bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 16008 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2948 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hub 12-01-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer klantvriendelijke shop.
Telefonisch zeer behulpzaam en duidelijk wat betreft informatie en het afhandelen van de order.
Goede prijs/snel/goed afgeleverd.

Reageer

Gerard Grundeken 12-01-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Prima service en vlotte levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijzen bij Bemmel & Kroon spreken ons zeer aan. Daarnaast kennen wij dit bedrijf al ruim 20 jaar. De prijzen en service is prima. Voor ons is en blijft Bemmel & Kroon een toppertje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Crazyfrog 12-01-2018 Via de website gekocht

snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We waren op zoek naar een nieuwe vaatwasser. De door ons gewenste vaatwasser gevonden op de site van Bemmel en Kroon met een extra korting van 50 euro.
De bestelling ging snel en de levering was al de volgende dag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

LFB Goudsmit 11-01-2018 In de winkel gekocht

Zeer goede voorlichting in de prachtige winkel!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij kregen uw winkel op recommendatie. Er zijn zoveel keukenwinkels en wij wilden graag een goed adres. De winkel viel ons niet tegen. Goede ongedwongen voorlichting. Zeer ruime keuze van de ovens, die wij zochten. Ook de winkel met vele prachtige keukens was een plezier. De afwikkeling van de bestelling was correct en op de afgesproken tijd. Alles was geheel naar wens. Ook wij kunnen van Bemmel en Kroon aan anderen zondermeer aanraden. Bravo!!!

Reageer

Sylvia 11-01-2018 Via de website gekocht

Goede, snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede overzichtelijke website. Leuke aanbiedingen. Telefonisch contact gehad met een vraag over de voorraad van mijn product en vriendelijk geholpen in de avond ook te bereiken erg handig. Netjes een mail met de leveringsinfo en je kunt zelf een dag aangeven voor de bezorging. Bezorging ook goed gegaan door 2 vriendelijke nette jongemannen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Klein 11-01-2018 In de winkel gekocht
Cruquius

Geweldige service en pricing

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede service en bezorg snelheid. Daarnaast ook nog eens scherp geprijst en goedkoper dan de concurent.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rina van rossum 11-01-2018 In de winkel gekocht

droger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
In de winkel top service maar het bezorgen van de droger minder ik heb een trap en door gemakzucht van de bezorgers stukken uit me trap waar ik niet blij mee ben.

Reageer

P.denotter@planet.nl 11-01-2018 Via de website gekocht

Afzuigkap

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben de afzuigkap via het internet aangeschaft. Gisteren besteld en vandaag op tijd binnen. We gaan hem zelf plaatsen dat advies was heel prettig in ons geval, daar mijn man twee rechter handen heeft. Mocht het niet lukken kunnen we alsnog om een installateur bellen, waar natuurlijk een prijskaartje aan zit begrijpelijk. We werden heel prettig geholpen ook aan de telefoon bij Bemmel & Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 11-01-2018 Via de website gekocht

Beter dan geweldig!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Algemeen bekend en uiters betrouwbaar goedkoop bedrijf met goede service.bedrijf is ook makkelijk telefonisch te bereiken.aanhezien ik prijsbewust winkel,winkel ik met plezier bij bemmel/ kroon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke 11-01-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de loop der tijd meerdere apparaten gekocht bij Bemmel & Kroon. Keurige aflevering en service! Oude apparaten worden desgewenst afgevoerd. Verpakking van de nieuwe apparaten wordt ook afgevoerd. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. van Mourik 11-01-2018 Via de website gekocht

super snelle en correcte service

Algemene score

10,0
Wij hebben deze shop gekozen omdat hij de beste aanbieding had voor het type wasdroger waar wij naar op zoek waren. Deze hebben wij rond de feestdagen gekocht maar ondanks dat hadden wij een super snelle reactie op de bestelling en een bevestiging van zowel de betaling als de levering. Het type nummer bleek niet meer leverbaar en daarvoor in de plaats hebben zij als service een nieuwer type nummer geleverd tegen de prijs van het oudere typen nummer. Hier waren wij heel blij mee omdat wij zaten te springen op vervanging van onze droger en wij er niet op zaten te wachten om weer opnieuw op zoek te gaan naar een andere geschikte wasdroger. De kwaliteiten van het model wat geleverd waren nagenoeg hetzelfde als van het type dat wij besteld hadden. Op vragen via de mail werd zeer snel gereageerd en met een uitstekende service. De service omtrent de levering was goed. Wij werden goed op de hoogte gehouden hoe laat de machine geleverd zou worden. De leverancier was vriendelijk en correct. kortom een prima ervaring.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Miriam 11-01-2018 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering prima in orde. Bestelde vaatwasser was schijnbaar niet voorradig. Nieuwere versie gekregen voor dezelfde prijs. Het stond vermeld onderaan op de factuur maar dat zag ik pas later. De installatie werd vakkundig gedaan door Kevin van Ajtec.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjen 11-01-2018 Via de website gekocht

Snelle en persoonlijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bemmel & Kroon liet heel snel weten dat mijn bestelde wasmachine niet op voorraad was en niet meer binnenkwam en leverde een duurder model met dezelfde specificaties. Top geregeld en snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 11-01-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In het weekend sneuvelt de wasmachine. Op internet gezocht naar de beste koop voor de voordeligste prijs.
Veiligkopen.nu was niet de allergoedkoopste maar kwam met het bezorgen en aansluiten als beste uit de bus. Op maandag gebeld maar het gewenste apparaat was niet meer leverbaar. Voor dezelfde prijs werd een nieuwere versie met meer mogelijheden aangeboden. Het bedrijf achter veiligkopen.nu is het gerenommeerde Bemmel & Kroon met hun ongeëvenaarde service. De wasmachine werd keurig naar de zolder gesjouwd en de oude machine meegenomen. Helemaal tevreden dus!

Reageer

Havenaar 11-01-2018 In de winkel gekocht
Leidschendam

B en K: optimale service voor een goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige winkel in Leidschendam waar medewerkers je snel op weg helpen en een product zoeken wat bij je past. Installatie thuis is uitbesteed aan een derde partij en verloopt op een efficiënte wijze. Bemmel en Kroon is een bedrijf om bij terug te komen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marco 11-01-2018 Via de website gekocht

Tot nu toe niet tevreden

Algemene score

1,0
Heb vier dagen geleden een koelkast besteld die zogenaamd op voorraad was en dus snel bezorgd kon worden. De volgende dag kreeg ik een mail dat hij toch niet op voorraad was en dat hij in bestelling was bij de leverancier. De dagen daarna stond er voortdurend op de website dat hij uit voorraad leverbaar was. Dat klopt dus niet met de realiteit. Daarna stond er weer 2 dagen levertijd, maar dat is ook misleidend, want die twee dagen worden al snel een week of meer. Heb vandaag gebeld en ze verwachten hem morgen van de leverancier te krijgen. Zal mij benieuwen wanneer ik hem dan verwachten kan...

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Paul en Bianca 10-01-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Bij Bemmel & Kroon koop je nooit een kat in de zak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onlangs nog een review geschreven over Bemmel & Kroon. Helaas met een spelfout maar oprecht geschreven. Ook nu weer bij Bemmel & Kroon gekocht. Weer vooraf zoveel mogelijk info gezocht en in de winkel weer goed laten voorlichten. En nee, ook nu oefende men geen druk uit om bij hun te kopen. Vriendelijk en vakkundig werden wij geholpen en hebben wij de Siemens IQ800 wasmachine en droger aangeschaft. En qua prijs? Laten we het erop houden dat een ieder jaloers zou zijn op dat wat wij mochten afrekenen. En de service, als vanouds, helemaal dik maar dan ook dik in orde. Van het gesprek tot en met het plaatsen thuis een dikke 10. Net als het was- en droogresultaat een dikke 10! Maar dat wisten wij al want persoonlijke praktijkervaring met de IQ Siemens serie hadden wij al.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

LJHM 10-01-2018 Via de website gekocht

Prima service, zowel de verkoop als de bezorging.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en coulant en ook nog qua prijs zeer actief, bezorgers ook prima en bereidheid tot meedenken met de klant zonder gezeur.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kroosduiker 10-01-2018 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle service en je wordt constant geïnformeerd over het bestel-en bezorgproces. Erg aardige, snelle en behulpzame koeriers die je kort voor bezorging nog even bellen of sms-en. Hebben de vriezer netjes naar de eerste verdieping gebracht en uitgepakt, alle rommel namen ze weer keurig mee! Boden zelfs aan gratis terug te komen om de oude vriezer op te halen als hij niet meer in gebruik is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennie 10-01-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Professioneel geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel met medewerkers die verstand van zaken hebben. En... je betaald nooit teveel. Zeer goede service . Prima zaak met een bijzonder grote showroom. Genoeg te zien en zeker voldoende keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lili 10-01-2018 Via de website gekocht

Super service meteen antwoord op mail zelfs in weekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voordat ik tot aankoop van een product overga vergelijk ik meerdere winkels qua prijs en service. Ook kijk ik of er een keurmerk is. Nadat ik in het weekend zelfs antwoord kreeg op een gestelde vraag per mail en diverse recenties had gelezen was ik overtuigd dat ik de goede keuze gemaakt had door bij dit bedrijf te bestellen..en ik zal er zeker weer bestellen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 10-01-2018 Via de website gekocht

Snelle aflevering

Algemene score

10,0
Op 3 januari 2018 de koelkast gekocht die we graag wilden hebben, perfect afgeleverd op de afgesproken tijd.
Kregen er nog kassakorting op ook. Hebben dan ook gister een vaatwasser gekocht en volgende dag bezorgd.
klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W, ten Wolde 10-01-2018 Via de website gekocht

Goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
gebruikers gemak van de site, en een goede prijs ( korting ) en snelle verzending het geheel is goed verzorgd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Grohe quooker 10-01-2018 In de winkel gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Bemmel&Kroon in de winkel aangekomen werden we prima te woord gestaan. We wisten waarvoor we kwamen dus de medewerker hielp ons perfect. Koop was snel beslist.
De erkende installateur was correct en beleefd.
Wij kopen vaker bij Bemmel&Kroon. Echt onze winkel geworden 👍🏻

Reageer

Els 10-01-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
tijdens het zoeken kwam jullie firma als beste prijs uit verschillende vergelijkingen en ik heb toch veel websites bezocht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pieter 10-01-2018 Via de website gekocht

Professioneel, snel en plezierig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De combinatie van mooie en overzichtelijke showroom en dito Webshop maakt het keuze proces snel en effctief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul en Bianca 10-01-2018 Via de website gekocht

Wie bewust is, koopt Bemmel & Kroon !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een lijkt overdreven, maar dit is het niet. de service die je bij Bemmel & Kroon krijgt is echt goed te noemen. Personeel is vaktechnisch goed instaat om al mijn vragen te beantwoorden. Na eigen onderzoek op oa het Internet, vulde personeel van betrokken verkoopafdeling in de winkel de ontbrekend informatie bij ons goed aan. Ook is er geen enkele druk uitgeoefend op ons om over te gaan tot kopen. Een zeer goede prijs maakt het plaatje ieder keer weer compleet, wat maakt dat wij alweer onze aankoop nu via Internet dezelfde avond bij Bemmel & Kroon gedaan hebben. Ons ordernnummer is 372354 en op ons factuur staat geen cent teveel!!! De levering geschiedde omstreeks 12:00 nadat wij de order rond 22:00 de avond ervoor geplaatst hadden. Echt snelle levering dus en door beleefd personeel op zijn plek neergezet. Wij zijn echt tevreden!!!
Het vinkje lukt mij niet om deze aan te vinken, maar natuurlijk raad ik Bemmel en Kroon bij een ieder van harte aan.

Reageer

Norma Wijnen 10-01-2018 Via de website gekocht

Super service

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit. Ze zijn de goedkoopste.
En prima contact tussen ons en Bemmel&Kroon.
Snel levering je kan zelf de bezorg dag aangeven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jichi Zhang 10-01-2018 In de winkel gekocht
Voorpark, Den Haag

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg leuke winkel! verkoper gaf ons goede suggestie, levering en installatie was snel. Service is uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre L 10-01-2018 Via de website gekocht

Uitstekende webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb 's avonds een vaatwasser besteld via de webshop, kreeg vrijwel direct de melding dat het bestelde model niet meer leverbaar was en dat er een (duurder) opvolgend model zou worden geleverd tegen dezelfde prijs.
Kijk, daar worden klanten nu blij van. Inmiddels is de vaatwasser tot volle tevredenheid in gebruik genomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MeFr 09-01-2018 Via de website gekocht

mijn verwachting is uitgekomen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling.
snelle afhandeling, korte lijnen en transparant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 09-01-2018 In de winkel gekocht

Een dikke pluim

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede voorlichting bij de aankoop van de wasmachine en de droger. De levering verliep volgens schema en de bezorgers waren onwijs vriendelijk. Netjes in de woonkamer uitgepakt en geïnstalleerd in de badkamer. Al het verpakkingsmateriaal namen ze weer mee, helaas waren ze erg druk anders had ik ze graag nog een kop koffie aangeboden. Bemmel & Kroon verdient een dikke pluim.

Reageer

Wat een gemak........... zo bestellen! 09-01-2018 Via de website gekocht

Wat snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eerst even goed rond gekeken, vergeleken en toen mijn keuze gemaakt. Daarna gebeld met Bemmel en Kroon. Duidelijke afspraken gemaakt over levering en garantie.
Vervolgens (op mijn verzoek) de datum van levering bepaald en dat was vandaag. Keurig volgens afspraak staat mijn nieuwe wasmachine nu op z'n plaats te glimmen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wil 09-01-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Maandag een koelkast besteld om 16.00 uur de deur moest omgehangen worden en daardoor kon de verkoper niet garanderen dat hij de volgende dag bezorgd kon worden, s'avonds een mailtje dat hij de volgende dag omstreeks 13.30 bezorg zal worden, netjes op tijd en aangesloten vriendelijke bezorgers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrzej 09-01-2018 Via de website gekocht

Vlotte service, perfecte opvolging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanaf de plaatsing van de order werd mijn bestelling zeer goed opgevolgd. Ook de aflevering van de goederen gebeurde volgens de afspraak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

corry 09-01-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben in de winkel goed geholpen duidelijke uitleg. Service uitstekend snelle levering.
Keurige bezorging vriendelijke jongens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 09-01-2018 Via de website gekocht

Opeens 50 euro korting en daarmee echt goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Was beste aanbieding en meteen volgende dag keurig geleverd met juiste omschrijving van tijdstip zodat je niet je hele dag kwijt bent.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

joke 09-01-2018 In de winkel gekocht
Hoge Rijndijk Zoeterwoude

Zeer tevreden over de service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
IK heb ruim 13 jaar geleden een mooie keuken bij Bemmel en Kroon gekocht en die is nog steeds erg mooi. Nu was ik aan een vervanging toe van een nieuwe kookplaat en heb de service als prima ervaren.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Ferry Klomp 09-01-2018 In de winkel gekocht
den Haag

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bemmel en Kroon via Kieskeurig gevonden, omdat het om een aanzienlijke aankoop ging toch in de auto gestapt en van Lelystad naar den Haag gereden. De winkel overtrof onze verwachting ruimschoots. Wat een keuze!! Zeer vriendelijke en ter zake kundige verkoper (bedankt L). De volgende dag, zaterdag, reeds besteld. Mochten wij nog iets nodig hebben op huishoudelijk gebied dan zullen we zeker naar Bemmel en Kroon gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordy 09-01-2018 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kende Bemmel & Kroon niet maar de beoordeling was goed en deze gaf de beste korting op de wasmachine. Met ook nog eens 5 jaar garantie tot aan je deur kon ik niet weigeren! Zondag besteld, maandag in huis en de levering ging heel erg soepel! Keurig afgeleverd en aangesloten op de tweede verdieping en de oude weer meegenomen. Ik ben helemaal tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rico 08-01-2018 Via de website gekocht

Geweldig snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en snelle levering.
En super snelle service .
En behulpzaam voor alle vragen.
Mooi ruim assortiment aan apparaten.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Bakker 08-01-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vrieskast gekocht. Laagste prijs garantie. Eén mailtje en ik kreeg meteen onder de laagst bekende prijs. De gehele afhandeling ging zeer vlot eb gied tot en met de levering. Oude vrieskast weer mee. Complimenten over de klantvriendelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.J.Hilster 08-01-2018 Via de website gekocht

Mooi op tijd geleverd. Keurige jongens

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kwam het toevallig tegen op internet. En was nog goedkoper dan BCC en Mediamarkt.
Oude vaatwasser direct door hen meegenomen alsmede het verpakkingsmateriaal.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Miek Antrag 08-01-2018 Via de website gekocht

Alle lof!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede service: track & trace gebruiksvriendelijk en zeer volledige informatie. Zelfs met foto van de bezorger (fijn voor onze ouderen). Zondagmiddag besteld, volgende dag in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

P.Faas 08-01-2018 In de winkel gekocht
Cruquis

Zeer deskundig advies. Snelle levering op afgesproken tijd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Enige tijd geleden een vrieskast gekocht en toen stonden we perplex van de deskundigheid van de verkoper dus voor ons een reden om bij Bemmel en Kroon onze vervolg kopen hier te doen.

Reageer

Monique 08-01-2018 Via de website gekocht

Goeie service, top communicatie en snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede shop, duidelijke website waarop mooie producten staan. De prijs/product verhouding is erg goed op deze website. Makkelijk en snel te bestellen, goede communicatie over de levering en vooral snelle bezorging!

Reageer

Henk 08-01-2018 In de winkel gekocht
Forepark

Fantastische service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was opzoek naar een nieuwe wasmachine ,en kwam per toeval bij Bemmel & Kroon terecht.
Ik ben 5minuten binnen geweest en had toen al een nieuwe was machine gekocht.
Vandaag bezorgd en aangesloten .Verpakkings materiaal weer meegenomen en de machine laten proefdraaien.
Top service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lotte199 08-01-2018 Via de website gekocht

Waardeloos, nooit meer

Algemene score

1,0
Twee keer heb ik tevergeefs op een wasdroger gewacht die ik besteld had. De eerste keer zou hij tussen 8 en 22.00 geleverd worden en via een app zou je kunnen zien hoe lang het nog ongeveer zou duren. De app bleef de hele dag aangeven dat "het in behandeling was". De volgende dag gebeld naar van Bemmel & Kroon en een nieuwe afspraak gemaakt. Weer werd er niet geleverd. Toen ik hierover belde zei de medewerker dat het produkt inderdaad die dag niet meer geleverd zou worden en dat ik een nieuwe afspraak moest maken. Dat wilde ik niet want mijn vertrouwen was op het nulpunt beland. De medewerker reageerde uiterst onverschillig, laat staan dat er excuses gemaakt werden. Toen ik zei dat dit de firma geen goed zou doen en dat ik een zeer negatieve beoordeling zou geven"leek hem dat niet nodig".

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Luc 08-01-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor een scherpe prijs een duurzame vriezer aangeschaft. Bij de bezorging was de bezorgen iets te snel vertrokken, maar dit is binnen een uur alsnog netjes opgelost. Hulde voor de goede en snelle service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alex 08-01-2018 Via de website gekocht

nog niet bekend met service, wel tel goed bereikbaar.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ze gebruiken een prima koeriersdienst. veel beder dan DHL etc, goede informatie en je kunt je bezorgiong volgen waar hij zich bevind en hoeveel adressen er nog voor zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews