coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,2 Lees 42567 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2505 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

i.hamberg 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Omdat ik precies wist welke ik wou was het heel gemakkelijk te vinden

Service
'savonds rond 22.00 uur besteld en de volgende dag al thuis bezorgd.

Aanbeveling
snelle service, groot assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

KarenMoerman 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website en snelle levering

Service
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suske00 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Heb de gps 199 euro betaald, zat een boekje met aanbiedingen in de doos . Daarin stond dezelfde gps 20 euro goedkoper en op de site stond hij ook bovenaan 20 euro goedkoper. Ik heb dan telefonisch contact opgenomen en heb mijn beklag gedaan . Ze hebben mij gezegd dat ze er niks aan konden doen en hebben me dan een waardebon van 10 euro cadeau gedaan en ze gingen de fout aanpassen op de webshop. Na 3 dagen staat de fout er nog steeds op en ik vind dat ze mij de volledige 20 euro hadden moeten terugbetalen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bauwenca 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je luie stoel of zetel te bestellen

Service
bestellingen en leveringen worden correct afghandeld

Assortiment
meer dan keuze genoeg

Aanbeveling
Topservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vannevel sabine 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
enkele muisklikken vanuit je luie zetel en de volgende dag je favoriete artikel zonder moeite bij jou thuis !

Service
duidelijke site, goed telefonisch bereikbaar, supersnelle levering

Assortiment
zeer ruim assortiment, werkelijk alles wat je nodig kan hebben

Aanbeveling
deze luxe en gemak moet je delen met anderen, dit is niet enkel een noodzaak, maar zelfs een plicht.
Zonde als iemand Coolblue nog niet kent !

Extra toelichting
*supersnelle levering *zeer ruim assortiment *erg overzichtelijke site *correcte prijzen *gratis levering *bereikbaar per telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ludojas 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
één klik en alles is geregeld

Service
op tijd geleverd tot op het uur precies

Aanbeveling
maakt betrouwbare indruk en doet wat het zegt
prettige website

Extra toelichting
heb ervaring met Coolblue en het ging altijd goed, ook toen ik eens iets terugstuurde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sirom 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige goede website

Service
Vandaag besteld morgen geleverd

Assortiment
Alles wat je maar kunt wensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mie Degraeve 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk een keuze maken op het net: vóór middernacht besteld is morgen in je bezit. Bovendien is het heel comfortabel dat je een afhaalpunt in de buurt kan selecteren, zodat je zelf kan beslissen wanneer je het pakje afhaalt.

Service
Heel snel een bevestiging van je bestelling, die je via track/trace formule kan volgen.

Extra toelichting
Super toch? winkelen vanuit je luie zetel en 's anderendaags in je bezit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David en Ine 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Supersnelle levering en duidelijk communicatie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nickie66 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
lekker makkelijk en snel bestellen vanuit je luie stoel.

Service
na bevestiging werd ik in de ochtend gebeld dat de levering die dag niet kon plaatsvinden. Ik heb gevraagd wanneer levering zou plaatsvinden, dat wist de overigens uiterst vriendelijke medewerker niet. Na enkele uren gebeld met coolblue en toen is er een nieuwe afspraak gemaakt voor de volgende dag. Super opgelost

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
Ondanks kleine tegenvaller uiterst vriendelijk geholpen en is er voor een oplossing gezorgd.

Extra toelichting
Goed: snelle levering en uiterst vriendelijke medewerkers. Aansluiten van wasmachine, oude meegenomen inclusief verpakkingsmateriaal. Iets minder: wasmachine netjes aangesloten, maar vergeten de slang in de afvoerpijp te stoppen waardoor water mijn badkamer instroomde. Medewerkers levering zouden hier wel iets beter op kunnen letten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Annemie Vercauteren 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik vond op jullie site onmiddellijk wat ik zocht,goede prijs aanduiding en voldoende uitleg.

Service
S'Avonds kreeg ik nog een smsje dat ze met mijn bestelling bezig waren.

Assortiment
Ik kon kiezen uit verschillende modellen tot ik mijn goesting gevonden had

Aanbeveling
Zeer goede service

Extra toelichting
Het was de eerste keer dat ik bij Cool Bleu besteld heb,nadat ik een reclameboodschap van jullie op tv had gezien. Ben ik op jullie site gaan kijken en heb dan besteld. Ik vond het ook TOP dat ik via sms en mail op de hoogte werd gehouden van wat er met men pakketje gebeurde. Ook het aangekocht goed is SUPER. Doe zo verder,ik ben alvast een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

noenivo 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige en duidelijke procedure...

Service
Duidelijke informatie...

Assortiment
Meer dan voldoende keuze...

Aanbeveling
Om de drie bovenstaande motivaties...

Extra toelichting
Bij deze aankoop en verschillende voorgaande, verliep alles zeer vlot en één uitzonderlijk 'probleempje' werd vlekkeloos opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johannes Van Rompuy 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel overzichtelijke produktvoorstelling en beschrijving van kenmerken

Service
Goede responstijd en levering

Assortiment
produkt beantwoordt aan verwachtingen

Aanbeveling
Gebruiksgemak !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guuke 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is overzichtelijk en handig om een bestelling te plaatsen en te betalen.

Service
Het was mijn eerste bestelling bij coolblue dus ik kan enkel iets zeggen over de levertijd en die was zoals beloofd de volgende dag.

Assortiment
Het assortiment is uitgebreid genoeg om te vinden wat je zoekt. Doch had ik gehoopt er een extra batterij te vinden voor mijn canon Eos 400D maar die kon ik toch niet vinden op de site.

Aanbeveling
Ik heb tot nu toe nog geen slechte ervaring dus waarom zou ik de winkel niet aanbieden aan anderen.

Extra toelichting
Tot nu toe enkel een positieve ervaring met de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.vlietland 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
'S avonds laat besteld, volgende ochtend al in huis!

Extra toelichting
Heerlijk shoppen is dit en ongelofelijk snel geleverd, service perfect. Enige 'nadeel' is dat je er wel een beetje hebberig van wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dany1959 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Shoppen per e-mail

Service
Snelle levering en correct

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Prijs kwaliteit zeker oké

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mw123456 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
duidelijke site met goede info

Service
Snelle levering en duidelijke leveringsinfo.
Echter laat de vriendelijkheid van de bezorger toch wat te wensen over. Geen voorstel tot terugname verpakking, levering van koelkast tot achter de voordeur en snel weer weg.

Assortiment
Is nog verbetering mogelijk in keuze tegenover andere shops.

Aanbeveling
gewoon goede eerlijke shop met snelle levering. Enkel wat ontgoocheld over vriendelijkheid van externe bezorger.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

mcerny 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zeer gemakkelijk

Service
alles perfect, verzending, factuur

Assortiment
Aanbod is beperkt, ik wou liefst drie toestellen (KX-TG8063), maar die zijn slechts in Engeland te bestellen.Bovendien zijn ze daar een stuk goedkoper.

Aanbeveling
Om 23,00 u. besteld en al om 9,00 u. door BPost geleverd.

Extra toelichting
+ snelheid, gemakkelijkheid - beperkt aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Emac 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie zetel goedkoop winkelen, is er iets gemakkelijker?

Service
Heel de aankoop, product en levering, is en gebeurde zoals beloofd, is er iets zekerder?

Assortiment
Je kan kiezen in een groot gamma met de nieuwste modellen, is er iets beter?

Aanbeveling
Wie zou de vorige drie punten niet willen?

Extra toelichting
Zie niks negatief. Het positieve zit in mijn vorige beoordelingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janne Joppe 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
thuis online shoppen is super gemakelijk

Service
s avond bestel voor 12 uur s morgens al binnen

Assortiment
heel groot

Aanbeveling
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dikky123 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg makkelijk om online je spullen te bestellen.Ik had een stofzuiger gekocht. Hoef ik zelf niet te sjouwen.

Aanbeveling
Prima service. Zo makkelijk. Je kan de datum zelfs aangeven wanneer je je gekochte waar wilt ontvangen en op welk adres.

Extra toelichting
Ik vind het een topsite. Heel veel keuze. Gratis bezorging. Zelf de dag en het afleveradres bepalen. Ik had eerst gekeken welke stofzuigers het best zijn via de consumentengids en daarna gewoon op deze site besteld. Top stofzuiger nu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amsterdani 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, keuze leveringsopties

Service
Snelle, gratis bezorging

Extra toelichting
Een plezier om online te winkelen. Als ik niet zeker weet of iets past of live even goed eruitziet kan ik het in een winkel bekijken en direct teruggeven als het niet goed is. Geen gedoe. Ook als ik maar een product bestel is de levering gratis, is het altijd netjes verpakt en kan ik het ophalen waar het mij bet beste uitkomt. (Thuis levering is voor mij meestal niet handig)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FrankTruyts 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen en perfecte opvolging

Service
Zeer goed

Assortiment
In orde

Aanbeveling
Op loopt op wieltjes. Perfecte service

Extra toelichting
Bestellen en uw levering staat 's morgens aan de deur als je wakker wordt. Je word op de hoogte gehouden via mail. Opvolging is perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tk. 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website. Bij vragen via mail snel antwoord van de klantendienst.

Service
Levering zonder fout de dag nadien.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Weinig even goede alternatieven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klinkel 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel en efficiënt overzicht van de diverse producten, al dan niet in aanbieding.

Service
Snelle, verzorgde en correcte levering. Nog maar net mijn bestelling geplaatst en je wordt al op de hoogte gebracht wanneer je aankoop wordt verpakt en verzonden.

Assortiment
Ruim en degelijk aanbod.

Aanbeveling
Absoluut dé moeite om tot een aankoop over te gaan. Wat je ziet en hebt besteld, wordt ook geleverd.

Extra toelichting
Een zéér correcte én snelle service. Verzorgde levering. Vlotte opstart van PC met Office 365-pakket. Dat is klantenservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danielvdv 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De bestelling gebeurt bijzonder vlot. Alles wijst zichzelf uit.

Service
Na bestelling werd mijn product de volgende ochtend heel keurig afgeleverd. Dat is trouwens tot nu toe altijd het geval geweest (reden waarom ik blijf bestellen bij Coolblue).

Assortiment
Op zoek naar mijn product was het aanbod bijzonder groot. Er wordt niet gefocust op één merk, alle merken komen aan bod.

Aanbeveling
Heel eenvoudig: de prijs is altijd correct, bestellen is een fluitje van een cent, het product wordt bijzonder snel geleverd.

Extra toelichting
Ik heb tot nu toe niet één enkele negatieve ervaring ondervonden. Alles verliep altijd vlot en correct, steeds ook met een vraag naar feedback vanwege de winkel. Kortom, mijn vertrouwen is tot op heden niet beschaamd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haazje 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is heel overzichtelijk dus je hoeft niet lang te zoeken.

Service
Vragen via de mail worden direct beantwoord. Bestelde producten snel in huis en hierover wordt je goed geïnformeerd.

Assortiment
Breed assortiment welke steeds breder wordt. En ook nog nette prijzen.

Aanbeveling
Dit met name door de beoordelingen die ik gedaan heb.

Extra toelichting
Wat valt er nog te motiveren, de beoordelingen lijken mij wel duidelijk genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Revelator 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed georganiseerde website, vooral de diverse domeinnamen maakt het makkelijker om gericht te zoeken. Eenmaal het product gevonden te hebben is de info prima, product specificaties en previews van andere kopers zijn perfect. Het afrekenen en het daarna op de hoogte gehouden worden van de bestelling is ook perfect. En het belangrijkste de volgende dag in huis!

Service
De diverse mogelijkheden om je product geleverd te krijgen is erg uitgebreid. En zelfs de gratis verzending is super snel. Product word netjes verpakt en is goed te volgen met de tracker. Ik heb door prima levering en door goede product kwaliteit geen contact moeten opnemen met de winkel.

Assortiment
Bijzonder grote keuze met scherpe prijzen.

Aanbeveling
Voor iedereen wat wils. Veel producten voor goede prijzen.

Extra toelichting
Grote keuze aan producten, alles goed geprijsd en snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paula geens 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
je kan thuis rustig kiezen .

Service
ben tevreden over de informatie ik langs te telefoon heb gekregen

Assortiment
bij het gekochte pro compact kan ik geen goot bij bestellen wat ik wel vervelend vindt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

GerbenKuilema 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site, aankoop ging ook erg gemakkelijk je hoefde geen extra informatie over jezelf in te voeren bijvoorbeeld.

Service
Erg klant vriendelijk, bezorgen ging ook gewoon goed en was binnen de afgesproken tijd in huis.

Assortiment
Prima assortiment, de prijzen zijn ook prima niet te duur en goede kwaliteit.

Aanbeveling
Ik geef het een 8 omdat, ik het een prima winkel vind en geen min punten heb alleen het enige nadeel is dat ze nog niet heel veel winkels hebben verspreid over het land maar ondanks dat geef ik het een 8!

Extra toelichting
+ punten: klantvriendelijk overzichtelijke site gratis verzending (kan zelf nog op de avond bezorgt worden met wel wat kosten er overheen) goed geïnformeerd over het pakketje - punten: nog niet veel winkels

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Elsboudry 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Snelle levering, gemakkelijk besteld van thuis uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam.savels-robaert 12-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Service
U beloofd een levering 's anderdaags bij een bestelling voor 2300hr! Tot nu toe hebben wij daar niets van gemerkt

Aanbeveling
Moest de levering sneller gebeuren dan zouden we dat zeker doen.

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

carolatop 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website - ook erg mobiel-vriendelijk - en navigeert prettig. Alle benodigde informatie is eenvoudig te vinden.

Service
Geen ervaring met aftersales, maar de snelheid waarmee het product in huis is, is top. De 'wachttijdtherapie' is komisch, maar eigenlijk daardoor totaal zinloos.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Snel in huis, prima prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantalvranckx 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Polaire 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen is zo gedaan.

Service
Zeer goed. Snelle levering, op zondag en de afgesproken tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kieskeurig57 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijk ook de keuze om wel of geen account aan te maken is erg prettig.

Service
Uitstekend. Kan niet beter. Na de bestelling de bevestiging per email. Dan daarna het vervolgtraject is heel duidelijk. Vervolgens kreeg ik zelfs bericht per mail waar mijn pakket was afgeleverd omdat ik op dat moment niet thuis was. Dat vind ik helemaal een goede zaak zodat je altijd een bewijs hebt waar het pakje is afgeleverd. Vind ik echt een uitstekende service! Mijn complimenten.

Assortiment
Uitgebreid, genoeg variatie en ook diverse preisklassen.

Aanbeveling
Ik ken op dit moment geen betere dan Coolbleu!

Extra toelichting
Zeer goed in de informatievoorziening. Zeer goed in het volgen van het traject van de afhandeling tot thuisbezorging. Ga vooral zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willekens_Jan 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk en overzichtelijk

Service
As usual; zoals wij het graag hebben

Assortiment
Keuze in overvloed

Extra toelichting
Geen opmerkingen te maken, een service zoals het anno 2015 zou moeten zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan.Anne 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website, snel gevonden wat ik wil

Service
adequate info over status bestelling enz.

Assortiment
need I say more?!

Aanbeveling
breed assortiment, geen behoefte verder te Googelen.

Extra toelichting
Zeer tevreden, geen verdere opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peleju 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles ging zeer gemakkelijk, enkel het aantal parameters om een selectie te maken van, in dit geval, een notebook, mag nog iets ruimer.

Service
De levering verliep zoals afgesproken. Van andere diensten heb ik geen gebruik moeten maken.

Assortiment
Assortiment notebooks leek mij ruim genoeg en de prijs was zeker concurrerend.

Aanbeveling
Alles verliep zoals het moest, dus zeker aan te raden bij anderen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

roosje1946 11-07-2015 In de winkel gekocht
Boomsesteenweg - Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkel (Boomsesteenweg bv.) is heel makkelijk te bereiken + met "parking"!
De onderverdeling in de winkel is prima : zo ben je als klant vlug geholpen door de 'juiste' medewerker. Ik bedoel dat je niet zoals in andere winkels tot 3 of 4 x toe uw
uitleg moet doen over wat je juist zoekt vooraleer de geschikte medewerker te pakken te krijgen.

Service
Ik ben steeds op een beleefde en vriendelijke manier geholpen zowel in de winkel als door de klantendienst die ik belde met een vraag.

Assortiment
Ach, meer dan voldoende hoor. Als je zelf al min of meer een keuze in je hoofd hebt, vind ik dat ik bij jullie ruim aan mijn trekken kan komen.

Aanbeveling
Ja, waarom niet? Ik laat anderen graag meegenieten van dingen die ikzelf fijn vind en als het eens zou tegenvallen...ja, dan zou ik dat ook vermelden hoor!?

Extra toelichting
Gemakkelijk te bereiken. Parking voorzien. Vriendelijke bediening. Geen lange wachttijd eer ik geholpen werd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tjerkstra 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Extra toelichting
In een woord SUPER!!! Precies zoals het eruit zag op de site. Top. Bestel zeker weer eens wat bij jullie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dean 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke en overzichtelijke website

Service
je wordt op precies op de hoogte gehouden van je bestelling

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Veel betalingsmogelijkheden, groot assortiment, goede aanbiedingen en uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

majobluemoon 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Product werd netjes en snel geleverd. ze hebben vele opties op de website en het is erg fijn dat vanaf het bestellen tot leveren er regelmatig contact op genomen word via mail en sms. zo weet je precies waneer je je pakketje kan verwachten! product werk prima en ik ga hem onwijs veel gebruiken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ric10 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer snelle levering, volgende dag in huis, na het werk (18-21:30)

Service
Gewoon goed, zeer snel en continue weet je waar je pakket is.

Assortiment
Veel keuze en goede informatie over je produkt.

Aanbeveling
Simpel, snel, gemakkelijk.

Extra toelichting
Had snel een nieuwe stofzuiger nodig. De volgende dag een goede en zuinige stofzuiger in huis. Via de website kan je snel en gemakkelijk je keuze maken. Gemak dient de mens !! Heel cool en heel direct (blauw) !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benkock 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen overbodig gezeur , uitzoeken , bestellen, betalen..
Heel Cool

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jschra 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site

Service
Zelfs op zondag wordt er bezorgt

Assortiment
Zeer groot assortiment

Aanbeveling
Perfect winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leilahd 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
zeer goed. Snelle en goede bezorging

Extra toelichting
Service is top. Dinsdagmiddag besteld en andere dag in huis. Werd netjes geplaatst door de bezorgers en de oude wasmachine werd meegenomen. Ben zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Aliasrochske 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zonder moeite en voordelig een aankoop verrichten

Service
aan huis gebracht op de vooropgestelde datum

Assortiment
Het assortiment is groot maar kan uiteraard altijd uitgebreid worden. misschien een tip....men zou moeten kunnen bestellen bij de firma die de spullen maakt en dan via coolblue bestellen

Aanbeveling
Tuurlijk, no problem ++++++++++++++

Extra toelichting
Mijn motivatie is om nog te bestellen door het assortiment en de PRIJS !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

neba 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
's avond's om 22.15 besteld....'s morgens om 09.30 in huis...onder begeleiding van diverse mails/sms over de bestelstatus! Superservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eleentvaar 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpele bestelmethode, ruime sortering

Service
snelle levering, goede verpakking, goede (klanten)service en fysieke winkels.

Assortiment
Zeer ruim assortiment waarvan ik me wel eens afvraag waar stopt dit.

Aanbeveling
Ik ben er blij mee, een ander hoop ik ook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews