bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15726 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3098 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leo 14-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.be

Algemene score

8,0
De condensdroger welke wij online gekocht hadden was niet meer leverbaar, maar wij kregen direct bericht dat ze een duurder type zouden leveren, helaas duurde iets langer dan, maar uitstekende service en een nog beter logistiek proces.
[uitgevoerd door een derde partij]

Reageer

Tilby W 14-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Keurige monteurs (Bjorn). Netjes gewerkt en rommel keurig opgeruimd en afgevoerd. Waren keurig op tijd en beleefd.
Wel belachelijk veel geld voor een zaagsnede die in vijf minuten was geklaard (€ 250,-). Dat staat absoluut niet met elkaar in verhouding.
Verder moest er een aparte stekker aan de kookplaat. Extra kosten € 29,95. Dit had ook wel even vooraf kunnen worden medegedeeld. Dit is niet de eerste kookplaat die moet worden geïnstalleerd.

Reageer

r. a. kieft 14-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
wij werden snel en correct geholpen , er werd goed geluisterd naar onze naar onze motivatie om tot koop over te gaan.
aanbevelen ja zeker ook door goed en deskundig advies.

Reageer

Saskia hendriks 14-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erna combi besteld. Helaas was deze, net als bij andere leveranciers, tijdelijk niet leverbaar. Ik heb hier over gebeld met bemmel&kroon. Vriendelijke man keeke heeft nagekeken wanneer de combi verwacht werd. Dat was week 51. Ik kon, als ik niet wilde wachten een mail sturen en dan zou ik mn geld terug krijgen. We hebben toch maar gewacht omdat de combi scherp geprijsd was. 12-12 mail dat ie geleverd kon worden en 13-12 al geleverd. Top geregeld allemaal. Complimenten.

Reageer

Lida 14-12-2019

Algemene score

10,0
Zeer goede service.. in de winkel Wij bestellen daarom onze spullen voor de keuken altijd bij Bemmel en Kroon. Ook de bezorging is top. Mail vooraf en op de tijd zelf ook nog een telefoontje hoe laat ze er zijn. En dan zijn ze er ook. Dus alles heel makkelijk voor jezelf in te plannen. Dus gewoon top. Voor ons altijd een dikke 10.

Reageer

Shanta 14-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik heb gekozen voor Bemmel&Kroon omdat ik goede ervaring heb in het verleden.
Alle huishoudelijke aankopen doen wij voor ons en voor onze kinderen daar.
vriendelijke verkopers, goede uitleg en begeleiding. Prima zaak.

Reageer

bob en marjan 14-12-2019

Algemene score

10,0
Zeer mooie combi magnetron ontvangen van inventum. Zeer snelle levering nadat de voorraad was aangevuld. Helpdesk met kennis van zaken, stukje goede voorlichting gehad en geen valse beloftes voor wat betreft mogelijke bezorgdatum. Verder is de prijs kwaliteit perfect bij dit bedrijf en zijn ze vaak de goedkoopste in de markt, maar wat betreft de service ga ik niet speciaal voor de laagste prijs in de toekomst.

Reageer

Gerard 13-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
op de shop zijn de dingen die je zoekt makkelijk te vinden, goed beschreven ,en makkelijk te bestellen, prijzen zijn prima heb geen goedkopere merk apparatuur kunnen vinden, service lekker snel en duidelijk, en duidelijk aangegeven hoe laat het wordt geleverd

Reageer

Monique 13-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het product - een koolzuurgascilinder - waar het om ging, was hier te bestellen volgens Grando Keukens. Na de bestelling werd ik prima op de hoogte gehouden van het verloop van het bestelproces, kon zelf een afleverdag uitkiezen, kreeg op de dag zelf een tijdslot waarin de levering zou plaatsvinden en kreeg 20 minuten van tevoren een SMS. Via een code kon je ook nog zelf de vordering van de chauffeur volgen. Ideaal.

Reageer

Lies 13-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een wasmachine online besteld. Zeer snelle levering en daarnaast werd er via de mail goed op de hoogte gehouden omtrent de status van de verzending en omtrent het product. Besteld tijdens black friday en blijkbaar was het betreffende product er niet meer, kreeg keurig een mail met dat het huidige model er niet meer was en dat ik de opvolger ervan kreeg.
Ook de installering verliep vlekkeloos, vriendelijke gasten.

Reageer

Mady Verkaik 13-12-2019

Algemene score

3,0
Heb pasgeleden hier een koelkast gekocht. Werd geleverd door Dynalogic. Deze kwam al later dan gepland (wel kunnen zien via track & trace). De bezorger belde aan en vroeg me of er een lift aanwezig was. Die is er niet. Toen wilde hij weer vertrekken met de koelkast. Gezegd dat ik dit niet accepteer. Oude koelkast vorige dag al leeggehaald om mee retour te laten nemen! Dus ik naar beneden. Bezorger gaf aan alleen te zijn en niet bereid te zijn de koelkast naar boven te brengen. Gezegd dat dit niet mijn probleem is, dat ik er voor betaald heb de koelkast boven te brengen en had ook voor € 9,95 de extra service erbij genomen om hem hier uit te pakken en neer te laten zetten! Uiteindelijk de bezorger geholpen de nieuwe koelkast naar boven te brengen (3 etages). De oude nam hij niet mee. Direct contact gezocht met klantenservice van Bemmel & Kroon, excuses, dit was niet zoals het hoort etc. Zouden contact opnemen met vervoerder hierover. Vervolgens een nieuwe afspraak moeten laten inplannen om de oude koelkast weer op te halen. Dit zou vanmiddag gebeuren. Vanmorgen via track & track kunnen zien dat dit tussen 13.00-18.00 uur zou gebeuren. Om 13.00 uur kreeg ik echter een bericht dat de tijd gewijzigd is naar 17.00-19.55 uur! Heb echter ook nog andere afspraken staan en ben dus zeer ontstemd over de manier waarop behandeld wordt. Wederom contact gezocht met klantenservice Bemmel & Kroon. Wordt er doodleuk gezegd we kunnen een andere dag voor u inplannen! Verder kunnen we niets voor u doen! Dit is de eerste maar ook de laatste keer dat ik iets bij dit bedrijf bestel!!!

Reageer

Paul Kil 13-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Shop gekozen omdat deze erg precies en duidelijk overkwam. De levering was daarnaast ruim op tijd, het installeren liep in hoog tempo en was zodoende vlot klaar. Kortom duidelijker en sneller kan het niet!

Reageer

Marijke 13-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zochten een nieuwe inbouwkoelkast. Dachten dat we hem al gevonden hadden, echter doordat de verkoper goed luisterde naar een paar bezwaarpunten van ons, kwamen we uit bij een ander merk, weliswaar iets duurder, maar de verkoper heeft ons overtuigd. Hij heeft zelfs een paar keer telefonisch contact gezocht met de fabrikant over bijvoorbeeld de indelingsmogelijkheden van de deur. Kregen zelfs een extra deurplateau gratis.
We zijn zeer tevreden. Ook het inbouwen door de firma Ajtec verliep naar wens.

Reageer

Toine 13-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
2 apparaten gekocht bij B&K. Een met montage, dat was perfect geregeld. Bij het andere niet goed opgelet. Standaard is drempellevering. Als je niet goed oplet dan kies je daar voor. Altijd kiezen voor de € 9.95 extra voor op de plek zetten en verpakking mee retour nemen.

Reageer

jan 13-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit is de derde keer dat ik online goederen koop bij Bemmel&Kroon.
Correspondentie was goed, levering volgens afspraak 100%oké.
Laatste keer kocht ik een wasmachine en droger.
In de offerte stond dat het type droger niet meer voorradig was.
Ik ben zeer tevreden over de pro actieve service die ik heb gekregen.

Reageer

Swinkels 13-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede voorlichting in de showroom. Snelle en correcte levering van de wasmachine. Goede installatie en uitleg werking wasmachine. Oude wasmachine meegenomen.
Betreft ordernummer ordernummer xxxx Siemens wasmachine

Reageer

Niels 12-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie Black Friday deal. Netjes bezorgd op het afgesproken tijdstip en aardige bezorgers.

Reageer

Jan 12-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, fijn telefonisch contact. We waren op zoek naar een magnetron. De winkel werd snel gevonden op internet en het product werd voor een scherpe prijs aangeboden. Top levering.

Reageer

Cees Rutgers 12-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij gingen naar Bemmel en Kroon om naar een inbouwoven en combimagnetron te kijken. We zijn goed geholpen en de verkoper dacht met ons mee. We hebben twee apparaten van Siemens gekocht, 2 dagen later al geleverd. Prima gevoel bij deze aankoop.

Reageer

Janssen 12-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het bestellen was erg makkelijk. Het bezorgen kan in een korter tijdsbestek en niet tussen 8.00 en 22.00 uur. De dag van bezorging kreeg in om 08.00 uur te horen dat de levering tussen 14.00 en 17.00 uur zou zijn, het werd 15.30 uur. De avond er voor de vriezer leeg gehaald, de oude namen ze mee. Als ze de dag ervoor hadden doorgegeven dat het in de middag bezorgd zou worden, hadden we smorgens de oude vriezer leeg kunnen maken en niet de avond er voor. We hielden ons hart vast of de ingevroren levensmiddelen het zouden overleven.

Reageer

Puk 12-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben erg goed geholpen,en kreeg antwoord op al mijn vragen,
Ik ga er als ik weer wat nodig heb,zeker weer naar toe.
Ook de jongens die mijn wasmachine thuis hebben gebracht,waren heel vriendelijk, en beleefd
Ik was heel blij met ze. bedankt

Reageer

Van Deventer 12-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van Bemmel @& Kroon vinden wij een prettige winkel. Vriendelijk personeel met veel kennis.
Wij hebben vaker daar iets gekocht.
De levering was goed op tijd en het apparaat keurig geïnstalleerd.

Reageer

Wouter 11-12-2019

Algemene score

2,0
Op een zondag heb ik een Siemens wasmachine bij Bemmel & Kroon besteld. Via de bezorgservice heb ik een afspraak gemaakt om de wasmachine de dinsdag daarna te laten bezorgen tussen 09:00 en 17:00. Om hierbij te zijn heb ik de dag vrij genomen van werk. De bezorgers zijn nooit gekomen en de klantenservice deelde mij mee dat ik maar een nieuwe afspraak moest maken. Die nieuwe afspraak was op woensdag tussen 19:00 en 22:00 uur. Weer is er niemand komen opdagen ondanks het sms'je van de bezorgservice dat de bezorgers om 22:15 nog langs zouden komen. Lang verhaal kort: ik ben een dag en een avond thuis gebleven maar heb nog steeds geen wasmachine. Ik heb er geen woorden voor hoe schandalig dit bedrijf mensen behandeld en vooral hoe machteloos ze me laten voelen.

Reageer

A.N. de Wolf 11-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij werden correct en deskundig te woord gestaan, de gekochte artikelen waren in voorraad en werden de volgende dag volgens afspraak bezorgd.

Reageer

A. van der Wal 11-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik doe al jaren zaken met van Bemmel en Kroon altijd zeer tevreden. Vriendelijk personeel.

Reageer

Alle van der Veen 11-12-2019

Algemene score

10,0
Snelle levering, de goedkoopste aanbieding en ze houden zich aan de gemaakte afspraken. Het contact met de klantenservice verliep snel en ik ben uiterst tevreden over de vriendelijkheid van de contactpersoon.

Reageer

Rina Reuvers 10-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een goed verzorgde winkel. Eerst rond kijken en dan vragen naar het product. Een goede adviserende uitleg gekregen.
De installatie uit gevoerd door de firma Ajtec met de installateur () een vriendelijke mijnheer met een duidelijke uitleg over de Bosch inductie fornuis. Zeer tevreden over de afhandeling zowel in de winkel als bij het installatie bureau.

Reageer

mw J.R. Hes 10-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had en inbouw diepvrieskast van 36 jaar oud. Wist het model niet. Bemmel en Kroon (B en K) heeft veel moeite gedaan om erachter te komen welke nieuwe kasten ik kon krijgen. Ook de afhandeling van de bestelling ging prima. Ze werken met een firma die de plaatsing doet. Ook daar niets dan lof voor!

Reageer

r den opuden 10-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima omschrijving van het product, alle specificaties overzichtelijk.

Goedkoopste leverancier goed aangegeven.

Reageer

Bernard van Hal 10-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop is klantvriendelijk en overzichtelijk. Iedereen kan makkelijk een keuze maken uit het grote aanbod.
De bezorgdatum is vrij te kiezen wat de levering makkelijk maakt. Voor diegene die dit willen kunnen ze betalen dmv pinnen.

Reageer

Wimmie 10-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen via internet van een vrieskast met naar links openende deur ging niet, moest via een winkel en dat lukte wel
verder goede snelle aflevering.

Reageer

Biesot Rinus 10-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede zaak ook toen de zaak nog in Zoetermeer zat.
Maar in Den Haag is het een prachtige zaak.
Word goed geholp en er is veel keuze. Ook het bedrijf dat de apparaten plaats ben ik zeer te spreken.

Reageer

Rini van Rooijen 10-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere omschrijving van het apparaat. Snel te vinden, maar vooral de sneller levering. Voor 22:00 besteld, volgende dag geleverd. Echt grote klasse.
De chauffeurs moest wel apart gevraagd worden het oude apparaat mee te nemen, aangegeven bij de bestelling. Ook dat het nieuwe apparaat uitgepakt (materiaal wordt meegenomen) zal worden. Heb ik zelf gedaan.
Verder tip top, dikke duim.

Reageer

J. van Kraaij 10-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed en gedegen advies. Na onze bestelling online, nam ..... van het verkoopteam contact met ons op om deze persoonlijk met ons door te nemen. Toen onze bestelling vanuit de leverancier binnen was konden we zelf digitaal een bezorg-moment kiezen. Een fijn bedrijf met vakkundig personeel en goede service.

Reageer

Fam. Klootwijk 10-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een ruim aanbod aan witgoed en bovenal prima advies gekregen over welk apparaat aan te schaffen. Vriendelijke verkoper. Had alleen afleverdatum fout ingevuld op de factuur. Maar na een telefoontje van ons werd onze wasmachine alsnog super snel geleverd en aangesloten.

Reageer

Willem 10-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor het eerst hier iets, grote koelkast, besteld en ging prima. Mooie snelle afhandeling het enige minpuntje is dat je voor het uitpakken van de koelkast apart moet betalen. Het bezorgen was wel gratis. Zeker een aanrader voor anderen.

Reageer

Piet van Schadewijk 09-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vlotte levering met duidelijke communicatie via email. Ook de levering via een vaste transporteur verliep duidelijk en goed

Reageer

Patrick 09-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel vlotte zaak, prima staat afgeleverd produkt en dadelijk response bij eventuele vragen. Ik doe de volgende keer terug een bestelling bij Bemmel & Kroon!

Reageer

M. Tolhuisen 09-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, snelle levering (volgende dag in huis) door vriendelijk personeel en zeer handig track & trace-systeem, waardoor je precies kunt zien wanneer je bestelling wordt geleverd.
Oud artikel + verpakkingsmateriaal nemen ze weer mee.

Reageer

Philip van Eijsden 09-12-2019

Algemene score

9,0
Product was niet voorraad, wat Bemmel&Kroon duidelijk en betrouwbaar communiceerde.
De inspanning om de schade (levertijd) te beperken verdient hier alle lof.

Reageer

Ronald 09-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vorige weekend wilde ik een vaatwasser bestellen.
Omdat ik nog wat extra informatie wilde heb ik nog even geprobeerd om ze te bellen en zowaar ook in het weekend bereikbaar en direct iemand aan de telefoon.
Nadat mijn vragen waren beantwoord de vaatwasser besteld.
Deze werd keurig op het afgesproken tijdstip afgeleverd in mijn keuken, en dat op de derde verdieping zonder lift!
De oude vaatwasser werd ook zoals afgesproken netjes meegenomen.

Helaas zag ik bij het uitpakken dat er een forse deuk in de zijkant zat.
En hoewel het een inbouw vaatwasser betreft, toch even contact gezocht met Bemmel en Kroon, want voor het zelfde geld is er binnenin iets beschadigd.
Nadat ik op hun verzoek een paar foto's had gestuurd met de beschadiging werd ik binnen 10 minuten teruggebeld en werd mij voorgesteld om de vaatwasser om te ruilen of eventueel een korting te krijgen.
Ik heb voor het laatste gekozen, omdat de vaatwasser ondertussen al was aangesloten en ik geen zin had om deze weer uit te bouwen. De korting stond 2 dagen later alweer op mijn rekening.
Al met al ben ik uitermate tevreden met de service, snelle response en adequate afhandeling van 'mijn probleem'

Reageer

Linda Martin 09-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede telefonische bereikbaarheid, vlotte communicatie per mail en zeer goede mensen die de koelkast leveren en werkend achter laten.

Reageer

Mark HvB 09-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website was gebruiksvriendelijk met ruime keus! Helaas was mijn bestelde droger niet meer leverbaar, terwijl deze wel op de website te bestellen was. Echter hebben ze dit keurig terug gecommuniceerd en mijn een alternatieve droger aangeboden van dezelfde klasse. Dat was helemaal top.

Service bij levering was prima. Waren er op de aangegeven tijdstip en waren ook zo weer weg.

Al met al zou ik hier nogmaals wat bestellen

Reageer

Betty 09-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben heel tevreden over de geleverde artikelen en was bij de firma Bemmel &Kroon het voordeligst uit. Omdat het artikel niet op voorraad was heb ik er wel een paar dagen op moeten wachten, maar was de levering uiteindelijk toch nog best snel, dus uiteindelijk heel tevreden!

Reageer

Debby 09-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CRQ 796192
Mooie ruime winkel met nieuwste assortiment. Vriendelijk en hulpvaardig personeel, nemen de tijd voor alle vragen en uitleg. Offerte hadden we dezelfde dag al binnen.
Na bestellen werden onze producten netjes volgens afspraak geleverd. En onze oude vaatwasser namen ze mee terug. Top geregeld!

Reageer

John 09-12-2019

Algemene score

9,0
Mooie site. Duidelijke omschrijving producten. Marktconforme prijzen. Vriendelijke en vakgerichte service via telefoon.

Reageer

H.van der Meijden 08-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie ruime winkel goede overzicht van al de producten kundig en hulpvaardig personeel zeer goed geholpen bij onze aankoop en keurig op tijd geleverd. Zeer tevreden

Reageer

Peter P. 08-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na de bestelling van de wasmachine wordt snel aangegeven dat het artikel is uitverkocht maar dat een vergelijkend duurder artikel voor dezelfde prijs geleverd zal worden. Prima geregeld, geen discussie of zo. Wat ook fijn is dat je de afleverdag zelf kan kiezen, op de bezorgdag krijg je exact om 8 uur een sms binnen welk tijdsvenster geleverd wordt. Een half uur van te voren ontvang je weer een sms dat ze onderweg zijn. Perfecte communicatie en alle afspraken die van te voren zijn doorgegeven worden ook 100% nagekomen. Bij de aflevering wordt de wasmachine op zijn plek gezet en aangesloten, oude wasmachine en verpakkingsmaterialen worden meegenomen voor een kleine bijbetaling. Dus bij een vervelend probleem als het onverwacht stuk gaan van de wasmachine word de oplossing zo goed geregeld waardoor het eigenlijk geen probleem meer was.

Reageer

Frans Teunissen 08-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Netjes geholpen, op tijd geleverd, bood de laagste prijs, goed per email op de hoogte gehouden.
Nadat ik de inductie kookplaat online bestelde, mislukte de betaling.
Telefoon werd direct opgenomen en kreeg de keuze om thuis te pinnen of alsnog het geld over te maken.
Alles verliep vlotjes.

Reageer

Nathalie 08-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals gewoonlijk weer een superservice.
Altijd de goedkoopste maar zelfs voor deze goede service ben je bereidt iets meer te betalen.
Zelfs de oude vriezer die niet helemaal droog was werd meegenomen.
Ook netjes dat er van te voren wordt gebeld dat ze er aan komen.
Net personeel vriendelijk en professioneel. Duidelijke uitleg en na uitpakken binnen 24 uur kun je nog beschadigingen melden.
Weer TOP Bemmel en Kroon!

Reageer

Toon meer reviews