coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,2 Lees 42567 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2495 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sabine 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden, ruime keuze

Service
Supersnelle, gratis levering. Ook bij retourneren geen probleem.

Assortiment
Nog nooit iets niet kunnen vinden tot nu toe. En ook altijd de optie om voor een goedkoper product te gaan.

Aanbeveling
Tot nu toe geen verbeterpunten te bedenken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edith 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit huis bestellen.
Duidelijke site

Service
De Kitchenaid was niet in voorraad, Maar daarna een mail gekregen waarin stond wanneer het product weer te bestellen was.
Daarna snelle levering.

Assortiment
Heel groot assortiment met duidelijke omschrijving

Aanbeveling
Zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

linda vanroij 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan er in alle stilte goed rondkijken

Service
hele goede service

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
Heel vriendelijk en gemakkelijk te bereiken en parking natuurlijk

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

30 seconds 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is makkelijk navigeren op de website van coolblue.

Service
Tot nu toe zijn mijn pakketjes altijd binnen 1 dag bezorgd; top!

Assortiment
De webshop biedt veel keus.

Aanbeveling
De website is duidelijk en alles komt op tijd binnen dus ik raad coolblue zeker aan.

Extra toelichting
Ik word altijd erg blij van de communicatie van coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trees 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super handig om het product te kiezen, te vergelijken en de mening van anderen te lezen

Service
De volgende dag werd mijn aankoop in perfecte staat thuis afgeleverd

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
Super handig, aan iedereen aan te bevelen

Extra toelichting
Mijn volgende aankoop zal ook via Cool Blue gebeuren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Handige site!

Service
Makkelijk retourneren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johanna 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede website duidelijk informatie van het product ens reviews

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling nu was mijn product op voorraad ik weet niet hoe het werkt wanneer het niet op voorraad is.

Assortiment
Het product wat ik wilde hebben hadden en andere opties

Aanbeveling
Voor het eerst bij Coolblue besteld het ging erg soepel.
'S avonds besteld en de volgende dag 's middags in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AnneD85 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel geleverd

Service
Goede klantendienst

Assortiment
Toch voor elektronica. Zeer weinig rommel op de site, dus zij maken duidelijk zelf een eerste selectie op kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fred 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk zoeken op overzichtelijke website

Assortiment
Ruime assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miek 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site met duidelijke beschrijvingen

Service
Doen wat men belooft. Snelle levering.

Assortiment
Heel veel keuzemogelijkheden.

Aanbeveling
Ben een fan van coolblue!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jerre Pictures 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles verloopt vlot, je word duidelijk op de hoogte gesteld. Je hebt het gevoel dat er nog weinig kan mislopen.

Assortiment
Super uitgebreid assortiment....wat je soms wel het gevoel geeft dat je verloren loopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Floris K 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke onderverdeling in categoriën. De zoekfunctie kan beter.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, maar het is niet altijd te voorspellen of iets bij Coolblue beschikbaar zou zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Baudewijn 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Keurige website met goede zoekfunctie

Service
Vandaag besteld. De volgende dag binnen.
Bijna direct afhalen bij hun eigen winkels is ook mogelijk

Assortiment
Mooi breed asortiment zodat je zelf ook uit eventuele alternatieven kunt kiezen.

Aanbeveling
Zeker het aanraden waard.
Ik kom hier zeker terug.

Extra toelichting
Ik heb er nu via de Site een portoset besteld. En die werd de volgende dag geleverd. Eerder had ik al eens in hun winkel een navigatie systeem gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vele producten

Service
snel en correct

Assortiment
vele mogelijkheden

Aanbeveling
in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lyanne 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime keuze en makkelijk betalen

Service
Snelle levering

Assortiment
Voldoende keuze uit verschillende merken

Extra toelichting
Uitstekende reviews en makkelijk producten vergelijken, coolblue ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles on-line.

Service
Levering volgens afspraak, met track & trace. Prima.

Aanbeveling
Prima winkel, snelle levering, gunstige prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker gemakkelijk vanuit de luie stoel door het assortiment heen waarbij je weet dat je tot 23:59 kan bestellen om het de volgende dag geleverd te krijgen

Service
Na de bestelling wordt je keurig op de hoogte gehouden van het verloop van het proces, ook krijg je - zodra het pakket aan de vervoerder is overhandigd - een link waarbij je het pakket kunt volgen.

Assortiment
Het assortiment is reusachtig, ook is er een goede zoekfunctie op de website zodat je heel snel je product kunt vinden, bij deze producten zit een goede beschrijving en ook kan je er de reviews van andere klanten vinden.

Aanbeveling
een 10, het moet wel heel raar lopen wil je je product niet kunnen vinden bij coolblue, ook de afhandeling is super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

persoontje 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer toegankelijke website; eenvoudig bestellen.

Service
snelle levering: de volgende dag

Assortiment
eigenlijk hebben ze alles

Aanbeveling
goede informatie over het verlangde product; niet opdringerig, wel overtuigend

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frieda onraedt 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Fantastische feedback op retour. Juist product maw afmetingen werden meteen bezorgd.

Aanbeveling
Directe opvolging van mails.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kuiper 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijke bestellen en betalen.

Service
Zeer snelle bezorging.

Assortiment
Veel keuze in spellen voor een goede prijs. Direct leverbaar.

Aanbeveling
Gemakkelijker online kopen dan in een fysieke winkel rond de feestdagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Daan 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel zoeken via snelmenu aan de zijkant

Aanbeveling
Snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Om 23:30 besteld en volgende dag 14:00 in huis, erg gemakkelijk dus!

Extra toelichting
Makkelijk, snel en wordt prima op de hoogte gehouden mbt levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philippe 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk

Service
Zeer snel

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Topper !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steijvers Mario 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vlotte en nauwkeurige bestelling

Service
Duidelijk uitgelegd en tal van mogelijkheden ivm eventueel een vraagje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Standaard bestelling, goed verlopen.

Service
Klein mankement prima afgehandeld.

Assortiment
Wat specifiek op zoek naar een bepaald model koelkast, dus heb niet alles gezien. Ik kon vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Uitstekend. Kan niet anders zeggen.

Extra toelichting
Klein mankement uitstekend en snel opgelost. Levering zeer snel. Ben heel positief over deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Helder, transparant: alle producten prachtig gepresenteerd, duidelijk antwoord op vragen EN een logistieke ondersteuning die klinkt als klok!!

Service
Zoals het hoort...

Assortiment
Als je het hier niet vindt, weet je niet wat je zoekt...

Aanbeveling
Ik ben fan... en daarmee klant...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Dugardein 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Artikelen die je zoekt kunnen op een vlotte manier worden teruggevonden en meerdere items kan je met elkaar vergelijken.

Service
Levering altijd op tijd zoals aangekondigd.

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze.

Aanbeveling
Alles wat ik tot nu toe heb besteld is steeds op dezelfde vlotte manier afgeleverd aan een eerlijke prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mv81 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen bij Coolblue is heel gemakkelijk. Punt.

Service
Geen verzendkosten, de leuke doos, alle grapjes om het wachten heen. Dit maakt voor mij het verschil dat - ondanks de vaak wat hogere prijs - ik toch graag bij Coolblue koop.

Assortiment
Groot assortiment. En toch niet te groot met allerlei prulspul zoals bij de MediaMarkt etcetera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kris 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanuit mijn zetel

Service
Direct thuis geleverd

Assortiment
Niet alles maar toch veel

Aanbeveling
Snel,gemakkelijk niet duur en goed

Extra toelichting
Doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Youri 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met de zoekhulp in 1-2-3 het juiste product gevonden.

Service
Besteld om 21 u, geleverd om 17 u De volgende dag.

Assortiment
Meer keuze dan in eender welke andere winkel. Zeker als je midden in de winter een bbq zoekt.

Aanbeveling
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hadi 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
goeie service : vandaag voor 12 uur ( s'nachts ) besteld morgen in huis ( zelfs op zondag )

retour : gratis en snel binnen 5 dagen terugbetaald

klantenservice : maandag tot zaterdag open tot 23:59 uur

maar als er wat meer winkels waren dan had ik een 10 gegeven hier in België heb je maar 2 winkels ( spijtig )

maar de service is echt top , vriendelijke mensen op de alle vragen vinden ze een perfect antwoord , alleen spijtig dat er zo weinig winkels zijn ( in Nederland zijn er 5 winkels )

Assortiment
je hebt keuze uit veel

Aanbeveling
de winkel verdiend van mij een 10 :

snelle levering

goeie klantenservice

winkels open zelfs op zondag

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Luc Kluge 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijke en overzichtelijke site.

Service
Verschillende mogelijkheden van levering of afhaling.

Assortiment
Meer dan behoorlijk.

Extra toelichting
De Chromecast is zeer gemakkelijk aan te sluiten en werkt fantastisch via mijn Asus-tablet. Doordat hij een HDMI-aansluiting heeft is het beeld nu veel scherper als de analoge coax-kabel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lut Martien 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel duidelijke en overzichtelijke website, met veel info over elk artikel.
Uitstekende begeleiding doorheen heel het bestelproces.

Service
Heel duidelijk bestel- en betalingsproces. Je wordt hierbij stap voor stap begeleid.
Je krijgt nadien een zeer gedetailleerde uitleg over het verdere verloop van he bestelling, de levering enz. En alles op een zeer vriendelijke "toon", zelfs met een vleugje humor erbij :)
En last but not least: voor middernacht besteld=volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Axelle Vandorpe 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De pakjes worden de volgende dagdag GRATIS aan de deur geleverd. Perfect als je het druk hebt tijdens de feestdagen en nog last minute op zoek bent naar een leuk cadeau!

Assortiment
Ruim aanbod aan van alles en nog wat, je vindt zeker wat je zoekt. Het zijn veelal enkel bekende merken waardoor de prijs bij sommige artikelen iets hoger ligt. Als je hier koopt, ga je voor kwaliteit.

Aanbeveling
Gemakkelijk,snel,ruim aanbodaanbod en gratis verzenden en retourneren!

Extra toelichting
Favoriete onlineonline shop! Enige puntje van kritiek: minder keuze in bebetalingsmogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hugo 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke website

Service
vriendelijk en behulpzaam personeel

Assortiment
uitgebreid aanbod

Aanbeveling
zie vooraf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Niels 31-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,8

Service
Vlak voor de kerst een koelkast besteld bij Coolblue met het idee dat deze na de kerst bezorgd zou worden. Bij het plaatsen van de bestelling direct de bevestiging van zowel Coolblue als de transporteur gekregen dat deze op een maandag bezorgd zou worden. Met behulp van track & trace zou ik precies kunnen zien wanneer mijn pakketje wordt afgeleverd. Tot zover het goede nieuws!

Op de dag zelf bleek betreffende web applicatie niet te werken en na een ochtendje wachten besloten om maar eens contact op te nemen met de transporteur om te informeren over mijn pakketje. Deze liet me, na een halfuur in de wacht te laten staan a 45 eurocent p/m, weten dat het toch niet meer ging lukken om de koelkast die dag te bezorgen. Deze zou pas op zijn vroegst op een woensdag bezorgd kunnen worden. Lekker voor niks een dag gesnipperd.

Contact opgenomen met Coolblue zelf, maar deze konden, afgezien van een hoop excuses, niks voor mij betekenen. Ze zouden een 'onderzoek' instellen, maar op mijn opmerking waarom het dan niet de volgende dag geleverd zou kunnen worden, aangezien ze hier volop mee adverteren, kreeg ik geen reactie. Koelkast uiteindelijk op woensdag binnen gekregen en na ontvangst bleek er als klap op de voorpijl nog een klein putje in de voordeur te zitten.

Aanbeveling
Conclusie: nooit meer iets bij Coolblue bestellen. Ze doen beloften die ze niet waar kunnen maken en hebben hun informatievoorziening niet op orde. Het enige waar ze volgens mij goed in zijn is marketing. Volgende keer wordt het weer gewoon bol.com of Mediamarkt waar ik betere ervaringen mee heb.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

Engelen Patrick 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website is duidelijk, bestellen en betalen zonder problemen.

Service
Bestellingen altijd op tijd geleverd,klantenservice altijd bereikbaar en direct klaar om oplossing te bieden bij het minste probleem

Assortiment
Tot hier toe altijd gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Ben vanaf de eerste bestelling bij coolblue altijd 100 percent tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger Vandeput 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk te bestellen

Service
snelle levering

Assortiment
goedkoper als ergens anders

Aanbeveling
Mijn dochter heeft mij jullie doorgemaild,zij is ook klant bij jullie,en is zeer tevreden over cool bleu

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Je kan rustig producten en hun specificaties vergelijken om de keuze te maken die het best aanleunt aan je eigen noden.

Service
prima.

Assortiment
Goed.

Aanbeveling
De productinfo op de site kan nog beter. Op vlak van compatibele accessoires, op vlak van belangrijke mogelijke instellingen (vb. brightness van een scherm).

Extra toelichting
Heel wat klanten zoeken naar oplossingen, niet naar koopwaar. Coolblue kan hierin nog wat verder gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bonne 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
eenvoudig producten te vergelijken, gemakkelijke bestelprocedure

Service
snelle service en levering, snel en to the point antwoorden op mijn vragen.

Assortiment
genoeg keuze uit verschillende merken en soorten in vergelijking met andere webshops, waar meestal maar één of geen soort per merk is.

Aanbeveling
Prima service, voor een nodige snelle aankoop ideale winkel, effectief geleverd dag nadien; en ook nog eens door vriendelijke chauffeurs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk van thuis uit bestellen, geen reiskosten en toch morgen in huis.

Assortiment
Het assortiment is zeer breed van goedkoop tot professioneel en dus duurder.

Aanbeveling
Goede product info en zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lvanderhelm 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Toegankelijke website. Bestellen is simpel.

Service
Voor 23:00 besteld, volgende dag in huis. Dat was ook zo. Helemaal prima.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Prima winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veeneman 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kunt bellen/mailen rustig zoeken alles staat in heldere leesbare taal verwoord, geen addertjes onder het gras

Service
Ze geven duidelijke antwoorden op vragen, er hoeft niet extra betaald te worden om een apperaat de trap op te laten dragen. Leggen geduldig uit hoe de voorwaarden zijn, uitleg over je aankoop etc

Assortiment
Ze wijzen je zelfs op tweede kans artikelen

Extra toelichting
Al meerdere bestellingen gedaan. Goede ervaringen met dingen die kapot gaan en hun service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thomas15 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
'S avonds besteld en de volgende dag al geleverd . Ze houden zich degelijk aan hun woord .!

Service
Alles staat duidelijk vermeld en als je vragen hebt is er direct iemand om je bij te staan met deskundige informatie

Assortiment
Heb altijd alles gevonden wat ik zocht dus een groot assortiment

Aanbeveling
Goede prijzen en groot assortiment en vooral een goede service . Mij zoen ze hier zeker nog terug !

Extra toelichting
Zeker betrouwbaar en super service !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edwin2005 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heerlijk vanuit je luie stoel eerst producten vergelijken en hierna bestellen (of afhalen in de winkel als dat beter uitkomt)

Service
Snelle levering en ze nemen een klacht of opmerking ook serieus in de zin dat er iets mee wordt gedaan.

Assortiment
Niemand kan ook echt "alles" aanbieden, vandaar een 9 (c:
Ik zou het ook fijn vinden om muziek (vinyl) te bestellen bij Coolblue ... wat niet is kan nog komen (c:

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ongelooffelijk zo gemakelijk om iets te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

math 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goeden uitleg, zeer profi gewoon goed

Service
maakt niet uit wanneer je besteld word altijd geleverd ook op kestmis

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
je heb alles bij de hand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel, goed te bereiken.

Service
Snel en prettig geholpen

Assortiment
Wat ik zocht was aanwezig

Aanbeveling
Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Dankzij de uitgebreid menu en keuze hulp

Service
Zeer goed , vriendelijk , behulpzaam , snelle levertijd !!

Assortiment
Uitgebreid assortiment met keuze hulp , hoef je eigenlijk nergens anders heen.

Aanbeveling
Assortiment , service , levertijd , website , gewoon super

Extra toelichting
Ik zou coolblue zeker aan iedereen aanraden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeroen 31-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Gemak
Duidelijke website

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht.

Extra toelichting
Ik heb de bestelling geplaatst voor de kerst. Tot mijn blijde verbazing kreeg ik melding dat het de zondag na kerst geleverd zou worden. Post nl stuurt mij een tijd tussen 12:00 en 21:30 wat ik gezien een zondag levering niet gek vind. Zondag heb ik zitten wachten tot ik om 18:00 een mail kreeg met helaas we komen vandaag niet meer, hier is een kadobon van 5 euro en je ziet ons wel verschijnen morgen(dit is mijn vertaling van een iets genuanceerdere mail maar komt op hetzelfde neer. Tip voor coolblue: mensen begrijpen het echt wel als je van te voren meld dat de zondag direct na kerst er geen levering plaats kan vinden maar ga ze niet eerst blij maken dat er geleverd wordt en dan 18:00 op die dag een mail sturen dat het toch niet lukt. Beetje naar gevoel daardoor aan de aankoop overgehouden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews