bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 26244 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 4011 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

F Karaman 27-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.be

Algemene score

10,0
Superblij met mijn bestelling ik ben zeer tevreden met de leverancier Bemmel en kroon. samen met mij gedag ze hebben achterna gebeld om te vragen voor levering. levering ging supersnel mooi op tijd aangeven. Alleen maar positief

Reageer

F.F. 27-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.be

Algemene score

10,0
Wat een super service en mooie prijzen. Apparatuur werd op de volgende dag bezorgd, netjes en helemaal zoals het hoort.
Top kwaliteit.

Reageer

Petra 26-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zochten al jaren naar een nieuwe laden koelkast, maar was telkens niet voorradig. Bemmel en kroon hadden hem nu wel. Na één telefoontje met een sympathieke verkoper, de volgende dag al geleverd. Top!

Reageer

Martijn 26-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele nette, klantvriendelijke shop. Was op zoek naar een kookplaat en had hier wat vragen over. Gebeld naar de klantenservice en werd vriendelijk en netjes te woord gestaan. Meteen de kookplaat besteld en had het de volgende dag al in huis.

Reageer

Jootje 26-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, vriendelijke werknemers, bestelling nauwkeurig te volgen via de link 😀

Reageer

Angelique Sengers 26-05-2022

Algemene score

10,0
Hele goede webshop en zeer goede service,je word perfect op de hoogte gehouden wanneer en hoe laat je bestelling word gebracht en supersnel👍

Reageer

Maud 26-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service van Bemmel en Kroon! Onze oude wasmachine bleek niet meer te repareren en dan wil je met een groot gezin snel een nieuwe. Woensdagavond een machine uitgekozen die het goedkoopst bleek bij Bemmel en Kroon. En de volgende ochtend, al is het Hemelvaartsdag, bezorgd door twee alleraardigste bezorgers. De levertijd klopte zonder overdrijven op de minuut :) Netjes geinstalleerd, oude machine meegenomen en al het verpakkingsmateriaal. Kan meteen weer wassen, super fijn.

Reageer

Piet 26-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Werkelijk helemaal top wasdroger besteld de andere dag in huis
Ik beveel bemmel en croon van harte aan echt topzaak

Reageer

Jeroen 25-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke product informatie op de website. Product zoals verwacht. Bezorging netjes al was dit wel paar uur later dan aangegeven venstertijd.

Reageer

Rokus 25-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne Shop om te winkelen
Leuk kado bij de bestelling gehad
Kon zelf de bezorg datum zeggen
Netjes op tijd afgeleverd
Hele vriendelijke jongens
Netjes binnen gebracht ben erg tevreden

Reageer

Janneke Kimstra 25-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk bestellen, snelle levering zonder toestanden. Geen afleidende banners en pop-ups. Een verademing.

Reageer

Stan Verstraten-Elsas 25-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke ontvangst en een zeer ruim aanbod van keukenapparatuur. Onze koelkast-combi was in de showroom en op voorraad. In overleg na twee dagen netjes bezorgd. We komen-indien nodig- zeker weer terug. We waren op de Cruquius, mooie zaak en makkelijk voor de deur parkeren.

Reageer

sabrina 25-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik vind dit een hele prettige shop. wij hebben hier onze koelkast gekocht order nummer BKI1087716.
ik had eerst gebeld of deze er was en of ze de koelkast ook boven brachten en ze zeiden dat doen we zeker en dat vond ik erg prettig daar ik op een hoog woon en het erg moeilijk is om mensen te vinden die iets naar boven brengen.

Reageer

Hans 25-05-2022

Algemene score

9,0
Prima winkel met veel keuzemogelijkheden. Personeel is zeer klantvriendelijk en reageert adequaat op vragen. Gaan ook direct achter levertijden aan om de klant tevreden te stellen.

Reageer

Michel 25-05-2022

Algemene score

10,0
Top bedrijf en nog goedkoper ook! Opgebeld voor wat info. en alles werd gelijk gecheckt en uitgezocht in een record tempo door een hele vriendelijke medewerker:) Voor 22:00 uur besteld morgen in huis! Bestelnummer: BKI1093738.

Reageer

Ria 25-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vlotte levering, afspraken worden nagekomen , goede producten, ruime keus in assortiment qua uitvoering en prijs

Reageer

D. Tuma 25-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lieberherr Vrieskist CFD 2085-20
Mooie vrieskist, vlot afgeleverd en neergezet op de gewenste plaats.
Oude vriezer en verpakkingsmateriaal mee teruggenomen.
Service kon niet beter.
Hoe de vrieskast qua prestatie e.d. is weten we nog niet, maar gaan ervan uit dat het gewoon goed is.
(Liebherr kennende)

Reageer

Renerijsw 25-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hier een Bosch koelkast gekocht. Ik twijfelde tussen een Liebherr en een Bosch. De Bosch was 500 euro goedkoper dan de Liebherr. Ik heb even gebeld met Bemmel en Kroon en kreeg heel snel een vriendelijke medewerker aan de lijn en die met mij meekeek wat de verschillen waren tussen deze twee koelkasten. Er waren wel wat verschillen maar in de ogen van de medewerker en mijn mening was dit geen 500 euro waard. Uiteindelijk via de website deze koelkast gekocht en de volgende dag al bezorgd door twee hele vriendelijke medewerkers.

Reageer

E Scherbeijn 25-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Apparatuur op voorraad, zeer scherp geprijsd, had contact met contact center omdat ik nog wat specificaties door wilde nemen. Ben prima geholpen. Gelijk aan de telefoon bestelling verwerkt in systemen. Vandaag al geleverd! Echt top mensen die het kwamen installeren (Wasmachine en droger op 2de etage)!! Zonder te piepen naar boven gebracht (respect)! Geïnstalleerd en advies gegeven. helemaal top.

Reageer

Louise Zandbergen 24-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime winkel groot aanbod, kundige verkoper. Redelijke prijzen. Duidelijke uitleg over de machine en de mogelijkheden.

Reageer

Ed 24-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cijfer: 10

Waarom geef ik het cijfer 10?

Fijne ervaring zowel de telefonische ondersteuning als de webshop van de firma Bemmel en Kroon. Het was simpelweg een superaanbieding van van de Inductie Kookplaat voor een spotgoedkope prijs en zelfs nog een extra RVS Pannenset erbij cadeau, waar vind je dit voor deze prijs? Ik bestelde mijn bestelling met ordernummer BKI1092089 en had het de volgende dag direct al in huis, dus supersnel geleverd. Echt super blij dat ik de firma Bemmel en Kroon tegen kwam op het internet.
Groetjes, een zeer tevreden klant.

Reageer

Rik de Waal 24-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Laagste prijs en ook nog eens de snelste, gisteravond had ik besteld en zelfs ...... kon vandaag niet leveren. Keurig verpakt, bezorgers hebben het apparaat netjes op zijn plek gezet.

Reageer

Ton 24-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De tijd van de levering werd vaak doorgestuurd.
Dit is wel goed. Werd ook in de gang gezet. En deze medewerker was zeer vriendelijk.

Reageer

Jt Geertsema 23-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superservice. Bijna op de minuut af gepland. Zeer aardige medewerkers!
Wasmachine top geplaatst en oude meegenomen, de verpakking ed ook. Als onze oude droger kapot gaat zou ik zeker een nieuwe bij bemmelenkroon bestellen. Dank

Reageer

Marieke van Noppen 23-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De prijs kwaliteit van de wasmachine en droger was super. De site was fijn, de service snel. Echter, de eerste transporteurs die de machines boven (2e etage) zouden brengen wilden dit niet doen bij aankomst in ons huis, ze maakten excuses zoals dat de wasmachine Miele - te zwaar zou zijn en gevaarlijk om dit boven te brengen. Ik heb direct Bemmel en Kroon gebeld en zij gaven een goede service; Uiteindelijk kwamen er andere transporteurs - 2 dagen later - die de machines wel naar de aangegeven plaats brachten. Ik ben blij dat Bemmel en Kroon dit zo snel heeft opgelost maar de eerste ervaring met Dynalogic was niet goed. Gelukkig was de tweede levering helemaal in orde en de transporteurs waren aardig, daadkrachtig en professioneel. Uiteindelijk goed geïnstalleerd en ben ik tevreden.

Reageer

Lies 23-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een tweetal keer liep het mis en bestelde ik een product dat uiteindelijk niet geleverd werd en niet meer op voorraad bleek te zijn. Maar ik kan niet zeggen dat ik niet op een correcte manier behandeld werd. Bij Bemmel en Kroon zijn ze ontzettend goed bereikbaar (vooral telefonisch gaat snel) en zoeken ze mee naar een oplossing. Uiteindelijk is alles goed gekomen, vlot verlopen en klantvriendelijkheid ook zeker ook. Interessante prijzen ook.

Reageer

Hoogendoorn 23-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne shop en super snelle levertijd. Voor 22 uur besteld, de volgende dag bezorgd. Handige track en trace en netjes afgeleverd.

Reageer

Zeer tevreden een aanrader 22-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al meerdere keren goede ervaring gehad. Deskundig advies in de showroom en een correcte prijs gekregen.
Snelle levering en montage .

Reageer

Ton 22-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bemmel&Kroon is een hele prettige zaak met keuze uit (bijna) alle merken. Grote deskundigheid en komen afspraken na.

Reageer

Ben tempelaars 21-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering in minder dan 24uur vriendelijk en deskundig personeel als je belt voor informatie . Goede site en bijna alles op voorraad en de prijs is goedkoper dan elders

Reageer

Willemien 21-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit is één van de weinige ovens met een hele goede oven én magnetronfunctie. We hebben lang gezocht maar deze serie is een uitkomst én betaalbaar. Snel geleverd, strakke uitstraling en makkelijk zelf te monteren. Ik bak erg veel maar voor zowel taart als schotels is hij lekker groot. De ventilator maakt wel wat geluid maar al minder dan onze vorige oven. We hopen dat hij lang mee gaat!

Reageer

Martijn 21-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede website en online klantenservice. Ik heb op een zondag een bestelling geplaatst (miele wasmachine) tijdens een speciale actieperiode. Nog even contact gehad met de klantenservice en via een offerte besteld. Betalen hoefde pas bij levering (was levertijd ivm chiptekort). Na wat weekjes wachten geleverd voor actie prijs. Klein minpuntje vond ik de bezorging. De bezorgdienst dynalogic kwam niet echt proffesioneel over, lang gerommel tussen afgedankte wasmachines en meubels en uiteindelijk werd de wasmachine liggend uit een zijdeur van de bus getild. (Lijkt me niet echt arbo verantwoord, miele wasmachines zijn niet licht, gelukkig wel stevig verpakt).

Reageer

Edith koster 21-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Producten werden op tijd geleverd goede prijs kwaliteit
ondanks dat er op deze producten een lange levertijd zit.

Reageer

Dan 21-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks de schaarste van het product, toch volgens de planning keurig binnen de termijn geleverd. Daarnaast heeft de verkoper ons van een uitstekend advies voorzien!

Reageer

Siep 21-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klopt als een bus! Super. Na bestelling meteen een link voor de bezorging, eerst op drie uur nauwkeurig en als de chauffeur onderweg is wordt dat binnen een uur nauwkeurig.

Reageer

Joke Holkamp 21-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De 1e keer hier een bestelling geplaatst. Veel informatie gevonden, goed geadviseerd en levering van het product was lekker vlot. Prima.

Reageer

Complimenten van een tevreden klant 21-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website is overzichtelijk, wat ik zocht was snel en makkelijk te vinden. Diverse opties werden getoont, het bestellen was duidelijk en snel te regelen.
Telefonisch overleg gehad i.v.m. twijfel of de door mij gekozen combioven wel zou passen; als zeer plezierig, behulpzaam en zakenkundig ervaren. Mijn complimenten:)
Levering en plaatsing van de combioven: Prima geregeld, plezierige en meedenkende transporteur/installateur.

Reageer

TB 21-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk bestellen. Prima afspraken maken. Snelle levering. Snelle plaatsing. Prettige monteurs.

Reageer

Fam. Opstal 21-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een bedrijf met een groot assortiment van kwalitatief witgoed. Deskundig en eerlijk advies gekregen bij het kiezen van een wasmachine en droger. Het verkoopproces tot aan levering is virtueel te volgen en daardoor transparant. Levering binnen een kort tijdsblok aangekondigd en nagekomen. Klantvriendelijke service monteurs die de apparaten hebben aangesloten en een korte duidelijke instructie hebben gegeven. Alle verpakkingen zijn net als mijn oude apparaat netjes afgevoerd. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt ….. complimenten Bemmel & Kroon!

Reageer

Ronald 21-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Specifiek product gezocht op internet, meerdere leveranciers verkochten dit product maar gaven aan dat het product niet op voorraad was. Bij deze site was hier geen opmerkingen bij . Echter na verloop van tijd gevraagd wat de levertijd was en kwam er toen pas achter dat dit nog lang op zich ging laten wachten. Zou het wel gewaardeerd hebben als zij hier direct wat duidelijker in waren geweest. Uiteindelijk het product ontvangen ruim binnen de uiteindelijk geschatte week nummer.
Bezorging was heel prettig aangegeven met tijden etc. Levering was voor elk ander bedrijf ook lastig geweest in deze tijd dus vandaar mijn cijfer

Reageer

Geert 20-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering volgens afspraak.
Vriendelijk en attent.
Goede prijs kwaliteits verhouding.
Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze foen.

Reageer

T. Bosch 20-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en alles volgens afspraak. Ook in het weekend! De uiterlijke tijd om te bestellen is met 22:00 ook uiterst klantvriendelijk.

Reageer

W.Hoogstraten 20-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ver koper was bij binnen komst aan het telefoneren wij moesten te lang wachten voor dat er gereageerd werd dat wij er ook nog waren. Verder werden we vriendelijk geholpen en mijn inziens ook vakkundig. Er werd moeite gedaan om een goed product te leveren.

Reageer

J.J.Bultman 20-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima was de behandeling in uw bedrijf bij aankoop van een afwasmachine. Ook de doorverwijzing op uw aanrading voor plaatsing en aflevering naar een ander bedrijf ging helemaal naar wens👍

Reageer

Ton 20-05-2022

Algemene score

10,0
Was op vakantie en had thuis apparatuur nodig. Bemmel en Kroon had deze op voorraad en de prijs was aantrekkelijk. De levering verliep ook prima. Geen negatief woord, ondanks dat wij uit het oosten komen!!

Reageer

Rien 20-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb via de website hier een Bosch was/droog combi gekocht ordernr 538678, het was het goedkoopste adres in heel Nederland en ik ben ook aan de Telefoon zeer netjes behandeld, de machine is vandaag geleverd en aangesloten door zeer nette en vakkundige monteurs, oude machine mee terug helaas namen ze mijn droger niet mee.
Een aanrader ik ga voor mijn volgende aankoop zeker weer naar Bemmel en Kroon!!!

Aanvulling, na een telefoontje met Bemmel en Kroon over mijn oude droger werd mij verteld öhh meneer dan komen we die morgen toch bij U ophalen. -- Geweldige service

Reageer

Rien 20-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb via de website hier een Bosch was/droog combi gekocht ordernr 538678, het was het goedkoopste adres in heel Nederland en ik ben ook aan de Telefoon zeer netjes behandeld, de machine is vandaag geleverd en aangesloten door zeer nette en vakkundige monteurs, oude machine mee terug helaas namen ze mijn droger niet mee.
Een aanrader ik ga voor mijn volgende aankoop zeker weer naar Bemmel en Kroon!!!

Reageer

Marco 20-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Oorspronkelijk bestelde koelkast bleek niet meer in assortiment van de producent te zitten. Jammer dat deze dan nog wel te bestellen leek Bij Bemmel en Kroon (vandaar geen 10 ;-)). Men heeft vervolgens exact dezelfde koelkast van een andere leverancier voorgesteld. Deze bleek ook nog eens goedkoper én er was een actiekorting op van toepassing. Kortom, prima!
De volgende dag al geleverd door Dynalogic. Vriendelijke mannen die de koelkast in de verpakking hebben neergezet, zodat we zelf hem uit moesten pakken en materiaal moesten afvoeren. Lijkt me niet de bedoeling, maar dat kunnen we Bemmel en Kroon niet aanrekenen..

Reageer

Leijnse 19-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel. Deskundig .vriendelijk. oude machine meegenomen.
Netjes op tijd. Tijdsbestek van 4 uur.

Reageer

FGM 19-05-2022

Algemene score

6,0
Deze winkel gekozen vanwege de prijs en de levertijd van de inductie kookplaat. Helaas bleek die levertijd uiteindelijk niet enkele dagen, maar ruim 6 weken.

Reageer

Toon meer reviews