bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 16692 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2982 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Oosterlingen 29-03-2018 Via de website gekocht

Topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na enig uitzoekwerk hebben we ervoor gekozen om een kokendwaterkraan van het merk Franke te bestellen bij Bemmel&Kroon (een oud model). We kregen de volgende dag een mailtje dat de door onze bestelde kraan niet meer leverbaar was. In dezelfde mail werd echter de mededeling gedaan dat dezelfde kraan, maar dan van het nieuwe model, al naar ons onderweg was voor dezelfde prijs! Dat noem ik topservice. Bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 29-03-2018 Via de website gekocht

Fijne service, super dat je het pakket kunt volgen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al vaker spullen gekocht, altijd goed en netjes. Ook toen er niets in orde was werden we heel erg goed geholpen. Een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas 28-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige service verlening en bezorging!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Opzoek naar een AEG combi magnetron en zaterdags in een winkel geweest. Gezien de wijze van (niet) helpen hebben we in die winkel niets gekocht. Via Internet bij Bemmel&Kroon gekeken en juist dat wat we wilden kunnen vinden. Goede beschrijving en duidelijke maat voering aangegeven. Die zelfde avond besteld en hij werd netjes aangekondigd 's morgens bezorgd. Helemaal top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans van Leijsen 28-03-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop is duidelijk en overzichtelijk. De bereikbaarheid is goed zeven dagen per week. De prijzen zijn zeer scherp.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.beekhuizen 28-03-2018 Via de website gekocht

snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
eind van de middag opgebeld goed advies gekregen met gunstige prijs vriendelijke chauffeeur belde van te voren op en kon makkelijk betalen met pin

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Kruit 28-03-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk

Prima advies en installatie!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de winkel magnetron uitgezocht. Voor nieuwe afzuigkap doorverwezen naar experience-centre in Hoofddorp, waar de sortering veel groter is. Goed advies plus directe prijsaanpassing toen andere winkel goedkoper bleek voor hetzelfde apparaat. Plaatsing en inbouw apparatuur op correcte wijze.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Van Montfoort 28-03-2018 Via de website gekocht

TOP!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd ruimte voor verbetering houden ;-)! Half uur van te voren een belletje dat de monteur er bijna is. Vakkundig oude vaatwasser verwijderd en vervolgens de nieuwe geplaatst met hier een daar een aanpassing in de plint om deze passend te maken. Kastje naast de vaatwasser het deurtje nog gesteld! Kan iedereen deze winkel aanraden

Reageer

Julien 28-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige vlotte service super klantvriendelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige bezorging. Op tijd en perfect geplaatst geen schade aan de apparaten. Zoals het hoort! Ik raad iedereen aan om hier een product te kopen. Heb zelfs een upgrade gekregen doordat model niet meer leverbaar was. Chapeau!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Sjardijn 28-03-2018 Via de website gekocht

Service heel goed en deze vaatwasser doet het uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben heel tevreden , al vanaf het moment dat ik deze vaatwasser op internet zag bij Bemmel&Kroon verliep alles naar volle tevredenheid, documentatie heel goed , bestellen en aflevering in een woord geweldig
waarbij de levering ook goed te volgen was, alles ging perfect
Deze vaatwasser nu ruim 2 weken, verschillende programma's uitgeprobeerd , resultaat heel goed , komt droog eruit ,mede omdat de binnenkanten en de deur van rvs zijn ! Verder is hij geruisloos en past de tijd
aan afhankelijk hoe de vaat eruitziet , zonder meer is deze vaatwasser een aanwinst voor ons

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esmee-Joyce 28-03-2018 Via de website gekocht

Bemmel & Kroon....super goede winkel/webshop....!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al veschillende malen produkten gekocht bij Bemmel & Kroon.
En wij zijn er super blij mee,eindelijk eens een winkel die alles heeft!
Goede website/webshop. Erg overzichtelijk.
Je wordt keurig en snel geholpen.
Leuke prijzen met vaak nog een korting.
Zeer snelle levering die goed te volgen is via track en trace.
Geleverde produkten zien er netjes en verzorgd uit....nooit iets beschadigt of kapot.
Niets dan lof voor Bemmel &Kroon.

Reageer

Corina Bregman 28-03-2018 Via de website gekocht

Supersnel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze vriezer ging raar doen uitvallen maar wel weer aan de praat gekregen. ‘S avonds ging die raar tikken maar bleef het wel doen. Maar dit is geen lekker idee. Daarom voor 22.00 uur ‘s avonds besteld en we hadden hem de andere dag om 12.15 uur in huis. En voor de laagste prijs👍🏻

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sasser 28-03-2018 Via de website gekocht

Bij Bemmel-Kroon maakt volgende-dag-levering echt waar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Wegens goede prijzen eerste keer hier besteld. Levering gratis en de volgende dag. Dat wordt vaker beweerd bij concollegas maatregelen de volgene dag was her geleverd. Track n trace met sms bericht op de minuut nauwkeurig. Heel tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

TM uit Hoogeveen 28-03-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare zaak en goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vooral positief is de duidelijke informatie die je krijgt vanaf dat je een bestelling hebt gedaan, per mail en per sms. Ook is een degelijk bedrijf ingehuurd om de bestelling af te leveren, de service was uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heijnen 28-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Algemene score

10,0
Dag ervoor besteld om 18 uur, en de dag erna al in huis met een super koerier om 15.30 uur. Alles te volgen middels track en trace je zag dat je de zoveelste klant was en bij welke klant hij nu was. Echt helemaal top!. Hij belde zelfs dat hij er over 20 minuten was, beter kan het niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

remco V 28-03-2018 Via de website gekocht

Prima aankoop traject - Tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Was op zoek naar samsung-droger voorgaande model, zodat deze bijpassend mijn aanwezige wasmachine is. 's avonds 21:00 besteld, de volgende dag geleverd. Wat dat betreft Top! Prijs was ook in orde. Bestelde variant was niet op voorraad, en ze hebben - voor het hetzelfde geld iets nieuwer/duurder model geleverd. Ook super. Levering + plaatsingservice (+€10,-) was verder netjes geregeld, maar was ook niet meer dan dat (kasten omruilen, neerzetten, stekker erin en weg naar de volgende).

verbeterpuntje: Bemmel en kroon bieden diverse gelijke type drogers van samsung, maar inhoudelijk geen uitleg wat verschillen zijn tussen de diverse gelijk ogende modellen. Heb daar naar lopen zoeken, maar weet het nog steeds niet... De display van dit model is minder fraai/helder dan die van mijn samsung wasmachine.... (al is het niet de hoofdzaak, vind ik dit wel jammer en had dan liever een paar tientjes meer uitgegeven )

Al met al een dikke Pluim voor deze webwinkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rl 28-03-2018 Via de website gekocht

Super service!

Algemene score

10,0
Heel tevreden ten eerste was het door ons bestelde product uitverkocht en kregen wij een gelijkwaardig duurder product geleverd, combimagnetron Siemens dat vind ik nog eens service! Verder goede communicatie wb levering .. perfecte timing zodat je weet hoe laat je thuis moet zijn. Dit wasdetweeee keerdet we iets hebben bestemd via Bemmel en kroon en ik kan het echt iedereen aanraden.top!

Reageer

Arjen 28-03-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product was vlgns website op voorraad. Bleek innde orderbevestiging niet zo te zijn. Meteen gebeld (op zondag) en werd uitstekend geholpen. Binnen 2 dagen alsnog in huis. Klasse!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ab Klijn 27-03-2018 Via de website gekocht

Goed, snel en simpel geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikel gekocht tijdens de BTW vrije dagen bij Bemmel en Kroon. Bestellen op de site is simpel en snel geregeld. Duidelijke email en factuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ciel Muijen Stevens 27-03-2018 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon Den Haag

Perfecte service met een persoonlijk tintje.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We waren op zoek naar een afzuigkap en een vriezer. Wij zijn heel erg goed geadviseerd door Lex Helvensteijn. Hij nam de tijd om ons goed te helpen. Een kopje koffie met een heerlijke verse gevulde koek staat klaar voor als je even rustig wilt nadenken over je eventuele aankoop. Nou wij hebben onder genot van die heerlijke koffie onze aankoop gedaan. ( factuur DH670860). Fantastisch !!!!!!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Anker 27-03-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Prima surves

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ziet er geweldig uit en ook de mensen er om heen zijn behulpzaam.En voor ons makkelijk bereikbaar.
We hebben naar de goedkoopste winkel gezocht en gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van Egmond 26-03-2018 Via de website gekocht

Alles klopte !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Professionele service, vriendelijk en behulpzaam. De gehele route van de chauffeur is realtime te volgen waardoor je precies weet wanneer hij/zij arriveert.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 26-03-2018 In de winkel gekocht
Cruqius

Fijne medewerker in de winkel en vriendelijke bezorgers.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deskundige medewerkers die met je mee denken over je aanschaf van apparatuur. De bezorgers zijn uitermate vriendelijk.Geen gezeur over de aanbetaling,een klein bedrag was genoeg.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Pieter 25-03-2018 Via de website gekocht

Snel reageren en inderdaad met laagste prijs meegaan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel reageren , duidelijk prijs offerte , en meegaan met de laagste prijs zelfs er net iets onder
nu zelfs met 5 jaar garantie op veel producten
de volgende dag afgeleverd , in tijdstip die je per mail ontvangt ook deze bezorgers waren behulpzaam
betaling bij aflevering
dus voor ons was alles positief

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lodewijk 25-03-2018 Via de website gekocht

Perfect geregeld en goede informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De naam Bemmel en Kroon geeft veel vertrouwen door bekendheid en ervaring en de snelle levering is daar ook een voorbeeld van , gewoon keurig geregeld en ik zal zeker nog vaker daar spullen bestellen.
Ook de levering door dynalogic is prima !!!!!

Reageer

Hans 25-03-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na eerdere aankopen weer voor Bemmel & Kroon gekozen omdat de service gewoon goed is en ze prima prijzen hanteren, van bestelling tot aflevering gewoon goed, en bij vragen aan klantenservice direct kontact en antwoord. Prima zaak waar ik de volgende aankoop zeker ga doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke van Gelder 25-03-2018 Via de website gekocht

Uitstekend!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onze inbouwkoelkast moest vervangen worden, Bemmel&Kroon stond boven aan de lijst op Google en de koelkast die wij nodig hadden was in voorraad, dus bellen voor de prijs en levertijd. Peter aan de telefoon was erg behulpzaam en de koelkast kon de volgende dag reeds geleverd worden (op zaterdag) dat was erg prettig en het klopte bijna allemaal. Het enige wat ons tegenzit is dat de deur totaal veranderd is to de oude dus daar zullen we zelf een aanpassing voor moeten maken, maar dat gaat ook lukken, de producten staan inmiddels weer gekoeld in de kast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 24-03-2018 Via de website gekocht

Top service en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website met overzichtelijke informatie. En de goedkoopste van het internet met de juiste persoonlijke service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 24-03-2018 In de winkel gekocht
Filiaal Forepark

Zeer goed geadviseerd !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Inmiddels een aantal keren wat besteld bij Bemmel & Kroon en tot nu toe altijd goed geholpen middels vakkundig advies en snelle levering en plaatsing.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 24-03-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle reactie op offerte aanvraag, duidelijke offerte met een scherpe prijs en snelle levering.
Duidelijk website, grote keuze, zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mw. d.l.R. 24-03-2018 Via de website gekocht

Vriendelijke en snelle Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Hebben al vaker bij deze winkel gekocht en ook dat was goed, dus daarom viel weer onze keus op deze winkel en het is ook qua prijzen een fijne zaak.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Ruurd A. van Dam 24-03-2018 In de winkel gekocht
Leidschendam

Prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Mooie shop in het Forepark in Leidschendam alwaar ik een goed idee heb gekregen over de wasmachine die ik aan wilde schaffen. Ik had allang gezien dat Bemmel & Kroon zo'n beetje de goedkoopste hiermee was en de aflevering was ook prima geregeld.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marco booij 24-03-2018 Via de website gekocht

Super snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na 10 jaar trouwe dienst was het tijd voor een nieuwe wasmachine ben er super blij mee ik ga zeker tegen al mijn vrienden zegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Berkel 24-03-2018 In de winkel gekocht
Den Haag

Hele goede service en aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prettige aflevering; eerst een mail over tijdsduur; daarna nog een telefoontje dat ze er bijna waren

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud 24-03-2018 Via de website gekocht

Prima keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hoewel de via de website gekozen vaatwasser niet leverbaar was, werd meteen een adequate vervanger aangeboden (kleine upgrade zelfs) waardoor we prima zijn geholpen. Alle afspraken werden keurig nagekomen, zoals het een goede webshop betaamt. Niets op aan te merken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet van Dijk 24-03-2018 Via de website gekocht

Ongekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afgelopen week een Liebherr koel/vries combinatie besteld onder ordernummer BKI671039.

De reden was allereerst dat wij een nieuw apparaat nodig hadden, maar een belangrijke en overwegende rol speelde alle goede tot zeer goede reviews welke wij in Kieskeurig over Bemmel & Kroon lazen.

Omdat ik te maken heb met 2 ernstige levensbedreigende ziekten had ik op het bestelformulier aangegeven dat wij hulp nodig hadden bij het plaatsen en stellen van de koel/vries combinatie omdat ik dit niet zelf kan doen.

Afgelopen vrijdag is het apparaat geleverd en de beide medewerkers van Bemmel & Kroon hebben keurig geholpen bij het plaatsen en opstellen van het apparaat en beide mensen waren ook nog zeer vriendelijk en behulpzaam. Doordat het apparaat bijna niet door onze voordeur kon moesten zij ook nog extra manoevreren om het apparaat zonder schade bij ons binnen te krijgen. Daarvoor hadden zij het apparaat al 3 hoog de trap opgesjouwd.

Kortom, alle hulde voor de uitstekende service van Bemmel & Kroon en de vriendelijkheid en behulpzaamheid van haar medewerkers.

Het was onze eerste kennismaking met Bemmel & Kroon en het zal wat ons betreft zeker niet onze laatste zijn. Wij kunnen iedereen van harte aanbevelen om daar hun aankopen te doen en wij zijn beslist geen mensen om iemand naar de mond te praten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 24-03-2018 Via de website gekocht

Goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik zocht naar een kookplaat en koelkast via een vergelijkingswebsite waarna Bemmel en Kroon als de voordeligste uit kwamen. Als iets op voorraad is, is het snel geregeld. Ik had iets besteld dat niet op voorraad was maar miste de informatie over de verwachte levering. Toen ik twee dagen later belde konden ze mij dit direct vertellen. Het klopt, afspraak is bij hun afspraak. Filteren naar het juiste product is helaas nog wat lastiger op hun website.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

C.M.van den Buk-Bijkerk 23-03-2018 Via de website gekocht

super snelle levering in zeer nette staat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer gebruiksvriendelijke site.
goed overzicht van de prijzen en zuinigheid van het apparaat.
ook bij vragen direct antwoord.
tevens klanttevredenheid te zien.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pison 23-03-2018 In de winkel gekocht
Rijneke boulevard, Zoeterwoude Rijndijk

Super winkelgenot

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het personeel is heel vriendelijk en product gericht. De kennis van zaken is zeer groot en zij informeren je zeer duidelijk. Zij hebben een luisterend oor naar jouw ideeën en weten het juiste product voor je te vinden. Nadat de juiste producten zijn uitgekozen is de afhandeling zeer correct (indien er korting mogelijke is hoef je hier niet om te vragen). Nadat de bestelling is afgehandeld kan je ervoor kiezen om het te laten installeren. Dit is ook perfect geregeld. Wij zijn heel tevreden hoe de afhandeling is geregeld. Petje af voor Bemmel & Kroon.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

ACM 23-03-2018 Via de website gekocht

fantastische orderafhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer vlotte afhandeling, correct en prima bezorgdienst en voorts ook bij start een mooie prijs van het product, een mooie 10 verdiend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Wolf 23-03-2018 Via de website gekocht

Persoonlijke service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikel was hier goedkoopst.
Levering ging door ondanks storing in elektronisch betaling. Pinkosten werden niet berekend .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Muriel 23-03-2018 In de winkel gekocht

snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en deskundig geholpen in de winkel bij uitkiezen van apparatuur en daarna snelle levering en prima plaatsing van alles. Erg tevreden over alle service.

Reageer

erihaas 23-03-2018 In de winkel gekocht
den haag

inderdaad goede, fijne en duidelijke service in de winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot filiaal met een enorme keuze aan huishoudelijke apparatuur: je raakt niet uitgekeken. Ivm mijn eerdere aankoop ging ik dus wederom naar deze firma. Deze stond nu op een andere locatie maar was wel in de buurt. De site is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. De verkoper was duidelijk in zijn uitleg. Ook de levering was perfect met een telefoontje vooraf gemeld. Ik zou zeggen, deze firma is een bezoek meer dan waard. Doen!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wietske 23-03-2018 Via de website gekocht

Prijs van het product: Top! Service: Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na het bestellen en betalen kan je zelf de bezorgdatum instellen. Een half uurtje voor aflevering volgt een sms met de exacte tijd. En niet te vergeten: een vriendelijke bezorger die je een fijn weekend wenst. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak 23-03-2018 Via de website gekocht

De aller goedkoopste en super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle goed service. Klantenservice zeer goed bereikbaar. Ze waren de goedkoopste en ik kreeg een duurder model toen bleek dat het bestelde was uitverkocht. Waar vind je zoiets nog! En dat alles binnen 1 dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

van deventer 23-03-2018 In de winkel gekocht
Forepark

je wordt prima te woord gestaan.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er wordt geluisterd naar je vragen, voorts wordt er niet moeilijk gedaan, als je vraagt of het toestel ook kan worden geplaatst en aangesloten zonder meerkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Magdalena Koole van den Akker 23-03-2018 In de winkel gekocht
zoeterwoude Rijneke Boulevard

Héél fijn geholpen, alles is naar wens gegaan.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat ik het een fijne zaak vind prettige mensen ! Alles is naar wens verlopen. Goed idee voor een volgende keer,bij nieuwe aankopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 23-03-2018 Via de website gekocht

Eerlijke prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via een sanitairboer doorverwezen hiernaartoe. Offerte aangevraagd en een goede prijs gekregen. Ze deden oon niet moeilijk dat de afleverdatum een maand werdt uitgesteld. Vriendelijke telefonische service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John Veldhuis 22-03-2018 Via de website gekocht

Eerste keer op internet grote aankoop met prima ervaring!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een fijne ervaring om voor het eerst een grote aankoop te doen op internet. Gisteren nog laat op de avond de bestelling gedaan nadat ik de site goed had geraadpleegd. Heel erg duidelijk omtrent info, extra's en voorwaarden! De bestelling ging Toppie! Duidelijk en direct inzichtelijk wat er werd besteld en de extra's en korting duidelijk aangegeven. Wat me erg positief opviel is dat ik al vrijwel direct inzicht kreeg omtrent de voortgang en het verwachtte levertijdstip. Er fijn was het om via track en trace de route van levering te kunnen volgen. en ook kunnen zien dat het voorspelde tijdstip precies werd gehaald. Bij de Aflevering werd ik nogmaals positief verrast door de keurige en vriendelijke bezorgers. Snel en prima de droger naar de 2e etage gebracht en aangesloten en de oude droger weer naar beneden gebracht. De bezorgers haaden nog even tijd om staand een "bakkie"te doen om het schema te kunnen blijven halen. Voor ons een heel erg positieve ervaring en zeker door de nette afwikkeling van Nota en verdere papieren, een blij gevoel! we kunnen dus zowel de firma Bemmel & Kroon en ook de bezorgdienst Dynalogic van harte aanbevelen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mient Boonstra 22-03-2018 Via de website gekocht

Ook in Nijehaske ( Fr.) werd exact binnen 24 u geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemak en prijs en de toezegging zeer snel te leveren waren doorslaggevend .
Is volledig waar gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 22-03-2018 Via de website gekocht

Goede communicatie

Algemene score

8,0
Goede communicatie, over de levering. Tevens goed geholpen bij het doorvoeren van een wijziging m.b.t. De reeds afgesproken leverdata.
Levering binnen enkele dagen duurde toch iets langer dan waar ik op gerekend had.

Reageer

Toon meer reviews