coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42718 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1693 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

YourMemory 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is gemakkelijk te bestellen bij Coolblue, het betalen verloopt vlot en de site is ook gemakkelijk om iets op terug te vinden.

Service
Mijn product kwam de volgende ochtend aan, zoals beloofd.

Assortiment
Bij coolblue kan je zowat alles vinden.

Aanbeveling
Heb dat zelfs al gedaan, mijn broer wilt nu een laptop bestellen

Extra toelichting
Het aanbod is zeer groot en de service verloopt prima. Op de site staat zeer veel informatie, die nog extra wordt aangevuld door reviews. Een nadeel is dat, door online te bestellen, de kleur van de muis die ik bestelde veel lichter uitviel dan verwacht, maar dat is niet zo erg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Terwest 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je ziet alles duidelijk.
Ook op video!

Service
Verloopt vlot.

Assortiment
Ik vind een ruim assortiment.

Aanbeveling
Ik zou het zeker doen,
ge moet er geen weken achter wachten.

Extra toelichting
Snel, duidelijk en goed ingepakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joeke101 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
na 16u besteld en 's anderendaags geleverd

Service
vlotte afhandeling en levering

Assortiment
voldoende keuze van kwaliteitsmerken en producten

Aanbeveling
zeer zeker voor het gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

filoetje 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanop je luie stoel kan men met gemak het juiste toestel kiezen goed overzichtelijk voorgesteld.

Service
alles loopt vlot, na de aankoop blijf men op de hoogte van het verloop tot het toestel aan huis is gebracht.

Assortiment
er is niet veel denk ik die niet te verkrijgen is.

Aanbeveling
coolblue is ons ook aangeprezen door vrienden van ons en dit valt reuze mee

Extra toelichting
zoals eerder vermeld is dit kort samengevat een gemakkelijke manier om electro producten aan te schaffen veel keuze snelle service en men blijft goed ingelicht over de transport en leverings toestand.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maja66 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestellen, betalen klaar!

Service
Het hele proces wordt je op de hoogte gehouden

Assortiment
Gewoon

Aanbeveling
Al regelmatig gedaan omdat het super betrouwbaar is

Extra toelichting
Super dat je op de hoogte wordt gehouden via mail over het hoe en wat van je bestelling. Komen beloftes na!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Erik Vermincksel 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je moet je niet verplaatsen. Een duidelijk overzicht over de producten. Ongestoord je keuze maken.

Service
Een snelle levering zonder verzendkosten.

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht. Ik kan eigenlijk niet goed oordelen omdat ik niet weet wat er allemaal op de markt is.

Aanbeveling
Ik ben 100% tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc Schenkels 16-07-2015 In de winkel gekocht
Antwerpen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles super gemakkelijk en vriendelijk personeel

Service
Picobello, zonder invraagstelling waarom of hoe dat

Assortiment
Alles is er te vinden en enorme keuze ook qua prijzen en produktinfo

Aanbeveling
Zeer zeker , omdat alles vlot verloopt en goede producten

Extra toelichting
geen negatieve opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

efpereiramonteiro 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Bezorging in de avonduren. Ik hoef zo geen vrij te nemen van mijn werk en/of mijn bestelling op mijn werk te laten te bezorgen.

Service
Bezorging in de avonduren is kosteloos. Dit was een prettige verrassing.

Aanbeveling
Goedkoper dan andere en voldoende alternatieven met betrekking tot de bezorging en/of het afhalen (data en tijden).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon Maliepaard 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
supersnelle levering en feedback

Service
correcte en snelle antwoorden ook via Facebook

Assortiment
eindeloos

Aanbeveling
keuze is reuze en op zondag leveren is wel iets wat men blij stemt, want de doorsnee man wil iets hebben en dan als het even kan gelijk!

Extra toelichting
breed assortiment, snelle levering en goed backup

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xstm 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestelprocedure is zeer makkelijk met duidelijke stappen

Service
levertijd was precies volgens verwachting (voor alle gekochte artikelen), zelfs op zondag. Een artikel was geretourneerd, was afgehandeld op een zeer positieve en professionele manier

Assortiment
groot assortiment, met genoeg keuze binnen elke productgroep

Aanbeveling
groot assortiment, goede prijzen en goede service.

Extra toelichting
Makkelijk bestelprocedure online, prijzen zijn oké, zeer goed service bij de winkel bij retourneren. Ik raad deze winkel wel aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

inniejj 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
hij doet alles zelfs voor je , gemakkelijk in te stellen en continu is je huis proper ,

Service
had wel een probleem , na 12 uur op te laden en zegde hij dat hij vol was de batterij , was deze na 5 a 10 min weer leeg en keerde hij terug naar het station voor opte laden , heb naar coolblue gebeld en werd onmiddellijk geholpen .

Aanbeveling
super goede stofzuiger ! k stofzuig elke dag met mijn mielle cat en dog , maar ik was beschaamt wat deze stofzuiger nog op nam na het stofzuigen van de gewone stofzuiger , was precies of ik nog niets had gedaan , ben super tevreden over deze stofzuiger , zeker met 12 katten en 3 grote honden .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

svdplas 16-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
Prima website, duidelijk gesorteerd.

Service
Het duurde een dag voordat mijn mail beantwoord werd, de reactie was teleurstellend en niet oplossingsgericht. Dit was de eerste keer dat ik bij Coolblue een bestelling deed, mijn verwachting was blijkbaar te hoog?

Assortiment
Prima assortiment en goede acties.

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

Sojiro84 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen ging zeer gemakkelijk. Alles was duidelijk weergegeven en ik wist precies wat ik aan het doen was. Ikzelf had niet eerder bij laptopshop/coolblue iets besteld maar alles verliep perfect en de levering was snel dus zal zeker hier vaker bestellen

Service
De service was uitstekend. Na de bestelling en de avond levering was alles snel geregeld en verzonden en had vroeg in de avond het pakket binnen. Alles werd snel afgehandeld door coolblue. Was verbaasd over hoe snel en vlot alles verliep

Assortiment
Ik had mijn laptop gekocht bij laptopshop.nl en er was genoeg keuze om de laptop te kiezen die ik zocht en uiteindelijk had ik die ook gevonden voor een aantrekkelijke prijs.

Aanbeveling
Zoals eerder beschreven; het zoeken en bestellen en de levering en bevestiging mails en dergelijke verliep allemaal vlot en alles was duidelijk aangegeven. Ik zal deze winkel zeker aan vrienden en collega's aanbevelen.

Extra toelichting
Op het moment geen nadelen kunnen ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

salouaem 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer snel en je kan je bestelling stap voor stap volgen

Assortiment
Ruim aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Assmauro 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Helemaal 200 %
Maakte het helemaal goed na binnenkomst beschadigd artikel

Aanbeveling
Durf ik rust ig aan te bevelen, en zal er ook weer kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ria groenendijk 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles verliep soepel, was makkelijk te vinden en betaling en info was prima

Service
geen ervaring verder pakje was net op tijd door een staking was misschien prettig geweest dat te weten.

Assortiment
kon vinden wat ik wilde hebben

Aanbeveling
zou ik zeker doen als de prijs niet te hoog boven het gemiddelde ligt

Extra toelichting
alles verliep prima goed en overzichtelijk verder geen opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martenteenstra 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
product eenvoudig te vinden en makkelijk te betalen

Service
goed op de hoogte gehouden en snel geleverd

Assortiment
lijkt me prima, heb zelf niet echt naar alternatieven gekeken

Aanbeveling
prima, snelle betrouwbare winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

stinus1 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je zet je gemakkelijk in je zetel, neemt je laptop, bekijkt het assortiment en je bestelt! De volgende dag kan je al genieten van je aankoop. Fantastisch toch!?!

Service
Bestelling gedaan, nachtje slapen en de dag erna een koerier aan de deur met je pakje. Altijd stipt op tijd en indien niet, word je goed geïnformeerd!

Assortiment
Als een online grootwarenhuisetalage (als dat woord al bestaat). Zéér uitgebreide keuze. Klein minpuntje: bepaalde dingen zijn snel niet meer leverbaar.

Aanbeveling
Heb ik vorige week nog gedaan toen een collega me vroeg of ik klachten had over coolblue.
Mijn antwoord: Nooit klachten gehad! Ik denk dat jullie binnenkort een bestelling van haar mogen verwachten (is daar een extra korting aan verbonden? :-))

Extra toelichting
Moesten alle winkels het systeem van coolblue toepassen, zou dat het leven een stuk gemakkelijker maken! Onlangs langs geweest in de coolbluewinkel in Boom met een defect aan mijn GSM. ik was heel aangenaam verrast over de snelle en goede service. Binnen de week had ik mijn GSM terug, als nieuw en zonder kosten! Ik heb enkel nog maar goede ervaringen gehad met coolblue, ik blijf dan ook een trouwe klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan384 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via de website van het bedrijf kun je gemakkelijk producten en ook onderdelen vinden. De website werkt ook redelijk vlot.

Service
Super service die ik nog nooit heb mee gemaakt. Ze doen daar wat ze beloven.

Assortiment
Tot nog toe heb ik kunnen vinden wat ik nodig had. Maar het kan natuurlijk voor komen dat ze iets niet hebben wat je wilt.

Aanbeveling
Wat ik eerder noemde doen ze wat ze beloven. Daarnaast is de klantvriendelijkheid bij Coolblue iets dat heel hoog in het vaandel staat. En vanaf de bestelling tot en met de bezorging liep alles zo goed als vlekkeloos.

Extra toelichting
Zeer klantvriendelijk. Het bedrijf komt na wat ze beloven. De service is prima geregeld, want het kwam 1 keer voor dat ik iets verkeerd had besteld. Daarover doen ze niet moeilijk en zonder opgaaf van reden kon ik dat retour zenden (kosteloos). Vervolgens kreeg ik het juiste onderdeel snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stevensremco 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijkste site van Nederland. Alle informatie die een koper nodig heeft is op je scherm te zien of maar 1 klik verwijderd. Ruime betaal en leverings-mogelijkheden. Zelfs op zondag.

Service
De Service is in 1 woord perfect. Van het moment dat je op de site komt tot het moment dat het pakket op de stoep staat is de service perfect. Tijdens elke fase in het koop proces word je van alle nodig informatie voorzien. Mocht dit niet voldoende zijn dan heb je altijd nog de uiterst vriendelijke klantenservice zowel telefonisch als online.

Assortiment
CoolBlue heeft echt heel veel in het assortiment maar niet alles. Dus heel af en toe grijp je wel eens mis.

Aanbeveling
Nooit twijfel, perfect levering op het moment dat jou het beste uitkomt. Als er dan toch iets niet naar wens is heb je altijd nog de vriendelijke en snel handelende klantenservice.

Extra toelichting
Alles is gewoon goed. Vanaf het moment dat je inlogt tot de levering en zelfs nog daarna word je van alle informatie voorzien. De betaal en leverings-mogelijkheden worden door geen enkel ander (internet)bedrijf geëvenaard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke van den Heuvel 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis winkelen...makkelijk toch?

Service
Die zijn bij Cool-Blue ook geweldig en ik had er zelfs al ervaring mee.

Assortiment
Keuze genoeg zou ik zeggen

Aanbeveling
Ik zou iedereen Cool-Blue aanraden

Extra toelichting
Ik heb ruim 1 jaar geleden een HP-printer gekocht bij jullie en die was me ook uitstekend bevallen, dus besloot ik de tablet ook bij jullie te bestellen en heb er ook geen moment spijt van gehad.Lang leve Cool-Blue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

katrienhosselaer 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
bestaat niets makkelijker, duidelijk op internet ook

Service
heel goed dat je op de hoogte gehouden wordt, ook grappige en goedgevonden slogans

Assortiment
goed, ik weet wel niet goed wat jullie allemaal verkopen, enkel elektronische toestellen? dat kan ik niet echt afleiden uit reclame, ik ken coolblue dan ook nog niet lang natuurlijk

Aanbeveling
heel gemakkelijk, snel en goedkoper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schijvenaar 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
uitstekende informatie, wat beloofd werd is nagekomen, de moeite meer dan waard.

Service
snelle levering, duidelijke handleiding.

Assortiment
heel veel te koop.

Aanbeveling
in principe is iedereen vrij om te kopen waar en bij wie men wil, zou men het mij vragen kan ik alleen zeggen dat de service, snelle levering en prijs dik voor elkaar is.

Extra toelichting
gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wierpand 16-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Via de merknaam kan je bij Coolblue terecht komen.

Service
een degelijk antwoord bij telefonische infoaanvraag.

Aanbeveling
Dit doe ik gewoon niet.

Extra toelichting
Geen reëele uitspraak. Ik wacht wel af.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joel dumont 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke site

Service
snelle en efficiënte admin en levering

Assortiment
breed gamma

Extra toelichting
werken altijd met coolblue ...dat zegt genoeg ?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lemma 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel te vinden via de site

Service
Snel geleverd

Assortiment
Vind het een groot aanbod

Aanbeveling
Omdat de site gemakkelijk is voor iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wendy.vanroon 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is heel overzichtelijk en duidelijk. De stappen die genomen moeten worden om een bestelling te plaatsen, waren goed zichtbaar en wederom duidelijk.

Service
's Avonds rond tienen een bestelling gemaakt en binnen een uur kreeg ik al een bevestiging dat het pakket werd verzonden vanuit het sorteercentrum. Erg vlug en netjes!

Assortiment
Naar waar ik naar heb gezocht vond ik het assortiment goed!

Aanbeveling
De service is snel, professioneel en duidelijk.
De bezorging is eveneens snel. Als je iets bestelt op internet, wil je niet te lang wachten totdat je het thuis gestuurd krijgt. Bij Coolblue voor 23:59 besteld is nog de volgende dag in huis. In één woord: ideaal!

Extra toelichting
Ik ben erg te spreken over de service van Coolblue. Het was onze eerste bestelling, maar zeker niet de laatste. Fijne service, snelle levering en goede aflevering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jark 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gemakkelijk om te kopen en snel geleverd waar je wilt.

Assortiment
Zeker genoeg keuze en zeer behulpzame reviews bij de artikelen.

Aanbeveling
Zeer gemakkelijk om iets te kopen, betalen en te laten leveren en genoeg keuze om iets te vinden dat je zoekt.

Extra toelichting
Al redelijk veel spullen gekocht bij coolblue en nog nooit problemen gehad. Altijd snel geleverd en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DvanPoelje 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
In een paar klikken besteld

Service
Fijn dat je zo goed op de hoogte gehouden wordt waar je pakket zich bevind, zowel met sms als e-mail. Plus handig betalen met Pay-Pal en mogelijkheid tot afhalen bij ophaalpunt én dat je de gewenste dag kunt aangeven. Top!

Assortiment
Prima, genoeg keus

Aanbeveling
Zeker weten, al meerdere malen zonder problemen dingen besteld. Goede service, overzichtelijke website etc.

Extra toelichting
Hele fijne camera, het flipscherm is super handig voor selfies of jezelf filmen. Kan in het Nederlands worden ingesteld. Menu's zijn heel overzichtelijk, kwaliteit van het beeld top. Wifi functie heel handig voor op reis, je kunt ze zo direct op je telefoon zetten en delen op social media. Heel blij met deze keus!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Willy Boudolf 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zoeken van producten gaat via internet
snel en vlot

Service
Bestellen, betalen gaat zeer vlot
Daarbij heb je ook nog een correcte en snelle levering.Prima service

Assortiment
grote gamma in producten

Aanbeveling
Heb ik al aan vrienden doorgegeven, daar zij geen internet hebben, hebben zij bestelling gedaan via mij, maar bij hun laten leveren zonder enige problemen;

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mrs. Content 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op je gemak kiezen en kijken wat voor jou de doorslaggevende redenen zijn om wel, of juist niet dit ene bepaalde product te kiezen

Service
Omdat je via de site wel van alles kunt lezen maar soms toch ook tegen komt die niet duidelijk zijn, is de hulplijn een handige en fijne manier om zeker te zijn van je keuze

Assortiment
In vergelijking met andere winkels hebben jullie een royaal aanbod. Waardoor je aan meerdere wensen en prijzen tegemoet kunt komen

Aanbeveling
Ik was zonder meer heel tevreden. Het product is via thuisbezorging zelfs nog vlugger ter plaatse dan wanneer ik er zelf om was gereden !
Wat een gemak.

Extra toelichting
Ik ben enkel zeer tevreden over de service en de vlotte thuislevering !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

basmen 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk in gebruik

Service
zeer snelle levering zoals afgesproken

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
er is echt geen beter

Extra toelichting
geen enkele negatieve opmerking wel van concurent xxx.com

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MCvLvE 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website, makkelijk vergelijken en uitstekende product informatie

Service
Uitstekende communicatie omtrent status bestelling en bezorgtijden. Goed bereikbare klantenservice met uitstekende klantgerichte medewerkers. Retour process is zeer goed.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment en over het algemeen alles op voorraad

Aanbeveling
Een van de beste webwinkels van Nederland. Zeer veel keuze en goede vergelijk informatie. Niet altijd de goedkoopste maar je bent wel altijd gegarandeerd van snelle levering, goede service en duidelijke communicatie.

Extra toelichting
Een van de beste webwinkels van Nederland. Zeer veel keuze en goede vergelijk informatie. Niet altijd de goedkoopste maar je bent wel altijd gegarandeerd van snelle levering, goede service en duidelijke communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nessa-vgb 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
kei gemakkelijk via de site klik en gekocht

Service
heel goed nog geen 24 uur erna staat de doos bij je thuis goed ingepakt inorde

Assortiment
zoek je iets vind je het meestal wel bij coolblue

Aanbeveling
zeker en vast

Extra toelichting
gemakkelijk,snel,proper en netjes ingepakt ,correct ,binnen de 24 uur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adena 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk te bestellen

Service
snelle levering

Assortiment
veel keuze uit verschillende artikelen

Aanbeveling
heel gemakkelijk om iets te bestellen en word heel snel geleverd.

Extra toelichting
plus : veel keuze , gemakkelijk te bestellen en heel snel geleverd. min : geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jandemeyer 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemak voor mij persoonlijk = keuze maken, bestellen en afhandelen. De dag nadien afhalen in een Bpost kantoor naar mijn keuze. Zo hoef ik niet thuis te wachten.

Service
Sneller dan bij de zaak in de buurt want die moet het aan z'n (meestal verplichte) leverancier bestellen die maar 1x of 2x per week levert. Dit vind ik uiteraard ook een beetje spijtig omdat ze door de constante vernieuwingen van de producten niet alles in stock kunnen nemen omdat dat veel teveel kost :(

Assortiment
Ruim overzichtelijk assortiment, snelle zoekmachine binnen de eigen webstek.

Aanbeveling
Ik zou ook een 10 geven maar niks kan perfect zijn, of toch ?

Extra toelichting
Eerlijke zaak, overzichtelijk, goede snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Didi78 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ja wat kan ik zeggen, super snel geleverd, leuke prijs, leuke aanbieding, heel veel sites met elkaar vergeleken voor dit product in combi met tas en autolader, nergens op deze manier verkrijgbaar voor deze prijs. Mijn vader heeft ook deze Tom Tom 20 dus ik weet al wat ik huis haal, een gebruiksvriendelijke en mooi apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

svenemm 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super handige site, tot middernacht bestellen Enne morgens al in men bezit

Service
Snelle service

Assortiment
Zo goed als alles verkrijgbaar, en goed materiaal

Aanbeveling
Voor iedereen super makkelijk dus voor mij is er maar 1. En das cool bleu

Extra toelichting
Alles is perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Royvdm1 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke, duidelijke webshop zonder irrelevante informatie.

Service
Prima service. De bestelling was snel geplaatst en ik werd keurig op de hoogte gehouden van de vorderingen van de bestelling met daarbij aanvullende informatie. Ik werd binnen enkele uren gebeld om een en ander m.b.t. de bezorging te bespreken.

Assortiment
Goed, m.b.t. waar ik op dat moment naar op zoek was.

Extra toelichting
Duidelijk, overzichtelijk, je weet waar je als klant aan toe bent en een goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joanna Kurdubelska 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vlotte toegang tot de producten, eenvoudig en overzichtelijk bestellingsproces, een topper in gebruiksvriendelijkheid

Service
mega klantgericht

Assortiment
Is prima! maar een grotere productengamma zou het nog fijner maken

Aanbeveling
100% tevreden

Extra toelichting
Aangenamer en vlotter online bestellen bestaat niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouk 16-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Site is goed en eenvoudig in gebruik.

Service
Helaas wordt de beloofde levertijd "volgende dag" niet gehaald. 2 dagen geleden besteld en ook vandaag wordt het pakketje niet bezorgd. Weet niet of dit aan postNL ligt of aan Coolblue, maar resultaat voor mij is hetzelfde. Product kan niet mee op vakantie. Jammer.

Assortiment
Zeer breed assortiment.

Aanbeveling
Helaas is leverervaring bij deze bestelling niet best. Kan me niet voorstellen dat dit de standaard is, helaas voor mij wel een "negatieve" bijsmaak. Denk dat ik het nog wel een keer ga proberen.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

koessien 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website duidelijk, het bestelproces was makkelijk en ik krijg mijn producten altijd de volgende dag thuis.

Service
Betere service dan bij Coolblue heb ik nog bij geen andere (web)winkel ervaren. Niet goed? Geld terug of ander product uitzoeken, zonder vragen.

Assortiment
Het assortiment is ook hartstikke goed. En alles tegen goeie prijzen. Ook de marktplaats afdeling heeft nog wel eens een leuke aanbieding.

Aanbeveling
De beste webwinkel waar ik de afgelopen jaren bij besteld heb.

Extra toelichting
Ik ben onder de indruk van de scherpe prijzen en de service van Coolblue. Minpunten heb ik nog niet ontdekt/ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gijscollet 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is soms wat moeilijker om kleinere dingen, zoals lege DVD's te vinden.

Service
Altijd zeer vriendelijke feedback en vooral zeer snel! Ook altijd in voor een leuk mopje.

Assortiment
Groot assortiment van populaire producten. Bij lege DVD's vond ik echter maar 1 product.

Aanbeveling
Scherpe prijs, fantastische service

Extra toelichting
Zoals aangehaald is de service fantastisch en het aanbod over het algemeen ook.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

daviddefryn 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Online, snel en eenvoudig. Ik zoek iets, vind het vrijwel meteen. een simpele klik, betalen en ik hoef me geen zorgen te maken.

Assortiment
Wat ik ook zoek, het zit altijd in het assortiment. Heb nog niet veel effectief gekocht, maar zeker veel rondgesnuisterd. En ik moet zeggen dat jullie assortiment indrukwekkend is.

Aanbeveling
Voor snelle, gebruiksvriendelijke en goede producten en service raad ik dit iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kuyam 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Extra laat bestellen, extra vroeg ophalen, gratis met PayPal betalen, een ideale website enz. enz. enz.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

salocinellon 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het zoeken naar de geschikte cover/bumper voor mijn iPhone 6+ verliep zeer vlot door de filters die beschikbaar zijn in het keuzemenu

Service
Op het eerste gezicht was mijn bestelling ergens verkeerd afgeleverd maar bij navraag via de coolblue klantendienst bleek de levering wel degelijk in de brievenbus te steken i.p.v. een overhandiging aan onze receptionist. Eind goed, al goed

Assortiment
De keuze voor de iPhone 6+ covers is heel uitgebreid

Aanbeveling
Ten zeerste aan te raden vooral als je weinig tijd hebt om te gaan winkelen en tegelijk ook een heel brede keuze wil.

Extra toelichting
Gamma, prijszetting, efficiëntie en klantgerichtheid zijn van zeer hoog niveau.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rudylabeke 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
altijd stipt

Assortiment
bijna alles te verkrijgen

Aanbeveling
ikzelf ben tevreden dus waarom niet doorgeven aan vrienden?

Extra toelichting
Ik heb altijd netjes op tijd mijn levering gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim claes 16-07-2015 In de winkel gekocht
Aartselaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon online reserveren.... En dan in wagen stappen ...... En 15 min later heb je uw toestel al mee naar huis

Service
Geven goede uitleg... En zoeken samen met klant naar het voor hun best geschikte product.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.. Als je daar uw noden niet kan vinden.. Zal je ze nergens vinden

Aanbeveling
Nergens vriendelijker, en behulpzamer dan bij coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PascalZinken 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Gemakkelijke website met intuïtieve links. Werkbare search engine.

Assortiment
Uitgebreid genoeg.

Aanbeveling
Goede service, snelle afhandeling, netjes bezorgd. Precies wat ik verwacht van een zichzelf serieus nemende webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

stg74 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hebt zo gevonden wat je moet hebben en bestellen/betalen gaat binnen enkele minuten

Service
Nog geen gebruik gemaakt van after sales services (m.b.t. garanties en retourzendingen), maar tot nu toe heeft men steeds waar gemaakt wat er beloofd werd

Assortiment
Wat hebben ze niet?

Aanbeveling
Snelle levering en over het algemeen steeds bij de goedkoopste aanbieders.

Extra toelichting
Voor mij is "woord houden" belangrijk. Daarom stel ik op prijs dat mijn bestellingen steeds zoals beloofd dezelfde dag nog verstuurd werden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews