coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42303 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3453 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

joop 12-06-2017 Via de website gekocht

goede snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
paar maanden terug een wasmachine gekocht en de service daarvan was snel en goed
dus nu vrieskast ook bij coolblue gekocht en nu weer goede service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michiel 12-06-2017 Via de website gekocht

Service is Cool

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er was een hick-up in het systeem, levering kwam dag later dan aangekondigd. Coolblue heeft goede service en geen gezeur igv retourneren. Ik koop daarom graag bij Coolblue.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

wiebe 12-06-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
overzichtelijk en gemakkelijk te vinden producten ruime assortiment. Verzending is ook uiterst prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benne 12-06-2017 Via de website gekocht

snel en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle levering en zekerheid dat het goed geleverd word. zeker met het mailtje van 20% korting was het snel geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjef Huijskens 12-06-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

9,0
Gemakkelijk en snel, bovendien snelle levering en goede service, onlangs al een ander product gekocht en dat was ook geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mink 12-06-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Doen wat ze beloven, mega snelle leveringen. Enorme keuze, heb altijd alles kunnen vinden wat ik zocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mano hoebink 12-06-2017 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
overzichtelijk en gemakkelijk te vinden producten ruime assortiment. Verzending is ook uiterst prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Carola 12-06-2017 Via de website gekocht

Snel en correct!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had al vele malen gehoord over Coolblue en er werd direct gereageerd op de bestelling met een
goede aanduiding over de verzending. Alles liep precies volgens de omschrijving van de
website. Snel, goed verpakt en de bezorging binnen de geplande tijd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vasbinder 12-06-2017 Via de website gekocht

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles conform de afspraken afgehandeld. In een woord: GEWELDIG. Kan er echt niet meer van maken. Ook de werknemer die de computer afleverde was heel behulpzaam en attent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jay 12-06-2017 Via de website gekocht

Wegblijven!

Algemene score

1,0
Allemaal goed en wel, tot er beroep gedaan wordt op de garantie. Dan loop je gewoon tegen een muur aan en zullen ze er alles aan doen eronderuit te komen.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

taco 12-06-2017 Via de website gekocht

Coolblue doet op correcte en snelle manier wat met zegt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel, ruime keuze, correcte afhandeling van de bestelling. overzichtelijke website. zorgvuldige verpakking van de goederen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hein 12-06-2017 Via de website gekocht

Coolblue mijn aankoop inderdaad met een glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service, komen na wat ze beloven. En uitgebreide zoek en keuze opties op de site. Betrouwbaar bedrijf. Enorm veel keuzes

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuk 12-06-2017 Via de website gekocht

Makkelijke website en goede voorwaarden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is gebruiksvriendelijk, heeft veel praktische reviews en heeft goede returns. Ook werden er goede mogelijke alternatieve tv's laten zien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vivian 12-06-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service, goede medewerking en hulp! Medewerker was heel vriendelijk en behulpzaam. Heeft echt meegedacht welke tv het beste voor me is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjors 12-06-2017 Via de website gekocht

Snel en gemakkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestellen is eenvoudig: kiezen en afrekenen. Het product aan het einde van de middag besteld en de ochtend erna lag het al klaar op een door mij gekozen afhaalpunt. Dat is nog eens snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 12-06-2017 Via de website gekocht

'Alles voor een glimlach' wordt een echte beleving!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je wordt letterlijk met open armen ontvangen en iedereen is even vriendelijk. Door een miscommunicatie bij CoolBlue was oms product nog niet voorradig in de winkel waardoor wij later op de dag weer terug moesten komen. En 's middags werden wij herkend door een medewerker die ons niet had geholpen! Dat noem ik nog eens oplettend en betrokken! Het was namelijk ontzettend druk die dag! En gelukkig voldoet ons product ook nog naar volle tevredenheid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pascale Cant 12-06-2017 Via de website gekocht

super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
er is een ruime keuze, deftige prijzen en super snel geleverd.
iedereen vind er wel iets dat hij kan gebruiken en ook de service is uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petra 12-06-2017 Via de website gekocht

superblij met ons projectiescherm!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
wij hebben bij coolblue een tweedekans projectiescherm gekocht en we zijn er superblij mee, het scherm ziet er mooi uit niets op aan te merken, het scheelde ons een hoop centen.
het scherm was heel goed verpakt en was er de volgende dag al.
gewoon een goede online shop :)

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Coby hof 12-06-2017 Via de website gekocht

Super goede service

Algemene score

10,0
Zijn zeer tevreden over het aanbod en uitstekende service van Coolblue.de levering en installatie waren supersnel volgens afspraak.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 12-06-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je kan altijd artikelen goed met elkaar vergelijken en het is mogelijk ze nieuw of tweedehands te kopen wat meer keuze bied.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mila 12-06-2017 Via de website gekocht

Prachtige producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De telefoon die ik bestelde had, volgens de site, enige gebruikssporen. Die sporen heb ik echter niet kunnen ontdekken. Het is, zeker gezien de prijs-kwaliteitsverhouding, een superfijn toestel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Yvonne B. 12-06-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue tovert inderdaad die lach op je gezicht. Ze doen exact wat ze beloven. Leveren op tijd en reageren meteen op mail en stellen alles in het werk voor een tevreden klant. Bij Coolblue voelde ik me Koning.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Femke Couperus 12-06-2017 Via de website gekocht

snelle service, goede communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
handige website, je kan makkelijk producten vergelijken, duidelijke informatie over het product.
bestellen gaat makkelijk, bezorging super snel. top

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 12-06-2017 Via de website gekocht

Alles klopt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfect produkt. Goede omschrijving van produkt waardoor een goede keus gemaakt kon worden. Fotos helpen daatbij prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noes 12-06-2017 Via de website gekocht

Levering binnen 24 uur?

Algemene score

6,0
Ik ben de supersnelle levering van Coolblue gewend en was dus erg verbaasd, dat ik tevergeefs op een zending thuis zat te wachten, die zaterdag afgeleverd zou worden (vrijdag besteld). Ik kreeg geen email of sms over tijdstip van levering pas toen ik de track & trace gebruikte zag ik staan dat de levering vandaag waarschijnlijk pas plaats zal vinden, terwijl ik dan op een ander adres ben. Beetje jammer, of ligt dat aan Postnl?

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 13-06-2017

Hoi Noes,

Wat vervelend dat jouw bestelling de vertraagd is. Heb je de bestelling inmiddels wel gehad? Het klopt dat dit niet de service is die je van ons mag verwachten. Vandaag besteld is morgen in huis. We hopen dat je inmiddels jouw pakket hebt en er erg van kan genieten. Mocht je hier nog vragen of opmerkingen hebben schroom dan niet om te mailen naar geenglimlach@coolblue.nl.

Vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Ferry 12-06-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar en snel !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue heeft een uitgebreid assortiment, zeer goede en snelle service, een ruim teruggaafbeleid en is zeer betrouwbaar. De prijs is zeker niet altijd de laagste, dat kan wat beter, maar verder niets dan lof !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 12-06-2017 Via de website gekocht

top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al een tijdje koop ik bij coolblue waarom om dat het een top webwinkel is prima producten voor elk wat wils goede uitleg van het product. iets nodig kijk en ervaar zelf wat ik al heb ervare

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J. Stroeve 12-06-2017 Via de website gekocht

Ene dag besteld, volgende ochtend bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al diverse artikelen besteld via Coolblue. Keurige afhandeling. Artikelen zijn goed verpakt als ze worden verzonden. Snelle bezorging. Men beloofd ene dag besteld, volgende dag bezorgd en dat doen ze dus ook. Zo niet, dan wordt je keurig ingelicht. De volgende keer als er iets besteld moet worden dan kijk ik weer eerst bij Coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Barents 12-06-2017 Via de website gekocht

Prettig ongedwongen service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na eerst een verkennend bezoek te hebben gebracht in de winkel gelegen in Crooswijk, heb ik mijn bestelling online gedaan. Het verkennende bezoek ging gepaard met een prettige service van de medewerkers die aanwezig waren. Het ontvangst is zeer vriendelijk en vrijblijvend. Het gevoel dat ik had was alsof ik met een bekende naar de producten keek en hier over kon discussiëren. De medewerker voorzag mij van informatie en gaf met argumenten goed weer wat het zou betekenen voor mijn persoonlijke situatie. (Tv grote in relatie met de grote van mijn huiskamer, de specificaties van de Tv voor het doel waar ik het voor wil gebruiken, etc. ) Al met al heeft het ervoor gezorgd dat ik met een goed gevoel de winkel heb verlaten om in alle rust thuis het product te bestellen wat ik wenste.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ovank 12-06-2017 Via de website gekocht

Mijn BBQ was precies op tijd voor het mooie weer !

Algemene score

10,0
De beleving als klant bij het kopen via Coolblue is erg goed. De aangeschafte BBQ presteert super. Mijn tevredenheid als klant is dus hoog !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wimkar 12-06-2017 Via de website gekocht

bestelproces haperde

Algemene score

3,0
mijn bestelling hield de status onbetaald, terwijl het geld al was afgeschreven. Zelf actie moeten nemen na lang in de wacht te staan bij klantenservice.
Tot overmaat van ramp leverde Post.nl het pakketje op het verkeerde adres af (de buren) terwijl we opzettelijk thuis gebleven waren om het pakketje in ontvangst te nemen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 12-06-2017

Beste,

Bedankt voor jouw review en natuurlijk voor de tijd die je hebt genomen om ons te voorzien van feedback. Wat ontzettend naar dat jouw pakket op het verkeerde adres geleverd. We kunnen goed begrijpen dat je teleurgesteld bent. We willen dit graag voor je nakijken om onze processen voor in de toekomst te verbeteren. Zou je ons jouw ordernummer en adresgegevens kunnen toe e-mailen? Je kunt hiervoor het volgende e-mailadres gebruiken: geenglimlach@coolblue.nl. We zien jouw reactie graag tegemoet.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Jantje 12-06-2017 Via de website gekocht

Supper snelle levering

Algemene score

8,0
Wij kregen de tip om te bestellen bij coolblue.. 1 van onze familie leden berichte ons de juiste laptop, welke we vervolgend hebben besteld.. A technisch als we zijn.. Laptop bevalt zeer goed, is snel en licht van gewicht.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Gvdp 11-06-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service voor een scherpe prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en goede service voor een scherpe prijs! Door een combinatie te kiezen van i-Pad, pencil en toetsenbord is Coolblue absoluut concurrerend. Dat gecombineerd m,et de snelle en betrouwbare leverin g maakt dat ik al veel producten bij ze gekocht heb en ik blijf terugkomen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hennie Jansen 11-06-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nieuwe tom tom gekocht, snelle levering en het type wat ik zocht (niet overal verkrijgbaar) was beschikbaar tegen een heel redelijke prijs.

Reageer

Mevr. K 11-06-2017 Via de website gekocht

ideaal!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een uitstekende site! Goede prijskwaliteit verhouding! Prima service en de volgende dag in huis! Ook de bezorg tracking email van Post.nl werkt heel goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 11-06-2017 Via de website gekocht

Goede service, maar wel een dag later

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Op woensdag avond een tv besteld. Vrijwel direct een bevestiging dat deze de volgende dag al op te halen is vanaf het ophaalpunt. Op donderdag om 18.30 uur vol spanning naar het ophaalpunt. Geen TV.... oh van Coolblue vroegen ze daar? Dan moet u morgen terug komen, dat gebeurt wel vaker. Maar ik heb een bevestigingsmail. Ja dat kan wel maar tv is morgenochtend pas.... oké. Dat klopte idd, de volgende dag was deze er wel. Maar is toch niet de service die je verwacht als ze adverteren met voor 23.59 uur besteld, de volgende dag in huis.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 12-06-2017

Beste Sander,

Bedankt voor jouw review en natuurlijk voor de tijd die je hebt genomen om ons te voorzien van feedback. Wat ontzettend naar dat jouw televisie niet volgens afspraak is geleverd. We kunnen goed begrijpen dat je teleurgesteld bent geweest. Onze oprechte excuses voor het ongemak. We willen dit graag nakijken, om onze processen voor in de toekomst te verbeteren. Zou je ons jouw ordernummer en adresgegevens kunnen toe e-mailen? Je kunt hiervoor het volgende e-mailadres gebruiken: geenglimlach@coolblue.nl. We zien jouw reactie graag tegemoet.

Groeten,
Coolblue

Reageer

José 11-06-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en vlot meedenkend aan de telefoon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige service en vlot meedenkend aan de telefoon. Het ging even verkeerd met het afleveringsadres en het werd picobello opgelost! Netjes te woord gestaan. Heel fijn

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Laemers gino 11-06-2017 Via de website gekocht

Klantvriendelijk, goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Dichtbij, vriendelijk personeel, goeie uitleg, gratis thuisbezorgd, goede overzicht op de site, garantie op de producten wordt goed behandeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susanne:-)) 11-06-2017 Via de website gekocht

Goed product snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb een Sd kaart gekocht van Samsung.
Goed product.
Snelle levering en lage verzendkosten.
Netjes gelijk een mail met de factuur gegevens.
Prima service. Volgende keer bestel ik hier weer!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

t versteeg 11-06-2017 Via de website gekocht

snel en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vandaag besteld en morgen in huis! Ideaal, geen lange wachttijden en prompte levering, wat kan een mens nog meer wensen. en wil je nog sneller, zelfs dat kan. nogmaals IDEAAL.!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

fam. berger 11-06-2017 Via de website gekocht

het duurde even, maar toen hadden we ook wat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Helaas bleek zowel personeel als bestelsoftware niet precies op de hoogte wat de bestelprocedure van tweedekans producten is. Daardoor duurde het ± een week voor we ons tweedekansproduct uiteindelijk thuis hadden. Maar goed, het is er.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Pm Roodbol 11-06-2017 Via de website gekocht

Samsonite koffers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk shoppen bij coolblue en .Goede produkten voor een leuke prijs.bijvoorbeeld onze samsonite koffers voor een hele mooie scherpe prijs en snel afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Miranda 11-06-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Tablet was er meteen 1 dag na mijn bestelling. Werkt na toebehoren en ben er zeer tevreden mee!!!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anika 11-06-2017 Via de website gekocht

niet geleverd

Algemene score

4,0
Vrijdag een wasmachine besteld via de website (oude is kapot). Ik kreeg netje de mail dat hij zaterdag avond geleverd zou worden tussen 18-21 uur. Zaterdagavond niks gezien. ZE hebben wel netjes vermeld dat het druk is en mogelijk later geleverd zou worden. Uiteindelijk om 23 uur naar bed gegaan in de hoop dat ze vandaag (zondag) zouden leveren, helaas leveren ze niet op zondag. Geldt trouwens alleen voor grote spullen. Via track en tracé gekeken en tot mijn verbazing staat er geleverd.... Zaterdag om 18.30... Ik bid en hoop dat hij morgen alsnog komt anders 800 euro voor niks betaald en zit iemand anders met mijn wasmachine. Jammer dat het zo moet, ik was altijd een enorme fan van coolbleu juist vanwege de snelle leveringen.

Een mama met een enorme berg was😢

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 11-06-2017

Beste Anika,

Bedankt voor uw feedback. Wij vinden het ontzettend vervelend om te horen dat er iets mis is gegaan met de levering. Graag gaan wij dit voor u oplossen, want uiteraard heeft u het recht te ontvangen waarvoor u betaalt heeft. Zou u het leveradres kunnen controleren en een e-mail met een beschrijving van deze calamiteit kunnen doorsturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Dan gaan wij het direct voor u nakijken.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Lia 11-06-2017 Via de website gekocht

Prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gratis avondbezorging van een prima verpakt artikel. Een aparte mail met handleiding en tips. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Buter 11-06-2017 Via de website gekocht

Zorgvuldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel keuze , volgende dag geleverd en altijd de goedkoopste En natuurlijk goede service en nazorg of je tevreden bent

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Willie020 11-06-2017 Via de website gekocht

Bestelling oke, bezorging nou nee

Algemene score

8,0
Coolblue zelf is prima shop maar in tegestelling tot bewering komt bezorger tnt Post niet naar voordeur boven (lift aanwezig). Doos was gedeeltelijk open en beschadigd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

wsc007db 11-06-2017 Via de website gekocht

Coolblue is duidelijk en maakt waar wat men aanbied

Algemene score

9,0
Alweer een aankoop bij Coolblue gedaan, omdat het daar altijd probleemloos prettig gaat. Als er toch wat is zijn ze goed bereikbaar, ook in het weekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 11-06-2017 Via de website gekocht

Heel goed en snel geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zocht een goede Stylus pen. Volgende dag had ik deze al in huis. Netjes stevig ingepakt. Het pakje paste in de brievenbus, kreeg netjes een berichtje dat ik niet thuis hoefde te blijven. Geweldig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans Pronk 11-06-2017 Via de website gekocht

Geweldige vriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na al wat aankopen bij Coolblue kocht ik vorig jaar 2016 een Fitbit sportwatch. In juni 2017 liet de band los. Na telefonisch contact de Fitbit opgestuurd. Ik kreeg de volgende dag een ontvangstbevestiging en na 4 dsgfn een mail dat ik een nieuwe Fitbit kreeg. Dit is wat service betekend. En dat kaartje erna geweldig. Jullie zijn super, dank jullie wel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews