bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 14494 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3285 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

René 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.be

Algemene score

10,0
Alles klopte van selectie op de website, aankoop, betaling tot en met levering en installatie door AJ-Tech. Wij zijn heel erg tevreden! Dit was onze 2e aankoop en een 3e gaat in de toekomst zeker volgen!

Reageer

YBoer 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.be

Algemene score

9,0
Nette shop. Als ze je eerste artikel keuze niet hebben bellen ze netjes omdat te zeggen. In overleg met de medewerkster heb ik een super alternatief kunnen krijgen in overleg Met elkaar. De Bosh koelkast die ik nu heb werkt Uitstekend en koeled super goed. Ik had een nieuwe koellast nodig en zag dat deze winkel het in eerste instantie nog had die ik origineel voor ogen had voordat de medewerkster belde. Erg deskundig personeel.

Reageer

Anna 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Correct, goede informatie over de bezorgtijden en een pasfoto van de bezorger erbij. Keurig hoor!

Reageer

herhaalaankoper 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitzoeken en bestellen via internet is echt handig, maar ik vind het toch prettiger als er ook een fysieke winkel achter de verkoper staat. Ik heb 6 jaar geleden bij Bemmel en Kroon gekocht en toen ik zag dat ze nog steeds 'bestaan' , gaf mij dat een goed gevoel van vertrouwen. De bestelling en levering gingen eigenlijk van een leien dakje en stiekum ben ik benieuwd naar hun ' after sales' service, ook al hoop ik daar nooit van gebruik te hoeven maken.

Reageer

Steenstra 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een klantenservice die snel en duidelijk antwoord geeft op je vragen, goede prijzen voor kwaliteitsmerken met een vlotte levering waarbij je de dag van levering zelf kunt aangeven.

Reageer

her man bartelink 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk overzichtelijke site en shop. Snelle levering. Geen poespas. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Chapeau.

Reageer

Charlotte 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super vriendelijke bezorgers! Aansluiten en sjouwen was geen probleem voor hun.

Reageer

C.a.goenee 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb de laatste jaren alle keukenapparaten hier gekocht, snelle levering en wordt netjes weggezet

Reageer

Paula Rombouts 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de service, correct geholpen aan de telefoon, en idd voor 22.00 uur besteld volgende dag geleverd..

Reageer

Debbie Kijf 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel eerlijk kende ik deze verkoper nog niet maar ben zeer tevreden. Ik wilde de wasmachine de volgende dag in huis hebben en dat konden ze leveren! Om 21hr besteld en de volgende dag om 14hr in huis! Kreeg netjes een sms met de tijd dat ze zouden komen. De bezorgers waren erg vriendelijk en de wasmachine is kosteloos geïnstalleerd. En het scheelde ook nog eens €25,- met andere verkopers van dezelfde wasmachine.

Reageer

Sjaak Aruvaino 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de snelheid van de bezorging van de wasmachine gisterenavond besteld en vanmiddag al in huis. Inmiddels al mijn eerste was laten draaien, ben zeer tevreden met deze machine! Toppie

Reageer

hannah 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een erg goede winkel - uiterst behulpzaam en vriendelijk, en ook nog een goede prijs voor kwalitatieve produkten - ik kan geen enkel minpunt bedenken!

Reageer

Ed Schildt 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke zoekstructuur en een zeer snelle afhandeling-levering. Zeer goede communicatie en maken gebruik van een hele goede nette leverancier

Reageer

Rens Klerx 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zelden ben ik 100% tevreden over de service van een bedrijf. Bemmel & Kroon is met recht een uitzondering hierop.
Wij hebben alle keukenapparatuur bij hen besteld. De (zeer scherpe) offerte hadden we binnen een uur in de mail; op aanpassingen op de offerte / vragen via de mail werd binnen enkele minuten gereageerd.
De apparatuur werd op het afgesproken tijdstip door twee heren keurig afgeleverd.
Dik tevreden!

Reageer

henk prins 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel mooie winkel met ruim assortiment apparaten dus je kunt zien wat je koopt.
Goede voorlichting en snelle levering en de prijs is ook goed.

Wij kopen daar al jaren

Reageer

Nico 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke winkel met veel keus, s’middags koelkast besteld en de volgende ochtend thuisbezorgd. Snelle service!

Reageer

Mama93 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het belangrijk met verse ingrediënten te koken, echter laat mijn situatie het niet toe om dagelijks verse boodschappen te halen. Deze koelkast zorgt er echter voor dat dit niet meer nodig is! Ik ben erg te spreken over de fresh balancer lades! In een andere koelkast worden mijn groenten en fruit al snel slap, ze verkleuren en gaan condenseren. Deze nieuwe techniek zorgt ervoor dat ik mijn groenten en fruit ruim 1,5 week in de koelkast kan hebben liggen zonder dat de kwaliteit achteruit gaat. De koele lucht komt je tegemoet wanneer je de deur opent. Ook de deurkoeling zorgt ervoor dat melk etc. De juiste temperatuur behoud. De inhoud is meer dan genoeg en de praktische indeling zorgt ervoor dat ik mij producten altijd netjes kwijt kan. De vriesfunctie werkt erg snel en de lades zijn van prima formaat. Erg enthousiast ben ik over dit product en raad het dan ook zeker aan!

Reageer

E. Kooistra 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoop en snel. Levering duidelijk te volgen via track en trace..zeker een aanrader voor de volgende x!

Reageer

Eddy 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gebruik deze shop al jaren voor mijn bedrijf. Goed service en altijd vriendelijk geholpen. Ook is de prijs kwaliteit verhouding top!

Reageer

Annemiek 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
direct een goede prijs, op voorraad, volgende dag geleverd, op tijd geleverd, nette bezorger, wat wil je nog meer?

Reageer

Lisa van Eerden-Hartmann 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij komen en kopen al jaren bij van Bemmel en Kroon. Je wordt vakkundig en vriendelijk geholpen. Levertijd is kort en service uitstekend. Er wordt met je meegedacht en desnoods andere keuzes gemaakt.

Reageer

jan van rosmalen 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vlotte en deskundige bediening in de winkel en vlotte levering en de prijs was het laagste

Reageer

Irene 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Met deze track & Trace kun je zien waar de bezorger is, van welke kant hij aan komt rijden en ongeveer in welke vijf minuten hij komt. Daarnaast vond ik de bezorger een zeer vriendelijk en behulpzaam persoon.

Reageer

Jonker 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al vele jaren onze huisleverancier van huishoudelijke apparaten. Ditmaal een vaatwasser. De vorige hield het 15 (!) jaren uit. Daarmee is gezegd dat Bemmel en Kroon kwaliteitsprodukten verkoopt. Het advies is persoonlijk, praktisch en geeft een eerlijk beeld van keuzemogelijkheden. De afhandeling is perfect. Binnen anderhalve week vindt installatie plaats door AJtec, dat ook al jaren met Bemmel en Kroon zaken doet. Prima en deskundige installatie, aardige mensen. Over beide bedrijven en hun samenwerking niets dan lof !!?

Reageer

Hugo 24-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer correcte levering en plaatsing volgens tevoren doorgegeven tijdschema.

Reageer

Cor 24-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is gewoon goed geregeld bij Bemmel en Kroon. Ook als het een keer fout gaat.
De bestede vaatwasser bleek niet meer leverbaar, daarom werd er een duurder opvolgmodel geleverd zonder meerkosten. Top!
De Vaatwasser werd de volgende dag geleverd, maar de koerier vergat de oude machine, die in de oprit stond, mee te nemen. Via de koerier en uiteindelijk Bemmel en Kroon wordt de oude vaatwasser alsnog de dag erna opgehaald.

Reageer

Wim 24-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb bij Bemmel & Kroon een nieuwe wasmachine besteld, duidelijke webshop en de laagste prijs. wasmachine werd netjes bezorgd.

Reageer

Mariska 24-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service, er wordt duidelijk geluisterd naar wat je zoekt en daarop ook advies gegeven. Daarnaast is de leveringservice ideaal, echt goed geregeld, je krijgt een tijdswindow en dan kan je ook de chauffeur volgen. Wat ideaal is als je nog even wegbent.

Reageer

KM Verschoor 24-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service en goed telefonisch toegankelijk. Er was wat onduidelijkheid op de site over mogelijke aflevering tijdens Pinksteren. Werd goed en snel te worod gestaan door medewerker.

Reageer

Fam F.J. Vermolen 24-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bemmel en Kroon heeft een zeer goede service snelle afwerking en levering , vriendelijk en deskundig personeel, geeft een duidelijke uitleg, en we zouden deze zaak zeker aanbevelen,we zijn en blijven een zeer tevreden klant, ook het assortiment is ruim voldoende , wat wil je dan nog meer!!!!!!👍

Reageer

Rene 24-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Bemmel&Kroon werd ik door de medewerkers snel en vakkundig geholpen. De productspecialisten bezitten veel expertise en zijn eerlijk in de informatie die verschaft wordt. Benadering is plezierig, absoluut niet opdringerig. De winkel ademt rust uit en degelijkheid. Ondanks dat een concurrent dichterbij is kies ik voor nu en in de toekomst voor Bemmel&Kroon.

Reageer

Lieneke 23-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via webshop gevonden en vervolgens telefonisch contact gelegd. Prima geholpen, wasmachine werd keurig volgens afspraak de volgende dag bezorgd.

Reageer

Ed 23-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon precies volgens afspraak. Je geeft de dag aan, je kunt van 8 uur het pakket volgen, wordt netjes afgeleverd. Prijs goed en nette website. Geen aanmerkingen!

Reageer

Gemma 23-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Komen alle afspraken na. Bezorgers erg vriendelijk en attent. Product in prima staat geleverd. Kortom, niets op aan te merken.

Reageer

Dirk Atsma 23-06-2019

Algemene score

7,0
In de winkel werden we ronduit slecht geholpen. De verkoper was onvriendelijk, ongeïnteresseerd en gaf geen informatie. Gelukkig hadden wij van te voren al uitgezocht en beslist welke wasmachine en droger we wilde kopen anders was het echt een drama geweest. Daarvoor een ruime onvoldoende (1). De aflevering en plaatsing was prima in orde. De oude machines en verpakking werden netjes meegenomen en de nieuwe werden goed aangesloten. Daarvoor een ruime voldoende (9).

Reageer

Gerrie 23-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer correcte behandeling, alles liep op rolletjes, ook wat de levering betreft.

Reageer

Angela 22-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We moesten met spoed op zoek naar een nieuwe vastwasser. Nadat we er een gevonden hadden met de juiste specs, op zoek naat een winkel die snel kon leveren. Dat was als énige Bemmel & Kroon, en ook nog als goedkoopste, vrijdagavond na 18:00u besteld en zaterdag voor 11:00 stonden de bezorgers al voor de deur!
Dankzij het geweldige track & trace programma is alles op de voet te volgen, je kunt zelfs op maps zien hoever de bezorger nog verwijderd is van je adres. Hoewel de bezorgers een strak schema hadden, waren ze zeer behulpzaam en vriendelijk!
Kortom, wij zijn super tevreden klanten. Bemmel en Kroon overtreft wat ons betreft alle Coolblue’s en PostNL’s van deze wereld, wij bestellen graag nog een keer!

Reageer

Haesen M. 22-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden, snelle levering van onze nieuwe Siemens vaatwasser.
Duidelijke internetsite, prima productinformatie.
Prijsvergelijking van deze vaatwasser in andere winkels/ op andere sites heeft ons vele euro’s bespaard.

Reageer

E. Jansen 22-06-2019

Algemene score

8,0
Van Bemmel was Goedkoopste, goede Info levering
Via track tracé. Erg prettig

Reageer

Kaoutar 22-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie webshop, komen met alternatieven als iets uitverkocht is. Antwoorden snel op je mails en vriendelijk te woord gestaan. Bezorgers waren snel, vriendelijk en harde werkers. Pluim voor dit bedrijf, ga zo verder! Wij gaan zeker nog een keer bestellen en heb jullie aangeraden aan mijn vrienden

Reageer

Irene A. 22-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op vrijdagavond laat besteld bij Bemmel & Kroon, op zaterdagmiddag onze mooie nieuwe LG Koelkast bezorgd door Dynalogics.
Prima geregeld! Een compliment.

Reageer

Wim 22-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De vaatwasser is keurig afgeleverd en aangesloten. Via mail en sms weet je wanneer ze komen en dat klopt perfect. Prima service.

Reageer

martin 22-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke site , snelle service en omdat de door mij bestelde vaatwasser er niet meer was een duurder alternatief voor de zelfde prijs gekregen

Reageer

Hanny 22-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettig dat je na sluitingstijd van het bedrijf doorverbonden wordt als je nog vragen hebt. Ben vriendelijk en kundig te woord gestaan en voor 22.00 uur besteld is i.d.d. de volgende dag in huis, waarbij je de hele zending via een track&t race kunt volgen zodat je niet de hele dag aan huis gebonden bent.

Reageer

Willem R. 21-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vooraf even telefonisch contact of levering ook pas een aantal weken na bestellen kon; uiterst correct (gewoon vrolijk) te woord gestaan door X (en ja: ‘gewoon om half 10 ‘s avonds hè) en dat was geen probleem. Direct besteld (voor een scherpe prijs en 5 jaar gratis EXTRA garantie), vrijwel direct de orderbevestiging binnen en vandaag , keurig volgens afspraak, gebracht door Dynalogic. Vooraf contact per mail en SMS en ook de TrackTrace link werkte prima. Keurig op de steekkar (en met de lift) naar 3 hoog en in een keer door naar de keuken. Uitgepakt, voorzichtig op z’n plaats, alle verpakkingstroep mee en de melding:
“Over een uur of 4 à 5 mag die aan meneer”.
Kortom, scherpe prijs, zeer correct qua contact (mail, telefoon en SMS (Dynalogic)), prima setvice, dus ehhh: Graag tot een volgende keer.

Reageer

Vivian 21-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het telefonisch contact was spontaan en duidelijk. De levering was snel en we konden de chauffeur volgen zodat we niet de hele dag thuis hoefden te zitten. Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen, zeker omdat het mogelijk is om garantie bij te kopen tot 5 jaar.

Reageer

L. Mol 21-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn hier wederom geweest voor een nieuwe koelvriescombinatie. We kregen weer goed advies en snelle levering. De ene dag besteld en de volgende dag keurine bezorgd! !!

Reageer

Arjen 21-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er ging iets fout bij de bestelling (op zondag) en ik werd dezelfde avond nog teruggebeld met twee alternatieven om het op te lossen.

Reageer

johan Timmers 21-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
netjes en duidelijk beantwoord, jammer dat de machine niet in voorraad was maar werd binnen 3 dagen opgelost dus snel netjes en goedkoop

Reageer

Robert 21-06-2019

Algemene score

10,0
Bij het binnentreden van de winkel werden wij vriendelijk begroet door een medewerker. Het product waar wij interesse in hadden werden alle mogelijkheden benoemd. Ook andere merken werden zonder problemen beantwoord. Daarbij nog een leuke kassakorting en een cashback trokken ons door ook de goede uitleg over de streep.Ook de levering op de afgesproken tijd. Al Mel al voor ons een dikke tien

Reageer

Toon meer reviews