bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 9050 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2853 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Shermila 24-09-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar en snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via internet besteld, direct conform afspraak geleverd. Ook de oude koelkast netjes meegenomen! Top service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ag 24-09-2017 Via de website gekocht

zaterdag bezorgservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze wasmachine ging kapot en we wilden zo snel mogelijk een nieuwe. Om zeker te weten of ze op zaterdag bezorgen hadden we via de site ons telefoonnummer doorgegeven om gebeld te worden voor het antwoorden op onze vraag.
Binnen 5 minuten zijn we terug gebeld. Volgende morgen voor 8.00 uur stond al in de mail hoe laat ze zouden komen. En een half uur voordat ze er waren kregen we een smsje met de verwachte tijd.
Heel handig. Zo hoef je niet de hele dag thuis te blijven.
De wasmachine was ook nog € 35 goedkoper dan bij andere winkels en werd op zaterdag thuisbezorgd en ook dat doen ze zeker niet allemaal.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Schrijver 23-09-2017 In de winkel gekocht
Crucius

Klantvriendelijk ??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een firma waar je als klant nog koning bent. Vriendelijke verkopers , uitstekend advies, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Van Leeuwen 23-09-2017 Via de website gekocht

Kwaliteit en goedkoop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij het zoeken op Internet naar een nieuwe wasmachine en droger kwam ik steeds weer op de site van Bemmel & Kroon terecht. Naast een handige adviesmogelijkheid, goede informatie over de apparatuur, de mogelijkheid om te vergelijken, kon ik er ook nog eens voor de laagste prijs slagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sascha E. 23-09-2017 Via de website gekocht

Top service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastische fullservice!! Nieuwe wasmachine in no time in huis door 2 keurige heren naar 2de verdieping getild en aangesloten!! Kon direct mijn nieuwe machine gaan uitproberen tevens werd de nieuwe wasmachine weer afgevoerd en verpakkingsmateriaal weer meegenomen! Kortom een topservice!

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 23-09-2017 Via de website gekocht

super prijs!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
IK was op zoek naar een vaatwasser , na wat rondgebeld te hebben kwam ik bij Bemmel en Kroon,
goed advies gekregen en een miele vaatwasser voor een mooie prijs ,zeer tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam smeets 23-09-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben geen klachten, alles vlot verlopen. Op de hoogte gehouden via mail, 10/10
Ik zou het iedereen aanraden. Tot de volgende bestelling ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 23-09-2017 Via de website gekocht

Super efficient service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en makkelijk overzichtelijk website. Alles loopt suppel. Alles geleveerd als wensde een dag naar bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Alphons 23-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en ze komen belofte na

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurige service. Transport van het apparaat is goed te volgen. Ze komen hun afspraken na.
En niet te gegeten de goedkoopste op internet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KJS 23-09-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle service, donderdag besteld en op vrijdag ochtend gelijk bezorgd. Van te voren telefonisch contact dat men onderweg was. De gratis 5 jaar garantie heeft ons over de streep getrokken bij Bemmel en Kroon te bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Charlotte 23-09-2017 Via de website gekocht

Vriendelijk en hulpvaardig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben een afzuigkap bij Veiligkopen.nl gekocht. Deze bleek er anders uit te zien als op de foto, de technische tekening klopte wel. Na een telefoontje wordt hij zonder problemen om gewisseld voor een type die wel aan onze wensen voldoet.
Minpuntje is dat de leveringstijden niet kloppen met de site. Die zijn afhankelijk van de fabrikant die 1 keer per week levert.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vendrig 23-09-2017 Via de website gekocht

Goede communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, makkelijk te bestellen. Na bestelling mailtjes over het vervolg en bij aflevering kan je zelf bepalen welke dag. Je krijgt gelijk te horen tussen welke uren en een half uur van tevoren krijg je bericht hoe laat. Bestelling kwam precies op die tijd binnen, geweldig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JF 23-09-2017 In de winkel gekocht
Den Haag Forepark

Matig

Algemene score

5,0
Speciaal naar Bemmel Kroon gegaan voor nieuwe koel/vrieskast omdat we levering wilden combineren met een kleine serviceafspraak aan onze Bemmel Kroon keuken. Dat bleek echter niet mogelijk "wij zijn van verkoop en voor service moet u aparte afspraak maken". "Ja maar de koelkast moet toch ook geïnstallerd worden" probeerde ik nog, maar helaas. Overigens wel eerlijk advies over keuze nieuwe koelkast. Verder werd in de winkel een leveringstermijn genoemd die lang niet werd gehaald (ruim 1,5 week later), terwijl ik duidelijk had aagegeven dat we haast hadden. Kortom: volgende keer via Coolblue kopen.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Dick 23-09-2017 Via de website gekocht

Prima hulp in voortraject en levering op maat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering verliep prima, want in overleg. Een Scherpe prijs. Voorafgaand aan de koop paar keer contact gehad per mail ; heel vlot reactie gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JP Schrijver 22-09-2017 In de winkel gekocht
den Haag

Service en ontvangst op filiaal den Haag is correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goede duidelijke mogelijkheden om informatie te vinden en te beoordelen.
De reden waarom deze leverancier te kiezen is als eerste "naamsbekendheid" ten tweede was al reeds bekend met Bemmel&Kroon vanuit de historie, toen nog een aankopen en vragen beantwoord kreeg filiaal in Rijswijk. Meerdere aankopen gedaan met o.a. de kinderen. Goede en correcte levering. Bij onderwerp "Weergavenaam" is helaas niet duidelijk welke referentie het betreft zodoende alleen mijn naam ingevoerd. Succes.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Wendy J 22-09-2017 Via de website gekocht

Boven verwachting! Helemaal top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een service!
Mijn online bestelde wasmachine was uitverkocht en niet meer leverbaar.
Direct werd mij een gelijkwaardig, duurder apparaat aangeboden voor de zelfde prijs. Het was de opvolger van het typenummer die ik had uitgezocht . Direct vergeleken natuurlijk, trommel was geen 8 maar 9 kilo en het prijsverschil was 75euro, klasse ik kan niet anders zeggen dan geweldige service!
Via de mail werd ik geïnformeerd hoe laat ze de wasmachine kwamen leveren, geen invoer van track en trace codes maar gewoon smorgens een mail met de verwachte aankomst tijd tussen 12 en 15 uur.
Levering op tijd, oude mee retour, warme groet van een happy klant

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arend 22-09-2017 Via de website gekocht

Groot assortiment, lage prijs en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webshop met reviews, prijsvergelijkingen en eventuele handige accessoires. Gebruiksvriendelijke webshop.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

L. Duivesteijn 22-09-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

Fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettig bedrijf met een verkoper die kennis van zaken heeft.
Dit advies zal je digitaal nooit krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. de Vlieger 22-09-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude/Rijndijk

fijne winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Omdat de wasdroger die ik online had uitgezocht bij Bemmel en Kroon verkrijgbaar was, heb ik voor deze winkel gekozen. Hier werd ik fijn geholpen. De droger kon binnen een week worden bezorgd en werd meteen aangesloten op de trekschakelaar. Superfijn!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 22-09-2017 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag

Vandaag besteld, morgen in huis, perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede uitleg wat betreft apparaten, zeer vriendelijke medewerker. Ook levering keurig netjes, alles aangesloten. Zeer tevreden.
Deze winkel is zeker aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

tweeling 22-09-2017 Via de website gekocht

vlug, veilig, en voordelig.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
hele duidelijke site en de service is prima. Een enorme keuze en alles op voorraad, de bezorgers waren sneller, dan de berichtgeving. We hadden eigenlijk niet verwacht dat er bij ons ook bezorgd zou worden, we wonen 3 km. van de duitse grens.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 22-09-2017 Via de website gekocht

Top prijs! Top levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als je wasmachine je in de steek laat en je zoekt een goede maar betaalbare machine kom je op de site van Bemmel & kroon terecht..... direct doen geen twijfel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Geleijns 22-09-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van begin aankoop t/m aflevering alles prima verzorgd. Zeker voor herhaling vatbaar , 100% tevreden

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.J. Kleine 22-09-2017 Via de website gekocht

Bemmel en Kroon kan ik een ieder aanbevelen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijn en correct online contact gehad met xxx xxx Mooie prijs. Leveringstijd geheel volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria uit zuid Holland 22-09-2017 Via de website gekocht

Aanschaf wasmachine top. Geen gesjouw en geen moeite

Algemene score

9,0
Ik bestelde de wasmachine laat in de middag en kreeg de volgende morgen te horen tussen welke tijd de wasmachine bezorgd zou worden (11:15 en 14:15). Gevolgd door een vrijwel exacte tijdsaanduiding (13:00). Hierdoor zat ik niet uren thuis te wacht. De bezorgers waren vriendelijk en brachten de wasmachine keurig op zolder. Daar sloten ze hem aan en haalden al het verpakkingsmateriaal weg. Dat namen ze ook mee retour. Vervolgens droegen ze de oude machine keurig naar beneden en namen deze weer mee. Ze letten erop dat ze niets beschadigden. Heel netjes en vriendelijjk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold 22-09-2017 Via de website gekocht

Duidelijk, goede prijs, snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bemmel & Kroon is duidelijk op zijn website, de levering kwam supersnel en de prijs was nergens zo scherp.
Voor mij dus een simpele optelsom om voor dit bedrijf te kiezen. Kan nog niets zeggen over de service achteraf want ik heb het apparaat net binnen, maar ik heb veel vertrouwen in deze zaak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dizanta 22-09-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

Heldere Communicatie!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Communicatie met de verkoper was helder en duidelijk. Hierdoor zijn de juiste apparaten geleverd, op het juiste tijdstip. Over de prijs is open kaart gespeeld. Hierdoor geen verrassingen en een zeer acceptabele en concurrerende prijsstelling.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Herman van der Heiden 22-09-2017 In de winkel gekocht
Bemmel & Kroom, Filiaal Forepark, Den Haag

Ouderwets Goed Op Een Moderne Manier

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij kopen al vele tientallen jaren witgoed bij Bemmel en Kroon en ook dit keer was het weer dik in orde! Wij waren hen eerst eventjes ontrouw, maar die andere winkel liet ons mooi in de steek. De prijs van €499 vonden we voor de Siemens vaatwasser SN236W01GE bij die blauwe winkel voor redelijk, want dat was-ie overal, maar dat dit enige exemplaar op het bezorgtijdstip niet werd geleverd omdat er iets defect was en we vervolgens 10 dagen zouden moeten wachten ging ons te ver. Dus afbesteld en 4 dagen later (waarom niet direct?) ons geld terugontvangen. Daarom, op naar Bemmel & Kroon, waar we gratis plaatsing en nog €50 extra kassa korting kregen ook. Het aansluiten bleek buiten hun schuld onverwacht lastig, maar het werd door de bezorgers zonder morren keurig in orde gemaakt. Hulde! Zou ik de vaatwassers, wasmachines, etc van Bemmel & Kroon dus aanraden. Jazeker! sSerker nog, je ziet mij (via internet) nergens anders meer!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 22-09-2017 Via de website gekocht

Verademing: "alles volgens afspraak!"

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
een kapotte wasmachine is een drama met drie pubers in huis! Gelukkig was de keuze was snel gemaakt op de duidelijke website van Bemmel en Kroon. Gekozen voor de pinbetaling achteraf. Kreeg direct een bericht dat onze keuze een verouderd model was die niet meer leverbaar was en dat we een gratis upgrading geleverd zouden krijgen. De volgende ochtend, precies volgens schema van de track and trace stonden twee heren op de stoep. De wasmachine werd direct keurig op z'n plaats gezet en aangesloten. Ook het testprogramma op de machine werd aangezet. Pinnen, verpakkingsmateriaal weer keurig mee en wij weer blij aan de was! Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard te Wassenaar 22-09-2017 In de winkel gekocht
Forepark

Uitstekende service en kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Droger in de winkel besteld en daar vriendelijk geholpen. Zelfde avond mailtje met aflevertijd ontvangen. Volgende dag op tijd geleverd en keurig aangesloten. Alle verpakking en de oude droger meegenomen. Precies zoals we het wilde. Dus we zijn erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Terpstra 22-09-2017 Via de website gekocht

Goede service, aardige dame aan de telefoon.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had een aantal vragen over mijn wasmachine, dus toen heb ik gebeld. Aardige en behulpzame dame die het product meteen online voor me besteld heeft.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kurt 21-09-2017 Via de website gekocht

Bij van Bemmel & Kroon moet je zijn

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het begon met een mooie aanbieding bij de productkeuze en wanneer mijn Bosch warmtepompdroger net zo goed loopt als de A tot Z levering en afhandeling maak ik me totaal geen zorgen. Wat een top service!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mr. Grijsje 21-09-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De reden dat wij voor Bemmel en Kroon kozen, was de uiterst scherpe prijs voor ons bestelde product. En
's-avonds besteld, de volgende ochtend stond het al op de stoep
De door ons gekochte vaatwasser bleek uitverkocht, maar we kregen een nieuwer model van een hogere prijsklasse geleverd voor de prijs van het bestelde model! Betere service moeten we nog tegenkomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mowali 21-09-2017 Via de website gekocht

Geweldig services

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vergijken met ander winkels deze is goedkoper en alles loopt volgens de afspraak, ik zou wel nog een keer bij deze winkel de spullen kopen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Busselaar uit Leidschendam 21-09-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

Buitengewone service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat ik een product had gekocht dat niet geheel aan de verwachting voldeed (specificatie fabrikant kwam niet overeen met het gekochte apparaat) heeft Van Bemmel en Kroon dit prima opgepakt en op coulante wijze opgelost. Bedankt voor de buitengewone service. Ik kom hier zeker nog een keer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 21-09-2017 Via de website gekocht

Snel en makkelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op zoek geweest naar de voordeligst prijs voor deze machine , alleen jammer dat je nadat je de bestelling hebt gedaan te lezen krijgt dat de machine niet meer leverbaar is en dat je automatische een andere machine krijgt. wel een duurdere zeggen ze maar daar heb je je niet op ingelezen. Voor de rest een super snelle en correcte levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert de Klein 21-09-2017 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon Zoeterwoude

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uitgebreid assortiment in een grote variatie in prijzen en merken. Het zoeken naar het goede type en uitvoering is eenvoudig. Dit komt vooral door het feit dat je per merk kan kijken welke mogelijkheden er zijn.
Ook de beschrijvingen van de apparaten geven een goed inzicht in de gebruiksmogelijkheden,afmetingen en extra's.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mw. C Rijnfrank 21-09-2017 Via de website gekocht

Klasse!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bedankt voor mijn fijne droger. De bezorging en installatie ging vlot en vlekkeloos.
Sorry maar ik heb gewoon geen kritiek🤗 Je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering.
De informaliteit op de site is duidelijk en er is voldoende productinformatie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

G.Leepel 21-09-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Gewaardeerde aanbeveling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na uitleg over de 3 systemen van wasdrogers, werden de verschillen duidelijk zichtbaar gemaakt en konden wij een goede keuze maken uit de ruime uitstalling in de winkel. Hulde aan de verkoper, die daarnaast nog een extra korting kon aanbieden.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid van der Bent 21-09-2017 In de winkel gekocht
BEMMEL EN KROON

Vriendelijk goede service netjes afgeleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie winkel veel keus! Goed geholpen Top! Service was uitstekend zeker met sms weet je precies hoe laat ze komen dat is heel prettig

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Helma 21-09-2017 In de winkel gekocht
Leidseveen

Service had beter gekund

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ondanks dat ik bij de aankoop de vraag stelde of er verschillende maten inbouwvaatwassers zijn en of dat dus uit zou maken is er een standaardmaat vaatwasser aan mij verkocht. Gelukkig was de installateur op voorhand oplettend en wees mij erop dat ik een andere maat nodig had. Toen is het wel telefonisch opgelost, maar dat was niet nodig geweest. De inbouw van de vaatwasser is verder vakkundig afgehandeld door een vriendelijke en behulpzame medewerker.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

nicoos 21-09-2017 Via de website gekocht

snelle en nette service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
even gebeld om te checken of de koffie machine op voorraad was , heel netjes te woord gestaan en de machine besteld . duidelijke site snelle levering waar je tijdens de ochtend precies kan zien waar de chauffeur is en hoelang het nog duurt, 10 minuten voor arriveren een smsje ontvangen .
kort om op naar de volgende bestelling bij Bemmel en Kroon

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sam 21-09-2017 Via de website gekocht

Vertraging van producten netjes opgelost! Super service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al google je voor de voordeligste huishoudelijke apparaten kom je bij veiligkopen.nu uit.
Verkoop afdeling staat je vriendelijk en snel te woord ook bij mail correspondentie.
Na vertraging van mijn bestelling hebben ze dit super netjes opgelost met mij.
Bezorgers waren vriendelijk en beleefd.
Ik zal hier zonder twijfel weer producten bestellen.
100% tevreden!!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Bergsma 21-09-2017 Via de website gekocht

Scherpe Prijs snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Scherpe prijs en snel geleverd, ook het bezorgsysteem werkt super, tot op het half uur weet je de bezorgtijd. Ook de klantenservice is goed bereikbaar en staat je correct te woord. Dit is mijn 2de aankoop en zal zeker hier weer terug komen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Schaft 21-09-2017 Via de website gekocht

Uitstekende levering

Algemene score

9,0
Uitstekende klantbehandeling en een zeer duidelijk website, meer woorden zijn niet nodig als alles goed is geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 20-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De laagste prijs die ik kon vinden op internet, een snelle levering en geen leveringskosten ook niet naar het buitenland. Wat ik verder heel fijn vond is dat ik de specificaties heel goed kon vinden. Zo kon ik makkelijk vergelijken met soortgelijke producten. Ook hoefde ik alleen mijn gegevens in te geven en geen account aan te maken. De betaling sprak voor zich. Met andere woorden volgende keer bestel ik weer bij Bemmel & Kroon.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Riny Brugmans 20-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service, vlotte en correcte afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Ziet er betrouwbaar uit en dat is ook gebleken.
De gunstigste prijs voor de door mij geweste kraan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charissa 20-09-2017 In de winkel gekocht
Hazerswoude

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen, prima advies gekregen. Spullen behoorlijke tijd in de opslag gestaan. Gisteren gebeld voor levering en vandaag al keurig geleverd. Ook fijn dat er een mail komt met richttijd en een half uur van te oren nog gebeld door chauffeur.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Diane 20-09-2017 Via de website gekocht

Prima service

Algemene score

9,0
De bestelling gaat via internet duidelijk, ik ontving gelijk een bevestiging via mail. Verder heb ik service aangevraagt voor het plaatsen van de nieuwe en weghalen van de oude inbouwkoelkast. Een keurig bedrijf nam contact op voor een afspraak en werkte netjes. De koelkast niet helemaal op de inbouwdeurtjes, maar de installateur maakte deze zonder probleem passend.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

André 20-09-2017 In de winkel gekocht
Cruquius

Goed advies en een lage prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op mijn zoektocht naar een nieuwe vaatwasser werd ik getipt om ook eens bij Bemmel en Kroon te gaan kijken. Ik had via allerlei websites al voorwerk gedaan, maar in de winkel gaven ze toch net even wat meer info waardoor ik een betere keus kon maken. Ik heb nu een betere kwaliteit vaatwasser en toch voor de prijs die ik in gedachten had!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews