coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3431 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jacqueline 29-01-2018 Via de website gekocht

Altijd snel en op tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd stipt op tijd. Makkelijk vanuit je luie stoel. Goede overzichtelijke website met reviews waar je wijzer van wordt. Vaak ook de goedkoopste!
Ik ben fan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 29-01-2018 Via de website gekocht

Alle afspraken netjes nagekomen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanaf het moment van bestellen tot het afleveren en installeren van de apparaten zijn alle afspraken netjes nagekomen. Communicatie, tijdstippen en aardige en goede service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant 29-01-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service! Pakket geleverd volgens planning en pakketje was helemaal in orde! Product is ook volgens beschrijving geleverd en werkt naar behoren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tibben 29-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag besteld morgen in huis.Dat is een geweldige service,alles netjes aangesloten en zelfs de verpakkingsmaterialen en de oude wasmachine meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

norem 29-01-2018 Via de website gekocht

Perfect, zoals het hoort.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de overzichtelijke site van Coolblue mijn product gevonden en dus besteld.
Betaling makkelijk en vertrouwd.
Levering goed te volgen en zoals belooft keurig de volgende dag in huis.
Jaja, waren alle internet shops maar zo correct.
Top dus.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Evert 29-01-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website overzichtelijk, gemakkelijk in gebruik, na betaling een order- en betalingsbevestiging de volgende dag zoals beloofd producten ontvangen .
Uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja Wielart 29-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en betrouwbaar.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij de zoektocht naar een wasmachine kwamen we al snel uit bij Coolblue omdat er de volgende dag al geleverd kon worden.Prijs/ kwaliteit is goed.Betrouwbaar en een geweldige service zonder extra kosten.Vriendelijk personeel .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Narana Cober 29-01-2018 Via de website gekocht

Slechte service

Algemene score

1,0
Wat een ontzettend slechte service levert Coolblue. Na zeker 12 mails sturen en via de klantenservice chat heb ik nog steeds geen goed product mogen ontvangen en we zijn al 14 dagen verder. Het bestelde product was geleverd met een kleine beschadiging. Hiervoor moest ik alles terug sturen en Coolblue zou me een nieuw product sturen. Prima. Zo gezegd, zo gedaan. Bevestiging per mail binnen gekregen van mijn retour, dus dat ging prima. Nu zegt Coolblue dat PostNL nooit het pakje bij hun hebben geleverd en dat ze een onderzoek bij PostNL instellen. Hier heb ik natuurlijk niets aan. Ik wil gewoon het juiste product ontvangen. Nu heeft Coolblue me gevraagd om zelf in de gaten te houden wanneer het product weer leverbaar is. Dit lijkt me niet mijn taak, maar van Coolblue.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 30-01-2018

Beste mevrouw Cober,

Het is uiteraard onwijs jammer wanneer een product niet meer op voorraad is nadat je het product hebt omgeruild voor een nieuw exemplaar. Wij willen er alles aan doen om jou van alle informatie te voorzien.

We hebben de status van de mailuitwisseling nagelopen. Naar aanleiding van het beschadigd product dat is geleverd, hebben wij een voorstel gedaan om het product om te ruilen voor een nieuw product. Echter bleek dit niet meer voorradig te zijn. Daarom hebben wij jou alvast ingeschreven voor een notificatiemelding. Dit is de enige manier waarop jij op de hoogte wordt gehouden van een nieuwe voorraad. Het is niet mogelijk om een om een product te reserveren voordat wij een nieuwe levering van de leverancier ontvangen.

Het spijt ons enorm dat wij jou het gevoel hebben gegeven de verantwoordelijkheid bij jou neerleggen voor het ontvangen van een notificatie. Uiteraard kun je via de notificatie direct een nieuwe bestelling plaatsen voor het gewenste product.

Mocht je nog andere vragen of opmerkingen hebben, schroom niet om weer contact met ons op te nemen. Wij hopen jou hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Margreet 29-01-2018 Via de website gekocht

Een glimlach en een beetje meer ...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue doet alles voor een glimlach ... En dat maken ze ook waar !
Prima website, goede product info, hele goede prijs . En dan ook nog de volgende dag thuus bezorgd: ik word er blij van !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 29-01-2018 Via de website gekocht

Top afhandeling !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kreeg netjes een berichtje dat het pakket er bijna was..daarna belde de chauffeur nog op voor de bezorgtijd.. chauffeurs stelde zich netjes voor en brachten het pakket netjes naar boven. Super nette ,duidelijke en snelle afhandeling. Een compliment waard !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 29-01-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg snel geleverd en gratis bezorgd je wordt hoed op de hoogte gehouden en klantenservice is ook zeer behulpzaam

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter Beijen 29-01-2018 Via de website gekocht

Productinformatie en levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende productinformatie bij de laptops en aanverwante artikelen. Een leek wordt hier goed geïnformeerd en kan een weloverwogen keuze maken. De levering verliep vlot en probleemloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario 29-01-2018 Via de website gekocht

Coolblue, waar je met vertrouwen kan winkelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super makkelijk om er te kopen, zonder je zorgen moet maken dat je voor onaangename verrassingen zal staan. Zeer snelle levertijden ook in het weekend. Top vriendelijke service, ook van de mensen die aan huis leveren. Coolblue richt zich op het zorgeloos kopen. Zeer klant gericht. Kan geen negatief punt bedenken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marina 29-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

9,0
Goede service, vriendelijkheid top, niets is té véél gevraagd! Ben enorm snel bediend en kreeg de nodige uitleg, zelfs over iets dat ik niet bij hen gekocht had.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ignes 29-01-2018 Via de website gekocht

Top top top!!!

Algemene score

10,0
Nieuwe wasmachine gekocht en perfect zoals gezegd geleverd en geplaatst! Zelfs nog mijn droogkast er terug bovenop gezet! Toppie 😊

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debby 29-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor ons geen andere witgoed leverancier meer. Alleen nog maar Coolblue. Ze kwamen met 3 man sterk ons wasmachine brengen en aansluiten. Oude wasmachine werd netjes meegenomen. De track trace is ook fijn. Kan je zien hoe laat ze verwachten te komen. In raad Coolblue iedereen aan. Ook telefonisch netjes te woord gestaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M venema 29-01-2018 Via de website gekocht

Ruime keus en snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind dat de webwinkel een ruime keus heeft. Wat ook fijn is dat je een artikel in de winkel kunt reserveren en dan eerst daar kunt bekijken voordat je afrekent.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mevr. Vonk 29-01-2018 Via de website gekocht

De klantenservice .... er is geen betere naar mijn idee.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de 2de keer besteld, ditmaal met een cadeaubon en wederom werd ik fantastisch geholpen, met alle uitleg die ik nodig had. Zelfs mijn man die meeluisterde stond ervan te kijken. Ik weet niet hoe het werkt als iets kapot gaat, maar de bestellingen en leveringen waren vlekkeloos,

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Speelman 29-01-2018 Via de website gekocht

Factuur vergeten mee te sturen

Algemene score

5,0
Geen rekening ontvangen, hetgeen het lastig maakt om garantie ooit in te roepen, of een welkoms pakket van Nespresso te kopenp

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 30-01-2018

Beste meneer/mevrouw,

Onze excuses dat je een factuur hebt ontvangen naar aanleiding van jouw aankoop. Voorheen hebben wij altijd facturen per post in de doos verzonden. Tegenwoordig versturen wij de facturen enkel digitaal om een stap in de richting van "Gewoon groen". Coolblue wil graag bijdragen aan het milieu en één van de maatregelingen die wij hebben getroffen, is volledig afstand doen van facturen op papier.

Wij adviseren jou om jouw inbox en spam map te controleren. Mocht je jouw factuur nog niet digitaal hebben ontvangen, neem direct contact met ons op. Onze collega's van de klantenservice kunnen jou voorzien van een factuur per e-mail.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

A. Hoekstra 29-01-2018 Via de website gekocht

Vlotte bestelling en vakbekwame service van de bezorgers.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na eerdere bestelling bij coolblue heb ik besloten weer bij coolblue te bestellen van wege de uitstekende service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart 29-01-2018 Via de website gekocht

Zoals gewend van Coolblue: snelle levering, goede prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tot nu toe zijn al mijn bestellingen bij Coolblue (en dat zijn er nogal wat) vlekkeloos verlopen. Van koptelefoon tot wasmachine (inclusief geweldig bezorgteam die 'm naar twee hoog tilde en de oude mee nam), van Playstation tot broodrooster; alles wordt keurig op tijd geleverd en de prijzen zijn goed concurrerend.

De enkele keer dat ik de klantenservice benaderde met een vraag, werd ik vriendelijk en deskundig te woord gestaan en ook in één van de Coolblue-winkels was de service dik in orde. Aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 29-01-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service Coolblue 'so cool'

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site goed overzichtelijk, duidelijk uitleg producten keuze genoeg bestellen online is 100% betrouwbaar en snelle bezorging!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dat is niet zo belangrijk 29-01-2018 Via de website gekocht

De beste service die ik tot nu toe heb meegemaakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de telefoon wordt altijd snel opgenomen en je krijgt altijd een mens aan de lijn
Het is heel duidelijk dat de klant voorop staat
ik schrijf nooit reviews maar naar aanleiding van een problematisch reparatie geval ben ik zeer aangenaam verrast over de service van cool blue. als ze niet de goedkoopste zijn vraag jezelf eens of of service ook niet wat waard is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin beentjes 29-01-2018 Via de website gekocht

Goed en slecht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Eerst wasmachine besteld
Zelf blijkbaar niet goed gedaan
Dacht vandaag besteld morgen in huis
Blijkt bij stapelkit bij wasmachine coolblue niet zelf te komen maar post NL (die niet bezorgen op 2 hoog uit ervaring)
En dat het 3 dagen duurt voordat er contact met je word gezocht en dan nog is 3 dagen wachten tot de wasmachine er is ... Dus niet kunne wassen etc

De dag na bestelling wasmachine email ontvangen omtrent dat gebeuren post NL
Meteen gebeld na coolblue had maandags avond besteld en zou da zaterdag komen
Was net wakker en met me slaap hoofd ja gezegd achteraf pas wetende dat het dan nog 5 dagen duurt
Weer gebeld en kwamen uit op idee gehele bestelling annuleeren en opnieuw doen
Uiteindelijk gedaan ( goed geholpen door de jongen aan de telefoon dikke 👍 )
Wasmachine besteld zonder kit die zelf geregeld en levering ging top 3 gaste zo boven en oude zo beneden (alleen niet waterpas gezet) maar dat kon ik zelf wel ook dikke 👍

Maar het geld terug krijg is dikke 👎👎

Ondertussen 15 dagen verder maar keer gebeld
Eind van de maand geld noot iedereen kent het wel
Kreeg ik te hooren ja meneer beentjes sorry is idd wat fout gegaan
Is toch even dik 500 euro langer da 2 weken wat ik te hooren kreeg max 1 werk week na annulering

Dat vond ik wel slecht

Als ik nog iets keer nodig heb
Kom ik denk ik nog wel terug na coolblue
Iedereen maakt fouten iedereen is menselijk
Begrip voor
Maar toch best lastig

Ps. De mensen die ik he gesproken en gezien waren wel allemaal vrolijk dikke 👍

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Officiele reactie van Coolblue 30-01-2018

Beste meneer Beentjes,

Allereerst willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor het verloop van de levering en de nazorg om ervoor te zorgen dat jij bent voorzien van de bestelde producten. Daarnaast is het absoluut niet acceptabel dat je 2 weken hebt gewacht op het aankoopbedrag van jouw initiële bestelling.

We hebben direct het verloop gecontroleerd en er is een melding gemaakt dat dit niet de normale gang van zaken is. Het spijt ons dat jij hiervan de dupe bent geworden. Uiteraard ontvang je per e-mail een €15,- waardebon. De waardebon kun je bij jouw eerstvolgende bestelling gebruiken. We hopen dat de levering van jouw volgende bestelling naar verwachting zal zijn.

Mocht je nog andere vragen hebben, schroom niet om weer contact met ons op te nemen. Wij hopen jou hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijk groet,

Coolblue

Reageer

Ciska 29-01-2018 Via de website gekocht

Hele fijne service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind de service van Coolblue uitstekend. Ze communiceren goed over de bestelling en levering. Ze zijn persoonlijk en je krijgt goed antwoord op vragen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kc 29-01-2018 Via de website gekocht

Coole service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De naam zegt het al cool..vlotte coole service bestelling was niet compleet ff bellen en een Coole medewerker staat je graag te woord met een Cool en bevredigend antwoord!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

viviane 29-01-2018 Via de website gekocht

heel goede service

Algemene score

10,0
altijd geleverd op de dag dat het vermeld wordt, reeds van bij de bestelling!! Prima!!!! doe de meeste aankopen die kunnen op de website. ook bij vragen is klantendienst altijd heel vriendelijk en behulpzaam

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Duncan 29-01-2018 Via de website gekocht

Altijd snel en correct

Algemene score

9,0
Als ik zeker wil zijn van snelle èn correcte levering bestel ik bij Coolblue.
Ik had een paar switches met POE nodig en wilde snel aan de slag; besteld en de volgende dag in gebruik!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hillie89 28-01-2018 Via de website gekocht

Goed spul

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had een pc upgrade nodig, en kwam uit op deze procesor, zag dat er een 2e handsje was. En garantie voor 2 jaar. En zo als een echte nederlander is korting altijd goed

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nes 28-01-2018 Via de website gekocht

Top team

Algemene score

9,0
De dame en 2 heren genoten waren vrolijk hadden het naar hun zin en een perfect team top. Binnen 10 minuten wasmachine weg en nieuw geplaatst helemaal top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 28-01-2018 Via de website gekocht

geweldige goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
een bijzondere goede verzending , je wordt op de hoogte gehouden wanneer je bestelling wordt afgeleverd en wordt keurig netjes geplaatst.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Zwiers 28-01-2018 Via de website gekocht

Coolblue maakt haar beloftes waar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Problemen met mijn TomTom Adventurer waren niet reparabel en/of niet oplosbaar. De coulance om deze miskoop na een jaar toch in te kunnen ruilen op een Fitbit Ionic wordt door mij zeer gewaardeerd. Even voor zwemmers: de Ionic telt wel je banen correct. Voor fietsers: de Ionic is niet na een paar uur leeg. Enz. Chapeau Coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Poelsma 28-01-2018 Via de website gekocht

TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
bestelling gedaan die helaas niet voldeed aan onze voorwaarden. Terugsturen geen probleem:
Sterker nog we mochten het product houden en kregen het geld terug.
Wat een service!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 28-01-2018 Via de website gekocht

Snel en goedkoop geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel snelle levering tegen redelijke prijzen.
Overzichtelijke site
Al eens eerder een apparaat gekocht wat keurig werd bezorgd en geplaatst tot nu toe zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudolf 28-01-2018 Via de website gekocht

Goede informatie, op tijd bezorgd, vriendelijke bezorgers.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede vergelijkingen, eerlijke voorlichting, ook over aansluitkosten (vaatwasser) en eventuele verzekeringen.
Net niet de goedkoopste, maar service is meer waard.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frans 28-01-2018 Via de website gekocht

Gewoon goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime productinformatie op de website, aangevuld met telefonische toelichting. Pluspunt is zeker het retourbeleid waarin de koper de mogelijkheid geboden wordt om het product thuis te beoordelen. Dit neemt een groot gedeelte van de onzekerheid weg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koper 28-01-2018 Via de website gekocht

goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelling van wasdroger verliep vlot. Bezorging werd circa 1 uur later dan in eerste instantie aangegeven. Vriendelijke mensen. Hebben de droger netjes naar boven gebracht, geïnstalleerd en getest. En het afval weer meegenomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rsrozie 28-01-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een schoolproject over CoolBlue wilde ik natuurlijk ook kijken als de service daadwerkelijk zo goed is! En dat is zeker zo. Je ontvangt optijd wanneer je aflevering wordt afgelevered, wanneer de mannen er zijn installeren ze ook de apparatuur en nemen alle verpakkong en dergelijke mee. Controlen als het apparatuur goed werkt, en geven nog tips en dergelijke betreffende het apparatuur.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

simon bijleveld 28-01-2018 Via de website gekocht

snelle goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel, afspraken worden nagekomen, fantastische info op website. Kortom en leveren zoals het hoort. Geen gezeur en geen afwijkende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 28-01-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle en goede afhandeling van bestelling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kwaliteit en service staan bij coolblue hoog in het het vaandel, bestelling is makkelijk via de webshop zoals ook de betaling. Niet goed geldteruggarantie met gratis retourneren is wel een serieuze overweging om bij coolblue te bestellen want prijs kwaliteit is 100%. Zal zeker de volgende keer eerst bij coolblue kijken of ik mijn product daar kan bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex 28-01-2018 Via de website gekocht

Goedkoop en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb mijn nieuwe smartphone bij Coolblue gekocht vanwege de snelle levering en scherpe prijs. Daarnaast vind je ook voldoende informatie over de producten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sedat Turactemur 28-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mensen met productkennis staan klaar om te helpen als de webshop onvoldoende info biedt. Ook met toevoegingen en uitbreidingen aan het product is gedacht en wirden voorstellen gedaan

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Saskia 28-01-2018 Via de website gekocht

Super blij!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuke enthousiaste mannen die duidelijk plezier hebben in t werk! Netjes gebeld dat ze er aankwamen en de wasmachine werkend achter gelaten! Tevens de droger er gewoon weer boven op de wasmachine gezet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed van Straten 28-01-2018 Via de website gekocht

Super snelle service, zelfs op zondag!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Shop is duidelijk en goed bereikbaar, mooi van opzet, overzichtelijk en veel keus en snelle levertijden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mickey Huibregtsen 28-01-2018 Via de website gekocht

Klantgerichtheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft een unieke sterk klantgerichte instelling met een speels element en een glimlach. Daarnaast een ongekend snelle levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lenie bot 28-01-2018 Via de website gekocht

goede en eerlijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb deze shop gekozen omdat het niet de eerste keer was . goede service en staan je altijd goed te woord als je het niet begrijp . redelijke prijzen is voor mij heel belangrijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris van den Dool 28-01-2018 Via de website gekocht

Fantastische webshop, snelle levering en goede prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles wat je wilt is goed te vinden, heel fijn dat er veel gebruiker reviews staan bij producten. Dat vind ik heel waardevol bij de beslissing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 28-01-2018 Via de website gekocht

Snelle goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had een wasmachine aangeschaft ! Naderhand zat ik dezelfde dag te kijken waar ik zag dat de prijs gewijzigd was. Na een email te hebben gestuurd naar klantenservice met de klacht, gauw antwoordt (binnen 30 min) terug gehad met dat ik het verschil teruggestort krijg en excuses voor het ongemak! Volgende dag stond het busje netjes op tijd volgens track & tracé voor de deur met 2 opgewekte bezorgers die netjes de wasmachine 2 trappen naar boven hebben gebracht en werkend achter lieten met gebruikersinformatie vanuit coolbleu! Top geregeld

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Math 28-01-2018 Via de website gekocht

Toppie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelheid waarmee alles wordt bezorgd en op tijd..! Het gemak waarop de webwinkel benaderd kan worden soepel snel en efficiënt !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 28-01-2018 Via de website gekocht

Bij Coolblue snappen ze het woord service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je leert een bedrijf pas echt kennen als er iets mis is. Wat dan belangrijk is dat je probleem goed, vriendelijk en zo snel mogelijk wordt opgelost. Ik had problemen met een HDD die op slot zat, ze hebben mijn bestanden gered en de HDD vervangen. In de tussentijd werd ik rijkelijk voorzien van kopjes thee/koffie/water en een dosis vriendelijkheid.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews