coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 42379 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J. Veul 11-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een wasmachine besteld bij Coolblue en deze werd de volgende dag bezorgd door 2 hele vriendelijke mannen die de machine in één keer naar de zolder brachten en aansloten.
De oude veel zwaardere wasmachine namen ze ook weer in één keer 2 trappen af naar beneden!

Top service!!!

Reageer

Marjan 11-01-2019

Algemene score

10,0
Altijd deskundig advies met een glimlach die je ziet door de telefoon heen. Ben goed geholpen en heb het juiste product in huis.

Reageer

Jajone 11-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze komen hun belofte na: "voor 23:59 uur besteld, de andere dag bezorgd". Dat vind ik heel belangrijk. Hun prijzen zijn redelijk (niet altijd de goedkoopste), maar hun service is uitstekend. Deze website is zeer betrouwbaar.

Reageer

Gerty 11-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue doet wat ze zeggen!
Voldoende voorraad (je grijpt niet vaak mis)
Snelle bezorging en goed verpakt.
Duidelijke uitleg met filmpjes.
SUPER dus

Reageer

Frederic DT 11-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot aanbod. Snelle levering. Zeer goede producten omschrijvingen. In 1 woord "TOP"

Reageer

Pierre 11-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs/kwaliteit. Overzichtelijke site. Snelle levering en goede communicatie over de levering.

Reageer

Martijn 11-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer netjes op de hoogte gehouden van de levering en zeer nette bezorgers. Dan weet je in ieder geval zeker dat je product netjes verzorgd aankomt.

Reageer

Jeroen Nijssen 11-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is het nieuwe winkelen, behandeld worden alsof je ze al jaren kent.. geen geslijm

I love it

Reageer

Wilma 11-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor cool blue gekozen omdat ik in het verleden goede ervaringen met dit bedrijf heb opgedaan. Ook dit keer ben ik zeer tevreden. De levering was door post nl vertraagd en ik ontving daar keurig op tijd bericht over.Daarna is de aankoop in goede orde ontvangen. Ik voel me als klant serieus genomen.

Reageer

Nina 11-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor het eerst bij cool blue een tas voor onze dochter besteld.
Normaal ben ik van in de winkel kopen maar door tijdsgebrek hebben we bij cool blue besteld. Was op aanraden van onze oudste zoon. Die heeft ook positieve ervaring met cool blue. De tas werd de volgende dag geleverd. Dus snel en betaalbaar.

Reageer

Mike 10-01-2019

Algemene score

1,0
Bijna 3 weken heb ik zitten wachten op herstelling mijn cool blue nog steeds van 26/12/2018 onderweg na herstellingsdienst en krijg altijd standaard antwoord

Reageer

Peter 10-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het enige waar ik spijt van heb is ,dat ik niet eerder ben begonnen met coolblue.

Reageer

Anne 10-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft een super overzichtelijke website! Ik kocht een product waar ik nog niet zoveel vanaf wist en door de website is dat me duidelijk geworden. Vooral het hele bestellen/ de mailtjes zijn alleen van Coolblue leuk om te lezen.

Reageer

Bart M. 10-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nog nooit problemen gehad met aankopen bij Coolblue, producten zijn altijd goed verpakt en worden snel afgeleverd binnen het opgegeven tijdsvenster. Ook retour sturen van producten verloopt vlot en zonder problemen.
De laatste jaren zijn de prijzen bij Coolblue wat minder competitief geworden, echter zijn ze nog steeds een goede keuze voor een hele reeks aan producten.
Wanneer Coolblue eventueel een paar euro duurder is dan een concurrent zal ik zonder twijfelen bij Coolblue bestellen. Goede dienstverlening is ook z'n geld waard!

Reageer

Trees 10-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al meerdere keren gebruikt gemaakt van CoolBlue. Snelle levering en duidelijke uitleg over het geleverde produkt.

Reageer

Zeer tevrede klant 10-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is misschien niet altijd de voordeligste. Daarin tegen hebben ze (tot nu toe, voor mij persoonlijk) ruime keus in het product dat ik zoek. De levering van producten is tot nu toe altijd de volgende dag geweest. Als je iets wilt weten of wil klagen zijn ze heel goed bereikbaar. Daarnaast doen ze hun uiterste best om je te helpen of adviseren. (Moet je natuurlijk niet gaan lopen vloeken en boos doen als je een klacht hebt of wanneer het even tegen zit) De medewerker die je te spreken krijgt kan er niks aan dat het fout ging. Ze zullen je helpen waar het kan. Als het niet hoeft bestel ik nergens anders meer.

Reageer

Marjolein 10-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en een leuk gesprek toen ik via de whatsapp een vraag stelde.

Reageer

JanLangers 10-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben al jaren klant bij Coolblue en ben nog nooit teleurgesteld geweest, alles perfect.

Reageer

Spieken 10-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs ,kwalitatief product, zeer snelle levering,alles vrij simpel gegaan

Reageer

Anja 10-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering, keurig op tijd en zeer bekwame monteurs. Mail en sms van tevoren is erg prettig.

Reageer

AdRvdH 10-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de webwinkel een iPhone besteld. De volgende dag konden we die in de winkel in Eindhoven ophalen. Wel zo handig, omdat ik niet zo handig ben wat betreft het installeren van software en bestanden.Prima geholpen door verkoopmedewerker Tim, en met alle geduld, want het duurde wel even. Maar goed werk heeft tijd nodig, zo blijkt maar weer.

Reageer

Albert Meijering 10-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bedrijf doet wat ze beloven.Levering binnen de gestelde tijd.Echt een aanrader.

Reageer

Ann 10-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreide hulp bij het kiezen vh juiste produkt en zeer goede service na-verkoop. Snelle levering

Reageer

Mike 10-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn eerste Coolbleu ervaring: Imago klopt. Makkelijk bestellen. Op tijd geleverd (twee trappen omhoog :-)). Werkend achtergelaten en geen sores of rommel. Verpakking niet gezien en het oude apparaat weer meegenomen (Twee trappen omlaag :-)). Zou ik zo weer doen.

Reageer

gon 10-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de bezorging en het afleveren Hele aardige en nette heren valt geen verkeerd woord over te zeggen.
Als ik weer wat nodig heb bestel ik het weer bij CoolBleu.

Reageer

jills 09-01-2019

Algemene score

9,0
Heel fijne, snelle service! Mijn laptop was kapot en het leek erop dat de reparatie langere tijd ging duren. Coolblue boodt mij aan te wachten of een shoptegoed te accepteren. Door tijdgebrek i.v.m. mijn studie koos ik voor de laatste optie. Zelfs in het weekend kon ik Coolblue telefonisch bereiken, werd het shoptegoed meteen klaargezet, kon ik mijn nieuwe laptop kiezen en werd deze direct voor mij besteld! Maandag had ik mijn nieuwe laptop al binnen! Hoe een organisatie reageert bij problemen zegt veel; a friend in need is a friend indeed!

Reageer

Nicole 09-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte levering en op de dag zelf een mailtje en tel. om het juiste uur mede te delen.Vriendelijk en hulpvaardig personeel.

Reageer

Floris 09-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een erg fijne web shop met ook een heele snele en betrouwbare leverancier die het paketje de hele week door levert.
Ook is de website erg overzichtelijk en snel te gebruiken.

Reageer

E.J.Groeneveld 09-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je krijgt wat je besteld op de gewenste tijd en de kwaliteit en service is uitstekend

Reageer

Joep Voordorp 09-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over het hele proces: van oriëntaie op het product (wasmachine), via bestelling naar vlotte levering en installatie. Alle ouwe spullen werden bovendien afgevoerd.

Reageer

Syl 09-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling via de website is steeds in orde. Snelle en correcte levering maken het top! Weet je het even niet bij het vergelijken van een toestel online, snel naar het verkooppunt en daar krijg je professionele hulp & uitleg.
Goede service

Reageer

A. Besselsen 09-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele duidelijke website met de mogelijkheid te filteren op de dingen die volgens jou belangrijk zijn. Dan krijg je keuze uit de apparaten die daaraan voldoen en kun je ze met elkaar vergelijken. Heel handig. Vandaag besteld, morgen in huis. Snelle en zeer nette bezorgers die ook de oude apparaten weer mee terug nemen. Bij mij moesten ze naar de zolder: geen probleem. Je krijgt een zeer accurate aflevertijd door en je wordt op de hoogte gehouden wanneer ze precies komen. Coolblue: een echte aanrader.

Reageer

Peter 09-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg snelle levering.
Vriendelijke medewerkers die snel en vakkundig mijn wasmachine installeerden.

Reageer

Bert 09-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne site om te shoppen en dat wordt alleen maar beter bij het bestellen. Duidelijke en vooral ook volledige informatie. Levering snel, aangekondigd en op tijd.

Reageer

T.Opmeer 09-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website,ruime keuze,prijs/kwaliteit is concurerend,zeer snelle levering en correct afgeleverd op de aangegeven
data en tijdstip,vriendelijk en correct personeel.

Reageer

wouter 09-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed aanbod, met goede beschrijving van de verkochte producten. Steeds een goede service en een snelle levering!

Reageer

Carine 09-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs/kwaliteit is zeer goed. Correcte en vlugge levering. Zeker een aanrader !!!

Reageer

Raimond 09-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onze wasmachine was kapot gegaan,dus er moest snel een nieuwe komen.
S’avonds besteld de volgende ochtend om 10.30 uur geleverd.
Keurig geïnstalleerd en de kapotte wasmachine meegenomen.perfect.

Reageer

mark 09-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Lekker duidelijke site. De informatie die ik zocht stond goed weergegeven.Snelle en correcte levering.

Reageer

Mirja 09-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is duidelijk. Groot assortiment. Genoeg keuze in filters, zodat je snel het produkt vind wat bij je past.
Van bestellen tot de levering, top service! Alles werd netjes aangesloten en in werking gesteld en gecontroleerd. Zeer vriendelijke medewerkers! Top!

Reageer

Pieter 09-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering, goede prijs-kwaliteit voor de producten. Duidelijke communicatie.

Reageer

Yilmaz 09-01-2019

Algemene score

2,0
Bestel redelijk vaak iets (mn elektronica) via internet. Soms gaat er daarbij wel eens iets mis, wat begrijpelijk is. Uitgaande van de reviews en de beloofd levertijd TV besteld bij Coolblue aangezien het voor mij erg van belangs was de TV op de bewuste datum te ontvangeb; wat een enorme domper met slechte gang van zaken. Werd op dag van levering om 18.10 uur gebeld dat ze niet meer kwamen en dat ik maar moest wachten tot morgen. Voor mij hele planning (en verrassing voor oma) in de soep. Hierop bestelling geanulleeed en werd beloofd dat ik binnen 3 werkdagen geld terug zou krijgen. Na 4 dagen nog totale stilte. Moest ik bellen en kreeg ik te horen dat ik nog 3 dagen moest wachten om wat voor reden dan ook. 2 loze beloftes in 4 dagen, wacht nu op de 3e.
Officiele reactie van Coolblue 15-01-2019

Beste Yilmaz,

Dank je wel voor het kenbaar maken van jouw klacht. Ontzettend vervelend om te lezen dat wij onze belofte niet zijn na gekomen. Dit is natuurlijk niet wat je van Coolblue mag verwachten. Daarvoor willen wij ons excuus aanbieden.

Natuurlijk nemen wij jouw feedback ter verbetering van onze dienst verlenging, Helaas komt dat voor jouw te laat. Wij hopen dat je oma blij hebt kunnen maken met een ander cadeau en verwachten dat jij ondertussen netjes het aankoop bedrag terug hebt.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Isabelle 09-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn eerste ervaring met Coolblue en zeer tevreden over de vlotheid van de levering. Bovendien weet de klant precies wanneer het product wordt geleverd doordat er contact wordt opgenomen zowel per mail als telefonisch.

Reageer

J Bos 08-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website. Perfecte aflevering. Prima informatie. Uitstekend product. ,

Reageer

Jan van Pliuuren 08-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering zoals afgesproken en op de minuut nauwkeurig door een heel vriendelijke bezorger. Helemaal top.

Reageer

Bas 08-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle levering!
Vriendelijke bezorger, die ook nog vraagt of de oude apparatuur meegenomen moet worden.👍

Reageer

Marianne 08-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijke om via website te bestellen en heb geen speciale tijdstip gevraagd voor bezorging maar ze kwamen op tijd en belden netjes van te voren.

Reageer

Marcel Truyts 08-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na bestelling zeer snel geleverd. Klantvriendelijk en de meeste producten onmiddellijk beschikbaar.

Reageer

Sara Casa 08-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Rijk aanbod en snelle levering! Ook gemakkelijk dat je een review kan lezen bij de (meeste) producten.

Reageer

Annick Andries 08-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt een aanrader want sommige artikelen worden zelfs op een zondag geleverd. Ben heel tevreden over Coolblue.

Reageer

Toon meer reviews