coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42588 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2204 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

marion snoeren 13-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
makkelijk te bestellen, snelle levering, prima product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

multje 12-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima website, service en communicatie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 12-05-2014 In de winkel gekocht
Eindhoven

Algemene score

5,2

Gemak
Overzichtelijke webwinkel, goede productbeschrijvingen en veel productreviews. Eenvoudige en heldere bestelprocedure.

Service
Coolblue kopt op de site: "alles voor een glimlach" en zegt van zichzelf o.a "Obsessieve klantvriendelijkheid".
Echter, mijn smartphone raakte defect (garantie) maar men heeft geen leentoestel oid.

Aanbeveling
Als je zeker weet geen behoefte te hebben aan service-acheraf, is deze winkel prima. Zeker voor wat duurdere producten zou ik er niet kopen.

Extra toelichting
De PDAshop (Coolblue) website straalt uit dat klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Als je dat doet, zorg je naar mijn mening dat een smartphone-bezitter het niet 3 weken zonder toestel moet doen. Zowel het winkelpersoneel, als de klantenservice kunnen niets voor je doen. En dat terwijl deze winkel helemaal niet goedkoop is!! Dus 3 weken zonder?? Mooi niet, dus elders maar een nieuw toestel gekocht.

Review criteria:

Goed
Slecht
Uitstekend

Reageer

MarcelNM 11-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website.
Veel op voorraad en snelle levering.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment en tevens veel op voorraad waardoor je het de volgende dag al binnen hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

men49 11-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede informatie en ruime keus

Service
Duidelijk en snel

Assortiment
Overweldigend

Aanbeveling
Betrouwbaar en kwaliteit

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rik4you 09-05-2014 In de winkel gekocht
Cool Blue
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Genoeg keuze

Service
snel geleverd

Assortiment
ik zocht iets anders maar kon een betere keuze maken door een video demonstratie.

Aanbeveling
Genoeg keuze

Extra toelichting
Ik heb geen minpunten ontdekt was de eerste keer dus alleen maar +.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FVos 09-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website, ook Visacard betalingen worden zonder extra kosten geaccepteerd.

Service
Zeer snelle levering, concurrerende prijzen. Geen ervaring met aftersales.

Assortiment
Uitgebreid assortiment. Veel artikelen direct leverbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schilderfrans 07-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
krijgt beoordeling omdat de winkel het verdient

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MjK46 07-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijk en vertrouwd!

Service
Er wordt met de klant meegedacht. Middels suggesties en ideeën.

Assortiment
Ruim assortiment met suggesties voor alternatieve producten!

Aanbeveling
Ik zou zeggen bestel iets, dan kom je er vanzelf achter!

Extra toelichting
Deze winkel komt zeer gebruiksvriendelijk over!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leon en melissa 06-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Super snelle levering, ideaal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Milantsja 05-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kan heel eenvoudig vragen stellen die binnen 24uur beantwoord worden, ze hebben een overzichtelijke site en leveren de dag erna indien je voor 24:00uur besteld!
14 dagen zichttermijn is ideaal voor als je twijfelt.

Service
Zie vorige beoordeling voor motivatie.

Assortiment
Ze hebben heel veel maar vast niet alles.

Aanbeveling
Ik had een hele goede ervaring dus zal het zeker aanbevelen aan andere!

Extra toelichting
De service is super en de prijzen zijn goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

rleusman 03-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere shopindeling en makkelijk te bestellen

Service
Ze maken waar wat ze aangeven als levertijd. Van retouren of reparaties nog geen gebruik hoeven te maken gelukkig.

Assortiment
Bijna alles te vinden.

Aanbeveling
Met dit bestelgemak hoef je echt niet meer op pad naar een fysieke winkel.

Extra toelichting
Ik hecht er grote waarde aan dat de besteltijden die weer worden gegeven bij een webshop ook overeenkomen met de werkelijkheid. Tevens is een scherpe prijs natuurlijk van belang. Goede aftersales voor het geval er iets misgaat is natuurlijk ook een zeer belangrijk aspect. Van dit laatste heb ik gelukkig nog geen gebruik hoeven te maken, maar doordat de eerste twee aspecten goed zitten, heb ik daar ook vertrouwen in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AM-G 02-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke site met ruime keuze. Goede informatie. Bestelproces supereenvoudig, makkelijk betalen.

Service
Snel contact en duidelijk antwoord op vragen. Zeer snelle levering met email bij elke stap. Keurig op afgesproken tijd geleverd op tweede verdieping. Oude machine meegenomen.

Assortiment
Ruim assortiment met duidelijke beschrijving tegen scherpe prijzen. Heel makkelijk zoeken met alle aan- en uit te vinken opties.

Aanbeveling
Ruim assortiment, scherpe prijzen, snelle levering en uitstekende service!

Extra toelichting
De Coolblue (online) stores zijn kinderlijk eenvoudig ingericht. Eén soort product per store, waar je ook nog eens je voorkeuren bij een bepaald apparaat kunt aan- of uitvinken, zodat precies die apparaten waar je naar zoekt in beeld komen. Snelle en vriendelijke klantenservice, snelle levering en ook na aankoop en levering nog steeds uitstekende service bij vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroenxxx 02-05-2014 Via de website gekocht

Algemene score

3,3

Service
Van hun eigen site over de tweede kansjes:
Elk product is door ons van tevoren grondig gecontroleerd en 'ok' bevonden.

5 weken van wachten en bellen en uiteindelijk met lege handen staan noem ik geen service!

Aanbeveling
Een winkel die mij een incompleet product verkoopt, ondanks dat ze er mee adverteerden dat hij wel compleet was en dit na 5 weken nog steeds niet opgelost heeft om mij vervolgens met lege handen terug te sturen kan ik moeilijk bij familie en vrienden aanbevelen.

Extra toelichting
5 weken geleden een Karcher besteld via marktplaats als tweede kansje. Product zou volledig compleet zijn met nog 23 maanden garantie, echter wel een krasje hebben en een beschadigde doos. Van hun eigen site over de tweede kansjes: Elk product is door ons van tevoren grondig gecontroleerd en 'ok' bevonden. Helaas bleek dat er de nodige onderdelen misten, waaronder de slangtrommel en de 9m lange hogedrukslang zelf. Na weken lang bellen en mailen en het ontvangen van verschillende zendingen met onderdelen was de karcher nog steeds niet compleet of bruikbaar. Sommige onderdelen had ik dubbel, andere pasten niet. Vandaag, 5 weken na het bestellen, naar de Coolblue winkel aan het Oostplein gegaan. Dit draaide helaas uit op een grote deceptie... Omdat ik de Karcher als tweede kansje tegen een sterk gereduceerde prijs gekocht had konden ze me geen gelijkwaardige Karcher meegeven. Nieuwe juiste onderdelen bestellen was volgens de medewerker ook geen optie, omdat de onderdelen die ik ontvangen had de juiste zouden moeten zijn en ze er dus niks aan konden doen dat het niet paste. Ik kon of m'n geld terug krijgen of eenzelfde nieuwe Karcher kopen met €50 korting. Ondanks de korting zou ik dan nog steeds bijna €70 euro meer moeten betalen dan ik nu gedaan had. Sorry meneer meer kan ik niet voor u doen, dat is alles na 5 weken van wachten en ergenis. Misschien dat de Karcher een topapparaat is, maar ik heb hem nooit kunnen gebruiken. Voor mij geen Coolblue meer.

Review criteria:

Voldoende
Slecht

Reageer

Rinusvk 01-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Simpel te bestellen, vrije keuze van betalinswijze, niet eerst account aanmaken.

Service
Uitstekend op de hoogte gehouden van verzending, uitstekend verpakt, heldere begeleiding.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Zonder enige terughoudendheid te adviseren

Extra toelichting
Het aangekochte product is uitstekend van kwaliteit en de online winkel uitstekend. Belofte wordt waargemaakt. Bij het doorlopen van de winkel zag ik dat zeker niet alle artikelen deze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hebben dus blijf altijd prijsbewust.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wesley05 01-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website

Service
snelle service

Assortiment
Vele soorten en merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kiesnetjes 28-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik moest noodgedwongen een stofzuiger zoeken en kwam al snel op deze site.
Duidelijke uitleg en daarna de stofzuiger gekozen waar de meeste (positieve)reviews over waren geplaatst

Service
Tot nu toe een 10. Ik heb alleen nog maar besteld en ontvangen. Wat ze vertellen klopt tot nu toe helemaal.

Assortiment
Ik denk dat ik hier het grootste assortiment t.o.v. de prijzen heb gevonden..

Aanbeveling
Ik heb niets negatiefs ondervonden tot nu toe, dus een 10 voor aanbevelenswaardig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frans verbrugge 28-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
perfecte afhandeling van de bestelling.

Service
zie gemak

Assortiment
zeer goed en overzichtelijk.

Aanbeveling
zie voorgaande antwoorden.

Extra toelichting
geen min punten van voor deze winkel te verzinnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robespierre 27-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Duidelijke website, goede prijs. Afhaling volgens afspraak. Alles zeer vlot verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harmaas 26-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed, duidelijke website.

Service
Snelle levering, had om 23 u. besteld en pakket werd de volgende dag al om 09:30 u. bezorgd.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
De beweringen en afspraken vermeld op de site worden 100% waar gemaakt.

Extra toelichting
Prima webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

noortje99 24-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Extra toelichting
Goede, duidelijke site. Zeer snel geleverd, zoals ook aangegeven op de site. Prettige ervaring, alles is heel vriendelijk en positief. Wat mij betreft zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

markenmargreet 24-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima website, overzichtelijk

Service
goede service, zeer snelle levering, goede informatievoorziening, snelle reactie op vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robjeduc 23-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snel, betrouwbaar, goedkoop, niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

charlen 23-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk te vinden

Service
Snelle levering, zonder verzendkosten in goede verpakking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.alleman 23-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
binnen 24 uur klaar

Service
prima informatie!

Aanbeveling
Wat leuk dat je later nog een kaartje krijgt toegestuurd!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Balintje 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website. Gemakkelijk bestellen.

Service
Gemakkelijke bestelling, SUPER SUPER SNELLE levering. Gewoon Top!!!!!!!!!

Assortiment
Genoeg keus.

Aanbeveling
Dit heb ik al gedaan vanwege de snelle levering en scherpe prijs.

Extra toelichting
1. Duidelijke website 2. Super snelle levering. 3. Gemakkelijk betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gevekej 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vrijdag om 22.30 uur en de volgende morgen om 9.00 uur wat hij er

Extra toelichting
prima product presentatie met uitleg filmpjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wekker01 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Tot nu toe altijd binnen 24 uur geleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nicolaas P 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
prompte levering zoals beloofd (zelfs op zaterdag)
prima prijs
prettige beantwoording van vraag
thuiswinkel waarborg

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Muskiet 18-04-2014 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Afspraak is afspraak bij de PDA shop Rotterdam.Helemaal super!!!!

Assortiment
Jullie hebben echt veel producten.

Extra toelichting
Echt een hele goede service!!! Zelfs het wachten in de winkel is leuk!!! En dan wordt je opgehaald om je nieuwe spullen te checken. Was het overal maar zo...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

png.schalkx 16-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Super snelle levering! En de klantenservice ook nog gebeld, goed geholpen echt aan te bevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AbS1963 16-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het was makkelijk om de camera bij Camerashop te bestellen. Er was veel keuze en het is handig dat er al plussen en minnen vermeld worden

Service
Iedere stap die gedaan werd, werd netjes via de e-mail bevestigd. We hadden de camera binnen 24 uur binnen

Assortiment
Er is een groot assortiment met verschillende merken en verschillende kleuren. Niet alleen maar zwart

Aanbeveling
Snel, simpel en betrouwbaar

Extra toelichting
Voor de tweede keer Via de CoolBlue groep nu iets besteld. Bestelling werd netjes op tijd bezorgt en de prijs is ook juist.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

worvin 16-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site begeleid je eenvoudig door het bestelproces. Hulp bij aankoop vind plaats door simpele selecties.

Service
Service is altijd top. Ik heb 1 keer een laptop geleverd gekregen die na 1,5 maand de geest gaf. Omdat er in die 6 weken meer aan de hand was geweest, was ik het vertrouwen in de laptop kwijt. De klantendesk heeft dat keurig opgelost. Zonder morren mocht ik een andere laptop - van een ander merk- uitkiezen.

Assortiment
Het assortiment is voldoende maar ze hebben niet alles. Het lijkt er op dat CoolBlue al een soort voorselectie heeft gemaakt.

Aanbeveling
CoolBlue kan door hun service en snelle levering bij mij niet meer stuk.

Extra toelichting
Na de zoals altijd snelle levering heb ik de speakers in gebruik genomen. Ik had hiervoor speakers van Logitech met subwoover. Deze speakers doen het uitstekend zonder die woover. Prima geluidskwaliteit. De winkel van CoolBlue biedt een uitgekiend assortiment dus ik kon wederom prima een keuze maken. De prijs behoorde weer tot de laagste in de range dus gecombineerd met de meer dan uitstekende service, blijft CoolBlue aan de top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ikbenmar 16-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Vaste klant bij CoolBlue, snelle levering, ruime keuze en veel winkels, goede prijzen, goed verpakt. Een 10+ waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dennisgh 16-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon op Internet specificaties doorzoeken en bestellen,betalen via ideal en de volgende dag de printer al in huis.

Service
Besteld,Zelfde dag verstuurd,volgende dag in huis wat wil men nog meer.

Assortiment
Gewoon voor ieder wat wild,net wat de printer moet kunnen en waar men hem voor wil gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroenutrecht1978 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
kopen en meteen ophalen in de winkel in Utrecht!

Service
erg snel geholpen in de winkel en goed advies over bijbehorende kabels.

Assortiment
juiste product voor de juiste prijs.

Extra toelichting
Ik vond het prettig dat ik de keuze had om het te laten bezorgen maar ook dat ik het meteen in de winkel kon afhalen (product is meteen gereserveerd, je gaat dus niet voor niks) in de winkel werd ik snel en duidelijk geholpen, binnen 10 min stond ik met TV in de arm weer buiten. Enige feedback is dat ik even moest zoeken naar de plek waar je een volgnummer kon krijgen (je loopt er gemakkelijk langs)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jbemelmans 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online besteld en dat ging echt super

Service
Wij hebben nog geen extra service nodig gehad qua reparatie o.i.d.

Aanbeveling
Vanwege de superleuke presentatie!

Extra toelichting
De online begeleiding en presentatie vond ik geweldig! Echt leuk om te volgen wat er met je bestelling gebeurt, d.m.v. videobeelden. Maar ook daarna, je wordt ieder moment geïnformeerd waar het pakket is en wanneer je het kunt verwachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

basco2012 14-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Geen direct contact gehad dus de service is wat moeilijk te beoordelen.

Assortiment
Genoeg keuze. Ik was in een reguliere winkel en daar was nauwelijks keuze. Daarbij is het aanbod zo divers dat je ook niet alles kunt hebben.

Aanbeveling
Voldoende keuze en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter2612 13-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heldere voorwaarden, zonder 'maar' en 'mits'.Extreem snelle levering binnen 12 uur.Comminicatie zeer betrouwbaar.

Service
Alles volgens de afspraken gedaan. De zware was-droog-automaat zonder gedoe op de tweede verdieping in een smalle berging geplaatst en de oude wasmaschine gewoon meehenomen, zoals op de website vermeld.

Aanbeveling
Je weet waar je aan toe bent voor een faire prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.A.Rodrigues 12-04-2014 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
overzichtelijk en makkelijk te bestellen

Service
Bij binnenkomst vertelde de bezorger mij dat hij de oude koelkast niet mee retour zou nemen. Ik moest eerst een strijd leveren voordat hij bereid was dat wel te doen. ik had de indruk dat dat hij wilde dat ik hem iets zou aanbieden. Na de bezorging lieten de bezorgers een deel van het verpakkings materiaal op de stoep liggen. Ik heb het zelf moeten opruimen. Jammer!!!!

Aanbeveling
Vanwege de wijze waarop bezorger zich gedragen heeft. Slechts nadat zijn collega hem vertelde dat hij de oude koelkast wel moest meenemen werd hij milder maar merkte tegen mij op dat hij wel vaker een inname geweigerd had. verpakkings materiaal hoort ook niet op de stoep thuis, Ik ontdekte dit pas sávonds omdat ik in een flat gebouw woon, de buren moeten er intussen last van hebben gehad.

Extra toelichting
Ik was eigenlijk positief geimponeerd door de werkwijze totdat

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van Coolblue 17-04-2014

Beste meneer Rodrigues,

Wat vervelend dat dit zo gelopen is. Wij hebben contact opgenomen met Exchange Logistics om te vragen wat er precies gebeurd is. Uw oude koelkast was iets groter dan de nieuwe koelkast. Om deze reden moest de chauffeur wat ruimte maken in het busje, zodat uw oude koelkast meegenomen kon worden. Dit duurde eventjes, omdat er nog koelkasten in het busje stonden voor bezorging aan andere klanten. Gelukkig is uw koelkast alsnog netjes meegenomen met het verpakkingsmateriaal. Wellicht dat er een deel is blijven liggen, onze excuses hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Henk2288 11-04-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Gemak
Bestellen bij coolblue is makkelijk en ze houden je goed op de hoogte van je bestelling.

Service
Retouren doen ze niet moeilijk over, goede klantenservice.

Assortiment
Goede service en kwaliteit maakt dat er soms een beperkt assortiment is.

Aanbeveling
Service, klantgerichtheid en kwaliteit komen met een prijskaartje. Coolblue is en blijft vaak (flink) duurder dan concurrenten. Vandaar dat ik vaak alleen aanbiedingen koop.

Extra toelichting
Service, klantgerichtheid en kwaliteit komen met een prijskaartje. Coolblue is en blijft vaak (flink) duurder dan concurrenten. Vandaar dat ik vaak alleen aanbiedingen koop.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

jb.schering 11-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestelling was eenvoudig door duidelijke voor- en nadelen bij de produkten

Service
Vlotte en snelle levering

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Alleen positieve ervaringen

Extra toelichting
De verpakking zou wat anoniemer kunnen, nu komt de hele straat koffie drinken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schwitzgebel 10-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
je hoeft geen moeite te doen om iets te vinden

Assortiment
het assortiment is meer dan voldoende

Aanbeveling
we hebben niks dan lof voor deze winkel en zou hem zeker aanbevelen

Extra toelichting
goede keuzemogelijkheden, snelle reactie en zeer vlotte en keurige afhandeling. we hebben tot nu toe niets op winkel aan te merken

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

richard_B 09-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te begrijpen website, een kind kan de was doen

Service
Nog wat telefonisch contact gehad en alles perfect afgehandeld. Sterk punt is de koppeling van telefoonnummer zodat je direct naar de vraag kan

Extra toelichting
goede service goede prijs enige wat beter kan is "follow the driver" zodat je nog beter weet wanneer eea wordt afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

garmin007 09-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Het is jammer dat je zo'n goede service niet standaard verwacht. Je wordt vaak op onverschillige wijze geholpen.Dus pluim voor zoveel gemak!!!!

Extra toelichting
Niets dan lof en dat is vaak niet het geval. Pluim.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valanne11 09-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Kwam in leuk pakketje.

Assortiment
Kleur Smart Gear kwam niet overeen met plaatje.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

max en rikie 06-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
vanuit je luie stoel, de juiste informatie, bestellen, betalen, klaar!

Service
snelle bevestiging en je word op de hoogte gehouden vanaf je bestelling tot de dag van levering

Assortiment
op maat en uitgebreid, in alle prijsklassen

Aanbeveling
het snelle correcte gemak, prima

Extra toelichting
zie bovenstaande motivaties, niets aan toe te voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjpg68 06-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk en alles is makkelijk te vinden.

Service
Zó hoort een webwinkel te zijn: overzichtelijk, veel artikelen en goede informatie over de artikelen. Snelle communicatie en verzending.

Assortiment
Veel keus!

Aanbeveling
Coolblue (GPS-shop) is vaak de goedkoopste en de service is alom bekend: goed.

Extra toelichting
De prettige overzichtelijke webshops van Coolblue nodigen uit om nog eens langs te komen. Minpunten heb ik eigenlijk niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertbouwens 06-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
doen wat er op de site staat dus gewoon morgen in huis

Service
prima in orde

Assortiment
gewoon alles in huis ( webwinkel )

Aanbeveling
3 x wat gekocht bij Coolblue prima geregeld

Extra toelichting
geen minpunten deug gewoon een 9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hemaned 05-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews