coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42498 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2794 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

folkertvanhasselt 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere en eenvoudige bestelprocedure

Service
Netjes teruggekoppeld wanneer er bezorgd zou worden, mogelijkheid om zelf aan te geven wat je het beste uitkomt, en dan ook nog netjes op tijd afgeleverd in een goed verzorgde verpakking.

Assortiment
Kon precies vinden wat ik wilde hebben en het ook nog vergelijken met alternatieven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes Fennik-Hartman 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed te bestellen

Service
de vriezer was niet op voorraad en ik kon aangeven dat ik een mail wil ontvangen wanneer het weer binnen is. Dezelfde dag werd ik nog gemaild en kon ik meteen bestellen

Assortiment
heel goed

Aanbeveling
het is perfect gegaan

Extra toelichting
staat bovenaan allemaal al aangegeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chrisbiesterveld 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product snel en eenvoudig gevonden, Bestel en betaal process eenvoudig en snel.

Service
Via e-mail snelle updates van de status van je bestelling, en zelfs de melding dat het afgeleverd is bij de buren.

Assortiment
Prima keuze uit het ruime assortiment. Dit in combinatie met de overzichtelijke website, maakt het zeer prettig on-line winkelen.

Aanbeveling
Simpel, snel, eenvoudig en overzichtelijk.

Extra toelichting
Simpel, snel, eenvoudig en overzichtelijk. Top !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HCPC 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijk en alle keuze mogelijkheden.

Service
Heb ik nog geen gebruik moeten van maken daar de website alle voorzieningen heeft Goed !

Assortiment
super veel keuze mogelijkheid als je het ergens op een andere website gezien hebt is het zeker aan te bevelen om bij coolbleu te kopen daar alles in de prijs zit bv verzending.

Aanbeveling
Je vindt er echt alles

Extra toelichting
Ik kan tot op heden niets negatief over coolblue schrijven ik koop er gemiddeld om de 2 maanden een artikel daar ik reseller ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isabelle77 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Eerst Iphone 5s besteld. Was voor mij niet ideaal van formaat, voor mij persoonlijk te klein scherm, gezien ik een Samsung Galaxy bewoon was. Deze Iphone 5 retour gezonden, na 1 dag geld als teruggestuurd. Iphone 6 besteld en nu helemaal tevreden. Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Be 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
makkelijke site, overzichtelijk

Service
Laattijdige controle mastercard waardoor levering niet binnen de termijn plaatsvond. Teleurgesteld in klantendienst omdat men mij niet meer contacteerde na mijn antwoord. Claims zijn leuk, maar je moet ze dan ook wel inlossen, steeds weer, keer op keer.

Assortiment
groot assortiment!

Aanbeveling
teleurgesteld in service en klantendienst, maar hopelijk is dit éénmalig.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

nrooijers 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
Lg g2 met 32GB intern geheugen hier als een van de weinige sites wel verkrijgbaar.

Extra toelichting
Snelle levering Ruime product variatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petervdeng 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Site werkt naar behoren!

Assortiment
Assortiment is uitgebreid maar soms aan de hoge prijs.

Extra toelichting
Fitbit kan niet in de Nederlandse taal gebruikt worden. Voor Engels landinstelling UK of VS, dit mag wel eens duidelijk op de site vermeld worden. Food DB niet Nederlands.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

jvcuts 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
fantastisch op alle punten

Extra toelichting
snelheid bij de bestelling en uitvoering ervan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EnzoC 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website met goede zoekfuncties

Service
De bezorging werd een dag uitgesteld, Coolblue heeft dit serieus opgepakt. Er werd een compensatie door Coolblue aangeboden terwijl Coolblue niets aan de vertraagde bezorging kon doen.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Vanwege mijn ervaringen met Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John1916 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Super vriendelijk telefonisch geholpen.

Assortiment
Zeer ruim aanbod

Aanbeveling
Door een geweldig snelle levering!!

Extra toelichting
Door de snelle levering en heel vriendelijk personeel,en komen afspraken na!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.H. van Duijn 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website

Service
Levering en aansluiting gratis en het aansluiten was niet eenvoudig, maar de mannen stopten niet voor het allemaal goed zat!!!

Assortiment
Niet alles waar ik in geïnteresseerd ben staat er op

Aanbeveling
Prijs en service

Extra toelichting
Ik wil graag een Sound Bar kopen maar ik snap de omschrijving niet die bij de techn. gegevens staan en kan nergens antwoord vinden!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

lucr 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
veel informatie over het product
het bestellen verloopt eenvoudig en gemakkelijk

Service
op zondagvoormiddag besteld en reeds de maandag voormiddag geleverd: efficiënter en sneller kan het niet;

Assortiment
vergelijking met andere producten verloopt vlot;

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hkst1958 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website, makkelijk te vinden

Service
Heel goede service, bij andere webshop veel langere levertijd en bezorgkosten

Assortiment
Prima, ik heb meteen gevonden wat ik zocht

Extra toelichting
Ik vind het een heel fijne winkel, ruim assortiment, klantvriendelijk en de levering is top, laat in de middag besteld en de andere dag om 11 uur in huis. Prima! Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shorttrack 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik vind het zeer vervelend dat wanneer ik iets zoek via de zoekbalk ik het resultaat niet kan sorteren op prijs of beoordeling. Het kost hierdoor veel tijd om het juiste te vinden.
Ook kun je niet altijd gemakkelijk terug vinden in welke menu iets staat wat je gevonden hebt via google bijvoorbeeld. (Voorbeeld: Ik zoek via goolge het woord statief. Ik zie vervolgens een link staan naar de coolblue website en klik erop. Om dat ik gedesinteresseerd om nog andere vergelijkbare statieven te zien wil ik ook graag weten waar het statief wat ik voor me heb te vinden is op de website.) Dat gaat helaas vrij lastig.

Service
Alle leveringen zijn op tijd geleverd. Jammer dat het maar tot 10 uur bestellen is om het de volgende dag in huis te hebben. Er zijn concurrenten die het daarin beter doen.

Assortiment
Er is van alles te vinden. Maar de prijzen willen nog al eens hoog uitslaan. (misschien niet up to date?)

Aanbeveling
De service is goed en de prijzen zijn laag.

Extra toelichting
Niet alles is even gemakkelijk te vinden. Daardoor zoek ik soms snel verder bij een andere webshop. De prijzen zijn laag maar niet altijd het goedkoopst. Soms scheelt het maar een paar euro waar ik niet moeilijk over doe. Maar als het al 10 euro verschil is ga ik toch naar een andere. Ik heb zelf een kleine selectie van webshops waar ik voor mijn aankopen doen. Ik vertrouw deze en ben tevreden over de service. Ik kies uit deze webshops door naar de laagste prijs te kijken.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulawijn 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie zeer overzichtelijke site!

Service
Je wordt heel goed op de hoogte gehouden met het verloop van je bestelling dmv e-mails!

Assortiment
Ruim voldoende keus!

Aanbeveling
Op zondagochtend een wasautomaat besteld en maandag erna stond hij keurig netjes op zijn plaats! Supersnel!

Extra toelichting
Kan gewoon niet beter supertevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rinzwind 10-06-2015 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is goed ingericht. Keuzemenu is beter dan van andere websites en kent de juiste opties om op te zoeken. Ik vind de website duidelijk en overzichtelijk.

Coolblue is goed te bereiken vanaf het station (10 minuutjes lopen voor Eindhoven en indien nodig een bushalte in de buurt).

Winkel is ruim en overzichtelijk. Goed brede balie met genoeg kassa's. Ik werd direct geholpen door iemand met duidelijk kennis van zaken en die meedacht.

Service
Zeer vriendelijk personeel. Men was vrolijk en wilde maar wat graag van de koffie af :)

Assortiment
De notebook die ik hier heb gekocht was nergens anders te koop of indien wel op de website niet op voorraad en dan met 3+ weken levertijd.

Coolblue: ik vink 's-morgens om 8:00 aan op de website dat ik deze wil afhalen. Kan vanaf 9:00 en 10:30 stond ik buiten 1355,10 euro lichter en 3.4 kilo notebook + tas zwaarder.

Aanbeveling
Absoluut aan te raden. Notebook opgehaald in Eindhoven en personeel was erg deskundig en vriendelijk.

Extra toelichting
Niks dan lof. Website: goed. Personeel: goed. Goed 1 puntje van kritiek dan: deze notebook kon met een combideal (notebook+tas) aangeschaft worden met 10% korting op de tas. Edoch de notebook van 17.3" pastte niet in de tas van 17.3". Staat tegenover dat de medewerker -zelf- de notebook in de tas probeerde te doen ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ArjanKuijs 10-06-2015 In de winkel gekocht
Aalsterweg Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Internetsite, ophalen in de winkel of laten thuisbezorgen zelfs op zondag

Service
Vakkundig en heel erg service gericht. Op en top

Assortiment
Wat ze niet hebben is lastig aan te komen, wat ze wel hebben is super veel en altijd goed

Aanbeveling
Deze winkel is gewoon de beste van nederland

Extra toelichting
De manier van werken en manier van doen spreekt mij aan, ze zijn service gericht en vakkundig. Dat missen veel concurrenten in mijn ogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotokewilly 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de producten staan duidelijk en zeer overzichtig op de site met heel veel product info zodat je echt kunt afwegen wat te kopen

Service
kan echt niet beter
ik had zaterdag middag besteld en zondagmorgen had ik men product zelfs op zondag dit kan echt niet vlugger en effecienter

Assortiment
het assortiment is echt uitgebreid genoeg om echt je keus te kunnen maken

Aanbeveling
ik raad iedereen aan deze winkel te nemen online en in de winkel zelf

Extra toelichting
ik vind werkelijk alles uitstekend ik heb geen enkel minmunt te melden ik ben uiterst tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingsk 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk, groot aanbod.

Service
Zondagavond bestellen. Op maandag het product in huis.

Assortiment
Gevarieerd in diverse prijsklassen.

Aanbeveling
Heb ik al gedaan. Coolblue voor de allerbeste service en het allerbeste product.

Extra toelichting
Ik kocht altijd bij een concurrent. Maar deze concurrent verhoogt de prijs per jaar op precies hetzelfde product met drie euro. Coolblue bood mij: - meer keus - hoge kwaliteit - razend snelle bezorging Ik wilde mijn oude stijl brilletje kopen maar zag dat ze brilletjes van Speedo hadden van hogere kwaliteit. Ook al zijn ze veel duurder (55 euro ipv 30 euro) toch kocht ik er meteen twee. En zo voldoen geweldig. De volgende keer koop ik weer bij Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oorlam 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed filterbaar, overzichtelijk

Service
Snelle actie klantenservice

Assortiment
Bijna alle gangbare producten direct leverbaar

Aanbeveling
Snelle levering, goede klantenservice

Extra toelichting
Snelle levering, goede klantenservice, goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Footer 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eerst even zo'n korte movie van het product bekeken. dat werkt super!

Service
gelijk een email met duidelijke info.

Aanbeveling
je wilt wel iets goed aanbevelen, en dat kan dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Agapey 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Super makkelijk

Aanbeveling
Nooit problemen gehad

Extra toelichting
Altijd snel en makkelijk bestellen bij Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

AngeliquevM 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
handig filmpje op de site over mijn aan te schaffen wasmachine. Dat stond zelfs niet op de site van de fabrikant!!

Extra toelichting
Helemaal tevreden met mijn aankoop bij Coolblue!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad_en 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Veruit de beste verzendmogelijkheden van alle tot nu toe gebruikte websites: datum, tijd en locatie

Service
Volgens afspraak 23:00 besteld en 15:00 al af te halen (16:00 vooraf aangegeven)

Aanbeveling
Is er een betere webwinkel?

Extra toelichting
Prima webwinkel, wel maak ik me zorgen over de blauwe verpakking. Wel erg herkenbaar maar is dat wel goed voor het milieu, het is maar verpakking die slechts 1x gebruikt wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Vidh2015 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijke site, perfecte telefonische ondersteuning.

Service
Snelle gratis levering, ook op zondag en perfecte communicatie omtrent levering.

Assortiment
betreffende artikel was niet voor de hand liggend en was voorradig.

Aanbeveling
heb ik vandaag al gedaan aan mijn collega's.

Extra toelichting
Positief:Perfect zoals beoordeling. Negatief: niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johny37 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
En zeer snelle levering, zelfs op zondag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans.huysmans 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is duidelijk, afhandeling winkelwagen ed is zeer eenvoudig

Service
14d tijd om product te testen, doorgronden. Indien niet goed, terug sturen zonder zorgen. Al een product gehad dat ik 2x zonder enige kost heb laten herstellen (binnen de garantieperiode)

Assortiment
Ik mis nog wat tuinmeubilair

Aanbeveling
Waarom zou ik deze niet aanraden aan iemand anders ?

Extra toelichting
Uitstekende service zowel voor (telefonisch) als na verkoop. Snelle en correcte levering van producten, nog nooit te laat geweest. Niet altijd de goedkoopste maar dat pak ik er graag bij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Goedbedoeld 09-06-2015 In de winkel gekocht
Filiaal Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zonder omhaal snelle service en een scala aan mogelijkheden om te betalen.

Extra toelichting
Een goede service, snelle en adequate afhandeling. O ja, ook nog super-vriendelijk personaal in het filiaal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PA3CPI 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel product kunnen vinden vanaf de pc, bestelling in no time rond.

Service
Snel replies over de status van de bestelling.

Extra toelichting
Heel tof dat ook op zondag wordt geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ellendr18 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Alles ging heel vlot en gemakkelijk. Snelle levering en goede communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mazza58 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik vind de gratis aflevering op de volgende dag, ja ook op zondag, wel super, waar vindt je zulke goeie klanten service?

Extra toelichting
Het artikel was snel te vinden op de website; de website en het gehele bestelproces was makkelijk en snel, en de gratis aflevering op de volgende dag (zondag) was voor mij zeker een beslissend punt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Swakke62 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Had even een probleempje met de betaling, maar alles bleek in orde... zal aan mijn zijde geweest zijn ;-)

Service
Snel en goed!

Assortiment
Prijzen kunnen altijd beter ;-)

Aanbeveling
In de latere namiddag besteld en de dag erop in de voormiddag geleverd, top!

Extra toelichting
+ Assortiment + Snelle levering ook op zaterdag (BPOST) - Prijzen zijn soms tot bijna 40% hoger tegenover concurrenten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RedHot 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk uitzoeken door goede informatie, betaalgemak door ruime betaalmogelijkheden.

Service
Voor 23.59 besteld, de volgende dag in huis en er wordt eventueel ook op zondag bezorgd.

Assortiment
ruim asortiment verdeeld in diverse gespecialiseerde winkels

Aanbeveling
kijk naar het cijfer wat ik Coolblue geef!

Extra toelichting
Zie argumentatie bij beoordeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonny2010 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
snel gevonden
snel besteld
snel in huis

Assortiment
wat hebben ze niet op voorraad.
kortom,
alles.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rolls 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had rond 8 uur s,avonds een bestelling geplaatst en het werd op zondagmiddag al afgeleverd,super.

Service
perfecte service.

Assortiment
genoeg te kiezen voor een mooie prijs

Aanbeveling
Ik zou het iedereen aanraden.

Extra toelichting
Naar mijn idee is het de perfecte winkel met super service en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HMDB 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Plezierig en eenvoudig winkelen.

Extra toelichting
Goed assortiment, goede website en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reptilicus 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website is en blijft top !

Service
levering op zondag <3

Assortiment
makkelijke gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
doe ik altijd al coolblue is the best

Extra toelichting
duidelijke website met veel info, snelle levering, makkelijk online te betalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v.lagrouw 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
telefonisch makkelijk bereikbaar en ook winkels waar je de producten kan bekijken en een hele goede site

Service
ook op zondag bezorgen

Assortiment
gewoon genoeg asortiment , maar niet alles op gebied van electronica

Aanbeveling
het is gewoon de beste en je kan ook gebruikte artikelen kopen met garantie

Extra toelichting
deze winkel voldoet 100% aan mijn verwachtingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

etienne1952 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Men moet niet buiten komen

Service
Vandaag besteld morgen in huis

Assortiment
Zou nog iets beter kunnen

Aanbeveling
heel gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lientjess 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een laptop gekocht via Marktplaats 2e Kansje van Coolblue. Gebeld met de klantenservice en ze hadden meteen al mijn gegevens (al eerder wat besteld). Binnen 24 uur was mijn laptop binnen.

Service
Goede klantenservice. Niet alleen via de telefoon, maar ook via Facebook een snelle reactie ontvangen.

Assortiment
Groot assortiment met de nieuwste producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Turtle Ruth 09-06-2015 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis vanuit je stoel bestellen. Vervolgens kiezen of het product verstuurd wordt of dat je het zelf op wilt halen in 1 vd winkels.

Service
Product dat niet compleet geleverd was, werd zonder problemen direct omgeruild.

Assortiment
2x direct gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Ruime keuze, goede service

Extra toelichting
Aangekocht product gecontroleerd in de winkel. Echter bij thuiskomst bleek er een accessoire te missen. Contact opgenomen en product kon teruggestuurd worden. Het ws echter gemakkelijker om hiermee terug te gaan naar de winkel. Product werd zonder problemen direct omgeruild voor een nieuwe. Later nog een ander product besteld en dat wel per post laten bezorgen. Leverdatum werd genoemd, maar product werd ruim 10 dagen eerder verzonden. Dat is dan een welkome verrassing!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sammie68 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Snelle levering.

Extra toelichting
Een overzichtelijke website, een snelle levering. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hiriyeya 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik bestel om21u een nieuwe smartphone met enkele klikken en de volgende morgen heb ik hem al in mijn bezit. Way wil je nog meer ?

Service
Direct bevestigd via mail, nadien nog een smsje dat het reeds klaar was om te verzenden en dat men ons op de hoogte zou houden via mail

Assortiment
Ik heb 2 winkels afgedweild en niet gevonden wat ik wou en nu vanuit mijn luie ztel, gevonden

Aanbeveling
Alles was top

Extra toelichting
Ik vind dit manier van winkelen super, snel, makkelijk en voordelig voor portemonnee en milieu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lily veys 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Laat kunnen bestellen (tot middernacht )

Service
Volledige en voldoende uitleg over het aangekochte produkt

Assortiment
Teveel keuze om te beslissen !!!! Prachtig

Aanbeveling
Ruim assortiment

Extra toelichting
Late bestelling en toch de volgende ochtend met een glimlach de bestelling ontvangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RUDY GLAZENBORG 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het gemak van bestellen is makkelijk, simpel en snel

Service
Sneller dan dit kan haast niet mts een koerier meteen gaat rijden

Assortiment
De keuze is reuze

Aanbeveling
Ik vertel iedereen over mijn ervaringen met Cool Blue
en die is heel positief

Extra toelichting
NVT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacobijna60 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is hier mogelijk

Service
Soper

Assortiment
Alles te koop en te leveren

Aanbeveling
Beter dan wie ook alleen bij Cool blue kopen

Extra toelichting
Gewoon super dit bedrijf al meerdere producten gekocht en alle dagen bezorgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost Bogaers 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is goed geregeld

Service
Ik vind het nergens beter

Assortiment
Een ruime keus, maar het kan nog wat meer zijn.

Aanbeveling
Iedereen moet daar een keer gebruik van maken.

Extra toelichting
Ik kan niet echt iets slechts verzinnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PL1984 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super gemakkelijke website en bestelprocedure!

Service
Voldoende keuze en productomschrijving

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen!

Extra toelichting
Super correcte website en mega snelle verzending. Op alle punten een voorbeeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferdyb 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
snelle levering, gratis verzending. Betaalgemak.

Assortiment
Nog meer productaanbod zou fijn zijn.

Aanbeveling
Nog nooit ellende gehad en producten zijn altijd in orde.

Extra toelichting
Het assortiment mag nog meer worden uitgebreid, maar het is verder een goede webwinkel. De fysieke winkel heb ik nog nooit bezocht.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews