coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42301 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3457 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ruud 27-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Alles overzichtelijk gepresenteerd

Service
Heb al twee keer meegemaakt dat echt goede telefonische inlichting krijgen erg moeilijk is. Men zou wat meer terzake kundig moeten zijn.

Aanbeveling
Ik miste bij gereedschap en stofzuiger gevraagd advies. Men keek alleen even mee naar de site. En ik kan goed lezen. Verder flitsende service en snel bezorgen. Zoals altijd.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jan Van Dessel 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zeer overzichtelijke website

Service
S'avonds besteld de morgen daarop voor je deur,wat wil je nog meer

Assortiment
Al topmerken in een opslag

Aanbeveling
Dit moet je toch melden aan vrienden

Extra toelichting
Degelijke website, groot aanbod,scherpe prijzen, veel recencies van aangekochte producten,zeer vlugge levering, Belgische firma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lia Geirts 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanachter je bureau winkelen, wie wil dat nou niet? Alles heel overzichtelijk en goed gedocumenteerd! En een kundig te bestellen.

Service
'S avonds om 21.30 uur best led en de volgende ochtend om 09.30 uur in huis!!! Sneller kan het niet.

Assortiment
Genoeg keuze voor elke portemonnaie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton R 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden wat je zoekt, goede en vele filters om het juiste product te vinden.

Service
Verzendinformatie bovengemiddeld duidelijk en transparant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Enfad 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een ruim assortiment met handige verwijzingen naar de juiste accessoires bij een product en de leveringsmogelijkheden tijdens het weekend maken het ideaal om goed doordacht en snel een kapot apparaat te vervangen.

Service
De zondagse levering was zeer handig en liet me toe mijn smartphone in het weekend in te stellen.

Assortiment
Een ruim assortiment met handige verwijzingen naar de juiste accessoires bij een product en de leveringsmogelijkheden tijdens het weekend maken het ideaal om goed doordacht en snel een kapot apparaat te vervangen.

Aanbeveling
De gratis levering en het gemak om het passende product te kiezen en te laten leveren op een dag waarop je thuis kan zijn, maken van Coolblue een van de pioniers inzake webshopping. Geen frustraties meer over de koerier die langskwam tijdens je werkdag, maar wel een pakketje op de weekenddag waarop je thuis bent!

Extra toelichting
De prijs-kwaliteitverhouding zit voor de meeste producten goed, zeker als je rekening houdt met de snelle levering op elke mogelijke dag van de week.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reneaerts1 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website is gebruiksvriendelijk
telefonisch contact was snel en productief

Service
telefonisch contact contact snel en productief. Direct bestelling geregeld
service bij afleveren en installeren machine was correct en efficient

Assortiment
Ruim aanbod van kwaliteits wasmachines
Prijs was helaas hoger dan bv BOL.com

Aanbeveling
om bovenstaande redenen

Extra toelichting
Goed: compleet assortiment; goede klantenservice Minder: prijs bleek bij Wehkamp en BOL.com 50€ goedkoper te zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick Frijns 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer makkelijk om iets te bestellen.

Service
Prima service. Wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en de verzending via de mail.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Gewoon een dikke 9!

Extra toelichting
Keep it up

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hjb 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede en snelle website met veel productinformatie

Service
Supersnelle levering

Assortiment
Veel keuze uit verschillende producten, in elke prijsklasse

Aanbeveling
Fijne webwinkel, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijne ondersteuning bij het kiezen van het meest passende product.

Service
TOP! CoolBlue, dit onderdeel hebben jullie perfect voor elkaar!

Assortiment
Veelzijdig assortiment, ruime keus en snel leverbaar

Aanbeveling
Door de combinatie van gemak, uitstekende service, en het ruime assortiment, krijgen jullie van mij een dikke 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lou 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Klik,betaalen de volgende dag binnen. Zo hoort het in deze tijd.

Service
Tot nu toe heb ik alleen nog maar goede ervaringen.

Assortiment
Ze hebben zo goed als alles waar ik naar zoek

Aanbeveling
Makkelijke site. Goede en leuke service. Snel binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hanneman 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Site komt vriendelijk over en is makkelijk te gebruiken

Service
Pakketje volgende dag in huis, wat is er nou mooier?

Assortiment
Alles wat ik nodig heb is te vinden, ideaal!

Aanbeveling
Vriendelijk, makkelijk en snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
Ik heb alleen gekeken naar het product wat ik zocht. Verder niet gekeken naar andere zaken in het assortiment

Aanbeveling
Het is leuk om iets te bestellen bij Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

hilde dehoux 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk te bestellen, gemakkelijk te betalen

Service
levering tweede dag na bestelling

Assortiment
voldoende groot

Aanbeveling
snel, eigentijds, geen verplaatsing nodig

Extra toelichting
zie supra

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ellen 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is duidelijk engemakkelijk in gebruik

Service
s avonds besteld, de dag er op om 12 uurs middags al in huis

Aanbeveling
Makkelijk te bestellen en snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BirgitM 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is gemakkelijk terug te vinden, is duidelijk aangegeven en de website oogt is in het algemeen gemakkelijk in gebruik.

Service
Het product was, zoals beloofd, de volgende dag aangekomen. Ik kreeg verschillende emails die me op de hoogte hielden van mijn pakket alsook een tracking, wat ik toch zeer handig vind.

Assortiment
Uitgebreid, veel verschillende producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne van den Born 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De printer stond duidelijk uitgelegd op de site

Service
Fijn dat hij s'avonds geleverd kon worden

Assortiment
Precies wat ik zocht

Aanbeveling
Groot assortiment,en goed gecatoligiseerd

Extra toelichting
Fijn dat ik de facebook korting mee kon pakken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruddybro 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen van uit je luie zetel. Wat kan er nu nog makkelijker

Service
Heb reeds meerdere maal bij Coolblue gekocht, altijd tip top.Een keer een defecte tandenborstel gehad in garantie, deze werd gratis vervangen.

Assortiment
ruime keuze, meer dan in de gewone winkels

Aanbeveling
Ik raad iedereen aan om eerst eens bij Coolblue een kijkje te nemen alvorens een aankoop te doen.

Extra toelichting
Kan echt geen minpunten aanhalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Didier999 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ruime keuze en veel uitleg bij individuele artikelen

Service
Snelle levering en veel communicatie wat betreft u levering. Bevestiging van bestelling, bevestiging van klaarzetten bestellen, opvolging levering. TIP TOP

Assortiment
Ruime keuze met duidelijke omschrijving van het product

Aanbeveling
GEmakkelijk, snel en hoogstaande service

Extra toelichting
Bedoordeling zeer goed. Vooral communicatie ivm de bestelling is TOP. U kunt alles perfect volgen waar uw bestelde goederen in de logistieke keten zitten. Nooit gezien bij andere webshops. Echt TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fantastisch bedrijf 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het product was eenvoudig te vinden en de bestelling was in een kort moment gedaan.

Service
Sms'je en e-mails waarmee we vanaf het begin op de hoogte werden gehouden van de gang van zaken.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Wat een fantastisch bedrijf!!!!!!!!!!
De snelheid van bezorging is niet te evenaren.
Beter kan niet.

Extra toelichting
Alleen nog een bedankje voor het geven van zo'n goede ervaring. Ik moet zeggen ervaringen want we hebben eerder iets besteld. Deze goede ervaring is heel erg klantenbindend en zorgt voor een volle glimlach.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pvheyst 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Echt supersnel. Ik moet oppassen dat ik zelf niet te snel ga en overhaast dingen koop.

Service
Echt goed, vooral als een product niet goed blijkt de werken.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Extra toelichting
Het is echt verbazingwekkend hoe hoog het serviceniveau van dit bedrijs is. Met kop en schouders er bovenuit. (Ik koop veel online)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

minatosaan 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel bestelling en gemakkelijk betalingsmethode the MAX Super ik raad het zeker aan zonder twijfel

Service
het is een eenrichtingsdienst ik hoef niets te doen, dag zelf betaald volgendende dag in mijn brievenbus.
Met mail opvolging en mailbevestiging bij elke stap

Assortiment
Groot keuse voor goedkope pijs

Aanbeveling
Goedkoper dan in de winkel, zonder moeite, zondere verplaatsing, gedetailleerd overschrijving van elke artikel, al meerdere keren aanbevolen en mijn collega's zijn tevreden

Extra toelichting
+ Alles, je betaald wat je krijg, indien niet tevreden stuur je het terug op en de klantendienst helpt je hierbij zeker bij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JL Heck 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
producten zijn, op de site, duidelijk gerubriceerd

Service
aflevering netjes en op tijd, door vele afleverings mogelijkheden

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Alle mogelijkheden zijn aanwezig om prettig en goed geholpen te worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

marc 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk

Service
snelle levering en bevestiging

Assortiment
alles wat ik nodig heb is er

Aanbeveling
zeer tevreden

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sarasota2007 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is duidelijk aangegeven dus kost weinig moeite

Service
Snelle levering (de volgende dag). Goed verpakt.Zonder kosten retour zenden.
Prima service dus.

Assortiment
Alle bekende merken komen voorbij, je krijgt een duidelijk beeld van wat er te koop is.

Aanbeveling
Heb nog nooit iets besteld met zoveel gemak, service en een groot assortiment. Ik ben heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Ik kon in enkele minuten vinden wat ik wilde hebben!

Service
Ik had het om 10 uur 's avonds besteld en het was de volgende dag om 2 uur bezorgd

Aanbeveling
Ik wist al wat ik wilde bestellen dus ik heb veder niet naar het assortiment gekeken, dus daar kan ik veder niks over zeggen, maar wat ik bestelde is prima gegaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raoul E 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles ging soepel en snel.In de middag voor 15.00 een bestelling geplaatst.Zelfde avond om 21.00 kwamen ze mijn tv al leveren.How about that!

Service
Zelde dag levering.Dat is op en top service!

Assortiment
Je hebt keuzes genoeg.Gelukkig wist ik al dat ik een ambilight tv wilde kopen.

Aanbeveling
Leuke site.Overzichterlijk en leuk geschreven teksten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri Bussink 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Toegankelijke website.

Service
Korte video's van elke laptop is een extra service om een goede keuze te kunnen maken uit de laptops.

Assortiment
Ruime keuze uit laptops.

Aanbeveling
's Middag besteld en de volgende dag alles netjes geleverd. Laptop en printer geïnstalleerd en deze werkt ook prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gvanneste 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk te bestellen met de keuze om al of niet te registreren

Service
's avond besteld, 's morgens om 9u thuis geleverd

Assortiment
Exact wat ik zocht

Aanbeveling
na GSM's , een printer en nu een headset , steeds leverbaar op korte termijn

Extra toelichting
Ik kan momenteel geen mindere punten aanhalen, als startend bedrijf kochten we er GSM's (Huawei) en een printer (Canon) direct afhaalbaar in de winkel in Aartselaar, en nu een headset(pioneer) via de website, de dag erna thuis geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

everraes 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's Avonds besteld, 's morgens aan de deur geleverd!

Service
Goede productbegeleiding, gebruiksaanwijzingen en filpmjes geven het product een extra!

Aanbeveling
Snelle levering en meerwaarde qua product handling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maud 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is erg duidelijk en het bestelproces ging erg vlot

Service
Ik had de spullen de volgende dag al thuis

Assortiment
Had alleen dit product nodig niet echt verder gekeken eigenlijk...

Aanbeveling
Motiveer je beoordeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Shana_P 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer duidelijke website, betaling gemakkelijk af te ronden

Service
Bij deze aankoop nog niet nodig gehad, maar uit ervaring weet ik dat de service van coolblue uitstekend is.

Assortiment
Online: groot assortiment
In de winkel: klein assortiment

Aanbeveling
Onder de collega's hebben we reeds unaniem beslist onze aankopen liever bij coolblue te doen dan bij de concurrentie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ivoke108 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vlotte afhandeling van de bestelling!

Service
Gemakkelijk om een beselling te plaatsen; snelle afhandeling en snelle levering!

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Goede kwaliteit/prijs verhouding. Snelle levering!

Extra toelichting
Snelle levering. Zeer tevreden over de rugzak. Acer laptop 17,3" past er perfect in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RIKKERD1 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
op de website vind je steeds voldoende info over het desbetreffende product

Service
perfecte service en snelle levering

Assortiment
grote keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris Nelissen 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De interface van de site is er erg overzichtelijk.

Service
Zaterdag bestellen en zondag in huis is ideaal. Wachten na een online bestelling is vervelend, maar door het op zondag te bezorgen gaat het erg snel.

Assortiment
Een zeer ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Miranda.be 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
het hele bestelproces verliep vlot!

Service
service van coolblue is prima! maar bpost niet! stopt een briefje in de bus zodat je het alsnog de volgende dag moet gaan ophalen... terwijl ik had gezorgd dat er iemand thuis was!

Assortiment
voldoende keuze en prijs is hetzelfde als in de winkel.

Extra toelichting
Het is zeker niet de eerste keer dat mijn partner of ik iets bestellen en wij zijn telkens tevreden over de geleverde producten.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Charmaine 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Erg goede zuigkracht, lang snoer en stofzuigerzak vrij.

Service
Zaterdag om 17.00 uur ging onze stofzuiger kapot en op zondagmiddag hadden wij een nieuwe!

Aanbeveling
Er wordt op zondag bezorgt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gessel 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Service
deze bestelling kwam 2 dagen later dan beloofd zonder enige toelichting waarom

Extra toelichting
vorige keren ging de toezending beter

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Kjewbee 27-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,2

Gemak
Makkelijk te bestellen, uitermate snelle levering.

Service
Ik bestelde een loopfietsje voor mijn zoon. Op foto en bij de omschrijving stond dat hier een carbon stuur bij zat.
Nadat ik bestelling ontvangen had stak ik het fietsje in elkaar en merkte daarna pas op dat het een plastiek stuur was ipv carbon.
Na veel over-en-weer gemail met de klantendienst zeiden ze mij dat ze met de leverancier gesproken hadden en dat mijn verhaal niet mogelijk was. Het is altijd carbon. Ik was mis zeiden ze.
Maar het is wel degelijk gewoon plastiek. Dus fabrikant gecontacteerd en die wisten me te vertellen dat hun productie reeds in 2014 aangepast was en ze dus al een tijdje geen carbon meer gebruiken.
Coolblue heeft dus een paar cruciale fouten gemaakt. Verkeerde foto's en verkeerde omschrijving bij het product gezet en op de koop toe kan ik niet anders dan concluderen dat ze mij gewoon probeerden af te schepen met het verhaal dat ik mis was.
Ik wou maar 1 ster geven, maar feit dat ze wel steeds snel reageren op mijn mails wou ik toch extra sterretje geven.
Mijn vertrouwen is op korte tijd al 2 keer goed beschadigd met een bestelling bij Coolblue. Ze zijn te groot aan het worden en vrees dat je dat voelt aan de kwaliteit van hun service.
Let op: ze geven je steeds de mogelijkheid om je product te retourneren. Maar leg dat maar eens uit aan een dreumes van 2,5 jaar oud dat hij zijn fietsje moet teruggeven omdat de winkel een fout heeft gemaakt en er eigenlijk helemaal niets constructiefs fout is met dat fietsje.
Maar dat retourverhaal komt met een prijs. Letterlijk. Je betaalt je retour automatisch omdat het bij coolblue steeds een paar euro duurder is dan elders. Zelf noemen ze dit 'service'! (in mijn geval was het zo'n 25 euro duurder op een loopfietsje van 195 euro).

Assortiment
Zeer groot assortiment. Maar zeer 'consumer' gericht. Van professionele producten vind je maar weinig terug.

Aanbeveling
Vroeger had ik zeker 10 sterren gegeven. Maar nu zou ik er steeds bijzeggen; Fantastische webwinkel als er niets fout loopt.

Extra toelichting
Pro - super snelle en correcte levering - zelfs gratis op zondag indien je dat wenst - ruim assortiment - eenvoudige website en makkelijk te bestellen zonder veel tralala Contra - Als er iets fout zit met de bestelling moet je door een hele molen voor het opgelost is geraakt en als ze zelf geen antwoord vinden, verzinnen ze er wel eentje. (was toch bij mij het geval). - ze zijn niet happig op vergoedingen... liever hele boel terug laten sturen.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Onvoldoende

Reageer

Barbara 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke omschrijving van het artikel. Snelle reactie.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Genoeg keus in het assortiment

Aanbeveling
Het is leuk winkelen bij Coolblue. Vaak zijn de artikelen voorzien van een filmpje met uitleg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fichrist 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
levering zoals beloofd.
factuur meteen gekregen.

Assortiment
goed verpakt

Aanbeveling
nog nooit problemen mee gehad. Van andere klanten al gehoord dat bij problemen, deze zeer klantvriendelijk, snel worden opgelost

Extra toelichting
In tegenstelling tot de meeste andere online shops, betekent de parameter op voorraad, wel degelijk op voorraad. Snelle levering dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s.kempeneers 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk kopen.
Zoekfunctie werkt perfect.

Service
Nog geen beroep moeten doen op service.
De levertermijn echter is perfect, vandaar de 10.

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Gemak/levertermijn/prijs/Geen verzendkosten is zeker waard om aan te bevelen.

Extra toelichting
Zeer goede aankoopervaring. Jammer vind ik het feit dat er geen basbusjes in voorraad waren bij de Webshop. Bemerking 1: Moest ik dit toestel in de fysieke winkel gaan afhalen zijn, dan had ik 2 busjes gratis gekregen => Hoe kan het dan dat er geen voorraad meer is? Bemerking 2: Voel mij wel wat benadeeld door het feit dat ik door thuislevering geen gratis gasbusjes heb gekregen. Bemerking 3: Bij Fonq.be kosten deze busjes 7,95 Eur, bij coolblue 9,95 Eur (moest er voorraad zijn)? Aanbeveling: Misschien kunnen jullie ook verzending overwegen via KIALA (daar kunnen ook afhaalpunten geselecteerd worden die langer en in het WE geopend zijn).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dirk marien 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede beschrijving van de produkten

Service
zelfs op zondag geleverd indien gewenst

Assortiment
ruim assortiment en vergelijkbare produkten

Aanbeveling
snel vlot en gedetailleerd

Extra toelichting
wist wat ik zocht snel gevonden en geleverd vlotte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stevenameye 26-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Service
Ik heb lang moeten wachten op mijn bestelling, dit was nochtans anders beloofd aan de telefoon

Aanbeveling
Ik ga geen reclame maken met een winkel diepzinnige belofte niet nakomt

Extra toelichting
Blijkbaar komen jullie de belofte niet na als het gaat over, vandaag besteld morgen in huis, ik heb de vrijdag besteld en pas de maandag gekregen zelfs na telefonisch contact, jammer...

Review criteria:

Slecht

Reageer

KeesD 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig en intuitief + voldoende informatie beschikbaar

Service
snel en volgens aangegeven tijdslijn

Extra toelichting
weinig, behalve dat de site makkelijk werkt, snel is en precies doet wat ik verwacht van een goede, klantgerichte webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M Nieuwland 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In het zoekfilter type je wat je zoekt en de resultaten zijn direct zichtbaar.

Service
Je wordt heel goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling.

Aanbeveling
Een hele goede website met een zeer goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jip 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Toegangelijke site coolblue

Service
Snelle levering

Assortiment
Genoeg keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieter 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Veel artikelen op allerlei gebied, snel geleverd of dichtbij af te halen bij een servicepunt

Service
De levertijden worden nagekomen Retour terug sturen gaat gemakkelijk. De winkel is bovendien voor mij relatief dichtbij als er iets zou zijn wat moeilijk telefonisch of via mail op te lossen is.

Assortiment
Keuze genoeg.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

van der Waart 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelling was zo gebeurd

Service
Er werd keurig een sms gestuurd dat het artikel was ingepakt en klaar stond voor verzending. Het werd keurig binnen de tijd geleverd.

Assortiment
De keuze is ruim genoeg.

Aanbeveling
Had al rond verteld dat alles zo netjes geregeld was.

Extra toelichting
De mannen die hem kwamen afleveren waren snel, behulpzaam en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website biedt goede zoekcriteria.

Service
Telefonisch contact over advies en retournering verliep goed; alees voor een glimlach.

Extra toelichting
Prima webshop. Prijstechnisch zouden ze scherper mogen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria Gerritse 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je hoeft maar even te mailen en de volgende dag wordt de bestelling thuis afgeleverd. Je hoeft er de deur niet voor uit. Makkelijker kan het niet.
Ik ben dus niet persoonlijk in een winkel geweest.

Service
zie antwoord op vraag Gemak

Assortiment
Heb alleen de toegezonden folder ingezien. Daar staat toevallig de door mij gewenste printer niet in.

Aanbeveling
Gezien de snelle service, een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews