coolblue zonder enig problem. Ik blijf klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christophe77 16-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Had geen probleem om te vinden wat ik zocht

Service
Snelle service en ook goed dat je op de hoogte gehouden wordt wanneer u storting aangekomen is, pakket gemaakt wordt en verstuurd. Precies zoals ik graag met kiala werk voor pakketjes te versturen.

Assortiment
Hangt af van wat je zoekt. Misschien wat inspelen op de producten die test aankoop ook aanprijst ?

Aanbeveling
Leuk en gebruiksvriendelijk

Extra toelichting
Prima winkel , zoals vermeld misschien wat meer inspelen op test-aankoop. Is maar suggestie hoor.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

jur606 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk zoeken bestellen en betalen

Service
snelle service snelle levering en genoeg keuze waar te ontvangen

Assortiment
tot nu toe altijd alles kunnen vinden wat werdt gezocht.

Aanbeveling
goed,degelijk, veilig en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

britteamanda 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik belde naar coolblue om te vragen of een product op voorraad was en daar werd correct op geantwoord. De medewerker klonk zeer enthousiast

Assortiment
Iets wat ik wilde bestellen hadden ze niet bij een andere winkel maar wel bij coolblue

Extra toelichting
Ik vind het een hele overzichtelijke site, vriendelijke medewerkers, een goed assortiment en een prima klantenservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vera serru 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je kan kiezen uit diverse toestellen, en de revieuws bekijken.

Service
De dag ervoor besteld, de dag erna reeds geleverd. Spaart tijd en verplaatsing uit. Prima

Assortiment
Breed assortiment, toch eerst wat vergelijken lijk mij het beste.

Aanbeveling
Makkelijk bereikbaar via internet, en zeer goede sevice.

Extra toelichting
Ik vind het makkelijk en fijn om rond te neuzen in de internetwinkel. Vergelijken met andere gelijkaardige producten is makkelijk, en het kan soms neigen tot aankopen andere zaken, die wel niet onmiddellijk maar toch noodzakelijk blijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne01 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Product is gemakkelijk vind- en bestelbaar. Gratis verzending.

Service
Snelle reactie van de helpdesk, zo nodig 's nachts alhoewel ik dit niet uitgeprobeerd heb

Assortiment
Is niet altijd de goedkoopste van de onlineshops maar hun service is uitstekend. Helaas hebben ze niet "alles" waardoor ik wel eens uitwijk naar een andere webshop.

Aanbeveling
Zeer zeker!

Extra toelichting
Gratis verzending! Duidelijke omschrijving van het product incl. de voor- en nadelen ervan. Snelle reactie van de helpdesk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

whisper58 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
heel makkelijk te bestellen

Service
het product zou de volgende dag geleverd worden (vrijdag) , maar was in de vrachtwagen blijven staan, en kwam pas maandag. Heel jammer was een vaderdag kado .....

Assortiment
groot genoeg

Aanbeveling
mijn andere ervaringen met CB zijn altijd heel positief geweest .

Extra toelichting
Een hele fijne winkel. Had tot nog toe prima ervaringen, Behalve met de laatste, die toch wel een tijdslimiet had ivm vaderdag. Ik heb gebeld op zaterdag waar mijn airfryer bleef, en die bleek nog in de vrachtwagen te staan. Ik kon wel een nieuwe bestellen, en betalen ?? en dan zouden ze er alsnog een sturen die dan zeker zonder geleverd zou worden. Sorry maar dat vind ik geen service, mag je nog eens 189 euro betalen voor een fout van de chauffeur. Plus alle ellende van dien want die moet ook weer terug gestuurd worden. En dan kun je wachten op je geld. Nee sorry dit is geen klantvriendelijke oplossing. Daarbij ben ik vrijdag heel de dag thuis gebleven voor de levering die niet kwam. Ze hadden op zijn minst iets kunnen laten weten. Dus de volgende keer zal ik iets terughoudender zijn om te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Loek437 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zo gevonden, zo besteld en zo geleverd

Service
Volledige openheid middels E-mails vanaf de bestelling tot aan de levering.

Assortiment
(Bijna) alles is er te vinden

Aanbeveling
Getoonde prijzen zijn vaak lager dan bij de conculega's

Extra toelichting
Na lang zoeken, wikken en wegen alsnog besloten om betreffende dashcam aan te schaffen. Vanwege ervaring met CoolBlue en de prijsstelling van genoemd artikel besloten om deze bij CB te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JMBu 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De site is zeer duidelijk en om te bestellen gaat zeer vlot

Service
Binnen de 24 uur geleverd

Assortiment
Veel producten aangeboden, ruime keuze

Extra toelichting
Mijn toestel voldoet aan de beschrijving en binnen de 24 uur geleverd, zelf als men met de gewone bankkaart betaald. Geen Visa of andere kredietkaarten nodig om te betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tessa8461 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Lekker thuis achter de PC producten vergelijken en dan een bestelling doen.

Service
Je wordt goed en op een leuke manier op de hoogte gehouden van bijvoorbeeld waar je pakketje is. Ook word je met vragen goed geholpen.

Assortiment
Coolblue heeft een behoorlijk groot assortiment. Door de producten in te delen in webshops (ik heb bijvoorbeeld bij de printershop een printer gekocht) word je niet overspoelt door producten die je niet nodig hebt.

Aanbeveling
Ik heb inmiddels verschillende producten gekocht bij Coolblue en ben altijd goed geholpen. Ook word ik altijd vrolijk van hun bezorgdoos en van hun website.

Extra toelichting
Coolblue maakt het winkelen leuk, makkelijk en voordelig. En je kan kiezen tussen online winkelen of een echte winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DvanI 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goeie keuze en makkelijk besteld

Service
Snelle levering en prima op de hoogte gehouden

Extra toelichting
Veel keuze en duidelijke informatie. Hierdoor snel een goed product in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stafpenningx 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke cataloog en onderafdelingen. Snelle navigatie.

Service
De productinformatie is zeer uitgebreid. Product vergelijking heel eenvoudig. No nonsens maar duidelijke directe taal.
Wat mij vooral opviel is de geruststellende adequate communicatie, tijdens en na het plaatsen van de bestelling. Alsof je de exclusieve aandacht geniet van een winkelbediende aan de balie.

Assortiment
De keuze is verwonderlijk uitgebreid.

Aanbeveling
Geen opdringerigheid. Eerlijke informatie, ook over eventuele minpunten. Enorm assortiment.

Extra toelichting
Het systeem is eindeloos geduldig bij moeilijke keuze. Aangename en duidelijke communicatie. De haast ongelofelijke snelle leveringstermijn wordt toch gerealiseerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

phildebacker 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
de site is simpel en gemakkelijk

Service
je wordt verschillende keren verwittigd i.v.m de staat van je bestelling

Assortiment
veel keuze

Extra toelichting
Heb al regelmatig goederen gekocht altijd al tevreden geweest. Zelfs al eens een verkeerde bestelling ontvangen, na een mailtje werdt direct het juiste product verstuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rocolen 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
vandaag besteld , morgen in huis

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
makkelijk & goedkoop

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

jensboekee 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
een besteling doen bij coopblue gaat zeer vlot en Is snel gedaan en gemakelijk

Service
zeer goede service en supersnelle levering

Assortiment
Ze hebben echt alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Vranckx 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super tevreden van de nicer dicer

Service
Dag erna al in huis, top service !

Extra toelichting
Dag erna al iets in huis hebben aan dezelfde prijs als het in de winkel kost zonder dat ik me moet verplaatsen. Lekker geen stress van parkeerplaats vinden en veel te ver te voet moeten gaan. Geen verzendkosten moeten betalen dus ik kom vast en zeker nog eens shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vogelaart 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zoals genoemd, binnen een half uur reactie van de klantenservice. Geholpen met iedere vraag, en elke keer werd er weer duidelijk gemaakt dat geen vraag te moeilijk zou zijn.

Extra toelichting
Ze bieden zelfs de telefoons goedkoper aan dan de provider zelf. Top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronaldvandenbos 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden, makkelijke site, overzichtelijk aanbod

Service
Snel geleverd

Extra toelichting
Snelle, heldere site en supersnelle levering !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

allydea 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Very good product. Helpful reviews. Good customer service and fast delivery.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johanhulshof 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke webshop

Service
Snelle en transparante afhandeling

Assortiment
Voldoende keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kbinon 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
bijna letterlijk "in twee clicks"...

Service
geen problemen, alles netjes zoals beloofd

Assortiment
kan niet vergelijken met andere sites

Aanbeveling
ik spreek hier quasi nooit over... dus ik kan't ook niet aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

rv83 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simple and easy

Service
Ik kon kiezen wanneer de bezorging is, makkelijk en probleemlos op zaterdag bezorgt.

Assortiment
Ik was op zoek naar een model HDD met power adapter voor de Wii U. Ik vondt die op coolblue en ook voor een goede prijs!

Extra toelichting
CoolBlue is een super online winkel! Goede prijzen en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ches3153 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel makkelijk aankopen van spullen

Service
Snel geleverd, altijd snel antwoord op mails

Assortiment
Kan uitgebreider, meeste wel altijd voorradig

Aanbeveling
Nog nooit problemen mee gehad, steeds goedkoopste optie

Extra toelichting
Top winkel, snelle service. Prijs/kwaliteit is top. Echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JensdePens 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Voor mij was het belangrijk het toestel en bijbehoren 's anderendaags te krijgen. Om 15u besteld, 's Morgens toen ik om 9u op mijn werk aankwam, was alles al geleverd. Me Happy!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews