coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42317 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3407 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

katyvanaudenhoven 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het wordt aan huis geleverd, men moet zich niet verplaatsen

Service
snelle service

Assortiment
netjes ingepakt, gemakkelijk om in elkaar te monteren en een uitgebreid assortiment en keuze

Aanbeveling
er is enorm veel keuze en veel keuze

Extra toelichting
geen opmerkingen momenteel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mjy009 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Dit is ongetwijfeld de goedkoopste én gemakkelijkste online-store. Bovendien is de service na aankoop onovertroffen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reneweernink 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je word duidelijk op de hoogste gebracht van het verzending proces.

Service
Door een technische storing kon mijn pakketje niet optijd worden verzonden. Door dit probleem kreeg ik een kortingsbon dus dit was echt geen groot ongemak.

Assortiment
Een ruim assortiment met perfecte prijzen.

Aanbeveling
Echt een super winkel! Het assortiment is ruim de prijzen zijn net en de verzending is duidelijk dus al bij al kan ik nergens over klagen.

Extra toelichting
Jammer dat zich een technische storing voor deed maar dit is totaal geen probleem door de service en vergoeding. Overigens gingen vorige aankopen perfect dus laat dit u niet tegenhoud.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

lenaalbert 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel gemakkelijk,men moet niet naar een winkel zoeken in de buurt.

Service
Heel goed

Assortiment
Veel assortiment

Aanbeveling
Een goede en vlugge service

Extra toelichting
Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dannytennisser 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
voor de zoveelste keer producten bij Coolblue besteld en wederom een erg positieve ervaring, snelle levering, goede communicatie, al met al: toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PGJW 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is prettig. Je kunt makkelijk zoeken, kiezen en betalen.

Service
Je wordt heel goed op de hoogte gehouden van de levering en je hebt je pakketje heel snel binnen.

Assortiment
Zeer compleet.

Aanbeveling
Breed assortiment, snelle levering en top klantbediening.

Extra toelichting
Breed assortiment, snelle levering en top klantbediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Staes 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Al mijn bestellingen bij Coolblue zijn tot nu toe perfect afgewerkt en afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

8AR7 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zoeken op de website verloopt zeer gemakkelijk. Duidelijke zoekbalk die je daadwerkelijk tot het product brengt in plaats van naar een categorie waar het product in te vinden is of een alternatief van het product.

Service
Uitermate snelle service: je krijgt bericht wanneer het product is ingepakt, verzonden, getraceerd kan worden en zelfs tijdspanne waarin je het product gaat ontvangen. Zeer duidelijk en tijdig.

Assortiment
Alle producten die ik heb opgezocht waren in het assortiment van Coolblue. In mijn opzicht is het assortiment dus volledig maar dit kan natuurlijk per product verschillen.

Aanbeveling
De prijs is concurrerend met andere leveranciers. Vooralsnog geen producten gevonden die beduidend duurder zijn bij Coolblue dan bij andere leveranciers. Voor de service alleen al is Coolblue die paar euro's meer waard.

Extra toelichting
Met name de snelle en correcte levering met duidelijke communicatie zorgt ervoor dat ik voor apparatuur eerst bij Coolblue ga kijken. De prijzen zijn vaak hetzelfde als bij andere leveranciers en de levering is gratis. Ik heb meerdere keren bij Coolblue besteld en dit is iedere keer weer op dezelfde goede manier verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

siam 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site

Service
Mocht je vragen hebben zie je duidelijk op de site waar je deze kan stellen

Aanbeveling
Op alle fronten perfect

Extra toelichting
Duidelijkheid en klantvriendelijk staan voorop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.Verheul 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Uit mijn waarderingscijfers blijkt dat ik geheel tevreden ben over mijn eerste aankopen bij u.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 045 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kunt gericht zoeken naar de produkten. 1 webshop per produktgroep. Niet alles in een met veel te uitgebreide filter en zoek opties.

Service
Ik had op een zondagmorgen een aantal vragen over een produkt.Na 11.00 uur is de klantenservice bereikbaar. Dus even bellen. Je wordt netjes te woord gestaan, adviseren uitgebreid welke produkten het beste aan je wensen voldoen.

Assortiment
Is in bepaalde produktgroepen iets beperkt. Maar de meest gangbare items zijn wel te krijgen. Als ik iets nodig heb en ik wil het online gaan kopen, begin ik altijd als eerste in de Coolblue webshop.

Aanbeveling
De no-nonse mentaliteit, gratis retourneren als je niet geheel tevreden bent, bereikbaarheid van de klantenservice en de snelle, correcte levering zijn een paar punten waarop ik Coolblue aanbeveel bij vrienden en familie. Ze zijn niet altijd de goedkoopste, maar ik ben best bereid om een paar euro meer te betalen hiervoor. Ik koop graag bij Coolblue

Extra toelichting
Ik heb inmiddels al van alles via Coolblue besteld. De manier waarop je geinformeerd wordt over het verloop van je bestelling, hoe je produkt ingepakt is voor transport, gratis retourneren indien je niet tevreden bent, snelle levering, bereikbaarheid van de klantenservice en de manier waarop je aangesproken wordt, manier waarop je geinformeerd wordt indien het produkt van jouw keuze weer op voorraad is. Dit zijn maar een paar punten die voor mij aanleiding zijn om steeds bij Coolblue te gaan shoppen. Helaas zijn de fysieke winkels te ver weg van mijn woonplaats om eens "old fashion" te gaan winkelen. Ik ga geen uur in de auto zitten om de dichtstbijzijnde Coolblue shop in Eindhoven te bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tikiinge 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit de zetel besteld.....zalig!!!

Service
In de namiddag besteld, de volgende dag geleverd....kan gewoon niet sneller.

Assortiment
GROOT

Aanbeveling
Alles is proffesioneel, communicatie zeer goed,
Veel artikelen, goede prijzen.......zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joniemant 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Coolbleu is de beste webwinkel,Ik ben zeer dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IvoE 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag besteld, morgen (en zelfs op zondag) bezorgd.

Service
Nooit een probleem, altijd accurate afhandeling van bestellingen

Assortiment
Erg brede keuze, ook voor producten die minder algemeen zijn

Aanbeveling
Ik doe het al regelmatig

Extra toelichting
De beste keuze van producten tegen goede prijzen. Tevens een goede beschrijving van producten om zodanig een optimale keuze te kunnen maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wendymelis 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goed overzicht,goede service !!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mariosupersize 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
enkele klikken besteld.

Service
zondag besteld, maandag in huis.

Assortiment
zeer uitgebreid, veel keuze , van laag tot hoog geprijsd.

Aanbeveling
Prijzen zijn niet altijd concurerend, maar vanwege de grote voorraad en leverings snelheid, is dat soms ondergeschikt aan de prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dutchica 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit je luie stoel van alles kunnen bestellen

Service
Overal is over nagedacht, tot het wachten op je order aan toe!

Assortiment
Erg uitgebreid en keus genoeg

Extra toelichting
Ik was in de veronderstelling dat Coolblue alleen electronica producten verkocht, totdat ik eens op de website ging kijken. Er ging een wereld voor me open. En het bestellen is gewoon een klein feestje. Niks zakelijk gedoe maar alles vriendelijk en met humor. Zelfs de doos waar de bestelling in zat was over nagedacht! Hier kunnen veel andere (web) winkels een groot voorbeeld aan nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

uceroy 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige website, makkelijk juiste product te vinden

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Extra toelichting
Zeer duidelijke berichtgeving over verzending en volgen pakket. Verder alles prima en erg snel ontvangen. Groot assortiment en nette website, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

graddus72 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Artikelen snel gevonden en alles snel afgehandeld met de bestelling

Service
Bestelling werd een dag later geleverd door een storing bij post.nl, en daarvan werd ik gelijk van op de hoogte gesteld. Ik kreeg zelfs een tegoed bon van 5 euro omdat het een dag later kwam. Super geregeld.

Assortiment
Tot nu toe nog nooit mis gegrepen wanneer ik wat zocht.

Aanbeveling
Heb dit al gedaan.

Extra toelichting
Snelle service, overzichtelijke website en de producten zijn altijd goed. Heb al meerdere keren wat besteld en nog nooit teleurgesteld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rebult 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed gestructureerde site. Klantvriendelijk content. Juiste links en perfecte interactie met betalingsverkeer.

Service
Zeer tevreden over de responstijd op een door mij verstuurde mail.

Assortiment
Ruim assortiment zowel horizontaal als verticaal

Aanbeveling
Serieuze en professionele verkoper. Supersnelle levering en juiste feedback

Extra toelichting
Perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pannonhalma 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
vlotte levering en prima communicatie en verzend informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thierno 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk

Service
snel levering

Assortiment
goed product

Aanbeveling
ik beveel deze site aan andere mensen

Extra toelichting
Omdat ik tevreden ben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DirkScott 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snel geleverd

Assortiment
Veel keuze

Extra toelichting
Goed : prijs, keuze, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dinantpas 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudige website en makkelijke kieshulp

Service
vriendelijke, en hulpvaardige medewerkers.

Assortiment
uitgebreid assortiment en voldoet aan alle behoeften

Aanbeveling
gemak, kwaliteit en service zijn de tops van deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niceguyeddy1973 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online bestellen en volgende dag binnen, geen probleem

Service
Ik heb mijn product bij een pick up point laten bezorgen. erg handig om op weg naar huis van mijn werk even mijn pakketje op te pikken.

Assortiment
Breed scala aan producten, spreekt voor zich

Aanbeveling
in flinke mate

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stewil 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gezocht en makkelijk gevonden.

Service
Op de aangegeven dag en tijd afgeleverd. Helemaal goed!

Assortiment
Gevonden wat ik zocht tegen een heel goed concurrerende prijs.

Aanbeveling
Gewoon een hele duidelijke site. Het vinden van een product is heel makkelijk. Daarnaast vind ik de bundelaanbiedingen ook heel goed.

Extra toelichting
Zoals uit het cijfer blijkt dat ik heb gegeven, niets om op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stijnwenmaekers 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zaterdagavond het product besteld, zondagmiddag het product in huis.

Extra toelichting
Super service van Coolblue. Zeer tevreden over de snelle levering van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jdbosch7 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
uitstekende site, overzichtelijk en alles doet wat het moet doen.

Service
's avonds besteld, de volgende morgen 9.00 de bezorger op de stoep.
telefonische helpdesk snel, vriendelijke en correcte afhandeling.

Assortiment
zo goed als alles verkrijgbaar

Aanbeveling
sterke mate. vanwege zie hiervoor

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

evan1745 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel en eenvoudig bestellen mogelijk

Service
Goede en snelle levering, leuk verpakt en bovendien ook stevig verpakt

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
goede prijs kwaliteit, ruime keuze, snelle en gratis levering

Extra toelichting
gewoon een goede snelle afhandeling van mijn bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

teslapower 04-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
je moet zelf niet naar de winkel

Service
zondag besteld,normaal voor volgende dag te leveren,is maar woensdag geleverd nadat ik zelf een nieuwe afspraak heb gemaakt

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

dewitte58 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en overzichtelijke site
Zodat je makkelijk keuze kan maken

Service
Werd snel en goed op de hoogte gebracht. Via mail en zeer snel gevraagde artikel gekregen.

Assortiment
Kon snel vinden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Ze hebben goede service verleent en hebben uitgebreid assortiment tegen redelijke prijs

Extra toelichting
Ik kreeg snel het gevraagde. En juiste artikel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter.billiet 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed opgestelde website.
Je kan goed zoeken en vergelijken.
Meestal goede prijs.
Topmerken in het assortiment.
Volledigheid van het gamma.
Demo-video's zijn zeer handig en geven een goed beeld over het product.

Service
snelle levering, namelijk de dag nadien !

Assortiment
mooi assortiment... maar het kan nog breder.

Aanbeveling
Topwinkel, de beste onlinestore !

Extra toelichting
Geen slechte punten... ik heb er al vaak gekocht. Nog niet moeten Coolblue moeten contacteren voor een herstelling. Benieuwd hoe het dan afloopt. Maar als het is zoals het verkoopproces dan zal het 100 % OK zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

perry777 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
van uit de luien stoel bestellen

Service
super goed

Assortiment
ruimschoots

Aanbeveling
ja dat doe ik

Extra toelichting
ik bestel vaker online maar deze is super snel je wordt ook gewezen op bundels hoef je niet zelf te zoeken voor extra Accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

flemeni 04-07-2015 In de winkel gekocht
Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
voor 23u59 besteld is morgen in huis.
altijd correct op tijd geleverd

Service
altijd correct op tijd geleverd
vriendelijke mensen als je belt voor informatie over een product

Aanbeveling
super vriendelijke mensen in de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Riante 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website makkelijk bestellen simpel betalen snelle levering.

Service
Levertijd binnen 24 uur en GEEN bezorgkosten.

Assortiment
Verschillende keuzes van een bepaald product makkelijk te vergelijken in verschillende prijsclasses.

Aanbeveling
Service aanbod producten en prijs snelle en gratis bezorging.

Extra toelichting
Goed:duidelijke website Goed:ruim assortiment Goed: prijs/kwaliteits-verhouding Goed:snelle levering Goed:product degelijk verpakt Goed:gratis bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lwjfalk 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Coolblue doet wat ze beloven.

Service
De website is uitgekiend samengesteld. Bij het product krijg je ook een suggestie voor accessoires.

Assortiment
Zeer uitgebreid!

Aanbeveling
Zeer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jelmerbrands 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik doe het liefst mijn online aankopen bij deze winkel omdat ze een snelle levering hebben en hun informatie goed actueel is. Daarnaast is het bestelproces enorm eenvoudig gemaakt en leuk. Deze winkel begrijpt hun klanten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johanhoefnagels 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruim aanbod, probleemloos bestelproces.

Service
Uitermate vriendelijk en gedienstige mensen.

Assortiment
Ruim.

Aanbeveling
Coolblue is écht COOL.

Extra toelichting
Super e-commerce. Producten snel en eenvoudig te vinden. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Lees de reviews van om het even welk product en je leest steeds weer: Bedankt Coolblue voor de feilloze en supersnelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bmaessen 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijke site.

Service
Zondag in de avond besteld, volgende dag tussen 12u en 14u in huis.

Assortiment
Veel verschillende robotstofzuigers die goed te vergelijken waren met elkaar.

Aanbeveling
Goeie service. Veel producten en een snelle levering.

Extra toelichting
Snelle levering van het product. Duidelijke opbouw van de site. Veel verschillende producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shailleen 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen gaat vlot met visa of bancontact

Service
zeer snelle levering vandaag besteld morgen in huis

Assortiment
zeer uitgebreid,

Aanbeveling
zeer correct en eerlijk

Extra toelichting
k vind ze heel eerlijk, had een tomtom multisport hrm horloge bestel aan 159 euro de dag erna , de dag van levering ziei k plots op de webstire dat ze nu aan 129 euro stond, k stuurde en berichtje via de facebook pagina waarom men mij meteen contacteerde om het verschil terug te betalen. k was hierdoor erg aangenaam verrast!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dyko81 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Duidelijke updates van verzending. Volgende dag in huis.

Aanbeveling
Nu een aantal keer besteld, altijd dezelfde hoge standaard

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

RonerHenk 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De gevraagde informatie is goed en overzichtelijk te vinden

Service
Super service. Op zaterdagmiddag een computer besteld en op zondagmiddag is deze afgeleverd. Ook al eens een test gedaan met laat (23.50) bestellen ook dat werd de volgende dag afgeleverd

Assortiment
Ruim assortiment dat ook op voorraad is

Aanbeveling
Ik adviseer iedereen om in ieder geval een kijkje te nemen bij Coolblue.

Extra toelichting
Wat ze beloven dat maken ze ook echt waar. Dit in tegenstelling tot veel andere webshops. Veel anderen geven aan dat ze het op voorraad hebben terwijl ze bedoelen dat het bij hun leverancier op voorraad ligt met als resultaat dat je dan levertijden krijgt van bijna een week. Bij Coolblue is het dus echt de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jeannine huylebroeck 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site, eenvoudig betalen

Service
supersnelle levering

Aanbeveling
coolblue maakt z'n beloftes waar : groot assortiment, eenvoudig bestellen en betalen, gratis verzending en supersnel !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nyanda 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Je wordt heel goed op de hoogte gehouden van het bestelproces en het leverproces. Je hebt er geen omkijken naar.

Assortiment
Genoeg keuze en duidelijk aangegeven waarom een product goed is en welke kwaliteiten ze hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

prejudice44 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kan het nog eenvoudiger ? Gewoon even surfen...kiezen...een paar clickjes en de koop is rond...

Service
Eenvoudig en duidelijk...je wordt van a to z begeleid...van begin tot eind plus krijgt via mails samenvattingen en bevestigingen...

Assortiment
Tja, dat kan steeds meer en beter maar het assortiment voorhanden is al zeer uitgebreid...

Aanbeveling
zoals ik reeds zei...eenvoudig, snel en duidelijk...goede service van begin tot einde ook als er zich een probleem voordoet blijft het een goede service !

Extra toelichting
Wat ik fijn vindt is dat je van achter je scherm kan shoppen in alle veiligheid en eenvoud. indien er zich een probleem voordoet blijft alles zeer overzichtelijk en wordt er druk naar oplossingen gezocht en gevonden...dus waarom nog naar de winkel door het drukke verkeer, parkeerproblemen, massa mensen,...waarom zou ik...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J0ch3nK 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
per categorie heb je volledige website die enkel gerelateerd is aan het product dat je zoekt. en daar heb je dan nog eens een uitgebreide keuze aan verschillende merken, die je makkelijk kan onderscheiden met persoonlijke keuze instellingen

Service
uitgebreide keuze met veel verschillende betaalmogelijkheden. Daarbij ook nog eens snel en gratis geleverd.

Assortiment
alle bekende merken meestal opgenomen in assortiment, met daarbij nog veel keuze aan minder grote merken. waardoor je soms voor minder geld evenwaardig product kan vinden op basis van reviews

Aanbeveling
gratis en snelle levering, samen met degelijke prijs/kwaliteit zijn meestal de criteria die het em doet

Extra toelichting
altijd al zeer tevreden geweest over coolblue, zeker nu ze binnen de 24u gratis leveren op alle dagen van de week. En een bezoek aan de shop met een vroegere aankoop was ook de moeite, want met professionele uitleg ga je soms andere prioriteiten stellen in je keuze, wat je alleen maar ten goede komt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sivros 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van lui stoel alles geregeld

Service
Snel

Assortiment
Ze hebben alles

Aanbeveling
Gaat alles fuitloos

Extra toelichting
Snel makalijk,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanDt 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
e-shop, the future.
Sorry retailers, but it is true!

Service
Goede feedback en accuraat.

Assortiment
Als je het niet vind is het echt een niche product dat je zoekt

Aanbeveling
Heb ik al gedaan en blijf het doen.

Extra toelichting
Mischien een soort picking list of wishlist naast de basket, laat toe enkele dingen te vergelijke zonder quezillion browser vensters open te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans wh 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heldere website met een groot aantal relevante producten. Eenvoudig te bestellen en snel in huis.

Service
Bestelling en levering uitstekend. Nog geen ervaring met een andere vorm zoals bijv. garantie claims.

Assortiment
Assortiment is goed, bevat op dit moment courante artikelen.

Aanbeveling
Heb goede ervaringen met een aantal bestelde artikelen.

Extra toelichting
De ervaringen die ik tot nu toe met Coolblue heb, zijn uitstekend. Ze doen wat ze beloven. Ik heb nog geen negatieve ervaringen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sordo 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Voor twaalven 's avonds besteld de volgende dag in huis, gewoon online bestellen,gratis verzending en betalen met ideal wat wil je nog meer.

Assortiment
gevonden wat ik zocht inclusief bijbehorende accessoires en/of verpakt in een bundel zodat je alles in een keer en met korting kan kopen.

Aanbeveling
wat levering betreft alles netjes op orde dus als iemand twijfelt tussen coolblue en een ander....

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews