coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42512 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2720 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Torenvalk 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De winkel is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk!

Service
Prima! Goede communicatie via e-mail.

Assortiment
Helaas geen turbo charger kunnen vinden voor mijn nieuwe telefoon. Wel hadden ze het nieuwste toestel snel op voorraad, goede zaak!

Aanbeveling
Ik zou er zeker weer bestellen.

Extra toelichting
Prima ervaring met deze winkel! Opgegeven informatie was correct, levering snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marjoleine de Jong 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Klantvriendelijk (ze geven je een ouderwets klantgevoel), gedreven (willen het goed doen), zijn oprecht kritisch naar zichzelf, bevestigen wat er is afgesproken.

Service
Levering conform afspraak. Reageren snel op chat en telefoon. Staan je vriendelijk te woord bij een vraag of opmerking. Staan daar ook open voor. Bevestigen wat is afgesproken.

Assortiment
ruime keuze in alle merken

Aanbeveling
Het was de eerste keer dat ik te maken had met Coolblue. Had veel goede dingen over ze gehoord en gelezen. En dat kreeg ik bevestigd. Top Coolblue. Houd dat serviceniveau en die gedrevenheid vast!

Extra toelichting
Vaatwasser is gezorgd en ingebouwd door Exchange NL. Ook dat was keurig verzorgd. Op tijd op basis van afspraak, extra telefoontje een half uur voordat ze kwamen, vriendelijk en adequaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ruim aanbod, snelle en overzichtelijke site.

Service
Had deze maal bij de bestelling gekozen om nog dezelfde dag te leveren (tussen 18 en 22 uur). Rond 20.30 kreeg ik een sms met het verwachte leveruur.

Assortiment
Zeer uitgebreid en bijna altijd op voorraad.

Aanbeveling
Vlotte afhandeling van orders, prima klantendienst, snelle levering en altijd keurig en met zorg verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erna 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is makkelijk om online te bestellen en de bestelling wordt snel afgeleverd.

Service
Super snelle levering.

Assortiment
Ik kon snel vinden wat ik wilde bestellen.

Aanbeveling
Prima service. Duidelijke bevesting per email. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelof Hooijer en Sandra van der Stege 14-06-2016 In de winkel gekocht
Groningen (overigens ook in de webshop. Kon ik niet aanvinken)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
In de buurt en het parkeergemak

Service
Personeel doet zn best om je zo goed mogelijk te helpen

Assortiment
Erg ruim assortiment, waar ik niet veel gebruik van maak, maar het kan wel

Aanbeveling
Ziet er mooi overzichtelijk uit en is goed bereikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rachel 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk en snelle levering

Service
Niks aan toe te voegen

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Hokke 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Alles loopt soepeltjes.

Service
T/m bezorging op zondag is top.

Assortiment
Veel keus, scherp geprijsd.

Aanbeveling
Een van de beste.

Extra toelichting
Neen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J van der Horde 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat dit bedrijf zegt/schrijft is ook echt waar.
Ruilen geen probleem. Via internet besteld en geruild in de winkel van Coolblue Oostplein Rotterdam. Ook echt een dag later bezorgd.

Service
Zelf op zondag wordt er bezorgd tot mijn grote verbazing.

Assortiment
Uitgebreid en duidelijk.

Aanbeveling
Het personeel is ook echt vriendelijk en behulpzaam. De koffie was ook heerlijk.
Dit is lang geleden dat je zo vriendelijk en gastvrij geholpen wordt.

Extra toelichting
Dat ik altijd eerst op internet zoek en dan het voordeligste product koopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Papy G 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op zaterdagnamiddag bestellen, zondag voormiddag in huis.

Service
foutje in aflever adres na telefonisch contact onmiddellijk rechtgezet.

Extra toelichting
Goedkoopste uit vergelijking met andere webshops. Levering op zondag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fanezza 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Tot laat 23.00u kunnen bestellen

Service
Volgende dag al in huis

Assortiment
Prima divers assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aarab 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Erg simpel en overzichtelijk

Service
Je wordt netjes op de hoogte gehouden over wanneer ze komen. Geen rare tijdsblokken van twee uur waarin ze kunnen leveren maar gewoon bijna op de minuut. En ze bellen ook nog eens netjes als ze er bijna zijn of iets zijn uitgelopen.ze nemen ook al de verpakking mee en eventueel oude wasmachine.

Assortiment
Genoeg voor iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adham 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het is een nuttige site om alles over een product te weten.

Service
In de winkel er is geen kans te kennen welk kantoor moet ik opstappen om mijn bestellen te afhalen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ellie 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Makkelijk besteld en snel bezorgd.

Assortiment
Ik was op zoek naar een 50mm lens en had genoeg keus.

Aanbeveling
Prima service en gratis verzonden en weer gratis terugsturen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna G 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Hoewel ik het echte winkelen wil blijven stimuleren heb ik dit keer weer voor Coolblue gekozen om hun service en duidelijkheid.

Service
Al eerder iets bestelt en daar ook een fijne ervaring van de klantenservice meegemaakt. Handig dat je kan appen want ik had een vraag en deze werd keurig beantwoord en meegedacht.

Assortiment
Geen mening over want ik wist dit keer wat ik zocht dus niet echt van toepassing op mijn aankoop

Aanbeveling
Door goede service en vriendelijkheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jessica 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Vandaag besteld morgen in huis! Super fijn!

Assortiment
Coolblue had de meeste keuze uit verschillende designs tassen die ik zocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sten 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je kan snel vinden wat je zoekt en je kan aanvinken wat voor een product je zoekt. Voorbeeld:stel je zoekt een telefoon dan kan je het merk, (werk)geheugen, waterdichtheid, kleur etc..

Service
Ze doen niet moeilijk als je iets aan je bestelling wilt veranderen zoals het adres. ook zijn ze redelijk snel met reageren.

Assortiment
Er is veel elektronica beschikbaar maar natuurlijk missen er wel een paar producten, maar het assortiment zou héél groot moeten zijn om alles te hebben.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel, snelle reacties en hun slogan 'Alles voor een glimlach' is ook werkelijk alles.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita van Helden 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is heel eenvoudig te bekijken en je kunt met zoekcriteria snel het juiste product vinden

Service
Ik heb een inbouw koelvriescombinatie gekocht en zal deze laten inbouwen. Eenvoudig bij de bestelling aan te klikken en de afspraak wordt door de klantenservice telefonisch met je gemaakt voor een moment dat het jou uitkomt.

Assortiment
Coolblue heeft enorm veel aanbod en een grote variëteit in apparaten die heel prettig geprijsd zijn. Er is echt voor iedere portemonnaie wel iets te verkrijgen.

Aanbeveling
Ik ben heel erg tevreden over het hele orientatie- en bestelproces bij Coolblue.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri Hens 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makelijk en corekt

Service
mooi volgens afspraak

Assortiment
goede keus

Extra toelichting
zal zeker in de toekomst gebruik maken van dit gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Als je minder goed kan lopen, zoals ik, is dit absoluut een super alternatief voor het gaan zoeken in winkelcentra e.d.!

Service
snelheid van bezorging en hulp bij keuze van het betreffende product.

Assortiment
Heel uitgebreid met prima duidelijke uitleg van de produkten.

Aanbeveling
Bovenstaande motivaties zegt m.i. voldoende hoe ik over de winkel denk!

Extra toelichting
Nee hoor ga vooral zo door! Chapeau!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snelle levering

Assortiment
veel keuze in veel categorieen

Extra toelichting
je kan makkelijk vinden wat je nodig hebt, en de volgende dag al in huis. ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Leny 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Artikelen zijn makkelijk te vinden. Je kunt op veel dingen filteren.

Service
Vond ik prima, wordt goed op de hoogte gehouden wat er gebeurt met je bestelling. Je hebt direct een e-mail ter bevestiging enz. Prima

Assortiment
Er is een groot assortiment. Mijn bestelling was iets minder groot assortiment van maar dat lag aan mijn wensen. Maar toch gevonden bij coolblue.

Aanbeveling
Alles was goed geregeld en overzichtelijk vanaf de internetsite tot de levering van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lobles 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Alles is duidelijk aangegeven.

Service
Ik vind dat goed zo hoe het gaat nou.

Assortiment
Alles is over zichtelijk.

Aanbeveling
Omdat ik tevreden ben met de gang van zaken hoe nou functioneert.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Marnix van Halem 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed vindbaar en overzichtelijke webshop

Service
Bestelling volledig conform belofte geleverd

Assortiment
Redelijk veel keus maar niet uitzonderlijk tov andere shops

Aanbeveling
Coolblue is een beetje prettig gestoord, maar dat is geloof ik ook onderdeel van hun marketing. Ik vind het wel grappig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nell 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
geen gedoe met de stad in moeten, lekker vanachter de pc een bestelling doen.

Service
Vandaag besteld, morgen in huis, prima!

Assortiment
Ruim voldoende keus.

Aanbeveling
Gelet op het gemak van thuiswinkelen en de snelle levering kan ik deze winkel van harte aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richard de jong 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
kon vinden wat ik nodig had...

Service
op tijd geleverd. factuur netjes op tijd binnen.

Assortiment
wat ik nodig had was er

Aanbeveling
prima bedrijf

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

N 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede zoekfunctie

Service
snelle verzending

Assortiment
niet gevonden: koffiemolens voor minder dan ~30 euro

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nagremull 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Als ik niet telkens in zou moeten loggen was het een dikke 10

Assortiment
Het assortiment is niet altijd even breed

Aanbeveling
Voor de gangbare aankopen de (bijna) ideale webstore.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Evert 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewenste artikel snel kunnen vinden. Makkelijk een account kunnen aanmaken en het bestelproces was heel eenvoudig.

Service
De levertijd was perfect binnen de beloofde tijd.

Assortiment
Er was voldoende keus tegen de beste prijs.

Aanbeveling
Dit was mijn eerste ervaring met CoolBlue en kan niet anders zeggen dat alles klopte. Was zeer tevreden.

Extra toelichting
Zo doorgaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I van Overbeek 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website werkt prettig en kan op alle mogelijke eigenschappen zoeken.

Service
Nog geen gebruik hoeven maken van echte klantenservice, maar bestelling is gewoon netjes door PostNL de volgende dag afgeleverd.

Assortiment
Er is veel te vinden, maar kan niet alles verwachten.

Aanbeveling
Kan weinig over de klantenservice zeggen op dit moment, aangezien ik het nog niet nodig heb gehad, maar als webwinkel is het prettig en adequaat, degelijk geprijsd en een ruim aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website is overzichtelijk en heeft een logische opbouw

Aanbeveling
Over het algemeen iets duurder dan andere winkels maar tegen de service en snelheid van leveren kunnen er maar weinig op.

Extra toelichting
Vandaag besteld, morgen in huis, bij Coolblue is alles pluis (tegelwijsheid?)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Albert De Munter 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ni nodig alles ok

Service
alles naar wens

Assortiment
een schat aan producten en variatie

Aanbeveling
snelle service

Extra toelichting
nee alles loopt op wieltjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en binnen enkele seconden alles geregeld.

Assortiment
Zo goed als alles in huis

Aanbeveling
Snelle levering
Goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronda 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Altijd duidelijk, omschrijving en prijs uiteraard

Service
Leveringen altijd ruimschoots op tijd.

Assortiment
Zeer uitgebreid aanbod voor elk wat wils.

Aanbeveling
Voor ons een perfect alternatief om niet buiten de deur te moeten gaan zoeken.

Extra toelichting
Blijf ons, consument trouw met een prima aanbod, dito prijzen en jullie perfecte service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bramtates 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg snelle levering en een goede prijs kwalititeit verhouding!

Service
Meteen een factuur en track and trace

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Alles is top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romano 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Webstore is overzichtelijk alles is makkelijk te vinden. Refurbished en andere speciale producten worden netjes op de product pagina weergegeven met de juiste status van het product

Service
Als er voor een bepaalde tijd word besteld is het product netjes de volgende dag geleverd via Post NL. Ook worden je status veranderingen netjes via mail door gemaild.

Assortiment
Veel keus maar soms niet alle merken aanwezig en type producten aanwezig (je kan natuurlijk niet alles hebben)

Aanbeveling
Nooit problemen gehad. Ik heb een keer iets verkeerds besteld kreeg netjes een postbus informatie om het te retourneren en heb snel mijn geld terug ontvangen zodat ik het juiste product weer kon bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tevreden klant 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
binnen 10 minuten keuze gemaakt en bestelling afgerond

Service
leveringstijd wordt dag tevoren kenbaar gemaakt én er wordt nog een half uur vooraf gebeld. Wasmachine werd gebracht door 2 keurige en zeer beleefde (ze gaven een hand!) heren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk uit de luie stoel bestellen

Service
Middels filmpje volledige het hele kunnen van het apparaat kunnen bekijken

Assortiment
De keuze is reuze

Aanbeveling
Ruim assortiment en snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke website, uitgebreide beschrijving artikel, meningen van andere klanten over het artikel, soms filmpje over gebruik

Service
levertijd nagekomen

Assortiment
gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
groot assortiment, goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dmvb 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke website

Service
snelle levering, nette en vriendelijke bezorging. Geen extra kosten voor plaatsen en retour nemen oude apparaat

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
Zeer tevreden. Snelle en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mulder 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website. Makkelijk aanmaken van account.

Service
Zeer snelle en duidelijk aangegeven instructies en levering.

Aanbeveling
Gemak dient de mens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coert 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke website!

Service
s avonds om 23u nog gebeld voor advies. topservice!

Assortiment
ruim voldoende keuze

Extra toelichting
ja, de nota had ik er geprint bij gevraagd, maar deze zat er helaas niet bij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inge zentveld 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima webshop duidelijk en overzichtelijk

Service
besteld en op tijd geleverd conform de afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

waldo 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
's avonds orienteren op de website, bestellen, betalen en de volgende ochtend werd het bestelde al geleverd. Hoe makkelijk kan je het hebben?

Assortiment
ruim aanbod

Aanbeveling
het is dat ik uit principe geen 10'en geef, maar Coolblue komt in de buurt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Graham 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is duidelijk en overzichtelijk.
Waar ik voornamelijk baat bij heb, is de review/beoordeling gedeelte op de website.

Service
Zoals altijd blij met de (snelle) service van Cooblue :-)
Indien er klachten zijn, verleent ook de klantenservice een top service. Zoals zij zelf ook aangeven "daarom is ook een reden".

Assortiment
Coolblue heeft een ruim assortiment, waar je voor bijna alles terecht kan, maar hier zie ik nog wel verbeterpunten. Wellicht een idee om meer producten te verkopen die niet perse onder electronica valt (bij. pamper, fietsen, spiegels etc..) .

Aanbeveling
Met de hoge service, het ruime aanbod, makkelijk overzichtelijke site en niet te vergeten de soepele retourprocedure geef ik Coolblue een verdiende ruime 9.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jan 13-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
de producten zijn makkelijk te vinden

Service
snelle levering binnen 24 uur

Assortiment
heel groot assortiment

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charles III 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk, overzichtelijk, geen vervelende kleine lettertjes.

Service
Klantenservice staat hoog in het vaandel en dat merk je.

Assortiment
Uitgebreid assortiment kwaliteitsmerken.

Aanbeveling
Ze zijn niet altijd de goedkoopste, service is belangrijk maar soms zijn prijsverschillen erg groot!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margreet 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goeie site, daar begint alles mee.

Service
Site accepteerde mijn postcode niet maar hoewel rond 8 uur 's avonds werd de telefoon beantwoordt en werd het snel geregeld.

Assortiment
Ik vond precies wat ik zocht.

Aanbeveling
Makkelijk beslissen door Coolblue's keuze. Goede updates, bestellen tot 23.59 en toch de volgende dag in huis!!! En geen verzendkosten? Wat wil je nog meer?

Extra toelichting
Ik heb goed gebruik gemaakt van de filters. Zou ik niet vergeten, scheelt veel tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deuter rugzak 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website zelf is al makkelijk om op te zoeken. Maar mocht je er toch niet uitkomen dan wordt het je tevens erg gemakkelijk gemaakt om in contact te komen met de Coolblue medewerkers. Alles is erop gericht om het je als klant makkelijk te maken. Top!

Service
De service is echt heel fijn en goed! Ik ben zeer kritisch maar al die keren dat ik iemand aan de lijn had, werd ik altijd heel prettig en aardig en goed geholpen. Zelfs een rugzak die ik al bijna 2 jaar had en intensief gebruikt, maar waar een scheur in de naad zat werd retour genomen omdat dit binnen de garantie viel.

Aanbeveling
Gewoon een prima winkel; fijn website, op diverse manieren kun je in contact komen met de medewerkers. Als je belt word je snel en vriendelijk geholpen. Maar ook zijn er manieren om bijv via whatsapp geholpen te worden. Alles om de klant het zo makkelijk mogelijk te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

William 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en overzichtlijk.

Service
Zeer snelle en goeie service.

Assortiment
Allerlei merken op voorraad!

Aanbeveling
Klantvriendelijk

Extra toelichting
Ik raad jullie in mijn hele kennissenkring aan! Super fijne service en de tweedekands aankopen heel erg aantrekkelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nim 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zelf kunnen aangeven hoe het wordt geleverd

Service
Echte medewerkers aan de lijn en normaal telefoonnummer

Assortiment
Groot assortiment maar ook weer niet te groot

Aanbeveling
Alles is prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews