coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42363 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3288 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ton 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Als je je keuze hebt gemaakt dan is het een paar klikken en alles is klaar.

Service
Prima service, voor twaalf uur besteld en de volgende dag in huis.

Assortiment
Ruime keus in merk, prijsklasse enmodellen.

Aanbeveling
Zeer tevreden en gemakkelijk, prima webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christ Dijkmans 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
fijne site om te zoeken

Assortiment
Alles wat ik zoek staat er op

Aanbeveling
gemakkelijk en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Dijkslag 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te vinden door het eenvoudige zoeksysteem.
Alles in een oogopslag keurig op een rij

Service
Prima en nette levering binnen 24 uur met track en trace nummer.

Assortiment
Breed assortiment en duidelijk weergegeven via het zoeksysteem op de site.
Prijs en levering perfect

Aanbeveling
Goed overzicht van het assortiment voor de bijbehorende
artikelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Levertijd volgende dag ok, rest nvt.

Extra toelichting
Bewezen uitstekend concept, prijs niet altijd de goedkoopste maar indien dat wel zo is heeft Coolblue mijn absolute voorkeur.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

IS 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website, snel alles gevonden, veel reviews

Service
Erg prettig dat de bestelling ook in de avonduren bezorgd kan worden, snelle levering

Assortiment
Breed aanbod in artikelen waar ik naar zocht, veel keuze mogelijkheden

Aanbeveling
Ben erg tevreden over de snelle service en assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Etienne van Ooteghem 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is erg makkelijk te vinden en je doorloopt logische stappen.

Service
Zelfs in het weekend de volgende dag thuisbezorgd.

Assortiment
Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Vooral de aankleding beviel me. Voornamelijk de humoristische teksten op de doos met bijvoorbeeld een work-out tip vond ik leuk.

Extra toelichting
Al met al ben ik zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thea 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen vanuit je luie stoel 😄

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Overzichtelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
site overzichtelijk, duidelijke artikelinfo.

Service
Eerlijke prijs en zeer snelle levering

Assortiment
Meerdere keren wat gekocht en altijd gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
zie de eerdere antwoorden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rogier 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle is een muis click besteld, super simpel

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden

Assortiment
Heeft alles wat ik wil

Aanbeveling
Betrouwbaar en sne;

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles gaat zeer gemakkelijk.

Service
Vrijdagavond bestelling, zaterdag telefonisch paar vragen, zondag product in huis! Hallo service!!

Assortiment
Ruime keus, ruime vergelijk.

Extra toelichting
Alles dus prima!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels Kersic 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel besteld, snel in huis

Service
Snelle en behulpzame klantenservice

Aanbeveling
Nog nooit een probleem gehad. Altijd volgende dag in huis en geen verzend- of retourneringskosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aal40 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel gevonden wat ik zocht

Service
volgende dag geleverd en bestelling op juiste tijd geleverd

Assortiment
Met wat geduld is bijna alles te vinden

Aanbeveling
gemakkelijk, betrouwbaar en snel

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Berend Rijks 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke website.

Service
heel snelle levering

Assortiment
je vindt hier alles van a tot z.

Aanbeveling
eerlijke en uitgebreide winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carina Blok 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zelfs levering op zondag!

Service
vandaag besteld, morgen geleverd, echt waar

Assortiment
niet zo uitgebreid, maar wel wat ik net nodig had

Aanbeveling
de prijs lag 94 euro minder dan bij een andere winkel in het midden van Antwerpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cas 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles goed te vinden

Service
Snel geleverd

Assortiment
Heelveel keuze

Aanbeveling
Een winkel voor bijna alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gilles 07-06-2016 In de winkel gekocht
Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Elk product is te vinden op de plaats waar je het verwacht. En zit het toch ergens anders, dan leidt de site je zonder moeite om naar het product dat jij zoekt.

Service
Niks is onmogelijk. Twijfel over iets, altijd uitleg beschikbaar, nog niet overtuigd, koop het product gewoon en probeer het 14 dagen. Niet overtuigd, je krijgt zelfs je geld terug indien gewenst. Geen gedoe met waardebonnen die je alsnog in dezelfde winkel moet opdoen.

Assortiment
Van alle online shops die ik heb bekeken is het aanbod bij coolblue altijd het grootste. Ik ken geen online winkel (behalve Amazon misschien, maar die zijn niet in België) die zo een uitgebreid aanbod, en zo een goede uitleg heeft bij elk product. Er is geen nood om op andere pagina's nog te gaan zoeken naar specificaties, alles staat gewoon op 1 pagina, ook lekker makkelijk om te vergelijken.

Aanbeveling
Zoek niet verder, koop gerust online. 1 dag later thuis, niet tevreden, geld terug, goede service. Alles wat je eigenlijk zoekt in elke winkel. Maar voor deze moet je zelfs je zetel niet uitkomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Echt gemakkelijk om het proces te doorlopen. Ook gewoon zonder een account te creëren.

Service
Super snelle service: 's avonds last besteld en volgendeen dag bezorgd. Prima!

Assortiment
Cool blue heeft van alles, dus als je het daar niet kan vinden....

Aanbeveling
Gewoon prima winkel; snel en betrouwbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Het Recept 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht

Service
Snelle en correcte levering, heldere communicatie

Assortiment
Jullie hebben natuurlijk niet alles, maar dat geeft niet: goed is goed

Aanbeveling
M.n. de manier van communiceren spreekt me aan

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Yvon 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer snelle levering

Service
Erg goed bereikbaar, zelfs op zondag! Geen wachttijd aan de telefoon!

Assortiment
Alles wat je zoekt op dit gebied is er.

Aanbeveling
Zie bovenstaand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pepino 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had de bestelling al de volgende dag om 15:00, op een zondag, in huis!

Service
Ik hoef geen reden op te geven als ik het product terug stuur. Geen gezeur, daar houd ik van.

Assortiment
Voor mij hebben ze wat ik zoek dus ik ben super tevreden.

Aanbeveling
Mooi, overzichtelijk en gemakkelijk! Alles wat ik wil van een winkel.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cpeeman 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
wordt thuisbezorgd

Service
werd op tijd bezoegd

Assortiment
voldoende artikelen

Aanbeveling
prima winkel

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mariette Remijnse 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Internet site duidelijk en toegankelijk.

Service
Niets op aan te merken. Voor 23:00 uur besteld, volgende dag 15:00 uur kon ik de printer ophalen, 16:00 uur reeds geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Super snelle actie.

Assortiment
Ruime keus inkjet printers.

Aanbeveling
Klant vriendelijk, ruim assortiment, goede prijs. Zou niet weten waarom niet.

Extra toelichting
Producten worden ook beoordeeld, kun je de keuze van laten afhangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tabby 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
zeer bereikbaar en behulpzaam

Assortiment
tot nu toe voldoet aan mijn verwachtingen

Aanbeveling
goede service

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de winkel was voor mij de website , duidelijk en overzichtelijk.

Service
Prima service , vragen zijn op voorhand uitgelegd via de w.site. duidelijk omschreven hoe de aankoop t/m levering verloopt en de uitvoering is conform.

Assortiment
De voor gezochte vergelijkbare producten zijn makkelijk te vergelijken.

Aanbeveling
Mooie duidelijke website , en uitvoering gelijk als wat word belooft.

Extra toelichting
s'middags de knoop doorgehakt om een nieuwe wasmachine te kopen, na wat googelen snel bij C.bleu terecht gekomen i.v.m. de snelle levering,de volgende dag de nieuwe wasmachine kunnen gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dieter 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke site, duidelijk overzicht, snelle levering

Service
heel snelle levering!

Assortiment
Meedere modellen beschikbaar van wat ik zocht

Aanbeveling
Veel keuze, goed prijs, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Agri Bouwmarkt Berlicum 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gebruiksvriendelijk bestelproces

Service
correcte communicatiestromen

Assortiment
precies wat nodig is

Aanbeveling
doet niet onder voor offline winkels

Extra toelichting
n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KARL DE RIJCK 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer uitgebreid aanbod, dito beschrijving van het gezochte product én veel, eerlijke reviews.

Service
Bestellen, betalen en ontvangen. Makkelijk met Cool Blue.

Assortiment
Keuze te over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 06-06-2016 In de winkel gekocht
te lochristi in belgié
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles is ingedeeld in categorie/artikels.

Service
geen lange wachttijden en goede uitleg van het personeel.

Assortiment
indien artikel niet aanwezig volgende dag per post bij u thuis(gratis)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nico 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website overzichtelijk en duidelijk, alles makkelijk terug te vinden.

Service
Steeds correcte levering zoals wordt vermeld, zelfs als je 5 minuten voor middernacht aankoop doet.

Assortiment
Ruim voldoende assortiment

Aanbeveling
Heb al meerdere bestellingen gedaan. Steeds correct verlopen en geleverd zoals afgesproken. Prima klantendienst en na-service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel erg laagdrempelig

Service
Flexibel en transparant

Assortiment
Voor elk wat wils

Aanbeveling
Topwinkel! Ik was positief flabbergasted

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer mooie website en gemakkelijk gevonden wat ik zocht.

Service
s avonds om 20.00 uur besteld en dag erna om 11.30 geleverd dus beter kan bijna niet .

Assortiment
Ben zeer tevreden over deze winkel ,top .

Aanbeveling
Alles is perfect gelopen ,ben zeer tevreden .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katrijn 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer snelle levering, wel even moeten wachten op bevestiging gelet op noodzakelijke goedkeuring kredietkaart (wellicht onvermijdbaar)

Service
snel, ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claes 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je bent slechts een paar klikken verwijderd van een snelle levering.

Service
Wanneer er problemen zijn met een levering wordt je snel geholpen.

Assortiment
Assortiment is zeer groot.
Zelden is je gewenste product niet aanwezig.

Aanbeveling
Topwinkel met scherpe prijzen en supersnelle levering.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nonja 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik heb via webshop besteld goede ervaring. Snel gehandeld.

Service
Alles wordt netjes op de juiste plek gezet en aangesloten

Assortiment
genoeg keuzen voor ieder wat wils

Aanbeveling
Goede ervaring. Snelle service en afhandeling.

Extra toelichting
Houden je goed op de hoogten van het afleveren van goederen wat ik erg prettig vind. Hoef niet een hele middag thuis zitten te wachten ze bellen 30 min van te voren heel erg fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nonja 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik hoefde niks te doen alles werd netjes aangesloten.

Service
Prima uitleg over alles

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Voor ieder wat wils voor klein budget en meer bedget

Extra toelichting
Prima ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site, handige selectie filters

Service
Vrijdag avond pakketje besteld, zaterdag ochtend om half 9 al op te halen bij post nl punt

Assortiment
Veel keuze, met veel direct op voorraad

Aanbeveling
Altijd betrouwbaar, nooit problemen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hennie 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle levering en precies krijgen wat ik wilde

Service
als boven

Assortiment
heel uitgebreid

Aanbeveling
als boven

Extra toelichting
hoop nog vaak bij cool blue te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Verhoef 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel, prima assortiment, via videoclip uitleg over het product

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Heb nog niks gezocht wat ik niet kon vinden

Aanbeveling
Sneller, veel sneller dan andere webwinkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Schenk 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit de luie stoel bijna alles na te kijken en te bestellen. Als er dan toch nog vragen zijn, is het eenvoudig communiceren.

Service
Service ga je pas echt achteraf merken, meestal als er problemen zijn. En eerlijk, ook bij Coolblue gaat het wel eens mis. Maar het is de manier waarop het wordt opgelost. Niet altijd 100% maar dat is door mijn ogen als koper. Daarom een dikke 9.

Assortiment
Zou ook bijna onmogelijk zijn, met service van "voor 12 uur besteld, volgende dag in huis".

Aanbeveling
Niet altijd de goedkoopste maar wel snel & goed. Uiteindelijk wil je ook service na je aankoop.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

veenhuizen 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is overzichtelijk en door in te loggen kun je je bestelling in een paar klikken afronden.

Assortiment
Er is veel keus Maar door zelf een goede selectie criteria te maken kom je snel bij de producten die je zoekt.

Aanbeveling
Coolblue is een prima winkel ook al diverse keren in de winkel iets gekocht en het personeel zeer behulpzaam om tot het juiste product te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel keuze bij Cool Blue, bestellen van meerdere shops tegelijk is geen probleem. Alleen staat er niet heel duidelijk bij welke accessoires standaard met een apparaat worden meegeleverd

Service
Apparaten worden thuis netjes op de plaats geleverd, zelfs de Amerikaanse koelkast van 125 kg

Assortiment
Ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luca 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
There are often cheaper option in other online shops, but it's not a problem.

Service
Fast & Furious!

Assortiment
It's not super full like Amazon but it's fine as well.

Aanbeveling
Super fast delivery, great customer service and lots of items!

Extra toelichting
Continue like this!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucdejo 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles van uit je zetel bestellen,en Cool Blue doet de rest,Super toch.

Service
Vandaag bestelt morgen in huis en zonder verzendings kosten,Super toch.

Assortiment
Zeer uitgebreid,als je geld genoeg hebt kan je er alles kopen,maar voor mensen als ik die het moeilijker hebben is de tweedekans aanbiedingen fantastisch,Super toch.

Aanbeveling
Ik kan momenteel geen min punten bedenken?misschien zijn er?niemand of niets is PERFECT,maar ik heb tot vandaag geen ervaring met min punten,Super toch voor mij.

Extra toelichting
Voor mensen die twijfelen,heb ik ook gedaan,maar dat hoeft echt niet,welk artikel je ook aanschaft,ik weet nu wat ik heb aan Cool Blue,op een ander zou het weer afwachten zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mr Bies 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is zeer gebruikersvriendelijk. Ik kan alles regelen vanachter de PC. Verschillende webshops beloven veel, maar komen niet altijd hun afspraken na.

Service
Coolblue komt haar afspraken na met een goede dosis humor. De producten zijn vakkundig en compact verpakt.
Zeer snelle en gratis levering van het aangekochte item. TOP!

Assortiment
Goed gesorteerd en uit voorraad leverbaar, prima vergelijking- en gebruikersinfo aanwezig, Coolblue heeft alle bijbehorende accessoires.

Aanbeveling
Ik zal Coolblue aanbevelen aan iedereen die ik ken.
Voortaan kijk ik eerst bij Coolblue en dan pas bij een andere webshop.

Extra toelichting
Ga zo door met een BIG smile!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim K 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Service
duidelijkheid

Assortiment
alles gemakkelijk te vinden

Aanbeveling
gewoon compleet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Bandell 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig te vinden artikelen

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime sortering

Aanbeveling
Snelle levering voor goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eddy 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
heel vlugge levering , uitstekend
vrijdag avond rond 21 uur besteld en de zaterdag rond 10 uur geleverd

Assortiment
ruim aanbod

Extra toelichting
ik ga in de toekomst nog bestellingen plaatsen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Yvette 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel besteld, volgende dag ophalen om de hoek bij de Primera

Service
Op het eind: bent u nog iets vergeten? Bijv stofzuigerzakken? O, ja!!! Snel bijbestellen zonder bezorgkosten natuurlijk :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naomi Siebert 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk bestellen, wel kan de vormgeving nog wat intuitiever denk ik nu was het wel een druk scherm misschien door de kleuren ofzo, maar de functie is goed.

Service
Alles was heel snel binnen, sommige sites pretenderen dat de bestelling de dag na online bestellen thuis zal zijn en dit is vaak niet zo, bij cool blue wel. Super fijn.

Assortiment
Ze hadden het product dat ik wilde

Aanbeveling
Prettige verkoop en lever ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Tilburg 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede site en makkelijk een artikel te vinden.

Service
Levertijd goed nagekomen als afgesproken.

Assortiment
Op de site zijn de artikelen makkelijk te vinden.

Aanbeveling
Zoals mijn ervaring is na de eerste aankoop via online bestelling, beveel ik de winkel zeker aan bij anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews