coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42496 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2821 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Monique Schippers 04-02-2018 Via de website gekocht

Komen beloftes na!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Komen beloftes na staat op site “levering volgende werkdag” was ook volgende werkdag. Wilde graag terrasreiniger hadden reeën deze was defect, vorige keer geleend van vrienden, maar je heb het liever zelf! Was goede prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

C . Foks 04-02-2018 Via de website gekocht

Weer blij met een coolblue product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze doen wat ze zeggen😀 snelle levering en goede service. Mijn volgende product bestel ik weer bij Coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjorie 04-02-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima website, voordelig, snelle levering. Bestelling afgeleverd bij de buren, briefje in de bus. Product keurig netjes in de doos.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 04-02-2018 Via de website gekocht

Hier loopt alles goed komen na wat ze zeggen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede communicatie ivm levering.vriendelijkeer bezorgers.coolbleu perfect gedaan.kom zeker terug.top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Panchi 04-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een wasmachine besteld binnen een dag geleverd constant op de hoogte gehouden waneer de bezorgers kwamen 2 verdiepingen naar boven geschouwd en oude mee teruggenomen dat heb je nergens de laatste keer bij een ander bedrijf gewoon buiten laten staan heb ik zelf naar binnen moeten brengen daarom is het nu een verademming dat het zelfs ook nog aangesloten wordt .Ben zeer tevreden met Cool Blue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

silvia 04-02-2018 Via de website gekocht

Super bestelling en levertijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had het product besteld, dit ging erg makkelijk. De site is erg overzichtelijk en fijn in gebruik met de zoekopties. De volgende keer zal ik zeker weer voor coolbleu gaan!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

tom 04-02-2018 Via de website gekocht

super klantgerichte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles perfect geregeld. Het op de hoogte houden van het bezorg moment .SUPER
En bovendien ook nog de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benny 04-02-2018 Via de website gekocht

Eerlijke en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een koelvries combinatie gekocht avonds via internet .
Daarop volgde direct informatie hoe het product zou worden afgeleverd.
De volgende dag kregen we via mail een tijdspanne wanneer er geleverd zou worden.
De juiste tijd kregen we van de bezorging zelf die belde dat men onderweg waren.
Aangekomen was ik onder de indruk van de wijze de mensen met het product omgingen.
De combinatie werd buiten uitgepakt zodat men binnen geen afval had en de oude combinatie werd keurig in de bestelauto weer meegenomen.
Na plaatsing van de nieuwe combinatie die keurig waterpas uitgemeten werd en enkele tips voor het gebruik vertrokken de medewerkers van Cool Blue weer daarbij een tevreden klant achter latend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JB 04-02-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op aanraden gekozen voo CB zonder verwachting.
Bestelling en levering uitstekend verlopen.
Vertrouwen is bevestigd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 04-02-2018 Via de website gekocht

prima en accurate sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima levering en snelle, klantvriendelijke service op een vraag over problemen bij de installatie van de combi-magnetron.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 04-02-2018 Via de website gekocht

Prima prijs en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al verschillende producten gekocht en nog niet 1 negatieve ervaring. Enige maar belangrijke uitzondering is de bezorgdienst die me op een extreem belangrijk moment in de steek liet maar ook dat is goed opgepakt door CoolBlue.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Smits 04-02-2018 Via de website gekocht

Heerlijk snel zelfs op zondag

Algemene score

10,0
Toen de prijs goed was en levering op zondag zonder extra kosten WAUW dus se volgende keer starten we bij Coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Goudswaard 04-02-2018 Via de website gekocht

Beste internetwinkel van Nederland!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, prima advies, mogelijkheid om een bestelling te wijzigen of te annuleren voordat het bezorgd is. Razend snelle levering. Kortom Coolblue heeft mijn sterke voorkeur.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.Stins 04-02-2018 Via de website gekocht

Vriendelijk personeel en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en zeer vriendelijk personeel en daarbij komt nog de uitstekende aflevering en 30 dagen omruil garantie zonder verdere kosten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno 04-02-2018 Via de website gekocht

Wederom keurige en strakke levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Coolblue vind ik altijd snel waar ik naar op zoek ben. De omschrijvingen van de produkten zijn duidelijk en informatief. Vragen worden goed afgehandeld.
Coolblue, een hele winkelstraat komt naar je toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 04-02-2018 Via de website gekocht

Helaas nog niks ontvangen!

Algemene score

5,0
Ik heb nu een week later nog steeds niks ontvangen, terwijl aangegeven werd dat er binnen 3 werkdagen een afspraak gemaakt zou worden. Ik kan dus niks zeggen over het product, maar de service bevalt me in elk geval niet! Ik had opnam minst bericht verwacht dat de levering niet binnen de gestelde termijn ging lukken, maar ook hier helaas geen enkele service vanuit Coolblue.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 05-02-2018

Beste Saskia,

Bedankt dat u de tijd hebt genomen uw klacht kenbaar te maken aan ons. Wat vervelend om te vernemen dat het maken van de inbouwafspraak zo lang op zich heeft laten wachten. In ons systeem zie ik staan dat ze ondertussen al langs zijn geweest maar dat de vaatwasser niet de juiste afmetingen had. De ruiling is in ons systeem inmiddels verwerkt, u zult hier nog een nieuwe e-mail over ontvangen. Mochten er nog meer problemen zich voordoen, wil ik u vragen om te e-mailen naar geenglimach@coolblue.nl.

Met vriendelijke groeten,
Coolblue

Reageer

Jac van Engelen 04-02-2018 Via de website gekocht

Prima ding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon, ze doen wat ze beloven, en zeer vriendelijk.
Ik kan wel een heel verhaal vertellen, maar dat is niet nodig.
Het is gewoon een goed bedrijf, ik koop er al jaren.

Met vriendelijke groet,

Jac van engelen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christien 04-02-2018 Via de website gekocht

Enorm snel en adequaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer gemakkelijk, makkelijke betaling en goede service.
Niet meer stappen dannoodzakelijk, dat is wel eens anders !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 03-02-2018 Via de website gekocht

Goed, duidelijk, humor en geweldige service :)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als ik iets bestel kijk ik altijd eerst even op coolblue. Fijne shop, duidelijke verhaal en een hele goed service. Top, goed bezig

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

José 03-02-2018 Via de website gekocht

Snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zaterdag besteld en Zondag al in huis! Zondag! Als iedereen een vrije dag heeft! Dan komt dus je bestelling!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

John K 03-02-2018 Via de website gekocht

Strak geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Met intensief zoeken kwam Coolblue met hun site als beste uit de bus. Scherp geprijsd, goede artikel omschrijving en duidelijke bestel procedure die ook helder is indien terugsturen noodzakelijk is of aanspraak moet worden gemaakt op garantie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 03-02-2018 Via de website gekocht

gewoon top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snel, betrouwbaar en aardig dat er ook zo iets als tweede-kans-product met zelfde garantie voorwaarden bestaat; gewoon top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 03-02-2018 Via de website gekocht

Coolblue, een voorbeeld voor anderen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website, gemakkelijk vergelijken van verschillende mogelijkheden, goede en uitgebreide omschrijvingen en specificaties. En altijd scherp aan de prijs maar toch met een fantastische service. Snelle bezorging binnen 24 uur, ook in het weekeind. En mocht je te maken krijgen met een (erg zeldzaam) probleem dan is er de altijd behulpzame en coulante helpdesk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 03-02-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site. Bij aankoop wasmachine werd het de volgende dag geleverd. Ik werd prima op de hoogte gehouden door mail, sms en telefoontje van tijdstip levering. Alles keurig aangesloten, duidelijke uitleg over gebruik en oude wasmachine mee terug. Dit alles zonder meerkosten. Dus prijs op de site is ‘de prijs’. Zeer klantvriendelijk. Kundige bezorgkrachten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

philippe 03-02-2018 Via de website gekocht

heel tevreden over mijn aankoop

Algemene score

9,0
Via google op zoek naar product en zo kwam ik terecht op Coolblue.
De site is heel overzichtlijk en duidelijk .heb alle nodige info in verband met product gevonden.de bestelling en de levering verliep heel vlot.momenteel werkt mijn product goed.dus tevreden met met bestelling op Cool blue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Engelina 03-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Doorslag voor mij is altijd de geweldige service én als je er niet uitkomt biedt Rotterdam altijd uitkomst. Natuurlijk ook de fijne website en snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Soest 03-02-2018 Via de website gekocht

Echt top!~!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product besteld. Volgende dag geleverd! En aantrekkelijke prijs.
Prima product en goed verpakt. Allemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Myriam van der Kroft-van Kesteren 03-02-2018 Via de website gekocht

Echt geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echte toppers werken op de klantenservice van Coolblue!! Ze helpen je met alle liefde door je bestelling heen, op al je vragen krijg je antwoord niks is hen teveel.
Je wordt supersnel geholpen en je krijgt je artikelen in de meeste gevallen binnen 24 uur geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Twana 03-02-2018 Via de website gekocht

Perfecte Servies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste keer dat ik bij Coolbleu bestel maar zeker niet laatse keer, uitgeprobeerd maar geweldig top 👌🏻

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TOND 03-02-2018 Via de website gekocht

Snelle goedevlevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het door ons bestelde product werd inderdaad al de volgende dag afgeleverd.
De betaling verliep eenvoudig en vlekkeloos. Het product was prima (veilig) verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sannie 03-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie producten, snelle levertijd, goede service, maar ook retourzendingen worden snel en goed afgehandeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

C.J. van Triet 03-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn nieuwe vaatwasser uitgezocht, besteld en snel in huis voor een gunstige prijs. Ik ben er blij mee en ga er van uit dat ik weer heel veel jaren zorgeloos van de nieuwe vaatwasser zal genieten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

magda 03-02-2018 Via de website gekocht

wat een beleving

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben geen online koper, maar ik moest een nieuwe telefoon en mijn zus zei; koop een tweede kans toestel bij Cool Bleu. Ik vond het een beleving. Na het aanklikken en betalen, zoals bij online shoppen, laten ze me een filmpje zien hoe mijn aankoop behandeld gaat worden. Ik krijg een paar leuke suggesties om de tijd door te komen totdat mijn aankoop er is, humor!! en dan komt het pakje in een doosje waar ook weer leuke, gekke dingen opstaan. Ik hou daar wel van.
Nu kom ik erachter dat er ook fysieke Cool Bleu winkels zijn, nooit geweten. toch eens proberen of ik daar ook als "vriend" behandeld word.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. El bakkali 03-02-2018 Via de website gekocht

heel goed service

Algemene score

10,0
betrouwbaar en goed service. bekend in heel Nederland. ik heb ooit een bestelling bij een ander webwinkel en mijn bestelling is nooit binnen gekomen. de winkel heel HORECA WORLD.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron van Wezel 03-02-2018 Via de website gekocht

Coolblue maakt inderdaad waar de volgende dag leveren.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende website. Goed overzicht. Ze maken idd waar waar ze voor staan. Ben al jaren klant en nog nooit is er iets mis gegaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 03-02-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke en gedetailleerde website, vriendelijk en behulpzaam personeel, makkelijk te contacteren en ook altijd snel een antwoord op je vragen. Snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid Vorrink 03-02-2018 Via de website gekocht

Goed begrepen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool Blue, geeft service waar je als klant naar verlangt.
Eigenlijk best raar dat je het gewoon niet meer gewend bent?
Dit is waar je onderscheidt maakt als bedrijf dat je medewerkers de klant laat voelen dat hij/zij er toe doet en je zorg draagt dat je klant tevreden met zijn aankoop is.
Erg attent nog even een kaartje achter te laten met het bericht
"we hopen dat alles naar wens is".
Chapeau, Cool Blue medewerkers! dit is waar ik als klant tevreden van word.

met vriendelijke groet,
Ingrid Vorrink

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geweldige winkel online!! 03-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We wilden een laptop aanschaffen . Bij cool blue was er volop keuze in prijsklasses en verschillende specificaties en inches. De belofte voor 23.00 uur besteld , volgende dag geleverd maakten ze helemaal waar. Super tevreden met cool blue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariette 03-02-2018 Via de website gekocht

Super snel en een geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering was geweldig . Aardige mannen en nog een uitleg gegeven over de machine en de filters.
Makkelijk om vanuit huis en zelfs op zondag te kunnen bestellen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 03-02-2018 Via de website gekocht

Positief verrast!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede toelichting ontvangen bij de keuze en vlot geholpen.
Nadat ik een mail had gestuurd om door te geven dat het product goed functioneerde, ontving een kaartje van coolblue met de opmerking dat ze blij waren dat het product naar wens was. Ik was positief verrast door zo'n kaartje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

LenVE 03-02-2018 Via de website gekocht

Coolblue, altijd in orde, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Persoonlijk als ik iets online wil aankopen doe ik dit altijd via coolblue. De site is betrouwbaar en het betalen gaat vlot. Ook de snelle levering is zeker een pluspunt. Ook had ik eens de vandaag nog optie gekozen, dit is wel tegen een meerprijs maar ik had mn ssd idd die dag nog in huis! Ook als het product niet aan mn wensen voldoet stuur ik dit gewoon terug en krijg ik mijn geld gewoon terugbetaald.
Coolblue is voor mij ideaal en ik zou deze site zeker aanraden voor u online aankopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Taneke 03-02-2018 Via de website gekocht

Echt top !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool bleu .zeker een aanrader niet twijfelen. PRIJS_KWALITEIT=PERFECT
HEEL VLUGGE BESTELLING = ik heb rond 19u besteld en de morgen erop om 8.45u was het pakket al in mijn bezit, van een uitstekende vlugge service gesproken toppie

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FRIDA BADOUX 03-02-2018 Via de website gekocht

Coolblue doet wat het beloofd!

Algemene score

10,0
Website is duidelijk en de artikelen zijn van hoge kwaliteit. Ook de levering en informatie hierover was precies zoals je van een uitstekend bedrijf mag verwachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 03-02-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kon vlot op site vinden wat ik zocht, en snelle levering. Ook kun je altijd bellen met Coolbleu en dan helpen ze uitstekend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lia Veenendaal 03-02-2018 Via de website gekocht

Goede. vriendelijke en zeer correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb hier voor gekozen, omdat er snel maar ook goed op afspraak geleverd kan worden.
goede service en zeker vriendelijk en correct personeel-/ bezorgers

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Melvin 03-02-2018 Via de website gekocht

Heerlijke online winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ten eerste een goed artikel gekocht, maar dat kan op meerdere plekken. Vooral de aftersales bij CoolBlue zorgde voor een prettig ervaring en zorgt ervoor dat ik erg tevreden ben over de deze online winkel aankoop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 03-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site is zeer duidelijk. Mocht je dan toch een Supportmedewerker nodig hebben dan staan echt voor je klaar.
Het kennisniveau is hoog en de service geweldig

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 03-02-2018 Via de website gekocht

Alles prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanaf de bestelling tot de aflevering alles duidelijk en makkelijk via email(s) en track en trace te volgen. Niks halve dagen thuis wachten, nee tot op het halve uur de leveringstijd aangegeven. Niks sjouwen trappen op, dat werd door Cool Bleu medewerkers gedaan.
Kortom alles top voor elkaar mbt klantvriendelijkheid en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijs 02-02-2018 Via de website gekocht

Ruime keus, prima geprijsd en snel bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keus, je kunt bij Coolblue alles vinden wat je in huis nodig hebt.
De artikelen zijn voordelig geprijsd.
Bezorging is ook prima geregeld: snel en je wordt via sms én telefonisch op de hoogte gehouden/gebracht van het bezorgmoment.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Emiel 02-02-2018 Via de website gekocht

Gemak en snelheid helemaal geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel producten, heldere antwoorden en makkelijk betalings proces.
Na de bestelling komt de bestelling snel thuis en wordt je goed opmde hoogte van de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews